Új privát üzeneted érkezett!

Viki!
Hát elég gáz...főleg h a szülésnél úgymond ott se volt...bement és megcsászározott...na ne már h ezért kérjen pénzt!!!Mert ha mondjuk ott van a vajúdásnál stb,de így???

Évi!
Szerintem is próbáld meg vagy az infacolt vagy az espumisan emulsiót!!!Nekünk bevált mindkettő!És már nem hasfájós,már nem kap rá semmit!!!!

Krisz!
Szépen hízik akkor!És jó h tejed is van!!!!Iza is folyton mocorog,elmászik stb.....én nem is sokat aludtam vele....

Vonalzóhoz:jó kódot illesztesz be?Azt kell ami úgy kezdődik h [img....
És utána alul nyomj arra h elküld!Be kell férnie!!!!!

annus11

Évi, csatlakozom az előttem szólóhoz! Infacol csodákra képes ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

nekünk az Espumisan vált be mind a 2nél. 8) 8)
Vendég

Aida
szoritok,hogy minden uyg legyen hogy te szeretnéd.anyós meg utazzon el jó messzire pár évre :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Soksoksok kép a blogomban :wink:

annus11

Aida: ezek szerint Noliapával ha lehetne újrakezdenéd? :wink: Anyósnak bizti nincsen jobb dolga hogy még mindig téged piszkál. :evil:

Eszter: nem ütsz közé sok entert?

Évi:
Infacol,Espumisan,ahogyan a csajok is mondják! :) :) Gripe Water is jó,ánizs és édeskömény tea.

Jajjj kb.1 órája a jobb kezemen a kisujjam úgy elkezdett fájni.Nem tudom mi lelte!! :cry: :cry: :cry: Nagyon car. :cry: Szokott kattogni reccsenni meg ilyenek,bizti tudjátok hogy miről beszélek,mert sok embernek csinálnak így az ujjai,de most csak úgy elkezdett fájni. :cry:

Köszi csajok hogy velünk örültök! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Mezsó, újra talán.. Meglátjuk. Anyósnak meg tuti nincs.. :evil: Ráadásul az új kis menyét (Noel apujának ikertesójának barátnőjét :D ) is elkezdte már b.szogatni. Persze csak a háta mögött egyelőre, velem is úgy kezdte. Komolyan mondom az a nő..! :evil:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mezsó, én nem teljesen tudom miről beszélsz!? Mi baj az ujjaddal? Sajnálom, hogy fáj. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: hát ez a nő tényleg szánalmas.Ááá hát a jobb kezem kisujja csak szimplán el kezdett fájdogálni úgy kb.18óra óta...Nem kellemes.Nem tudom mi lelte. :cry: :cry: Fáj és picit zsibbad.És úgy érzem mintha ott lenne bibi ahol az ujjpercek összeérnek. :cry: :cry: Jó volna ha amilyen hirtelen rákezdett olyan hirtelen el is múlna ez a kellemetlen érzés... :roll:

Kép

Kép
mezsó

van itthon mindkettő most az espumisan megy neki.de már kiakadok hogy szopizik 30-at üvegből és bealszik :(((((

Kép
eve3htv

Évi: sárga is volt Domi baba? És hogy hogy üvegből kell ennie? Nem mintha baj lenne az félre ne érts!!Blanka is volt hogy csak üvegből evett...Csak érdeklődöm. :)

Kép

Kép
mezsó

Évi
ne erőltesd neki.majd eszik ha éhes.nehogy vissza jöjjön.

este nincs apa,remélem beszélget velem valaki :) most lefürdök :lol: :lol:
Vendég

picit volt, de nem kellett lámpa alá tenni.szétszopizza a cicimet megpuhul bedühödik és nem szívja ki ami kellene neki.a kórházban etették éjszaka üvegből és ezért van így :(

Kép
eve3htv

Hát én is ezen mérgelődőm, mert még a képét se dugta be, pedig tudta hogy bent vagyok...
A vajudást a szülés csajokkal csináltam végig, mikor reggel megkérdeztem, hogy nem akarják, már behívni a dokit? Erre ők: nekem kell behívni, mert a doki már rég tudja hogy bent vagyok, és be kellett volna jönnie................. :twisted:
Ekkor hívtam hogy jöjjön már mert senki nem nyul hozzám, és a szülésznő már hajnali 1kor mondta, hogy ohh te jó ég miért nem jön az orvos.... Tök sajnáltak hogy ők nem tehetnek semmit......

Lekri: Köszi NAGYON JÓ!!!!!!!!!!!!

KépKép

Viki
viki23

nagyon szivesen.neked mindent.ha kell vigyázok Alexre is :) :)
Vendég

nah megvolt a masszázs az új nőcivel. Egy idősebb nő, nagyon kedves szintén, egy halk szavú nő. Az első pár percet Bazsi nagyon jól tűrte, amíg csak forgatta, simogatta kicsit nyomogatta. addig vigyorgott heőzött, na de aztán amikor elkezdődött a hát-nyak nyomorgatás, kar húzogatás, pakolászás, forgatás akkor teljes erővel ordított, teljes dühét bele adta, csapkodta a matracot és ordított. de ez fél óra volt, én simogattam, de csitítani nem tudtam olyan hangos volt.

De egy hős volt, nagyon ügyesen tűrte. persze a nő el volt ájulva milyen szépséges, gyönyörű nagy fiú szép szemekkel, és h mennyire tud engem bámulni. :)

szegényem annyira kimerült, és ingerlékeny lett, h amikor visszafektettem, h feladjam a ruhát is sírt, úgy h nem vett levegőt. de aztán elmagyaráztuk Neki, azért kell, h szépen tartsa a fejét, és ügyesen másszon majd.

kérdezgetett a nő, a terhességről a szülésről, elmeséltem Neki is mindent, megkérdezte nem küldtek-e neurológiára, mert nagyon rebeg a keze, olyan mintha kapkodna, idegeskedne. Én azt hittem a macikat akarja elkapni a pihi székben, ezek szerint nem nagyon tudja őket koordinálni. ezért most főleg a nyakát karját nyomorgatta. kérdezte mennyire nehéz Őt öltöztetni. hát nagyon. a karját alig lehet felhúzni... valószínű emiatt nem tudja tartani a buskit. de majd most jobb lesz már :)

amint elkezdett gurulni a babakocsi beájult, fennakadtak szemei, és hazáig aludt. most volt fürcsi, evés és égnek meredő popóval alszik :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

égnek meredő popóval... :lol: :lol: ééédes lehet!Blanka is szokott ilyet!! 8) Jó hogy az új Dévényes is jó!!!Örülök beo!

Évi: ejnye azoknak a csecsemősöknek...Sajnálom hogy így elcseszték. :evil:

Kép

Kép
mezsó

Huuuu,rebeg a keze?Az milyen???Izának remélem h nem kellene ilyen dévényes....bár nem mondta doki,gondolom ő látná ha lenne vmi,nem?

annus11

Sziasztok :)

Huhh gyorsan nem tudtam még átolvasni.....sztem 4 napig tartana :)

Aida: Remélemm inden rendbe jön köztetek :)

mezso: Gratulálok Petihez....sok-sok kitartást Nektek,és igen Ugye férj és feleség JÓBAN-ROSSZBAN!!!!!

Grat a született babucikhoz :-)) Holnap jövök,mert vidéken vagyunk :-)

Rólunk: Patrik már 7700Gramm,szépen szopizik még...tejem nagyonsokvan...még fejek mellette és fagyasztok is le neki!!
Szépen eszik már Őszibarackot,Répát,Krumplit,Almát stb

Sajna sztem amelegtől szegénykém teljesenkivan pattogva a nyaka és a kis válla :(
Fürdetem naponta többször és hintőporozom is (ezt ajánlotta a védőnő) de csak nem akar elmúlni :(

Na bedugulok....Jó éjt mindenkinek!+

Kép

Kép
nyuszitappancs

Kedves Kismamik!

gremese vagyok a "2007 szeptemberi babák" topikból.
Szeretnék nektek bemutatni pár saját készítésű MEI TAI-t, amelyet meg is vásárolhattok tőlem.

A MEI TAI egy ősi ázsiai babahordozó eszköz. 3-4 hónapos kortól (de azért egészen piciket is (1 hónaptól) lehet) 15 kg-ig (vagy ameddig a mama elbírja) használható.

Pár fontos információ a megkötésről:

A MEI TAI pántokat mindig csomóra kössük.
A baba hasa simuljon hozzánk, akkor elég szoros a hordozó.
Még nem ülő babáknak a háta mögött kössük a vállpántot.
Már ülő babáknak a feneke alatt köthetjük a vállpántot.
MEI TAI háti hordozást először másik felnőtt jelenlétében gyakoroljunk, ágy mellett.
A pántok a vállunk közepén menjenek, ne a nyakunknál.

Elöl hordozásnál az ajánlott kor: 1-6 hónap, csípőhordozásnál: 3-10 hónap, háti hordozásnál: 3-24 hónap, vagy ameddig elbírjuk csemeténket.

Az általam készített MEI TAI kétoldalasan hordható, megerősített varratokkal készül, bélelt derék- és vállpántokkal, bélelt combrésszel, és a vállpántokon akasztó fülecskékkel ("színén és fonákján" is), jó minőségű anyagokból!

Ára: 5300 Ft helyett Babanetes kismamiknak: 4700 Ft!

Amennyiben felkeltettem valakinek az érdeklődését, több képet szeretne látni a hordozókról, az kérem írjon privit.

További kellemes babázást!
:D :D :D

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Nyuszi!
Üdv itt újra!!!Szépen hízik Patrik!
A pöttyök meg elmúlnak,nyugi!!!Én ilye melegben nemis adok rá ruhát!!!Ha elalszik egy pelussal takarom be!.

Aida!
Esetleg mesélhetnél még :lol: hogy isvan ez az újrakezdés? :lol: Imádom a love sztorikat :lol: :lol:

Iza fél7 után kelt...egyem is meg!Pedig éjjel hatalmas szél volt...egy fa ki is dőlt itt a sarkon....

annus11

Annus: Köszönöm,Én sem szoktam.....Én is pelenkával takarom le :-)
Hát remélem elmúlik:S

Aida: Igen.igen mesélj méééééééég :)

Kép

Kép
nyuszitappancs

huhú MT én akarooook :) na majd jelentkezem

Annus: kézrebegés, olyan mintha kapkodna a kezével, nem hadonászik hanem mintha ideges lenne és kapkodna.

én örülök, h elvittem, de ha szépen tartaná a fejét és minden rendben lenne is elvittem volna, ártani nem árthat!

Kép

bogyó_beo

bogyo: Nekem Patriknál van néha olyan,hogy tartja a két kezét és remeg......,mintha idegeslenne nagyon fura!!!
Már mondtam a védőnőnknek azt mondta,hogy ne foglalkozzunk vele,ez nem jelent semmmit!!
Na de engem azért idegesít!!!!!!

Na megint anyós!!! Kiborít!!
Ugye tegnap lejöttünk Anyuékhoz Szentlászlóra de mielőtt idejöttünk akkor beugrottunk hozzájuk,hogy gondoltam majd anyósék apóssal együtt "elköszönnek" a gyerektől.Már úgy kezdődött,hogy Após nem jött le nem volt kíváncsi Patrikra!!! (Pedig állítólag nagyon oda van érte)Anyós látta a kis bőrét,hogy ugye kipattogott...mondja nekem ááááá ez tuti a meleg!!!
Erre Párom hív miután eljöttünk anyóstól,hogy hívta az annyja,hogy a gyereknek milyen csúnya a nyaka!!Vigyük el dokihoz!! Na szerintetek??????
Tegnap óta hülyíti páromat anyós,és persze Páromat sem kell félteni amit az annyja mond az a szent!!!

Ez a Nő sem nolmáris,bár szerintem az a baja,hogy eljöttünk,mert nagyon hírtelen jött,hogy lejövünk
Na mind1

Bocs.......

Kép

Kép
nyuszitappancs

Nyuszi!
de hát voltatok dokinál,nem?Most nem járkálhatsz vele minden nap...a végén még összeszed vmit!

Beo!
Írtam neked privit!!!!

annus11

Annus: Voltunk persze!! Csak Anyós variál........

Na meg ez az....úgynézki,hogy H1N1-es virúst kapott el egy gyerek,oda járnak a védőnőhőz ahova mi,most hívott a doki,hogy ne mennyünk a jövőhéten (nem is készültem),mert ÁNTSZ megy ki...na ez a nem semmmi,már sehova nem vihetem nyugott szívvel!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
nyuszitappancs

Jaj istenem...azért mik vannak!

Hát igen,legjobb ha burokban tartod :evil: :roll:

Mi mondjuk jövőhéten oltást kapunk...még jó h nem nálunk van ilyen!

annus11

Ja ja legjobb ha az utcára sem viszem ki lassan!!!

Kép

Kép
nyuszitappancs

Nyuszi: hűűű anyós. :cry: :cry: Blanka háta hasa,karja is tele van pöttyökkel,de őszintén nem nyűgös miattuk,így nem is törődöm vele.Melegre fogtam...El sem viszem dokihoz,mert ebben a melegben úgyis azt mondaná ő is,hogy melegkiütés.Ha már elmúlik a kánikula és pöttyök maradnak akkor majd viszem megmutatni.Durva,hogy H1N1 vírus van a dokitok körzetébe. :shock: :shock: :shock: Kezdek nagyon félni bakker...Ki mit tud hol áll már ez ellen a védőoltás?Lehet be kellene adatni...De mindenkinek.Mármint családomban mindenkinek...

Én ma tök carul vagyok.Reggel 2x voltam hasmenéssel megint WC-n.Mennem kellett Blankának gyógyszert íratni,így bekaptam Imodiumot.Azóta nem voltam.De a közérzetem baromi rossz...Fájnak a csontjaim,izmaim.Szóltam tesómnak mizu,mert ugye a biopszia eredménye múltkor aspecifikus vastagbélgyulladás lett,és akkor épp nem volt hozzá semmi tünetem.Azt mondta akkor a gasztroenterológus hogy mivel nincs tünetem nincs teendő.Ha legközelebb tünetem lesz,akkor menjek vissza hozzá.Tesóm szerint még egyenlőre nem kell,először diétázzak és majd látjuk mi lesz,hogy alakul a dolog.De annyira unom én már ezt. :cry: :cry:

Kép

Kép
mezsó

APA MA FELÁLLT!!! Csak pár percre,és csak egy helyben állt,mert utána majdnem eldőlt,de állt!!!És az alsó lábszárán lévő sebből elkezdett patakokban folyni a vére,de azt mondták ez normális ilyen sebnél.Csak valószínű ez azt jelenti,hogy még napolni fogják ezt az álldogálás dolgot,mert nem bírja a sebe.

Kép

Kép
mezsó

Mezsó nagyon nagyon örülök neki ez fantasztikus!!!!!!

Kép

bogyó_beo

Annus: én meg rögtön válaszoltam :)

nyuszitappancs én nem akarok károgni, de szerintem vidd el egy Dévényeshez, baj nem lehet belőle ;)

Kép

bogyó_beo

Mezso: Ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóó :-))

Megmondom őszintén én tegnap bekentem neki neogranormonnnal és teljesen szépen tűnik el neki,de most vettem észre,hogy a derekánál a pelenka nyomán is olyan...ez biztos tuti a meleg!!!!

bogyo-beo:Igen már amúgyis beszéltünk erről......a remegése idegesít már csak ,bár azt néha csinálja!!!

Kép

Kép
nyuszitappancs

Mezsó!!!

Tuti hírek!!!
Hasmenést sajnálom...

Beo!
Mindjárt nézem a leveleket!

annus11

köszi lányok :wink:

Már a szemem is ég...Mint aki lázas vagy náthás,taknyos készül lenni,de a homlokom meg hideg,mert néztem... :cry: Áááá :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Pelenkamentén piros pötyik az tuti fix meleg miatt van!

Kép

Kép
mezsó

lehet allergia?vagy fene se tudja....nem lehet h a melegtől "felforsz"?

annus11

Annus boldog hófordulót Izusnak!! :wink:

Kép

Kép
mezsó

Köszike :wink:

annus11

Melegtől felforrnék? :lol: :lol: A fene tudja... :lol: :lol: 8) nem kizárt. :lol: De allergiám is van.Viszont az orrom nem folyik.Passz...ez van.

Kép

Kép
mezsó

Az uram szokta mindig ezt mondani!Ha nagyon meleg van akkor megy a hasa.És akkor mondja h felforrt :lol: érted :wink:
Attól h az orrod nem folyik,a szemedet bánthatja vmi :lol:

annus11

Annus most ezt komolyan mondod,hogy ha nagyon meleg van akkor megy az urad hasa? :lol: :oops: Ez nála összefüggésben van? :lol:

Kép

Kép
mezsó

Ez most komoly!!!Tényleg így van!!!!Persze ez nem normális amúgy,de hát ez van!!!

annus11

Hát ja!!Ezt az összefüggést még én sem hallottam,hogy melegben valakinek menjen a hasa... :shock: :shock: Olyat igen hogy melegben nem volt már friss a kaja az ízén nem érezte aki ette,és jó kis hasmenése lett...De csak úgy szimplán hogy meleg van és jön a hasmenés olyat sose nem hallottam.Akkor most is ment neki a napokban 40 fokban? :lol: :oops:

Közben előástam a szekrényből valami régi babapiskótát,be volt zacskózva,de mégis olyan kő kemény volt,hogy majdnem beletört a fogam... :cry: :cry: Ettem párat azért,de asszem vennem kell...

Kép

Kép
mezsó

Igen...múltkor mikor az a bazi nagy meleg volt...az a baj h nagyon el van pocakosodva,igaz ha vékony volt akkor is fenn állt ez a dolog.....Érzékeny a gyomra.Le kéne fogyasztanom mielőtt lesz vmi baja.....

annus11

annus: Én is így vagyok a párommmal...pocakot növeszt.....de csak oda hízik...pedig nem eszik sokat csak rendszertelenül.....és hiába mondom Neki,hogy fogynia kéne!!

Kép

Kép
nyuszitappancs

Annus majd kérek értesítést mi volt! :) és boldog hó fordulót :)

Kép

bogyó_beo

Oké!
Majd csak hétfőn telózok! :wink: Csak 1én meg megyünk le vidékre...

annus11

Sziasztok!

Mezsó, nagyon jó, hogy már csak egy picit is de felállt párod! :D Csak így tovább! Nagyon gyorsan gyógyul. Örülök neki!!! :D
Hasmenést én is nagyon sajnálom. Remélem a diéta segíteni fog és nem kell majd vissza menned a dokihoz.

Annus, milyen furi, hogy a melegtől megy párod hasa. Én párom is eléggé pocakos. Neki is kéne kicsit fogynia. :D A múltkor lefényképeztem oldalról. Nézi a képet és közli. Úr isten nekem ekkora bélésem van :shock: ?! Ilyenkor elhatározza, hogy le kéne fogynia, de aztán sose lesz belőle semmi . :lol:
Izusnak BOLDOG HÓFORDULÓT!!! :D

anitapo20

mezsó, ez nagyon jó hír! Örülök, hogy ilyen szépen gyógyul a párod :)
Julcsin is vannak kis piros kiütések a nyakánál, de én is a melegnek tulajdonítottam, nem mutattam orvosnak.
Meg aztán lassan én is félek már orvoshoz járni/vinni a babót a H1N1 miatt. Úgy hallottam, hogy pont a mi korosztályunkra a legveszélyesebb :?

elrenor

megjött a hűvös, itt nálunk esett is.

ma nem leszek, megyünk telekre, szép napot, kellemes hétvégét Nektek!!

Kép

bogyó_beo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?