Nyuszi: meghívó elröppent
Nem is meséltem a tegnapi napról 2 nagy hírt!!!Az egyik,hogy tegnap mikor Petit látogattam,abban az időszakban befutott a főnöke,és egy csodálatos hírt osztott meg velünk.
Azt vallotta be nekünk,hogy ő minden alkalmazottjára életbiztosítást kötött,ami félévente belekerült 200ezer forintjába,hogy mindenkire befizesse amit be kell,és arra gondolt,mondta hogy ha nekünk is megfelel
,hogy ami ebből a biztosításból jelen esetben pénz befolyik,az utolsó fillérig mind nekünk adja!!
Ő semmit nem óhajt zsebre tenni belőle.Mert úgy gondolja nekünk sokkal nagyobb szükségünk van rá.
Hát az tuti!!
Kérdezte,hogy oké-e így nekünk.Hát mi szorgosan bólogattunk!!!!Ez ha így lesz,akkor az hatalmas Isteni gondviselés!!Hisz fél millás adósságunk van!
Ha ez a biztosítási pénz már a felét fedezné,akkor az nekünk nagyon nagyon jó!!!!!!Ha meg esetleg az összes adósságot ki tudnánk belőle fizetni,akkor örömünkben magunkhoz se térnénk.
A főnöke Petinek azt mondta,hogy szerinte 1-2 millió ft-nak kell lennie amit kapunk.Ő úgy számolja...Hát ha így lenne akkor...
De igazán örülni majd ha kezünkben lesz.
Ez nagyon jó hír szerintem.Mert mindenképp lesz valamennyi pénz ami nagyobb összegű,csak azt nem tudni mikor,és mennyi.De kivárjuk a sorunkat!!!
A másik hír,ami negatív értelemben rettenetesen ledöbbentett,és az én pofámról pörkölődik a bőr ezerrel...Tegnap elmesélte a Laci,a főnöke Petinek,hogy a baleset napján a Peti anyja felhívta/előtte soha nem beszéltek,és nem is találkoztak/és se szó se beszéd pénzt kért tőle kölcsön
És azt is kifejezte hogy 20ezer ft-ra van szükségük.
És a Laci az áldott jó szívével(emiatt sokan gondolom ki is használják),egyből adott is.Azóta se kapta vissza természetesen...
Mondta nem is ő magának akarja visszakérni,hanem szeretné ha mi visszakérnénk,mert ő azt a 20ezret nem nekik(anyóséknak)hanem nekünk(Petinek,nekem,Blankának)adta.És azt is mondta,hogy várja a jelzést tőlünk,hogy mikor került a 20ezer vissza hozzánk.//Szerintem sose fog...Pedig de jó lenne...Családi pótlékig 18ezer ft-unk van már "csak"úgy teljesen mindenre...//Anyós már tegnap mikor Peti ezt mesélte/Peti is tegnap értesült Laciról róla,hogy a szülei kölcsönkértek/nekik,rögtön azzal jött hogy jó fiam odaadom nektek a 20ezret,és akkor apáddal minket kitesznek az albérletből...
Nekünk meg 100ezres lakbér tartozásunk van.Fasza...És egy másfél évesünk...Ha minket tesznek ki innen,úgy hiszem nagyobb gáz.
Na ezeket akartam elmesélni...