Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Matyi nem lázasodott be csak nyafka macska azóta... Nem tudom hogy a karja fáj kicsit az oltás helye piros és kicsit duzzadt, a foga is megindult sztem szemből nézve dúrván ki van dudorodva az ínye alul és még meleg is van. Lehet hogy mindhárom dolog miatt hisztike :roll:

Ancsi Bogárdon váltottad ki a csomagot? ebbe jobb dolgok voltak mint amit Szösz írt, miért nem egyforma??? :evil:
A denevérfülecskék lesznek Dorka szexepiljei majd csak figyelj :lol:

Mancsa nem semmi ez a vagyonosodási illeték. A tavaszal ezt mi is átrágtuk majdnem sikerült a telkemet otthon eladni és az kb egy harmadnyi panel ára lett volna Fehérváron. Csak számoltuk ezeket az illetékeket és rájöttünk, hogy mennyire kevéske ez a pénz az induláshoz :x Aztán meg az eladásból sem lett semmi...

Ancsi akkor neked is megbízható a dokitok, a miénk sem egy túl megbízható csak egy doki van nincs külön gyerekorvos.

Íriszke topmodell alkat :lol:

KépKép
winchi

Hát most már én is megnézem mit kell kiváltani. Ami ingyen van, az jöhet. Ez még a kórházas csomiban volt? Vagy honnan szedtétek?

Ancsi: Dorkának nagyon jól áll hogy kiáll a füle, de szerintem Levinek is, csak apa sajnálja, hogy oviban meg suliban csúfolják majd. Ő már átélte.
Én nem hordom őket gyerekorvoshoz, mert az a szomszéd faluban van csak, autónk meg 1 van, azzal apa dolgozni jár, így nem tudom megoldani. Az itteni háziorvoshoz járunk, de nagyon szeretjük. A gyerekeket mindig soron kívül behívja, matricát ad nekik, meg pálcikát vagy fecskendőt, Levitől folyton kérdezi mikor volt pecázni apjával, mit fogtak és a lényeg, hogy mindig alaposan megvizsgálja őket. Nem szeret antibiotikumot írni, csak ha muszáj. Mikor Dorcsi télen beteg volt naponta hallgatta a tüdejét, hogy hátha elkerülhető az antibiotikum. A gyerekorvost a szomszéd faluban sokan szidják, antibiotikummal kezd mindig, akkor is, ha taknyos a gyerek, de nem lázas, nem vizsgál, csak receptet ír és a dilije az injekció kúra. Barátnőm oda viszi a gyerekét, de folyton szidja. Ja és órákat várnak. Itt a környéken csak ez a gyerekorvos van.
Vendég

A Hippes kupon a kórházas csomagban volt, egyet már kiváltottunk és abban a csomiban benne volt ez a következő kupon. Tényleg ebben a csomiban is volt még következő?

KépKép
winchi

Nem, ebben már nem volt következő kupon! :( És nekem is jobban tetszik Ancsi csomagja! Miért nem egyforma? :twisted: Winchi, ha kiváltod, feltétlenül írd meg mi volt benne. Nagyon kíváncsi vagyok!

Szösz

KépKép
szosz

[quote]a írta: kecskemétit is a hipp gyártja!

-illetve az forgalmazza.

Nekem sincs ilyen kuponom...vagy csak nem emlékszem hova tettem.

Nekem mindkét nagy gyerekemnek eláll a füle,Jázié még talán jobban is,de én tök letojom.
12 éves kortól meg lehet műtettni,egy órás műtét helyi érzéstelenítéssel az egész.
És ahogy látom Íriszé is kezd kifele állni,ez genetika ezzel nem lehet mit csinálni,csak elfogadni,és az előnyös részekre felhívni a figyelmet inkább,hogy gyönyörű szöszi a hajad stb.Mindenki tökéletes nem leht.mindíg az különleges ami eltér a megszokottól.
Talán ezért is vagyok ruhamániás,ezzel próbálom kompenzálni a gyerkőcök pici szépséghibáját,hogy marha jól felöltöztetem őket... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Írisz boldog 8 hónaposságot!!! :lol: :lol: :lol:

Szösz te melyikben váltottad ki?

KépKép
winchi

Csajok nem tudtok valakit aki állást keres? Nálunk az oviba keresnek csecsemőgondozót vagy óvodapedagógust az induló bölcsiscsoporthoz.

KépKép
winchi

Írisznek boldog hófordulót!

Winchi: a Fő utcán. Jó az új képetek! :D

Most jöttünk méreckedésből. Az elmúlt hónapban Réka csak 120 g-mot hízott! :cry: Nem lettünk megdícsérve! Most éppen 6600g. Mondjuk szerintem semmi baja. Sokat vigyorog, kivéve persze, ha autóban vagy vízben vagyunk, sokat mozog, pontosítok, állandóan mozgásban van, talán álmában nem. Enni mondjuk nem eszik túl sokat, de ezen ilyen melegben nem is csodálkozom! Egyébként megnéztem a kiskönyvemben, én 1,5 éves koromra értem el a 9kg-ot. Szóval mi ilyenek vagyunk, csak utálom, hogy állandóan kell menni méreckedni. Két hét múlva megint mennünk kell. :(

Kinek mennyit evett 8 hónaposan a manója főzelékből, illatve gyümölcsből? Itt főleg a kisebb étkű babákra vagyok kíváncsi.
Anyany, Zsófi mennyit evett?

Szösz

KépKép
szosz

Szösz köszi :lol:

Legközelebbi méreckedésre vidd el a te kiskönyvedet és dugd a védőnő orra alá, hogy 10 kilós gyereket ne várjon tőled! Minek frusztrálják az anyukákat? csak egy kis odafigyelés kellene a családi súlyokról :twisted:
Matyi még mindig van hogy csak kb 120 mili főzit eszik.
Reggel tápi 210 mili
tízórai gyümi itt van hogy csak 4-5 kanállal eszik
ebéd főzi husival v tojással
uzsi gyümi keksszel 150-200 mili
vacsi első felvonás: kenyérke felvágottal
vacsi második felvonás fürdés után 210 tápi

azóta alszik éjszaka rendesen mióta duplán vacsizik

KépKép
winchi

Ahogy látom Matyi sem egy nagy evő. Legalábbis az itt leírtak alapján. Mondjuk azt nem tudom, hogy Réka mennyiket szopizik, de főzelékből Ő is csak kb. 100-120g-ot eszik meg, kivéve a sütőtököt, egyedül abból képes megenni, egy egész üveggel. De hát azért nem adhatok neki mindig azt? Viszont gyümölcsből sem eszik meg 100g-nál többet, ha meg kekszet teszek bele, akkor meg csak a felét eszi meg. :cry: Most a következő két hétben azt hiszem nem a változatosságra fogok törekedni, hanem olyat adok neki, amit tényleg szeret.

Szösz

KépKép
szosz

Szösz: unokatesóm kislánya (asszem már meséltem milyen rossz evő) júniusban volt 1 éves és 7 kg 50 deka. Most ebben a dögmelegben még kevesebbet eszik, de neki azt mondta a doki ne aggódjon, ha iszik eleget.

Sarmi: apa is nézte, hogy hány éves kortól műtik a füleket, azt mondta ha Levi műttetni akarja majd, akkor együtt mennek. Én imádom őket elálló fülekkel is.
Írisznek boldog hófordulót!

Winch: tök jó az új képetek! Nem semmi Matyi étvágya. 210 tápi? Dorcsi 150-160-at eszik csak egyszerre, igaz eggyel többször eszik. Este nálunk is dupla vacsi van, és elmaradt az éjszakai evés. Reggel 6-kor eszik tápit és visszaalszik 7-ig kb.
Vendég

Lara?

Szösz

KépKép
szosz

sziasztok!
Zsófi nagyon lázas. voltunk dokinál, azt mondta, hogy a gartaja hólyagos. vaslzínűleg vírus, elvileg keddre el kellene múlnia.
39,2 volt ma a maximum. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
olyan rosszv olt, hogy nem rosszalkodott, hogy nem kellett járnom a nyomában...
amikor lement a láza, akkor jobb volt, játszott is, de amúgy rajtam csüngött. ültünk többnyire, mert nem lehetett letenni.
:cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

hát nem vagyok képben, de mostanában volt
Dorka JÁzmin 1. szülinapja, nagyon boldog szülinapot!
Írisznek, Rékának, Matyinak meg Emmának pedig boldog hóforulót!

szösz!
Zsófi is rossz evő, de vannak nála vékonyabbak is.
a dokinál volt egy kislány, 2hónappal idősebb, de Zsófi vastagabb és vagy 5cm-vel magasabb is.
evészet: általában bébiételnyi mennyiséget eszik. néha többet, néha kevesebbet. kb 200gramm. addig játszunk, amíg nyitja a száját. ha eléggé le tudom foglalni, akkor szépen eszik. ha olyan van amit nagyonszeret, akkor bármivel eljátszik. utálja a spenótot, a karfiolt, meg a tököt. :)
reggel van hogy elfogadja a tápit, van hogy nem, olyankor tejpépet kap.
tízóraira gyümölcs, vagy gyümis bébiétel
ebédre fözeléket, husival, utána eszek én is, általában odaültetem, hátha kér még az enyémből, ismerkedjen az ízekkel.
uzsonna: joghurt, krémtúró, tejbegríz(1éveskor után lehet tej!) vagy gyümölcs
este pedig vagy tápi, vagy tejpép. amelyiket elfogadja.

ja nem írtam: 78cm, 9400g.
Vendég

Zsófinak sok sok gyógypuszi! Gyógyuljon meg hamar. [/url]
Vendég

fotelban még instabilan Kép Kép jah ez nem fagyi? Kép fülbevalós Mózessel Kép anya és a kacsa Kép tök szeretem a pipiket Kép fura alvós póz Kép A kis szakácsnő Kép vigyorgósok

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

itt látszanak az elálló fülű kölkeim,és Mózes fülbevalója is.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jók a képek Sarmi! Nálunk is vannak pipik, Dorcsi imádja őket. Levi meg folyton azt nézné, hogy tojtak-e.

Mózes nagyon vagány a fülijében. Írisz meg hogy csodálja. Kis szakácsnőnek meg milyen édi pocija van.

Ilyen kis fotelja Levinek is volt/van de hogy hova tettem?

Képzeljétek tegnap cukkinis sütit sütöttem. Anyukám hozta a receptet a munkahelyéről és tök jó. Nem érezni hogy az van benne, de tök jól fellazítja a tésztát. Gyorsan elfogyott.
Vendég

Sziasztok!

Zsófinak gyors gyógyulást, szegénykém ebben a melegben még lázas is :(

Sarmon jók a képek, helyesek a gyerekek és jó a fürdőruhád :lol:

Mancsa cukkinis sütireceptet feltennéd a receptes topikba? Kiváncsi lennék rá, belefulladunk lassan a cukkinibe már nem tudok mit kitalálni.

Sütőtök Matyi is imádja bármennyit képes lenne megenni belőle. A kertben termesztem is hatalmasak lettek de még méregzöldek, remélem besárgulnak őszre. Nincs valakinek tapasztalata sütőtök termesztésben? :roll: :lol:

KépKép
winchi

sziasztok csajok!

Íriszkének boldog hófordulót!!!

winchi: nekem van ismerősöm, aki csecsemőápoló, és szívesen otthagyná a mostani munkahelyét, nem szakmában dolgozik! Aktuális még az állás??????
Mi is duplán vacsizunk, de dorka még így is kb 3-szor iszik tápot éjjel, meg még teát is, már kikészülök tőle, sose fogja végigaludni az éjszakát az tuti! :)

Sarmi: ne hülyéskedj, gyönyörűek a gyerekeid. Amúgy én is úgy vagyok vele, hogy nem érdekell, hogy eláll a füle, majd ha úgy gondolja, nagy lesz megműtteti, csak akkor bántott egy kicsit, mikor itt a faluba többen kérdezgették, hogy majd ugye elviszem plasztikai sebészhez????? MI??????? Tök kiakadtam. Nem godnolják, hogy egy apró 1 éves gyereket elviszek plasztikáztatni, rögtön akkor már implantátumot is neki, nem???? grrrrrr Gonoszak az emberek.
Tök jók a képek!!! :) A pocakos kis Jázmin, meg a fülbevalós Mózes is nagyon szép, Íriszke meg aztán egy kis tündérke! Nagyon hasonlítanak egymásra a lurkók! Ja, és csini anya fürdőrucija! :)

anyany: köszi a köszöntést, szegény Zsófikának jobbulást kívánunk, sok gyógypuszi nektek! Dorka is nemrég esett át ezen, még mindig ezzel szenvedünk, mert félrekezelte a doktornőnk....

Dokinő: nálunk van egy gyerekorvos, de ahogy írtam nem találja el a gyerekek betegségét, így ez elég gázos, úgyhogy az én házidokimhoz fogom vinni Dorcsit, vagy majd Sbogárdra a néger dokihoz (ő gyerekdoki). Én nem tudom az ilyenek hogy praktizálhatnak. Amúgy aranyos, kedves a nő, csak fogalma sincs mi baja a gyereknek. Vagy a foga, vagy a torka...mondja nekem. Hát kösz, találjam ki én??

szosz: ezek szerint nem egyformák a csomagok. Én Sárbogárdi Rossmann-ban váltottam ki. Hát érdekes. Nekem a kismama csomi volt gyanús, sztem azt bontották fel nekem.

KépKép
ancsi_pancsi

Ancsi, Sarmon írtam privit! De jó lenne ha valakinek megfelelne ez az állás :wink:

KépKép
winchi

Winchi, köszi, továbbítottam, remélem sikerül neki!
Jó a közös új képetek Matykóval. :)

Jaj, nem is írtam, képzeljétek el, tegnap voltam nődokimnál, és megjegyezte ahogy az ajtón beléptem, hogy milyen jól nézek ki, és milyen szépen visszafogytam. :):) Dagadt a mellem, (na nem a méretétől, csak a büszkeségtől). Hihi! :)
Jól esett, bár mondtam neki, hogy még pár kiló lemehetne, de azt mondta, így is nagyon csini vagyok. Hát még ilyet? Micsoda doki!!! :D:D

KépKép
ancsi_pancsi

Lányok, a www.sutigyar.hu-n regisztráljatok, itt lehet jó sütirecepteket találni, meg cserélgetni is! Én már tag vagyok! :)

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok Lányok!

Szösz:Aranyos vagy hogy hiányoltál :D még Anyuéknál vagyunk Apa még dolgozik aztán utánna megyünk haza.
Én is kiváltottam a csomagot egy hipp-es sonkás tészta bébiétel egy hipp-es kész tápszer meg egy kecskeméti ananászos almás gyümi és egy előke volt benne.
Tényleg fura hogy nem egyforma a csomag :roll:
Szerintem is érdemes lenne megmutatni a te kiskönyvedet a gyerekdokinak,szegény most megint csak idegeskedhetsz.
Nálunk van amikor a Hannus nagyon keveset eszik a tápszert vagy gyerekitalt csak este hajlandó meginni akkor iszik 240 ml este 9 körül 7 körül meg eszik kenyret sajtal sonkával vagy ilyesmi a gyümi nagyon változó van amikor megeszik 3 barackot van amikor egyet sem ha meleg van akkor nagyon keveset eszik főtt kajából.

Mi is betegek voltunk a héten én kezdtem hasmenés szerdán Apa akkor éjjel hányt tegnap a Hannusnak is lazább volt a széklete igy most ő is kap normaflort ma már nem is volt olyan neki remélem ő ennyivel megússza.

Anyany:Jobbulást Zsófinak sok-sok gyógypuszit küldünk.

Ancsi:Na ugye hogy nem csak az arcodon látszik a fogyás?! :D Majd otthon regisztrálok arra az oldalra,köszi.

Winchi:Nagyon helyesek vagytok az új képen :D

Sarmon:Nagyon helyesek vagytok.Mózes nagyon vagány :wink: reszkessetek csajok :D :D :D :D

Mancsa:Engem is érdekelne a sütirecept :wink:
Vendég

Winch:
[quote]N írta:incs valakinek tapasztalata sütőtök termesztésben?

Mire vagy kíváncsIHátha tudok segíteni.

Ancsi én is láttam hogy nagyon csinos,vékony csajszi vagy ne aggódj!
Siófokon voltunk ma:
Kép Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Beírtam a receptet, másra már nincs energiám.
Jóéjt!
Vendég

Sziasztok!

Zsófinak jobbulást!

Sarmon! Jó nagy medencétek van otthon! Írígy-írígy. Meg a bográcsos főzésért is! Ja, és olyan vukkos ágyneműm volt nekem is. :D

Ancsi: még mindig 3x kell éjjel Dorka? Akkor nem a mi éjszakáink a legrosszabbak. Bár én abban reménykedem, hogy egy éves korára, már 1x sem fog kelni Réka. De minden rendben Veled, hogy voltál dokinál?

Nekem a dokim, a 6 hetes kontrollon mondta, hogy húha, el sem hiszi, hogy szültem. Pedig ott volt ő is. :lol: Meg, hogy irigyli, hogy nincs fölös kilóm, nem mintha a dokimnak lenne, ugye Winchi? :wink:

Lara: persze, hogy hiányollak, hiányoznak az esti beszélgetések.:wink: Most csak egymagamban ülök itt esténként. :( A Te Hipp-es csomagod nyert, az tetszik legjobban! Nektek is jobbulást!

Jajj, lányok, jövő héten kezdődik nálunk, itt a házban az ablakcsere, meg a házszigetelés! A hátam közepére nem kívánom az egészet! :cry: :cry: :cry:

Szösz

KépKép
szosz

Itt vagyok Szösz nem vagy egyedül :wink:
Vendég

Ma már jó volt Hannus széklete úgyhogy remélem nem lesz gond.
Réka hányszor kel éjszaka?Hannus egyszer hajnalba de ő 22 elött nagyon ritkán alszik el.
Azt a sonkás tészta bébikaját Hannus szereti már vettem neki olyat.

Mancsa:Köszi a recptet :wink:

Sarmon:De jól tettétek hogy strandoltatok ma :D
Vendég

Mi itt strandoltunk szerdán :D

http://www.ajkafurdo.hu/index1.php
Vendég

Lara: Hogy Ti már mennyi helyen jártatok Hannussal a Balatonon! Úgy írígykedem, hogy Hannus így élvezi a strandolást! Réka talán majd jövőre fogja, idén már nem hiszem. Azért még párszor elmegyünk vele, hátha.
Réka is 10 körül alszik el este, és általában 1x kel éjszaka. Többnyire vissza is alszik a szopi után, úgyhogy erre mostanában nem panaszkodom. Néha végig is alussza az éjszakát, de azért ez elég ritka.

Szösz

KépKép
szosz

Szösz:
[quote]o írta:lyan vukkos ágyneműm volt nekem is

Ez is az enyém volt az oviban,még a katicabogár jelem is bele van hímezve. :lol:
Ma meg milyen ramaty idő van!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Szösz:
[quote]o írta:lyan vukkos ágyneműm volt nekem is

Ez is az enyém volt az oviban,még a katicabogár jelem is bele van hímezve. :lol:
Ma meg milyen ramaty idő van!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi: édes Íriszke! Hogy kiterült a pléden! :) Jó volt a Balcsi vize, mi? Amúgy köszi a bókot, még azért van mit ledobni! De ha már más is észreveszi, azért jó jel.

szosz: aha, még 3-szor kel, én azt hittem, hogy majd 1 éves kora körül már alszik szépen végig éjszaka, erre a barátnőm megnyugatott, hogy az ő kislánya 3 éves koráig csinálta ugyanzet. :roll:
Nincs semmi komoly, csak valami fertőzést szedtem össze, kb egy hónapja, még ezt kezelgeti a doki, hogy vissza se jöjjön.
Hát neked nem is kellett a szülés utáni fogyással foglalkoznod, az tuti! :) Irigy-irigy!!! Neked hizókúra kellene! ;)
És Réka baba már a kádban fürdéstől nem fél?

Amúgy Dorka csak este, éjjel hajlandó tápszert enni, nappal nem. Este 7 körül vacsizik valami szilárdat, és 9 körül kap kakaót, vagy tejeskávét (milupa junior italból csinálom), és éjfél körül már követeli a következő adagot, de van amikor csak teát iszik, aztán 3-4 óra felé megint, és reggel 6-7 körül újra kér cumisüveget. (Az a baj, hogy azzal is alszik el, a cumit nem hajlandó elfogadni egyáltalán) Régen cicin aludt, biztos ezt pótolja vele....vagy nem tom. Furcsa egy gyerek, 6 hetes, meg pár hónapos korában sokkal kevesebbszer kelt, meg át is aludt éjszakákat, most meg......

Lara: jobbulást nektek, az egész családnak. Nahát, hogy ti már mennyi helyen voltatok Hannussal. Igazi kis kirándulós baba. Élvezi a pancsolást, de jó nektek. Mi még mindig nem voltunk sehol strandolni, félek is, hogy Dorka hogy viseli majd.

Winchi: nálunk lesz idén sütőtök a kertben, ha kell majd adok szívesen, de ahhoz át kell ám jönnöd érte Cecére! :):)

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!

Matyi gyerek reggel állva fogadott minket a kiságyban tehát már ott is feláll. Ennek következménye: a délutáni alvás csak most sikerült amikor már kelni kellene neki, mert mindig felállt a kiságyban hiába monduk neki hogy ő nem ló, hogy állva aludjon :lol:
Ja tegnap voltunk csikót nézni, a falunapi tombola csikót most hozták meg és hirtelen nyerített egyet a picipaci Matyi úgy megijedt szegénykém. Meg aztán megijedt a nagy lovaktól, tehenektől, sok kacsától is. Be fogok a szomszédokba jelentkezni és viszem a kicsit az állatokhoz ez nem lehet, hogy féljen az állatoktól amikor én mindent megsimogatnék aminek tolla, szőre van.
:lol:

A sütőtökkel csak az a kérdésem, hogy ott kell hagyni a növényen, szépen besárgul és kész? Már jó nagyok de még vadzöldek. Tehát honnan tudom, hogy érett?

KépKép
winchi

Lara most már jól vagytok?

Mancsa köszi a receptet, majd kipróbálom, ma is cukkinit ettünk csak tocsninak.
Ja még neked akartam: tudtad, hogy van hordozós klub Fehérváron? aug 15én lesz klub legközelebb, gondolkozok, hogy jó lenne elmenni. Használjátok a mei tai-t?

KépKép
winchi

Sziasztok!

Szüleim elvitték magukkal Mazsolámat kirándulni 2 órára, férjecském motorozik a hétvégén, így volt egy pici időm visszaolvasni és írni pár szót. 8)

Hihetetlen, hogy mennyi idő eltelt, és milyen nagyok lettek a gyerkőceink. Pár hónap és már nem lesz 1 évnél fiatalabb kiscsaj-kispasi a topikban.

Csütörtök-péntek lent voltunk Balatonon strandolni. Nem mondanám, hogy kifejezetten tetszett Milunak a fürdés. Sztem hideg volt neki a 25*C os víz. Folyamatosan nyöszörgött, semmit nem akart csinálni, így kb 5 percesre sikeredett egy-egy fürdés. Egyik alkalommal mikor megint elkezdte, mondtam neki, hogy a vízipacik megijednek a visítós kislányoktól. Egyből csönd lett és nagy áhítattal figyelt.Így elkezdtem vízipacikról mesélni neki. Találtunk a vízben ostort, amivel a pacikat lehet hívni...stb.
Az iszapot előtte meg sem merte érinteni, de amikor az átváltozott vízigyurmává, egyből imádta. Ült az úszógumiban és játszott vele.

Szösz! Próbáltátok már az agárdi termált? Mi a kinti medencében fürödtünk először, ami nagyon kellemes meleg. A külső peremén Milu fel tudott állni, így nem kellett végig az úszógumiban csücsülnie. Nagyon jó a játszóterük, vannak ingyenes nyugágyak. Mi délután 5kor mentünk, így nem voltak olyan sokan. Élvezte nagyon (jobban mint a Balcsit)! A belépő kicsit drága, de nem minden nap megyünk oda.

Kép
jaffa4

Winchi!

Matyi a kis huncut! :lol:
Remélem sikerül megbarátkoztatni a szőrös-tollas barátokkal! Én állandóan lesem, hogy milyen "állatos" rendezvények vannak a közelben és arra kimegyünk.
Voltunk kutyakiállításon, fogathajtó versenyen, lovas bemutatón. Néha bemegyek vele nézegelődni kisállat kereskedésbe is. Milu imádja a pacikat, mondja, hogy: Gyí-gyí-gyí!

sütőtök: nyami-nyami
cukkinis receptem nekem is van, majd felrakom. Nigella-könyvből. Nem próbáltam ki, de amit kipróbáltam abból a könyvből mind nagyon fincsi lett.

Kép
jaffa4

Winchi: sütőtököt a szárán kell hagyni, amikor már szép sárga akkor jó, és apósom szerint akkor jó ősszel, ha megcsípi a dér! :)
Állatozni akár hozzánk is jöhettek,a papáéknál van paci, kutya, kacsa, csibe... :)

Jaffa: jó, hogy jöttél. De édes lehetett Milu a vizipacikkal. :)
Dorka is szereti nagyon az állatokat, bár a papánál a disznóktól fél, a pacit imádja, és a kacsákat, csibéket is. Na, meg a Rexi kutyát is, ma pl. megetette lekváros buktával. :)

Ez a kispaci múlt hónapban született. Linda a neve. Dorka imádja.

Kép Linda

KépKép
ancsi_pancsi

Na, megyek, apa mindjárt jön, és megyünk megnézzük az új Tesco-t Bogárdon.

Ja, Dorka új szava, hogy buttyááá butttyáá, de hogy mit jelent fogalmam sincs, de egész nap ezt mondogatja.

KépKép
ancsi_pancsi

Anyany: ha nem érnék ide holnapig, akkor

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
ancsi_pancsi

Winch a sütőtökös kérdésre én is azt válaszoltam volna amit Ancsi! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

mihez kezdenék én nélkületek? Még sütőtököt sem tudnék termeszteni :lol: Köszi akkor így csinálom, hogy békén hagyom, Majd Matyi szülinapjára vmi sütőtököset csinálok úgyis imádja :lol:

Jaffa de jó hogy jöttél! Sűrűbben add kölcsön Milut apát meg küld el motorozni :lol:
Ötletes nagyon a vizipacis történet :lol: :lol: :lol:

jaj de helyes ez a picipaci :wink:
Milyen a Bogárdi tesco? adnak vmit ingyen??? :lol:

KépKép
winchi

Ancsi!

Irigy-irigy!!!!!! :) Nagyon aranyos a kis Linda! Sztem minket el sem lehetne onnan rángatni. Főleg engem! Szerencsére a szembe szomszéd néninek vannak tyúkjai, tavasszal kiscsibéket is láttunk. Örülök, hogy valamennyire megismerhetjük a háziállatokat,nem szeretném, hogy olyan gyermekem legyen, aki nem tudja megkülönböztetni a kecskét és a tehenet., vagy utóbbit lilának gondolja a reklámból.

Rexi kutyának mostantól Dorka a kedvence!!!

Kép
jaffa4

Sziasztok!

Kisfiam 2 szelet kenőmájas kenyeret megevett sajttal, paradicsommal 1/2 8-kor és most eszi a 3.-at mert éhesen nem tud elaludni.

Jaffa: de jó, hogy benéztél, gyere többször. Meg is néztem a receptet, jövő héten kipróbálom, mert nálunk is tele a kert cukkinivel. Sütőtökünk 3 db lett csak, de a másik dédinél van sok.

Ancsi: nagyon édes ez a paci. Ha Dorka annyi idős lesz, mint Levi, el sem tudod hozni az állatoktól. Itt nálunk van egy fickó, akinek vadállatai (is) vannak a határban elkerítve, mi minden héten megnézzük a vaddisznókat, szarvasokat, van emu, strucc, láma, kecskék, birkák, lovak, tehenek, pávák, mosómedvék. Dorcsika is szereti, Levi meg órákig nézegetné őket.

Sarmi: nagyon jók a strandolós képek is. Mit szólt Írisz a nagy vízhez?

Lara: hogy van Hannus? Dorcsi is későn alszik el este, 1/2 10- 10- körül általában, de ha kimarad egy alvása délután, akkor 8-kor már kidől. Csak akkor 10 körül ébred és játszani szeretne. Azt szeretem, ha 2x alszik napközben, így jobb az éjszaka.

Winch: imádom a mei tai-t. Nyaraláson minden nap használtam, volt hogy a hátamon vittem, itthon meg leginkább akkor használom, ha elkísérjük apát a tóra etetni, akkor abban viszem Dorcsit. Boltba már ritkán megyek vele így, mert a mamáméknak is vásárolok, magunknak is, meg néha rámsózza Levi a motorját is.
Te szereted? És Matyi szereti?
Vendég

Na az előzőt 1 óráig írtam, mert közben Levit is lefektettem. Most már mindketten alszanak, én meg egyedül vagyok, mert apa éjszakás. Megyek olvasok egy kicsit, aztán alszom.
Jóéjt.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Mancsa:Nálunk is ugynígy van ma a Hannus csak egyszer aludt így 20-kor kidőlt aztán 21-kor ki kellett hozni játszani 22-kor lett lefektetve most már alszik.
Hannus jól van ő nem kapta el csak akkor volt neki az a kettő lazább széklet.

Jaffa:De jó hogy jöttél :D Majd kérünk szépen képeket is a nagylányodról :D

Ancsi:Hannus megszokta hogy mindig megyünk valahova ,ha hétvége van vagy Apa elöbb hazaér akkor megyünk, meg is őrülnék itt a panelba,meg már a sétálós útvonalakat is unom :( pedig nem sikerül eladni a telkünket úgyhogy jobb lesz ha hozzászokok a gondoltahoz hogy ittmaradunk :cry: :cry: :cry: :cry:
A kis paci miatt irigy vagyok nagyon :oops: imádom a lovakat :D

Winchi:Köszi most már jól vagyunk Apa is én is.Matyi nagyon ügyes Hannus is ha csinál valami újat akkor utánna jól begyakorolja :lol:

Anyany:Nagyon boldog születésnapot kívánunk neked :D :D :D :D :D :D :D

Bende:Csudaszép tortákat készítettél nagyon ügyes vagy :wink:
Nagyon boldog születésnapot kívánunk Nikinek :D :D :D :D :D :D :D

Képzeljétek keresztszülők leszünk aug 20-án :D :D :D :D :D :D Lesz egy icipici Franciska kersztlányunk.
Vendég

Szösz:Majd biztos Réka is megszereti a pancsizást nagyvízbe aztán akkor majd ki se tudjátok hozni a vízből :D

Tényleg lányok elfogynak a pici babák a fórumról,na majd ha jönnek a kistesók :D Egyik nap picit beleolvastam a szeptemberi topikba és már van több kismama is aki márciusba szül.Nekem még olyan korai lenne :oops:
Vendég

A kistesó még nekem is nagyon korai lenne! Most még szeretgetni akarom Rékát, hadd évezze, hogy egyelőre csak ő van. :D

Egyébként én is úgy terveztem,hogy majd egy csomó helyre elvisszük Rékát, és majd megszokja, hogy mindig megyünk, és akkor szeretni is fog mindenfele menni, de sajnos Ő itthon sokkal jobban érzi magát, mint máshol, és itthon jobbakat is tud aludni, meg nagyobbakat vigyorog... Így aztán nem megyünk annyi fele, mint előzőleg gondoltam. :cry:

Szösz

KépKép
szosz

Szia Szösz!

Ne izgulj majd Réka is belejön a csavargásba :D
A barátnőm kislánya is csak otthon tudott aludni igy mndig úgy szerveztek programot hogy alvás elött vagy után aztán volt egy időszak mikor az autózást nem bírta de aztán utánna mintha elvágták volna.Remélem nálatok is így lesz.
Megvan már hogy mikor mentek nyaralni?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?