Szép Estét CSajóóócák!!!
Puszedli: Nándi nagyon de nagyon céééép, olyan kis "nagyfiús"!!!
Nita: ne aggódj, csak bent marad még a kis lurkóka!!!! Meg ugye én csak hallom, de szóval hallottam olyat, hogy ilyenkor a visszatartás olyan jó lesz, hogy túl is hordják! Tehát ahogy TE mondtad nekem, most én mondom: nyugika.... Barnusnak meleg lenne most idekint, majd csak meggondolja magát!!! Kuki dolog nem lehet jó, de nem hinném, hogy a te hibád!!! Legalább te átérzed a kicsi baját, nem úgy mint ahogy pár anyuka, aki inkább hagyja szenvedni néha... mert ilyet már hallottam sajna
sitttty -sutttty jobb lesz neki! Én szorítok!
CSige: hát igen, kicsike már most csókos...
majd apuka vigyáz rá és elhesegeti a pasikat
Kexi: huuu., laptop....
cép ajándék
Puffocska: doki, akit kinéztem persze szabin van, mint minden épeszű ember nyáron negyven fokban... de addig legalább nem stresszelek, hogy egyutt kell lenni, így csak akkor ha van kedvunk. Uram augusztus végén mikor még szabin van kis pár napra velem szeretne lenni kettesben, de persze pont akkor fog megjönni... én szerencsétlen, pont mint a nászúton, ez az én formám
nem, terhes nem vagyok, csak híztam, és ez idegesít....
napok óta utálom a mérleget, mert 55-öt mutat, ami rendes mázsálon van 56 is!... párom meg a vékony lánykákat cejeti.... na mindegy, elvett, így járt, ezt kell szeretnie