Kangu
Annyit vagy eszemben, mindig arra gondolok, hogy te jó ég, ha Zéti 3 éves lesz, Oli másfél, és lenne egy harmadik aki még újszülött...kiszaladnék a világból!!!
Biztos kérdeztem már, neked van segítséged? Hogy bírod?
Millye, a kozmetikushoz az is kell hogy jöjjön valaki Olizni, csak anyukám jöhet szóba de ő meg eléggé be van havazva mostanában (hú ez de jól hangzik, mármint a hóóó
) úgyhogy hát nem tudom, de nagyon vágyok rá, nem hiszitek el de tényleg papírzsák kéne a fejemre
Bogi valamelyik nap a Másnaposokat néztem, na azt nézzétek meg, majd' bepisiltem rajta, brutál a film
Ma meg a Gran Torino-t, az alapsztori szomorú de néha nyomnak benne egy-két poént. Elég jó, Clint Eastwood-os.
Dagító Olító sejti hogy ma övé a terep, nincs itt a konkurens, és ki is használja, ölbebabát játszik. De legalább kettesben vagyunk, nem is bánom.
Van még más baba is aki éhségsztrájkol? Olinak vagy nem kell a tejcsi, vagy ha mégis eszik akkor visszaböfizi. A tejpépet is visszaböfizte. A tea úgy-ahogy lent marad. Asszem nem erőltetem ma a kaját, ha felkelt reszelek almát, azt nem tudja kiböfizni, meg teáztatom, majd este eszik ha hűlik az idő.
Kérdés: van aki használ szőrtelenítő krémet
Én azóta nem merek mióta terhes vagyok vagy szoptatok, pedig én szeretem mert kényelmesnek tartom, jobb mint az állandó borotva. Szóval szerintetek nem gáz ha az a krém felszívódik? Végülis nem nagy mennyiség kell, talán csak nem megy át annyi a tejbe.