bakker, ez nem igaz, mire idejutok megint írtatok legalább 5 oldalt, na jó legalább pörögtök!!!
soha nem tudom visszaolvasni.....
futólag nézelődtem Kangu:minden elismerésem a Tied!!!!!!!!!!!hogy bírod?! Én már elfutottam volna.....
Boldog hófordulót minden édes kis csöppségnek!!!
Hanna már befutott a 6.hónapba?!!
nem baj mindjárt követjük mi is Lili babával!!
Millye,hát sztem már kibírjuk ezt a kis időt a cicivel, mindjárt 6 hónapos, Erik is addig szopizott,már nem bírtam tovább, és lehet,h ciki, de én kb 6-7 hónapos koráig terveztem a szoptatást, ismerve az adottságaimat, persze ha fut a dolog kicsit tovább,akkor miért ne,de max 8-9-10 hónapos koráig......(részemről persze) még mindig csak 1x eszik főzit, meg 1x gyümit,a többi szopi,néha főzi helyett kap tejpépet. De most mintha löttyedtebb lenne a cici....
lehet,h a minusz kg? miatt...?!
Bogi,képzeld voltam csütörtökön is, mentem volna ma is, de a csaj is máj.végén szülte a 3-gyereket, így elég neki a heti 4 alkalom este fél7-fél8 ig. Annyira jól esett, komolyan,mondjuk csüt.*ön gondolkoztam,h menjek e olyan bazi dög meleg volt, de mentem és ok volt!!!
Olyan ritkán jutok egyébként a gép elé, ha Erik itthon van, alig tudom kirobbantani előle, állandóan chat-el......a kis kamasz....,na meg valaki mindig dolgozik itt, mindig főzni, ráadásul nem árt ha kész a kaja 12-13 között.....jó idő van, sokat kint vagyunk,megy a pancsi, napozás, 2 nap és szalad a lakás, háááát nem unatkozom.
Legalább halad a meló is, olyan látványos. Még 1 hónap és szép színes lesz a ház. Meg szaporodik a mészkő (term.kő) a járdán,szegény apa is annyit dolgozik, sajnálom őt is!
Ja Julcsi: szex és társai.....nálam is mostanság kezd visszazökkenni a dolog, eddig csak döcögött.....de 1-2 hónap és minden a régi lesz meglátod!!!
Megint olyan szarul alszik Botikám, olyanokat mondtam már éjjel, aztán meg attól voltam ki. Du aludtam vele 1 órát, mert azt hittem,h lebegek...mi a jó fenétől van ez megint......napközben úgy tűnik kialakult valami rendszer ismét, de éjjel......olyan jó lenne megint jókat aludni.....utálom így a hajnalokat....