Új privát üzeneted érkezett!

Kata és családja! Gratulálok a leányka érkezéséhez!! Sok boldogságot, sok tejet és hosszú életet kívánok a kis Milagros Letitiának!

Kép
bikmakk

Sziasztok!

KATA:GRATULÁLOK!!!!NAGYON SZÉP MILAGROS BABA!!!! VÁRUNK MAJD A HIREKKEL.

Zsizsa.akkor neked azért drukkolok,hogy 1 hetet még várjon apici.
Vendég

Micsoda hírek nap mint nap :D
Kata!!!
Hatalmas Gratuláció Nektek!
Sok Boldogságot,sok tejecskét és minden jót amit lehet azt kívánom nektek!!! Gyönyörű a lányka!!

Kép
noki&potyi

Jó reggelt!

Kata,gratulálunk a kis Mili érkezéséhez! :) Nagyon szép babuci [b]Jó egészséget és sok sok tejcsikét!! :)

Anett,te hogy vagy?Mikor mész dokihoz?

Adri és te???

Sissi,akkor tényleg elég jól aszik Ati :) Majd mesélsz a testvérfellépőről ha már lesz egy kis tapasztalatotok?Gondolkozom,hogy nekünk is kellene....Használtam vagy újonnan vetted?Milyen kocsitok van?

Zsizsa,tartsatok még ki akkor egy hetet! :)

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt !
Hát micsoda hírek !!!!!!!! :D :lol: :D :lol: :D

JIMBONE, KATA
Gratulálok Nektek !!!!!!!!!!!!!!!!!! Gyönyörűek a babák !!!
:D
Úhhhh Kata, te ugyanarra a napra voltál kiírva, mint én, mostmár én is bármikor számíthatok rá, hogy elindúl ! :D
Jimbone, köszönjük a szüléstörténetet, tényleg ilyen gyors szülést csak kívánni lehet !

Hmbori
Szuperek a sztárfotók Bettiről !!! :D

Orew
Nekem pénteken lesz az utolsó munkanapom, de én tutira nem fogok pityeregni, már alig várom !! :D

Tündi
Mi ez a kaja, nagyon jól néz ki ?!!
Boldog szülinapot !!!!

Noki
Örülök, hogy jobban vagy már !! nemsokára írok mailt ....

Beusmimi
Tartogasd még Marcust odabent !!

Cscsi
Szépek a babaszoba képek !

Linácska
Mekkora pocid van, nekem szerintem csak a fele ekkora van ! :D

Kép
Kép
rilla_

sziasztok.Szerintetek nem árt az a babának,ha a 36 hetesen egy altatásban végzett vizsgálaton kell átesnem?
livcsi22

Sziasztok!

Hát hát Gratula Katának :P Győnyőrű a kiscsaj :P És nagyon boldognak látszol kívánok jó egézséget és sok sok tejcsit :P

Látjátok csajok Kata aztán kiakarta várni a 40 hetet minimum és mindig irta,hogy ez nem a júliusi topik hanem az aug.és ne siettessük a bébit :lol: és lám már ott van a kezében Mili. :P

Én legelőszőr Katával voltam kiirva aug.20.de szerintem neki is menszesz szerint irta a doki és képtelenség,hogy egy 36 hetes és 5-6 napos terhesség ekkora szép méreteket pródukáljon.

Na jövök késöbb még vissza se olvastam csak kimegyünk az udvarra.

Kajatipp mára vagy holnapra?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Kata:
Annyira szep kislanyod lett! Szivbol gratulalok!
Termeszetesen a nagymamanak is gratulalok es koszonjuk a hireket! :)
Nekem is ekkorara mertek meg a mult heten a kisfiam. Irigykedem, hogy Te mar a kezedben tarthatod. :)

rilla:
Jo is lesz mar pihenni egy par napot a szules elott. :) Biztosan hianyolni fgonak a kollegak, de szerintem neked most egy jo darabig nem fog hianyolni a munka. :)

noki:
Orulok, hogy jobban vagy! En is elhataroztam, hogy nem akarok idore szulni mar. Ugyis csak az augusztus 11-13 lenne olyan, hogy a szulesznom es a dokim is jelen lenne... Hat erre nem fogok rastresszelni. Jon a kisfiam, ha neki tetszik es majd annal szuletik meg, akit o valaszt maganak.

dbea:
Csodasan vezeted ezt a tablot! Annyira szep gyerekek szulettek itt! :P

baratodildi

Sziasztok!

Kata, Párja és nagyszülök: Gratulálok a nagyon szép Milagros babához! Nagyon formás, édes kishölgy! Sok anyatejes napot és nagyon Sok Boldogságot, egészséget kívánok!

kovisziszka

Kata gyönyörű Mili, gratulálok hozzá, sok egészséget, és tejcsit kívánok nektek :lol:
Mili nagymama köszönjük a híreket :lol:
Egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy 36 hetes baba, és Kata Te is olyan boldog, és szép vagy a képeken. Nah meg apának is dagad a mele ezerrel.

Hmbori, köszi a képeket, apának is mutiztam, na a mosolygós képtől oda vissza volt. Természetes, hogy majd az ővé kislánya lesz a favorit, de már szegénykém nagyon oda van. Minden éjjeli pisimnél (ami nálam kb fél óránként van) felpattant az ágyba, hogy rendben van minden, vagy menjünk?
Most elment dolgozni, de még váltás ruhát is vitt be hátha ma szülünk :lol:

Kitty a Te babád is gyönyörű, köszi, hogy raktál fel képet.

Linácska de jó ez a cukros dolog. És a mérődön van ennyi, vagy Te levonod belőle azt a bizonyos 1; 1,5 értéket.
Komolyan mondom egyszer elmegyek ebbe a csárdába és megkóstolom ezt a májacskát. Merre is van ez pontosan?
Kutyus, olyan jót mosolyogtam ahogy leírtad, hogy a házába is bemásztál. Azért gondolom nem olyan ici-pici az a kutyaház ugye? Egyébként én is biztos elkényeztetném ha nekem is lenne kiskutyám.
Jah és a pocakod hatalmasat nőt :shock:
Nyákdugó pontos leírása: Vastagabb ceruza vastagságához tudom hasonlítani, és olyan 6-8 cm hosszú lehetett, mint a sötétsárga takony, ami kicsit keményebb takony állagú. Nah gusztábban nem tudtam leírni :oops:
Azóta meg van ez az átlászó nyálkás trutyi :roll:

Anettoo: Te hogy bírod? Mikor mész a dokidhoz? Nem semmi telekárak, elég durva :shock:

Én holnap reggel 7kor randizok a dokimmal a kórházban. Haza sem jöhetek már, úgyhogy 2in1-ben ez az utolsó napom veletek.
Persze ha ma vagy éjjel nem kell hamarabb bemenni.
Megkértem apát, hogy majd itt tájékoztasson benneteket minden nap mizu velünk.

Rilla a kaja amit felrakot Tündi az a töltött tök, Te nem csináltad meg? De jó, hogy már csak péntekig dolgozol. Ugye otthon van netetek, mert mindig melóból írsz?

Sissi, de szuper, hogy ekkorákat sétáltok már. 44 méretű rucit még én sem láttam, az 50-es volt a legkisebb.

Adri

Kép

Kép
irdab

Amúgy tegnap is volt nagy séta, de úgy látszik erre is immunis lettem már :cry:

Livcsi 22, egy kicsit pontosabban írnál erről a vizsgálatról, mert így egy mondatba besürítve a kérdésed szerintem nem nagyon tud senki neked segíteni.

Adri

Kép

Kép
irdab

Rilla,köszike neked is a köszöntést! :)És ahogy Adri írta ez a ő töltött tök féle recije :) Csak én félbe vágtam és úgy tölöttem meg.Remélme én is,hogy azért otthonról is fogsz majd tudni jelentkezni!!

Bim-bam,mi is voltunk ma már udvaron,de itt kezd megint nagyon meleg lenni,így bejöttünk.

Adri,remélem ma Zora úgy gondolja,hogy elindul kifelé,és kiváncsi anyára+apára,na meg a nagyvilágra és megúszod a napokig bent maradást a kórházban.Várjuk majd apától a híreket,de lesz még vki akinek üzensz napközben?Hogy tudjuk mi a helyzet?

sziszka,jobb kedved van már?Nem jöttél már vmelyik nap este :?

Kép
Kép
tundi24

Kata, gratulálok Millihez, és sok boldogságot kívánok!

Adri, holnap reggel már ki sem engednek? Megindítják a szülést? De miért?????? Van valami komplikáció?
Vendég

Sziasztok!

Micsoda dolgok történtek itt a hétvégén :D

Kata: Gratulálok Milagros lánykádhoz, nagyon szép baba! És milyen jó hogy olyan hamar távozhattok a kórházból!

Noki: Tök jó hogy már jobban vagy, kívánom hogy a szülésig maradjon is így :lol:

dBea: Szuper a tabaló!!!

Irdab: Most nézem hogy már csak 1 napod van, Zora baba nem akar még kikívánkozni? Ha holnap reggel bemész akkor meg is indítják a szülést?

Livcsi22: én sajnos nem tudok választ a kérdésedre, de a dokidat nem kérdezted meg?

Linácska: Szerintem tök normális hogy egy kiskutya is anyai érzéseket vált ki belőled. Mikor kicsi volt az előző cicánk akkor én egész nap a kapucnimban hordtam mert csak ott tudott aludni, ha nem fekhetett bele rögtön mászott fel a lábamon a nyakamba. Még apa is úgy fogta mint egy gyereket.
Kép róluk:
Kép apa és Besszi
Kép apa és Besszi2
Vendég

Ebben a kórházban, ahol szülök, ha a kiírt napig nincs meg a baba befektetnek. Nah nekem ez a holnap.
Úgyhogy már babával jövök haza. :lol:
Azt mondta a dokim, majd megvizsgál, és annak fügvényében meglátja mikor szülünk. Én kérdeztem, hogy mennyit várunk? Erre Ő azt mondta max 1 hetet. Nah ha holnap esetleg olyan állapotban leszek már el tudom képzelni, hogy beindítja, mivel ügyeletes is lesz holnap.

Tündi Sissi száma van meg meg Mandarané, nekik írok smst, apa meg megigérte h jön és ír nektek.

Adri

Kép

Kép
irdab

Piroska, látom macsesz nagyon élvezte apa nyakában a lógást még a nyála is csurog az uccsó képen :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Benéztem, hogy mi a helyzet Katáékkal, látom minden oké. :)

Kata,
gratula Milagroshoz, nagyon tündéri kiscsajszi, úgy szeretem az újszülöttarcokat! :)

Köszi mindenkinek a drukkokat, remélem, használnak! :)

Anettoo,
köszi az érdeklődést, megvagyunk, két napja azt hittem, szülünk is, ez a szeles idő nemigen tett jót, de a hűvös levegő nagyon jól jött. Amúgy meg nyavajás vagyok (nem részletezem). Plusz nem voltak itthon a szüleim, így nem volt, aki vigyázzon a gyerekekre, ezért nagyon el vagyok maradva mindenféle ügyintézéssel (ami miatt kissé ideges is vagyok, főleg, hogy már olyan lassan tudok csak járni, hogy évekbe telik, míg A-ból B-be eljutok...). A gyerekeim szerencsére elég jó fejek mostanában, általában jól eljátszanak hármasban, és hagynak engem pihenni. :)

Adri,
ez nekem fura, hogy már holnap be kell feküdnöd, mindenesetre hajrá mihamarabbi szülés! :)

Babák nagyon szépek! :)

Kaja: mi tegnap lángosoztunk, előtte anyós által hozott bolognai tésztát ettünk, és nemrég jó kis puliszkát csináltam (édes verziót, finom nagyon), meg volt fincsi gyümölcsleves is. Ma héjában sült krumpli és héjában sült hagyma lesz, mi ezt szimplán vajjal és sóval esszük, tutifinom (néha szoktam hozzá körözöttet is csinálni, csak most nincs itthon túró).

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsizsa, ritkán jössz! Hogy csinálod a héjában sült hagymát?

Irdab, engem is meglep ez a türelmetlenség, minek bent feküdnöd egy hétig feleslegesen? Csak beteg leszel tőle...
Vendég

Cscsi: ez van nem tudok mit csinálni, ha ezt mondja a dokim én azt teszem.

Adri

Kép

Kép
irdab

Jó-jó, én ezt értem :wink: . Csak megjegyeztem, hogy szerintem felesleges...
Vendég

Kata, nagy-nagy gratula Milihez és minden szépet-jót hozzá/vele! Köszönjük, nagyi, a híreket!

Irdab, ez durva, hogy ma írsz nekünk utoljára 2in1! :? Csak nyugi, minden rendben lesz! Még ha 1 hetet a kórházban is kell töltened, legalább nem kell izgulni, hogy beértek-e időben! Előre is köszi apától a híreket!

Egy kis helyzetjelentés:
Betti-baba egy kis tündér! Nagyon sokat alszik - amikor felébred, mindig rendesen eszik. Van sok tejcim, szopiztatásokkor mindkét cicimből egyszerre jön... :roll: Úgyhogy akár ikrek is jöhettek volna, nem lett volna gond! :lol: Néha szopi után nyügösködik - ilyenkor megint cicire teszem, az általában segít. Merthogy nagyon hamar elalszik szopi közben, max. 7-8 percig bírja (de volt már 22 perc is). Van mérlegünk, hamarosan eléri a születési súlyát, úgyhogy szerintem minden OK.
Balesetek már voltak: tisztábatevés közben volt már pisi, fosi... De no problem, ilyen még soxor elő fog fordulni - hacsak jól meg nem figyelem, mikor lehet ilyesmire számítani.
Magzatszurok a 3. napig volt, azóta rendes babakaki (fosi) van. (Bocs a részletekért, de hátha valakinek jól jön.)

Most mennem kell, tündér-Betti ébredezik, megkapja az ebédkéjét!

Kép

Kép
hmbori

Kata, gratulálok Mili babához, nagyon szép kislány :)! Rajtad pedig nem is látszik, hogy megviselt volna a szülés, de majd úgyis mesélsz, mi hogy volt :)!

Adri
, kívánom, hogy a hét elején megszülessen Zora baba! A szülés előtt befeküdni szerintem is tök felesleges, ha nincs semmi, ami egészségügyileg indokolná, de természetes, hogy az orvosodra hallgatsz!

Lányok, lakcímkártya-cserét intézett valaki mostanában? Én még szülés előtt szeretnék átjelentkezni. Miket kell vinni? Ha kell tulajdonilap-másolat, meg van szabva, hogy milyen régi lehet? (Nekünk még 2004-es van, akkor vettük a lakást.) Köszi a segítséget előre is!

Kép
angelita

Piroska, jók a cicafotók! A mi Kormink is nyáladzik, ha nagyon jólérzi magát :).

Kép
angelita

Sziasztok Lányok!

Kata és Családja: Szívből gratulálok Mili Babához, nagyon édes kislány.

Kitty: Jó, hogy jelentkeztél nagyon aranyos kissrác. Nagyon cuki a második képen.

Irab: drukkolok, hogy azért ne kellejen egy hetet bent töltened Bébi nélkül.

Tőlem tegnap elköszönt a nyákdugóm, ma voltam nst-n és 60 as fájásokat mutatott, pont amikor lekapcsolta a szülésznő a gépet akkor volt egy nagyobb de azt látta is. Nem kell már szednem a gyógyszert innentől én is várhatom mikor indul be vagyis ki Marcus baba.

Mindenkinek szép napot.
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Adri,és holnap nem csinálnak magzatvíz vizsgálatot?Nekem Luca pont a kiírt napon született.Reggel 7re kellett mennem magzatvíz vizsgáltra és mivel az mecóniumos volt,ezért megindították.
Várjuk majd a híreket akkor a csajoktól :)

Bori,jajj de jó,hogy Betti ilyen jó kislány :) És hogy már a kakikája is rendes.Nálunk addig nem lehet hazajönni a kórházból amíg nem anyatejes a kaksi,és nem kezd el gyarapodni.Mégha 10dkg-t is,de híznia kell :?

Piroska,édes a macsekotok!:)

Zsizsa,minden tiszeteletem a tiéd,hogy bírsz 3 kisgyerkőccel :)

Angelita,én nem emlékszem rá,hogy kellett volna vinni lakcímátíráshoz a tulajdoni lapot,nekünk azt hiszem,hogy az adásvételi kellett.

Tényleg csajok ti viszitek a házassági anyakönyvikivonat másolatát a kórházba?Nekem még azért is be kellene mennem,de lusta vok.. :?

Kép
Kép
tundi24

Beus,akkor lehet hamarosan Marcus is kibújik :D

Kép
Kép
tundi24

Jimbone hírek!

"Nagy gratula Katának!Donát egyfolytában szopizna,bimbóvédővel persze nem.küzdünk,leamortizált teljesen.Senki nem készül szülni?"

Tehát ki készül szülni? :) Mit írjak neki? :wink:

Kép
Kép
tundi24

Tündi, én vittem a házassági másolatát, el is vitte az intéző néni. De valami olyasmit hallottam félfüllel, hogy már nem is kell másolat, elég az eredeti is, bármilyen régi... De lehet, hogy valamit félrehallottam, mindenesetre az nem volt baj, hogy volt friss másolat. Szóval javaslom, hogy kerekedj fel és intézd el, gyorsan megvan!
Kiváncsi vagyok, ki jelentkezik Jimbone kérdésére! :)
Minket 2.790 g-mal engedtek el, a születési pedig 3000 volt... Szóval ezek szerint hiába bababarát kórház, azért egy kicsit felelőtlenek a hazaengedés szempontjából... :roll:

Kép

Kép
hmbori

Tündi én nem készülök szülni :wink: augusztus 5-10 között szeretnék :wink:

Nállunk is befektetenek a 40 hét körül ,szerintem a tutira mennek.

Macska :én pont ma kaptam egy kisebb dührohamot a Szemi miatt met k@rvára vállogatós a dög, és nem volt hajlandó megenni azt a konzervet amit api hozott neki ,igy ma külön neki(más nem kellett) el kellett mennem az állatkajáshoz :twisted:

Tegnap este mondjuk én nagyon szarul voltam ,voltak fájásaim ezerrel, néztem időt de nem voltak rendszeressek erre még rájött,hogy úgye nem tudtam aludni és hajnal 2 kor rámjött a hasmenés :?

Irdab akkor várjuk a híreket és szóritunk nagyon,hogy gyors és viszonylag fájdalommentes szülésben legyen részed :P

Ez a sült hagyma engem is érdekel... :wink:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Dani baba nagyon kis tündér.

Kata és családja nektek is gratulálok Mili babához. Nagyon szép!

Adri: Legalább tudod, hogy már csak max 1 hét. De szerintem hamarabb meglesz. Legyél nagyon ügyes, és előre is sok erőt kívánok!

Angelita: Nekem az önkormányzatnál ideadták a nyomtatványt és csak azt kellett kitölteni. Nem kellett semmit vinnünk.

Én ma voltam a házassági kivonatért, de nagy erő kellett hogy elinduljak. Délelőtt takarítottunk. A férjem segített, na meg Ádika is.
Mi lesz itt ha ketten lesznek?

Kép

Kép
ádibaba

Egy tegnapi kép:

Kép

Kép

Kép
ádibaba

Kata!Nagyon sok boldogságot Nektek Mili babához!
Tök jó!!Egyre több babánk van :lol:

mimi12

Piroska,
megkérdezhetem, hogy hogy hívják a férjed??? Nekem annyira ismerős, és ha jól tudom, mintha egykorúak lennénk vele. Valami suliban vagy ilyesmiben nem találkozhattam vele???

Irdab,
legalább holnaptól már jó kezekben leszel. Amúgy ahogy Tündi is írta, 40+1-en néztek nekem is magzatvizet, meconiumos volt, és indították. Szerintem ha befektetnek, néznek neked is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Irdab,
a cukormérésnél ennyit mutatott a mérő, nem vontam le semmit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Tündi, Linácska nem tért ki a dokim rá, hogy vesznek e magzatvízből mintát, de szerintem igen.
Köszönöm a szurkolást, remélem én is, hogy gyors szülést fogok majd produkálni.

Ádibaba de csini kismami vagy, szép a pocakod. :lol:

Bim-bam a hasmenésből adhatnál nekem én meg neked a székrekedésből, aztán egálba lennénk :wink:

Tündi én is kértem ki házassági anyakönyvi kivonatot frisset, nem került pénzbe, és pikk-pakk a kezemben volt.
De szerintem a kórházat kellene megkérdezni, hogy mi kell nekik, mert mint ha én is hallottam volna már azt, amit hmbori írt, h elég az eredeti is mostmár. De ebben nem vagyok 100%-ig biztos.

A lakcímkártyához meg nekem az rémlik, mintha valami nyilatkozatott kellett volna kitölteni, de ez már elég rég volt.

Adri

Kép

Kép
irdab

Hatalmas gratula Bettina, Donát és Mili babákhoz!! ( remélem nem hagytam ki senkit :oops: )
Gyönyörűségesek! Sok boldogságot, egészséget, boldogságot kívánok nekik és családjuknak.

röviden rólunk:
Bence egy kis tündér, eszik- alszik, ügyesen büfizik, van pisi/ kaki bőven, szóval minden szuper vele. Tejem hála az égnek ezúttal van rendesen, 40-50 ml-eket eszik. Köldökcsonkja ma reggel le is esett (!). Forgatja a kis fejecskéjét jobbra balra, felemelgeti ha hason van, sőt oldalra fordul néha !! Zsófi nagytesó pedig jól fogadta a kistestvért, mutogatja hol a keze, lába, szeme stb... reggelente pedig rohan a kiságyhoz megvan-e még az új jövevény. tündériek, mind a kettő, nem is gondoltam volna, hogy ilyen jól fogadja majd Zsófi

Szülés röviden:
fájdogált a hasam este, éjfél előtt lementem mosdóba és elkezdett folyni a magzatvíz. párom gyorsan elment és áthozta Anyumat, hogy vigyázzon Zsófira mi pedig repültünk a kórhátba. ekkor még csak lightos fájásaim voltak, de szerencsére rendszeresek. egyre csak erősödtek, majd behívták Apát is a szülőszobába mikorra kellőképp kitágultam, nagyon gyorsan ment a kitolási szakasz de őrült módon fájt... de egy panaszos szó ne hagyja el a számat, igazatok van, szuper szülésem volt, kívánom, hogy mindenkinek ilyen flottul menjen... nagyon sokat számított hogy velem volt a férjem, sok erőt adott... nagyon ügyesen kibújt Bence és a hasamra tette a szülésznő. csodás érzés volt...

Vigyázzatok magatokra! most mennem kell, lassan ébrednek a gyerekek :D

Andi

Kép
danidaniel

Olyan jó olvasni ezeket a szülési sztorikat :P

Ádibaba hatalmas szerintem neked is már a pocid :P

Irdab ne kivánj azért magadnak ilyen rosszat ..tökre féltem,mert csk jött jött ki és én nállam meg olyan hülye gondolatok voltak,hogy mi van ha a baba is most fog jönni és nem tudom ...ááá szóval tök apszurd dolgok kavarodtak a fejembe...

Ki mit fog ma vagy holnap főzni?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

Kata,
nagy gratula Mili babához, ezt aztán gyorsan végigcsináltátok! :)

Irdab,
Kitartás a végére, most már tényleg nem sokat kell várnod. Ennyi lépcsőzéstől és takarítástól meg kb olyan stramm lehetsz most, mint superman :D

Angelita,
Mi nemrég jelentkeztünk be az új lakásba, ki kellett tölteni egy űrlapot, amit az okmányirodában adtak, plusz a régi lakcímkártyát le kellett adnunk. Ennyi volt, az adásvételit el sem kérték. (Mondjuk az ijesztő egy kicsit, hogy tulképp semmi hivatalos papírra nem volt szükség, kb más is ilyen egyszerűen be tud jelentkezni hozzánk??)

Nálunk semmi változás, egyfolytában fájogat a hasam, de ennyi. Rendszeresség továbbra sincsen benne, olyan csak, mint egy átlagos menstri. :( Így jár az, aki nagyon akar szülni :)

Adri

Kép
Kép
flake76

Irdab,
azért mintát nem vesznek belőle, csak megnézik a színét. Ha átlátszó, akkor minden ok, ha sárga vagy zöld, akkor irány a szülőszoba.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska,
ezzela vizsgálattal engem is riogatnak. Tényleg nagyon fáj?

Adri

Kép
Kép
flake76

Sziasztok!

Ma voltam orvosnál, sikerült úgy megvizsgálnia, hogy még véreztem is egy kicsit utána... :x Mondjuk amúgy is mindig nagyon fáj, úgy látszik, hiperérzékeny vagyok.. Hát remélem, azért meg tudom szülni, ráadásul fájdalomcsillapítás nélkül tervezem...

Szóval a bb feje nagyon lent van, de ez nem újdonság, mert kb. mindig is így volt.... :lol: A méhszáj előtt kiboltosítja a méhet, ott dudorodik (le is rajzolta nekem a néni), ezáltal a méhszájat hátranyomja, ami egyébként még mindig zárt, kemény és elég hosszú. :shock: Mindenesetre azt mondta, hogy idővel kialakulnak a dolgok... :shock:

A CTG-vel nem volt igazán elégedett, de sosem az. Nem ingadozik eléggé a baba szívverése, ezért holnaputánra visszahívott egy ismétlésre. Azzal nyugtatgatom magam, hogy eddig is mindig ez volt a baja, és a baba mégis szépen megnőtt meg sokat mozog, és ráadásul mostanában sosem mozog CTg alatt, szerintem alszik. Na mindegy, legközelebb megoróbálok valami csokit enni előtte.

Itt egy pocakfotó, bár ez már senkit nem érdekel, mert olyan gyönyörűséges babafotókat nézegethetünk mostanában... :D
Ezt a múlt héten a szülésfelkészítőn készítették. :)

Bori: szerintem Tündi sem úgy értette, hogy a születési súlyhoz képest kell híznia a babának, hanem hogy egyáltalán. Tehát mondjuk ha Betti a születés után lement pl. 2700-ra (ált. kb. 10% a fogyás), akkor a 2790 már hízásnak számít... :)

Itt No-ban nagy hagyománya van az otthonszülésnek, és ennek megfelelően a kórházi tartózkodás hossza is elég változó. Lehetőség van az "ambuláns" szülésre, ami azt jelenti, hogy ugyan kórházban szülsz, de pár óra után már hazamész. De azért ezt inkább csak a többedszer szülőknek ajánlják...
A minimum, amit első babánál szeretnek, az a 48 óra, de akár 4-5 napig is maradhat az ember, ha akar. Hát meglátjuk, mi most úgy gondoljuk, hogy maradunk addig, amíg ki nem rúgnak... :lol: A kórházi környezet nagyon szép, kiszolgálnak kajával meg minden, nagyon közel van hozzánk, és a férjem reggelizhet meg vacsizhat velünk (lehet neki is kaját rendelni). Szóval ez a terv.

Orvosi kontrollom legközelebb 10 nap múlva lesz (a CTG-t nem számítva), bár a néni szerint addigra lehet, hogy megszülök. Hát remélem nem... Kép

Kép
bikmakk

bim-bam,én még nem tudom mit szerkesztek holnap :) Majd megkérdem apát is,mit enne.

Andi,de jó,hogy ílyen szupin fogadta Zsófi Bencust.Remélem nálunk is így lesz!

Adri,valszeg neked is csinálnak majd magzatvíz vizsgálatot,de gondolom amíg nincs ott az ideje addig nem is akarta mondani a dokid.
Házassági anyakönyvi kivonat tudom,hogy nem kerül pénzbe,csak lusta vagyok érte bemenni szolnokra a pol hiv-hoz.De majd lehet szerdán nst után arrakanyarodok,vagy mondom apának holnap menjen be érte fogdoki után :)

Ádibaba,szép nagy pocid van neked is :) Csini kismami vagy :)

Bori,nem biztos,hogy felelőtlenek,csak ott az a protokoll.Én tudom feszt azért bőgtem,hogy hízzon már legalább egy kicsit,meg legyen olyan a kaki amilyennek kell,hogy időben mehessünk haza.én az 5 napot amíg ebnt voltunk végig bőgtem,remélem most nem leszek ilyen bőgős... :oops: :oops:

Kép
Kép
tundi24

Bikmakk,nagyon jó ez a rajzocska!:) És én szeretem nézegetni a pocifotókat is :) huha 10napot jósolt a nénike..az már nem sok :)
A ctg miatt meg sztem se izgulj!

Flake,nem kellemes a magzatvíz vizsgálat,de ki lehet bírni.

Bori,és igen úgy értettem hogy híznia kell a babának ahogy bikmakk írta.

Megyünk a keresztfiamékhoz,utána jövök :) kellemes du.

Kép
Kép
tundi24

Ildi
Tényleg nagyon jó lesz már otthon pár nap pihi, mielőtt szülök !

Irdab
Nem ismertem meg képről a töltött tököt, de nagyon jól néz ki !!
Nekem még nem volt időm megcsinálni, pedig Anyóstól kaptam 2 akkora tököt ! :lol:
Gyere majd vissza hozzánk mielőbb és nagyon drukkolok a szüléshez, mostmár tényleg Te következel ! :D

Tündi
Otthonról is fogok jelentkezni, pár hete beköttettük a netet ! :D
Házassági Anyakönyvi kivonat másolat : én bekészítettem a csomagba, bár itt állítólag Sopronban nem kérik !

Piroska
De aranyos a cicátok !!

Hmbori, Danidaniel
Olyan jó, hogy írtok a babázásról...még-még-még .... :lol: :D

Beusmimi
Mit mond a doki, mennyi idő van a szülésig a nyákdugó távozásától ??

Ádibaba, Bikmakk
Jók a pociképek !!

Kép
Kép
rilla_

danidaniel: örülök, hogy Bence jó kisbaba, és hogy Zsófi jól fogadta őt! én is ilyen szülést szeretnék! :P

adri: holnapig kibújik még a kiscsaj, legalábbis én drukkolok, hogy így legyen!

tündi: köszönöm az érdeklődésedet! Megvagyok! Még kicsit depisen, de a szombatom nagyon sz@r volt! Apa haza is jött, elvitt az Ikeába, aztán meg grilleztünk a telepen ahol dolgozik! Kicsit nehezen viselem, hogy itthon vagyok, most úgy besokalltam! De már jobb! :lol:

jimbone: én szeretnék szülni menni, már ezer éve nem aludtam, sehogy sem jó! Bár még van elvileg idő, de a doki is mondta, hogy a harmadik úgysem marad bent a kiírt napig, meg egy kb egy hetet mondott szerdán!
Éjszaka is voltak fájásaim, de nem kartam rendszeresek lenni és annyira lent van a kiscsaj, hogy éjszaka éreztem, ahogy ütögeti a méhszájat ezerrel, 3 órán keresztül agi-bugri volt, és kb 5 percenként pisilnem kellett! Szóval most már nagyon mennék!

kovisziszka

ádibaba, bimbam: nagyon csini kismamák vagytok! Szép pocitok van! :wink:

házassági anyakönyvikivonat másolat! Betettem a böröndömbe, viszem magammal!

kovisziszka

Rilla: Jázminnal majdnem két hét telt el a dugó és a szülés közt. Inkább az a baj, hogy abba kellett hagynom a gyógyszert és most sokkal többet görcsölök mint eddig. Meglátjuk meddíg húzom a dokim szerint jó lenne ha egy hétig bentmaradna még. Szóval talán egy hét és meglesz Marcus.

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok!

Angelita: minden okmányirodában más a protokoll, ezért érdemes előtte felhívni őket vagy a neten rákeresni. Ami biztosan kell az a lakcímváltozás bejelentő lap kitöltve és a lakás tulajdonosával aláíratva, a régi lakcímkártyád és a személyid. Ezen kívül van ahol kérnek tulajdoni lapot/adásvételi szerződést/birtokbaadási nyilatkozatot (új lakásnál pl).
Igen, van ahol semmi nem kell, ez azért tényleg ijesztő, mert valaki odafirkant valamit a bejelentő lap aljára és simán mint állandó lakos megjelenik a lakhelyeden, anélkül, hogy tudnál róla. Itt a X. kerületben szerencsére elég rendesen megnézték az adásvételit is, meg a birtokbaadásit is.

Beus: én azt hittem találkozunk a kórházban!!!! Egy nappal előttemre vagy kiírva, dehát az még négy hét!!!

Tündi: én úgy tudom, hogy általában kérik a házassági kivonatot, ami 300 napnál nem régebbi, de ezt is érdemes megkérdezni.

Bea

Kép

Kép
dbea

Flake,
hát ha mondjuk már 2(3)111 a méhszájad, akkor nem fáj a magzatvízvizsgálat, mert felfér az a kis szondaszerű valami, amivel nézik. Ha még van benne 0-ás, amin át kell erőltetni, akkor rosszabb. Mondjuk nekem kb. 3-szor nézték, mikor a saját dokim 2 alkalommal, akkor nem fájt. Ok, nem kellemes, de nem fáj. Mikor egy fiatal ügyeletes, hát az fájt.
Akinek volt inszeminációja, hát kb. olyan.

Bikmakk,
hogy állsz a lakáskiadással. Nekem egy árva jelentkezőm sincs. Bár gondolom szeptemberre még nem most keresik az albikat, majd az utolsó pillanatban. Persze már közvetítő hívott, jól ki is akasztott, hogy mi az, hogy én nem akarok közvetítőt igénybe venni. Persze, 60.000Ft-ért, és csak annyit csinál, hogy kiadja a címet. De ugyanúgy engem hívnak, nekem kell a lakást megmutatni. Jó vicceik vannak...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kata
Gratulálok!
Gyönyörűek vagytok! :lol: :lol: :lol: (a képen nem tűnsz nagyon megviseltnek :wink: )
Részletes beszámolót kérünk!

Bori, Kitty
Gyönyörűek a csemeték!

Dbea
Nagyon jó a babatabló :lol: :lol: :lol: :lol:

Anettoo
Már a sokadik sétánk volt. Szinte minden délután, este sétálunk :lol:
Bömbike nagyon igényli, hogy vele foglalkozzunk. 3 óránként eszik, a köztes időkben meg szereti, ha kézben van.
Tud akkorákat böfizni, hogy apának is dicsőségére vállna :wink:
És a tiszta pelusba szeret kakilni :lol: :wink:

Linácska
Teljesen normális! Kutyus nálunk is becsben van...meg a "krokodilunk" is :wink:

Sissi
Ti már elintéztétek a papírokat, pénzeket?

Lányok
Ezt most hallottam, hogy már nem lehet személyesen bemenni a gyerek TAJ-kártyájáért, nem kapod meg egyből ott, amikor intézed, hanem postán küldik :cry: :evil:

Zsizsa
Drukk az 1 héthez!

Rilla
Hát...számíthatsz rá már te is, hogy kopogtat Kristóf...és ez a 37. hétben már nem is szokatlan...
Még dolgozol? :roll: :roll: :roll:

Irdab
Drukk a minél rövidebb kórházasdihoz!

Piroska
Cica :lol: :lol: :lol: (na, jó...apa is :lol: :wink: )

Angelita
Okmányirodában adnak egy nyomtatványt, azt kell kitölteni. Az alapján csinálnak lakcímkártyát.

Bori
Betti akkor nagyon jó kislány :lol: :lol: :lol: :lol:

Tündi
Nekünk nem kellett kérni se házassági akvi-t... Debrecenben volt az esküvőnk :lol: :wink:

Ádibaba, Bikmakk
Irigy vagyok a nagy pocakokra :oops:
(nekem olyanom már sose lesz :cry: )

Danidaniel
Képek?

Sziszka
Én azóta nem aludtam egy jót igazán, mióta megszületett Bömbi. Ha sír, akkor azért, ha csendben van, akkor meg azt figyelem, hogy miért van olyan csendben. Nekem se jó ám semmi :oops: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?