Új privát üzeneted érkezett!

"Ezért lehet, hogy megköveznek a kétgyerekesek, de most úgy érzem, hogy annyira könnyű volt két gyerekkel :lol: :lol: :lol: "

hát nagyon egyetértek!!!!!!!!!!!!!!! :):):) Most asszem egész nap csak a mediben döglenénk a nagyokkal, sé bámulnánk filmeket....
de nagyon hiányozna a kis pöttöm Vinnyó :):):)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lkverus 2009.07.23 15:04-kor.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


nilababa: sajnálom a rossz éjszakát, de a képek nagyon édesek!!

stelly: ti mindjárt álni fogtok

ladmon: csak keményen, te vagy a gyerek anyja!

millye: szánd rá magad, mert ilyen melegben borzalmas lenne a parton ülni. Én megnéztem a régi fürdőrucik jók rám, csak hát a hasam csúnya, és Debrecenben próbálok egy színű tankini felsőt venni. Ha kimegyünk szoboszlóra is, anyuék tudnak Fügére nézni, mi végre tudnánk strandozni, meg ugye Balcsi is, meg ősszel wellnes..szóval vmit kell alkotnom, mert én nem bírok a parton ülni.

zetibebi: én nem kövezlek meg, szerintem is biztos hogy egy gyerekkel sokkal egyszerűbb, többször írtam már hogy nem tudom páran honnan veszik az energiát, akiknek több babájuk van. Milyen filmet néztél?

julcsi: jövő héten kedd vagy szerda? Mi hétfőn megyünk,tehát bármelyik nap jó lehet. Esetleg hétfőn tudunk telcsin egyeztetni. Ari vagy hogy gondoltál ám rám..Örülök hogy jól akalult az este...

elif: ügyes Efe :shock:

mai menü: tejesgyümi leves, krumplifőzelék,paradicsomos virsli.

Kép
budabo
 
 


Kangu :lol: Annyit vagy eszemben, mindig arra gondolok, hogy te jó ég, ha Zéti 3 éves lesz, Oli másfél, és lenne egy harmadik aki még újszülött...kiszaladnék a világból!!! :D :D :D Biztos kérdeztem már, neked van segítséged? Hogy bírod?

Millye, a kozmetikushoz az is kell hogy jöjjön valaki Olizni, csak anyukám jöhet szóba de ő meg eléggé be van havazva mostanában (hú ez de jól hangzik, mármint a hóóó :D ) úgyhogy hát nem tudom, de nagyon vágyok rá, nem hiszitek el de tényleg papírzsák kéne a fejemre :oops: :)

Bogi valamelyik nap a Másnaposokat néztem, na azt nézzétek meg, majd' bepisiltem rajta, brutál a film :D Ma meg a Gran Torino-t, az alapsztori szomorú de néha nyomnak benne egy-két poént. Elég jó, Clint Eastwood-os.

Dagító Olító sejti hogy ma övé a terep, nincs itt a konkurens, és ki is használja, ölbebabát játszik. De legalább kettesben vagyunk, nem is bánom.

Van még más baba is aki éhségsztrájkol? Olinak vagy nem kell a tejcsi, vagy ha mégis eszik akkor visszaböfizi. A tejpépet is visszaböfizte. A tea úgy-ahogy lent marad. Asszem nem erőltetem ma a kaját, ha felkelt reszelek almát, azt nem tudja kiböfizni, meg teáztatom, majd este eszik ha hűlik az idő.

Kérdés: van aki használ szőrtelenítő krémet :?: Én azóta nem merek mióta terhes vagyok vagy szoptatok, pedig én szeretem mert kényelmesnek tartom, jobb mint az állandó borotva. Szóval szerintetek nem gáz ha az a krém felszívódik? Végülis nem nagy mennyiség kell, talán csak nem megy át annyi a tejbe.

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 

 
 

Efe édi lehet, van videó?

Gjéti várunk, mesélj :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Füge nagyon cukin pancsizik :)

Ladmon, betegesen félted Esztikét? Ez a csokitorta-sztoriból kerekedett ki? :shock:

Millye, én két vagy három éve voltam az Aquarénában, szóval azóta lehet, hogy változott a helyzet, de akkor egy centi árnyék se volt ott. Meggondolnám kétszer is picivel...

Julcsi, gyertek csak Marcival, amikor csak kedvetek van!!! Szívesen látlak titeket :)
(szerintem az a gabonapép a Sinlac, amire tesód gondolt - szerintem Marci nem sovány)

Léna nagyon ügyes a pelusba-nem-pisiléssel :D és jó, hogy újra velünk vagy, Zsuzsi :)

Efe nagyon-nagyon-nagyon ügyes!!! :D alig vártam, hogy valamelyik babácska elkezdje ezt :) videót kérünk! (hadd tanuljon Adri is :wink:)

Adri meg remélem, még nem fog állni egy ideig, mert így is állandóan pakol, ma már "segített" teregetni is, meg szuámítógépet is szerelt... :roll: állati cuki, de ha pisilnem kell, be kell zárjam a hordozóba vagy valahova, addig vonyít, mert különben valami galibát csinál.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Sziasztok!

Ma anyumnál voltunk, Bencus semmit sem aludt a melegbe! :?

Andrisnak nagyon Boldog Hófordulót kívánunk!

Helga, sajnálom a rossz napokat! :(

Bogi, Füge nagyon édesen pancsizik! :lol:

Panna, örülök, hogy nem találtak semmi rosszat az uh-n! Nekem is volt már cisztám a számba! :?

Nilabali, köszönöm, a lábam már nagyon jól van, szinte nem is fáj, ebbe a melegbe kicsit érzem, de már egyáltalán nem vészes!
Milyen volt a pancsi, élvezte Bazsi?
Nagyon édes a hintázós kép! :D

Nagyon ügyi Adri baba! :D

Millye, ma anyukámnál folyamatosan ette Bencus a lábát! :D Úgy örülök, mert jövőhéten jön anyum hozzánk 2 napra! :D

Zsuzsi, nagyon cuki Léna! :D

Julcsi, nem is sovány Marci! :shock: :?

Efe már beszél!? :shock: Nagyon ügyi! :lol:

Zétivera, ebbe a melegbe Bencusnak se olyan az étvágya! :?
zsu83
 
 


Elif, most értettem meg, az Ali baba miért baba! :) ezt sose értettem eddig :)

Ladmon, tényleg szép ez a rózsaszín telcsi, nem csoda, hogy beleszerettél :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Stelly, nem a sinlac az állítólag valami rízs és szentjánoskenyérmag alapú cucc, de az nálunk nem játszik, mert nagyon fog. Úgyhogy nálunk kölespép vagy rízspép játszik csak. Majd körülnézek, hogy mia szmpatikus.
Lehet, hogy nálunk lesz szükség kreativitásra az élelmezésben, mertkrumpli ma is kiköpésre lett ítélve. (Illetve kiszopogatta közüle az anyatejet és rámköpdöste a burgonyát. :? ) Lehet, hogy a Gyerek válogatós lesz, mint anno az Apája volt... :roll: :?

Huhh, sajnálom Bencust! :( Ilyenkor estére teljesen kikészül?

Ja, és én is örülök ám Pandus, hogy nincs ciszta!!!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


stelly: nagyon mozgékony és ügyes Adri, elhiszem hogy nemlehet egy pillanatra sem egyedül hagyni 8)

zsu: mi sem sokat aludtunk...jövő héten kimenő?

Kép
budabo
 
 


Elif köszönjük a köszöntést :D szóval ilyen dumagép a fiad? Videózd le légyszi légyszi....

Budabo hülyén hangzik, de azon gondolkodom, hogy jobb lenen ha rossz idő lenne jövőhéten és akkor nem mennénk :D talán jövőre jobban össze tudom szedni magam és akkor talán rá tudom magam szánni a pancsolásra meg a fürdőrucira... :oops: ja igen és lemondtuk az augusztusi nyaralást is... :roll: Sikerült a férjeddel megbeszélned a tankinit? Mert az egy jó ötlet... :roll: főleg, ha te nem érzed magad jól a kétrészesben... :roll:

Zetibebi na ezért jó Nilabali-nak mert neki a kozmetikus is házhoz megy... ááááááá de jó neki... de viszont neked anyukád ebben segít ugye? :roll: nálunk nincs éhségsztrájk... :roll: én epilátort használok meg a lányom szokta néha kiszedegetni a lábamon szőrt... amikor csak pár szál van :D nekem a szőrtelenítőt nem bírja a bőröm. :roll:

Stelly köszi, hogy szóltál! Ez így már más... beszélek a férjemmel.... :roll:

Zsu83 remélem azért este fog aludni a fiad... na én is jól elaltattam a fiamat az ágyunkon délután... annyira, hogy aludtam vele együtt :lol: na ez volt az első alakalom amióta megszületett, hogy aludtam vele napközben :D de olyan jól esett! Milyen jó lesz neked jövőhéten, hogy anyukád ott lesz nálad! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: miért mondtátok le a nyaralást????? Lacival megbeszéltem a tankinit, már csak Debrecenben kell vhol felhajtanom. :lol: Annyira ne legyen rossz idő..Beszéld rá a férjed esetleg Velencei tóra, ott talán nincsenek olyan sokan.

Kép
budabo
 
 


Julcsi, estére már nagyon kivolt! Szopizás után rögtön beájult! :)

Bogi, igen, úgy néz ki lesz kimenő! :D

Millye, estére beájult Bencus! :D Én régen nagyon sokat aludtam Bencussal míg nagyon pici volt, de akkor még bulizott éjszaka, és nappal pihennem kellett! :D
zsu83
 
 


Jobb reggelt!
A héten még egy nyugodtan átaludt éjszakám sem volt. Füge felsír, légzésfigyelő bejelez, ma éjjel a vihar..Füge is minden reggel korábban kel, estére hisztis :oops: És jövő héten anyós pajti 10 napig...
zsu: használd ki! Lehet hogy ma én is szunyálok ha kisasszony is. :wink:

Kép
budabo
 
 


SOK BOLDOGSÁGOT A FÉL ÉVES HANNA BABÁNAK!!! :D Andrea17 vajon merre jársz?

Videóztam, de csak olyan sikerült egyenlőre amin fiamnak csak a hangja van, ő nincs... Efe sem lesz tv-s műsorvezető, amint meglátja a kamerát elhallgat :( . De még nem adtam fel. :)

Bogi: mi is ezt játszuk, nem vagy egyedül. Kitartást neked is! 4-kor keltünk. :roll:

Kép
Kép
elif
 
 


Mi vaaaan? 10 napra mentek??? Efelett mindig elsiklottam! Szegééény!! :( :(

Enyimé sem viszi túlzásba.... Este 10-kor passzoltam végül az ágyba... És már javában itt csuklik mellettem...

Tegnap voltunk Dévény tornán! Boldog voltam, mert a gyt. maximálisan meg volt elégedve a fejlődésével. Az ide-oda forgás az elvárt. És -figyeld Stelly- két hónap múlva kell menni legközelebb a következő mozgásforma, a négykézlábazás előtt!
Adri csak ennyivel húzott el kortársaitól.... :D

Na, és persze enyém a rózsaszín telefon! Jeeee!!! 8)

Megyek, mert Eszterem nem úgy néz ki, mint aki hagyja, hogy nyugiban megreggelizzek!
Kávézni még azért megpróbálok visszajönni.

ladmon
 
 


andrea: már fél éves Hanna???????????? gratula.

elif: együttérzek és kitartok és majd lesz vmi :lol: Keresztlányaim érdekesen nyomják, múlt héten csomót vigyáztak most meg alig jönnek. Naná hogy Füge meg van zavarodva, hogy hol vannak az ő játszópajtásai??

ladmon: nyugi tele vagyunk csavi tervekkel, csak banyus is jönni akar velünk. :twisted: Kávé?? rám is rám férne még egy.

Kép
budabo
 
 


Boldog fél éves szülinapot Hannácskának!!!

Most szigetezni megyünk, délután jövünk.

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


jó reggelt!

bogi,ladmon,elif:húú,de korán keltetek!

ladmon:gratula az új rózsaszín telcsihez!és Esztike ügyes kislány,tudtuk mi ezt!sajnálom a korán kelést!kávézni gyere majd,én bedöntöm az elsőt egyedül!

bogi:ti mentek Debrecenbe?10napra?szegénykém4bár,gondolom sokat csaviztok majd és találkozol amyvel is4ő is nagyon régen járt erre!azért remélem tudsz majd babanetezni,mert hiányoznál nekünk!

elif:köszi a programot,lehet ma ránézek,mert ma nem megyünk sehova!

zsu:örülök,hogy jól van a lábad!Bazsalikom nagyon élvezte a pancsit,meg a tegnapi napot,bár délután csak egy órát aludt,a szokásos3 helyett,de édespofa volt.kint volt a kertben egész nap,hosszasan tanulmányozta a füvet,a virágokat,a fákat....nagyon tetszett neki,sőt szépen evett egész nap és még egy fél barackot is bekajált,rendesen reklamált,ha nem elég gyorsan kapta!ennyi barackot még sosem evett meg egyszerre!
nemsoká teszek képeket!

andrea:Hanna már tényleg fél éves!Istenke éltesse!és anyuciját is!

julcsi:mégsem viszem Bazsit orvoshoz,tegnap szépen evett,lehet csak a meleg miatt étvágytalan,és ledumáltak róla,hogy sovány lenne,vagy fogyott volna....
milyen pépet veszel Marcibogyesznak?én regisztráltam a Milupa honlapján és küldtek mintacucokkat,abban is volt tejpép,de Bazsinak nem ízlett!
egyébként,nem a 3x-tól nincs izomlázam,egyszerűen nincs is rajtam izom...a hirtelen sok fogyás kicsit betett az izomzatomnak!
de szombattól bicózás és jövő hét szerdától salsa,mert egyéb mozgást nem enged a sebész!remélem a kondim kicsit helyreáll majd!

zetibebi:pihiztél tegnap?

elmegyek reggeliért,és jövök a következő kávéval!valaki csatlakozik?

ja,olyan szélvihar volt éjjel,hogy csak bámultunk...kimentünk az erkélyre és nem hittünk a szemünknek,csoda,hogy a fák a helyükön maradtak!

Kép
nilabali
 
 


Bogi: 5 hónapja még nem volt egy nyugodtan átaludt éjszakám. :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Zetibebi:Hát persze, hogy van segítségem. A 80 éves anyósom, aki velünk lakik. Ő az én legproblémásabb, legneveletlenebb, legkibírhatatlanabb,legidegesítőbb, 4. gyermekem :evil:

Mindig irígykedek,amikor itt azt írjátok, hogy látogatóba mentek az anyósotokhoz, és hogy tönkreteszi a hangulatotokat,az egész napotokat. Nos, ezt képzeljétek el minden nap. Minden reggel újra keződik, sosem látni a végét,nem tudom azzal nyugtatni magam, hogy csak1 v. 2 napot kell kibírni. Még kb 10-15 évet kell nyelnem :roll: És persze mint minden anyós nagyon"okos" "bölcs" és amit mond az úgy van, különben megsértődik sír és duzzog.

De tudjátok mit? Semmi okom a nyavajgásra, én vállaltam, sejtettem mit veszek a nyakamba. És van 3 gyönyörű, egészséges gyerekem :D :D :D

Kép
kangu
 
 


Megjöttem csatlakozni a kávéhoz.

Hehe, akartam írni Boginak, hogy majd jön Julcsi az átaludt éjszakához hozzászólni.... És lőn.... :D

Amúgy Julcsi, Esztibe naponta utazik Sinlac, de semmi fogó hatást nem tapasztaltam. Mondjuk negyed adaggal nyomjuk....

Uff, a gyermek a kávémat zoomolja... Szerintetek álmos? :D

És éljensoká az első félévesünk!! Juhéjjtapsvihar Hannának!

A csudavigye, el kell mennem boltba... Még akkor most caplatunk el, mint 2 óra múlva!

ladmon
 
 


na,itt vannak a képek:

Kép pancsika Kép azt hiszem kezdenek elállni a fülecskéi,mint apának.. Kép szieszta Kép huncudáréééé,ez még hétvégéről

Kép
nilabali
 
 


Kangu, ez elég cefetül hangzik. De miért lakik veletek? Muszájból?

Bazsalikom meg király, de szerintem nem állnak el a fülei... :)

ladmon
 
 


ladmon:köszi!nekem nem tudnál bevásárolni?

kangu:anyóssal lakni?hát,minden elismerésem!

julcsi:jó szigetezést!

Kép
nilabali
 
 


jöttem én is kévézni, reggelizni veletek!

Bazsalikom írtó édes, de szerintem sem állnak el a fülei. Vagy lehet Nila, hogy te szeretnéd tudat alatt így látni? Persze, ha egyszer már valakinek bejött a cuki elálló fül, miért ne ismétlődhetne meg valami csini kislánnyal úgy kb 15-20 év múlva a történet :wink: :D

Kangu, beteg is anyós, gondoznod kell? Úgy értem tisztába tenni, mosdatni?

Féléves Hannánknak nagyon boldog fordulót kívánunk mi is!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


ja, képzeljétek, pénteken megszületett barátnőm kislánya, Timike, 4400 g, 59 cm :shock: :shock: :shock: . Két menetben jött ki, mert először beszorult a buksi, de akkor már császározni nem lehetett, szóval mégis alul kellett átnyomni, cudar lehetett, de jól vannak, már otthon!Cukiiiiiiiii!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


zsuzsi:lehet,hogy igazad van...!de azért 15év az még igen korán volna...!apja szerint az én fülemet örökölte,hát..nem tudom4de mindegy is!
barátnődnek gratula,nam lehetett könnyű menet!és sok boldogságot és egészséget a picinek!
láttam a képeket,a sapis képen annyira hasonlít rád Léna!
a nemiség kérdése a keresztlányomat is foglalkoztatja,most 2és fél éves,állandóan ki kell bontani Bazsit a pelusból,hogy megvizsgálhassa a kakaskát.amikor mondjuk neki,hogy már látta,akkor jön a dumával,hogy alaposan meg kell nézni,mert sokat kell gyakorolni valamit ahhoz,hogy jól tudja az ember...haláli dumája van!

Kép
nilabali
 
 


zsuzsi:mit reggelizel?

Kép
nilabali
 
 


...hát ez tényleg haláli, miket tudnak mondani a csepp kis 2,5 éveskék!
Tejberizs extra mennyiségű kakaóval, és őszibarackkal. A tegnapi vacsi lett volna, de este győzött a dinnye... Léna olyan édes, képzeljétek, mellbimbó formájúra faragott görögdinnyét imádja szopizni, szinte rávetődik, ha meglátja, és szívja veszettül. :lol:
Na idulunk minnyá Döbröntére, Léna szokás szerint durmol. ma még csak 1x volt fenn hamizni, kb fél órát!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


zsuzsi:jó utat nektek!bazsi is alszik már egy órája úújra,ő is evett és kicsit játszottunk aztán már ment is alukálni....ki kell pihennie az éjszaka fáradalmait,vagy nem tudom,mindig ezt csinálja,felkel kicsit fent van és már úja szundi!
mellbimbó formájú görögdinnye???!!!!micsoda ötleteid vannak!aranyos lehet!
én a tejberizst nem szeretem,de a tejbedarát igen és én is soksoksok kakaóval!én egyébként kakaófüggő vagyok,mindennap legalább két bögrével leküldök,imádom!
hol van Döbrönte?apa is megy veletek?

Kép
nilabali
 
 


Na, nincs is olyan car idő...

Tejberizs... Nekem bezzeg csak szalámis kenyér jutott.... :cry:
Jó utat Döbrögibe! :D

Stelly: anyum balhé összetett, de most elkönyvelte, hogy megsértődtem. Nem akartam megvárni a hozzátáplálásos Zétivera által korábban már jól felvázolt műsort. :)

Elkezdem altatni, mert utána újra megyünk.

ladmon
 
 


mivel senki nincs itt,én megfosztom a társaságom magamtól és elmegyek kicsit tévézgetni,amíg bubukál a kicsi fiam!

mai menü:palócleves és szilvásgombóc a'la készétel!

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok anyák és babócák!!

Először is KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK A KÖSZÖNTÉST!!!!!!!
És igen féléves!!!!! :shock: Hát ez nagyon durva mennyire repül az idő!!
Aranyosak vagytok,hogy hiányoltatok és így utólag bocs az eltűnésemért,de mostanság nem egyszerű Hanna babámmal,komolyan lassan két ember is kevés lenne neki :shock: egyfolytában ott kell lenni vele és játszani,különben sírás!!!!Meg jövünk megyünk nem sokat vagyunk itthon,ezért sem jöttem mostanában,de hiányoztatok ám nagyon!!!! :) Ja és elkezdtem eddzeni,heti 3-4 alkalom másfélóra!!!Nagyon jólesik és remélem hamar lesz eredménye is :lol:

A babáknak nagyon boldog Hófordulót!!!!!
És csuda helyesek egytől-egyig,mennyit fejlődtek!!!!!!!! :shock: Teljesen ámulok-bámulok,hogy ennyit nem jövök és az egyik lassan megy a másik beszél :shock: :lol: Nagyon ügyesek!!!!!!!

Hanna képzeljétek egyfolytában felakar állni,voltunk a védőnéninél és neki is megfogta a kezecskéjét és kinyomta magát,a védőnő meg majdnem elájult,hogy már áll a gyerek!!! :shock: Mondtam,hogy azért még nem,mert ha nem a kezünkbe kapaszkodik akkor még csak térdre tudja felhúzni magát és ott elakad és akkor nagyon ideges :lol: meg mondtam,hogy én nem is nagyon engedem,félek,hogy még ez nem neki való,de azt mondta,hogy amelyik baba magátol akar állni azt hagyni kell csak erőltetni nem szabad!Na szóval velünk minden ok!!!
Igyekszek vissza olvasni :oops: :)

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Bogi, jaaa tíz nap??? Azt hittem, rövidebb idő... huhhhh tarts ki, majd gyere, amikor tudsz!!!

Zsuzsi, gratulálok barátnődnek, tudsz képet hozni a kismanóról?

Ladmon, remélem, hogy dűlőre jutsz anyuddal. (Ott a szép rózsaszín telefonod, lehet rajta jó hosszan lelkizni, beszélgetni :wink:) Sajna tudom, hogy nem egyszerű, ha szeretné jobban tudni, mit hogy kell csinálni, azért remélem, békésen megoldjátok.
Ja amúgy a fejlődésről: mondtam Tominak, hogy Efe már mondja, hogy baba, na azóta Adrinak is hajtogatja, hogy baba, hogy ő is mondja... hiába mondom neki, hogy ráérünk, mozgásban annyira előre vagyunk, hogy nem volt ideje a gyereknek a beszélgetéssel is foglalkozni, ő azt is szeretné :lol: szegény gyerek, már most magasan van neki a léc :lol:

Boldog-boldog fél évet Hannának! :D Milyen volt a jövés-menés? Tessék mesélni, meg képeket hozni!

KépKép

KépKép
stelly
 
 


nilababa: örülök hogy jól sikerütl a tegnapi nap. Egyre jobban fog ízleni minden Bazsalikomnak is. Mi a gyümin bealudtunk, alig evett. Nagyon jók a képek! olyan kis huncut pofitok van. :wink:

gerendai zsu: te mindig úton vagy? :shock: Boldog hófordulót utólag. Gratula barátnődnek.

andrea: edzés, heti 3-4 alkalom...na ezért marad nekem az ápol és eltakar felső egy darabig. Én ehhez lusta vagyok, illetve egyedül elmenni. :oops:

julcsi: tudom :oops: . Azért is írtam kisbetűvel nehogy vki felháborodjon, de engem meg Füge általában elkényeztet a jó éjszakákkal és ha néha felborul a dolog akkor nagoyn fáradt vagyok. Sajnálom majd fog nálatok is alakulni, lehet hogy mi meg most romlunk el. Marci szerintem még mindig többet alszik nappal mint Füge.

kangu: hát én el sem tudnám képzelni egy fedél alatt anyóssal,elég nekem a saját anyukám.

ladmon: én már két kávén túl de lassan jöhet a harmadik.
Jó képeket csinál az új telcsid? Tessék Esztike képeket hozni.

stelly:
áááá hamar elmegy, ott legalább nem kell takarítani, mosni,vasalni,főzni...semmit. CSak füge és apa, azért így is lehet vmennyit pihizni.

millye,zsu?

Kép
budabo
 
 


Bogi, remélem nem bántottalak meg, csak ezt nem tudtam kihagyni. :) De azért időközönként emlékeztetlek, hogy az éjszakát pöttöm korától átalvó gyerek nem természetes, hanem ajándék az élettől.... :wink:

Ja, átnézem a telefonjaitokat, úgy esett le az enyém ma délelőtt, hogy képernyője (valószínűleg örökre) elsötétült. :( Huhh, de örül Apa, ha tudnátok! :? :roll:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Ja, és Marci tényleg jól alszik napközben. Sokat és egyedül elalszik. :) Mostanság jól el is játszik sokat.
Volt nekünk is egyedül-unatkozom-jöjjön-valaki-és-szórakoztasson korszak Bogi és Elif (igen idegörlő tud lenni :? ), aztán vége lett. Szóval van remény. :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


julcsi:teljesen igazad van,akárkinek mondom milyen alvó Bazsi azt mondja,hogy tegyem össze a két kezem!hát,össze is teszem!
ma Bazsi sem hajlandó egyedül lenni,csak nyöszörög egyfolytában!kivittem pihiszékbe a konyhába,hogy együtt főzzünk,az se jó neki,csak nyöszörög,és nyöszörög,ha kézbeveszem semmi gáz.Tehát nem fáj semmije,nem éhes,nem szomjas,csak társaságra vágyik és nem elég ha lát.....
most kap egy kis barackot,kíváncsi vagyok ma is megeszi-e?!
vettél Marcibogyesznak pépet?

Kép
nilabali
 
 


képzeljétek,pióca lett a fiam!!!!!!!!most azzal szórakoztatja magát,hogy az alkarját szívja.....lehet,hogy mégis fáj az ínye!
azt hiszem,itt az ideje,bevetni a chamomillát!

Kép
nilabali
 
 


Anyósnak semmi baja, megéli a családjukban szokásos 90-95 évet is. :?
Csakhogy elkapatták a gyerekei és persze a férje (aki már meghalt)A lényeg: éjszaka fél egyedül. A másik 2 gyerekének több esze volt mint az én drága férjemnek, ők időben leléptek. Férjem mint a legkisebb gyerek ittragadt. Hiába van meg az anyagi lehetőségünk a költözésre, a hisztérikát nem lehet egyedül hagyni, mert felfalnák a mumusok. Egyébként önellátó (még), csakhát mivel ez az ő háza, itt én vagyoka betolakodó, aki ráadásul még hálás is lehet, hogy itt lakhat. :roll: Időnként a férjem is kap pár megjegyzést, hogy ez-meg az elvárható tőle, hiszen 30 éves koráig "eltartotta". Persze,a párom hazaadta a fizetését 18éves korától,cserébe főztek-mostak rá. Szerintetek ez az eltartás?! :evil: Na,most jól felidegeltem magam, pedig "bolond lyukból bolond szél fúj" egy bolond vénaszonyt meg sem szabad hallani,egyik fülön be, másikon ki. :?

Kép
kangu
 
 


Sziasztok lányok!

Bocsi, de megint nem tudok reagálni... :( Az, "hogy még sehol nem tartok", egy igen enyhe megfogalmazás.... Holnap indulunk és még minden hátravan. Kéne vasalnom csomót, összepakolni, rendet rakni... stb.
De porszívózni képtelen vagyok, mert Hanna elképesztően fél minden idegen hangtól.... Tegnap is próbáltam porszívózni, de fél perc után olyan keserves sírásba fogott. Most is amikor jöttünk haza, egy pavilonnál hangosan szólt a zene és szegény már ettől megijedt és sírni kezdett. Szóval már nekem is egyre kevésbé könnyű mellette bármit is csinálni. Nagyon aktív lett.

Most egy hétig biztos, hogy nem fogok tudni jelentkezni, majd ha már Magyarországon leszünk talán lesz egy kis időm. Szorítsatok, hogy jó időnk legyen! Már nagyon várjuk. Én valószínűleg augusztus 20-áig otthon leszek Hannával, szóval remélem, hogy ebben a 3 hétben lesz olyan jó idő, hogy tudunk Balcsizni is.
Majd próbálok jelentkezni! Legyetek jók!
Puszi mindenkinek!

Panna
pandusika
 
 


Sziasztok,
nagyon gyors leszek, mert romokban a lakás és hosszú idő és nyűglődés után végre együtt alszanak a lányok. Ezt most kaptam mélen, ha gondoljátok, használjátok fel :)
http://www.pampers.hu/hu_HU/eCoupon/eCouponWeb.pdf
Medencepartira fel!

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_
 
 


Még egy kérdés: már mindenki hozzátápizik? Akarom mondani gyümi/zöldség szopi/tápszer előtt/helyett?

Ezt jól megaszontam :oops: :lol:

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_
 
 


Hannának boldog feledik szülinapot!!!

Pandus jó utat!

Hú Bogi, tíz nap? :shock: Én egyet sem bírnék az enyémmel... (az alvás-témáról én is tudnék mesélni :wink: )

Kangu, eszméletlen idegeid lehetnek, az én idegeim csak arra elegek hogy a két kis vacakkal boldoguljak és kifújt, még egy anyós is...aszta.
Bébiszittered van? Jársz valahova egyedül? Mentek nyaralni? A csajszik járnak oviba, bölcsibe? Hát, Nila szavaival élve leborulok előtted!

Millye és Zsu ma még nem voltak...

Ma valami egészen rendkívüli történt, reggel elmentünk csavarogni Olival (már önmagában ez is rendkívüli), és nem aludt délelőtt, fél 12kor dőlt ki és még mindig alszik. (egy megszakítással amikor felkelt enni de vissza is aludt) Ez nagyon durva :shock: éjjel sem alszik ennyit egyben, már 3 órája nyomja! Csak nincs baja...

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


julcsi:nem sértődtem. Tudom én hogy Füge rendes baba, hogy az első perctől átalussza az éjszakát,, de hát mivel elkényeztett, nem bírom én az ilyen éjszakákat. Lacinak is mindig mondom, hogy tuti lesznek rossz éjszakáink. Igazán nem is Füge volt a gond ma éjjel, hanem a légkondi meg a vihar. Szóval kitartok lesz ez jobb is. Fügémet meg most újra szoktatnom kell az önállóságra, mert kicsit el lett kapatva, látod Marci ebben tök ügyi. :wink:

panna: jó utat!

nilababa: :lol: :lol:

kangu: ez durva

Kép
budabo
 
 


Kangu, egyre jobban becsüllek.........

Jasmin, csak majdnem mindenki, mi még nem, Ladmonék sem, mást nem nagyon tudok, aki még nem.

ZVera, dehogy van baja :lol: csak pótol :) örülj neki, dőlj le te is egy kicsit :wink:

KépKép

KépKép
stelly
 
 


zetibebi:szerintem julcsinak lehet igaza van,valamelyik nap írta,hogy tudat alatt már várod,hogy ébredjenek a srácok,most meg alszik és most is arra gondolsz valami baja van?!dehogy van!álmos és meleg van ő pedig alukál és kész!!!!!!
tudtál tegnap pihizni azért?

kangu: :shock: :shock: :shock: többet nem is tudok mondani!

panna:érezzétek jól magatokat!

jasmin:jó,hogy benéztél!ilyet én is kaptam e-mailben,de mi liberót használunk!elifte használsz pamperst,igaz?ha kell a kupon én is ide tudom másolni,vagy elküldöm levélben!

jelentem a leves félig kész-én általában vacsira főzök,mert apa csak este jön-,kuglóf majd később,mert Bazsika tényleg társaságra vágyik!és jelentem ma 3/4barack lecsusszant a kisfiamnak!örülök neki!holnap répát kóstoltatok vele!

bogi:egyébként szégyen ide-szégyen oda én is ki tudok bukni,ha néhanapján Bazsaládé többször felkel éjjel.....nagyon megszoktam a jót és másnap teljesen zombi vagyok....a jóhoz nagyon könnyű hozzászokni,sőt én azt sem tudom,hogy milyen a rossz,mások tudnának mesélni!

tényleg,zsu és millye tényleg nem voltak még ma!

Kép
nilabali
 
 


Bébiszitter?! Azért olyan jól nem megy :)
Egyedül valahova elmenni?! Még wc-re sem,mert dörömblnek az ajtón a bosszancsok :)
Nyaralni voltunk anyámékkal, ők legalább válllták, hogy 1-2 órát vigyáznak a 3 gyerekre amíg a párommal romantikázunk. Anyósra addig a másik 2 gyereke vigyázott (ránk is telefonáltak,hogy mikor szándékozunk végre hazajönni :? )
Ovi szeptembertől lesz a nagyobbik bosszancsnak-remélem bírni fogja. A kisebbik bosszancs marad itthon továbbra is,nem vagyok híve a bölcsinek, hamár úgyis itthon vagyok a legkisebbel.

Viszont régen együtt lakott több generáció, egy asszonynak akár 10-12 gyereke is volt, nem volt mosógép, eldobható pelus, porszívó, vezetékes víz, áram éééééés kibírták :shock: Tehát semmi okom a nyavajgásra :D

Kép
kangu
 
 


Jasmin: még mi sem.
Kangu: le a kalappal!
Panna: jó utat nektek!
Andrea: boldog fél évet Hannának!
Zvera: tart még a felmondás? :D
Bogi, Nilabali: szoptatás helyett, nektek az átaludt éjszaka jutott. (ez nem panasz, de több, mint egy éve nem aludtam egyhuzamban 5 óránál többet)
kreiszi
 
 


Na, most elgondolkoztam, hogyan is tudtak régen ennyi gyereket összehozni. :shock: Én esténként bezuhanok az ágyba, hogy utána óránként kelhessek "szomjas vagyok, éhes vagyok, pisilni kell, fáj a hasam, eltünt a babám,kérek zsebcit" gyerekprogramokhoz.Régen azért strapabíróbbak lehettek az emberek....

Kép
kangu
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?