Tomi rendőr-sztorija: az alapvető gáz nem az volt, hogy a járdán söröztek, hanem hogy ugyanarról a meccsről jöttek (ez a rajtuk levő mezekről, sálakról látszott), ahol a rendőrök összetűzésbe kerültek egy csapat balhézós bunkóval - a rendőrök nyilván azokat akarták elkapni, csak azok elmenekültek, Tomiék meg gyakorlatilag rosszkor voltak rossz helyen (ahogy ezt később az egyik rendőr mondta is nekik). Haverjai megjegyezték az egyik rendőr azonosítóját, és bejelentést fognak tenni amúgy.
Nem vettem észre, hogy későn jött volna haza, mert tudtam, hogy a meccs után még leülnek iszogatni, és egy-egy italozás után ugyanígy hajnalban szokott megérkezni.
Nila, igen, majdnem minden héten elmegy haverokkal, így állapodtunk meg.
Efe nagyon-nagyon ügyesen beszél
deédi
Hugic, nagyon cuki az vonalzód
Ugyanez a térdelés megy nálunk is, illetve félig-meddig fel is áll belőle, aztán lehuppan a popsijára, és üldögél
nagyon cuki, de persze leginkább az én combomra támaszkodva szereti csinálni (és itt visszakanyarodnék a játszószőnyeg mellett ülve főzés nehézségeire....
)
Dina, jó, hogy bekukkantottál, aki meg ellopta a szatyrotokat, remélem, semmi örömét nem találja benne! (Bogi, én a járókás csajról is elhiszem, hogy a cuccok egy részét így szerzi, amilyen lepukkant volt.....)
Védőnő, gyerekorvos mit mondanak rá, hogy Csenge nem nagyon forog? Ha szerintük rendben van, akkor ne aggódj miatta! Szoktad tornáztatni? Ladmonéknak a Dévény-féle torna nagyon bejött, Esztike szuperügyesen megtanulta a szükséges mozgásokat!
Nagyon kis helyesek a leánykáid!
Ladmon, pillepalack a kedvenc játék Adrinak is
meg a mobilomat akarja mindenáron megkaparintani, elő is keresek majd neki egy régit játszani
Voltunk tegnap anyóséknál... f@szán sikerült: Adri újabban annyira anyás, hogy még Tominál is ordít, ha nem otthon vagyunk, otthon legalább vele remekül elvan, mással otthon se. Így viszont tegnap kőkemény visítozás ment minden alkalommal, ahányszor elmentem WC-re, egyébként meg állandóan a kezemben lógott. Nagymama megsértődött szegény, emiatt sajnáltam, úgy szeretett volna kicsit unokázni. Aztán leszidtam Adrit, hogy ez így nem jó - nem durván, de azért szigorúan beszéltem vele az egyik ilyen vonyítós hiszti után. Erre apósom elmondta, hogy miért bántom, mert hiszen olyan aranyos, és jó gyerek. Persze, hogy aranyos, imádom is, de attól még meg kell tanulnia, hogy hisztizni nem szabad. Hazafele a kocsiban meg én vezettem (Tomival felitatott az apja egy fél üveg Jägert, a másik felét megitta ő), az út utolsó fél óráját torkaszakadtából végigordította Adri, a végén már rekedten, sehogy se lehetett megvigasztalni, ennyire és ilyen hosszan még soha életében nem sírt. Amint hazaértünk, ölbekaptam, és nagyon-nagyon megölelgettem, szegénykém még vagy fél órát hüppögött
aztán nagy boldogan négykézlábazott a kis szőnyegén az apjával, itthon már nem volt hozzám nőve
eredetileg azt terveztük, jövő héten is megyünk, de asszem, ez most kimarad, rég volt ilyen vacak napom, Adrinak meg még sose.
Nila, nagyon szép képeket csináltatok!
Vendinek boldog-boldog feledik szülinapot utólag!
Nagyon ügyes a WC-be kakilással
Meg persze te is nagyon ügyes vagy, hogy így együtt tudtok működni!
várjuk a képeket!
Ági nagyon szép koszorúslány
Crocus, mit jelent az, hogy Attila kattog? Hogy csinálja? Muti videót