Kata gyönyörű Mili, gratulálok hozzá, sok egészséget, és tejcsit kívánok nektek
Mili nagymama köszönjük a híreket
Egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy 36 hetes baba, és Kata Te is olyan boldog, és szép vagy a képeken. Nah meg apának is dagad a mele ezerrel.
Hmbori, köszi a képeket, apának is mutiztam, na a mosolygós képtől oda vissza volt. Természetes, hogy majd az ővé kislánya lesz a favorit, de már szegénykém nagyon oda van. Minden éjjeli pisimnél (ami nálam kb fél óránként van) felpattant az ágyba, hogy rendben van minden, vagy menjünk?
Most elment dolgozni, de még váltás ruhát is vitt be hátha ma szülünk
Kitty a Te babád is gyönyörű, köszi, hogy raktál fel képet.
Linácska de jó ez a cukros dolog. És a mérődön van ennyi, vagy Te levonod belőle azt a bizonyos 1; 1,5 értéket.
Komolyan mondom egyszer elmegyek ebbe a csárdába és megkóstolom ezt a májacskát. Merre is van ez pontosan?
Kutyus, olyan jót mosolyogtam ahogy leírtad, hogy a házába is bemásztál. Azért gondolom nem olyan ici-pici az a kutyaház ugye? Egyébként én is biztos elkényeztetném ha nekem is lenne kiskutyám.
Jah és a pocakod hatalmasat nőt
Nyákdugó pontos leírása: Vastagabb ceruza vastagságához tudom hasonlítani, és olyan 6-8 cm hosszú lehetett, mint a sötétsárga takony, ami kicsit keményebb takony állagú. Nah gusztábban nem tudtam leírni
Azóta meg van ez az átlászó nyálkás trutyi
Anettoo: Te hogy bírod? Mikor mész a dokidhoz? Nem semmi telekárak, elég durva
Én holnap reggel 7kor randizok a dokimmal a kórházban. Haza sem jöhetek már, úgyhogy 2in1-ben ez az utolsó napom veletek.
Persze ha ma vagy éjjel nem kell hamarabb bemenni.
Megkértem apát, hogy majd itt tájékoztasson benneteket minden nap mizu velünk.
Rilla a kaja amit felrakot Tündi az a töltött tök, Te nem csináltad meg? De jó, hogy már csak péntekig dolgozol. Ugye otthon van netetek, mert mindig melóból írsz?
Sissi, de szuper, hogy ekkorákat sétáltok már. 44 méretű rucit még én sem láttam, az 50-es volt a legkisebb.