Sziasztok!
Visszatértem és írok is! Persze az Internet rögtön le is lökött, jellemző! Nem baj, szolgáltatót váltottunk, kivi leszek a másikra. Aszonták, hogy: „Zökkenőmentes lesz az átállás.” Hja, ahogy az lenni szokott.
Adri,
gratulálok a második kislányhoz is. A Nikolett(a) név nekem tetszik, húgomat is így hívják.
Berni,
sajnálom a darázscsípést és napszúrást! Remélem, már minden oké Dorkóval.
Réka,
Máté nagyon laza volt a babuszin!
Patr,
örülök, hogy sikerült házat találnotok. Hát, egyáltalán nem irigyellek a ki-be pakolás miatt. Nekünk csak egy heti cuccot kellett csomizni a nyaralásra, de a gyereknek így is a fél életét elvittük.
Szly,
örülök, hogy nektek is jól telt a nyaralás, és sajnálom ezt a fránya vírust! Jobbulást kívánok!
Havacska,
apukádnak jobbulást! Az én nagyim az utóbbi pár évben rendszeresen kórházban lakott hónapokig. Nagyon nehéz ez.
Én a gyógyvízbe nem vittem bele a gyereket. Ott is az volt kiírva, hogy max. 30 perc az ajánlott. Meg jó büdös is volt.
Szintus,
cumit mi még nem tervezzük elvenni, még alig cumizik pár hónapja, pontosabban 9 hónapos kora óta cumizik. De inkább csak alváshoz használja.
Kittina,
én is kislányt szerettem volna, de most el sem bírnám képzelni, hogy lányom legyen (egyelőre). Majd a másodiknál gyúrunk rá. Ha nem, akkor a harmadiknál. Negyedik nem lesz!
Fiam már csak egyet alszik nap közben, pont ebéd előtt!
De legalább farkaséhes lesz utána. Most, hogy voltunk nyaralni, délután is aludt egy órát, főleg, amikor vízben volt, akkor nagyon kifáradt.
Örülök, hogy kiművelődted magad a Munkácsyn. Nekem a Magányos cédrus a kedvencem. De a Van Gogh-ot jobban szeretem.
Hordozó: mi már ülést használunk, mert hosszában kinőtte a hordozót. De elvan benne. Úgy ül, mint egy kiskirály.
Cipő: még csak kapott cipőink vannak, azokat szoktam rápróbálgatni. Amíg nem járogat, addig nem költünk rá!
Atina,
én még nem adok neki saját tálkát kanállal, mert nincs idegem a romeltakarításhoz!
Tegnap is odaraktam neki az etetőszékben a vajas kenyeret, tettem-vettem körülötte, látom, a nagyja elfogyott. Dícsértem, milyen kis ügyes. Aztán jött a párom, csukta össze a széket és hallom, hogy szentségel. Lehajolt, majd mutatta a fél vajas kenyeret, amit a földről szedett össze…
Menetrendet, lakatkulcsot férfira nem bízni!
Csilla,
hangyákat kiirtottad? Engem is vártak itthon a hangyahullák. Biztos a pókok voltak ilyen hatékonyak…
Joli,
sajnálom, hogy nem volt jó időtök Keszthelyen! Csanád hogy bírta a 4 óra vonatkozást? Jaj, írtad később…
Gabuska,
Paskál strandon egyszer voltam, jól oda is égtem, még amikor megnyitották. Az Újhegyire még nem jutottunk el, pedig itt van közel. Én is végig szemmel tartottam a gyereket a vízben, bár apja el akarta vinni a sodrófolyosóba, de én ellenálltam. Amúgy nem tudok úszni, sőt víziszonyom is van, úgyhogy halmozottan hátrányos vagyok.
Na és akkor a bulikról:
Fiam nagyon jól viselte az első külön töltött éjszakát. Délután annyira kifárasztottuk, hogy a vacsit sem ette meg teljesen, és hétkor már aludt. Mondtam anyósnak, hogy éjjel valszeg éhes lesz, bár nem szokott éjjel enni, de azért adja neki oda kajamaradékot. Evett is este tízkor. Utána reggel nyolcig horpasztott, akkor kelt, amikor hazaértünk.
A buli jó volt, mert tudtam dumcsizni olyan emberekkel, akikkel rég nem, de azért a végén sikerült emlékezetessé tenni a napot, mert egy srác olyan erősre itta magát, hogy lepofozta a csaját (aki zokon vette, hogy a fürdőben egy másik csajjal érte tetten). Úgyhogy az uccsó két óra arról szólt, hogy lebeszéljék a további tettlegességről…
A szülinap is jól sikerült, alig fértünk el. Gyerek élvezte, bár nyomott közben egy szunyát is. Nagyszülők odavoltak érte. Képeket mindjárt hozok.