Gyöngyvirágos-pályinkás jó reggelt!
Lyányom alszik, cici töltődik, kert meglocsizva, gyorsan jövök.
Hajni, én csak azt nem értem, miért is mész be az irodába januártól, ha otthonról is lehet dolgozni? Az szuper, hogy Andrew ilyen nyugis jó baba, hagyja anyát dolgozni. Szép méretei vannak, nem lesz egy apró nyüzüge fickó, az biztos. De persze ha focista lesz, mint apája, kell is a termet!
De ha belemerülsz a dolgozó nők életébe, hozzánk hogy fogsz jönni ? Brühühü!
Vera, nagyon kiváncsi vagyok, hogyan alakul Zéti kakiügye. Nagyon remélem, hogy tiszta az a kaki. Én, mikor először láttam barna cérnát Léna pelusában, azt hittem, infarktust kapok, óvatosan piszkáltam, mozog-e a disznó, aztán hosszas analizálás után megnyugodtam, hogy csak cérnaszálat étkezett a kis drágám. Azóta már higgadtan figyelem a parókányi hajszálakat, amiket benyel, és kikakil.
Jaj, Ladmon, persze hogy nem a te mérlegedre gondoltam, az szent mérleg, magasztos feladata van nálatok!
...és ismét királyfi az összefoglaló, még mindig csak ámulok ezen. Ez valami különleges képességed!
Millye, szuper a csípőszűrés eredménye, Andrisod továbbra is elvarázsol! Én nem voltam még kontrollon, de ahogy Dina írja a helyzetet, lehet nem is megyek!
Crocus, te voltál már? Nagyon örülünk Attila 2 fogacskájának, csábos lehet így a mosolya
Lénának is csak milliméterei lehetnek hátra, de most valahogy megállt a folyamat.
Helga,de szuper, hogy Bogácsra mentek, nagyon szeretem! Gondolom, jár az agyad, mit hagysz itthon véletlenül, ami fontos lenne, és mit tettél be, ami tulajdonképpen akár itthon is maradhatna. Nem lehet könnyű 2 gyerekre bepakolni. Mennyi időre mentek? Érezzétek nagyon jól magatokat!!!!!!!!!!!!! fotózz!
Bogi, ujjé, nincs is annál szebb, mint anyóssal strandolni, gyengéden bekenni naptejjel a hátát, legyezni, amikor melege van, elkísérni vécére
....hát kellemes napot! Vigyázz nagyon Fügére! ja, vagy ez pénteki progi, most látom! Na akkor erre pihenj rá!