Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Bori, gratulálok Betti babához, jó egészséget Nektek :)!

Kenderike, Livi hihetetlenül szép kislány! Milyen békésen alszik :)! Neked jobbulást -gondolom, a család besegít Livi mellett, ezért jó a nagycsalád :)!

Noki, lehet, hogy vihar előtti csend?!

Adri, drukkolok, hogy mihamarabb meglegyen babócád, már elég kegyetlen lehet ez a várakozás így a végén!
Anett, Neked is hasonlóképp megy a drukk!

Csilla (Cscsi), szuper a recept, én is ki fogom próbálni -nekem húsok közül egyébként is a csirkecomb a nagy kedvencem :)!

Orew, Neked keresztneved meg lehet tudni :)? A nicked olyan szigorú hangzású :)!

Kép
angelita

Nálunk reggel volt egy kis izgalom: egy brekkencs lepett meg minket az éjszaka, reggel hallottam, ahogy ugrándozik a függönynél. Szerencsére egész pici volt, így a férjem szépen begyűjtötte és kitette. Lehet, hogy a közelgő vihar elől keresett menedéket :)?
Tényleg, az ország nyugati/középső részén van már jele a lehűlésnek? Nálunk még ezerrel süt a nap...

Kép
angelita

Angelita, itt semmi jele semmi lehűlésnek, nagyon meleg van. Ugyan olyan mint tegnap. Éjjel volt nagy viharos szél, az is meleg, a férjem mesélte, hogy reggel ment dolgozni, és tök sok kitőrt, meg kicsavart fát látot. Szóval hatalmas szél volt.

Adri

Kép

Kép
irdab

Hmbori és Párja
GRATULÁLOK BETTINÁHOZ, gyönyörű !!!!!!!
:D

Kenderike
Köszönjük a képet, a te kishölgyed is elragadó ! :D

Jimbone
Hogy telt az éjszaka ??....fájások ???

Irdab
Itt is akkora vihar volt éjjel, azt hittem meghozza a hatását a kismamiknál, de látom még te is 2 in 1 !

Beusmimi
Nagyon szépek a kis szobák ! Hamarosan majd már én is teszek fel !

Mimi
Mostmár én sem aggódom, hogy valami kimarad a kórházi csomagból....a Te példádat látva, minden megoldható ! :lol:

Kriszti
Örülök, hogy megnyugtattak a méretekkel kapcsolatban !
Viszont a császárt sajnálom, de talán tényleg viszafordul még a csöppség, ahogy Linácska írta !

Cscsi
Receptet én is mentettem ! :wink:

Ágota
Villő királylány is szépen husosodik már ! :D

Noki
Jelentkezz ám doki után !!!!

Kép
Kép
rilla_

Itt Pesten már annyira nem fúj a szél, mint éjszaka, de nem hűlt le! Fél órája zuhiztam és most szó szerint folyik rólam a víz! Annyira jó lenne egy kis enyhülés, csak pár fokocska! :roll:

kovisziszka

Angelita,itt is meleg van :? de hátha jönne már egy kis enyhülés.

Jimbone,hátha este doki bácsi megvizsgál és beindul a dolog :)

Én olyan álmos vagyok csajok,hogy az hihetetlen...Luca is nyűgike...

Kép
Kép
tundi24

sziasztok!

Gyorsan benézek,hogy mi újság... :P

Szépek a babák és a szobák :P

Nokiról fejlemény?

elmúlt éjszaka megint szőrníű volt :twisted:

Tündi Noli is nyügi tegnap nagyon nehéz volt vele :? remélem azért ma jobb lesz :roll:

Jimbone: már nincs sok hátra..kitartás... :lol:

Főzés:nem tudom egyszerűen nem kivánok semmit :? ja azt nem is meséltem ,hogy már lassan 2 hója egy dekát se hiztam...A doki nem nagyon örült neki...Nolival is csak az első 6-7 hóban híztam vele is úgíanigy megálltam...

Kriszti :szerintem még van azért esély rá ,hogy ne legyen császi :P

Kenderike: nagyon kis édes és milyen húsos :P :P :P

Megyek mert nem birok Nolival...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Jimbone :lol: :lol: hú, ez már jól hangzik!!! :lol: :lol:

Noki :lol: :lol: várjuk a híreket!!!

Adri :lol: :lol: Itt is iszonyat vihar volt, állítólag ma este is lesz! Klíma...irigy-irigy :wink: :wink: Zora hogy viselkedik, nem szeretne a hétvégén kibújni???

Tünde :lol: hétfőn megyünk dokikához, mérete szerint sztem már nem lennénk koraszülöttek. Jó lenne olyan két hét múlva azért megszülni...

Sziszka :lol: nst-re Kútvölgyibe mész mostantól?? Visszaolvastam, megtaláltam ám, amit a szerdairól írtál. Szóval a gép alul mér?? :?: :roll: De nekünk így is másfél héttel nagyobbra mondták eddig, akkor mekkora lehet??

Nincs kedvem főzni, meg egyáltalán semmihez. Csináltam egy-két fotót a babaszobáról, nem ígérek semmit (új a gép, miegymás) :wink: :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok

Tündi: A császáral megvárják a kiírás napját a 8.-át, ha addig nem indul meg magától, akkor 8.-án megindítják.

Linácska, Rilla: Azt mondta a dokim, hogy már nincs esélye megfordulni, mert most olyan 3500 g körül van a baba, és nincs már elég helye.

Egy kicsit félek a császártól, és nem tudom, hogy az altatást válasszam vagy az epidurált.

Kép
krisztina25

rilla: nem kell teljesen kihagyni az egy hetet, csak vigyázni, hogy a "természetes prosztaglandinok" ne kerüljenek a méhszájhoz. :)

flake: sajna nem tudok ilyen statisztikát...

kenderika: csodaszép a baba, és sokkal idősebbnek néz ki!

anett, sissi: leültem, hogy írok nektek egy kicsit részletesebben a ROP-ról, de a linken, amit sissi betett, gyönyörűen össze van foglalva a lényege! Sissi: lézerezik is, vagy úgy néz ki, hogy nem lesz rá szükség?

noki, gondolunk rád!!

Kép
bikmakk

bim-bam :lol: tegnap a tanácsadóban nálam is hátrahőkölt a doki, hogy 67-ről 72-nél tartok. Ez van. Pedig eszem rendesen, de nem vagyok az a kívánós-zabálós kismami... Aggódtam is párszor, hogy Zsigi emiatt esetleg nem fejlődik rendesen, de áll. semmi köze hozzá, és ahogy a súlygyarapodása is mutatja, Ő elveszi, ami neki kell.
Talán a meleg is közrejátszik. :wink:

Rilla :lol: Magatokról nem is írtál, hogy vagytok??? Nekem keményedések vannak, meg néha nyilallgat a méhszájamnál, de ez még jól viselhető... :roll:

madaran

Krisztina :lol: én hallottam olyanról, akinek az utolsó héten fordult be a bébi... úgyhogy még bármi lehet... 3500g-- az már szülési súly :shock:

madaran

Bim-bam,hát én olyan hamar kiakadok szegénykémre...de hátha délutánra elmúlik a nyűgöm

Anna,hát a méretek szerint szerencsére tényleg nem lennének már korababák :) Várjuk azért a fotót! :)

Kriszti,az jó ha megvárják a kiírt időpontot.Tőlem anno nem kérdezték,hogy epidurált vagy altatást kérek.De igazándiból nem tudom melyik a jobb,mint2őnek megvan előnye,hátránya...
Én az epi-nél azért féltem,hogy nem fogom újra érezni a lábaimat...Amikor bejött hozzám az örzőbe a mama,mondtam neki tegye már arébb a lábam...mire mondta hogy jó helyen van..alig vártam,hogy újra érezzem!

Kép
Kép
tundi24

Krisztina, szerintem is megfordulhat még a baba és azt garantáltan érezni fogod ilyen méretnél :). A barátnőm kislánya is egészen a végén fordult be. Készülj a császárra és akkor max. kellemes meglepi lesz, ha mégis természetes úton születik baba :)!

Kép
angelita

Kriszta az én bnőmnek is a kisfia szülés elött 2 nappal fordult meg, neki 3980 g volt a születési súlya. Igaz mondta a bnőm, hogy éppen utcán volt, és majd össze carta magát, de a gyerek beküzdötte magát.

Mandaran ide nyugodtan jöhetsz klímázni, nah meg lépcsőzni is ha van kedved. :lol: Képeket várom de nagyon :wink:

Tündi aludj egyet, ha Luca is alszik du.

Jimbone irigy a nyákdugó távozása miatt. Nekem a széltöl egy db fájásom sem volt :cry:
Szorítok, hogy ez legyen a te napod.

Adri

Kép

Kép
irdab

Tök teljesen zizi vagyok!
Tegnap beugrottam az Auchanba, kitaláltam, hogy rakott krumplit csinálok ma! Vettem Krumplit, tejfölt, mondván minden más van itthon! Most főtt meg a krumpli, meg a tojás! És most esett le, hogy kolbász meg nincs! Fasza, most mehetek át a Lidlbe! Mondjuk majdnem szemben van velünk ,csak körbe kell menni, mert olyan forgalmas a főút, hogy , inkább körbemegyek a zebra felé! Azt hiszem vizes hajjal vágok neki! :twisted: :evil:

kovisziszka

Szilvi, finom az kolbász nélkül is, mi mindig úgy csináljuk :)! Ha egy kicsit extrábbat akarsz, mehet rá besamel és reszelt sajt -francia rakottkrumpli.

Kép
angelita

Sziasztok!

Bori:

Gratulálok Betti babaához.

Besumi:

Szép lett a szoba nagyon.

itt is fújt a szél egész éjjel, mindent be kellett csukni de olyan meleg volt akkor. Hajnalba aztán csökkent a szél, kitártam mindent. De én olyan fáradt vagyok, majd elalszok.
Apa lefújta a Balcsit, azt mondta szó sem lehet róla. Messze van meg mire hazaérünk nem és kész. :(
12-re megyek kedvenc védőnénihez, hurrá. Valami szülésfelkészítést akar tartani. Nagyon fogom élvezni szerintem.
Csak el ne aludjak. :D

Én ma nem főzök van maradék, meg amúgy is minden, ki és leesik a kezemből, jobb ilyenkor semmihez nem nyúlni. Csak mosok abbol nagy baj nem lehet,

Noki? Vajon mi van velük????
nikó

na, megpróbálom a babaszobi képeket feltenni. MÉg a textiliák, díszítés kicsit hiányzik Kép

Kép

Kép

madaran

ja, a repülős lámpára külön felhívnám a figyelmet... :wink:

madaran

Olyan hiába vannak ezek az éjszakai viharok, ha már reggel 9-kor teljes erőből támad a nap :(
Na, de az kiderült, hogy mi sem vagyunk egy frontos család... Milu még életében nem aludt ekkorát, én is kipihentem magam :)

Anna, nagyon szép a gyerekszoba! Családi házban laktok, vagy egy társasházban? Ilyen szőnyegünk van nekünk is :)

Én is megcsináltam tegnap a kiságyat végre, igyekszem feltenni a fotókat.

Ha a sajtos csirke így bejött, akkor egy tipp mára is: joghurtos gyümölcssali. Gyümölcs hegyek a tálba, és öntetnek gyümijoghurt (körtés Akíviával isteni, de bármilyen jó!) kis mézzel, fahéjjal összekeverni, és ráönteni a gyümölcsökre. Pár óra a hűtőben, kicsit levet ereszt....éééééééés nagyon jól esik ebben a melegben! Próbáljátok csak ki :wink:
A férjem hazajön és már nyúl is a hűtőbe érte, és reklamál ha nincsen :roll:
Vendég

Csilla :lol: családi ház tetőtere. Alattunk az egyik húgomék laknak...
Hú, a gyümisali nagggyon jól hangzik!

na, ha már így belejöttem, itt a cincérpilóta:

Kép

madaran

Húúúúúúúúúúú, de komoly!
Vendég

Sziasztok
Hazajöttünk :(
A méhszájam nyitott,de a méhnyak továbbra is kemény és emiatt nem indulunk :(
A gyermekem kifordult a szülőcsatornából....tehát a feje bal oldalon van, a popsija jobb oldalon van és a kicsi lábai meg a gyomromban landolt!
Rettenetes amikor egy picit is megmozdul....szinte csillagokat látok.
Dokikám csak egy hétre ment szabira,de elfelejtette mondani ,hogy kit keressek ha netán beindulna mégis a szülés....amire azt mondta,hogy szerinte megvárja őt a baba.....
Amióta megérkeztünk próbálom hívni,hogy mondjon egy nevet,de hiába, mert nem veszi fel a telefont :(

Én azt hittem ,hogy végre ma meglesz a lányom :oops:

A lábam akkora mint az elefánté...szó szerint és nem túlzok!
Jégzselét meg hideg törölközős borogatást használok rá, természetesen polcolom is ,de rendesen.......mit sem ér :(

Este kettős front lesz....remélem nem lesz igaza a dokinak és kibújik a csajom hamar :)

Puszi mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Jaj, Noki :shock: ez már tényleg kínszenvedés lehet. és hogyhogy kifordult a szülőcsatornából? Hiszen azért a fejecskéje lent van, nem? Meg azért a doki sem semmi :evil: :evil: és ha beindulna, kihez fogsz fordulni:???? azért a telefont igazán felvehetné...:evil:

Próbálj minél többet pihenni, hamarosan kint lesz a kicsilány!!! :wink: :roll:

madaran

noki:
Hat nem irigyellek emiatt a forgolodas miatt??? Ez most azt jelenti, hogy harantfekvesu lett??? Huu, az biztosan nagyon faj neked! :(
Az en dokim sem mondott nevet. En a szulesznomben bizom aug 3-ig. :roll: Neked volt egy masik ugyeletes doki is egyszer, aki szimpi volt meg az elejen... az nem elerheto ebben az esetben??? Vagy rosszul emlekszem?

Hat ez a tegnapi szel nalam is inkabb altatonak hatott. Vegre megszuntek a joslofajasok es tudtam ejjel aludni. Mondjuk a meleget tudtam volna mellozni, mert igy szelloztetes nelkul mar 28 fok van idebent :(

anettoo, irdab:
:( Sajnalom, hogy nektek nem segit a kremezes, meg az olaj. :cry:

baratodildi

Sziasztok!
Asszem túlterheljük a babanetet, mert fura dolgokat csinál :lol:

Madaran: egyforma babaágyunk van :lol: A lámpátok nagyon jópofa!!

Kenderike: Kiskenderike nagyon szép, formás baba :lol: :lol:

Tegnap voltam megint ellenanyagos kontroll-vérvételen, hát szétcs..ték a vénámat... :evil: Beleszúrták a tűt, nem jött semmit, a nőci elkezdte ki-be húzogatni, meg jobbra-balra tologatni, azzal, hogy benne van, de nem érti miért nem jön, én közbe majd bepisiltem, úgy fájt, majd végül azt mondta, hogy neki ez nem megy és hívott egy másik nőt :shock: Aztán az is ide-oda taszigálta a tűt, kiszenvedtünk három kémcsőnyi vért, aztán közölték, hogy kicsit kék lesz a karom :shock: Hát köszi, nemhogy kék, hanem fel van dagadva, és fél napig alig tudtam kinyújtani a karom...

Este voltam jógázni, szó szerint patakokban folyt rólam a víz... Sajnos már mindenki megszült, akikkel együtt jártam, így megint tele van az óra tizenpárhetes terhesekkel, én vagyok egyedül dundi :lol: Ami csak azért baj, mert az óra inkább így nekik szól, én meg sokszor nem is tudom csinálni amit ők... Majd meg is kérdezem, hogy meddig lehet járni jógázni.

Érdekes, hogy a frontokra én nem testileg, hanem lelkileg vagyok érzékeny. Tegnap is sikerült egy jó másfélórásat sírnom, a párom alig tudott megnyugtatni. :oops: Én még nehezen viselem az itthonlétet, szoknom kell, hogy nincsenek emberek körülöttem...

Két dolog jutott még eszembe: ti hogyan fektetitek a babát? Hason vagy háton? Már egy csomó véleményt hallottam és mindenki tűzzel-vassal védi a véleményét :D :D

A másik: nem tudjátok, hogy hol lehetne éjjeli fényt venni a babaszobába? Mi külön fogunk aludni az elejétől és szeretnék valami olyasmit, ami nagyon gyengén világít, hogy azért a kiságyhoz odataláljunk, de ne ússzon fényárban a szoba.

Bea

Kép

Kép
dbea

Sziasztok!

Dbea,
Éjjeli fényt én láttam nagyobb hipermarketekben is, persze ott nem a kis cuki aranyosakat. A DM-ben volt fiús és lányos is, nem a legédesebb, de egész jópofák. Amúgy van az IKEÁ-ban is, csak nem biztos, hogy valakinek van kedve odáig elmenni ebben a nagy melegben.

Noki,
Kitartás, elhiszem, hogy most már eléggé nyűgös vagy. A helyedben azt hiszem, hogy én is inkább megpróbálnám felhívni a múltkori szimpatikus ügyeletes dokit.

Irdab,
Kitartás, már nincsen sok hátra!

Jimbone,
a tegnapi előzmények után én tényleg azt hittem, hogy mára már újabb babára ébredünk :)

Madaran,
nagggggyon komoly ez a lámpa! :) Nálunk ilyen ikeás gyereklámpa került a hálóba. Most már csak a falmatrcikát vannak hátra, és akkor azt hiszem, hogy meg is lesz a bébilak. Annyira idegesítő, hogy már több, mint egy hete megrendeltem a cuccot, és még mindig nem szállították ki.

Cscsi,
Képzeld, végre sikerült felkeresnem a pomázi védőnőt. Eléggé laza nőnek tűnt, viszont kiderült, hogy érdemes volt elmenni, ment kaphatunk az önkormányzattól egy babakelengye csomagot. Mondjuk már mindent megvettünk, ami ebben van, de sebaj :)

Nálunk semmi hír, továbbra is csak nyűglődöm, és elegem van már mindenből. Melegem van, és kezdek sárkányosodni is. Ráadásul az összes ismerősöm állandóan hívogat, rámcsetel, vagy sms-t küld, hogy akkor most hogyan is állunk már.

Adri

Kép
Kép
flake76

Noki ez nem semmi :roll: azt hittem már babázol... :P

Bea szerintem bárhol kapsz baromi jók vannak mindenhol :P brico,bevásárlóhelyek,obi szerintem már mindenhol van...

Most állok neki lecsót csinálni :shock: hétvégén meg szerintem eántott csirke lesz..azt hidegen is meg eszem...

Csilla ezt a recit ki fogom próbálni :P

Én már lassan 1 hónapja nem járok tornára..valahogy nem jön össze nincs energiám elmenni :o

Tünde hasonló a szitú.. :roll: néha azt érzem,hogy nem vagyok normális ahogy kis dolgokon is felkapom Nolira a vizet.Néha már komoly lelkifurcsim van ez miatt :? Egyszerűen nincs türelmem érzem magamon,hogy ez nagyon nem jó.....

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

dbea: vérvétel :twisted: :twisted: :twisted:
2 ekkora béna embert :twisted: :twisted:
Én az ikeában vettem éjjeli fényt, akus. Volt kék, zöld, és pirosas fényű.

Mandaran szuper a szoba, a lámpa is nagyon jó, hól vettétek?

Noki, nagyon sajnálom. Még a fórum elején írtam, h az egyik bnőm is a te dokidnál szült, és ő nagyon meg volt vele elégedve. De amit most írtál :twisted: :twisted: :twisted:
Én a helyedben nem stresszelném már ezen magam, ha szülnöd kell majd szülsz az ügyeletesnél. Igazából az a lényeg, h már szüljél meg nem? Nah és nem is kerül így már 100 rugóba. :wink:

Csilla ez a gyümis jól hangzik, de én ezt hanyagolom majd szülés utánra (méz, sok gyümölcs) pedig nagyon kívánom.

Adri

Kép

Kép
irdab

Kép

Kép

Kép
dbea

Linácskával mi lehet, nem szokott ennyi időre bejelentés nélkül eltünni????

Adri

Kép

Kép
irdab

Adri ezzel a napi szintű kérdezgetéssel már én is így vagyok. De ma apa tette be nálam a kaput, csak úgy felhívtam, aztán úgy szólt bele a telefonba "nah megyünk szűlni?"
Mondtam neki nem :cry:

Adri

Kép

Kép
irdab

Flake: szerintem örülj, hogy így érdeklődnek utánatok. Mióta ilyen nagy pocis vagyok, az ismerőseim fele (vagy kétharmada) gyakorlatilag eltűnt, meg sem kérdezik, hogy mi van :cry:

Bim-bam: én is lecsót főztem :lol:

Nincs valami olyan receptetek holnapra, amihez sok-sok tejföl kell? Maradt a hűtőben egy nagy pohár és mindjárt lejár a szavatossága :shock: Nem akarom kidobni...

Kép

Kép
dbea

Jimbone
Kitartást még egy picit !!

Tündi
Én is majd elalszom, de sajnos itt a munkahelyemen nem lehet ledőlni ! :(

Kriszti
A tesóm kislánya is az utolsó hetekben fordúlt be ( a doki persze nem látott rá sok esélyt) !

Bikmakk
Értettem, akkor vigyázni fogunk ! :D

Madaran
Köszi jól vagyunk, még mindig tünetmentesen, csak ez az örök álmosságérzet zavar !
Nagyon tetszik a kisszoba !!!
Nekünk is ilyen a kiságyunk, szerintem csúcs ! :lol:

Dbea
A fektetés téma engem is érdekel !!
Éjjeli fény : én az Ikeaban vettem katicásat !

Irdab
Asszem te írtál pár hete egy jó kis töltött tökös receptet, de nem találom ! :( Le tudnád írni még1x ? :oops:

Sziszka
Rakott krumpli...nyami! :D

Cscsi
A gyümisali is jöhetne !!!! :lol:

Kép
Kép
rilla_

Bea, tejfölös ubisali, az előző oldalon leírt sajtos csirke, tejfölös túrókrém, túrógombóc, rakott krumpli... ?
Vendég

Adri,az alvás nem sikerült,mert Luca nem hajlandó aludni :? :? Apa be van sózva már nálatok is,meg is értem...

Nikó,ma én is mostam...ép most végzett az utsó adaggal a gép...amíg terigettem széjjel égetett a nap :?

Anna,nagyon szép lett Zsigi szobája :) Klassz a lámpácska is.Mi is néztünk hasonlót,de végülis egy napocskás és egy holdacskás ufo-t kaptak,mert nekünk 2 lámpa kellett a szobájukba.

Cscsi,fincsi lett a csirke,apa jót ebédelt belőlle na meg én is :wink: Elmentettem a salit is,vasárnapra szerintem meg is csinálom.

Noki,tudom,hogy már nagyon babáznál és a vége már csak kínlódás,de a dokid lehet tényleg azért nem ajánlott senkit,merthiszen még van 2 heted.Az azért nem olyan kevés idő..és lehet a csajszitok megvárja még visszajön szabiról.De én azért szurkolok,hogy hamarabb érkezzen a csajszitok!:)

Dbea,biztosan furi megszokni,hogy nem jársz dolgozni.De majd ha babázol akkor már másabb lesz :) Éjjeli fényt meg tényleg az összes hipermarketben lehet kapni,de OBI-ban és Praktikerben tuti van,mert mi is ott vettük.Sokféle volt.Nekünk micimacis van,meg egy hercegnős,de az olyan kicsike,és csak bedugós annál nemigen látni semmit.A micimacis viszont már kapcsolós,az már jó :)

Rilla,álmosító idő is van..nem csodálom,hogy te is aludnál.

bim-bam,nekem is szokott lelkiismeretfurdalásom lenni,de néha tényleg nehezen tűröm a viselkedését...

Kép
Kép
tundi24

hú, de várom a lehűlést, állítólag ma este eléri szép hazánkat... :lol: egyszerűen kibírhatatlan. és most muszáj volt főznöm és vasalnom is...
állandóan jönnek-mennek a tűzoltók, a mentők... :roll:

dbea :lol: éjjeli fényt mi a dm-ben vettünk, kismanósat, nagyon kicsi fénye van és tök hangulatos szerintem. De azóta már láttam nagyon sokfélét, jóval olcsóbban is. Érdemes körülnézni tényleg a hipermarketekben is.
Vérvétel: :evil: :evil: ismerős a dolog, én jövő héten megyek....Húú! már előre fosok, hogy barmolják szét. azért ez a bedagadás elég durván hangzik
Idegállapot: nekem is elég labilis, néha alig ismerek magamra, olyan kicsi a tűréshatárom mindenben.
Jó a tabló!

Adri :lol: engem is valahogy idegesítenek ezek a kérdések, nem tudom, miért. Ismerős ismerőse is állandóan hívogat, hogy egyben vagyunk-e még, ja, és hogy hogy bírom a meleget? Bírom, most mit mondjak. :roll:
A lámpát az Obiban vettük

madaran

Sziasztok!

Pocsékul vagyok :cry: szerintem az időjárás miatt, ha ma nem szülök meg akkor soha, na jó ez a soha azért túlzás...
Viszont az éjszakai nagy szél jól esett csak apa elkezdte becsukogatni az ablakokat én meg majd megfulladtam

Madaran: nálunk a férjemet hívogatják az ismerősök hogy na van e már valami
De az idegesítőbb mikor a szomszéd öregasszony kérdezi tőlem hogy még mindig nem szültem, ilyenkor legszívesebben ráordítanék hogy nem látja hogy még nem :twisted:
Vendég

Tündi, örülök, hogy ízlett!

Én is nehezen tolerálom már a sztereotip kérdéseket :evil: Ezektől egyenesen a falra mászom:

- fú, akkora a hasad, biztosan nem ikrek?
- fiú lesz vagy lány?
- nem akartatok volna másodiknak kislányt?
- és hogy fogják hívni?
- na ez a név nekem pont nem tetszik, van egy ismerősöm, akit így hívnak és kövér/sovány/ragyás/kopasz/bunkó.
- mikor szülsz már?????????????????????????????
Na ezt különösképp utálom :( Erre mit lehet válaszolni? Majd ha lesz egy szabad félórám b...meg!
jah, és a végén a megsimogathatom a hasad? NEEEEM! Nem az állatkerti simogatóban vagyunk.
Vendég

Dbea,előbb elfejtettem,hogy klassz a tabló! :)

Piroska,akkor írány ma a szülőszoba :wink: :D

Nálunk kidőlt a család apraja nagyja,csak én nem,de már nem is vok álmos..megyek és kiterigetem a maradék ruhát,meg lehűtöm magam a medencében!

Kép
Kép
tundi24

Noki, ha ennyire nehezen viseled, megpróbálkozhatsz néhány "praktikával"! Bábakoktél, lépcsőzés, szex, homeo...
Hátha :wink:
Vendég

Irni akkartam még tegnap de simán elfelejtetttem..
Beus:köszi a tippet :P kipróbáltam a zselés -hűtést alul és bejött :lol: ma már kutya bajom ott.

Jó a táblika :P

Nállunk kérdezgetik meg minden de nem nagyon érdekel..a barátaink meg most sem koptak le mert vagy gyerekes családok vagy nagyon régi kapcsolat és megértik a dolgokat.
De egyszer amikor még Noli olyan 1 éves múlt majdnem 2 volt akkor elmentünk egy házasspárral pár napra kikapcsolodni,Noli is jött.És ennek a házaspárnak nincs gyereke és ellég szarul éreztem/tük magunkat mert nem igazán tudták megérteni a dolgokat..,hogy akkaratos a gyerek,le kell fektettni,nem tud még önállóan enni ..stb...na akkor megfogadtam,hogy akinek még nem volt gyreke nem megyek vele el több napra...nem hibáztattam őket meg ilyenek mert miért is tudhatnák,hogy mi mivel jár amig nem tapasztalták meg...

Tejfölös kaja?Amit Csilla irt azok jól hangzanak ,föleg a tejfölös túrókrém :P

Lináról tud valaki?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Bikk mak:hgála istennek nem olyan nagy az eltérés a szemén.A lézer még szóba se került :D :D

nekünk ikeas lámpánk van szerintem olyan amit Irdab irt.nekünk zöld van én nagyon szeretem.

É n Márkot és Atit is a hasán fektetem.De jobban is szeretnek hason lenni.

Noki:egyre jobban ellenszenves a dokid. Én a Timmermann dokit ajánlom neked, nagyon szimpi. Azért remélem felveszi 1szer a telcsit.
Vendég

Cscsi,na igen ezek a kérdések elég fárasztóak....de a hassimogatásnál nálam van aki meg sem kérdezi...és attól aztán tényleg forr az agyam...meg egyébként sem szeretem ha vki hozzáér,még azt sem ha pl az a mama...Apa+Luca ők mások...de a többiek ne fogdossák az én hasamat...
Ja és még a keresztkérdésekhez,hogy
-félsz a szüléstől??
-mennyit híztál?

És még nálunk amin kiakadnak,hogy miért lesz a második baba is császárral..és már unom magyarázni az olyanoknak akik ráadásul tudják is...és szeretnek ezért lelkiismeretfurdalást okozni...de már kakkantok rájuk.....

Kép
Kép
tundi24

Csilla na igen ettől a kérdéstől engem kiráz a hideg..hogy meg simogathatják e.?Falra mászok tölle én is :twisted:

Apának a társa "póénos emberke" azt szokta kérdezni,hogy melyik zöldségesbe vettem a dinnyét ami a hsamat jelképezi.Meg hasonló...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Cscsi,
ezt olyan jól összeszedted :)) Nálunk csak annak örülök, hogy az ikerház szomszédaink nyaralnak, mert múlt héten már féltem kimenni a kertbe, mert rögtön azt kérdezték, hogyan bírom a meleget. Hát hogyan bírnám, annnnnyira imádom, mint a hülye kérdéseiket. Rettegek, hogy hétvégén hazajönnek :D

Adri

Kép
Kép
flake76

Sissi,örülök,hogy nincs olyan nagy eltérés Ati baba szemei közt! :)
Tornára kell majd járnotok?
Jó neked,hogy a fiúk szeretnek hason szundizni..nálunk Luca max 5-10percig bírta aztán nekilátott üvölteni! :oops:

Kép
Kép
tundi24

cscsi: én az "ugrós praktikával" sem értem el semmit hozzá teszem nem szándékos volt, a múlthéten 1x a lépcsőről ugrottam le majdnem spárgáztam és szétszakadtam alulról, 1x pedig az ágyról ugrottam volna le ha nem csavarodik a lábamra a lepedő

Remélem Nokira jobban hatnak a praktikák :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?