Sziasztok csajok!
Íme egy kis meglepetés!!!
Babócánk 19 mm!
Ma voltam a saját dokimnál ellenőrzésen, megbeszéltük, hogy mik a teendők a továbbiakban, vérvétel, védőnő stb.
Ha már ott voltam azt mondta, nézzük meg a babát, kíváncsi rá.
Azt mondta, minden rendben, a babóca 19 mm, a szívecskéje szépen dobogott, a köldökzsinórban látni lehetett a vér áramlását.
Olyan csodálatos ez az egész!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon, nagyon, nagyon ... boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gabó!
Én nem Puregont kaptam, hanem Merionalt és Fostimont, azt másképp kellett adagolni, mint a tiédet, mert nem előre töltött. De látod használt...
Milyenek lettek a petikéid??? A leszívástól tényleg ne félj, nem vészes, hamar túl leszel rajta, nekem utána szinte semmi bajom nem volt.
Nagyon kedves és aranyos a Marika néni, aki felügyel majd rátok, a tea és a csoki meg különösen jól esik utána.
Belluska!
Egyenlőre úgy néz ki, hogy a 22.-e jobb, mint a 15.-e, mert a család kitalálta, hogy menjünk el közösen egy egynapos kirándulásra a Balatonra 15.-én. Viszont anyósom születésnapja aug. 20.-án van, azt meg lehet, hogy 22.-én ünnepeljük, viszont mondtam neki, hogy nagyon szeretnék már veletek találkozni és az a hétvége úgyis 4 napos, mi lenne, ha pénteken ünnepelnénk. Azt mondta neki jó! Ezért remélem a 22.-e tényleg jó lesz!!!
Kata!
Szép napot mindenkinek!!!