Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm az együttérzéseteket, aranyosak vagytok. De mindazok ellenére amit leírtam, szerencsésnek érzem magam. 3 egészséges gyerek, és egy rendes férj :) A probléma meg idővel magától megoldódik :wink:

Kép
kangu
 
 


Nila igazad lehet, tuti stresszelem szegényt...most amíg nincs itthon Zéti azon vagyok hogy a hozzáállásomon változtassak, megpróbálom nem túlstresszelni a dolgot.

Kreiszi igen, még félállásban vagyok egy gyerekkel, Zétiért vasárnap megyünk :wink:

Kangu ezzel én is szoktam nyugtatni magam, hogy régen milyen ügyik voltak nagyanyáink, mindent megldottak...nagyapámék 12en voltak, kis korkülönbséggel mint az orgonasíp, nem volt semmijük mégis felnevelték őket, rendes emberek lettek mind...nem tudom hogy csinálták.
Rendes volt a sógorodtól hogy rátok telefonáltak. Erről eszembe jut mikor Zéti 8 hós volt már nem volt tejcsi de még terhes sem voltam Olival (2 ilyen hónap volt) apával elmentünk ketten egy helyre, anyósnál volt Z, tök jól éreztük magunkat de a kedves anyós felhívott minket hogy Zéti üvölt és menjünk haza. Mint a meszes felpattantunk az első villamosra, 10 perc alatt ott voltunk, és Z persze édesen bubukált. Húúúú.... :evil:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Kangu ez tetszik, "idővel magától megoldódik" Az enyém száz évig fog élni :D
(ja és mikor ez a hazarángatós dolog volt utána bevallotta hogy azért hívott haza hogy ne legyünk sokáig mert az kisgyerekes szülőkhöz nem illik. Bááááz...az az egy (illetve csak fél) esténk volt az elmúlt 3 évben amit ketten töltöttünk. Emlékezetes maradt :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 

 
 

"kisgyerekes szülőkhöz nem illik"- ha ilyen erkölcscsősz, miért vállalta a gyerekmegörzést?! :twisted:

Kép
kangu
 
 


ZVera, banyek, belerúgtam volna a helyedben.....

Majdnem elfelejtettem mesélni: tegnap éjjel Tomit bevitték a rendőrök az örsre rabszállítóautóval... :roll: szerencséje, hogy csak reggel mesélte el, mert éjjel nem tette volna zsebre, amit kap, mikor félrészegen hazatántorgott... meccsen volt, volt egy kis rendbontás, amihez egyébként semmi köze (nem az a balhés típus), csak épp ott sörözött a haverokkal egy járdaszegélyen a közelben, mikor a rendőrök próbálták elkapni a bajkeverőket. Azok gyorsan futottak, Tomiék full lila-fehérben, hát persze, hogy őket vették elő. Gumibottal is kaptak, meg is taposták, meg rugdosták őket, pedig azon túl, hogy kicsit kapatosak voltak, annyi bűnük volt, hogy az utcán ülve söröztek. Tominál persze ohne személyi, úgyhogy belakatolták az autóba, irány a rendőrség. Aztán csekkolták, hogy kicsoda, meg hogy nincs rajta a felvételeken, és hazaengedték. Mikor reggel mesélte, nem tudtam, nevessek vagy sírjak. Szerencsére alig látszik a fején a taposás nyoma, úgyhogy végül nevettem, meg ő is. De azért nem volt szép a rend őreitől, amit csináltak velük.

És jelentem, most jutottam el arra a pontra, hogy totál kész vagyok ettől a melegtől, csorog rajtam a víz, a házban 30 fok van már az alsó szinten is, kertben árnyékban 35, egész éjjel nyitott ablakokkal egy fokot tudok hűteni a lakáson (ma éjjel annyit se, mert a huzat miatt mindent be kellett csukjak, Adri felébredt a szélre). Adri a melegre két dologgal reagál: hamar elfárad (ez jó lenne, ha fél óránál többet aludna, de nem), és egy percet sincs már el önállóan. Szóval itt ülünk egymáshoz izzadva, és várjuk a hidegfrontot. De anyósék messze laknak legalább :wink:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


stelly:hát,én nem is tudom,hogy nevette-e volna?!!de,hát végül is jól végződött a dolog! a rendőrök pedig kicsit túlbuzgók voltak!férjed minden héten eljár a haverokkal?
Bazsi is most dőlt ki,de ő már a kaján elaludt...remélem tud is aludni,mert a felső szomszéd kapargatja radiátort vagy nemtom mit csinál és pont a Bazsi szobája alattit,pont olyan mintha fejétől két métere csinálná amit csinál,elég hangos!
és tényleg piszok meleg van,nálunk csak annyival jobb a helyzet,hogy Bazsi szobáját sosem süti anap és a konyhát sem,ezért elég jó a hőmérséklet, és a háló sem annyira vész,,mert az erkély kicsit felfogja a napsütést,a nappali viszont tiszta gáz,délelőtt11-től besüt a nap úgy 6-ig!
reméljük a "hidegfront" megjön holnapra!azt mondják,hogy 30fok alá megy a hőmérséklet4imádkoznék érete,de nem szoktam és nem is tudok! :oops: :roll:
na,most valaki lezúgott a lépcsőn a lépcsőházban,elég nagy robaj volt!

Kép
nilabali
 
 


ezt milyen jól megmondtam,a felső szomszéd kapargatja a Bazsi szobája alattit!!!!!!!!!!!!kicsit meleg van,leállt az agyműködésem!tehát a felső szomszéd a szobája felettit!!!!!!!!

Kép
nilabali
 
 


zetibebi: igen tudom, hogy neked is horror éjszakáid vannak.. :oops: Örülj hogy Öli alszik és pihizz

nilababa: mondtam én hogy belejön Bazsalikom a gyümizésbe :lol:

kreiszi: az elején sem kelt éjszaka, és akkor azért volt még úgy hogy estére csak tejet kapott, na mindegy ez így alakult nem tudtam szoptatni, ez van. :cry:

stelly: húúúúúúúú szegény Tomi, megértelek hogy nem tudtad sírj vagy nevess és ez az a tipikus szitu amikor rossz időben,rossz helyen...el tudom képzelni mit kapott. Amikor pesten voltak a tüntetések hiába láttam bele mindkét oldalba azért baromira zavart a túlkapás amit elkövettek a collegák

Kép
budabo
 
 


stelly: meleg..éjjel 31 fok és a vihar miatt csukhattam be az ablakokat. MOndjuk nálunk van légkondi de módjával merem csak használni.

Kép
budabo
 
 


hát,kisfiam aludt kemény40percet4fogalmam sincs mi baja van!most már azért kezdek aggódni,hogy van valami gáz,csak én nem tudok rájönni,hogy mi az!

bogi:szerintem sem a táp miatt alusszák át az éjszakát.látom a szoptatás még neked is érzékeny téma4lehet,hogy én sem heverem ki teljesen sosem,mindennap eszemben van,hogy nem tudok szoptatni!

Kép
nilabali
 
 


Hű, szegény Tomi...én ilyenkor előbb megnézném esett-e baja, ha nem, akkor röhögnék, de te is nagyjából ezt tetted :D Hát a rendőrök meg...nem így kellett volna. Szegény Tomi...de gondolj bele micsoda sztori lesz ez :D Egyszer én is ültem rendőrautóban anyósülésen, abban a pillanatban nem volt vicces, de így utólag :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Sziasztok!

Látom már hiányoltatok, jólesett! :D Ma csavizni voltunk Camponába, meg ügyeket intéztünk! És Bencuson is kitört az anyátakaroméscsakisőt láz! :? Mai alvásunk 2* fél óra! Éjszaka is felkelt 4-kor, de szerencsére szopizott egyet, és aludt fél 8ig!

Hanna babának nagyon boldog hófordulót kívánunk! :lol:

Bogi, sajnálom a rossz éjszakát! :(

Elif, de gondolom Efe is visszaaludt még 4 után! :roll:

Ladmon gratulálok a hiperszuper rózsaszín telcsihez! :lol:

Nilabali, örülök, hogy tetszett Bazsának a pancsi, látszik is a képeken, hogy élvezte! :lol: És nincsenek is elálló fülei! :shock:
Nálunk is volt nagy szélvihar iccaka! :?
Biztos a nagy meleg miatt nem alszik Bazsi!

Kangu, anyós miatt részvétem! :?

Gerendai Zsu, gratulálok a barátnődnek, nem lehett könnyű menet!

Panna, Jó utat nektek, ha tudsz majd jelentkezzél!

Jázmin, jó hogy benéztél! :)

Eszter, örülök, hogy Tominak nem esett baja, ez azért elég durva! :shock: :?
Sajnálom, hogy Adrika is nehezen viseli a hőséget! :(
zsu83
 
 


nilababa: persze hogy érzékeny téma, de nem tudok mit csinálni, lehet hogy vmit lehetett volna másképp, de akkor nem tudtam...hagyjuk. Nem tudom mi lehet Bazsalikommal, de ha jó kedve van akkor biztos csak a melegtől és nem hiszem hogy baj van.

zsu: szegény bencus, tuti kidőlt amelegtől, mi lenn pancsolunk, csak feljöttem belőni a légkondit :lol:

Kép
budabo
 
 


Stelly: jajj, ez azért tényleg nem lehetett valami szórakoztató élmény párodnak. :(

Zsu: visszaaludt még 1,5 órát. :? És azóta még 2-szer fél órát sikerült neki összehozni ma... :roll: Nagyon úgy érzem, hogy már kevés neki a tej, úgy értem, hogy valami szilárdabb kellene... Holnaptól kóstoljuk az almát.

Hoztam videót :D, barátnőm kezében van Efe. Ennél jobban is tud dumálni, de már a végét kaptam el. :)
http://www.youtube.com/watch?v=YFbqe_Xa4EA

Kép
Kép
elif
 
 


Efe szupercuki! :D És tényleg hogy nyomja a szöveget :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


elif:mennyire édes!nagyon mondja!Bazsika csak lesett!
tényleg,nem kell a pampers kupon?

bogi:szerintem mindent megtettél,de mégsem sikerült!attól függetelnül Füge nagyon édes és ügyes kiscsaj!és ez a lényeg!eszemmel én is tudom,de feldolgozni nehéz!

Kép
nilabali
 
 


Ma a fiam éhség sztrájkol... nekem meg leszakad a mellem... éppen hogy sikerül meggyógyítanom és a fiatalember úgy dönt, hogy ma nem éhes.... :? Rágókának használja

Budabo látom már hiányoltál :D vendégem volt egész nap... :roll: a nyaralást a körülmények miatt mondtuk le főként.... :roll: tudod már írtam, hogy nekem a szállás nem felelt meg :? Nálunk is riasztott a légzésfigyelő.... :?

Zsu83 na az én fiam is beájult tegnap este de fél háromkor a légzésfigyelő beriasztott :shock: nekem összesen eddig ez volt a harmadik alkalom... kicsit beparáztam és nem mertem utána aludni csak kicsiket mert folyamatosan a gyereket néztem... :?

Elif na a lányomnak megmutatom az Efe dumát... nagyon ügyi kissrác! :D mióta csinálja? :roll:

Ladmon irigyellek a nyugiban reggelizés miatt.. nálunk ilyen nem létezik... a reggeli az nem olyan mint régen... :?

Nilabali na nálunk a szomszéd akácfájának egy része az udvarunkon landolt... :? nem kommentálom... :evil:
Az az első medencés kép nagyon jó Bazsiról! Először azt hittem, hogy nincs benne víz :D

Andrea17 boldog hófordulót Hannának! Úgy rohan az idő... :D

Zetibebi na végre... örülök, hogy Oli jól aludt :D

Stelly na ez a rendőrséges sztori nem semmi :shock: :D legközelebb gondolom nem a járdán fog inni... nem aggódtál, hogy hol a fenében van ilyen sokáig? (mármint reggelig) :shock: Na ilyet én is tudnék mesélni csak szelídebb light-osabb formában :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Köszi! :)

Nilabali: Felénk nincs se Cora se Rossman, szóval sajna én nem tudnék mit kezdeni a kuponnal. Julcsi úgy tudom szintén Pamperst használ?!

Millye: tegnapelőtt kezdte és azóta nyomja kisebb megszakításokkal. :) Lányod mit szólt? Remélem bevágódtunk nála! :wink: És a legtöbbször 2 szótagban mondja ám, nem 3-ban mint a videón. És ma véletlenül egy apa is összejött :D. Most mondja valaki, hogy nem apja fia. :lol: Örülök, hogy rendbe jött a cickó, mostmár csak András baba étvágyát kéne fokozni.

Kép
Kép
elif
 
 


elif: nagyon helyes! Ténleg baba...

nilababa: na jól zárjuk le a témát, ha nem hozzák fel akkor nem foglalkozom vele, de azért mindig van pl. anyós is aki oda tud szólni és akkor.. :cry: Na Bazsa azóta jobban? ill te megnyugodtál?

millye: szegény cickók! Legalább kellemes vendéged volt? Ha igen akkor kicsit ki tudtál kapcsolódni.

Kép
budabo
 
 


Végre ideérek...

Balcsi szuper volt, Olika nagyon élvezte!
Örülök h ennyi helyre el lehet vele menni! :D

Képeket sajna nem tudok hozni, Oli megfürdette a gépet,
tönkre is ment egyből... :?

Kép


Kép
gjéti
 
 


Kép ez telóval lett csinálva, kifeküdt a Balcsiparton :)

Kép


Kép
gjéti
 
 


Elif megmutattam és a lányom totál odavolt :D nem tud betelni a barna szemével :D és a dumája.... szuper! :D

Budabo a kisebbik húgom volt nálam... egy kicsit szétesett a napirendünk, de pancsizott a fiam a kertben viszont az étvágytalanságától a falnak mentem... :? most alszik, de szerintem fel fog kelni enni mert szerintem megéhezik :roll: (legalábbis remélem) :?

Gjéti hogy kidőlt a fiatalember! :lol: nagyon édes Oli! Nem égtetek le ebben a melegben? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


gjéti:nagyon helyes kép!! nektek is jó időtök volt legalább.

millye:
jó vendég :lol: mi si pancsiztunk, meg a kertben voltunk pléden, ma már kevésbé volt sakálka. :lol:

Kép
budabo
 
 


Budabo és Boginak van étvágya? Mert a fiam ilyet még nem csinált csak akkor ha idegen helyen voltunk... sztrájkol... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: :lol: :lol: nekem van köszi, bár ebéd után már csak gyümit ettem. De szerintem te fügére gondolsz...neki is van étvágya. 17-kor megevett egy üveg főzit, aztán 20:40-kor 170-et és nappal is ennyiek. Szóval teljesen jó. :lol:

Kép
budabo
 
 


Budabo :oops: :D bocsi... szóval Fügére gondoltam... :lol: akkor ezek szerint még fogyózol? Nagyon ügyi és kitartó vagy! :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Jasmin: Tudtommal Andus, Mist és Gerendai Zsuzsi sem táplál még hozzá.

Oli édes a parton kifekve, így egész picinek látszik, pedig amúgy nagyfiús már Ő is.

Efe is nagyon cukin beszél, bár azért kétlem, hogy tudja is, hogy mit mond... :roll:

Lányok, nem tudom, holnap leszek-e, sok a dolog, meg találkára is megyünk, vasárnap utazunk pihenni, jövő szombaton vissza. Bejelentkezem onnan majd, ha tudok.

Jó éjt mindenkinek!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


millye: próbálkozom, de semmi látszat nincs még. :cry: Sejtettem én hogy Fügire gondolsz. Alszik már a cseppcsaj, remélem fog tudni. Andrisod meg keljen fel most kajálni és szunyáljon reggelig.

Kép
budabo
 
 


Julcsi-79 én sem táplálok hozzá :D Jó utat érezzétek jól magatokat! Pihenjetek sokat! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Bogi, Nilabali: bocsánat, h felhoztam megint ezt a témát :oops: :oops: ! Nem bántásnak szántam! Ne haragudjatok!
kreiszi
 
 


Budabo nekem azt mondta az ismerősöm, hogy ami nem napok alatt jött rám felesleg azt ne várjam, hogy napok alatt le is megy :D szóval türelem... :roll: ésssssss most mielőtt a fiam úgy dönt, hogy megeszi a másik adag tejet is a balból elmegyek megfürdök és alszok... legalábbis szeretnék... :D Jó éjszakát mindenkinek! 8)

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Julcsi: jó pihenést nektek!
kreiszi
 
 


Most jöttem ki a kádból, lazítottam egyet a mai nap után! :)

Bogi, szegénykém folyamatosan leizzadt délután, mert ugye a mászást ilyen melegbe se lehet abbahagyni, gyakorolni kell! :?

Elif, szerintem nincs a tejcivel gond, csak a meleg viseli meg Efét is! Kíváncsi vagyok hogy fog ízleni Efének az alma! Nagyon jó a videó, Efe tényleg beszél! :shock: Nagyon ügyes! :D

Millye, biztos a meleg miatt nincs étvágya Andrisnak!
Nem azért riasztott be, mert Andris lemászott álmába az érzékelőről? Nálunk mostanába mindig azért riaszt be! :?

Gjéti, gyönyörű a kisfiad! De édes, ahogy kidőlt! :lol:
zsu83
 
 


Julcsi, jó pihenést Nektek, érezzétek jól Magatokat! :D
zsu83
 
 


Zsu83 remélem holnap többet fog enni mert ha nem akkor vagy fejek vagy begyullad... :? Ne tud lemászni az érzékelőröl mert úgy van megcsinálva... ezért volt gyanús... amikor odamentem az ágyához akkor ott feküdt ahol letettem... ég meg sem volt fordulva... :shock: az elemre is gyanakodom, de teszteltem és nem az... na mindegy... remélem ma jobb éjszaka lesz és nem repülőrajtos... :roll: na mostmár tényleg megyek fürdeni mielőtt felkel a fiam... :roll: Jól tetted, hogy te is lazítottál a kádban! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok

Én sem táplálok hozzá. Remélem, h még legalább 1 hónapig nem is kell :)
Ahogy olvastam Iricc blogját az egyik nap, Milos is kizárólag anyatejes baba :) Nagyon helyes és ügyes ő is.

Megyek blogot írni, mert nagyon elmaradtam. Legalább hófordulón írjak már....

Efe csudipofa!!! :)

Mindenkinek szép hétvégét kívánok :)

KépKép
hugic
 
 


kreiszi: nincs harag, nem rád gondoltam, hogy felhozod a témát. :lol: :lol:

zsu: szegény, mi ezért tanyázunk lenn és az udvaron. Neked jól esik ilyen melegben kádazni? én legszívesebben a zuhany alatt ülnék

julcsi: küldök üzit majd ha leértünk mi is.

millye: jó éjszakát!nekem még a lapi frissit aztán húzok én is alukálni, de meg kellett távban csináltatnom, hogy arról is tudjak majd lenn netezni. 8)

Kép
budabo
 
 


hugic: jó az új vonalzód!! nyaklánc bevált? ha most van akkor isten éltesse marcit, de megnéztem a babanetes táblázatban és nincs benne :oops:

Kép
budabo
 
 


:)

Julcsi: hát persze, hogy nem tudja :D, az azért nagyon durván korai lenne még. Anyukám mondta, hogy nekem is ez volt az első szavam anno, és én sem tudatosan használtam először.
De azért apóca örül és persze én is mert olyan ééédi. :D

Oli nagyon kis helyesen durmol!

Millye: :oops: örülünk! :)

Zsu: lehet, hogy tényleg a meleg, vagy a foga (nagyon harapdos mindent mostanában, ujjamat is rendesen úgy, hogy fáj), na meg a mikulás hozzám is beköszöntött, ez is lehet bekavar... Mindenesetre én 5 hósan amúgyis el akartam kezdeni a kóstoltatást, hogy mire kimegyünk ismerjen egy-két ízt, ha esetleg kinn lenne gond a tejcsivel. Úgy vagyok vele, hogy ha rákészülök, akkor biztos nem lesz gond, olyan esernyős dolog... ha viszem biztos nem esik majd. :)

Kép
Kép
elif
 
 


Bogi - Elif: köszi a vonalzódícséretet :)

Bogi: én úgy gondolom, h bevált, de altatás előtt mindigleveszem, mert túl hosszút rendeltem, és annyit mocorog, meg jön-megy az ágyban, h félek megszorítja a nyakát :?

Ööööö mi van most? És mi nincs a táblicskuban? (nem tűnök túl update-nek :? ) De bármi van is (az 5 hós fordulón kívül) köszönöm a köszöntést, Marcusom nevében is :)

10 nap? :roll: Kitartás! Debrecen legalább szép város, imádtam. Tavaly 20 hetesen voltunk Hszoboszlón nyaralni és direkt úgy ütemeztük, h a Virágkarnevál is beleessen. Nagyon élveztem!

KépKép
hugic
 
 


Valakit mindig elfelejtek... Boldog hófordulót Marcinak!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


bakker, ez nem igaz, mire idejutok megint írtatok legalább 5 oldalt, na jó legalább pörögtök!!! :lol: :lol: :lol: soha nem tudom visszaolvasni..... :cry: :cry:
futólag nézelődtem Kangu:minden elismerésem a Tied!!!!!!!!!!!hogy bírod?! Én már elfutottam volna..... :shock: :shock: :lol: :lol:

Boldog hófordulót minden édes kis csöppségnek!!!

Hanna már befutott a 6.hónapba?!! :shock: :shock: nem baj mindjárt követjük mi is Lili babával!! :lol: :lol:

Millye,hát sztem már kibírjuk ezt a kis időt a cicivel, mindjárt 6 hónapos, Erik is addig szopizott,már nem bírtam tovább, és lehet,h ciki, de én kb 6-7 hónapos koráig terveztem a szoptatást, ismerve az adottságaimat, persze ha fut a dolog kicsit tovább,akkor miért ne,de max 8-9-10 hónapos koráig......(részemről persze) még mindig csak 1x eszik főzit, meg 1x gyümit,a többi szopi,néha főzi helyett kap tejpépet. De most mintha löttyedtebb lenne a cici....lehet,h a minusz kg? miatt...?!

Bogi,képzeld voltam csütörtökön is, mentem volna ma is, de a csaj is máj.végén szülte a 3-gyereket, így elég neki a heti 4 alkalom este fél7-fél8 ig. Annyira jól esett, komolyan,mondjuk csüt.*ön gondolkoztam,h menjek e olyan bazi dög meleg volt, de mentem és ok volt!!!

Olyan ritkán jutok egyébként a gép elé, ha Erik itthon van, alig tudom kirobbantani előle, állandóan chat-el......a kis kamasz....,na meg valaki mindig dolgozik itt, mindig főzni, ráadásul nem árt ha kész a kaja 12-13 között.....jó idő van, sokat kint vagyunk,megy a pancsi, napozás, 2 nap és szalad a lakás, háááát nem unatkozom.
Legalább halad a meló is, olyan látványos. Még 1 hónap és szép színes lesz a ház. Meg szaporodik a mészkő (term.kő) a járdán,szegény apa is annyit dolgozik, sajnálom őt is!

Ja Julcsi: szex és társai.....nálam is mostanság kezd visszazökkenni a dolog, eddig csak döcögött.....de 1-2 hónap és minden a régi lesz meglátod!!! :lol: :lol: :lol:

Megint olyan szarul alszik Botikám, olyanokat mondtam már éjjel, aztán meg attól voltam ki. Du aludtam vele 1 órát, mert azt hittem,h lebegek...mi a jó fenétől van ez megint......napközben úgy tűnik kialakult valami rendszer ismét, de éjjel......olyan jó lenne megint jókat aludni.....utálom így a hajnalokat....

Kép
kaandi
 
 


elif: naná hogy nem lesz gond a tejecskével kinn sem.

hugic: hát az új vonalzó alapján nem láttam hogy pontosan mikor van volt Marci szülinapja és megnéztem a gmail-ban lévő táblázatban és abban sem láttam a születés időpontját. Vak vagyok? Én rajta hagyom éjszakára is mostmár, mert nem olyan hosszú nekünk.

kaandi: elismerésem. Én egy lusta dög vagyok, elég nekem a lakás, meg a gyerek, neked még kettő-három is van meg az felújítás :shock:

Kép
budabo
 
 


Bogi - beírtam :) (nem is tudtam erről az oszlopról :? )

Julcsi - köszi, nektek pedig kellemes pihenést kívánok. De neked elsősorban h valóban pihenés legyen :) Jó utat

Na léptem főzni, takarítani (már amennyire Marci engedi 8) )

KépKép
hugic
 
 


hugic: :wink:

Kép
budabo
 
 


Budabo remélem azért sürün bejelentkezel... 10 nap nagyon sok idő :shock: :D ja és ha a banya túl idegesítő lesz akkor gyere haza :lol:

Elif kíváncsi vagyok hogy Efe melyik szót fogja kimondani legközelebb :shock: :D

Kaandi na mejd meglátom, hogy a fiam meddig lesz cicifüggő... :shock: csak azért mert ha mégis bevállalnánk egy másik babát akkor maximum 1 éves koráig szoptatnám mert kifutok az időből... :roll: szerintem nincs benne semmi ciki, hogy 6 hónapos koráig tervezted a szoptatást! De ha Boti is cicifüggő akkor nem lesz könnyű dolgod :lol: Sajnálom a rossz alvásokat! :? Talán a hűvösebb időben már jobban fog aludni... biztos a meleg tett be neki... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


jó reggelt!

már egyszer írtam,de mire elküldtem volna elment a net! :evil:

kreiszi.már miért haragudnék?!ne viccelj!ja,és hozhatnál Alexpajtiról képet,már rég láttuk!

bogi:köszi kérdésed,Bazsi ugyanazt csinálta délután is csak nyüszögött,enni nem akart,de fél7-kor elaludt egy fél órára,aztán már apa is itthon volt és jót játszottak és este evett azét és végül9-kor elaludt magától.gondolom nincs baja,de sosem vagyok biztos benne,mégis ő az első babánk,nem csoda ha nem tudom,hogy mi van vele!de szerintem a foga lesz az,mert nagyon kemény és fehér és annyira rág,szinte mást nem is csinál!

mille:Andris sztrájkol?biztos ma már többet eszik,nincs olyan meleg!

elif:apának megmutattam Efe tudományát,teljesen kész volt tőle!

julcsi:jó pihenést nektek és remélem néha azért benézel majd!

hugic:Marcikának utólagosan boldog hófordulót!

kaandi:biztosan nagyon szép lesz a házatok,amikor készen lesztek a melóval és akkor férjed is tud majd pihizni!

stelly:milyen az idő felétek?lehűlt egy kicsit?
nálunk igen,volt szél és eső éjjel,most is jönnek-mennek a felhők és friss a levegő!

biztosan kimaradt valami!ma apa nem dolgozik,délutánra közös programot szerveztünk:megyünk a természet lágy ölére...bicózni!
mindenkinek szép napot!

mai kaja:a tegnapi palócleves és túrógombóc!

Kép
nilabali
 
 


persze hogy kimaradt:

zsu:hogyan bírtátok a tegnapi hőséget?mi ki sem mozdultunk!kádfürdő?!egész jól hangzik,de mi felújításkor kidobtuk a kádat...bár nekem nem is lehet úgy fürödnöm,mert a candidám akármikor bevadulhat!
örülök,hogy a lábad jól van!

apa elment kampót venni,mert felszereli Bazsalikomnak a hintát itthonra!a konyhaajtóban lesz,így majd tudok főzni nyugiban,mert már a pihiszékben is hasra akar fordulni a gyerkőc és nem akar benne maradni!Bazsaládé alszik már egy órája,felébredhetne lassan,mert takarítani kell!

Kép
nilabali
 
 


Nilabali ma reggel már azért evett, de kőcicire keltem és le kellett belőle fejnem nehogy megint begyulladjon... annyira fájt, hogy azt senkinek nem kívánom... Jó bicajozást! Bazsa is megy veletek? :D A hinta jó ötlet... nekem is kéne vennem...

Kaja tegnap tojásos nokedli, mákos guba, töltött zsemle

Kaja ma töltött paprika, húsleves

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye:Bazsi nem jön velünk,mert még nem tud ülni,majd,amikor nagyobb lesz sokat fogunk együtt bicózni.apa akar venni utánfutót a bicóra a gyerkőcnek!Tata szuper hely bicózni,ha eljöttök majd meglátod milyen szép és rengeteg a zöld,erdő,tavak...
anyós jön vigyázni Bazsira és remélem ki is vasal,bár a felét tegnap este megcsináltam! :wink:
remélem nem lesz baja ciciknek és Andris szépen szopizik ma már!
mákos gubát imádom,már régen csináltam!
még mindig alszik a fiam,már fel kell keltenem,mert megint nem lesz meg az 5 kaja!

Kép
nilabali
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?