Mó, te beteg agyú némber!
Remélem, hogy az életben többé nem kell lássam ezt a nevet se itt, se másol!
És tudod mit? Ha rád már nem is méri a meddőség "büntetését" isten, hisz te szültél 6 gyereket (szegénykék, bár sajnos senki sem válogathatja meg a rokonait), azért titkon remélem, hogy kis családodon belül megtapasztalod mit élnek át ezek az emberek!!!!!!!!
Nekem ez elégtétel lenne....Egyébként pedig azt gondolom, hogy TE EGY LELKI NYOMORÉK VAGY, mert isten is tudja, hogy egy ilyen nőre mint te, nem mérheti azt a kihívást, hogy meddő legyen, mert TE EGY NYOMI VAGY, és nem bírnád feldolgozni, végigcsinálni.
Jah, és ha kérhetem töröltesd ki ebből a topicból az összes firkálmányodat, hogy véletlenül se kelljen belefutni a nyálzásodba!!!
Witch! Uhh, akkor most hajtás pajtás van ezerrel! Biztos nem lehet könnyű, de anyagilag tuti nem mind1
Na de a jövő heted már lazább lesz, képet kérünk
Luki! Ma is azt mondta egy ismerős.....Én még mindig nem tudom kire hasonlít ez a gyerek
Na nem baj! A lényeg, hogy mi tudjuk
Egyébként az, hogy ennyit beszél Nor, és hogy ilyen szép szál leány, nekem nem mindig előny. Néha olyan rosszul esik mikor idősebbnek nézik a koránál
Falatka csodaszép, és olyan édesek a képeken Olivérrel!! Ők eljátszanak egymással? A trambulinotokat sajnálom, az egy kész vagyon!
Nika! Atti kádas képe naggggyon jó! Olyan: Miii van mááá öcsééém?
Vicuska! Rami csodaszép, és tényleg nagyon hasonlít rád a gyerekkori képeden!! Mióta csőrös poharaztok? Nor még mindig fuldoklik, ha abból kap inni
lippa! A csajaid kész nők már! Csodaszépek! A frizurájuk pedig pazar
Nekünk ilyen max parókában lesz
Azért ha van időd, jöhetnél te is gyakrabban!
bibar! Én olyan hajnal 1 körüli lefekvésre vagyok beállva, nekem ez már nem is fura
Oli nagyon helyes pasi! Jól látom, hogy tecsó pelust használtok? Most mi is kipróbáltuk, eddig pampers-t vettem, de ez sem tűnik rossznak, csak a pántok nem tetszenek, hogy olyan vastag a tecsósnál.
jucicuki! Csajok tündérek...Dorka ezt nektek képe nekem most a favorit
vikkata! Aztaaaa, micsoda séró
Ezen a képen már olyan nagyfiús Lőrinc:) Ez a frizura sem áll rosszabbul neki, sőőt talán még csibészesebb is
zsókuci! Kívánom, hogy minden vágyad az életben teljesüljön! Én nézegettem az iwiwen a körmös képeidet, és mint másik körmös mondom, hogy szépek!! A minták pedig változatosak, érezhetően van hozzá tehetséged. Nem ragadsz le egy fajta mintánál, mindenevő vagy
Tetszik!!!
Úúúú Spanyolországért irigyellek, én is elmennék, de idén kimarad a nyaralás
benszi! Azt hittem ám sokáig, hogy Te leszel az, aki megmondja a frankót Mó-nak, de már nem bírtam rád várni
Norcsi nem fésülködik magától, ahogy fogat sem mos
Ha a kezébe adom a fésűt, akkor olyan messzire dobja, amennyire csak tudja
Akkor ezek szerint ne tartsak tőle, hogy raszta sérója lesz?
Dóri&Apa puszis képe....még a szemüket is becsukták, pont úúgy mint a nagyok...
gabicsibe! Jaaa, végülis én is forró teát ittam az előbb! De akkor sem kéne eltanulnia
Na ma mondjuk ivott vagy 3 korty szobameleg szőlőlét
Haladunk
Mondok jobbat, de ezen már tényleg nevetni fogsz...az ok, hogy az ebédnek való csak meleg lehet (azt mindenki melegen eszi)...de a gyümölcs is (ha összeturmixolom neki a gyümit, akkor melegítenem kell)!
Éééééésss, lányok fogjátok be a fületek...mi a danoninot, a krémtúrót, de még a túrórudit is mikrózzuk
Nem eszi meg máshogy! Az overált nem 40 fokba vette fel, asszem akkor még csak 25 körül volt
Áhhhhh, divatguru
De a meztelenkedést szereti leginkább. Ahhoz, hogy a pelenkát ráadhassam, állandóan ki kell találnom vmi meglepetést, különben nem veszi fel. Pl, ha felveszed, anya gyí-gyí paripázik veled...így hajlandó csak.
elan! Már tavaly asszem október végén lecseréltük az ágyát, úgysem aludt benne
Gondoltuk majd ebben...ment is január elejéig, de akkor meg kórházban voltunk, és mikor hazajöttünk, mellénk vettük, aztán sikeresen ide is szokott. Már kibombázni sem lehetne. Sokszor én ébredek a nappaliban, mert már nem férek el a hálóban a családom mellett
De semmi gáz..ha 18 lesz, már csak nem akarja, hogy a pasija is mellénk feküdjön?
Addig meg már féllábon is kibírjuk
Egyébként mikor még a helyén feküdt, sosem esett le. Azért én mindig tettem az ágy elé egy szivacs matracot, de sose volt rá szükség. Jó magas ám a leesésgátló, és így nem is tud leesni! Gábor olyan éédes a fotókon, kis kíváncsi! Jó lehetett egy kicsit kikapcsolódni, ma mi is telkeztünk.
Remélem senki nem maradt ki!!
Őőőőő, mára ennyi