Sarmi: édes Íriszke! Hogy kiterült a pléden!
Jó volt a Balcsi vize, mi? Amúgy köszi a bókot, még azért van mit ledobni! De ha már más is észreveszi, azért jó jel.
szosz: aha, még 3-szor kel, én azt hittem, hogy majd 1 éves kora körül már alszik szépen végig éjszaka, erre a barátnőm megnyugatott, hogy az ő kislánya 3 éves koráig csinálta ugyanzet.
Nincs semmi komoly, csak valami fertőzést szedtem össze, kb egy hónapja, még ezt kezelgeti a doki, hogy vissza se jöjjön.
Hát neked nem is kellett a szülés utáni fogyással foglalkoznod, az tuti!
Irigy-irigy!!! Neked hizókúra kellene!
És Réka baba már a kádban fürdéstől nem fél?
Amúgy Dorka csak este, éjjel hajlandó tápszert enni, nappal nem. Este 7 körül vacsizik valami szilárdat, és 9 körül kap kakaót, vagy tejeskávét (milupa junior italból csinálom), és éjfél körül már követeli a következő adagot, de van amikor csak teát iszik, aztán 3-4 óra felé megint, és reggel 6-7 körül újra kér cumisüveget. (Az a baj, hogy azzal is alszik el, a cumit nem hajlandó elfogadni egyáltalán) Régen cicin aludt, biztos ezt pótolja vele....vagy nem tom. Furcsa egy gyerek, 6 hetes, meg pár hónapos korában sokkal kevesebbszer kelt, meg át is aludt éjszakákat, most meg......
Lara: jobbulást nektek, az egész családnak. Nahát, hogy ti már mennyi helyen voltatok Hannussal. Igazi kis kirándulós baba. Élvezi a pancsolást, de jó nektek. Mi még mindig nem voltunk sehol strandolni, félek is, hogy Dorka hogy viseli majd.
Winchi: nálunk lesz idén sütőtök a kertben, ha kell majd adok szívesen, de ahhoz át kell ám jönnöd érte Cecére!
:)