Új privát üzeneted érkezett!

Belluska!
nekem elméletileg jó lenne, mert helybéli vagyok... Ugyanis pont aug 8 vagy 15-re van meghívásom keresztanyámhoz, még nem fixáltuk le és most nem is tudom, mert elment nyaralni... de ugyi én egyik utcából át tudok menni a másikba :D Tehát nekem jó :) főleg, ha nem késő délután lesz...
dezsina

Dezsi!
Természetesen párocskádat is hozod!!!!!
Reméljük te nem fogsz eltévedni! :lol: :wink:

phpBB: Kép
belluska

Belluska!
párocskám nem vevő az effélékre.... :x szólóban jövök :D De hidd el, kiteszek kettőt!!! :D :D
dezsina

Dezsi!
Sajnálom! :( De persze ahogy gondolod! :D
Bármelyik verzióval szeretettel várunk benneteket! :P

belluska

Jaj csajok!
Elfelejtettem írni,hogy természetesen minden forgácsos topikos lányzóra vonatkozik a meghívás(Lilla,Baby,Tündi,Fitie stb....)
Jelezzetek vissza ha szeretnétek jönni talira!Olyan jó lenne ha minél többen lennénk! :P

belluska

Szép jó estét!

Nemrég értünk haza, nagyjából vissza is olastam.

Minnie,
Nagyon boldog szülinapot kívánok így útólag is és persze szívből gratulálok a pici babátokhoz is! :lol: Ennél nagyobb ajándékot nem is kaphattál volna :lol:

Belluska,
örlök, hogy jól telt a nyaralásotok :lol:
Nekünik elvileg jó a 8-a. :lol:
Csináltam halacskás képkete, majd teszek fel párat Katának :lol:

Elég kacifántosra sikerült a nyaralásunk...
Befizettünk egy 5*-os szállodába, ami állítólag hazai besorolás szerint is 5*, de 3-nál többet nem érdmelne. Kosz volt, még az ágynemű is foltos volt, kerregett-kattogott a klíma, nagyon rossz, ízetlen volt a kaja, ott is koszosak voltak az evőeszközök és a terítők is.
Betegek is voltunk, én még be is lázasodtam...így lemaradtunk Kairóról :cry: Luxort megnéztük, nem volt "csak" 47 fok :roll: :shock:
Voltunk hajókázni, így jó sokat úszkálhattam a korallok fölött :lol: Isteni volt!!!!
Közben itthon gond volt a kutyákkal, mert barátnőméknél voltak, de a kisfiú lepisilte a srác hangszóróját, ebből óriási balhé kerekedett, úgyhogy riadóztattam nővéremet, hogy menjel el értük, mert nem akarom, hogy nagyon összeugorjanak a barátaink a kutyák miatt... Szóval volt minden, de eyeőre nagyvonalakban ennyi. Ja, és a fél növényállományo beadta a kulcsot, pedig a szomszéd állítólag rendszeresen jött locsolni. :roll:

i.kata

Ja, sokáig nem vagyok itthon most sem, mert tesóm elhívott Szardíniára. Megy a lányával 10 napra, de én csak 5-öt maradok. Hétfőn este indulunk autóval és majd vasárnap jövök haza repülővel, hogy mehessek vérvételre :lol:

i.kata

Kép Kép Kép Kép

i.kata

Kép Kép Kép Kép

i.kata

Szia Kata!
De örülök,hogy jöttél!
Hát nem éppen sikerült zökkenőmentesre a nyaralás,de azért biztos lettek felejthetetlen élmények!Gyönyörűek a képek,holnap mutatom Katának!Hát igen a mi Máltai nászutas lakosztályunk sem érdemelte meg a csillagait,de azért nekünk szuper jó volt!De nyilván az embert bosszantja a dolog!
Hát ismét jó kikapcsolódást akkor neked és örülök,hogy jó a 8.-a!!!!! :lol:
Kutyusok most már jól vannak?
Anyudéké nem került elő?
Puszi neked és érezd jól magad a következő kiruccanáson!
Jó éjt! :P

belluska

Jó reggelt!

Belluska,
a szoba miatt végülis csak első nap bosszankodtunk, aztán beletörődtünk. Az jobban bosszant, hogy a piramisokról lemaradtunk a betegségünk miatt. Meg azt megfogadtuk, hogy többet nem megyünk szervezett nyaralásra!!! Sokal jobb, amikor mi magunk intézünk mindent.
Anyumék kutyusa nincs meg, mostméár tuti nem is lesz :cry:
Az enyémek jól vannak, de tesóm kicsit nevelgette őket, így a kisfiú most nem mer "engedély" nélkül felugrani az ágrya, szóval egész éjjel a nyöszörgésére ébredtem fel, hogy vegyem már fel... Sokat nem aludtam. :roll:
Igazából nekem a legnagyobb élmény a tenger élővilága volt :lol: Gyönyörűá volt Luxor, de iszonyatosan meleg. Képzeld el, hogy egész nap iszol, de több liter vizet és mégsem tudsz pisilni. :lol: :roll: Annyit kiizzadtunk :lol:

i.kata

Szia Kata!
Sajnálom nagyon a kis kutyust!
Tegnap akartam írni,hogy a mi növényeink is mikor hazajöttünk a Balcsiról szombaton a nagy viharban és hatalmas szélben teljesen megtépázódtak! :( A nagy meleg miatt meg egyszerűen már nem győzzük locsolni a füvet a kertben(locsolási tilalom van nálunk) és hát már közel sem olyan szép mint volt sajnos!Pedig valamelyik este apum is felkelt hajnal 2-kor,hogy meglocsoljon,mert akkor szabad!De a muskátlikból nagyon sok letört sajnos! :?
Katám mindegyik képnél kérdezte,hogy az mi????Hát ebben a korszakban vagyunk most,de tetszett neki! :lol:
Mi még nem voltunk csak "azt csinálunk amit akarunk" nyaraláson!Hát igen a piramist én is sajnáltam volna kihagyni,de nem tudtatok mit csinálni! :(
Gondolom most te is mosás és újból pakolás a bőröndbe!

Szép hétvégét mindenkinek! :P

belluska

Belluska,
sok halról én sem tudom milyen, de egyszerűen lélegzetelállítóan szépek az életben. Már teljesen hozzá vannak szokva az emberek közelségéhez, így többször volt, hogy jött velem több hal is, amíg úsztam :lol:
Nekem is letörtek a muskátlijaim, de erre számítottam is az idő miatt. Viszont "meghalt" a golgotavirágom :cry: Tavaly is nyaralásunk alatt múlt ki az elődje :roll:
Az az egy vígasztal a piramissal kapcsolatban, hogy állítólag 1 órát kaptak az emberek 3 piramis bejárására. :shock: Hát az szerintem semmi. Ezért jobb, ha a magad ura vagy, bár ez nehezen megoldható Egyiptomban, mert mindenhol katonai/rendőri ellenőrzési pontok vannak, és engedélyek kellenek az áthaladáshoz.

Tesóm most hívott, hogy erdőtüzek vannak Szardínia északi részén, ahová mennénk, úgyhogy ez az út lefújva. Maradok a fenekemen :lol:

i.kata

Kata!
Ó,hát sajnálom,hogy elmarad az utazás,biztos szép lett volna!
De legalább itt leszel velünk! :lol:
Puszi!

belluska

Sziasztok csajok!

Kata!
Örülök, hogy végre itt vagy! Biztos rengeteg élménnyel lettél gazdagabb. Csodálatosak a képek, egyszer én is szívesen megnézném a tenger mélyét élőben, bár az úszással kissé hadilábon állok... :D :D :D
Sajnálom, hogy lemaradtál a piramisokról, az viszont jó, hogy hamar sikerült meggyógyulnotok, és nem szedtetek össze semmi komolyabb fertőzést. :)
Szardínia biztos gyönyörű lett volna, de így tényleg nem érdemes kockáztatni. :?

Belluska!
Nem akarlak elkeseríteni, de nekünk az aug. 8. sajnos nem jó. :cry: :cry: :cry:
Aug. 1.-én párom egyik kollégájának lesz az esküvője, majd 2.-án utazunk haza vidékre, talán odafele megállunk a Balatonon mártózni egyet... Majd 7.-én indulunk vissza, és 8.-án megyünk a másik kollégájának esküvőjére, ahol párom fog fotózni fog, így azt nem hagyhatjuk ki.
Így is nagyon nehéz volt összehozni ezt az 1 hetet, mert páromnak csak így sikerült szabit kivennie és sajnos április óta nem voltunk otthon. :(
De azért remélem tényleg sikerül valamit összehozni, mert nagyon szeretnék veletek találkozni!!! :lol: :lol: :lol:

Szép hétvégét!!! :P :P :P

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

sziasztok!

Kata!
üdv újra!!!! :) :) :)
Nagyon izgis nyaralás :lol: de az idő megszéípíti az élményeket és a fényképek csodálatosak!!!!
Emlékezem a téli párizsi képeidre is... (ugye télen volt :roll: ) Nagyon ügyes fotós vagy!!! Minden elismerésem :D

Minnie!
szerintem, ha nem jó a 8, akkor tegyük át egy héttel későbbre.. nem, lányok????

Belluska!
:)

amúgy LH tesztelgetek újra. dobok egy képet.
Lemondtam az aug 5-i konzit. Nincs kedvem. Majd megyek, ha jön a sorszámom. És képzeljétek, azt tervezgetem, hogy eltolom a lombikot! Nincs hangulatom hozzá. Ugyan még messzi van, de úgy érzem, hogy inkább jövőre ütném meg a dolgot! :roll: :arrow:
Kép
dezsina

Minnie!
Sajnálom nagyon,hogy nem jó!De persze akkor áttesszük másik időpontra!Pocak simike!!!!!

CSAJOK!
Akkor újabb szavazás!
AUG 15 v. 22.??????
Elvileg a 15.-ét azért nem akartam,mert minkét picurom 12.-én kap oltást(ugyanazt amitől életében először Katámnak 40 fokos láza volt),de úgy emlékszem,hogy az oltástól számított egy hét múlva jelentkezik ha van láz,úgy hogy mindent megoldunk,így jó az is!!!!
Csak írjátok,hogy mi a jó nektek elvileg,hogy tudjam,mert akkor én is úgy szervezem a programokat!Azért akarom a nyarat,mert a nagy teraszunkat kitudnánk használni(bent sokkal kisebb a helyünk)! :lol:
Az is jelentkezzen tényleg nyugodtan aki csak párszor írt nekünk!!!!!!

Dezsi!
Így van,akkor csináld a következő lombikot ha készen állsz rá!!!!
Minden szempontból!!!!Mert sikerülnie kell!!!!De tudod Belluska addig is szorít a spontánkodásért!!!!! :D :wink:

Kata!
Most esik le,hogy milyen vv.-el???Már kezdés is lesz?????
Ja és hát ugyan olyan vagy mint én(te is kis nyilas vagy),menni,menni,menni!Mármint az utazásokra gondolok!Jól sejtem?Rám ez annyira jellemző!Persze most babázás van,de már annyira várom,hogy "felhőtlenül" tudjunk menni sokfelé!Tudom olyan már nem nagyon lesz!Gabókám erősíts meg!De azért ha már Barnikám nem lesz a cipelős korszakában már sokkal jobb lesz!Mondjuk akkor meg majd azt sírjuk vissza párommal....na mindegy! :P

belluska

Wepe!
Jól vagytok?Remélem ti is eltudtok majd jönni hozzánk!
Pocak simi! :P

Zsuzska!
Merre vagy?Hol van már valami élménybeszámoló?
Várunk!Pocó simi! :P

Mindenkinek puszi! :D

belluska

Jó reggelt!

Dezsina,
szerintem jól teszed, ha etolod a lombikot. Akkor vágjatok bele, amikor tényleg felkészültnek érze magad, így sokkal biztosabbb a siker is. De azért drukkolok a spontánkodáshoz! Ezek az lh tesztek még elég halványak, nem?
iwiw-re megint tettem fel pár képet :wink: Ott engem is láthattok :oops:

Belluska,
nekünk elvileg mind2 időpont megfelel :lol:
Amúgy eltaláltad, én szeretk menni nyaralás alatt is :lol: a egész nap a strandon fekszünk, este tuti rámjön a mehetnék, pedig akkor általában már jó fáradtak vagyunk :lol: De úgy vagyok vele, ha már elmentünk olyan messzire, akkor használjunk ki minden percet :lol:

Minnie,
az úszás miatt nem kell tartanod, mert a sósvíz fenntart a felszínen. (Jó, a párom kivétel, de neki egy szabályos S van a gerincében)

i.kata

Kata!
Én már tegnap meg sasoltam a képeket!Helyesek vagytok! :P
És nagyon szuper képeket csináltál!Találkozón a csoportkép kivételével is felkérnénk a fotózásra! :lol: :wink:

belluska

Helló kislányok!Na szia Kata!Nem semmi kis képekkel fájditod te itt a sziveket...Ez semmiképp nem egy sóderos...:)Látom használtad is rendesen az új gépedet viz alatt!És te nem félsz ott lenn,olyan mélyen?Fantasztikus látvány,de én olyan fóbiákkal rendelkezem,hogy ami mozog-csúszik-harap-mászik-ugrik a vizbe,hát húúúúú de félek tőlűk!:):)De mindenképp nem hétköznapi nyaralásod volt...:)Belluska,nálunk is az a helyzet,hogy az én férjecském se az a fajta pasi,aki jól érezné magát egy ilyen bulin..Meghallgatja mikor mesélek néha rólatok,de ennyi...Szerintem el sem jut az agyáig,ő ilyen...:)Minnikém,Wepe,milyen tüszőrepit irtak fel nektek lombikor?Holnap kell mennem uh-ra,gondolom petike nézés lesz.Szerintetek mikor lesz a leszivás?Én péntekre számoltam...Minnikém,neked pontosan irták fel a receptet,mert nekem Puregon napi 200-at irt fel 5 napig a S,de nem jött ki csak 900,máig bezárólag.Aztán 14 Decapaptylt irt fel,mondjuk 4 helyett..Veled is történt ilyen,vagy csak én jártam igy?:)

salygabó

Gabó!
Holnapra sok szép petikét kívánok!!!Gondolok majd rád!
Szerintem esélyes a péntek! :P
Én nem ragaszkodom a pasis,férjecskés bulihoz!Döntsetek csajok!
Én csak lehet férjemből indultam ki aki mindenre nyitott!
Benne vagyok minden verzióban!

belluska

Gabó,
mondták neked, hogy egy tubus puregonban nem annyi van, amennyi a csomagra rá van írva?
Nekem azt mondts S. doki annak idején, hogy egy olyan 300-as tubusban nem 300 van, hanem 400, úgyhogy azt az egyet használjam 2 szúrásra. Drukkolok a holnapi tüszőleséshez!
Nem voltam mélyen, sőt! Egészen a víz felszínén úszkáltam egy búvárszemüveggel és egy pipával :lol:
Szerettem volna kipróbálni a palackos búvárkodást, de kicsit sokallatm az árát :roll: Meg párom nem akart, így rossz lett volna nélküle, mert akkor ő csak a hajón ült volna egész nap :roll:

Belluska,
felőlem lehet férjes is, de lehet férj nélküli is. Mi mindenre nyitottak vagyunk :lol: De ha több férj nem jön, akkor lehet jobb lenne, ha csak mi csajok lennénk, bár nekem tényleg mindegy.
Fotózást természetesen vállalom :lol:

i.kata

Kata,akkor most én rosszul csináltam?Mert én a 200-at úgy adtam be,hogy volt hogy két szurival jött csak össze..Mert előző nap oké a 200,de másnap csak kétszer kellett szurni...Olyan szép kék-zöld foltjaim vannak,hogy csak na:)Akkor most én ezt elb....tam?:)?(

salygabó

Kata!
Persze,nekem úgy is jó!
Nyilatkoznak a többiek is és akkor eldöntjük!Én mindenre nyitott vagyok!Nem nyomulok,mert nem vagyok olyan típus! :D Azt akarom,hogy jól érezzétek magatokat mindannyian! :P

belluska

Gabó,
nem mondták el, hogy abban a tubusban több van 300 egységnél? Hűűűű, nekem azt mondták, hogy valójában 400 egységni gyógyszer van benne. Nem maradt az üvegekben gyógyszer, nem láttad? Én sosem szedtem szét a tollat 2 szuri között, csak amikor patront kellett cserélnem. Így nem tudom mennyi volt még benne. Holnap kérdezz rá.

i.kata

sziasztok!

Belluska!
nekem mindkét nap jó elvileg... Még nincs programom direktbe...

Kata!
mindjárt megkukucsolom a képeidet.

Gabó!
ugyan én az első lombiknál kaptam puregont (jó drága volt) de úgy emlékezem, hogy kétszerre kellett benyomni a cuccot.
dezsina

Dezsi!
Oké,örülök!!!! :D

Mindenkinek Kép :!: :!: :!:

belluska

Gabó!
Várunk a hírekkel!!!Puszi!

belluska

Sziasztok!Igazad volt Kata,tényleg több volt a patronba,mint 300,egy kicsit kevesebbet kellett volna beadnom,de szerencsére nem szúrtam túl magam.Most Merional-t kaptam szerdáig.Szerdán újra kell mennem.Sejtem,hogy pénteken lesz a leszivás.Arról irhatnátok,hogy az hogy zajlik.Apa akkor már jöjjön velem,és mikorra kell menni?Puszi nektek!

salygabó

Gabó,
nem baj, a merional is ugyanolyan jó lesz!
Milyen nagyok voltak a tüszők?
Leszívás: attól függ hányra kell menned, hogy hány leszívás lesz aznap. Ha sok, akkor 6.15-re mész, ha kevesebb, akkor 6.45-re. Vigyél papucsot, hálóinget, meg majd egy levél utrogestant, aminek a receptjét szerdán kapod meg (vagyis az utolsó uh alkalmával).
Nem szabad előző este éjféltől sem enni, sem inni. Párod kisfickóira már a leszívás napján reggel szükség lesz, szóval szükség lesz rá is :lol: És mivel altatni fognak, ezért eleve haza kell vinnie valakinek, mert vezetni nem szabad.

i.kata

Gabókám!
Tessék,már alig vártalak és nem is írod a fejleményeket!Mennyit számoltak?Mekkorák?
Félelem ne legyen benned a beavatkozással kapcsolatosan az biztos!Én az elsőnél eléggé féltem,de kár volt!Az altatás nekem mind a négynél szuperül sikerült,csak egy kis felületes altatás(nem tart sokáig),tulajdonképpen rögtön a beavatkozás után már ébredezni fogsz!És persze aztán kapsz inni,csoki stb...!Minden a legnagyobb rendben lesz meglátod!
Kata mindent leírt!A nem evés,nem ivás nagyon fontos!

Kata!
Lassan te is kezdesz!Nagyon szurkolok értetek is majd! :P

Jó éjt mindenkinek! :D

belluska

Sziasztok csajok!

Íme egy kis meglepetés!!!

Kép Babócánk 19 mm! :D

Ma voltam a saját dokimnál ellenőrzésen, megbeszéltük, hogy mik a teendők a továbbiakban, vérvétel, védőnő stb.
Ha már ott voltam azt mondta, nézzük meg a babát, kíváncsi rá.
Azt mondta, minden rendben, a babóca 19 mm, a szívecskéje szépen dobogott, a köldökzsinórban látni lehetett a vér áramlását.
Olyan csodálatos ez az egész!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon, nagyon, nagyon ... boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gabó!
Én nem Puregont kaptam, hanem Merionalt és Fostimont, azt másképp kellett adagolni, mint a tiédet, mert nem előre töltött. De látod használt... :) :) :) Milyenek lettek a petikéid??? A leszívástól tényleg ne félj, nem vészes, hamar túl leszel rajta, nekem utána szinte semmi bajom nem volt. :P Nagyon kedves és aranyos a Marika néni, aki felügyel majd rátok, a tea és a csoki meg különösen jól esik utána. :P :P :P

Belluska!
Egyenlőre úgy néz ki, hogy a 22.-e jobb, mint a 15.-e, mert a család kitalálta, hogy menjünk el közösen egy egynapos kirándulásra a Balatonra 15.-én. Viszont anyósom születésnapja aug. 20.-án van, azt meg lehet, hogy 22.-én ünnepeljük, viszont mondtam neki, hogy nagyon szeretnék már veletek találkozni és az a hétvége úgyis 4 napos, mi lenne, ha pénteken ünnepelnénk. Azt mondta neki jó! Ezért remélem a 22.-e tényleg jó lesz!!! :lol: :lol: :lol:

Kata!
:) :) :)

Szép napot mindenkinek!!!

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie!
Gratulálok a kis pici babához!!!!!!Olyan nagy már!Meglátod hétről-hétre milyen változásokon megy majd át a drága!Ez valóban egy nagy-nagy csoda!És örülök,hogy részed van most már benne!Ezért szorítok itt mindenkiért,hogy megtudja milyen érzés ez!

CSAJOK!!!!!
Akkor tudunk startolni a 22.-re???????Szeretném ha Minnie is jöhetne! :D

Puszi nektek!
Ilyen uh.-os fotó után csak jó napunk lehet!!!!! :P

belluska

sziasztok!

elméletileg jó a 22!!! :D
dezsina

Dezsi!
Szuper! :D

belluska

Lányok sziasztok!Holnap megint megyek uhu-ra,hétfőn picik voltak a petik:5,7,9 mm-esek,de sok volt,ez nem tudom mennyire jó-e.Viszont a nyálkahártyám vékony volt,erre emlékszem.Majd holnap kiderül mennyit nőttek.Ma fájdogált olyan Closti-san a hasam:)Minnie,édes a fotó,tök jól kivenni mindenét!:)Vigyi magatokra!

salygabó

Sziasztok!

Gabó,
akkor én inkább jövőhét hétfőre tippelném a leszívásodat :wink:

Minnie,
gratulálok! Nagyon szépen fejlődik a babátok :lol:

Ma betelefonáltam az intézetbe és pénteken megyek vv-re. Akkor lesz utoljára S. doki és Zsuzsika, elmennek 3 hét szabira. Ha jól kalkulálok, akkor már megint dolgozni fognak, amikor nekem esedékes lesz a beültetés. :lol: :lol:
Gabó, még a végén találkozunk pénteken, de ha nem, és nagyon belehúznak a petikéid, akkor is egy épületben leszünk :lol:

i.kata

Gabó!
Talán igaza lehet Katának,hogy inkább a hétfő!Persze lehet,hogy beturbózzák magukat a petikéid!De az hogy sok az nem baj egyáltalán!Nekem a 4.-nél volt a legtöbb és sikerült,de nem ettől függ persze!Mindenesetre szorítok ezerrel!A találkozóra pedig már kismami is leszel!Megbeszéltük gondolom! :wink:

Kata!
Nem úgy volt,hogy hétfőn mész?
Sipos doktorékra is biztos rájuk fér egy kis pihi!Szeptemberben én is megyek kontrollra! :D Legalább találkozok majd Zsuzsival!Nagyon szeretem őt!
Kata most nem tudok előre számolni(késő van),de aug 22.-én még szurizni fogsz v. már visszakapod a babókat!Vagy most várjál,fagyibabák lesznek?Akkor mi a menet?

Ladiva!
Remélem te is eltudsz majd jönni hozzánk?Mizujs veled?

Zsuzskám!
Hol pörögsz drágám???????Jól vagytok????

belluska

sziasztok!
Csak egy gyors jelentkezés: jól vagyunk, csak bekrepált az asztali gépem. Most a laptopról írok. Nem tudom, mikor lesz jó, apának most nincs ideje vele foglalkozni. Szóval mostanában nem nagyon leszek.
Ma voltunk a kötelező uhu-n. Minden rendben van. Képzeljétek, a lába kereken 5 cm!!!!
Egy élő magzat, ferde fekvésben. A lepény a mellső falon tapad. A magzatvíz mennyisége átlagos.
BPD: 73 mm
OFD: 94 mm
HC: 264 mm
AD1: 77 mm
AD2: 69 mm
AC: 23Omm
FL: 54 mm
Magzati súly: 117O g

Szép álmokat nektek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzskám!
Köszönjük a helyzetjelentést!!!!!Örülök,hogy jól vagytok!!!!!
Nagyon szép súlya van a pici fiúnak!
Gyere ha tudsz!Ja és a 22.-éről tessék nyilatkozni neked is!Remélem jó nektek is! :wink: Pusza!

belluska

Belluska,
de úgy számoltam, hogy mivel hosszabb a ciklusom, ezért elég lesz hétfőn mennem, de Zsuzsika azt mondta, hogy inkább menjek akkor pénteken, mert akkor még ők is vannak és ő is S. doki is örülnének, ha látnának. És persze akkor meg tudjuk beszélni, hogy mi lesz a menet, mert fogalmam sincs. Szóval pénteken derül ki számomra is, hogy kb. hogyan kalkulálhatok :lol:

Zsuzska,
már most nagylábon él a kisfiatok?! :lol:

i.kata

Kata!
Értem! :lol: Na majd tudósítasz minket! :D
Jó éjt!

Holnap megyünk strandra!Apa kivett egy nap szabit!Majd gondolok rátok! :D Holnap lesz a 9. házassági évfordulónk!!!! :lol: :lol: :lol: Úgy megy az idő!

Szép álmokat csajok!

belluska

Sziasztok csajok!

Belluska!
Szívből kívánok nektek NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT és még legalább 50 évet együtt!!! :lol: :lol: :lol:

Zsuzska!
Nagyon szép méretei vannak a fiúcskának, igazi nagy legény lesz belőle!!! Pocaksimi neki!!! :D :D :D

Kata!
Most már hamar itt a vérvétel ideje és hipp-hopp kezdhetsz is!!! :P :P :P

Gabó!
Kíváncsi vagyok mi lesz a következő kukucska eredménye. :) Nőjenek csak szépen azok a petikék!!! :) :) :)

Szép napot mindenkinek!!!

KépKép

Kép
minnie manó

Jó reggelt!

Minnie!
Köszönjük szépen!!!!!!Aranyos vagy nagyon!!!! :P Reméljük úgy lesz!!!!!!! :wink:
Ti sem panaszkodhattok a pocak lakótók méreteire,mert szerintem nagyon jól fejlődik!Amikor a 4D-s uh-on voltunk ott azt mondta annak idején a doktornő,hogy ha az elején már nagy mint nálunk is volt,akkor az már jelezheti a baba nagyobb súlyát ha időre érkezik persze!Nálunk bejött!De mindegy csak egészséges legyen persze!!!!
Millió puszi nektek és persze Minnienek is! :lol:

belluska

Jó reggelt!

Belluska,
NAGYON BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT kívánok nektek! Remélem szép napotok lesz :lol:

Minnie,
bizony, pénteken vv, de aztán jön egy kis várakozás, de biztos gyorsan el fog telni :lol:

Tegnap voltam házidokinál is, mert mint "időben" észrevettem, már 1 hónapja lejárt a jogsim :oops: :roll: Na de a lényeg, hogy a saját dokim szabin van, ezért másikhoz kellett mennem, aki nem mellesleg a volt szomszédom :lol: Nagyon jófej volt, kérdezte volt-e már ekg-m, mondtam nem, úgyhogy csinálnak majd egyet, meg megnézte az áprilisi mtétem előtti labor eredményeimet és nem tetszik neki a vizelet, úgyhogy most csinálnak megint labort is. Szóval holnap reggel megyek vv-re oda is, pénteken meg az intézetbe :lol:

i.kata

Kata!
Köszike!
Reméljük a holnapi vv.-en is minden rendben lesz!
Most indulunk!

Puszi nektek!Majd jövök! :P

belluska

Gabó,
mi volt a mai uh-on?

i.kata

sziasztok!

benézek gyorsan, de sajnos nincs mit mesélnem, nem történik velem semmi :?

Gabó!
drukkok :!: :!: :!:

Zsuzska!
:D bámulatos az 5cm-es láb :P :P :P :P
dezsina

Sziasztok!
Mi péntek reggel leléptünk apával a Balcsira. Szerencsére még tudutnk délután fürcsizni. Még keresztszüleimmel is tudtunk találkozni. Szombaton csak apa fürdött, vasárnap már ő sem. Amúgy szombat-vasárnap apa céges bulija volt. Volt nagy sütögetés, beszélgetés, favágás.
És megint nőtt a cicim egy méretet... már 95-öset kellett vennem.

Gabó!
Örülök, hogy jobban vagy már!!!

Belluska!
Nekem a 8-a sajna nem jó, aznap jövünk haza Kiskutasról és onnan a Balcsira megyünk majd.
Se 15-re, se 22-re nincs programunk. Szóval amelyik jobb a többieknek!!!
Én biztosan apával mennék, el sem engedne egyedül:-))))
Oké, akkor 22-e beírva a naptárba.... más apa is lesz jelen?
Nagyon bolodg évfordulót kívánok nektek holnapra!!!!

Kata!
Úgy sajnálom, hogy nem úgy alakult Egyiptom,mint reméltétek!!!
Szardínia.... hú,de jó neked!!! Irigy, irigy vagyok ám!!!!
A képek gyönyörűségesek lettek!!!!!
Most olvasom,hogy szardínia lefújva... sajnálom azért egy kicsit, hogy nem tudtok menni.
Hát igen, már most hatalmas a lábikója a drágának... de hát apujának is 46-os lába van, tehát nem is tudom, min csodálkozom ennyire????

Dezsi!
Ha nem vagy még kész a következő lombikra, akkor tényleg jobb, ha elhalasztjátok egy időre. Addig mennek a drukkok a spontánkodáshoz!!!!

Minnie!
Babóca tündérien fejlődik!!!!
Pocaksimi!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?