Új privát üzeneted érkezett!

Lukikám
micsodaaa??hogy történt??a francba,akkor nem megyünk :oops: :oops: bocsi :lol: :lol:

Vikkata
jaj de édes,és nagyon jó lett a séró :wink: :wink: nekem ez sokkal jobban tetszik mint a hosszabb fazon,igazi nagyfiús :wink: és hogy segitett Nika??

szóval az igért képek: Kép

Kép Retro mászóka a gyermekotthonban...

Kép a gyermekváros lakóinak játszópajtása:)

Kép és a játszóház kertjében:)

na eldugultam:)))))

bibar

Hát Luki, nem tudom, én is gondolkodtam már rajta, de talán Micimackó és baba, meg nyuszimintás már nem való az én koromban :lol: :lol: :lol:

Vikkata, nagyon komoly lett a fiatalember, ezzel a hajszerkezettel!

jucicuki

Sziasztok! :)

Már rég óta tervezem, hogy adok némi életjelet magamról, de most végre meg is teszem. Látom, én is pont jókor olvasgattam vissza az elmúlt pár oldalt :lol: Remélhetően most már visszatér a topik régi hangulata, és akik régen írtak is jelentkeznek. Úgy lenne az igazi!

Ne haragudjatok, hogy így eltűntem, nagyon ritkán átfutottam a topikot, de írni már nem volt erőm sosem.
Rólam: hát, munka szempontjából elég kemény időszakon vagyok túl. Ugye áprilistól úgy dolgoztam, hogy délelőtt az ügyfélszolgálati munkám, délután pedig a körmözés. Aztán júniusban úgy láttuk, hogy megpróbálnám csak a műkörmözést teljes munkaidőben, úgyhogy ez a harmadik hetem csak a szalonban dolgozva. :) Szerencsére elég jól alakul (kopp-kopp-kopp), már vannak visszatérő vendégeim, és sok a beeső is. Van, hogy egy nap 4-5 munkám is van, persze akad olyan időszak, hogy 1 ember jön csak, de azért szerencsére ilyen ritkábban van. Nagyon élvezem, hogy azt csinálhatom amit szeretek, és nem kell hajnalban kelnem, hanem kialszom magam. A szalonban a csajokkal jól kijövök, bár azért néha vannak kisebb súrlódások, de ez úgy gondolom belefér ott, ahol 4 nő dolgozik együtt elég sokat. Még csiszolódunk :P
Nyaralni idén belföldre megyünk, méghozzá augusztus második hetében, Pécsre, Zozó munkahelye által „vállalati üdülőbe” :lol: Szerencsére nagyon olcsó is lesz emiatt, de most elég sok a kiadás, úgyhogy több nem is férne bele, ha ez nem lenne, valószínűleg itthon nyaralnánk – persze ez sem lenne rossz, de azért jobb lesz kicsit kimozdulni, Pécsen és környékén sok szép látnivaló van, na meg vannak fürdőző helyek is :wink:
Viszont képzeljétek, úgy tűnik, hogy novemberben ismét megyünk Spanyolországba, a legjobb barátunktól azt kapjuk szülinapunkra + a névnapomra is, hogy ott ünnepelhetjük, és állja a repjegyünk felét, a szállás meg természetesen ott lesz nála! :oops: Úgyhogy most majd arra kell gyűjtenünk, meg költőpénz azért kellene. De már most várjuk! :D:D

BMC-s látogatást egyelőre nem tervezünk, most én sem érzem azt, hogy annyira vágynék a visszamenetelre. :roll: Most egy kicsit a munkára koncentrálok, aztán majd meglátjuk hogy miként lesz. Amúgy is még sokszor nem annyira jó érzések vannak bennem ezzel a témával kapcsolatosan, főként, ha olyan emberekkel találkozom, akiknek van gyerekük és nem becsülik meg. Ja, és persze minden vendégem kérdezi először, hogy na, és gyerek van már? Miért nincs? Mikor lesz? stb … ezek annyira nem jók, hiszen nem mondhatom el, vagy írhatom ki, hogy mi a helyzet, és hogy hagyjanak ezzel… Amúgy ezek normális kérdések valahol, ezért nem hibáztathatom őket, csak hát azért szar…

Kérlek, ne haragudjatok, hogy nem írok senkinek külön, de nem szeretnék senkit kihagyni, de annyi időm-energiám nincs, hogy most írjak egyesével.
Örülök, hogy ha rég eltűntek feltűnését látom, remélem, minél előbb több eltűnt bárányka ír majd :wink:
Jó nézni a képeket, hogy miként nőnek, cseperednek ezek a gyönyörű fiúk-lányok :D
És ha egyszer összejön a tali, ígérem, menni fogok! :D Hiányoztok azért ám… :oops:

Na most búcsúzom, majd jelentkezem, legkésőbb nyaralás után!
A honlapomon sok-sok új kép van ám + iwiw-re is feltettem őket, ha ráértek nézelődni (meg persze írhattok véleményt is - akár építő kritika, akár dicséret - az üzenő falra vagy a vendégkönyvembe is :lol: ).

Sok-sok puszi mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

hát nem is pazarlom többet ide az időmet,úgyhogy most ha írtok nem olovasom el!más topikba normálisabbak.még szerencse,hogy nem vagyok meddő,az is csak isten büntetése lehet.szóval bármit írtok ide nem olvasok be :D :D ! bevallom elég unalmas volt,süket sszövegek,meg az a sok kép......na csá.............

mó73

még szerencse hogy nem vagy meddő,bár elmebeteg vagy,nem tudom melyik a jobb,vagyis tudom,az első!te boldogtalan vagy,és nem is sajnállak,irogass csak ezer topikba,mindenhol utálni fognak elöbb utobb :lol: :lol: ja és te magad vagy isten büntetése,sajnálok mindenkit aki ismer téged,és ugyse birod ki hogy ne olvass ide,ezt is el fogod olvasni,mert annyira unalmas az életed hogy ez az egyetlen örömöd :lol: ja és a legtöbb kép a te "szép családodról" volt,ha nem vetted volna észre,untuk is már rendesen :lol: na csá,és ne gyere többet :lol: :lol:

bibar

Jé,ez nemcsak hülye,még unintelligens is....

Vajon a másik "jó fej topikban" is leírta hogy a meddőségről mi a véleménye??Biztos szeretni fogják ott is :lol:

De jó,akkor végre felfogta és lelép :D

Kata

gyönyörű lett a kispasid :D :D

Bibarkám

szuperek a képek,már nagyon várom ezt a kis szépséget :D

Zsókuci

örülök hogy jöttél és remélem jól beindul a körmös cucc :D

Kép
lukrécia

Mó, legalább hatott a szövegem..az irományod meg nem kommentálom, jót röhögtem rajtad! Szegénykém...

Zsókuci, szuper, hogy itt vagy!! Örülök, hogy azt tudod csinálni amit szeretsz!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Lippa, jaj de gyönyörűek a lányok!! Csak ülök itt döbbenten! És kérünk még képeket, minket nem untat, akit meg igen, az már szerencsére nincs itt! :lol:

Kép

vicuska2007

Csajok

bocsi az első mondatomért,nem volt
túl szép tőlem csak elkapott a hév :lol: nem szoktam ilyen csúnyákat írni meg lehülyézni mást,most egy kicsit bánt,persze a véleményem ugyanaz :roll: :lol:

Kép
lukrécia

Úgy látom végre tiszta a terep Mó ügyileg,remélem így is marad :D
( bár nyakamat azért nem tenném rá) !
Mindig azon tűnődtem hogy a fenébe tud valaki 6 gyerek mellett,egész nap a számítógép előtt ülni,de biztos van bejárónő meg miegymás (hiszen pénz az van bőven) .

Köszi a Csajok dícséretét és nagyon jólesett,hogy így örültök nekem :oops: !

Zsókuci drága de jó,hogy Te is felbukkantál :D !

Luki szerintem semmi baj nem volt az első mondatoddal :wink: :D .

Igyekszem többet jönni és ígérem hozok majd képeket is :wink: .

Mindenkinek millió puszi!
Lippa

lippa

Jónapokat drágáim!

Azta mekkora buli!Hát ez valami!Nekem tetszett!Olvasgattam ám rendesen!Én vettem a bátorságot és bekukkantottam Mó blogjába!Ajánlom nektek is,mert ha megnézitek a képeket és a nőt,rögtön rájötök miért ír ilyeneket!Egyszerű szegénykém mint a rajzszög és ez a képeken is látszik!De sebaj,mert már úgysem olvassa,ugye MÓÓÓÓÓÓÓÓÓ?????????????
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Na megpróbálok visszaolvasni,míg a kölkeim anyósnál vannak!

Priviben az említett Mó állt volna,akinek nem küldtem még el!

Zsókuci!
Örülök,hogy megy a szalon!Sajna a vendégek állandóan kérdezősködnek,ez nálam is így volt!Eléggé idegesített!Jó lesz Pécs és Spanyol is nagyon!Mi sehová nem megyünk nyaralni sajna!

Lippa!
Csodásak a csajaid és jó,hogy itt vagy te is!

Bibarkám!
Cuki fiú Olivér!
Hívlak csak a szokásos szarságok vannak+anyóssal nem gyengén összröffentünk!

Vikkata!
Sokkal jobb Lőrinc új sérója!

Vicuska!
A talin kis csöndes voltál,de most jól beszéltél!

Luki!
Nincs trambulin?Akkor mi sem megyünk :P :P

Megyek visszaolvasni az előző oldalt!
Vendég

Visszaolvastam valamennyire!

Timi!
Annyira bírom a szókimondásodat!Édes a lánykád és nagyon okos!Dóri haját fésülni,dehogy,ha az anyja sem fésülködik,akkor ő miért tenné?Add oda a kezébe a fésűt és hátha úgy megszereti a féslködést!Az enyém engedi és ő maga is megfésüli a saját haját,de nem szoktuk! :lol: :lol:

Nika!
Ati nagyon cuki!Grta az üléshez!

Witch!
Kitartást az ÁFA-hoz!

Elan!
Jó lesz majd azt egyalvás ne aggódj!De sajna az egy év is lehet választókor.Nálunk mindig akkor voltak rosszabb alvások!6hét,3hó,6hó,1év,1,5év.

Fiona!
Nagyot nyúlt Bence!Apa nélkül hogy bírjátok?Mikor jön majd haza?Motorozást én úgy tanítottam nekik,hogy megfogtam a bokájukat és egyik lábát tettem előre,majd a másikat!Közben mondtam neki egyik láb,másik láb!Hamar ráéreztek!

Kriszta!
Sima mezei szilvalekvárt vegyél kakira a boltból!Teáskanálnyit lökj be neki!Tokától-bokáig lefossa majd magát reméljük!Hogy van az urad az esés miatt?Az szörnyű lehetett!
Mi Milupa tápszert és BEBA-t eszünk keverve!

Vikkata!
Kérdezted,hogyha nappal kevesebbet esznek,akkor éjjel felkelnek-e!Hát ezeknek mindegy,mert kelnek sajna,de főleg Balu!2-3 felé!
Dóri már majdnem 1hónapja 5-6-ig alszik,de utána ő is jön hozzánk és nyomjuk tovább!

Szandra!
Miettának utólag is boldog szülinapot!Grat a járáshoz!

Kira!
Kakaót én csak most kezdtem el adni nekik,mert ők szorulósosak!Ezért esznek ritkábban banánt és krumplit is sajna!
Olivér is édes!Jó hamar kibújtak a fogacskák!

Gomba!
Helyes Benedek!Pocakfotót kérünk!

Gabicsibe!
Nem próbáltad meg Boti elé tenné a falatokat,hogy ő egyedül egyen?Adj a kezébe villát hogy felszúrja.Lehet nem eszik annyit,de így eltereled a figyelmét és becsempészed a szájába a maradék kajcsit!

Juci!
Cukik a csajaid itt is!

Süni!
Írjál már magatokról!És Zéti fotót kérünk!No meg a fáradt fejedről is tegyél képet ám!

Jerika!
Marcinak boldog szülinapot utólag!

Csajok!
Van még táblánk?Ott látnánk a szülinapokat és névnapokat is!

Rólunk!
Dóri a hét elején lázas volt!39-felett volt és 38 alá nem tudtam levinni napokig neki!Piros torok és hólyagos volt!Balu nem kapta el!
Ezért sem tudtam jönni!
Vendég

Kép

Kép
Vendég

Benszi, én imádom a kölykök képeit!!

Luki, egy grammot sem voltál durva!

Akkor közkívánatra egy friss Rami kép és találjátok ki a régi képen ki van.. :lol: Anyukám szerint Rami a klónom, de én látom benne férjemet is ezerrel.

Kép Kép

Kép

vicuska2007

Vicuska, édes és nagyon hasonlít rád!

Mit adtok neki szülinapra? Én olyan gondban vagyok...
A bulival és az ajándékkal is.

Minden ötletet szívesen fogadok.

jucicuki

Húúúúúúú Lányok mire végig olvastam :shock:

Nika
Grat a fogacskákhoz!Ezeken a mennyiségeken nem csodálkozom,fiúból van ő is :lol: :lol:Nagyon jót nevettem ám az ötleteden :lol: ,de jó ötlet volt!

Kira
Ha az első hintázás ilyen vidám lett készülj hogy sokat fog majd benne ücsörögni!Hogy te milyen szókimondó lettél :lol: :lol:
Én is néztem ezt az alsópáhokot,de én kicsit drágának találtam.Viszont menjetek csak nyugodtan,mi 3 hónaposan is voltunk nyaralni és most is megyünk :D

Fiona
Te nyújtod ezt a gyereket? :lol: nem látszik rajta,hogy sokat enne
ne izgulj Boti eddig rendesen motorozott mára már csak ücsörög rajta berregve vagy lükvercbe közlekedik.majd elindul Bence is.lehet,hogy ez kicsi neki :lol: :lol: Minek mennjen ezzel ha az igazi sokkal jobb.Boti csak vizet iszik,én is próbáltam már adni neki gyümilevet is,de ne kellett.Viszont én ennek nagyon örülök.

Timy
Nagyon hiányzott a humorod :D és végre volt valaki aki megmerte mondani a frankót! A lánykád pedig nagyon jó fej :D És okos kiscsaj!!!melegen issza teát.A sivatagban is forró teát isznak! :lol: :lol: :lol: nagyon jók a képek!Az overállt legalább 40 fokba vette fel ?:lol: Ja és ne kesredj el! ha már te szar anya vagy :lol: :lol: legalább a lánykádból kitűnőt faragsz a képek alapján :lol: :lol:

Lippa
Gyönyörűek a lányok!!Hihetetlen hogy már oviba mennek!!Kérünk még képeket!!A talit pedig igérem megszervezem ha lecsengett a nyaralások időszaka!!

Bibar
Kár hogy olyan "messze" van ez a játszóház!!Nagyon szép ez a park,de tényleg elszorul a ember szíve ha már csak a falat meglátja!

Kata
Nagyon szupi lett a sérója!!osztom Bobar véleményét!4Szerintem is jobb ez mint a hosszú!Nem sirattad meg?Én annó elpityeredtem,hogy levágtuk a babahaját.

Luki
Ne legyen lelkifurid!!!Inkább dobj képeket a Kiscicádról :D Milyen az új lakás??Megszoktátok már a pesti életet??

Zsókuci
Végre te is írtál!Örülök hogy jól megy a körmözés!Szoktam nézegetni a munkáidat!A legnagyobb elismerést pedig úgy is a vendégeidtől fogod kapni!!Aki már egyszer is vissza megy hozzád az megvan elégedve a munkáddal!!

Benszi
Így kimaradni ebből a sztoriból!!!Nem ismerek rád!! :D :D csuda helyeske a gyerkőcök ahogy szeretgetik egymást :D

Vicuska
Most már kár csodálkozni,hogy ilyen szép a lánykád!!Nem esik messze az alma a fájától!Tartja a közmondás :D

Lányok!
Én örülök hogy Mó itt volt közöttünk!!!legalább fellendítette egyszerűségével a topikot és vissza jöttetek :lol: :lol: :lol:

Nem melletted állok, ne érts félre kérlek!!!!Tényleg jobb lesz mindenkinek ha nem jössz többet!A stílusod pedig minősíthetetlen!!
gabicsibe

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

jucicuki

Vicuska

gyönyörű Rami,sztem is hasonlít Rád,a színei főleg de tudod a véleményem...nekem tiszta apuci :wink:

Juci

nem semmik a csajok,látom ezer a dolog.... :lol:

Benszi

már alig várom hogy megint lássam ezt a két szépséget :D király a dumád anyukám :lol:

Ezt a sorozatot meg kell osztanom Veletek :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép

Jó éjt :D

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Én is visszaolvastam, és hát igen... :D A lényeg, hogy már tiszta a levegő!

Fiona, szerintem ne szégyeld magad, majd eljön mindennek az ideje. Gabi sem csípi a darabos kaját, tudom, ő még kisebb, de nem látom, hogy ennek hamar végeszakadna :) Próbálkozunk, de egyelőre kevés sikerrel. Nagyon helyesek lehetnek a nagyfiaddal, hogy így összebújnak. Milyen jó, ha testvérei vannak a gyerekeknek, mostanában jövök csak rá. Én egyke vagyok...

Timy, nagyon klassz képeket hoztál! Egyrész csúcs a királylány kuckója, másrészt pedig csudaszép a lányod! És nagyon kreatív ;) Azt figyeltem, hogy már ilyen nagylányos ágya van, mikor cseréltétek le a rácsos ágyat? Nem féltetek, hogy kipotyog? Azok a képek is nagyon tetszenek, ahol apuval van, látszik, hogy teljes a szerelem.

Bibar, húúú, irigy vagyok a zenebölcsis játszóház miatt... ez hol van helyileg? Úgy örülnék, ha a környékünkön is lenne ilyen, de hát nem tudok egyről sem...:( A legközelebbi a Marczibányi téren van, de oda is lehetetlen vállalkozás BKV-val elindulni, ráadásul komoly várólistájuk van. Nagyon klassz képeket csináltál, látszik Olivéren, mennyire jól érezte magát! Tetszett neki a mók?

Vikkata, hát tudod, én szerelmes voltam a hosszúhajú Lőrincbe is, de muszáj elismernem, hogy az új sérója is szuper!!! :D Mivel csináltátok? Sírt nagyon?

Nika, éljen a hozzátáplálás! Klassz, hogy ilyen jóevő a fiad, csak így tovább! Milyen főzelékeket adsz neki? Vacsira is kap már?

Lippa, de jó, hogy előkerültél! Hallod, annyira nagyon nőttek a lányok, nagyon sokat változtak! Szeretik egymást? És a bölcsit? Bejött nekik? Most a szünetben meg tudod oldani a felügyeletet, vagy szabin vagy?

Luki, mit csinált a vihar a trambulinnal? Ezek a képek.... hát no comment :D Ráadásul pelusban, nadrág/szoknya nélkül! :)

Zsókuci, én is gyakran megnézem a munkáidat iwiwen. Szerintem tuti be fog indulni rendesen ez a körmözés, nagyon tehetséges vagy! A spanyol útnak örülök, biztosan nagyon klassz lesz! Ami a BMC-zést illeti... majd ha eljön az ideje, úgyis érezni fogod, és akkor sikerülni is fog. Igazad van, hogy nem görcsölsz rá.

Benszi, nagyon sajnálom Dorkát :( Mi baja lehetett? Balu nem kapta el? Szépek a szeretgetős képek, mind a kettő! A párom is úúúúúgy szeretne egy kislányt. Köszi a megnyugtató szavakat alvással kapcsolatban, hát nem könnyű a délelőttöt kihúzni valahogy az alvásig, de egyelőre sikerülget... idővel biztosan hozzászokik az új rendhez Gabi és nem akar nekem fél 11kor beájulni.

Vicuska, húúú, tényleg nagyon hasonlítotok :D Anyukádnak igaza van? :)))

Juci, aztaaa, a csajszik igazi kis barnabőrű hableányok! Istenien néznek ki, én is akarok ilyen bőrt :D

Hoztam pár fotót. Hogy ne csak a "süket szövegemet" olvassátok ;) Az elmúlt 3 napban igazán nem panaszkodhatom, mindennap mentünk valamerre, már nagyon rámfért. Pénteken a Küker Parkban voltunk strandolni, most sokkal jobban érezte magát Gabi, mint az elmúlt alkalommal. Nagyon klassz hely, nemcsak medencék vannak, de játszótér is és nagy park, mókusokkal. Tutira megyünk még, bár rendszert nem fogunk csinálni belőle, nem olcsó.
Tegnap egy barátnőnknél voltunk, akivel ugyanaznap szültünk a Jánosban, nála néztük végig a csodaszép tornádót :D Szerencsére, mire hazaindultunk, elmúlt. Ma meg a Margitszigeten voltunk sétálni egyet, és nagyon klassz volt ez is; valahogy nem számítottam rá, hogy ilyen szépen rendbehozták, és ennyi sok látnivaló van, régen voltam... igaz, most úgy nézett ki az egész, mint egy tájkép csata után, kicsavart fák, leszaggatott kéregdarabok... de így is látszott, milyen szép.

No és akkor a fotók.

Kép Kép Kép Kép

Kép
elan

Mó, te beteg agyú némber! :evil: Remélem, hogy az életben többé nem kell lássam ezt a nevet se itt, se másol!
És tudod mit? Ha rád már nem is méri a meddőség "büntetését" isten, hisz te szültél 6 gyereket (szegénykék, bár sajnos senki sem válogathatja meg a rokonait), azért titkon remélem, hogy kis családodon belül megtapasztalod mit élnek át ezek az emberek!!!!!!!! :evil: Nekem ez elégtétel lenne....Egyébként pedig azt gondolom, hogy TE EGY LELKI NYOMORÉK VAGY, mert isten is tudja, hogy egy ilyen nőre mint te, nem mérheti azt a kihívást, hogy meddő legyen, mert TE EGY NYOMI VAGY, és nem bírnád feldolgozni, végigcsinálni.
Jah, és ha kérhetem töröltesd ki ebből a topicból az összes firkálmányodat, hogy véletlenül se kelljen belefutni a nyálzásodba!!!

Witch! Uhh, akkor most hajtás pajtás van ezerrel! Biztos nem lehet könnyű, de anyagilag tuti nem mind1 :) Na de a jövő heted már lazább lesz, képet kérünk :)

Luki! Ma is azt mondta egy ismerős.....Én még mindig nem tudom kire hasonlít ez a gyerek :D Na nem baj! A lényeg, hogy mi tudjuk :D Egyébként az, hogy ennyit beszél Nor, és hogy ilyen szép szál leány, nekem nem mindig előny. Néha olyan rosszul esik mikor idősebbnek nézik a koránál :( :D Falatka csodaszép, és olyan édesek a képeken Olivérrel!! Ők eljátszanak egymással? A trambulinotokat sajnálom, az egy kész vagyon! :(

Nika! Atti kádas képe naggggyon jó! Olyan: Miii van mááá öcsééém? :D :D

Vicuska! Rami csodaszép, és tényleg nagyon hasonlít rád a gyerekkori képeden!! Mióta csőrös poharaztok? Nor még mindig fuldoklik, ha abból kap inni :(

lippa! A csajaid kész nők már! Csodaszépek! A frizurájuk pedig pazar :) Nekünk ilyen max parókában lesz :) Azért ha van időd, jöhetnél te is gyakrabban!

bibar! Én olyan hajnal 1 körüli lefekvésre vagyok beállva, nekem ez már nem is fura :)
Oli nagyon helyes pasi! Jól látom, hogy tecsó pelust használtok? Most mi is kipróbáltuk, eddig pampers-t vettem, de ez sem tűnik rossznak, csak a pántok nem tetszenek, hogy olyan vastag a tecsósnál.

jucicuki! Csajok tündérek...Dorka ezt nektek képe nekem most a favorit :D

vikkata! Aztaaaa, micsoda séró :) Ezen a képen már olyan nagyfiús Lőrinc:) Ez a frizura sem áll rosszabbul neki, sőőt talán még csibészesebb is :)

zsókuci! Kívánom, hogy minden vágyad az életben teljesüljön! Én nézegettem az iwiwen a körmös képeidet, és mint másik körmös mondom, hogy szépek!! A minták pedig változatosak, érezhetően van hozzá tehetséged. Nem ragadsz le egy fajta mintánál, mindenevő vagy :) Tetszik!!!
Úúúú Spanyolországért irigyellek, én is elmennék, de idén kimarad a nyaralás :(

benszi! Azt hittem ám sokáig, hogy Te leszel az, aki megmondja a frankót Mó-nak, de már nem bírtam rád várni :D :D Norcsi nem fésülködik magától, ahogy fogat sem mos :D Ha a kezébe adom a fésűt, akkor olyan messzire dobja, amennyire csak tudja :D Akkor ezek szerint ne tartsak tőle, hogy raszta sérója lesz? :D Dóri&Apa puszis képe....még a szemüket is becsukták, pont úúgy mint a nagyok... :D

gabicsibe! Jaaa, végülis én is forró teát ittam az előbb! De akkor sem kéne eltanulnia :D Na ma mondjuk ivott vagy 3 korty szobameleg szőlőlét :D Haladunk ;) Mondok jobbat, de ezen már tényleg nevetni fogsz...az ok, hogy az ebédnek való csak meleg lehet (azt mindenki melegen eszi)...de a gyümölcs is (ha összeturmixolom neki a gyümit, akkor melegítenem kell)! :D Éééééésss, lányok fogjátok be a fületek...mi a danoninot, a krémtúrót, de még a túrórudit is mikrózzuk :D Nem eszi meg máshogy! Az overált nem 40 fokba vette fel, asszem akkor még csak 25 körül volt :D Áhhhhh, divatguru :D De a meztelenkedést szereti leginkább. Ahhoz, hogy a pelenkát ráadhassam, állandóan ki kell találnom vmi meglepetést, különben nem veszi fel. Pl, ha felveszed, anya gyí-gyí paripázik veled...így hajlandó csak.

elan! Már tavaly asszem október végén lecseréltük az ágyát, úgysem aludt benne :) Gondoltuk majd ebben...ment is január elejéig, de akkor meg kórházban voltunk, és mikor hazajöttünk, mellénk vettük, aztán sikeresen ide is szokott. Már kibombázni sem lehetne. Sokszor én ébredek a nappaliban, mert már nem férek el a hálóban a családom mellett :D De semmi gáz..ha 18 lesz, már csak nem akarja, hogy a pasija is mellénk feküdjön? ;) Addig meg már féllábon is kibírjuk :D Egyébként mikor még a helyén feküdt, sosem esett le. Azért én mindig tettem az ágy elé egy szivacs matracot, de sose volt rá szükség. Jó magas ám a leesésgátló, és így nem is tud leesni! Gábor olyan éédes a fotókon, kis kíváncsi! Jó lehetett egy kicsit kikapcsolódni, ma mi is telkeztünk.

Remélem senki nem maradt ki!!

Őőőőő, mára ennyi :D

Kép
timy28

Köszi, csajok a dicsiket, bőr, Dorka full enyémet/apuét örökölte, mikor Atival megismerkedtünk, akkor a Balcsin dolgoztam, kissé fekete voltam és mikor bemutatott először a barátainak - később elmondták - páran azt gondolták, hogy nem idény nyáron barnultam :lol: , Liló kicsit fehérebb, de hála az égnek nem totál Apja, mert akkor kétlépésenként kennem kellene, iszonyú sokat vagyunk kint, vízben, levegőn, ez látszik rajtuk, pedig ötvenes naptejjel kenem őket. paramami :oops:

Luki, nagyon édesek, igazi kis pár :wink:

Timy, nem semmi étkezési szokásai vannak Norcsidnak, megnézném rudit mikrózás után, meg Nort, miután megette, enyémek "hideg" ruditól is térdig maszatosak :lol:

Zsókuci, de jó, hogy jelentkeztél, hajrá szalon. Hugom is nemrég kezdte, bár ő még otthon dolgozgat, mert ketten van és már nem sokáig melózik úgysem :D

Elan, szépek vagytok! Látszik, hogy nagyon jól éreztétek magatokat. (Luki, azt hiszem a csatjainkat elküldhetjük Elannak, abban a sok szép hajban elfér
:lol: )

Judit

jucicuki

Lányok, segítsetek! Bár még odébb van, de lassan elkezdeném Raminak összerakni a 2 éves szülinapi képes kis összeállítását.
Van ötletetek melyik programmal? Tavaly a flash slide show maker-rel csináltam, de valahogy nem jött be, többször is újra kellett kezdenem, mert elvesztek az addig beírt képaláírásaim stb.
Olyat szeretnék ami alá saját zenémet is felrakhatom,egyszerű és nem terheli le a laptopot ezerrel. Ötletek?
Köszi!!

Kép

vicuska2007

Vicuska, nálam is készül már :lol:
Én összeállítom a képeket, ezzel a progival, amivel a fentieket és aztán Ati összefűzi videóvá, majd megkérdezem tőle, hogy mivel, mi tavaly is így csináltuk.

jucicuki

Timi és Gabicsibe!
Azért maradtam ki az isteni buliból,mert lázas volt Dórim és nem bírtam levinni a lázát 38 alá!
Minden energiám elment,mert egyedül voltam velük.
No meg egy ilyen egyszerű némberre nem pazaroltam az energiáimat!

De tényleg érdemes bekukkantanotok a blogjába,mert ha megnézitek a fejét,rájöttök milyen végtelenül egyszerű és szánalmas ez a nő!Aki állandóan hangoztattja,hogy 6 kölke van,de csak mindig az egyik pulyáról rak képet,az nekem sánta!

Elan!
Nagyon szépek vagytok.Hidd el lassan könnyebb lesz az egy alvásra való átállás!Ikreknél voltunk hétvégén,aki előtte betegek voltak,lehet onnan nyelte be Dóri,lehet a strandról,nem tudom.Piros és hólyagos volt a torka!

Vicuska!
Én ehhez nem értek sajna!Kicsi klón!

Luki-Bibar!
Cukikkkkkk!

Timi!
Próbáld meg,hogy ő fésül téged!Hátha!
Vendég

Benszike drága nagyon édesek a gyerkőcök,hatalmasak már :shock: .Képzeld mi is betegek voltunk múlt héten Petra most a Lilla nálunk is magas láz ( 40 fok közeli ),egyébként semmi más tünet.Remélem most már vége...

Juci kész nők már a te csajaid is,úristen már mindjárt 2 évesek lesznek ők is :shock:,szépek nagyon!

Vicuska gyönyörűszép Rami és a régi képen tényleg nagyon hasonlítasz rá.Szeptembertől kezditek a bölcsit?Sajnos én sem tudok segíteni a video készítésben.

Luki látom trambulin nélkül is jól el voltak a gyerkőcök,tündériek együtt :wink: .

Elan jaj de szépek vagytok!Szeretik egymást a csajok nagyon,bár időnként tudnak jókat veszekedni :shock: .Sajnos csak egy darabig vagyok itthon szabin( 5 hét nagyon hosszú idő ),aztán jönnek majd segítségként a nagyszülők,testvér.A bölcsit nagyon szerették,szuper gondozónénieink és nagyon jó kis csoportunk volt
(fognak is hiányozni nagyon :( ),mondtam is ha lehetne innen mennénk suliba.Reméljük azért az ovi is jó lesz...

Timy köszi,a te Lánykád is gyönyörűséges.Nem biztos egyáltalán,hogy csak parókában lesz ilyen hajatok,sokáig a lányoknak is alig akart nőni,aztán egyszer csak beindult.

Bibarka láttam,hogy voltatok a fagyikért sajnálom,hogy nem sikerült :cry: ,na de majd szeptemberben :wink: .Mi mostanában biztos,hogy nem megyünk vissza aztán majd meglátjuk.

Jaj még ezt le kell írnom nektek.Képzeljétek,hogy a barátnőmnek 7 sikertelen lombik után( BMC-ben ismerkedtünk meg ) spontán lett kisbabájuk.Tegnap volt 2 hetes és gyönyörű.
( Ha esetleg olvasol Kriszta,remélem nem haragszol,hogy leírtam,millió puszi :wink: ).

Mindenkinek millió puszi!

Lippa

lippa

Lippa
igy van,majd szeptemberben babásodok :wink: :wink: hú,7 lombik után spontán????azt hogy csinálta?kérj már tőle légyszi receptet :lol: :lol:

Benszikém
szegények,akkor jó napjaitok voltak,délután vagyok,ha tudsz hivj :wink: nagyon ari képek,főleg az apával puszi nagyon tetszik :lol: :lol:

Timy
hajnal 1??? :shock: atyaég,akkor én már majdnem kelek :lol: :lol: nem tescó pelus,hanem egy no name,most vettük egy bababoltba,nagyon olcso,100db 3650 volt és szuper jó!!mi is pamperst használtunk,de már nem birjuk anyagilag :oops: ezt kipróbáltuk és bevált nagyon,csak túl nagyot vettem,most majd a kisebbet veszem ami még olcsóbb :lol:

Elan
jó kis hétvége lehetett,jók a képek nagyon :lol: tetszett Olivérnek minden,mondjuk ahol csúszda és labda van ott nem lehet gond,privibe megirom majd hol van,de messze tőletek :cry:

Vicuska
gyönyörű a csajszi :lol: :lol: én is látom benne az uradat rendesen :wink: :wink:

Zsókuci
de jó hogy irtál :wink: sajnálom hogy még nem mentek babáért :cry: Spanyolért viszont nagyon irigyellek :wink: :wink: puszi és irjál gyakrabban!

Gabicsibe
tényleg jól összehozta a bandát ujra ez az incidens :wink: :wink: jó ujra a régieket is olvasni.még azért jó páran nem bújtak elő :oops: :oops:

na mentem vasalni :twisted: :twisted: :twisted:

bibar

ui:Lukikám
isteni volt a randi,látod a trambulint is megcsinálták a kedves férjecskék :lol: :lol: ja és jó vasalást neked is :wink:remélem neked sokkal több van mint nekem 8) 8)

bibar

Bibar, neked akartam még, mert elmaradt, bocsi :oops: a fagyi annál krémesebb lesz, minél többször kevered át robotgéppel a fagyasztás alatt és ha már több napja bent van, akkor kicsit olvadni kell hagyni, mielőtt eszitek, de szerintem nagyon finom és legalább tudod, mi van benne :lol: próbálj ki egy fél adagot először, aztán meglátjátok mennyire jön be nektek

Judit

jucicuki

Nah, úgy néz ki, tiszta a levegő??? ;)
Ki tudja meddig? :)

Köszönöm a dicséreteket! :)

Lippa!

Nagyon szépek a csajok! És milyen nagyok már! :)

Bibar!

Édes Olivér ahogy fülig ér a szája a mászókán. :)
Mi a libero-t használtuk, de én is már 2-szer a pelenka diszkontban vettem pelust, és meg vagyok vele elégedve.

Zsókuci!

De jóóó! Nagyon örülök, hogy írtál! És annak is, hogy megy a szalon. A vendégek kérdezősködése engem is nagyon zavart, de sajnos nincs mit tenni....:(

Gabi!

Képeket nem kapunk?? :)

Juci!

Nagyon szépek a lányok! :)
Látszik a szemükben, a huncutság. :)

Lukrécia!

Szerintem nem kell bánkódnod a kitörésed miatt! :)
Édes az ifjú pár! :)

Elan!

Idáig még csak a krumplit és a sárgarépát próbáltuk, különböző variációkban. Idáig minden bejött. :)
Vacsival még nem próbálkoztunk, mert még csak 3. hete kezdtük, és pár napja hagytuk csak el déli cicizést. :)

Nagyon édes Gabi! Bírom a kis mosolygós pofiját.....
De micsoda komoly is tud lenni. :)

Vicuska!

Vajon ki is lehet az alsó képen.......
:roll: :D
Anyukádnak valóban igaza van....
Csodaszép ez a lány! Na meg az alsó is. ;)

Benszi!

Szegény Dorka! Nem is csodálom, hogy nem maradt energiád...
Gondolom ez a nem fésülködés valami fodrász betegség lehet :D
Egyébként sem tesz jót a hajnak......;)
Én is láttam a "híres" blogot, még a múlthéten.....:)

Remélem senki nem hagytam ki.......

Kép
nika28

Benszi
Ezek után nemcsodálkozom rajta és sem lógtam volna a gépen.Az a lényeg,hogy meggyógyult a tündér!

NIka
Most nem nagyon készültek képek :( ,de ha lesz valami jó igérem megosztom veletek :D

Timy
Sikerült jól megnevettetned :D ne érts félre nem a lányodat nevettem ki csak elképzeltem a gőzőlgő gyümiket és a forró csokis túrórudit :lol: :lol:

Elan
Te miből akarsz fogyni????Eddig is jó hosszú vot a hajad,de így 1 év elteltével csak pislogok!Jóképű a kispasid :D

Luki
Végre szerelmetes fotók :DAzért szépen nő falatka haja!

Vicuska
Sajna nem tudok segíteni!Én annó Chestitől kaptam egy leírást emailben.Ha megvan még szívesen elküldöm csak írd meg privibe az email címed!
gabicsibe

Sziasztok Lányok!

Hú, Látom megint pangás van, itt a meleg, mindenki fürdőzik, ugye?

Mi is megyünk strandra, az tuti, nem ülök bent Ramival 40 fokban.

Elan, szuper képek, nagyon cuki a kisfiad! És tényleg nem semmi hajad van!!

Benszi, Rami sem fésülködik, csattot, gumit képtelenség a hajába rakni! ezért kellett megint fodrászhoz vinnem,különben nem lát szegénykém.. :lol: Örülök, hogy jobban van a leányzó!!

Timy, Rami is köztünk alszik, végre valaki aki ugyanúgy szereti ezt mint én. :lol:

Gabi, eszembe jutott, hogy anno és is megkaptam Chestitől ezt a program nevet, meg is van még a levele. Köszi!

Lányok, Rami napról-napra többet beszél. A legújabb, hogy mint a férfiak kezet nyújt és azt mondja:szevasz! Szerintem apját látta így köszönni. Annyira édes!!
Össze is rak szavakat: megyünk busz, te rajzolsz cica, rajzolsz ceruza, fürdök habos víz. Hihetetlen! Nagyon szuper ez az időszak is!

Kép

vicuska2007

Sziasztok!

Sajnos úgy látom, vissza kell hívni Mót, hátha akkor megint pörögne a topic ;)

Timy, nagyon vicces a lánykád ezzel a melegítéssel, jót mosolyogtam rajta. Hogy kezdődött nála ez a dolog? Vannak ismerőseim, akik a gyümölcslevet mikrózva isszák, ők egy több évvel ezelőtti torokgyulladáskor szoktak rá (házaspár). Az éttermekben elég furcsán szoktak rájuk nézni :)

Vicuska, sajnos nincs ötletem progival kapcsolatban, de közben látom, megoldódott. A kész videót látni szeretnénk! Annyira édes lehet a beszédes Rami, én is nagyon várom már ezt a korszakot! :)

Lippa, annyira jó ilyet olvasni, amit a barátnődről írtál! Nekem is vannak ismerőseim, egy házaspár, akik 15 éve próbálkoznak, és nekik is nagyon sok lombikjuk volt, és most sikerült, nagyon örülök nekik. Ők nem BMC-sek. Jó, hogy vannak segítőkész nagymamik, bírják a strapát? Mert azért nem lehet egyszerű...

Bibar, képek a kis ugrálókról?

Nika, akkor nagyon jól haladtok... mi anno sokkal lassabban csináltuk a dolgot, kicsit másképp is... mi nem akkor kezdtünk egy másik étkezés elé gyümölcsöt/főzeléket enni, amikor egy kaja már teljesen ki lett váltva, hanem párhuzamosítottuk... és elég sok idő eltelt, mire egy-egy szoptatás kimaradt. De hát nagyon sokféleképpen lehet ezt csinálni, és mindegyik módszer jó.

Gabicsibe, sajnos a szülés után rajtam maradt 2 kilóhoz sikerült felszednem további 6-ot :( Sajnos anyukám alkatát örököltem, aki 120 kiló, és nagyon kell vigyáznom, hogy ne jussak a sorsára. Szóval most fogyózom, és utááááááááááááálom :(

Most sajnos rohannom kell, majd még jövök!

Kép
elan

Szijjasztok csajok!!!! :D
Beszart a gépünk, ezért nem tudtam jönni. De érdemes volt :D Naggggyon jól szórakoztam :D Bár, be kell, hogy valljam, időhiány miatt nem tudtam mindent elolvasni.

Timy, Isten hozott újra itt!!!!! :D

Gabi, Boti mennyit változott!!! Őrület!

Benszi, Lippa, Fiona, Vicuska, Juci, Luki, Bibar, úristen, nehogy kifelejtsek valakit, ja Vikkata, Elan, Nika, Timy csodaszépek a gyerekek. Elképesztő, hogy mennyit nőttek.
Juci, hát a Te napjaid se lehetnek unalmasak :D

Benszi, igyekszem a képekkel. A vicc az, hogy közös fotó a fiammal legutóbb a kórházban készült, amikor mellém tették az ágyra a császár után. Úgyhogy ma megcsinálom a hajamat, csinibe vágom magam és készülhetnek a fotók. Szerintem nem olyan karikásak a szemeim. De majd Ti megmondjátok.

Na, megyek ebédezni. Köszönöm mindenkinek az élményt!!! :D

KépKép
süni76

Elan!

Ahogy tapasztaltam minden orvos és védőnő mást-mást mond.
Már korábban is elkezdtünk gyümit enni, ezért volt ilyen "gyors".

Süni!

Jó, hogy jöttél! Örülök, hogy jól szórakoztál! ;)
Nekem sem túl sok közös képem van Atival, pedig már fél éves. :shock:
Mondjuk nem is baj...nem mindig vagyok szalonképes. :D

Várom a képeket! :)

Kép
nika28

Sziasztok,

Na itt vagyok hosszabban...

Tegnap túlestünk az első békávézásunkon. Igen, nem siettük el, és azt hiszem, jól is tettem. Teljesen kiürítettem a babakocsit, de még így is nehéz volt beemelni a buszba, meg hát leszállni sem volt egyszerű. Gabi teljesen meg volt illetődve, pedig azt hittem, lelkesedni fog. Talán majd később...:)

Sajnos azt a kemény és embertpróbáló időszakot éljük, amikor 2 alvás sok, 1 meg kevés... szegény fiam fél 7-kor kel, és 10-kor már totálisan kómás, na ilyenkor nagyon meg szoktam sajnálni szegényt :((( Viszont ha leteszem, akkor legkésőbb délben ébred és nem bírja ki estig. Nehéz ügy.

Hogy bírjátok ezt a meleget? Ma elég sokat voltunk kint, de holnap már nem merem kivinni Gabit napközben, állítólag 40 fok lesz. Brrr.

Kép
elan

Süni
Azért ennyire nem lehet karikás a szemed :lol: :lol: hol vannak azok képek?

Elan
Alvás elvonást Boti egyiknap bírja a másiknap nem.Tegnap például 7 -kor kelt és 12-kor altatás nélkül fél perc alatt elájult,aludt is 3 órát.Ma fél 7-kor kelt és 9-kor már le feküdt aludni.Nekem is jobb lenne az egyszeri hosszú alvás,de nem tudtam ébren tartani.Nem is akartam mert az a hiszti amit levágott borzalmas volt.Majd szépen fokozatosan kialakul,ne erőltesd nagyon!Nálunk szerencsére megy a Bkv-zás,bár én nem igazán szeretem,mert nem nagyon segítenek és hát az én derekam.....Meleget nyügösen bírja a lurkó,de ha arról van szó hogy az autóba üljön és vezessen akkor bezzeg nem nyűgösködik.Rólam meg folyik a víz,mert nem lehet ám nyitva az ajtó hiszen utazunk! :roll:

Holnap megyünk Zalacsányba 3 napra.Így el is köszönök mindenkitől!Szép hétvégét és pancsoljatok sokat :D
gabicsibe

Gabi!

Azért így könnyű, ha van az embernek sofőrje. ;)
Jó pihenést Nektek!

Elan!

Én nagyon szeretem a nyarat, és a meleget, de ez már nekem is sok!!
Gondolom a plusz kilók is rátesznek, de főzés közben szabályosan folyik rólam a víz. :shock:
Mi egyébként sem szoktunk kimenni nap közben, mert Ati marhára nem komázza a meleget....meglátszik fagyi baba. :D
Reggel szoktunk elmenni a boltba, és este olyan 7 körül szoktunk menni egyet sétálni.

Kira!

Merre vagy?? Lubickoltok egész nap, mi? :D

Kép
nika28

Azta, mire jöttem … :shock: Csak ámulok, és bámulok. :lol:
Na gyorsan visszaolvastam, jól lemaradtam. Csak röviden, mert a felét se jegyeztem meg :lol:

Kriszta, Mi a helyzet kaki ügyben? Mi Milupa tápszert eszünk a kezdetektől fogva. :wink:

Gabi, Mi csak 4-ben mennénk, sajna nincs aki jönne velünk. Augusztus közepe felé. De még mindig nincs meg pontosan hova. :oops: Nézegetem, csak nem nagyon van időm rá. De úgy vagyok vele, valami biztos lesz. Ha más nem Zaton, mert azt már úgyis ismerem, és tudom hogy gyereknek is jó. Mi nem ragaszkodunk a szállodához most, jó az apartman is akár. Ti mikor mennétek/mentek?
Autókázás közbeni lefoglalásra nincs ötletem. Enyémek egész jól elvannak, nézelődnek. Habár Zsani annyira azért nem szereti, ilyenkor ha épp rossz passzban van, ordít. :lol:
Helyes a nagyfiad! Jó pihit nektek!

Witch, Nem semmi a bilizés! :wink: Jó korán akarod elkezdeni rászoktatni. Na ezt nem azért írom mint ha rossz lenne. :wink: Csak az enyémekből kiindulva abból tuti nem lenne semmi.

Bibar, Ha tudom, hogy ott vagytok összefuthattunk volna! :wink: Jók a képek, pociszerkezet :lol: :lol: :lol:

Erika, Ez az órás éjszakai kelés nagyon durva. :shock: Nem irigyellek, én tuti nem bírnám azt hiszem! :oops:

Elan, Remélem rendeződik a nappali alvás!
Mi egyszer alszunk kb. egy éves koruk óta. Viszont mi későn kelünk, le sem merem írni mikor (9-10 között). Kb. egytől alszanak délután ~ 2 órát, aztán este 10-kor fekszenek. Ha hamarabb kelnének lehet nem lenne elég az egyszeri alvás.
Nem bírjuk ezt a meleget, mi nem is sokat vagyunk kint. Estefelé szoktunk kimenni kicsit, vagy sétálni vagy az udvarra. Békávézni meg nem szoktunk, a mi ikres kocsinkkal esélytelen lenne. :wink:

Juci, Édesek a csajok, milyen nagyot nőttek! :D

Kira, De aranyos a hintás kép! Egyébként mi Dunaharasztiba lakunk! :wink:

Fiona, Nem látszik Bencén hogy zabagép lenne. Szép szál legény! :lol:
Mi teázunk, néha gyümölcslevezünk, mert a vizet nem isszák igazán meg. Mondjuk én nagyon kevés teát teszek a vízbe, cukrot meg egyáltalán nem, úgyis ízesítve van a granulátum baba tea.

Kata, Szép haja volt Lőrincnek, de a röviddel sokkal nagyfiúsabb! :wink: Szerintem tuti lett!

Timi, Nagyon szép a lánykád, és milyen ügyes! :wink:
Mi is tápszerezünk reggel is, és este is, és én nem is tervezem egyenlőre kiiktatni. Tejet majd valamikor …

Nika, Az a nézés :lol: Meg kell zabálni!

Lippa, Jaj de jó, hogy írtál! Gyönyörűek a csajok! És már ovisok lesznek, iszonyat gyorsan telik az idő. Remélem összejön a tali!

Zsókuci, Hurrrrá, hogy te is adtál életjelet! Örülök, hogy azzal tudsz foglalkozni ami érdekel. Szoktam iwiwen nézni a munkáidat! :wink:

Benszi, Apa puszis kép annyira tuti! :D

Vicuska, Nagyon édes, és iszonyatosan hasonlít rád!

Luki, Hát ez a sorozat … :lol: Hogy mennyire aranyosak!

Süni, Hol maradnak azok a képek :?:

Zsanimnak mára szinte teljesen kibújt a 4 első örlőfoga. Ahhoz képest nem is szenvedtünk meg vele, éjszaka szerencsére alszik, napközben persze van néha nyűgösség, de még az is elenyésző. Egyre többet jár, de azért még mindig bizonytalan. De már tetszik neki! :D
Na teszek két mai képet, aztán megyek kicsit rendet tenni mielőtt a csajok felébrednek!
Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok,

Gabicsibe, nálunk is ugyanez a helyzet alvás terén. Úgy tűnik, ez most egy ilyen átmeneti időszak; Gabi is néha kibírja fél7-től fél 12-ig, néha meg fél9-kor beájul. Majd kialakul, én sem akarom erőltetni.

Rebe, sárgulok a lányaid alvókája miatt! Egy kétgyerekes barátnőm kérdezte, hogy akarunk-e kistesót Gabinak, én meg a gondolattól is elborzadtam, én még egyszer nem bírok ki egy ilyen rosszalvó gyereket, főleg ha van még egy nagyobb is :) Azzal vígasztalt, hogy nem lehetek olyan peches, hogy a másik is ilyen balhézós lesz, de egyelőre nem győzött meg. Az őrlőkhöz gratula, huuu, legalább túlvagytok rajta! Annyira édesek és huncutok a csajszik, Blankának tényleg a szeme sem áll jól :D

Nika, hát ez a dögmeleget nem is embernek találták ki. Tegnap délelőtt és délután is pancsi volt nálunk a kis gyerekmedencében, így legalább Gabinak bejött az élet. Én meg csendben izzadtam mellette.

Mostanában éjjel egész jól alszunk, amióta Gabi beszokott a nagyágyba. Hát ez van, valamit valamiért :) A sajátjában alszik el, 1 körül felébred, és átviszem a nagyba, így alszunk fél 7-ig. Megmondom őszintén, ha tudom, hogy ez megoldja a korábbi alvásproblémákat, hamarabb átviszem. Így azért kibírható az élet.

Kép
elan

Sziasztok!

Egy időre eltűntem, anyukáméknál őriztem a kutyákat :shock:, mert aztán ők nem lehetnek egyedül. Anyuék nyaraltak, apukám meg horgászmániás ő meg elment horgászni.

most nem tudok mindenkinek írni, de megteszem és írok mindenkinek majd.
Csodásak a fiúk/lányok!

Rebe,
A lányok egyszerűen gyönyörűek, komolyan, ahogy néztem a képeket azt hittem, hogy elájulok!
Szerencséd volt a fogakkal kapcsolatban, hogy nem éreztétek annyira meg.

Elan,
Minket is kikészít a meleg, én sem viszem ki nappal a babát, csak korán vagy későn este. Nálunk Uche nagyon-nagyon sokat alszik még mindig napközben, és nem is tudnám húzni nála, mert akkor a kezemben elalszik.
Az éjszakai alvás ugyanúgy megy nálunk, mint nálatok :)

Gabicsibe,

Nektek kellemes pihenést, majd kérünk képes beszámolót :)

Vikkata,
Nagyon jó az új haj, hogy bírta a fodrászkodást? Aranyos nagyon!

Witch,
Jamina nagyon ügyes, hogy már bilizteted! lehet, hogy már egy éves korára szobatiszta lesz? :shock:

Rólunk:

hát a kakival kapcsolatban nem sok minden változott sajnos. Tegnap éjszakánk borzalmas volt, éjjel fél egytől hajnal négyig ordítottunk. Majd szerintem a sok sírás miatt annyira elfáradt, hogy elaludt. Majd ma délelőtt megint újra kezdtük. Tegnap este már kapott kúpot is, de az sem csinált semmit, ma megint raktam neki és most jött ki kaki, de nem is volt kemény (így nem tudom, hogy miért nem tudta kikakilni). Illetve van egy olyan érzésem is, hogy lehet, hogy a fogunk most már tényleg kezd jobban kijönni. Éjszaka kettő órakor evett és azóta nem. Most alszik igaz már másfél órája, de csak egy csecsemőknek szánt áfonyás joghurtot tudtam csak megetetni vele. Azért ma leviszem a dokinénihez, hogy nézze meg és valamit mondjon. Írattam fel Milupa tápszert, ma akartam adni neki, de nem fogadta el :( utána a BEBÁ-t sem. ha felkel biztos éhes lesz, majd megint megpróbálom.
Azért van jó hír is, már 1000-rel kúszunk, szinte már kezdődő mászást látok :) eszméletlen akaratos a kisúr :) és ha meglát valamit akkor képes az öledben felállni és hangos ordítással elindul a valami felé :shock: lesz még vele gondom szerintem.
:lol: a lábai csak úgy pörögnek :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Vicuska
de édes lehet Rami :lol: :lol: annyira cukik ahogy utánozzák a felnőtteket,imádom a kis szájukat :wink: voltatok strandon?

Rebe
gyönyörűek a csajok :wink: szerencséd van hogy nem szenvedett a fogzástól annyira,mi végigszenvedtük az összeset :cry:

Elan
nem baj ,ha igy alszik jól,akkor legyen,az a lényeg hogy jót alukáljon :wink: Olivér is egy ideig ugy aludt hogy éjfél felé át kellett mennem hozzá és ott aludtunk ketten.Most meg már egyedül durmizik a szobájában :lol: persze ez a nagy meleg nem tesz jót,állandóan felsir,nyűgös :oops:

Nika
de aranyos vagy,/látszik hogy fagyibaba/ :lol: :lol: ez tetszik :wink: mi sem birjuk a meleget,csak a medencében elviselni.

Gabi
jó pihenést!!

Süni
nekünk is kevés közös képünk volt az elején,amit nem is bántam,mert elég érdekesen néztem ki :shock: :shock:

mi is elmegyünk a hétvégére,egy kis balcsizás,no persze jön a lehülés :x csak fürödni tudjunk,a többi nem érdekel :oops: jók legyetek!! Kép simi éjjel-nappal:))

Kép anya,megvan még a mandulám??

Kép sorbanállás a csuszihoz

bibar

Mit mond a tehén:
Azt mondja... MÚúúúúúúúúúúúúúúúúú
Kép
torolve_20130114141731

Na halihó! :D Látom, pangás van! Lányok nem ér eltűnni, ha már mindenki így visszatalált!

Köszi a hajdicséretet mindenkinek, nekünk komolyan meg kellett szokni. Első éjjel, mikor bementem hozzá félálomban voltam és egy pillanatra felébredtem, hogy hol a fiam?? :lol: De aztán leesett, hogy levágtuk a haját. :lol:

Elan, nagyon csini vagy! Szerintem nem látszik rajtad sehol az a pluszkiló! Nem lehet, hogy hosszabb lett a hajad? :D Gabi meg egyszerűen gyönyörű. Olyan szép arcocskája van! És szerintem mindkettőtökre hasonlít. :D

Benszi! gyógyuljon meg az a kicsilány. Annyira édes az a puszizós. :D Nem semmi a fagyievős képetek sem, tegnap mutattam iwiwen azuramnak! :lol:

Gabi, ja igen, akit visznek, az csak ne panaszkodjon a hőség miatt! :lol: Fotókat!!!!! Miket csináltok?

Timy! Karakán egy csaj vagy! És Norina iszonyatosan gyönyörű, hercegnős, és olyan ügyes. Komolyan. :D Tiszta nagylány!

Lippa!!!!!! Én pont akkor gondoltam rátok kb. mikor írtál! Telepátia! :D Gyönyörűek a lányok és ovisok lesznek! :D

Bibar! Jó Balcsizást, mi most délelőtt lementünk Agárdra, de Lőrinc csak nagyon picit maradt bent a vízben, mert fázott, remegett a kis szája. Úgy kapaszkodott a nyakamba! :D

Luki! :oops: :D Hát ez a szerelmes pár, nagyon- nagyon aranyosak, olyan igazi komoly szerelem van közöttük. :D

Rebe! Miket csinálnak a lányok? Írj még rólatok és kérünk még fotókat!

Zsókuci! Gratu a vállalkozáshoz! Kívánom, hogy találd meg benne a tökéletes állást! nagyon kreatív vagy! És amúgy nálad ügyesebb táblafelelősünk nem volt! :D

Kíra! Nektek vannak kecskéitek? Hogy adod neki a tejet?

Vicuska! Kép

Hát nekünk egész hisztis időszakunk van. :shock: Lőrinc tiszta hisztimanó. Nem tudjuk mi lehet vele, de juujjjj.. Aludni szerencsére alszik. Viszont hétfő óta nem lehet elringatni. Úgyhogy berakom az ágyába és elalszik. Ezt régen is így csinálta, de ugye most volt egy időszak, hogy a kezemben aludt el.
De ha nem alszik, akkor egész nap nyekereg. :shock: Úgyhogy most amiatt se jöttem, mert szórakoztatni kellett a fiatalurat egész nap, még pisilni is úgy járok, hogy Lőrinc néz közben, mert ha becsukom az ajtót, akkor ordít. Nincs egy fél szabad percem sem. Egész nap kirakózunk, meg formabedobózunk, meg Brumimaci szótárazunk, meg mondókázunk, most ezek a nagy slágerek, ja és a Montessori torony.
Képzeljétek Lőrinc felépíti a Montessori tornyot. Nem tudjuk, hogy tanulta meg, 3 napja még nem tudta.
Megtanult pohárból inni pár kortyot, sőt palackból is. Nagyon cuki. :lol: Pont úgy, mint a nagyok. :D

És végre JÁR!!!!!!!!! :D

Szóval most úgymond hatalmasat fejlődött. És olyan kis édes, egész nap mutogat, minden érdekli. Minden állat vauvau. :lol: Sőt nagyobb és szőrösebb bácsikra is ezt mondja a sétányon. :oops:

Hát rólunk röviden ennyi! :lol:
Puszka
torolve_20130114141731

Helló csajok! :lol: :lol:

Büszkén és örömmel újságolom nektek, hogy július 15-én 24 órakor megszületett a legifjabb napcsi-lányka 2550grammal és 48 centivel.
Dorottyának kereszteltük el a csöpp kislányt, aki méretei ellenére teljesen jól van, ügyesen szopizik, és nagyon kiegyensúlyozott, nyugodt baba. ( bár lehet, hogy még csak az erőt gyűjti... 8) :lol: )
Drága Nórim is jól veszi az akadályokat trónfosztás ügyében, bár vannak nyűgösebb, anyásabb pillanatai, de azt hiszem ez most teljesen normális.
Tudom-tudom: fotót. Hamarosan, csak még van itthon némi káosz 8)
Szívesen visszaolvasgatnék...remélem sikerül rá időt szakítani, és akkor majd bővebben.
A képeket átfutottam, hát gyönyörűek a lurkók, és nőnek, mint a gomba :lol:

KépKép
naposoldal

Naposoldal!

Gratulálok kis csöppséghez! :)
Nagyon szép neve van!
Sok Boldogságot, és jó egészséget kívánok Nektek! És nem utolsó sorban sok tejcsit! :)

Kép
nika28

Sziasztok,

Naposoldal, szívből gratulálok a picilányhoz, és képet-képet-képet!!! :D

Kriszta, nagyon sajnálom a kakiproblémákat! Remélem, ahogy egyre többet mozog, ez egyre inkább enyhül majd, a kúszás jól megdolgoztatja a pocakot. Majd számolj be!

Bibar, köszi, amit az alvásról írtál, megnyugtattál! Most 2 éjszakája megint az ágyában aludt Gabi, első éjjel azért, mert egyszerűen reggel 6-ig egyszer sem ébredt fel (halleluja), ma éjjel meg 2 körül nyöszörgött egy kicsit, de nem igényelt asszisztenciát :) Oli és Falatka gyakran találkoznak? Mert úgy látom, nagyon egymásra vannak hangolva :)

Vikkata, anyám, ez aztán a hasonlóság! Döbb. A hajam nő persze, mert nincs időm fodrászhoz járni :D Lőrinc nagyon ügyes! Érdekes, hogy vannak ilyen hirtelen ugrások a fejlődésben, nem lineáris a dolog, én is tapasztaltam. A Montessori nálunk is megy, csak nem jó sorrendben :D Viszont a múltkor én is adtam Gabinak üvegből inni, és totál ledöbbentem, hogy megy neki! Hogy ezt honnan tudják??? Ti jártok játszótérre?

Hova tünt mindenki? :(

Mi voltunk tegnapelőtt a Budakeszi Vadasparkban, hát nem tudom, azt hiszem Jucicuki írta anno, hogy a lánykáit mennyire nem érdekelték az állatok az állatkertben, hát nálunk ugyanez volt :D Gabi csak unottan nézte a bölényt, hiába lelkesedtem neki :D Úgyhogy mi is ki hagyjuk idén az állatkertet, valahogy nem hinném, hogy a zsiráfnak nagyobb sikere lenne...

Hú, lassan, olyan leszek, mint Mó, velem lesz tele az oldal, ne hagyjátok!

Kép
elan

Naposoldal,
Gratula az új kis jövevényhez! Sok tejcsit kívánok én is! és persze képet és beszámolót :)

Elan,
Köszi, de eddig még semmi javulás nincs, pedig rengeteget mozog :(

Timy,
Leírnád a történetet priviben, Norina szorulásáról illetve a kórházról.

Benszi,
Férjem és Uche is rendben van azóta is. Reméljük, hogy nem történik meg ilyen velük még egyszer.

Lányok,
én olyan tanácstalan vagyok! Péntek óta nem eszik tápszert a manó, és az egész eddigi "megszokott" kajálásunk is teljesen fel van borulva.
nem hajlandó semmi mást megenni, mint gyümölcsöt, de azt is max 2*egy nap, és negyed üveg főzeléket, de többet nem. A tápszert löki el és csak este hajlandó a tejpépet is elfogadni. Ehhez hozzájön az is, hogy napközben pedig gyümölcslét iszik, mert azt fogadja csak el. és péntek óta nem kakiltunk megint! nem tudom, hogy mi lehet ez. Pénteken az orvos annyit mondott, hogy a beleiben sok levegő van, de ezen kívül más baja nincs. Akkor írt fel nekünk tejcukrot, hogy tegyem a tápszerbe, az esti tejpépbe beleteszem, mert a tápszerbe hiába tenném, nem eszik egy kortyot sem.
Hívtam a védőnőt, azt mondta, hogy ez nem jó így, hát azért ezt magamtól én is tudom :evil:
délután szerintem megint viszem a dokinőhöz, mert azért ez így nem állapot.
Amúgy a kedélyállapotunk nem rossz, sokat alszik napközben még mindig. Viszont van, hogy nagyon hisztis tud lenni, ami eddig nem volt nagyon megfigyelhető.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta

Sziasztok!
Vicuska!
Annyira hasonlítotok, hogy szerintem klónoztattátok! :lol: :lol: :lol:
Vikkata!
Ti is!!!!!! Hogy lehet ekkora hasonlóság???? :lol:
A kecsótejet úgy adom, hogy reggel 100 ml tej és 80 ml tápszer. De van, hogy csak tej. Ha már megszokja és nincs baja tőle, mehet töményen.

Kép
kira76

Napcsi
jaj de szuper,garulálok a manócskához??korábban jött mint vártátok?már nem emlékszem mikorra voltál kiirva :wink: :wink: és igen,KÉÉÉÉPEKET!!!!!!

Elan
ne aggódj nem leszel olyan :lol: :lol: igen,elég gyakran találkozik a szerelmetes pár,kb hetente 2 szer :lol: :lol: imádják egymást,Olivér Lili helyett Nyinyit mond,Lili meg Oliééét :lol: :lol: budakeszi vadasparkban mi is voltunk,nem nagyon érdekelte,viszont utána a nagy réten piknikeztünk,fociztunk,na azt imádta!

Tubikriszta
esetleg más tápszert nem próbáltok ki?nehéz lehet igy,nekem soha nem volt ilyen gondom,igy nem tudok segiteni :oops: :oops: az én fiam élt halt a tápszerért,aztán most a tejért,szóval amit adok neki azt iszik.

Vikkata
nagyon ügyi Lőrinc:)Olivér is most ráérzett a palackból ivásra :wink: :wink: és Olivér sem fürdött egy grammot sem balcsin,pedig ott egész jó idő volt,az uramat ki sem lehetett szedni a vizből :wink: :wink:

bibar

ja és még azt akartam irni,hogy képzeljétek balcsin az alattunk lévő szinten Balázs lakott /Balázs show/4 barátjával legénybúcsut tartottak :lol: :lol: állitólag minden évben ott nyaral :wink: izgi volt,már a férjem röhögött rajtam hogy miért akarom kukkolni,de nem tehetek róla,nőből vagyok :lol: :lol:

bibar

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?