Új privát üzeneted érkezett!

Vera: Sajnálom. Nagyon nehéz lehet.

Kép
mannababoca

manna:gyerekülésbe tudatlan vagyok....mi a különbség az isofix és a kifordítható között, miért jó ha mindkettő lenne?
miért pont römer vagy maxi cosi?

még benne vagyok a 7 napba Boldog Névnapot...
jelöltelek iwiw-en ha nem baj.

berni
: nekem a második tetszik, pont az egyszerű vonalvezetése miatt, bár én ha már ez lenne akkor nem fehérbe kérném.

lányom próbálkozik a kúszással...édes.... még nem tudja összehangolnia felső és az alsó testét.
ha felemeli a fenekét az arca befúródik a talajba,ha felemeli a felső testét hátra tolja a fenekét, gyakorlatilag egy helybe tötyörög, ettől roppant dühös lesz:)

enikő vagy akinek van:a mam-os itatópohár vajon az is csöpögés mentes? most lehet itt kapni a solymári auchanba
vagy csak a tommy?

KépKép

Kép
orsimorsi

Haligali :lol: :lol: !

Itthon vagyunk, apa tegnap nagyon édes volt, szegénynek totál lelkiismeretfurdalása volt az egész miatt, pedig mondtam, hogy nem ő tehet róla, csak segíteni akart, mert megígérte.
Viszont délben, mikor hazaért, felcuccoltunk, és kimentünk strandolni 1/2 7-ig :)
Ja, és annyiban tök jó volt, hogy ott volt sógornőm, a fia (12) plusz a fia haverja (13) és egy rokon kislány (15). Hát, a végén már azon röhögtem, hogy a haver és a kiscsaj veszekedtek, hogy ki tolja a babakocsit :lol: Komolyan mondom, a kissrác nem semmi kölyök volt. Tipikus kis pesti gigoló (nem rossz értelemben véve), úri családból, ennek megfelelő modorú, tök udvarias a lányokkal (látni kellett volna, hogy tudta levenni a csajokat 2 másodperc alatt a lábukról :lol:), nem mellesleg vizilabdázik, szóval a testalkata is olyan, hozzá szőke és kék szemű. És mind a ketten nagyon odavoltak Kristófért, ő meg tök örült, hogy ennyien pörögnek körülötte.
Aztán este megetettem, persze abba belealudt, kocsiba be, irány haza. Egyszer ébredt fel útközben, de kicsit nyekergett, aztán visszaaludt. Még mindig leesik az állam, mennyire kis alkalmazkodó mókus a drága.
De hát ami van az M7-esen a Balcsiról hazafelé! Este 1/2 10-kor harminccal tudtunk kb. közlekedni, pedig semmi nem volt, csak a magyar autósok egyszerűen képtelenek az összehangolt tempós közlekedésre :evil: . Nagyon durva. Aztán mikor 3 sávos lett a pálya, akkor javult a helyzet, Pesten meg kifogtunk egy zöldhullámot, szóval kb. 10 perc alatt értünk át a bevezetőről Pestre.

Susy:
Kép

Manna:
Kép

Enikő: dehogy vette magát észre! Totál természetesnek vette, hogy így alakult a nap :evil:

Mush: én mindenhová viszem a kiskönyvet mint annó a terheskönyvemet.

Kubu: ha Kobi felébredt, és addog nem felejtem el, lefotózom a mi kendő felhozatalunkat. Van siltes, nem siltes, világos mintás, kockás, kisebb, nagyobb. Mingyá keresek Kobiról kendős képet.

Zsebi: jó nyaralást nektek! (bár már nem vagy itt :lol:)

Berni: egyértelműen első ruci (de a második tényleg nem látszik, hogy milyen). Nagyon szép!

Vera: hát, én egyszerűen nem találok szavakat! Nagyon sajnálom, hogy a "párod" képes veled/veletek ezt művelni!

Orsi: a mienk Nuby itatópohár, azt Kobold hajigálja ide-oda szőnyegen, parkettán, mindenhol (sőt leginkább asztalra rakott pihiszékből konyhakőre), és nagyon strapabíró plusz semmi nem folyik ki belőle.

Kép

Kép
gabilany79

jó reggelt!

Azt hiszem el kell kezdenem újra vasat szedni,mert egész nap csak aludnék,ez így nem mehet tovább!

Vera:én sem tudok napirendre térni a dolog felett.Annyira durva!Nem lenne jobb ha mégsem költöznétek?nagyon nehéz lesz.... :cry:

gaby:végre már hogy újra itt vagy :lol: Regen láttunk Kobiról képeket :wink:

autósülés:engem is érdekelne a különbség,melyik miért jó?

zöldi: tipp 75körül?,nekem sem látszol daginak és tényleg kismaminak is csini voltál!

KépKép
lyndee

Jó reggelt!

Ma fél 8-ig aludtunk!!!!!!!!!!!!!!!!
Igaz gyermekemnek kóros anyahiánya volt az éjjel, és csak mellettem volt hajlandó aludni, de nem érdekelt, a lényeg, hogy aludtunk!

Berni nekem mind2 ruha nagyon tetszik! Ekrü színben nincs választék? Nekem azok is nagyon tetszenek!

Orsi nekünk Aventes itatónk is van, meg MAM-os (az nagyon szar!!!!), az Aventeset dobálja és röhög rajta a MAM-os csöpög... :? :?

Vera: igazán sajnálom, hogy így alakult, de azt hiszem neked így lesz a legjobb!!!! No és persze a gyerkőcöknek is! Az ilyen ember nem is érdemli meg a családot!!!! Sok erőt, és kitartást kívánok neked!!!!

A hétvége eseménye..., Danim felkapaszkodik a bútoron, az ágyon, anyán..., röhög miközben áll, és sír, ha lecsücsül..., isten veled béke nyugalom! :D :D

Azt hiszem lassan vége nálunk a szopizásnak... :( , nagyon nagyon apad a tej, fejni már hetek óta nem fejtem és tök laffattak a cicik...

Kép

Kép
dcili81

Lenne még egy javaslat a kulcstartóra!
Egyik oldalon a babanet, másik oldalon a baba neve...

Kép

Kép
dcili81

Hát, az én Lustipistim még mindig nem töri össze magát, hogy üljön, másszon, ilyenek... :?
A kiságyat is csak ma rakjuk majd lentebb, de nem mintha annyira kéne, csak úgy preventíve...

Lyndee: cupp! :D Letöltöm a Balcsis fotókat, és majd válogatok párat :)

Cili: sajnálom a tejcsi dolgot :(. Most nem is próbálsz meg újra fejni, hogy hátha?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.07.27 08:49-kor.

Kép

Kép
gabilany79

orsi. nekunk 3 itato poharunk is van.
1.
http://cgi.ebay.co.uk/TOMMEE-TIPPEE-EAS ... dZViewItem

ezt nem szeretjuk, mert az a pici kupak minidg utban van

2. http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Fe ... nk(0069512)?cm_mmc=Feed-_-Google%20Base-_-N%2FA-_-MAM%20Transition%20Trainer%20Cup%20-%20Pink

ezt nagyon szereti, a mienk nem csopog

3. http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

ezzel most ismerkedik, eddig tetszik neki.
barmelyikbol hanyatt fekve sikerul a legtobb vizet kinyernie.

vera. nagyon sajnalom, hogy eddig fajultak a dolgok.

gabi. sajnalom, hogy igy felidegesitettek, de orulok, hogy vegul jol telt a napotok! Kincso mar nagyon varja, hogy talizzon Kobival! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.07.27 08:52-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Mush: hű, már csak 3 nap! Gondolom már tűkön ülsz meg minden :lol: :lol: Kobi is nagyon várja már! Minden nap elmondom neki, hogy nemsokára jön Kincső :wink: :lol:
Meggyógyultatok?

Kép

Kép
gabilany79

Gaby nem tudom, most eléggé fáj, ahogy húzza vonja, persze játékból. Rászólok, de röhög.
Mi már ebédre, vacsira "rendes" kaját eszünk, nem szopik. Tízórai, uzsi gyümölcs, joghurt, grízpuding stb..., napközben szoktam megkínálni tejjel, de nem kéri, éjjel meg pár percet van rajtam, és már fordul is le...

Kép

Kép
dcili81

Csajok,
most keltünk 8) , huh reggel 10 ajaj, megyek bepótolni az elmaradt étkezéseket Marcinak is, magamnak is.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Cili: akkor ti gyakorlatilag már csak reggel szopiztok (ja, meg olvasom, hogy éjjel)? Hát, én ebben nem vagyok nagy guru, de lehet, hogy ez a mennyiség, ami most beállt az ő szükségleteihez simán meg fog maradni, amíg kell neki, nem :? ? Vagy szeretnéd, ha mégis több lenne?

Kép

Kép
gabilany79

gaby. hogyan is kell hozzatok menni? nyugatibol, vac fele? hol is kell leszallni? lehet majd jol meglepunk jovo heten. :wink:
az nem kifejezes, turelmetlenul varom mar. a dolgok 80% mar a borondokben van. mar csak azok hianyoznak, amit meg hasznalunk utso percig, pl mellszivo.
majd eszmetcserelnek a manoink, Kincso elkezdett elore kuszni a hetvegen. nem viszi tulzasba, de mar halad egy kicsit. :lol:

cili. en is a fejest javasolnam, vagy miert nem kinalod meg cicivel ebed es vacsi elott is?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.07.27 09:10-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Remélem azért még lesz neki tej, de már nem szeretnék csárda lenni...

Kép

Kép
dcili81

Helló Csajok!

Ma ha hazajön Apa, tologatni fogjuk a bútorokat Zsófi szobájában. Cél, hogy az ágyát máshova rakjuk, ugyanis 2 olyan éjszakán vagyok túl... brutál! Most éjjel 4-szer volt popsirázás. Hulla vagyok!!! Enyém gyerek sosem kel fel, csak álmában sír. Szerintem ez nem tudatos... Szóval nem gondolom, hogy álmában lenne anyahiánya... még mindig az ágy rossz helyére gyanakszom. Próba cseresznye!

Esküvői ruhák: Mindkettő ekrü színű, az első sötétebb. Tiszta fehér ruhákat nem is próbáltam, azok nem tetszenek. Az elsőt választanám, ha lenne templomi esküvőnk, meg egy 100 fős lagzink, de egy egyszerű, szolid esküvőhöz meg hozzám is talán a második illik jobban. De még nem döntöttem el, most szombaton futok egy újabb kört, ezúttal egyedül, addig meg vívódom a kérdésen. :-D

Manna!
Szinte tudtam, hogy neked az első ruha lesz a befutó! :-D

Vera!
Nagyon sajnálom, hogy férjeddel ennyire elfajult a helyzet! Addig se hagyd, hogy a te pénzedből éljen! Épp elég lesz neked egyedül az öt gyerkőccel!!! Ha tudok segíteni bármiben, csak szólj!

Mush!
Bőröndök már megpakolva??? :-D

Cili!
Danid nagyon ügyes kissrác! Mostantól folyamatos ügyelet mellette! :-D Én még el sem tudom képzelni, milyen lesz, ha feláll egyedül... Zsófi kúszik, meg a mászással próbálkozik, meg már stabilan ül, de felülni még mindig nem tud egyedül... felállás meg még a habokban...

Kép
Kép
lbernuska

Cili: akkor szerintem ne aggódj :)
Én már csak reggel-este szopiztatok, és a cicik állapotából azt hittem, hogy csak hobbiból, de vasárnap reggel nem szoptattam meg Kobit (éjfélkor még vörösboroztunk, és az én anyagcserém legendásan lassú, szóval nem mertem :oops:), és délben "muszáj" voltam neki cicit adni, mert kiestek a bikinifelsőből :oops: :P :lol:

Mush: Nyugatiban váci vonatra (de a Veresegyházon át menőre, ne arra, ami Dunakeszin át megy), Vicziántelepnél kell leszállni (ez a Veresegyház után a második megálló, nem kell elmenni az őrbottyáni vasútállomásig :)).
Szólsz és kisétizünk eléd :)
Dejódejó!
Ha gondolod, akkor pesti pölö westendes taliban én is benne vagyok ám! :D

Kép

Kép
gabilany79

gaby. okszi. majd meglatjuk. asszem megprobalom ugy csinalni, hogy egyik nap jovunk-megyunk masik nap pihizunk (hogy anyukam is lassa az unokajat). sajna o elegge korlatozva van, nem tudom velunk jonni-menni.

el sem hiszem Kincsem alszik fel oraja! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Lyndee! Autósüléssel kapcsolatban:
isofixes - a legbiztonságosabb és legjobb rögzítési mód, sajnos még az aúj autok közül is csak kevésbe lehet bekötni
elfordítható - könnyebb a gyereket betenni (biztonságilag viszont lehet hogy nem a legjobb, mert rontja az olalvédelmet)

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gaby nem aggódok! :wink:
Ráér a szelvény, és a talin elintézzük! Köszi

Pénteken megnyitott nálunk a Tesco, azt a tömeget, pedig este 7-kor mentünk... :shock: :shock: :shock: :shock:
Vettünk body-kat, 2500 pénz 5 body-ért, nem sok, és tiszta pamut az egész!

Berni!
"Cili!
Danid nagyon ügyes kissrác! Mostantól folyamatos ügyelet mellette! Very Happy Én még el sem tudom képzelni, milyen lesz, ha feláll egyedül... Zsófi kúszik, meg a mászással próbálkozik, meg már stabilan ül, de felülni még mindig nem tud egyedül... felállás meg még a habokban..."

Ami késik nem múlik! A múltkor pont azon tűnődtem, hogy a szomszéd kisfiúnak 3 foga van, de semmi mást nem tud. Az én kisfiam fogatlan, viszont már már elindul... :D :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

Cili: gondoltam én, hogy nem olyan családból származol :lol: :lol:

Fiam bepótolja a nappal kevesetalvós hétvégét... :roll:

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi! Az én tippem számításaim szerint 85-90, ha még 10 kg plusz van rajtad, amúgy nem látszik! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Orsi: Köszi a köszöntést! Az isofix azért jó, mert biztonságosabb mert a szíjjal beköthető, a kifordíthatóság meg azért praktikus mert könnyebb berakni a babót.

GABI: KÖSZÖNÖM!!! Ezek a köszöntések… :oops: :lol:

Berni: Honnan tudtad? :lol: :lol:

Kép
mannababoca

nekünk ilyen itatópoharunk van.Meg vagyok elégedve vele!

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=58

enikő:honnan tudom,hogy az isofixeset be tudom e kötni az autónkba? :roll:

KépKép
lyndee

KépKép

Kép
orsimorsi

lyndee nekünk is olyan a poharunk de regi nem szivja meg (erősen kéne) nektek szivja arni?

Kép
andy30

Lyndee!

http://images.google.hu/images?sourceid ... e&resnum=4

Ezt nézd át, itt vannak képek, de ha ülést vesztek mindenképp autóval menjetek és próbáljátok be az autóba és a gyereket az ülésbe, illetve azt is hogy mennyire dönthető az ülés gyerekkel együtt!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Manna! Te olvastad azt az oldalt, amit multkor neked belinkeltem?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Cili, én is kérek kulcstartót!

Nagyon szarul vagyok napok óta, fáj a fejem, hasam, hányingerem, meg hőemelkedésem van, remélem hamarosan javul.

Puszi Mindenkinek, de most csak ennyire telik!

verzso

Csajok!

http://autosules.lap.hu/

Itt vannak tesztek is, és sokféle ülésről sokféle tulajdonság.

pölö:
http://www.vitaminsziget.com/cikk.php?id=529

Kép

Kép
gabilany79

orsi. igen az az a pohar

KépKép
KépKép
mush589

Orsi: ilyesmi, csak a mienk fogóján van csúszásgátló szilikon (vagy gumi :?)
Egyébként annyi bajom azért van vele, hogy ezen nincs mérce, szóval nem igazán lehet követni, hogy kb. mennyit iszik bébi. Bár a fele ált. a nyakában landol, szóval egyelőre ha mércés lenne se tudnám :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

itt meg a bőség zavara....

http://gyerekules.linkpark.hu/

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!
Hosszú hétvégén vagyok túl. Szombaton hazaszálitottuk a sógornőmet Kazincbarcikára. Vasárnap meg bográcsoztunk Olivér ovis barátaival. Jó volt nagyon. A súkorói arborétumban voltunk. Nagyon jó hely. Ajánlom mindenkinek! Van kulturált wc, játszótér kicsiknek-nagyoknak. Tűzrakóhely, mellette fedett padok asztalal.

http://www.utazzitthon.hu/pakozd_pakozd ... retum.html

Olyan fura nekem, hogy vannak olyan babák akik már felálnak. Nekünk ez még nagyon távoli.Lotti baloldali Donga lábal született. :cry:
Orthopédiára már csak okt közepén kell vissza menni, mikor álni fog.Majd akkor derül ki, hogy lesz e műtét. Erre azt mondja a körzeti orvos, hogy ne reménykedjek, hogy fel fog akkor álni. Szerinte lehet csak január lesz belölle. :shock:

Kép
Kép
rhkrisztina

Sziasztok!!
Remélem mindenki jól van. Itt nincs semmi különös. Tegnap nálunk is nagy nap volt, mert apa egy fokozattal lentebb engedte a kiságyat. Márton annyira ügyesen és stabilan négykézlábazik, félő volt hogy kiesik belőle. Amúgy a négykézlábnál ő is leragadt. Ha valamit nagyon el akar érni akkor kúszik (csakis hátrafelé) és gurul, de azt villámgyorsan!!!

Orsi: igen, a mieinken van olyan csúszásgátló. Amúgy nekem is az a bajom, hogy nincs rajta mérce. Mondjuk egy decis kávésbögrében forralok neki vizet, így azt nagyjából tudom mennyit rakok bele!!!

Vera: nagyon sajnálom ami történt. Remélem szépen kipakoltad otthonról. A csajszira meg egyetlen SMS-t sem áldozz, nem éri meg!!! És tényleg mielőbb indítsd el a válást, mert itt iszonyat lassan mennek a dolgok!!!!

Bernuska: kettes számú!!! Amúgy ekrü hívő vagyok én is, nekem is olyan volt. :lol: :lol: A múltkor majdnem csúnyán beszóltam drága sógornőmnek ezzel kapcsolatban. Szitu: kimentünk ide az utca végére a lányos házhoz menyasszonyt nézni (falun nagy szokás hogy rengeteg ember áll oda és finom sütikkel kínálják őket). Tehát oda megyünk, persze sógornőm is odajött és hát jött ki a menyasszony. Gyönyörű "barokkos" ruhája volt, és ekrü színű. Erre megszólal a Drága, hogy nem érti miért nem lehet fehérben esküdni, tiszta hülye az aki nem vesz fel fehéret. Ezt persze úgy mondja, hogy ott állok mellett és nagyon jól tudta hogy nekem is ekrü volt. Na a családi béke érdekében nem szóltam be, inkább mondtam, hogy jól van kisfiam nekünk ebből elég volt és hazatoltam a Manót!!!! :lol:

Amúgy én is azt olvastam hogy a kifordíthatós autóülések nem annyira biztonságosak még!!!!

Húú jó hogy mondjátok az EU-s TB kártyát, nekünk is el kell menni csináltatni, meg utasbiztosítást kötni!!
Vendég

Tényleg mennyit kell innia ekkora babának. Ugy, hogy reggeli szopi. Tizóra gyümi. Ebéd főzi. Uzsi szopi. Vacsi tejpép fürdés előtt és utánna szopi. Evések után szoktam kinálni és olyan kétszer öntök az Aventes üveg kupakjába ( nem fogadta el a cumisüveget és igy ez lett nálunk a pohár ) kb kétszer 1 centit. Mindig elfelejtem nézni az üvegen. :oops: Kaja között meg mikor hogy . Ha nagyon meleg van akkor többször

Kép
Kép
rhkrisztina

Kriszti én egyfolytában itatom, amikor kell neki elfogadja, ha nem ellöki a kezemet. Óránként biztos megkínálom inni. A nagyobb melegekben 2-3 deci is lecsúszik.

Kép

Kép
dcili81

Verzsó! Jobbulást!

Mush, Gabi! Nem ugrotok át hozzánk is?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Itatás! Én is többször megkínálom, így szerintem annyi folyadékhoz jut, amennyire szüksége van. Én nem mérem mennyit iszik.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Apósom mostanában totál hülyének néz...
Ilyen tanácsokat ad:
1. ne vidd a gyereket a tűző napra!
2. a babakocsit lejtőnek lefelé ne hagyd magára!
3. nagyon sok folyadékot kell adni a babának ilyen melegben!
4. az új babakocsi nem biztonságos, mert az övéből ki tud bújni, pluszban kellene rá tenni még egy övet! ( 5 pontos biztonsági öve van a kocsinak)

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok.
este tegnap Írisz felült egyedül.
Nagy mutatvány volt!Hasról négykézláb,majd lábait maga alá húzta,és oldalra fordulva feltolta magát a kezeivel!!!Haláli volt.Csak néztük!
aztán még kétszer megcsinálta,de annyira elfáradt,mert ez alatt akkorákat nyögött,azt hittem betojik... :lol: :lol: le is tettem utána aludni ,pillantás alatt bealudt!esti torna! :lol:

Vera kitartás.Így lesz a legjobb!

Kriszti sajnálom Lotti lábacskáját!Nem fért el a méhedben,vagy mitől alakul ez ki?

Zöldike és 80-ra tippelnék...magamból kiindulva.Alacsonyabb vagyok tőled,de kerekebb.Tehát így te is annyi lehetsz mint én.80.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Cili,hát igen én is várom nagyban mikor kezd el mászni,erre pont ő az üléssel kezdi! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

zoldi. a barinodnek sikerult beszereznie a dolgokat az ikeabol?

KépKép
KépKép
mush589

Sarmi: azt mondták az orvosok, hogy örökletes fejlődési rendelenesség. Az unokanővérem nagyobik fiának is ez van ,plussz csípőficam.
Nagyon ügyi Írisz!

Kép
Kép
rhkrisztina

Sziasztok!

Na sikerült feltölteni youtube-ra videókat. Nagyfiam segített. :oops:
Ez volt kb. 1 hónapja:

http://www.youtube.com/watch?v=ULIuTgJ-rhE

ez a múlt héten:

http://www.youtube.com/watch?v=KjF0c4MwsGc

és ezt tegnap óta csinálja:

http://www.youtube.com/user/erika7626#p ... N45pXulWkE

Csak lesz ebből mászás. Szerintetek?

Zöldi! Én is 80-at tippelnék, ha még 10-et akarsz fogyni, de ha nem tudnám milyen magas vagy, sokkal kevesebbet mondanék.

Kép
Kép
Kép
erika26

Solya vagy SolyaApa: van új hír Oliról? Kiderült, hogy mi okozta az ájulást? Nagyon szorítok nektek, sokszor eszembe juttok.

Csajok!

Venni akarok egy olyan futkorászós babakocsit, ami nem 8-9 kiló és óccsó. Eddig ezeket néztem ki nagyhirtelen, véleményeket kérek esztétikai és praktikussági szempontból :)

1.
http://www.vatera.hu/babakocsi_graco_ci ... 82917.html

2.
http://www.vatera.hu/babakocsi_babycore_150884946.html

3.
http://www.teszvesz.hu/item698024860_sportkocsi.html

4.
http://www.teszvesz.hu/item696101404_to ... _toli.html

Na, közben megjött az etetőszék, uzsinál felavatjuk, majd megmutizom :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.07.27 14:11-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!
Nos, miután kinyaraltuk maginkat, arra jutottam, hogy visszatérek közétek, ha nem bánjátok. Rágódtam kicsit, és úgy gondolom, ha valakinek nem tetszik, hogy véleményt nyilvánítok, akkor ugorja át mostantól a hozzászólásaimat :lol:

Nagyon köszönöm, hogy többen is megkerestetek, és hiányoltatok!

Hozok pár képet a legkissebbik topicbabáról, előre bocsájtom, hogy sok leszek...

Kép
Kép
Kép
mágnes

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1248699770.3243.jpg[/img] Sört ide!

[/img] Kép Rákocska

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1248699818.6813.jpg[/img] Ezt vajon ki lehet harapni?

[/img] Kép Brekkencs

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1248699867.3205.jpg[/img] Kényelem...

[/img] Kép Egyedül iszom!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1248699923.7131.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1248699962.2291.jpg[/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kriszti: nagyon sajnálom, hogy ilyen Lottika lába! Hidd el rendbe fog jönni!

Sarmi: Írisz nagyon ügyi!!!! :lol:

Itatás: napjában többször kínálom, de nem szokott sokat inni!!!
Vendég

Erika! Lesz ebből mászás ne aggódj! Amúgy a parkettán a legnehezebb mászni, mert nagyon csúszik! Nagyon édes Gergő, érdekes technikája van! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?