nah megvolt a masszázs az új nőcivel. Egy idősebb nő, nagyon kedves szintén, egy halk szavú nő. Az első pár percet Bazsi nagyon jól tűrte, amíg csak forgatta, simogatta kicsit nyomogatta. addig vigyorgott heőzött, na de aztán amikor elkezdődött a hát-nyak nyomorgatás, kar húzogatás, pakolászás, forgatás akkor teljes erővel ordított, teljes dühét bele adta, csapkodta a matracot és ordított. de ez fél óra volt, én simogattam, de csitítani nem tudtam olyan hangos volt.
De egy hős volt, nagyon ügyesen tűrte. persze a nő el volt ájulva milyen szépséges, gyönyörű nagy fiú szép szemekkel, és h mennyire tud engem bámulni.
szegényem annyira kimerült, és ingerlékeny lett, h amikor visszafektettem, h feladjam a ruhát is sírt, úgy h nem vett levegőt. de aztán elmagyaráztuk Neki, azért kell, h szépen tartsa a fejét, és ügyesen másszon majd.
kérdezgetett a nő, a terhességről a szülésről, elmeséltem Neki is mindent, megkérdezte nem küldtek-e neurológiára, mert nagyon rebeg a keze, olyan mintha kapkodna, idegeskedne. Én azt hittem a macikat akarja elkapni a pihi székben, ezek szerint nem nagyon tudja őket koordinálni. ezért most főleg a nyakát karját nyomorgatta. kérdezte mennyire nehéz Őt öltöztetni. hát nagyon. a karját alig lehet felhúzni... valószínű emiatt nem tudja tartani a buskit. de majd most jobb lesz már
amint elkezdett gurulni a babakocsi beájult, fennakadtak szemei, és hazáig aludt. most volt fürcsi, evés és égnek meredő popóval alszik