Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek a köszöntést!!!!!
tényleg sok szüli és névnapos van itt,utólag és előre is én is mindnekinek Boldog Szüli és Névnapot kívánok!!!!!
Most talán van kis időm írni nektek,bár nem alszik(ma extra nyafi),de apukája lefoglalja...
Szüléstörténetet jöttem megosztani veletek,bár ahogy olvasom ez a szörnyű tragédia után eléggé nehéz bármit is írni....
2009.07.08-n befektettek a kórházba,szerencsére jó szobatársakat fogtam ki egyik csaj a férjem kollegájának a felesége volt..Délután már elkezdték az előkészületeket.Főorvos is egviszgált,és kérdezte hogy miért volt az első szülésem császár,mondtam neki,hogy a lányomnak baj van a veséjével,és ezért,erre ő hogy hát ez nem ok rá hogy császár legyen,és hogy én nagyon keveset tudok a dolgokról.Nem akartam mondnai neki,hogy végülis csak a lányom életébe került,hogy császár lett és nem term.szülés...Utánna közli velem ,hogy igen sok a magzatvíz,és hogy nagy bab lesz,és akkor legyek most is császáros,de ne vállaljak több terhességet.Mire észhezkaptam hog ymegkérdezzem ugyan miért ne?addigra már elviharzott.29 éves vagyok,oké nem áll szándékunkban mégegy gyereket bevállalni(bár férjem akar mégegy lányt,de mondtam neki azt már ő csinálja véig akkor,a szülést meg a terhességet).Varratszedésnél megkérdeztem a dokimat,hogy vajon mire érthette a főorvos ezt a kijelentését,és ő is csak nézett nag yszemekkel hogy ezt mondta.Ő arra gondol hog yazt hihette hogy ez már a 3. császárom,és többet nem engednek meg...de hát elötte beszéltük hog y1 lányom van...Na mindegy..Hajnal 5-kor lementünk a 3-ra kipakoltam és egyből kellett menni a szülőszobába.Ott gyors bekötötték a dolgokat,ráraktak Nst-re és 6-tól 8,20-ig semmi nem történt,ott feküdtem kaptam az infúziót és ennyi,jól kitakartak és mire toltak be a műtőbe kellően átfagytam remegtem mint a kocsonya...Megjött a dokim,az altatóorvos,utánna már felgyorsultak az események.Nem tudom miért de most sokkal jobban féltem ,izgultam,mint Dorkánál.Rosz volt,hogy a férjem nem jöhetett be,még 6-8-ig sem ,pedig nagyon jó lett volna.Epidurális érzéstelenítőt olyan frankón beadták,hogy semmit nem éreztem.8-45-kor meg megszületett Levente 4100g és 50cm volt.Ahogy kiemelték köpte ki a magzatvizet,és jól át is volt ázva,tényleg sok volt a víz.olyan jó volt mert a következő szopira már hozták is ki nekem(Dorkát ugye nem őt levitték inkubátorba,utánna meg Pestre)Ügyes volt Levi,mert már másnapra volt tejcim.Hétfőn jöhettünk haza,de az sem volt egyszerű eset,mivel Levinek kellett csináltatni egy hasi uh-t,így várni kellett.14-kor már eléggé türelmetlen voltam,már az ágyam is kellett volna,de még semmi nem volt,lementem a vesegondira megnézni hogy mennyien vannak,mire viszamantem jött a vizit a drága főorvossal együtt,és ott közli velem,hogy még nem volt meg az uh,várjak csak nyugodtan,majd ma du-n vagy holnap hazamennek,ráérek várjak csak!
,nah akkor kiakadtam,mert már annyira mentem volna haza,dorkához.erre 14-15kor hozták őket szpoizni,és ott közlik velem,hogy megvolt az uh-g és minden okés mehetünk haza.Én nem tudom ki hog yvan vele,de én ezt a főorvost
áááhh,le sem írom...azt mondta egyik szobatársam az a baj,hogy nem vagyok szőke kékszemű,mert azokra bukik,és velük tök kedves!
Éjszakák eléggé jók...22.23-kor ezsik még egy utolsót,és utánna 3-kor kel,majd 7-8 kor,két evés közt álltalában egyből viszaalszik,csak esti fürdés után 8-22-ig csak sír és vergődik,nem tudom miért...Valakinek jó ötletehogy tudná végigaludni az éjszakát?Vagy még várjak,mert pici?
Dorkát nem nagyon kelti fel,ha fel is kel mondom neki aludj vissza és visszaalszik...Nappal viszont tök sokat fenntvan a kis Levi....
Nah mennem kell vasalok én is egy kicsit
.
Ági