Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!!!

Itt is esett és hűvös van de nem mondanám,hogy hideg lennne!!!!

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Mezsó-ezért érdemes volt benézni!Csúcs!Nagyon örülök,h.végre sikerült felállni.Nagyon ügyes.Csak így tovább! :wink:

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Köszi lányok,hogy így örültök a felállásnak! :) :) De az az igazság hogy mivel bevérzett a bőrpótlása,ez csak egy próba volt még.Picit napolva lesz a dolog,nehogy újból kelljen emiatt plasztikázni a bal lábszárát.Ja,és ami még remek hír,hogy a legutóbbi RTG eredményét is megtudta apa tegnap,és minden törése szépen összeforrt kivéve a bal lábujjait!!Azok még mindig el vannak törve.De más törése már nincs. :wink: :wink: Csak azért is kell még a felállással óvatosan bánni,mert szilánkos és nyílt törései voltak,és hiába forrtak már össze,terhelésre könnyen törhetnek újból.Szóval nagyon óvatosan kell haladni.De itt a Kecskeméti kh-ban már csak a bal lábszárán lévő bőrpótlás gyógyulását akarják látni,meg azt hogy mankóval tud haladni előre,ha lassan is,és utána itt több dolguk már nincsen. :) A jövő héten egyeztetnek elvileg Szegeddel a karja miatt!!!Reméljük tudják fogadni mihamarabb!!Mert az volna a lényeg hogy minél hamarabb.

timcike:
mi újság veletek?Annyira el vagy tűnve!

Kép

Kép
mezsó
 
 

 
 

Most olvastam visssza az első oldaltól....
nagyon sok mindenki eltünt.....pl.ettike,dodo bfkrisztina...stb

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Nyuszi: meghívó elröppent :wink:

Nem is meséltem a tegnapi napról 2 nagy hírt!!!Az egyik,hogy tegnap mikor Petit látogattam,abban az időszakban befutott a főnöke,és egy csodálatos hírt osztott meg velünk. :wink: Azt vallotta be nekünk,hogy ő minden alkalmazottjára életbiztosítást kötött,ami félévente belekerült 200ezer forintjába,hogy mindenkire befizesse amit be kell,és arra gondolt,mondta hogy ha nekünk is megfelel 8) ,hogy ami ebből a biztosításból jelen esetben pénz befolyik,az utolsó fillérig mind nekünk adja!! :D :D :D :D :D :D :D Ő semmit nem óhajt zsebre tenni belőle.Mert úgy gondolja nekünk sokkal nagyobb szükségünk van rá. :) Hát az tuti!! :D :D :D Kérdezte,hogy oké-e így nekünk.Hát mi szorgosan bólogattunk!!!!Ez ha így lesz,akkor az hatalmas Isteni gondviselés!!Hisz fél millás adósságunk van! :) Ha ez a biztosítási pénz már a felét fedezné,akkor az nekünk nagyon nagyon jó!!!!!!Ha meg esetleg az összes adósságot ki tudnánk belőle fizetni,akkor örömünkben magunkhoz se térnénk. :) :) :) A főnöke Petinek azt mondta,hogy szerinte 1-2 millió ft-nak kell lennie amit kapunk.Ő úgy számolja...Hát ha így lenne akkor... :D :D :D De igazán örülni majd ha kezünkben lesz. :roll: Ez nagyon jó hír szerintem.Mert mindenképp lesz valamennyi pénz ami nagyobb összegű,csak azt nem tudni mikor,és mennyi.De kivárjuk a sorunkat!!!

A másik hír,ami negatív értelemben rettenetesen ledöbbentett,és az én pofámról pörkölődik a bőr ezerrel...Tegnap elmesélte a Laci,a főnöke Petinek,hogy a baleset napján a Peti anyja felhívta/előtte soha nem beszéltek,és nem is találkoztak/és se szó se beszéd pénzt kért tőle kölcsön :!: :!: :!: :!: És azt is kifejezte hogy 20ezer ft-ra van szükségük. :!: :!: És a Laci az áldott jó szívével(emiatt sokan gondolom ki is használják),egyből adott is.Azóta se kapta vissza természetesen... :evil: Mondta nem is ő magának akarja visszakérni,hanem szeretné ha mi visszakérnénk,mert ő azt a 20ezret nem nekik(anyóséknak)hanem nekünk(Petinek,nekem,Blankának)adta.És azt is mondta,hogy várja a jelzést tőlünk,hogy mikor került a 20ezer vissza hozzánk.//Szerintem sose fog...Pedig de jó lenne...Családi pótlékig 18ezer ft-unk van már "csak"úgy teljesen mindenre...//Anyós már tegnap mikor Peti ezt mesélte/Peti is tegnap értesült Laciról róla,hogy a szülei kölcsönkértek/nekik,rögtön azzal jött hogy jó fiam odaadom nektek a 20ezret,és akkor apáddal minket kitesznek az albérletből... :x :x :x Nekünk meg 100ezres lakbér tartozásunk van.Fasza...És egy másfél évesünk...Ha minket tesznek ki innen,úgy hiszem nagyobb gáz.

Na ezeket akartam elmesélni...

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezso: Köszönöm megvan :)

Nagyon jól jön ez az életbiztosítás..nem semmi,hogy milyen jó fej Főnöke van ritka az ilyen az biztos!!!

Anyós téma meg nem semmmi!!!!!:O :shock: :shock: :shock: :shock: :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Ugye hogy nem semmi anyós? :shock: :shock: Ezzel rendesen túl lőtt a határokon...És még neki áll fentebb hogy szeretnénk viszont látni a 20ezer ft-ot!!!Párom is rendesen meglepődött,vagy inkább megdöbbent a saját anyján... :? :? :? Hihetetlen így kihasználni a Lacit... :shock: :shock: :x :x :evil: Na és akkor ugye említettem hogy 18ezer ft van már csak a pénztárcámba családi pótlékig.Ezek után én hogy merjek a Lacitól kérni pénzt egy fillért is ha megszorulok jövő héten????Anyós már elkérte amit lehetett a francba bele... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Hihetetlen amit gondol magáról. :evil: :x :shock: Tegnap nagyon tartanom kellett magam párom előtt hogy ne hordjam le az anyját mindennek. :x

Kép

Kép
mezsó
 
 


Apának csináltam túrógombócot a kedvencét. :) És megkönnyebbültem mert sikerült!!Azt hittem elrontottam,mert amikor kikevertem akkor nagyon krémesnek tűnt.De ahogy látom csak annyi hibája van hogy nem kifejezetten gombóc formájúak...kicsit amorf de megfőttek,és szép nagyra dagadtak.Én ezt túrós galacsinoknak nevezném. :oops: 8) :lol: :lol: Remélem ízlik neki majd.Végre anyja nem megy egy nap,így én gondoskodok a főtt ételéről apának. :D Amúgy mindig anyja főz neki,szóhoz se juthatok. :evil: :evil: Apa megenné ha vinnék,de anyja vérig sértődne hogy az ő kajája nem kell a fiának... :evil:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezso: És Peti nem mond semmmit az anyjának????
Hihetetlen mire nem képesek néha az emberek....Anyósod nem látja,hogy nektek sokkal nagyobb szügségetek van rá???!!!!

Hihetetlen komolyan!!! :evil: :evil:

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Mezsó örülök, hogy sikerül pénzt kapnotok!! :D Ritka az ilyen rendes főnök!! Ő legalább segíteni akar nektek, nem úgy mint anyósodék meg a szüleid. Pedig nem is vagytok rokonok csak párod főnöke és mégis több együttérzés van benne.
Anyósod meg nem semmi szerintem sem.
Ezzel a pénzel sikerül egyenesbe jönnötök?

anitapo20
 
 


Szia Mezsó!
Örülök hogy peti igy javulgat!Nagyon ügyes és erős!
Anyósod nem semmi!
Annak is örülök hogy meg fog oldodni a pánzügyi gondod!(remélem)
Peti főnöke tényleg rendes!
Blanka volt mostanában bent nála?
Szorítok nektek!

Kép
mné zsuzsi
 
 


Nyuszi: hát nem tudom telcsin végül mit beszélt Peti az anyjával.Csak annyit tudok,hogy mondta neki hogy a 20ezret nekünk kell visszaadniuk,és a Laci várja hogy szóljunk,hogy nálunk van,és erre állítólag ő felszívta magát hogy rendben odaadja de akkor őket kiteszik az albérletükből. :x :x :x Én mikor mondta a Laci hogy várja hogy visszakaptuk-e a 20ezret,én már akkor tudtam hogy anyósék azt akkor adják vissza,ha fagy.Szerintem még majd meg is kérnek rá hogy mondjuk Lacinak hogy visszakaptuk.De azt nem,én ebben tuti nem leszek mostmár partner :!: :!: :!: Egyszerűen az ilyen dolgokból nekem már elegem van :!: Már előre félek attól is hogy majd rá akarják vetni magukat Peti biztosítási pénzére... :x :x :x Simán kinézem belőlük...Petivel tegnap telcsin dumáltuk de ma élőben is nyomatékosítani akarom benne,hogy én vele és Blankával komolyan gondolom a közös életet,és ennek érdekében elvárom hogy egy kanyi vasat se adjon a szüleinek abból a pénzből.Egy kanyit se!!!!Mert ha megtudom akkor választania kell hogy szülei vagy mi a Blankával vagyunk-e fontosabbak.De ezt nem játszom tovább hogy szülei így ránk akaszkodjanak ahogy eddig is.

Anita: hát ha tényleg milliós összegről van szó,akkor igen.Minden gondunkat megoldaná.Úgyhogy csak csendesen örömködöm,mert az hogy mennyi ez a pénz majd csak később derül ki. :roll:

Zsuzsi: igen volt bent Petinél Blanka,csütörtökön!!!Tegnap előtt. :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezso: És azt tudniuk kell,hogy Ti kaptok pénzt (biztosítás)????
Mondjuk ha tudja is nem lennne joga......Neki nem az unokájuk a fontos???



Rólunk: Nekünk is kikellett fizetünk most egy nagyobb összeget (120ezret)kapásból.
De ezt majd részletesen leírom de mosz megyek Patrikhoz!!!! :)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Hűűű hát 120ezer sem kevés... :shock: :shock: :shock: Peti asszem már beavatta őket hogy kap életbiztosítást... :cry: :cry: De az árát mintha nem mondta volna.Hát nyuszi valószínű az unokájuk nem fontos nekik,ha após ki tudta zsarolni Petiből a 300ezres OTP hitelt,ami azóta mert nem tudjuk rendesen fizetni felment 350ezerre,és átkerült a végrehajtáshoz. :cry: :cry: :cry: Ezt a héten tudtuk meg.Após annyival lerendezte a dolgot,hogy megállapította nem tudnak rajtunk egy fillérrel sem segíteni,mert ők még nálunk is rosszabbul állnak.Hát tehet egy szívességet... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :x :x :x :x :x :x :x :twisted: :twisted: :?

A másik poén még szintén tegnapról: Laci mesélte hogy anyuval összeakadt csütörtökön,mert anyu munkatársa a Laci könyvelője...És gyanútlanul,mondván csak az anyósa Petinek,megkérdezte tőle hogy hányas szobában van a Peti a kh-ban,mert bemenne hozzá.Erre anyu: "Nem tudom!!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) :lol: :lol: Akkorát nevettem... :lol: :lol: :lol: Tudta Laci is hogy nincs jó viszony Peti és anyu között,de azt álmában se gondolta,hogy annyira hogy még a szobaszámot se tudja. :lol: 8) :lol: Szegény anyun jót nevettek,voltak még ott egy páran akik szintén tudják hogy be se ment még Petihez,és hallották ezt a szobaszámos jelenetet. 8) :oops:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó-gyönyörű hírek!Adná az Isten,h.annyi pénzt kapjatok,h.minden adósságot törleszteni tudjatok és még maradjon kis belőle!!!Após hitelét meg varrjátok a nyakukra! :evil: Én tuti nem fizetném az biztos!De szemetek,már bocsánat.....

Köszi jól vagyunk, csak,h.jó az idő jövünk megyünk.Nem sokat ülök gép közelébe.De azért olvasom mindig,h.h.haladtok. :wink:
Egy pár kép szerdáról.


Kép Szuper ez a békú Kép He he Kép Rékut elviszem egy körre Kép Imád engem a csaj

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Mezso: Én kivagyok ezen akadva....Az első az,hogy a gyerekem segítseg vagy mi....nem??? Ez lennne ésszerű,főleg úgy,hogy Nektek ott van Blankus is....a másikról lemaradtam....Anyud meg Peti nincsenek jóban???? :shock: És még bennt sem voltak??Hááááttttt.....




Hát igen ez a 120ezer úgy volt,hogy ugye párom a Honvédkórházban dolgozik és ott kapnak mátrix kártyát (telefon) Hát ő hozott Nekem ,meg Anyunak így mi ingyen beszélünk 1mással 3-man+szólt Anyós,hogy van egy ismerőse akinek kéne ez a kártya pontosabbban 2 az illető lányainak..ennnek decemberben lesz 1 éve.....(Párom 5 sim-kártyát tud kihozni egyszerrre),ezzzel gond nem is lennne de ugye ez mind előfizetéses ez nem is lennne gond,,a számlák minden hónapban a párom nevére jön és ha megkapjuk utánna szoktunk szólni anyós ismerősének,hogy mennnyi az ő számlájuk és odaadják a pénzzt,eddig mindig könyörögtünk a pénzért de odaadták,most 2 hónapja hiába kértük nem kaptuk kifizettük az elsőt ami 24ezer (nem kevés) aztán jött a következő ami 26 ezer na ezt kértük még ők voltaak felháborodva...nincs pénzük meg ez meg az.....addig addig amíg kikapcsolták a kimenő hívásainkat (mert ugye ha 1 nincs befizetve attól kikötik a többit is)...
Bementünk a westelbe ott mondják,hogy végrehajtónál van az ügy :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: nagyon jó gondoltuk,mondja a csajszi ott,hogy összesen kikelll 1 héten belül fizetnünk 120ezret vagy rá egy hétre rámegy még 170ezer ködbér..hát azt nem akartuk megvárni!! Kikellett fizetnünk (így hónap végén nagyon jól jött)
Az illető annnyival rendezte le,hogy hát Ő sajna nem tudja odaadni a ráeső 80ezret..
Folyt köv csak patrikot tisztába kell tennnem :)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


foyt.köv


mert ugye ez azért lett ennnyi,mert ha vki nem fizeti be a számlát időben akkkkor kikapcsolják és kifizeettetik velünk a telefon részleteit is egyben....(Párom is vett részletre egyet így azt is kikellett fizetni meg még az illető két telefonra való részlete ami összesen54 ezer+26ezer elmaradás így nyolcvan)

Ebből az a szívás,hogy nem látjuk 1hamar a pénzüket ..és nekem is rosszkor jött ennyi kiadás....mi is albérletben lakunk...ráadásul csak a párom fizujából élünk meg a családi,mert gyest még nem is kaptam egyáltalán :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: majd talán most vagy szept..legkésőbbb vagyis addigra ígérték!!!!
Na kivi leszek!!!Szóval itt sem egyszerű a helyzet de itt ülhetnék regggelig mire leírnám mi van még :( :( :( :( :( :( :(

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Mezso: örülök hogy kaptok életbiztositásra pénzt,remélem rendezni tudjátok a tartozásotokat.

Timcike:nagyon édes Attyika ki az a szép kiscsaj?már most csajozik? :lol:

Kijött a 4. fogunk is :lol: Akkor ez volt a baj,remélem most már nem lesz nyügi Kevin és többet tudok jönni.Most mennem kell mert áll a ház.Sok puszika mindenkinek

000kata
 
 


kata-a szomszédunk kislánya.Nagyon imádják egymást.Ati több csajnak is udvarol egyszerre már most. :lol: Nagy nőcsábász lesz az nem kétség. 8) :lol: Köszi szépen a bókokat.
Meglátod neked sem lesz könnyű,hisz neked is szépséges kisfiad van! :wink:

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timcike:köszönjük :lol: :wink:

000kata
 
 


Micsoda klassz képek timcike! :wink: Tényleg hogy csajozik Atticy!!! :lol: :lol: :lol: Hol voltatok szerdán? Örülök,hogy jól vagytok!!A hitelt szívesen a nyakukba varrnám de nem lehet,mert Peti nevén fut.Após már hitelt sem vehet fel,mert ép bank nem ad neki annyira el van adósodva ugyanis.KHR,BAR listán az elsők között szerepel szerintem...Úúú jajj istenem úgy gyűlölöm őket apóst,anyóst hogy megijedek ettől a negatív érzésektől komolyan... :shock: :shock: :shock: :shock: Hát igen nekem is az a vágyam,hogy legalább annyi legyen az a pénz hogy az összes tartozást fedezni tudjuk.Ha egy fillér sem marad akkor sem bánom. :) Csak ne lenne adósságunk!!!!

Nyuszi: nem csoda,hogy ki vagy akadva azokon amit írtam!! :lol: Én is,csak már kínomban nevetek rajta! :lol: Mi mást tehetnék... :lol: Űűű nem semmi a telefonos sztori!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Sajnálom! :cry: Hát nekünk is volt előfizetéses telefonos tartozásunk is,szintén 100ezer feletti végrehajtóhoz kerülős. :x Abból már "csak" 40ezerrel lógunk,ugyanis részletfizetést kaptunk,ami kerekítve 20ezer/hó.Már kb.fél éve nyögjük a részleteket...Most tuti nem bírok fizetni.De már letojom ezt is.Mostmár csak ebbe a beígért életbiztosításos dologban reménykedem!!!

Kata:
grat a 4.foghoz!!

tökre felhúztam magam...Blankának annyira nem lehet körmöt vágni hogy az hihetetlen. :evil: :evil: Most valami csoda folytán sikerült a kezeiről levágni,mire észrevette már be is fejeztem. :lol: :lol: És a lábait egyszerűen nem megy. :evil: :evil: Ebből előbb-utóbb gyereksebészet lesz,mert be fog nőni a körme,vagy benőnek a körmei...Ha le is tudom véletlen vágni a lábáról a körmöket,annyira rúgkapál akkor is,meg sikít hisztizik hogy akkor se tuti hogy jól vágom. :cry: :cry: Most a 10lábujjból 2 sikerült a többit feladtam mert nem engedi.Majd anyámmal megpróbáljuk ha legközelebb jön vigyázni rá.Tiszta röhej.Hallottatok már ilyenről hogy valakinek ilyen nehéz legyen levágni a körmeit?Van még ilyen nehéz eset gyerek a világon?Vagy csak az én lányom hisztizik? :evil:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezso: Nyugi az Én Keresztfiam is ilyen volt :)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


nyuszi-nem semmi a ti történetetek sem...ez kész káosz.Nem elég,h.ti segítettetek nekik,még ti vagytok a szemetek,h.nem is fizetitek ki nekik a számlájukat.Gyönyörű mondhatom.Én biztos elmennék hozzájuk és elkérném, mondván,h.nekem sincs pénzem,és ráadásul kisgyerekkel vagyok!Amint kifizetik,le is mondatnám azt a 2.Az biztos.

Kata-igazán nincs mit!

Mezsó-kiskunmajsán voltunk az élményfürdőn.A szomszédaink hívtak.Attila mivel véradó, volt egy ingyen beugrónk.A kicsinek nem kellett fizetni csak nekem.Így fogtunk is az alkalmon. :lol: Köszi a dicsérő szavakat.Apósékról meg nem is írok többet, mert nagyon felháborít a dolog,h.a saját gyerekét ekkora szarba tette és ráadásul még a füle botját se mozdítja!Őrület!!!!

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Mezsó-Atticy is ilyen. :lol: De bekapcsolom a kedvenc meséjét és így sikerül a kezéről levágni szó nélkül.De a lábairól???? :roll: :shock: Kész kínszenvedés.De én nem hagyom magam. :lol: Mindig mondom neki,h.nem fáj,nézd még csak 4 van.Nézd már csak 2,stb.és így valahogy sikerül, de nem könnyű. :lol:

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Képzeljétek a kisfiam imádja, ha olvasok neki mesét lefekvés előtt. :shock: Ma az aranyhal meséjét olvastam neki,és végig is hallgatta.Láttam,h.nagyon tetszik neki, és figyel.Nem forgatja a lapokat,nem nyúl bele.Nagyon büszke vagyok rá! :oops: 8) És mikor elolvastam még szeretett volna egyet. :lol:

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


timcike: Én is ezt tennném de sajna 2 év hűség van rá,ha elvesszük akkkor fizethetjük az alapdíjjat helyettük!! Most Párom befenyített,ahogy jön a számla kérjük a pénzt.....Ő szarik rá (mármint az illető) mindig azzal jön,hogy Neki 2 gyereket kell eltartania egyedül.....na de ez nem így megy.....Ő neki nem kell fizetnie albérletet (3 éve kapott az önkormányzattól egy kissebb lakást) és a gyerekei sem kicsik már.....huhhhhhhhhhhhhhhhhhhh de felidegesít ha róla beszélek!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nekem az Én családomban az apám az aki nem kíváncsi egyik gyerekére sem de az unokáira sem Pl Patrikot,meg Milánt nem is látta még.......na ez a nem semmmi,
Pedig itt lakik ahol anyu ,Én már több,mint 1 éve nem is láttam...

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


timcike: Én is ezt tennném de sajna 2 év hűség van rá,ha elvesszük akkkor fizethetjük az alapdíjjat helyettük!! Most Párom befenyített,ahogy jön a számla kérjük a pénzt.....Ő szarik rá (mármint az illető) mindig azzal jön,hogy Neki 2 gyereket kell eltartania egyedül.....na de ez nem így megy.....Ő neki nem kell fizetnie albérletet (3 éve kapott az önkormányzattól egy kissebb lakást) és a gyerekei sem kicsik már.....huhhhhhhhhhhhhhhhhhhh de felidegesít ha róla beszélek!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nekem az Én családomban az apám az aki nem kíváncsi egyik gyerekére sem de az unokáira sem Pl Patrikot,meg Milánt nem is látta még.......na ez a nem semmmi,
Pedig itt lakik ahol anyu ,Én már több,mint 1 éve nem is láttam...

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


nyuszi-csak nyugodtan!Ne idegeskedj, nem éri meg!
Atticy még nem is ismeri egyik nagyszülőjét sem az Attila részéről.Az anyuja most Karácsonykor jön majd haza 3 év után Amerikából, az apja meg le se szarja a fiát, nemhogy az unokája érdekelje.Ez számomra elég idegen dolog, mivel én nem ilyen családból származok.A mi családunk összetart és szeretjük egymást.Így nem is értem őket.De jobb is így.A bátyja meg le se szarja a kicsit.Azt hiszem 3x ha látta, de még akkor sem nézett rá!Ez van.Én nem is idegesítem magam rajta.Nekem jobb így. :) Ilyen emberekre nekem nincs szükségem!Anyós még tartja netten (Skype) velünk a kapcsolatot.Őt csak így ismerem.De lesz időnk még személyesen is.

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


TIMCIKE: zóval még te sem ismered az anyósodat????
De furi!!!
Nem is értem az embereket.....a nagyszülőket....nem,hogy örülnének a saját gyereke örömének...még szarják le a gyerekeket...ááááááááá

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


[quote="nyuszitappancs"]T írta:nyuszitappancsIMCIKE: zóval még te sem ismered az anyósodat????
De furi!!!
Nem is értem az embereket.....a nagyszülőket....nem,hogy örülnének a saját gyereke örömének...még szarják le a gyerekeket...ááááááááá


Nekem mondod?!Soha nem gondoltam volna,h.még ilyen emberek is vannak!Ki voltam akadva.De már tojok az egészre!Örülök,h.én JÓ családba születtem.Hálás vagyok érte az Istennek.A többi meg nem is érdekel.Próbálom a mi kis családunkat is pont olyan jóvá alakítani.És remélem sikerül.

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Csajok!!Az hagyján ha teljesen leszarja a nagyszülő az unokát gyereket az még jobban elmegy szerintem...De ha úgy viselkednek mint apósék!!!!Hűűű :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Alap sztorikat ismeritek már róluk,mindemellett,meg ha találkozunk velük akkor meg hű így Blanka hú úgy Blanka...Teszik a szépet... :evil: :evil: Aztán meg csodálkoznak hogy ha Blanka olyan passzban van,és torka szakadtából üvölt hogy hagyják békén.Fúú hánynom kell tőlük. :evil: És holnap összetalálkozok velük. :evil: :evil: 10-12ig lesz látogatás hivatalosan.Én megyek hivatalos időbe,ők 11.30körül esnek be általában...Már előre várom. :x :x

timcike: Atticy milyen ügyes!! :wink: Aranyos lehet ahogy a mesét hallgatja!!!Azért körömvágás még nem menne úgy nálunk ahogy nálatok,köszi azért a tippet!!!Ne feledjük,hogy Atticy 26hós,Blanka meg 16hós...Van köztük különbség. :)

Kép

Kép
mezsó
 
 


timcike: Én is így vagyok a sajátommal.!!!
sokkkal jobbat szeretnék Patriknak,mint Nekem volt!!
Elsősorban NE APA NÉLKÜL KELLJEN ÉLLLJEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NEKED IS SOK SIKERT KÍVÁNOK HOZZÁ!!!! :) :) :) :) :) :)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Ja anyós a héten vigyázott egy szűk órára talán Blankára...Még nem evett Blanka tízórait mikor otthagyni készültem őket.Anyós meg mit ajánlgatott????Vett reggel kürtös kalácsot,majd megeteti vele.Na én nem voltam rest meg is mondtam,hogy Blanka nem eszik kürtös kalácsot reggelire. :x :x Kelt tészta...cukros a külseje és nem picit...nem eszik és kész.Látszódott rajta hogy nem esett túl jól neki,de most mit csináljak?Ti hagytátok volna hogy kürtös kalácsot egyen a gyereketek tízóraira?Ha én felnőtt fejjel azt eszek azt mondom,az az én bajom,gondom ha kilyukad a fogam,megfájdul a hasam,na de Blanka 16hós!!! :shock:

Kép

Kép
mezsó
 
 


huhh, mezsó, nyuszi, ez nagyon durva, mindkettőtök "pénzes-sztorija"! hát tudom, nekem semmi közöm az egészhez, de mégis úgy felb*sztam az agyam, hogy még káromkodok is! Ilyen embereket. Jézus. Mezsó, én szerintem ha ez velünk történt volna, hozzá se szólnék többé az anyósomékhoz. Remélem Petid is belátja majd hogy nem neki kell eltartania a szüleit, és hogy ti sokkal fontosabbak vagytok, és nagyobb szükségetek van a pénzre.
És még magunkért siránkoztam, hogy el akarok költözni (sajnos nem teljesen külön élünk, anyósom házában, de külön lakás, külön háztartás, "nem járkálunk majd le!" --persze hogy nem...)
Nálunk kb. mindenki verseng, hogy láthassa a picit minél többször! Fura azt hallani, hogy valahol a nagypapa még nem is látta az unokáját! (Aki ráadásul már nem 5 napos. De még akkor is fura lenne. Nálunk)
Hát, hogy mik vannak.

És nyugi, a körömvágás nálunk is iszonyat. Lehetetlen. Én már nem is próbálkozom. (Jó, azért muszáj, de én is fel szoktam adni. Nagyon rémesen "tűri".)

elrenor
 
 


Eszter: köszi a nyugtatást jó tudni hogy nem csak Blankám ilyen reménytelen eset körömvágás terén. :roll:
"Remélem Petid is belátja majd hogy nem neki kell eltartania a szüleit, és hogy ti sokkal fontosabbak vagytok, és nagyobb szükségetek van a pénzre. "-->remélem én is!!!Már baleset előtt is sok vitánk volt ebből,ma beszélgettünk erről a dologról hogy ezt be kellene látnia,meg el kellene döntenie kik a legfontosabbak számára kikről óhajt gondoskodni,hogy mindenük meglegyen,és szeretném ha ezek után eszerint élne!!!Remélem így lesz,mert életem végéig nem szándékozom tűrni.A baleset remek alkalom hogy tiszta lappal induljon,remélem megragadja a lehetőséget.

Kép

Kép
mezsó
 
 


nyuszi-köszönöm szépen!Neked is sok sikert hozzá! :wink:

Mezsó-igazad van.De nálunk viszont a Blanka korába sokkal könnyebb volt levágni, mint most. :? Lehet nálatok pont fordítva lesz. :lol:

Egyetértek Eszterrel az apósék üggyel kapcs-ban. :wink:
Ha most sikerül kilábalnotok az adósságból, ne kövessétek el még 1x azt a hibát,mint régen,h.anyósékat segítettétek!Még ha Peti könyörög, mert a szülei, akkor sem!!!!Nektek is élnetek kell.Most már lassan ideje,h.minden jóra forduljon nálatok!Légy önző s kész!A te családod az első!Ezt lássa be mindenki.Elég volt a sok rosszból!

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Huuu,szörnyű h milyen a család többeknél :( Nálunk is van némi "képmutatás",de amúgy mindenki oda van a gyerekért!Már másnap azt kérdezték mikor jöhetnek meglátogatni!Szóval én nem panaszkodm!!

Nyuszi!
De már kifizettétek a teló részletét,nem akkor is fennmarad a 2 év hűségnyilatkozat?És vhogy azt a 2 számot lemondatni nem lehet?Jó mérgesek ennének ha egyszer csak enm tudnának telefonálni!Amúgy ha azt ézed jobban jártok ha csak az alapdíjat fizetitek,mint h havi szinten 20-30ezret!!!Amit nyilván nem fognak kifizetni nektek!!!!!Szerintem kérdezzetek utána mit lehetne kezdeni azzal a 2 számmal,vhogy meg kell szüntetni és kész!!!!!Mennyi van még a 2 évből amúgy?Na meg ha legközelebb 170et kell majd fizetni?Szóval próbáljatok vmit csinálni!!!!Nekünk is ilyen van amúgy,de mi csak 3an vagyunk benne,az egyik a férjem nagymamája!Az ő számláját is mi fizetjük....mi nemis szoktuklebeszélni az előfizetési díjat,de a mamája....4-5 ezerrel túl is lép!!!Szerencse h 40% kedvezményünk van erre is.....így a 3 telefonszámla kb 11-12ezer havonta!De mivel egyedül van a mamája,így inkább telefonáljon minthogy begolyózzon egyedül....


Timi!
Te mikor kezdtél el neki olvasni?Én is akarok majd...csak nem tudom h mikor kezdjem,amikor már talán élvezné is.De 1 évesen már bizti fogok neki vmit,amiben sok kép van és nézegetheti!De lehet előbb kéne...Képek nagyon jók!!!Én is én is!

Körömvágás!ne is mondjátok!nagyon gyorsan nő!!!Ráadásul Iza marja magát....mi úgy szoktuk h amíg szopizik addig apa levágja....de h mi lesz később...bele se gondolok :roll:

Mezsó!
Rólatok folyamatosan olvasom a híreket a blogban :wink:

Zsuzsi!
Üdv itt!!!Mesélj te is!!!!!

annus11
 
 


Annus: Igen fenn áll a hűség hiába lett kifizetve a részlet!!Ráadásul az illetőéké Decemberben lesz még csak 1 éve,
Most beszélt Párom az illetővel meglett Neki mondva,hogy ahogy megjön a számla Ők úgy odaadják a pénzt,ha nem akkor kérjük a kártyát.....megkapják utolsó esélyüket (a jószivünknek köszönhetően),pedig nagyon bosszant,hogy a mi pénztárcánk bánta az Ők fejetlenségüket!!!!!! :? :? :? :? :? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Bár itt is anyós keze is bennne van,mert ő mondtza Páromnak,hogy Intézze el az illetőnek a kártyát!!! (jó barinők)és persze anyós is a szavát adta,hogy fizetve lesz!!!!!Erre............

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Ja és lemondani lelehet ködbér ellenében :x :x :x :x :x :x :? :? :? ami nem kevés...

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Annus Isten éltessen névnapod alkalmából, ha ma ünnepled!!

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Annus-én próbáltam neki olvasni még mikor hazajöttünk a kórházból,kb.2 hónapig.Utána nekikezdtem egy éves korában, mondván,h.már okosabb és felfogja.De akkoriba szedte ki a kezemből és forgatta a lapokat.Látszott rajta,h.nem érdekli a dolog.
És most kb.2 hete kezdtem el újra próbálkozni vele és sikerült elsőre.
De minden gyerek más. :wink:
Köszi szépen a dicséreteket.Én is figyelem ám a képeket.Izuska egyre nagyobb és szebb.Gyönyörű szemei vannak.Mindig örömmel nézem őket.

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


[quote="bogyó_beo"]A írta:bogyó_beonnus Isten éltessen névnapod alkalmából, ha ma ünnepled!!


Mi is boldog névnapot kívánunk,ha ma tartod!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Annus Boldog Névnapot!!! :)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Annus, BOLDOG NÉVNAPOT!!!

anitapo20
 
 


Köszönöm köszönöm!Igen,ma tartom!

Nyuszi :( tényleg jól behúztak a csőbe...de ha nem fizetnek,kártyát elkérni és kész!Inkább add oda másnak a családban vagy passz!

annus11
 
 


Boldog Névnapot Annus!!

KépKép

Viki
viki23
 
 


Boldog névnapot Annus!!! :wink: És tudom hogy olvasod a blogomat rendszeresen,köszi!:)

Meseolvasás:hát detto mint timcikéjéknél, én nekem is többször más más életkorokban már volt próbálkozásom,hogy olvassak mesét Blankának de még most 16hósan se köti le... :roll: Szóval mi nem olvasunk még mesét,mert kiveszi Blanka is a kezemből vagy ő akar lapozni,szóval nem lehet. :cry: De amúgy timcike tegnap olvastam az egyik könyvemben,ami életkoronként írja a játékokat a gyerekeknek,és pont az az életkor Atticy-é amire azt írja hogy elkezdik élvezni a meseolvasást valóban.Asszem 24hós korra írta...Hogy onnantól kezdve már élvezik is,és lekötik őket. :wink: :wink:

Nyuszi: annusnak nagyon jó az ötlete!!Szerintem is vegyétek el a sim kártyát ha nem fizetnek!!!! :) //Bezzeg apával nekünk lenne egy ilyen lehetőségünk hogy jó pénzért ingyen dumálhatnánk végre mi fizetnénk... :oops: Ezt a bunkóságot hogy ők meg nem.Felháborító. :evil: //

Kép

Kép
mezsó
 
 


Na tesóméknak szomorú vége lett a nyaralásuknak... :cry: Ma jöttek haza az 1 hetes nyaralásból,Csopakon voltak a 12hós kisfiukkal,és a gyermekügyeleten kötöttek ki itt Kecskeméten.Bent is fogták őket,mert Ábel nagyon aluszékony,bágyadt,és bármit eszik hasmenés formájában távozik neki... :cry: Egyenlőre infúzióra kötötték,és első vizsgálat semmit nem talált nála.Azt mondták hogy megnézik a vizeletet,székletet,vérét és ha mindene negatív az infúzió helyre teszi és holnap kiengedik őket.Hát kíváncsi vagyok...Szegények!!A szülés óta először vannak kh-ban... :cry:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezso: sajnálom tesódékat remélem hamar hazamehetnek és meggyogyul a picur hamar.

Annus Boldog Névnapot kyvánok!!!

000kata
 
 


Na most tudtam meg anyutól hogy 12óra hosszán át fog infúzión lenni,ez kb.délután 3-4 órától...És 1 hét alatt 60dkg-ot fogyott Ábel. :cry: :cry: Hát kíváncsi vagyok kiderítenek-e valamit.A vérében kezdődő kiszáradás jeleit találták...

Kép

Kép
mezsó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?