Haligali
!
Itthon vagyunk, apa tegnap nagyon édes volt, szegénynek totál lelkiismeretfurdalása volt az egész miatt, pedig mondtam, hogy nem ő tehet róla, csak segíteni akart, mert megígérte.
Viszont délben, mikor hazaért, felcuccoltunk, és kimentünk strandolni 1/2 7-ig
Ja, és annyiban tök jó volt, hogy ott volt sógornőm, a fia (12) plusz a fia haverja (13) és egy rokon kislány (15). Hát, a végén már azon röhögtem, hogy a haver és a kiscsaj veszekedtek, hogy ki tolja a babakocsit
Komolyan mondom, a kissrác nem semmi kölyök volt. Tipikus kis pesti gigoló (nem rossz értelemben véve), úri családból, ennek megfelelő modorú, tök udvarias a lányokkal (látni kellett volna, hogy tudta levenni a csajokat 2 másodperc alatt a lábukról
), nem mellesleg vizilabdázik, szóval a testalkata is olyan, hozzá szőke és kék szemű. És mind a ketten nagyon odavoltak Kristófért, ő meg tök örült, hogy ennyien pörögnek körülötte.
Aztán este megetettem, persze abba belealudt, kocsiba be, irány haza. Egyszer ébredt fel útközben, de kicsit nyekergett, aztán visszaaludt. Még mindig leesik az állam, mennyire kis alkalmazkodó mókus a drága.
De hát ami van az M7-esen a Balcsiról hazafelé! Este 1/2 10-kor harminccal tudtunk kb. közlekedni, pedig semmi nem volt, csak a magyar autósok egyszerűen képtelenek az összehangolt tempós közlekedésre
. Nagyon durva. Aztán mikor 3 sávos lett a pálya, akkor javult a helyzet, Pesten meg kifogtunk egy zöldhullámot, szóval kb. 10 perc alatt értünk át a bevezetőről Pestre.
Susy:
Manna:
Enikő: dehogy vette magát észre! Totál természetesnek vette, hogy így alakult a nap
Mush: én mindenhová viszem a kiskönyvet mint annó a terheskönyvemet.
Kubu: ha Kobi felébredt, és addog nem felejtem el, lefotózom a mi kendő felhozatalunkat. Van siltes, nem siltes, világos mintás, kockás, kisebb, nagyobb. Mingyá keresek Kobiról kendős képet.
Zsebi: jó nyaralást nektek! (bár már nem vagy itt
)
Berni: egyértelműen első ruci (de a második tényleg nem látszik, hogy milyen). Nagyon szép!
Vera: hát, én egyszerűen nem találok szavakat! Nagyon sajnálom, hogy a "párod" képes veled/veletek ezt művelni!
Orsi: a mienk Nuby itatópohár, azt Kobold hajigálja ide-oda szőnyegen, parkettán, mindenhol (sőt leginkább asztalra rakott pihiszékből konyhakőre), és nagyon strapabíró plusz semmi nem folyik ki belőle.