Sziasztok!
Asszem túlterheljük a babanetet, mert fura dolgokat csinál
Madaran: egyforma babaágyunk van
A lámpátok nagyon jópofa!!
Kenderike: Kiskenderike nagyon szép, formás baba
Tegnap voltam megint ellenanyagos kontroll-vérvételen, hát szétcs..ték a vénámat...
Beleszúrták a tűt, nem jött semmit, a nőci elkezdte ki-be húzogatni, meg jobbra-balra tologatni, azzal, hogy benne van, de nem érti miért nem jön, én közbe majd bepisiltem, úgy fájt, majd végül azt mondta, hogy neki ez nem megy és hívott egy másik nőt
Aztán az is ide-oda taszigálta a tűt, kiszenvedtünk három kémcsőnyi vért, aztán közölték, hogy kicsit kék lesz a karom
Hát köszi, nemhogy kék, hanem fel van dagadva, és fél napig alig tudtam kinyújtani a karom...
Este voltam jógázni, szó szerint patakokban folyt rólam a víz... Sajnos már mindenki megszült, akikkel együtt jártam, így megint tele van az óra tizenpárhetes terhesekkel, én vagyok egyedül dundi
Ami csak azért baj, mert az óra inkább így nekik szól, én meg sokszor nem is tudom csinálni amit ők... Majd meg is kérdezem, hogy meddig lehet járni jógázni.
Érdekes, hogy a frontokra én nem testileg, hanem lelkileg vagyok érzékeny. Tegnap is sikerült egy jó másfélórásat sírnom, a párom alig tudott megnyugtatni.
Én még nehezen viselem az itthonlétet, szoknom kell, hogy nincsenek emberek körülöttem...
Két dolog jutott még eszembe: ti hogyan fektetitek a babát? Hason vagy háton? Már egy csomó véleményt hallottam és mindenki tűzzel-vassal védi a véleményét
A másik: nem tudjátok, hogy hol lehetne éjjeli fényt venni a babaszobába? Mi külön fogunk aludni az elejétől és szeretnék valami olyasmit, ami nagyon gyengén világít, hogy azért a kiságyhoz odataláljunk, de ne ússzon fényárban a szoba.
Bea