Új privát üzeneted érkezett!

Szilvianyu:
ilyen ehető ostyára nyomtatott fotó van tök sok V.szőlősőn a Jeneiben, kérdezdd meg telón. Ott 800-900 körül van.

Gabi:
Mickey-s biztos van.

Én tavaly ott vettem Pókemberest, előtte meg Thomasost!

Amúgy ahogy nézem elég ám az A/5 méret egy tortára, az A/4-es nagy.
Én úgy csináltam, hogy egy normál tortaformában sütöttem és igaz hogy kisebb volt az átmérője ennek a Jeneisnek, de köré raktam szeletelelt mandulát, de lehet csokireszeléket például vagy olyan "nyúlbogyót"...

lola77

Kedves Danika!

Mickey egér 1928. november 18--án született, ezzel szemben Te pont ma töltöd a 2. szülinapodat! Kívánok Neked is legalább olyan hosszú életet, mint amilyen Mickey egér barátodnak van!

Boldog születésnapot Dániel!!

Kép Daninak
emesedora

Köszi Lola a tippet! Majd felhívom őket, Bencusnak szerintem gyártok thomasosat.

Szilvia
emesedora

Cserieri: jó kis vásárt tartottál akkor!! Ügyi vagy! És milyen cipőket sikerült venned?
emesedora

Jó reggelt!

Köszönjük EDB anyu!

Csak gyorsban, mert aztán nekiállok főzőcskézni, meg ilyesmi. 1-re jönnek Zoli szülei, mamája és nővéréék.

Tegnap kaptam Mickey-s ostya lapot. Kicsike igaz, így nem középre, hanem lejjebb tettem a tortám és még fölé a 2-es gyertya és egy mickey-s marcipán (mert tegnap ISparba sikerült venni) elfér.
Majd fotózom. Már tegnap délután összeállítottam. Hagy érjenek az ízek. Tejkaramellás puding van benne. Semmi extra. Hát erre is alig volt időm. Ennyi telik két gyerektől, de szerintem jó lett. Max ronda és finom lesz. Remélem!!
Gergő puklija nem múlik. Pedig kenek, tisztogatom. Küldjetek gyógyenergiát. Szeretnék csodát látni.

Na megyek dolgomra!

Szerintem már csak este tudok jönni!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sok-sok gyógyenerdzsi Gergő csúnya puklijára!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
emesedora

Olvastam, hogy a 2005. ősziek topikjában (Cirmike, régen itt írtál Réka miatt, ugye?) meghalt egy kisfiú, Roli. Beleesett a vízbe (nem tudom, hogy) és kómába esett, agyhalott lett. Iszonyatos durva, az aqwaword-ös balesetről nem is beszélek. Szegény 9 éves kisfiú felismerhetetlenségig összetört.

Nyugodjon békében mindkét kisfiú! :cry:
emesedora

A két éves nagyfiúnak mi is sok boldog születésnapot kívánunk, sok szép ajándékot kívánok Neki.
Várjuk a fotókat Gabi! Nem a torta szépsége a lényeg, hanem a szeretet, amiért csináltad Neki. Az tök jó, hogy kaptál hozzávalókat!

Mennyi szülinapos baba-anyuka-apuka van itt köztünk, megfigyeltétek.?
Holnap Áron, hétfőn az én tökim... Rohan az idő!

Szilvianyu: én nem találom ezt a topikot....

lola77

:( Megtaláltam... :( :cry:

lola77

Daninak Boldog Szülinapot!
Várjuk a képeket!!

Lola!
Nem fér be sehova az ugri-bugri vár.Ki kéne valahova kötözni..

Engem teljesen felkavart Rolika híre(irtam is a topicjukba hogy imádkozunk a kisfiúért).Tegnap este meghalt.
Alig mertem igy kimenni Istivel a strandra.
Utána meg a szörfmedencés szörnyűség.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a köszöntést!!!!! :lol:
tényleg sok szüli és névnapos van itt,utólag és előre is én is mindnekinek Boldog Szüli és Névnapot kívánok!!!!!

Most talán van kis időm írni nektek,bár nem alszik(ma extra nyafi),de apukája lefoglalja...

Szüléstörténetet jöttem megosztani veletek,bár ahogy olvasom ez a szörnyű tragédia után eléggé nehéz bármit is írni....

2009.07.08-n befektettek a kórházba,szerencsére jó szobatársakat fogtam ki egyik csaj a férjem kollegájának a felesége volt..Délután már elkezdték az előkészületeket.Főorvos is egviszgált,és kérdezte hogy miért volt az első szülésem császár,mondtam neki,hogy a lányomnak baj van a veséjével,és ezért,erre ő hogy hát ez nem ok rá hogy császár legyen,és hogy én nagyon keveset tudok a dolgokról.Nem akartam mondnai neki,hogy végülis csak a lányom életébe került,hogy császár lett és nem term.szülés...Utánna közli velem ,hogy igen sok a magzatvíz,és hogy nagy bab lesz,és akkor legyek most is császáros,de ne vállaljak több terhességet.Mire észhezkaptam hog ymegkérdezzem ugyan miért ne?addigra már elviharzott.29 éves vagyok,oké nem áll szándékunkban mégegy gyereket bevállalni(bár férjem akar mégegy lányt,de mondtam neki azt már ő csinálja véig akkor,a szülést meg a terhességet).Varratszedésnél megkérdeztem a dokimat,hogy vajon mire érthette a főorvos ezt a kijelentését,és ő is csak nézett nag yszemekkel hogy ezt mondta.Ő arra gondol hog yazt hihette hogy ez már a 3. császárom,és többet nem engednek meg...de hát elötte beszéltük hog y1 lányom van...Na mindegy..Hajnal 5-kor lementünk a 3-ra kipakoltam és egyből kellett menni a szülőszobába.Ott gyors bekötötték a dolgokat,ráraktak Nst-re és 6-tól 8,20-ig semmi nem történt,ott feküdtem kaptam az infúziót és ennyi,jól kitakartak és mire toltak be a műtőbe kellően átfagytam remegtem mint a kocsonya...Megjött a dokim,az altatóorvos,utánna már felgyorsultak az események.Nem tudom miért de most sokkal jobban féltem ,izgultam,mint Dorkánál.Rosz volt,hogy a férjem nem jöhetett be,még 6-8-ig sem ,pedig nagyon jó lett volna.Epidurális érzéstelenítőt olyan frankón beadták,hogy semmit nem éreztem.8-45-kor meg megszületett Levente 4100g és 50cm volt.Ahogy kiemelték köpte ki a magzatvizet,és jól át is volt ázva,tényleg sok volt a víz.olyan jó volt mert a következő szopira már hozták is ki nekem(Dorkát ugye nem őt levitték inkubátorba,utánna meg Pestre)Ügyes volt Levi,mert már másnapra volt tejcim.Hétfőn jöhettünk haza,de az sem volt egyszerű eset,mivel Levinek kellett csináltatni egy hasi uh-t,így várni kellett.14-kor már eléggé türelmetlen voltam,már az ágyam is kellett volna,de még semmi nem volt,lementem a vesegondira megnézni hogy mennyien vannak,mire viszamantem jött a vizit a drága főorvossal együtt,és ott közli velem,hogy még nem volt meg az uh,várjak csak nyugodtan,majd ma du-n vagy holnap hazamennek,ráérek várjak csak! :twisted: ,nah akkor kiakadtam,mert már annyira mentem volna haza,dorkához.erre 14-15kor hozták őket szpoizni,és ott közlik velem,hogy megvolt az uh-g és minden okés mehetünk haza.Én nem tudom ki hog yvan vele,de én ezt a főorvost :twisted: áááhh,le sem írom...azt mondta egyik szobatársam az a baj,hogy nem vagyok szőke kékszemű,mert azokra bukik,és velük tök kedves! :shock: :x
Éjszakák eléggé jók...22.23-kor ezsik még egy utolsót,és utánna 3-kor kel,majd 7-8 kor,két evés közt álltalában egyből viszaalszik,csak esti fürdés után 8-22-ig csak sír és vergődik,nem tudom miért...Valakinek jó ötletehogy tudná végigaludni az éjszakát?Vagy még várjak,mert pici? :oops: Dorkát nem nagyon kelti fel,ha fel is kel mondom neki aludj vissza és visszaalszik...Nappal viszont tök sokat fenntvan a kis Levi....

Nah mennem kell vasalok én is egy kicsit :lol: .

Ági

Kép

Kép
ági01

sziasztok!

Próbáltam utána olvasni ennek a tragikus eseménynek, de én nem találtam, hogy hogy és kivel történt! Már csak a reménykedő hozzászólásokat olvastam.

A szülinap jól sikerült! Messze nem paráztam annyit az ebéden, meg hogy kész legyek mindennel és tisztaság legyen, mint tavaly. Halál nyugalomban csináltam mindent. Igaz este kicsit előre dolgoztam, így ma csak mindent meg kellet főzni, sütni.

Dani kapott egy mini boltocskát, áruval, bev. kocsival pulttal, ptárgéppel, nagyon bejön neki. És a traktor, hát ehhez még nőnie kell. A bilibo-t is odaadtuk neki még délelőtt. Egyelőre még nem igazán tudja mit is kéne vele csinálni, de ez a szép benne, hogy arra használja majd amire akarja. Mindenesetre a kisebbeknek tetszett. Pörgettük benne Őket.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Kép UNOKATESÓK
Kép BIlibo használat közben Daninál
Kép KépKép KépKép Kép

Kép Kép Kép Kép Kép A TORTA!!!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gerinek nem múlik a púp, úgyhogy most már csak azért imátkozom mihamarabb teljen el a vasárnap! Nagyon fájtatja, nyűgös és iszonyat forró is ott. Neki is megkönnyebbülés lesz ha megcsinálják ez a beavatkozást.

Na megyek fekszem!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Boldog 1. születésnapot kívánunk a mindig mosolygó édes kisszumósnak, ÁRONKÁNAK!!!!! Bújj oda Anyukádhoz ma sokszor kishaver, Anyának szüksége van Rád! Mi

Boldog névnapot kívánok Anikónak!!

Szilvia
emesedora

Gabi: kívánom, hogy a mai nap nagyon gyorsan elteljen! Próbáld, hogy sokat legyen akkor inkább ma hason! Hamar túllesztek rajta és megnyugszol Te is, Gergő is!

Szilvia
emesedora

Szilvia1981!

Az első évét betöltő Áronnak boldog születésnapot kívánunk. Kívánom Neki, hogy az összes többi sok-sok születés napját ami mé vár Rá együtt töltse Apukájával is, hogy kárpótlódjon Ő is, Te is!
Happy Bithday! Puszi a pókhasijára!
Évi és a Fiúk!

Gabi, nagyon jó kis házias tortát csináltál, biztos jó volt a hangulat a képekről!

Anikó: Sok puszit kívánok mindhárom Fiútól a névnapod alkalmából.

Most rohanok is, az én tortám (vagyis Noéé) most sül, du. jönnek köszönteni.
Este ha tudok jövök képekkel!

Évi

lola77

SZiasztok!

Gabi:
szuper lett a tortád, aranyos nagyon. Ízre milyen lett?
Nagyon aranyos a bolt felszerelés. Van hely nálatok ilyesmire??? :)
Roli kisfiúról csak én is azt tudom, amit egy topiktársuk írt, hogy vízbe esett és agyhalál lett nála. Hogy hova esett, mikor, ilyesmit nem tudok. Van egy kishuga Rolinak, másfél éves.

Ági01: örülök, hogy azért végül is jól alakultak a dolgok és túl vagy mindenen. Levike kárpótol mindenért!
Fődoki: hát... én szőke vagyok, ugyan zöld szemű és nem egy pláza cica alkat, de velem is nagyon bunkó volt. Ezért próbáltalak a szülés előtt hetekkel felkészíteni, hogy kemény a stílusa és vigyázni kell vele. Én nagyon sokat sírtam miatta... mindegy, túl vagyok rajta én is....
Friss képeket várunk a gyerkőcökről!!!

Lola: a tortáról kérünk majd képeket! Milyen lesz? Anyudék mennek és tesódék köszönteni? Vagy anyós is? Majd holnap köszöntöm Noé barátomat!

Na megyek, félkész állapotban van a rakott krumpli (azt rendeltek), ma először eszik belőle Bence is.Kíváncsi vagyok...
Egyébként sokkal jobban vannak. Már nincs fosi, tegnap pici nyálka volt még Dóriéban, remélem most már rendbe jönnek. Ma kell abbahagyni a gyógyszert.

Szilvia
emesedora

Sziasztok!

Áronnak nagyon boldog születésnapot kívánok!

Anikónak pedig nagyon boldog névnapot!

Mennyi szüli- és névnap van ebben a hónapban!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gerinek kellett fáj. csill-t adnom délelőtt mert nagyon nyűgös volt. Vagy a fog, vagy a popó miatt. Hajnalban mikor férjem áthozta hozzánk sikított a fájdalomtól, mert meg lett neki véletlenül nyomva.

A torta tejkaramellás pudingos volt, olyan jó könnyűre sikerült most a piskóta is. Az íze nagyon jó volt, kinézete meg ilyen. Nem vagyok profi. De Dani nagyon-nagyon örült neki, ez a 3. képen látszik is. Ez volt számomra a legfontosabb.

Lola!

Én előre, mert ki tudja mi lesz holnap Nagyon Boldog szülinapot kívánok Noénak!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Áronnak nagyon sok Boldog Születésnapot kívánunk!

Anikó neked pedig nagyon sok Boldog Névnapot!!

Gabi!
Nagyon szép lett a tortád!Benne van a szereteted,az igyekezeted,nagyon ügyes vagy.Pláne mennyit kajtattál Mickey-ért.
Dani nagyon boldog a képeken.Tökre élvezi hogy ez a nap más,mint a többi.. :D
Ezekszerint akkor biztos megcsinálják a kipukkasztást Gergőnél.Szenved is szegényke.Kitartást nektek.Gergőnek meg nagy cuppantást küldünk.

Emeseanyu!
Na az jó hogy alakultok kaka fronton.Nyami rakott krumpli.Mi is imádjuk.Mostmár tudtok járkálni akkor mindehova ugye?

Reno:sikerült nekem is kifognom Istinek bölcsis mamuszcipőt.Olyan aranyos kutyusos.Csak sajna lehet kinövi akkora. :oops:
Magamnak is találtam ey sportcipit.Én még kábé két hete voltam.

tegnap meg Istinek sikerült vennem az Omegában siesta szandit.Most 30% -os akció van a siesta szandikra.Meg jó pár női-férfi papucsokra,szandálokra.
Egészségpénztárra is lehet venni.Én is úgy vettem.Nagy könnyebbség.

Betti

Kép
berna23

Ja meg ma délelőtt kaptunk a szomszédunktól egy gyermek-kerékpárülést.Már régóta vágyam volt egy,nemsokára felszenteljük,megyek egy kört az Istikével.

Kép
berna23

Sziasztok!

CSajok! Köszönöm szépen Áron nevében is, nagyon nagyon aranyosak vagytok! Jól esett :D
Tényleg szomorkás az első szülinap Apa nélkül :roll:

Így első szülinap alkalmából lemegyünk a jubiba hintázni. Most nincs olyan meleg....Nesokára indulunk, úgyhogy megyek is, csak benéztem. De jó lenne, ha valaki ott lenne innen :lol:

Gabrielldaniell,
szegény pici Gergő, elhiszem, hogy kész vagy, én is nehezen bírnám végignézni, ahogy szenved szegényke. De ha ezen túl lesz, legalább nem fog fájni neki...Picike...

Lola,
tök ügyi vagy, hogy tortát csinálsz, én is csinálnék...de hát egyedül vagyunk, nagyszülők Balatonon maradtak...Anyuéknál voltunk fent, ott kapott egy pici autós tortát.

Szilvi,
fúúúú az egyetlen amit soha nem ennék meg, az a rakott krumpli. :? De biztos fini lett :wink:

Betti,
nekünk sajna nincs egészségpénztárunk....még valamennyi egészségcsekk akad...de már az se sok. Pedig hamarosan már kell Áronnak cipőt vennem, olyat amibe tud majd járni. Hát nem lesz két fillér :shock:

V.Erika,
hol vagytok nyaralni? Lemaradtam...

Ági,
a születéstörténeted elég izgis...én is szeretném még egyszer-kétszer-háromszor átélni :lol: Áronom reggel fél nyolckor született, fél hat körül mentünk be a kórházba...hát reggel végiggondoltam hogy mi is történt egy éve. De jó volt.

DANINAK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

és egy link, ahol Apa "új otthona" látható, ha esetleg érdekel valakit.

http://picasaweb.google.com/szeidemann/ ... 7509791442
sziasztok!

KépKép
szilvia1981

Szilvia!
Én már érzem rajtad hogy pozítivabb vagy.
Édes kis Áron.Menjetek is csak játszizni.
Apátok nagyon szép helyre ment.
Azért látni hogy kezd elpasisodni a ház,ahol laknak.Jaj mi lesz ott fél év múlva.(féléves pizza az ágy alatt,ilyesmik) :D

Bettu

Kép
berna23

Jelentem kisfiamnak oly annyira bejött a bicózás,hogy letekertetett velem jó pár kilométert.Kétszer bejártuj alsógallát.Hátulról vezényelt a kis tökös.Még bukósisakot kell vennem,azért féltem őt.
Szóval csupa izomláz vagyok.. :wink:

Kép
berna23

Sziasztok!

Szilvia1981!
persze hogy érdekel, meg is néztem, klassz-szép-hangulatos a hely, de azért látszik hogy olyan "szállodás", nem otthonos.
Viszik a fiúk a chipset, vagy mit, erről az jutott eszembe, Gáborodnak biztos hiányzik a Te jó kis házikosztod! :wink: (Mindig jókat főztél!)

Hát igen, én is visszagondolok a tavaly ilyenkori dolgokra, akkor még Te sem gondoltad volna mi lesz 1 év múlva. Neked mondjuk a szülés körüli dolgok pozitívak!
Nekem vegyes-inkább rossz érzés. Ilyenkor már bennt feküdtem és nem tudták hogy mi van... (főorvost megúsztam ezek szerint szerencsére!)

Gabi:
még egyszer végignéztem a fényképeket, annyira nagy az öröm Danid arcán, tényleg hihetetlen, de jó hogy ennyire örült.
És még egy amit észrevettem Danid tényleg tiszta férjed-alkata! Nincs mit tenni, törődj bele a falatnyi-evésekbe! Lehet 15 év múlva visszasírod, mikor kieszik a vagyonotokból! :D
GErgő hatalmas lett, hallod milyen husis a karja-pofija. Cukorfalat!
Kitartás holnapig, huss fránya tályog!
Azért még mindig: +++++++++ gyógyenerdzsik!

Betti!
Én is éreztem Szilvin (Szilvia1981) a változást, de ahogy írtad, döbebntem rá.
Hajrá bicaj! Nem féltél, h ogy nem bírod el Istit? Ugyanúgy tudsz vele egyensúlyozni? Na jó ez hüle kérdés volt, ha km-eket tekertél, biztos!

Szilvianyu: összetörted Bencének a rakott krumplit? Hogy ízlett Neki?

Az én tortám répatorta volt, kevert tészta, 2 felé vágtam, egyik részbe lekvár került, másikra krémsajttal kikevert cukor, tetejére is ez, én diszítettem. Fini volt, a diót kihagytam a receptből, hogy az ünnepelt is élvezhesse! Na megyek képeket kicsinyíteni, azok majd magukért beszélnek! :D

lola77

Sziasztok,

Mi is sok boldogságot kívánunk a szülinaposoknak!!!

Szilvi1981,
Készült azért kép a mini szülinapról?

Gabi,
Szerintem is szép lett a tortád!!! Ügyi vagy!
És egyébként a lényeg meg tényleg az lett volna hogy Daninak tetszen ez sikerült is de egyébként meg szép is !
Popsira jobbulást!

Ági,
Szerintem jó Levi baba.
Nekem is sírt Réka ebben az időpontban, de a lényeg, hogy éjjel visszaalszik. Ne aggódj!
Barátnőmet a fődoki a 2.gyerek után el akarta kötni, 3X is rákérdezett, hogy tuti ne csinálja még meg...

Betti,
De ügyik vagytok Istiddel!!

Én hulla vagyok, tegnap bográcsozni voltun ma nálunk volt grill parti.
Idő ideális volt!!!!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Akkor a képek (bocsi, de lesz egy pár...)

1. Mi lehet a csomagokban?
Kép
2. Mutassátok mi van ott még?
Kép
3. Cumipróba...
Kép
4. Puszi az 1 évesnek:
Kép
5. A csomagolás a legérdekesebb:
Kép
6. Ez az én tortááááá m??????
Kép
7.... akkor megvizsgálom!!!!
Kép
8. ... és meg is kóstolom!
Kép
9. Hát ez lett az eredménye...
Kép
10. Fini Anya, köszi:
Kép

lola77

Köszi Gabi előre is!

A többi kép a picasámban, aki még nem unja! :shock:

lola77

Sziasztok!

Lola: végig néztem a képeket, még a picasa-n is. Nagyon jók lettek! Látszik, hogy élvezte a bulit Noé. Meg a többiek is! Hanna, Léda, Soma, hogy körülvették az ünnepeltet! Villőt nem láttam...
Találkoztam anyudékkal pont, mikor jöttek Tőletek haza, kérdeztem, milyen torta volt, úgyhogy én már hallottam, hogy répa és finom volt. Receptet kérünk!! Szép is volt!
Ajándékokat végül is mit kapott??

Én most kívánok Noénak boldog születésnapot, holnap jön Dávid, gyalog sétálva megyünk érte, nem tudom, mikor tudnék holnap írni.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NOÉ BARÁTOMNAK! Légy mindig ilyen vidám, aranyos, mozgékony kiskrapek, Anyukádék szeme fénye!!!

Szilvia:
én is megnéztem a skót képeket. Jó helyen van Apjuk. Pasis kaják: chips, chilis bab (ráadásul konzerv??). Látszik azért, hogy jól érzi magát (ez is fontos), annak ellenére, hogy biztos nagyon hiányoztok neki. Azért talán neki jobb, hogy elfoglalja magát és új élményeket is szerez.
Azt kérdeztem, de biztos nem láttad, hogy miért nem mentetek már ki most vele? Végül is Te most nem dolgozol, nem jár közösségbe Áron. Ott is keres Apa, meg a Te pénzed ott is fel lehetne venni. Vagy ez hülye ötlet??
Sajnálom, hogy nem taliztunk ma jubiban, én azt hittem, hogy kis családi muri azért lesz. Ha tudtam volna, biztos kimegyünk. Terveztük is, de helyette anyuék elcsaltak fagyizni a Stopba (itt összefutottunk Csilláékkal is).
Fel a fejjel nagylány!!! Puszild meg a kisszumóst helyettem is!!!

Betti: nem baj, hogy Isti bicózásra fog, legalább mozogsz! Tök jó program, nem?? Tényleg vegyél azért bukósisakot!!

Nekem Apa itthon lesz jövő héten, három napig Dávid is itt lesz. Aztán csüt-pénteken pakolászunk és szombaton indulás!! Már nagyon várjuk! Emese vissza felé számolja a napokat... Édes szívem!

Már jobban vannak. Ma este kapták az utolsó gyógyit. Most két nap szünet és szerdán újra széklet minta. Kíváncsi vagyok az eredményre...

Na megyek, jók legyetek!

Még egyszer puszi az én két kis ünnepelt cimborámnak!!

Jó éjszakát!

Szilvia
emesedora

Köszönjük mindenkinek a szülinapikat!

Lola!

Nagyon jók a képek! Jó sok mindent kapott kicsi Noé! Nagyon jól sikerülhetett a buli! Fini lehetett a torta. Egyszer én is megkóstolnék ilyet, sütni viszont nem mert Apa nem szereti a krémsajtot. Ügyi vagy nagyon! Ilyen cumis marcipánt még nem is láttam, pedig mostanában sasoltam egy pár marcit!

EDB anyu!

Örülök, hogy jól vannak a picik. Remélem a szerdai mintának is jó lesz az eredménye. De jó nemsokára mentek nyaralni. Remélem jó időt fogtok ki.

Betti!

Jó lehetett a biciklizés. Istike valami nagy főni lesz ha felnő. Házzal szépen alakultok. Vasaltatok már Apával??

Szilvia1981!

Szép helyen van a párodék! Tényleg miért nem mentek Ti is most ki hozzá?? Mekkora chipses zacskó! :) :) Nagyon nehéz lehetett a mai nap, de remélem azért valamennyire vidáman telt.

Holnapra nagyon egybe van a gyomrom!

Majd jövök a hírekkel, ha tudok!
Most megyek rápihenek!

Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

sziasztok!

Szilvi-Gabrielldaniell,
hát azért nem megyünk, mert így lett a szerződésben aláírva, ketten laknak egy házban ( a cégnél dolgozó hr-es nőé) és így vonnak le a fizetéséből 360 fontot. Azért ez megduplázva elég húzós összeg. Az én szaros gyed-em meg édeskevés hozzá, így a hitel mellett meg nem éri meg. Egyébként meg felvettek az elte-re, úgyhogy most az is itt marasztal. Nehéz. A chips-es fiú a mérnök srác, vele lakik Gábor egy házban. Hát igen...a bab konzerv :shock: :D

Lola,
a képek nagyon jók! Kicsit (nagyon ) fájó szívvel néztem végig, hogy milyen jól telt Nálatok Noé első születésnapja. Én is ilyet képzeltem Áronnak....és azt sem tudom mikor tartjuk meg....Apanélkül nem akarom. Még jó, hogy nem fog emlékezni rá....

Cirmike,
egy pár kép készült, majd felteszem, ha sikerül lekicsinyítenem....

Betti
hát, örülök, ha így érzed, én nem ezt érzem :? :D Azért próbálkozom!

Jó éjt! Megyek aludni...

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Szilvi:
elhiszem, hogy nehéz minden családi képet végig nézned! :(
Ok, így érthetőbb, hogy miért nem mentek Ti is ki most. De ha esetleg olcsóbb lakásba mennétek? És, mikor, hogy fogsz tanulni az Eltén? Nem is említetted. Vagy igen, csak nekem kerülte el a figyelmem??

Gabi:
szorítok a mai naphoz!
Én is remélem, hogy jó időnk lesz a nyaraláson. Nem kell nekem 40 fok, csak ne legyen vihar, ne essen az eső, ne legyen hideg. Fürödni, csavarogni, sétálni lehessen!

Na megyek, a többiek még alszanak, csak Dórika kelt fel most. Megyek adok neki enni. Este megint vasaltam egy jókorát. Lassan a hegy végére érek! :)

Sziasztok, szép napot!

Főleg az én ünnepelt kis barátomnak, Noé Vincének!

Szilvia
emesedora

Aztán írd ám meg Gabi, hogy mi volt...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Pótolnám az elmaradt köszöntéseket!
EDB anyu és férje, Bettiék apája, Ági, Dani, Áron és a ma szülinapos Noénak minden jót kívánok , Isten éltesse őket sokáig!!!

Kép
angika

Gabi,

Ne izgulj a sebészeti eljárás miatt, ez rutinműtétnek számit. Csak megnyitja a tetejét, hogy a genny távozni tudjon. Tesóm kisfiánál is csináltak ilyet, ugyanezen a helyen volt neki is, és szintén Győrben csinálták. Utána teljesen megkönnyebbült a kisfia.

Bordó szinű a babakocsink. Miért kérdezted?

Boldog Születésnapot igy utólag is minden szülinaposnak!
jutte

Sziasztok!

Boldog Szülinapot Daninak, Noénak és Áronnak!!!

Köszönöm én is a névnapi köszöntéseket!

Én sajnos pórul jártam a Renoval. Péntek délután mentem, de du. 3-kor bezártak :( .

Pénteken viszont elugrottunk az élményfürdőbe. A gyerekek is nagyon élvezték. Tényleg nagyon jó a játszóház. Találkoztunk Angiékkal. Szép pocija van már :) .

Egész hétvégén melóztunk a házon. Bontjuk a lábazatot. Hulla vagyok. És ez lesz még egy ideig. Ezért is bocsi előre, ha olvasó módban leszek csak.

Dobok pár képet.

Anikó

Kép Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Az elmúlt hét nagyon gyorsan eltelt. Apa tegnap már ment is dolgozni :cry: Pénteken voltunk a strandon! ( Taliztunk Anikóékkal :) ) Sógornőmékkel mentünk, Julcsi és az ő lányuk közt 9 hónap van. Mostanában teljesen összenőttek :) Ők nagyon jól elvoltak!!!! Alig lehetett őket kiimádkozni a vízből. Apa is nagyon élvezte a csúszdákat ( a másik gyerekem :) ) És Julcsit is vitte párszor a kinti úszógumibaülősön :roll: én aléggé féltettem a kisasszonykát, ő viszont nagyon éőlvezte. Aztán este még a benti narancs csuszin is csúsztak együtt, hát azt nem kellett volna!!! Juló egy csomó vizet nyelt akkor, aranyszívem azt se tudta hol van mikor végre felbukkantak a víz alól :shock: :cry: Csani nem szerette a vizet, csak párszor mentem be a mélyebbekbe és mindig elkezdett feszülni a pocim, így maradtam a gyerekpancsolónál. Picit meg is pirult a pocim, most kenem, mint a hülye!

EDBanyu!
De jó nektek, hogy most mentek nyaralni!!! Juló is sokszor kérdezi, hogy mikor megyünk a Balcsira, mert ugye most nyár van, de idén sajna ez kimarad. Max még 1x-2x a strandra elmegyünk.
A kisebbik szobában nagyon jól elférünk apával. Kis kuckós lett :) végülis nincs sok cuccunk, az ágy egy könyvespolc, egy komód, a tv+szekrénye, és a számitógép. Nincs külön ruhásszekrényünk, a rucik a beépített szekrényben vannak a folyosón, így teljesen jó lett! Pénteken összeraktuk Csanádnak a kiságyat :) még kap majd egy komódot és teljes lesz az ő szobájuk is! :lol:
Örülök, hogy a gyerkőcök rendbe jöttek!!!

Betti!
Juló is imádja a biciklizést! Mi nagyon saokat bicóztunk, de Csani a 18. hét körül úgy döntött nem cipeli a nővérét tovább, ezért most szünetel a dolog. A sisak asszem kötelező is, ha így viszed a lurkót, meg amúgyis fő a biztonság!

Lola!
Hű, nagyon guszti a torta! én nagyon szeretem a répatortát :D Jó sokmindent kapott Noé, de látom a csomagolás neki is érdekesebb volt :lol:

Gabi!
A Te tortád is nagyon jól néz ki és tényleg milyen édes Dani ahogy örül neki! Nagyon jók a fotók!
Mára kitartást Nektek és várjuk a híreket! +++++++++

Szilvi!
Kitartás az apanélküliséghez. Nagyon jóü helyen vannak! Szép lehet élőben!

Anikó!
Boldog névnapot kívánunk!

Kicsinyítek pár képet aztán felteszem :)
angika

Sikerült :)
Kép
Apával a hullámban
Kép
Emesével
Kép
:D
Kép
angika

Köszönöm Noé nevében a szülinapi köszöntéseket!

élakekuejue-Ő is köszöni! :D

Anikó!
Csatlakozol Bettiék építkezős táborához, hajráááá. Kitartás!

Angika!
Biztos jó lett a kuckós szobátok. Végülis akkor most nappalitok nincs? 2 szobás a lakásotok?
Nem csodálom, hogy 18 hetesen már nem esett jól a bicaj!
Várjuk a fotókat.

lola77

Angika!
Közben feltetted a képeket is.... tök jó a hullámos és hogy be mert menni Julcsi. (Soma nem...) Rólad nincs?

lola77

Szilvianyu:
még Te kérdezted Villő is ott volt (egyik képen látszik Anett ölében)
(Többieknek: a fiúk egyik unokahúgáról van szó...)
:D Szóval csicseregték a madarak, mi a répatortát???

Ajándékok: Noé csupa hasznos dolgot kapott ám (Renos cipők őszre, télre) 1 h. ujjú body, 1 napozó (inkább jövőre lesz jó- leárazva Tescos), babatea, tejpép, cumi. 3 db műanyag kisautót kapott csak, ami játék. Tesóméktól farmert és a türkiz pólót kapta, amiben a tortánál van...
Jövőire már jobban fog emlékezni, arra több játékot kap majd (mintha nem lenne elég... :shock: )

Anikó: nagyon jó a kép, amin együtt vagy a fiúkkal. Bendinek tök jó a szörfruhája!

lola77

Lola,

Azért tényleg hihetetlen hogy így eltelt az 1 év.
Tényleg nemrég született Noé...
Mostanki képek alapján nagyon Somás kezd lenni :lol:

Jók ezek a praktikus ajándékok!

C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Jaj, lányok !

Ma elvittem Rékát fodrászhoz.
Legutóbbi vágáskor már kicsit tépettem a frizuját, hogy ne kelljen mindig összefogni, mert nagyon utálja a fésülést, hajgumizást, annak kiszedését este (tépődik, ha nem tépődős a gumi ki is esik sokszor és újra kellett gumizni)

Szóval most még jobban vágattam, mert mondták, az oviban, ha csak simán fésülve vittem, hogy állandóan belóg a szemébe, igzagatja... gyakran ott fogták össze neki.

De szerintem mostantól növesztjük, mert nekem így nagyon nem tetszik.
Pedig tény hogy el volt vékonyodva a vége, jobb lesz így a gőzben is úszáskor...
Most hiába rakok bele gumit, csattot az idétlenül áll...

Szerintetetek???
A képek...

Kép
Kép
Kép

C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!!

Drága Noé Vince huncut,gombszeműmnek Boldog Szülinapot!!!!

Anikó!
Látom te párod is viccesen sült le a napon.Mi apucink ezért nem jött ki velünk. :D Nagyon édesek a fiuk.

Lola!
Nagyon guszta a te tojtád is.Noénak nagyon jól áll a rövid haj.
Ma én is viszem Istit,már óriási haja van.Örökké lánynak nézik.

Cirmike!
Csajos ez a haj is Rékának.Meg kell szokni.Elöször én mindig csúnyának látom Istinket kopin,aztán megszokjuk. :D De szerintem nagyon jól áll neki.

Angika!
Édes a kis Juló!Ez a nagy gömb nagyon bejön a kicsiknek.Istit fel kell dobni a tetejére és belezuttyan a vizbe.
Joosné Ágiék Biusa is iszonyat bátran nyomta.
Belevalóak ezek a gyerekek.

Betti

Ui:tegnap összesen háromszor mentünk el bicózni.Jaj teljesen feltörte az ülés a seggemet.
Amugy épp most a papával van el bicajozni.

Kép
berna23

Gabi!
Sokat gondolok rátok.Remélem már túl vagytok rajta.
Öllellek.

Kép
berna23

Sziasztok!
Először is minden elképzelhető jót és nagyon boldog születésnapot kívánunk Daninak,Áronnak és Noénak valamint nagyon boldog névnapot kívánunk Anikónak!

Hát Szilvi sajnálom az apanélküliséget,de hidd el megfogjátok szokni,és vigasztaljon az a tudat,hogy utána kicsit jobb lesz.

Sajna nálunk is most ugy alakult,hogy apa ugynéz ki ráül nagyobb autóra,mert eléggé elvagyunk "adósodva" ugye emelték a lakás illetve a kocsitörlesztést is,ő meg sokkal kevesebbeket keres most.Igy ő is csak 3 vagy 4 hetente fog hazajárni.

EDB anyu,örülök hogy végre rendbe jöttek a gyerkőcök,több ismerősöm lett mostanában beteg,múlthéten Hanna barátnőjéék voltak kint másnap már majdnem 40fokos láza volt a kiscsajnak.

Gabi, remélem túl vagytok rajta és nincsen semmi baj.

Betti,ügyi vagy a bicózással,én is alig várom már hogy jövőre bicózhassak Mírussal.

Lola,jó lehetett a szülinap,répatorta milyen,hogy készül?
Na most megyek ébredt Míra

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Betti,

Bukót mindenképp vegyél. Tavaly láttam, ahogy egy nő elesett a köves úton a bicójával, szörnyű látvány volt.

Mi is bicikliztünk a hétvégén. Laura és Máté is nagyon szereti. Levittük a bringákat Balcsira és sok helyre elmentünk. Másnap én is éreztem a fenekem és a combom.
Hát igen, a sport mostanában kimaradt az életemből, csak "karizomra" gyúrok Máté segitségévél :D

Szombaton biciklizés közben vettünk észre egy lovardát a szomszédos faluban Balcsin. Közelebb mentünk és kiderült, hogy versenylovaglás van aznap. Gyönyörűek voltak a lovak és hihetetlen mikre meg lehet tanitani őket. Este versenyek voltak és a szünetben musicalelőadások voltak. Fellépett Feke Pál, Oláh Ibolya, Brunner Márta... Szuper volt.
Szerencsére este hamar elaludtak a gyerekek, rendes volt anyósom, hogy vállalta a felügyeletet. Bár a munkája csak annyi volt,hogy a másik szobában nézte a tv-t, a gyerekek úgy kifáradtak aznap, hogy mikor hazaértünk ugyanúgy feküdtek az ágyon, mint mikor elmentünk.

Gabi,
Remélem túl vagytok a dolgon. Meglátod Gerinek is sokkal jobb lesz.

Anikó,
Nagyon jók a képek. Szép kis család vagytok.

Mi még nem voltunk a Gyémánt fürdőben. Szivesen elmennék én is, remélem a nyáron lesz rá lehetőségünk.

Lola,
Nagyon guszta lett a tortád! Még egyszer Isten Éltesse gyönyörű kisfiadat!

Cirmike,
Nem rossz Réka haja, olyan nagylányos vele.
Laurának én mindig eltűzöm és én személy szerint szeretem a lófarkat, bár neki is mindig szétjön.
C&A-ban szoktam venni neki hajgumit, szép szinesek és nem húznak, mégis erősek és nem jön ki a hajából.

EDB anyu,
Örülök, hogy meggyógyultak a gyerekek.
Szoritsunk együtt, hogy jövő héten is jó idő legyen, mi is akkor megyünk nyaralni.

Szilvi,

Fel a fejjel, hamar tellik az idő és nemsokára itthon lesz a párod.
Addig is élvezz minden pillanatot, amit a kisfiaddal tölthetsz, gyes után már soha nem lesz olyan sok időtök egymásra, mint most.
Mi is szivesen látunk bármikor, ha egyedül érzed magad vagy szomorú vagy.

Zsanka,
Mi újság veletek? Hogy áll a ház?

Üdv. Judit
jutte

Gabi, én is szorítottam/ok ma mindkét fiúnak!

Betti: Istid jól megszerette a bicajozást!
Köszi a frizkó-bókot, én vágtam le Neki a kádban.

Rita: sajnálom, hogy párodnak muszáj váltani és így ritkábban látjátok, pedig 3 gyerekkel hallod-e 3-4 hétig egyedül, nem lesz piskóta Neked! Még jó, hogy Anyukádék segítenek azért.
Répatorta: kevert tészta, megkeresem a recit aztán beteszem.

Judit!
Szorítok én is nektek a jó időért! Meg Szilvianyuéknak is persze.
És hova mentetek éjjel férjeddel? Vacsi, buli?
Balcsin hol voltatok így 1 napra? Aug-ban mi is készülünk, majd ha a férjeméknek leállás lesz... Rögtönzött program biztos szupi volt.

Zsanka!
Tényleg hogy vagytok? Lurkók nem betegek?

Melus! És Ti? Petrád bírja ezt a meleget? Redőny megjavult?

lola77

Sziasztok!

Előszöris: Mindhárom kispasinak (Áron, Noé, Dani) nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!

Másodszor: hallottátok, hogy milyen buli lesz oénteken az élményfürdőben? Én részemről nagyon szeretem a Szikorát és a Retro zenét, úgy elmennék..De a gyerekek...Pedig jó kis szülinapi ajándék lenne egy kis kikapcsolódás...

(Bulizzon Szikoráékkal, majd csobbanjon az élményfürdőben
2009. július 26. 14:42 kemma.hu
Tatabánya | Nagy bulira várja vendégeit a Tatabányai Gyémánt Fürdő. Július 31-én, pénteken pótolják az egykor időjárási viszontagságok miatt elmaradt szezonnyitó rendezvényt, melyen a népszerű R-GO együttes is koncertet ad este 8 órától.

A családbarát fürdőben természetesen a legkisebbekre is gondoltak. Reggel 10 órától egészen este 6 óráig térítésmentes programokkal kedveskednek a fürdőző gyerekeknek. Lesz kézműves foglalkozás, arcfestés; kedvükre színezhetnek és hajtogathatnak a strandoló fiúk és lányok.

Érdemes figyelni a fürdő kabaláját, Gyémantit, mert édességeket osztogat.
Este az Olimpikon úti parkolóban díjmentes mulatsággal várják az érdeklődőket. A nagyszabású R-GO koncert 8 órakor kezdődik, utána tűzijátékban gyönyörködhetnek az odalátogatók. Az esti rendezvényen a fürdő vendéglátósai gondoskodnak az ételről és italról.

A tűzijátékot követően 22 órától a fürdő strand részlege újra kinyit, és hajnali 2 óráig éjszakai fürdőzésre hívja a vendégeket. A büfében is lesz minden, mi szem s szájnak ingere. Az éjszakai fürdőzésre a belépődíj mindenki számára egységesen 500 forint. Retro Dj-vel teszik még kellemesebbé a hangulatot. )

Kép Kép
joosneagi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?