Új privát üzeneted érkezett!

Bettikém: apa megbocsátott, hogy elfelejtetted a szülinapját??? :) Esetleg egy ünnepi unga-bunga??? :)
emesedora

a Emeseanyu egyszerre irtunk.

Jó vasalást.

gyerekeknek mennek a gyógypuszik a pocójukra!!

Kép
berna23

Lola!
Neked Soma nem cumizott,?Csak mert ugy irtad mintha nem lennél jártas cumileszoktatásban.
Egyenlőre a böli miatt hagyom a cumitémát Istinél.Majd jövő összel ha megy oviba addigra szeretném leépiteni nála.Bár apával beszéltük hogy ha nem megy neki(nagyon cumis alváshoz)akkor este megkaphatja ovisan is.Szerintetek gáz?
Sok gyereket látok hogy utcán cumiznak és vagy 5 évesnek kinéznek.Én csal alváshoz engedném ilyen korban már.

Emeseanyu!
Mindenképp lesz lepedőparty.

Kép
berna23

Kép DOLGOS LEGÉNY

Kép
berna23

Kép

Kép
berna23

Kép Megköszöntöttünk apát!

Kép
berna23

Szülinapozó asszonyságok, ne írogassatok, hanem irány lepedőparty!!!!!! :D :D :D :D
Szilvianyu, dobdd el azt a vasalllót, fogjál mást! :D :D :D

Cirmike, Betti, Szilvianyu: tudom, hogy hülyeségeket írnak ebbe a kiskönyvbe, de akkor minek írják bele. ÉN mint 2. gyerekes tudom, de egy elsőgyerekes anyuka lehet ezen parázik napokig, vagy nem alszik ezek miatt. Majd megtanulja Noé persze! (Az összepakolást bizti nem a bátyjától, hanem Tőlem, de az evést szerintem látja Somától például.)

Betti: nem cumizott Soma, textilpelusa volt/van...
Nem gáz oviban a cumi, sőt nálunk ebéd utáni alvásnál is engedték még kiscsopiban bőven!
Tök jók a képek, jó hogy raktál ilyen építkezőset. tök jól haladtok. Aranyos lehetett Istid, ahogy örült a tortának. Ajándékot nem kért?
Aventes cumiból 4? minek annyi egyszerre?

Cirmike:jobbulást lurkóknak, reméljük nem lesz komoly! Hogy 36 fokban mitől köhögnek???

Szilvianyu: Anett ismerősei közt ott vagy, én látlak. Szarakodhatott az iwiw, nem? szokott! :o

Rita: akartam kérdezni, hogy szüleid miért Hannát vitték magukkal nyaralni, Ati nem akart menni vagy két gyerek már sok Nekik?
Most Hannának jó sora van akkor, te meg 2 gyerek mellett főzhetsz be, baccus! :lol: Ügyes asszonka vagy, dédi meg ügyes, hogy lefoglalja Míra babát!

lola77

Milyen boldog feje van Istinek, ahogy tolja ott a talicskát! Hogy élvezi! :D

lola77

sziasztok!

Boldog születésnapot a Hajnal szülőknek és Betti Apának :D

Szilvi,
köszi...köszi :) Hidd el, idegen helyen még ezerszer rosszabb...amúgy is ilyen honvágyas típus vagyok, idegen helyen nem tudok aludni stb...egy-két percet beszéltünk telefonon, mert rohadt drága. Msn-en is kétszer beszéltünk kb fél órát, mert csak a mekibe tudott rácsatlakozni wifire a laptoppal, de az meg lemerül hamar.... és hát nagyon messze van tőlük. Nem tudom mikor lesz már végre net a házban is ahol laknak. :evil: Állandóan dolgozik, a héten este héttől reggel hétig, és szombaton is dolgozott. Azt mondja, jó helye van...csak hát mi hiányzunk neki. A sztorid után én nem is veszek csirkét.....nem mintha mostanában főznék....bár ma pl sütöttem tengeri halat egy kis fűszervajas zöldséggel. Áron többet evett, mint én :shock:
Jajjj, úgy nevettem az ünnepi unga-bungás beszóláson...Nekem ilyesmi mostanában csak a tévében lesz:)

Lola,
próbálok enni, azért csipegetek rendszeresen. Bár nem épp egészségesen....szalonna, kolbász, kenyér, kóla, édesség.... :D Hát remélem ki tudunk menni szeptemberben tényleg, bár nem biztos hogy jó ötlet két és fél órás repülő útra menni egy vadidegen helyre Áronnal...nem hiszem hogy tolerálná.Meglátjuk.
Szerintem is hülyeség amiket olvastál. Áron ezekből csak a könyvhajtogatást csinálja. Kézzel eszik, de nem mindent, és az ivással is bénázik még. Mondja, hogy apa, aua (anya), mem (nem) és vauvau ha lát egy kutyát. Megtanítottam neki, hogyha enni kér, akkor a kis kezével "kéreget", de ezt is csak inkább a kukiért csinálja. Rakosgatós játék...hát van egy játék, ahová egy lyukba be kell dobni golyókat és zenél-világít, ezt tudja már. A füléhez tesz bármilyen telefont, még ha előtte sose látta :D :shock: és ma csinálta először, hogy megtöröltem a száját, és félretettem a zsepit, aztán elvette és megtörölte magának:) Édes szívem.

Cirmike,
köszi Neked is:) Szép helyen voltatok megint, úgy irigyellek hogy ilyen sok helyre jársz a Pároddal!

Betti,
milyen jól haladtok a házzal. Mikor lesz kész?

Gabrielldaniell,
ne törődj a megjegyzésekkel. Én minden nap megkapom, hogy Áron milye kövér gyerek, mit csinálok vele stb.....12 kg körül van....Hat hetesen duplázta a születési súlyát....minden hónapban legalátt egy kilót hízott májusig...pedig fél éves koráig csak szopizott még vizet sem adtam neki. És nem mondanám, hogy sokat eszik, amellett, hogy még mindig szopizik. EGyik gyerek ilyen, másik olyan. Akinek nem tetszik, az tehet egy szivességet :evil:

Jó éjt!
Sz

KépKép
szilvia1981

sziasztok!

Boldog születésnapot a Hajnal szülőknek és Betti Apának :D

Szilvi,
köszi...köszi :) Hidd el, idegen helyen még ezerszer rosszabb...amúgy is ilyen honvágyas típus vagyok, idegen helyen nem tudok aludni stb...egy-két percet beszéltünk telefonon, mert rohadt drága. Msn-en is kétszer beszéltünk kb fél órát, mert csak a mekibe tudott rácsatlakozni wifire a laptoppal, de az meg lemerül hamar.... és hát nagyon messze van tőlük. Nem tudom mikor lesz már végre net a házban is ahol laknak. :evil: Állandóan dolgozik, a héten este héttől reggel hétig, és szombaton is dolgozott. Azt mondja, jó helye van...csak hát mi hiányzunk neki. A sztorid után én nem is veszek csirkét.....nem mintha mostanában főznék....bár ma pl sütöttem tengeri halat egy kis fűszervajas zöldséggel. Áron többet evett, mint én :shock:
Jajjj, úgy nevettem az ünnepi unga-bungás beszóláson...Nekem ilyesmi mostanában csak a tévében lesz:)

Lola,
próbálok enni, azért csipegetek rendszeresen. Bár nem épp egészségesen....szalonna, kolbász, kenyér, kóla, édesség.... :D Hát remélem ki tudunk menni szeptemberben tényleg, bár nem biztos hogy jó ötlet két és fél órás repülő útra menni egy vadidegen helyre Áronnal...nem hiszem hogy tolerálná.Meglátjuk.
Szerintem is hülyeség amiket olvastál. Áron ezekből csak a könyvhajtogatást csinálja. Kézzel eszik, de nem mindent, és az ivással is bénázik még. Mondja, hogy apa, aua (anya), mem (nem) és vauvau ha lát egy kutyát. Megtanítottam neki, hogyha enni kér, akkor a kis kezével "kéreget", de ezt is csak inkább a kukiért csinálja. Rakosgatós játék...hát van egy játék, ahová egy lyukba be kell dobni golyókat és zenél-világít, ezt tudja már. A füléhez tesz bármilyen telefont, még ha előtte sose látta :D :shock: és ma csinálta először, hogy megtöröltem a száját, és félretettem a zsepit, aztán elvette és megtörölte magának:) Édes szívem.

Cirmike,
köszi Neked is:) Szép helyen voltatok megint, úgy irigyellek hogy ilyen sok helyre jársz a Pároddal!

Betti,
milyen jól haladtok a házzal. Mikor lesz kész?

Gabrielldaniell,
ne törődj a megjegyzésekkel. Én minden nap megkapom, hogy Áron milye kövér gyerek, mit csinálok vele stb.....12 kg körül van....Hat hetesen duplázta a születési súlyát....minden hónapban legalátt egy kilót hízott májusig...pedig fél éves koráig csak szopizott még vizet sem adtam neki. És nem mondanám, hogy sokat eszik, amellett, hogy még mindig szopizik. EGyik gyerek ilyen, másik olyan. Akinek nem tetszik, az tehet egy szivességet :evil:

Jó éjt!
Sz

KépKép
szilvia1981

Sziasztok,

Először is Boldog szülinapot a Hajnal családnak és KisIsti apának, Danikának meg utólag is boldog névnapot.

EDBanyu,

Remélem most már hamar meggyógyulnak a kismanók, mert már tényleg régóta szenvedtek ezzel a betegséggel.
Nem tudom, hogy a strandtól lehetett e, mi azóta már elég sokszor voltunk és hál istennek nincs semmi baja a gyerekeknek. (kopp,kopp,kopp)

Betti,

Tök jól haladtok az építkezéssel. Mit épeítetek a házhoz? Mármint hány szobát még?
Istike tökre aranyos a kis talicskájával.
Nekem egyik gyerkőc sem volt cumis, mindkettő nagyívben kiköpte. Niki szopta az ujját, de hamar leszokott róla, Vivi pedig még mindig szopizza. Olyan édes a kis drágám.

Gabi,

Szerintem se törődj azzal hogy mit mondanak mások, egyik gyerek sem egyforma. Mind más testalkatúak vagyunk. Nekem Vivi most 9,5 kg, 9 hósan. Niki abszolút nem volt ennyi... Még testvérek között is óriási különbség van.

Szilvi1981,

Kivel van együtt a Gábor? Azért az marha jó, hogy amikor a skótok voltak nálunk akkor mi kinyaltuk a seggüket meg fizettünk nekik mindent, ők meg semmit nem adnak cserébe a magyaroknak.... Azért ez nem semmi. Holnap mi is megyünk a strandra, remélem ott összefutunk, bár mi csak délután megyünk ki, de a kinti részre.
Tényleg komolyan mondtam ám a talit, már ugyis olyan rég rágom a füled. GYertek el egyszer,vagy megyünk mi, nekem mind1, oszt jól kidumáljuk magunkat. Meg beszélhenénk Timivel is, hátha csatlakozna hozzánk, ugysem láttam még a picit.

Most megyek aludni, majd a többit máskor.

UI: Én is láttam már a kis Levi babát, olyan kis édi. Bár sokat nem látni belőle a babakocsiban, de igy első ránézésre tiszta apja :-)

Csilla
lexyca

Jóó reggelt!

Unga-bungás asszonyságok! Jókat röhögtem miközben olvasgattam a nem kevés termést! De íííírjatok csak.

Köszönjük még a névnapi köszöntéseket!

Bettikém!

Tényleg elfelejtetted férjurad szülijét elsőkörben??? De azért kárpótolta az a jó kis csokitorta! De Ő gondolom nem tapasztalt semmit se a "felejtésből"??!
Istike is aranyos lehetett! Nagyon dolgos kisfiú tényleg.
Jól haladtok! Hogy lesz majd oda az átjárás? Mármint Istike szobájába.

Lola!

Szerintem se aggódj (bár megértem) a kiskönyvben írtak miatt. Nem kell egy gyereknek és nem is tud a papírforma szerint haladni a fejlődésben.
Nagyon jó szöveged van neked is! Viszitek a prémet ketten Bettivel.

Szilvia1981!

Szép súlyú Áron baba. Azt is néznie kell a "beszólogatóknak", hogy nem lesz Ő mindig ilyen. Le fogja mozogni
Kitartást a hétvégéhez! Nem írtad! 26-án született Áron!???

Tegnap fürdés után hátrajött Dani kuki bőre. Igaz nagyon csúnya a bőr mert be van repedezve több helyen. Valszínű ahogy a doki megnézte, sikeredett így. A fürdővíz meg oldhatott rajta, mert napközben nem jött hátra. Mondjuk fogdosta ott a pelusát, tehát kellemetlen lehetett neki már akkor is. Szóval akkor mostmár van értelme a krémnek?!!!
De néztem, hogy állítólag a homeopátiás gátmasszázs olaj is jó erre. Legalább is neten találtam.
Lehet kipróbálom.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Először is köszönöm (jük) lányok a tegnapi figyelmességet, nagyon kedvesek voltatok (itt is, iwiwen is).

Gabi:
nem ma van Tamara szülnapja? Nem emlékszem, Erika mit mondott, hányadikán született. Mert beszéltük ugye Bettiéknél, hogy Dóri először 19-én, Tamara? Dani meg 25-én.
Na, szuper, hogy feljött Dani kukija! Nekem azt mondta védőnéni, hogy nem is kell teljesen feljönnie a bőrnek, csak nagyrészt... szerintem most már írasd a krémet (mással). A másikat, amit írtál, utána olvasok...

Unga-bunga: hát csajok... vasaltam 11-ig, majd meggyulladtam itt a nyolcadikon, komolyan nagyon melegem volt. Lezuhanyoztam (tegnap ez volt kb. a 4.-ik). Lefeküdtem, apa még gépezett. Mondom, jó éjszakát, alszok. Erre mondja: dehogy alszol! Rohamtempóban kikapcsolta a gépet, lezuhanyozott és sokat sejtető vigyorral az arcán befeküdt mellém! :lol: A további részleteket már nem írom le, fantáziátokra bízom.... :) Betti: Nálatok hasonlóan alakultak a dolgok??? :)

Betti: tök szuperul áll a ház... irigy-irigy! Édes Istid, ahogy segít!
Még ovi kiscsoportjában, középsőben is hagyták nálunk, hogy alváshoz (de csak alváshoz) használják a gyerekek a cumit. De én is furcsának találom, ha ekkora gyerek cumizik. Én azt mondom, hogy legkésőbb kiscsoportban kell leszoktani, abban az évben még hagyján, de fokozatosan le kell szoktatni az alvás cumiról is. Bölisen még nyugodtan használja alváskor...
Én Emesét 22 hónaposan szoktattam le, akkor ő már folyékonyan beszélt. Nagyon erősen cumis volt ő is. Megbeszéltük, hogy odaadja a kóbor cicáknak, együtt kitettük az ablak párkányra. (persze még megtartottam egy ideig). Két napig sírt, elég nehéz volt az elalvás, közben nagyon sajnáltam, de sikerült. Látszik, hogy ebben is mennyire más lehet két gyerek, Dóri is még cumizik, igaz, hogy 24 hónapos, de eszem ágában sincs még leszoktatni, még nem érett rá. Majd ha beszél és megérti a dolgokat jobban.

Képességek: ugyan lányok... minden jön majd magától. Csak ha kiugró eltérések vannak, azt kell kezelni. Dórim is elég nehezen indult a beszéddel, most meg fél percenként "anya, anya". Most már használ tárgyakra kifejezést.

Szilvi: Bencus is odateszi a telefonokat a füléhez. Olyan édi! De pl. Dóri ilyenkor már tudta, hogy ha kérdeztem tőle, hogy hol az apa, anya, Emese, már oda rájuk nézett. Bence nem..
Jó szórakozást ma a strandon! Próbálj kikapcsolódni! Azért tényleg bosszantó, hogy skót földön ilyen nehézkes az internet.Röhej...

Csilla:
Nektek is jó strandolást mára! Mindenki vigyázzon, mert 40 fokot mondanak mára!
Szerencsések vagytok, hogy nem lettetek betegek a strandtól, én azóta is nagyon sok ismerőst hallok, hogy utána láz, hasmenés volt. Látod, nálunk Emese nem lett beteg egyedül. Lehet, hogy neki a legerősebb az immunrendszere ötünk közül?? Vagy nem fogékony rá?? Bár hál istennek nem volt a 8 év alatt sose hasmenéses betegsége. Dórinak meg már másodjára. Ez is érdekes...

Lola: igen, megint ott vagyok ismerősnél, mert bejelöltem ismerősnek Anettet. Érdekes... mert a Sz.Emesét (tudod) sem találtam ugyanakkor az ismerőseim között, ő meg most ott van. Jelölés nélkül! :shock:

Hallottatok valami új védőoltásról? Szomszédnőm magyarázta, hogy a híradóban tegnap látta, hogy 5 éves korig kell beadni, valami hasmenéses járvány ellen. ??

Szilvia
emesedora

Szilvi: szumósaink akkor egy súlyban vannak. Bence is 20 deka híjján 12 kiló.

:roll:
emesedora

Sziasztok!

Képzeljétek, csoda történt. Anyum előbb felhívott (gondolom apum és hugim erős nyomására), hogy ha úgy jó, akkor körmös(mert az nagyon fonmtos!!!!) után elvisz minket a strandra. Nos, én meg voltam olyan pofátlan és nem mondtam nemet. Ha rólam lett volna szó, akkor nem esett volna nehezemre, de a gyerekeket nézve mefg igenis jöjjön el!!!
De majdcsak olyan 2 körül megyünk, nem is baj, mert délben nem is nagyon akarnék kintlenni velük..És ha apát elengedik hamarabb melóból, akkor ő is utánnunkjön..Remélem jön ő is, azért vele a legjobb..:)

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Nálunk olyan angy hangzavar van.Fel van törve az egész utca,cserélik a vízvezetékeket itt alsógallán,mert örökké csőtörés volt.Istinek nagyon tetszenek a markolók,ott vezényel a melósoknak a kapunál.
Isti:Bácsi nehogy nekimenj a kerítésnek!vagy mondja hogy ide vagy oda tegyék a földet. :D

Emeseanyu!
na milyen volt Bence kakija tegnap?
Dórié még gondolom folyós.
Gondolom milyen marha meleg van ott fenn.Tényleg olyan magasban van egyáltalán légy,vagy szúnyog?
Nálunk a szigeteletlenség végett nyáron megsülünk,télen megfagyunk.
Lepedőakrobatika: :roll: mi elaludtunk.Gyerek is közöttünk maradt.

Csilla!
De jó hogy láttad már Te is Levit.Csak jön már Ági képekkel,meg bezsámolóval.Bizti nem lehet könnyű igy az eleje még két kicsivel.
Most jelenleg egy szobás a házunk(plusz fürdő,konyha,spejz),ehhez épitünk egy hálófülkét(6négyzetméter),egy gyerekszobát(13négyzetméter),ésegy a gyerekszobából nyiló teraszt(10négyzetméter)a terasz alá pedig kazánház lesz(pince).

A mostani spejzünk megszünik,azon keresztül lesz az átjárás az új hozzáépitett részhez.Végülis hosszú parasztház stilusu lesz igy,nem kocka alaku.

Gabi!
Brrr szegény Dani kukija.Ha fájlalja lekamillázhatod neki.Ilyenkor jobb is ha pelusba van,mert Istinek a repedéseibe belement a szőnyegről a szösz,vagy a ruhájáról,és beleragadt neki.
Amúgy az nagyon szuper hogy szalámikat tud enni,én fiam inkább parizert virslit tud enni.
Miket evett ma?

Lola!
Nagyon válogat Isti a cumikban,mindig mondja most melyiket ohajtja(nagyon idegesitő tud lenni).Sajna azért kell ennyi mert elalvás előtt ő még rengeteget dumál,eközben oldalra teszi a cumiját és kirágja.Vagy nemtudom mit művel vele,de kéthetetne dobhatom ki őket,mert szét vannak szakadva.

Ági!
Végre anyud "enyhült" egy kicsit.Pont az imént hivott egy ismerős hogy menjünk ki négy fele.Lehet összefutunk majd. :D

Betti

Kép
berna23

Még elfelejtettm..

Nem is gondoltam volna hogy oviban is engedik még a cumizást alváshoz.Gondolom azért hagyják mert úgy kevesebb nyügjük van a picik elaltatásához.

Kép
berna23

SZiasztok!

JoósnéÁgi: hipp-hipp-hurrá! Röhej, hogy az embernek már ez megy csodaszámba, hogy a saját anyja kimegy velük a strandra. Nem??? Jó szórakozást!

Betti: végül is csak pukizott akkor Bence, nem volt kaka. Tegnap egyáltalán. :shock:
Dóri most kakilt, mindjárt meglesem... Na rendbe raktam. Hál istennek, ez már normál állagú volt (kíváncsi vagyok a nap folyamán, mi lesz). És nem volt annyira büdi már, mint eddig (csak a babtól. Jó diétás kaja, mi???).
Köszi, hogy kérdezted.
Édi lehet Istike, ahogy rendezkedik! :)
Nektek is jó szórakozást, ha strandoltok. Bőven elég 4 után menni, nyugodtan 8-ig is kint lehettek.
Párod nem megy??

Na sziasztok

Szilvia
emesedora

Igen, engedik. Gondolom nem akarják, hogy traumaként éljék meg az ovit, hogy itt gonoszkodnak a nénik alapon. Szerintem. Persze meg kevesebb a nyüg. Nálunk volt egy kirívó eset, egy kislány még nagycsoportban is cumizott alvásnál oviban!!! Aztán találkoztunk vele a tescoban, cumi volt a szájában (több, mint 6 éves volt). Meglátott minket, rögtön kikapta a szájából, gondolom szégyellte, de nagyon ragaszkodott hozzá. Remélem én Bencével és Dórival nem járok így. Nagyon nem szeretném...
emesedora

Azóta volt egy lightosabb kaka Dórinak, de nem vízfolyás hál istennek, de nyálkás! :(
emesedora

EDB anyu!

De igen! Tényleg ma van Tamara szülinap!

Még napokkal ezelőtt eszembe volt, mikor gondolkodtam kinek mikor!

Boldog szülinapot Tamarának!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ja még a vasalást olvasva. A 2008 decemberi topikban (Geri miatt csatlakoztam anno oda is) nagyon a vasalásról beszélgettek a csajok és tovább olvasva rájöttem, hogy itt nem ruha simításról van szó, hanem pasi simításról, már ha értitek mire gondolok. Szóval vasalunk, Szilvi vasalunk!?? :D :D :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Dani kaja eddig:
2 szelet abonett
pár kanál gyümipüré (Gerinek nyitottam még tegnap, de Dani ma kivette a hűtőből és kérte nyissam ki) ez a jobbik eset, ha megmondja ill. mutatja mit enne. Kivett egy kocka sajtot is de nem evett belőle, meg banánt is bontott, amiből azért egy kicsit evett, majd a földre került, bepisilt a konyhába és míg őt rendeztem, Gergő meg jó 1 négyzetméteren szétmaszálta.

Gergő meg egy zabagép (Dani ellentét) délben főzelék, rögtön utána tejci, majd 1 óra múlva tejci és ezt követően negyed órára fél üveg gyümipép (ami maradt Dani után még az üvegben).

Danira délelőtt kisgatyót adtam. 3 pisis lett. Egy a WC-n esett áldozatul (nem húzta le), és 2-t itt-ott (nem WC közelben) lepisilt. De pisilt a WC-be is. Kukacot kamillázom.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

EDB anyu!

Azért jó, hogy már jobb a kaka állag. További gyógyenerdzsi küldve!!!

Betti!

Nem akartuk leszoktatni konkrétan. Gergő miatt nem is gondoltam ilyenre. Csak annyi, hogy napközben mikor nem hiányolta, eltettük szem elől. Estére megkapta, de nem használta akkor sem csak elalváshoz. Addig kellett. Aztán már tényleg nem is kereste, se este, se nappal. És nem esik kísértésbe Gerő cumija láttán sem. Egyszer vígasztalhatatlanul sírva kelt este és akkor adtuk neki, de nem kellett, gondolom akkor már zavarta, mert ennyit foggal biztos zavaró is lehet. (doki szerint 20 van már neki) Meg nekünk is hetek alatt kivégezte, kirágta.
A cumisüveg jobban vonzza, de az talán akkor ha az övében nincs. Ez sem függőség nála.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok csajok!

Unga-bunga :D
Szilvia Neked és kedves férjednek nagyon sok boldog szülinapot kívánunk,mint olvastam jól telt :D
Betti![b]Istiapunak is nagyon boldogot![/b]Majd bepótoljátok.
Ha tényleg ma van akkor Tamarának is nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Tegnap voltunk Allergiavizsgálaton Hannával.áprilisban ugye voltunk fül-orr gégén a horkolása miatt,aztmondták(nem tudom akkor irtam e)megvan nagyobbodva a garat és az orr mandulája is teljesen,viszont mivel egész évben nem volt beteg,kivenni nem kell.
Tegnap megnézte a pullnonos dokinéni kérdezte mit mondtak a gégészeten,mondtam azt hogy nem kell kivenni,(de csóri gyerekem félig nyitott szemmel alszik,az apja szerint az agya nem fog egy idő után elég oxigént kapni)azt mondta pedig nagyon nagy még mindig ugyhogy próbáljam elvinni máshoz.Ma megyünk délután Komáromba egy Hasszan nevezetű dokihoz.Kiváncsi leszek mit mond.

Ma voltunk mi is a Renoba,taliztam Lolával.vettem Atinak őszi,Mírának tavaszra cipőt 19-est,remélem nem lesz nagyobb lába.Hannának már nem kaptam semmit.
Anyu vett még Atinak tök jó erős hótaposót :D 1200-ért meg papucsot stb.

EDB anyu
Örülök,hogy lassan kezdenek helyrerendezödni nnálatok az egészségügyi problémák.Szegény kicsik hogy elbirják viselni.

na megyek gyorsba kiszedem Hannát a kádból,mostam a haját,Mirust is megfürdettem alvás előtt.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Csajok!

Én is akarok VASALNI!!! :wink:

Holnap úgy néz ki, hogy mi is kiugrunk a strandra. Bár még nem tudom, mikor.

Boldog szülinapot kívánok utólag is a szülinaposoknak. Én névnapozni fogok vasárnap.

Ne haragudjatok, ha nem tudok mindenre reagálni. Megint befutott egy kis meló, és kissé szétszórt vagyok már (telepítettem, honlapot gyártottam, stb.)

Ígérem, hogy jelentkezem. Csak össze kell rendeznem a kócos agytekervényeimet.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Most csak gyorsan, altatni viszem a kicsiket.

Tamarának boldogságos második szülinapot kívánok!!!!

Majd holnap jövök szerintem már csak!

Ma is vasalok! De tényleg! :)

Szilvia
emesedora

Tamarának boldog Szülinapot kívánunk!!!

Szupi volt a mai strand(rengetegen voltak).

Ági,Csilla örülök hogy taliztunk,még ha csak egy percre is.

Jó éjt!

Betti

Kép
berna23

Először is, ha Ti mondjátok hiszek Nektek:

Az újabb 2 éves kis topiklakó Tamarának, nagyon sok puszit küld két fiú a szülinapjára:
Soma és Noé!
V.erika: mit szólt az ugrálóvárhoz a csajszi?

Na ez a vasalás téma:
Szilvianyu, mikor írtad a sztorit, tök negatívan írtad, azt hittem az lez a vége, hogy nem volt semmi, de mire végigolvastam vigyorogtam rendesen... :D

GAbi: magában eszi Danid az Abonettet???? Ha adnál neki hozzá vajat, vajkrémet, májkrémet????
Sz.tem mondd férjednek, ha nekiáll ellenezni, hogy miért nem turmixolsz a gyereknek, mondd hogy aki Abonettet megrágja-lenyeli annak mindent le kell tudnia nyelni...
Kuki: remélem azóta sem fáj Neki. Geri és banán: jól nézhetett ki utána.

Rita: hát igen hiányos volt már eléggé a REnos kínálat, Nekem sikerült nagyobbra cserélnem, ez jó is lett Somának!

Szilvia1981! Végre írtál férjedről, hogy mit csinál, hogy van! szorítok hogy legyen már a hétvégén net Neki! Jó sokat dolgozik akkor! Ott mást csinál végülis mint itt? vagy ua. a munkaköre!?

Anikó: melót otthon tudod csinálni? Ez akkor számítógépes-dolog? Tök jó, hogy így értessz hozzá! Komolyan. Matyi-Bendi mellett is tudod csinálni?

Én ma voltam utoljára melóba, holnap már nem kell. Jó volt kicsit másképp megélni a hétköznapokat, de hiányoztak a tökik. Noé annyira lóg Apján (most hogy többet volt Vele), komolyan. De ügyes volt férjem itthon, igaz Neki nem kellett közbe bevásárolni, mosni, főzni, vasalni.... :)

Na volt ma is minitali a Gyémántba?

Ma du. mi sógoroméknál voltunk medencézni Bajon, élveztük...
Lehet rakok 1-2 képet:

lola77

A képek:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

lola77

Sziasztok!

Hú, de nagy itt a pangás ma...
Tegnap jó volt a strand, bár igazán csak akkorrtól, mikor már apa is kint volt velünk.Este a sebészeten voltunk apával, már napok óta szenvedett, de szerencsére nincs olyan nagy baj..Ezért Biust otthagytam anyuéknál aludni, nem mondhatnám, hogy kiugrott a bőréből örömében..De nem mert nem-et mondani..Igaz, én alig aludtam éjjel, úgy hiányzott az a kis rosszaság..:(

Betti!

Örülök, hogy találkoztunk, Istiékéd gyönyörű kispasi...

Csilla!

Bocsi, hogy nem köszöntünk el, de pont türcsi alatti öltözködésben voltatok és nem akartam rátok kiabálni, nehogy leessen..:)

EDB-ANYu!

Hogy vannak a picik? Remélem már nem fosiznak.Drukkolok, hogy mára már minden ok legyen velük és ők is és te is tudjaok kicsit szusszani..

Én meg megyek is, gyerkőcök alszanak, engem meg vár a rengeteg vasalnivaló..

Kép Kép
joosneagi

Szilvia,

Remélem most már tényleg kilábalnak a betegségből a gyerekek. Kitartás, nemsokára nyaraltok és ott majd feltöltődsz.

Jó lett volna tegnap kimenni a strandra, de két gyerekkel nem mertem bevállalni. Helyette a szomszédban strandoltunk. Van egy szuper medencéjük. Nagyon élveztük.

Jó hétvégét mindenkinek!
jutte

Judit!

Milyen színű a babakocsitok!???

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Na sziasztok!

Hát nagyon el vagyok keseredve. Tegnap reggel észrevettem Gergő farpofái között egy nagy lila dudort. Kamilláztam, de nem nagyon akart semmi jó történni vele. Ma reggel jobban megnéztem nagyon tömött csomó és Geri is fájtatja. Levittem a gyerekorvosunkhoz. Azt mondta ez egy tályog és tele van gennyel. Valszínű sérülhetett ott a bőr felszíne, nagyon enyhén, mert nem volt ott még előző este sem semmi és ezen keresztül jutott be valami baci. Adott rá krémet, de nem sok reményt fűzött hozzá, hogy lejjebb lohasztja. Így beutalót is kaptunk, ha hétfőn is ilyen nagy lesz vagy nagyobb, akkor sürgősen irány Győr és helyi érzéstelenítéssel felvágják. Én annyira szeretnék hinni a csodákban és elkerülni ezt az egészet, mert én most ezt úgy érzem nem bírnám végigcsinálni. Végig nézni, ahogy megszúrják, látni, hogy szenved, utána ugye elég hülye helyen van ez a göb, figyelni kell, hogy ne fertőződjön el, márpedig ezt a területet mindig éri kaka és nem is egy szelőzős helyen van.

Egyúttal Daninak is kaptam beutalót. Egy helyre kell vinni őket.

Na később még jövök.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Nem voltam eddig, mert egyrészt el voltam foglalva, másrészt a főkapcsoló nem indult a géphez, így nem tudtam belépni. Apa most bütykölte meg!

Ági: és mi baja volt apának? Már rendben van? Bius még nem is aludt anyudéknál? És nem húzta a száját? Már otthon van? Hogy érezte magát? Jó sok kérdés... :)

Gabi: hát ez nem semmi... először mikor olvastam, kimaradt a tudatomból, hogy farpofái és azt hittem, a szájában van. Biztos nem lesz semmi gond, de ha ki is kell vágni, biztos, hogy ambulánsan meg lehet csinálni, nem? Vagy be kell feküdni? Persze, egy anyának iszonyatos látni, ha megszúrják, de az meg még rosszabb lenne, ha komolyabb alakulna ki a genny miatt, vagy esetleg fájdalmas lenne neki, nem??
Az jó, hogy Danira is kaptatok beutalót Győrbe, ismerősék is a kórházban voltak ott. Szerintem ne izgulj, persze könnyű mondani, de legalább mindkettő le lesz rendezve.

Én ma délelőtt mamámnál voltam a három gyerkőccel, megnéztük őt. Meg vittünk neki sajtkrémet. A tescosat szereti és ő nem igazán tud járni, agyvérzése volt.
Aztán takarítgattam, mert nemsoká jönnek anyósomék és sógornőm Dórikát és minket köszönteni.

Este megint vasaltam. De tényleg. Muszáj. Most már fogy a hegy! :) De ma is mostam persze.
Az éjjeli vihar iszonyat volt. Itt a nyolcadikon hatalmas széllökések voltak, mintha ki akart volna esni az ablak. Az alattunk lakó redőnyét fel is bontotta a szél, szerintem nem voltak itthon.

Cirmike: bocsi, hogy nem találtál minket itthon, a fenti helyen voltunk! :) Jövő héten gyertek amikor tudtok, mert szombaton utazunk.

Mamám ott lakik a régi mozinál és annyira szeretem ott azt a turit. Most is kifogtam egy vadiúj, címkés mark&spencer ruhát Dórinak 900-ért, Bencének egy hosszú, vagány asszem george nadrágot 700-ért és Emesének egy george pólót 700-ért. Nagyon jó cuccok vannak és minőségi mind! Sokról meg nem mondanám, hogy használt!

Ja, és pedikűrösnél is voltam.

Gyerekek jobban vannak, híg fosás már nincs. Tegnap még mindkettőnek egyszer volt egy-egy nyálka benne, de a mai Dóriéba nem volt. Bence ma még nem is kakilt. Még vasárnap estig kell szedniük a gyógyszert, aztán jövő héten székletkontroll.

Sziasztok

Szilvia
emesedora

Ja, Lola, nem is tudtam, hogy sógidék kertes házban laknak. Jó medencéjük van nekik is. Jók a fotók! :)
emesedora

Sziasztok!

Jaj Szilvi ne is mond a vihart.Éjjel egxkor kergettük az ugrálóvárunkat,mert úgy felkapta!
Verika!Erre majd nagyon figyeljetek.Vagy a tiétek is elszállt.?
A virágaim mind lepotyogtam az ablakból stb.

Gabi!
Sajnálom a tályogot.Ne izgulj nagyon.Ott megcsinálják a Dani fütyülőjét is?

Ma takarítani is voltam majd meggyulladtam.Képzeljétek rosszul lettem a hideg zsíroldótól.Nagyon szennyezett volt már a túzhely sütő része,jó sokszor befújtam,mindig törölgettem rajta időközönként.Szerintem elment rá vagy fél flakon.
Szóval jól beszipóztam délelőtt.Még most is fáj a fejem.
Utána ablakpucolás...Még jó hogy nem szédültem ki. :)

Ági!
Mi baja volt férjednek?

Emeseanyu!
Neked aludt már Dóra mamánál.?Vagy ha megy Emese hugidhoz,ő még nem akar menni?

Este jövök még.

Lola!
Akkor Ti is jót pancsiztatok!

Betti

Kép
berna23

Idén mi sajnos nem tudtuk felállitani a medencét az építkezés miatt.Tavaly nagyon jó volt a felfrissülés benne.Na meg Pistike és imádta.

Kép
berna23

A beavatkozást ambulánsan csinálják. Az utána való tisztántartástól is írtózom. Félek hogy fájdalmat okozok neki. BRR! És még én akartam orvos lenni. Nem is tudom hogy képzeltem!

Mikor mentek nyaralni EDB anyu? Nem jöv héten?! örülök, hogy jól vannak a picik!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Kép ISTIKE és a medence(tavaly)

Kép
berna23

Levi és Dorka Anyucijának,Áginak Boldog Szülinapot kívánunk!!!

Kép
berna23

Sziasztok!

Boldog szülinapot LeviDorka Anyunak, Áginak!

Betti: Dórika még nem aludt sehol. Mikor kórházban voltam Bencével, akkor is ragaszkodtam hozzá, hogy itthon legyen apjával, napközben csavizhatnak, de éjjel legyen itthon a saját ágyában. Elég változás volt neki, hogy nincs anya.
Még nem akar menni, nem igazán fogja még fel, hogy hova megy Emese. Szerintem majd egy év múlva mondogatja majd. Emese se volt sose kicsinek az az ottalvós (volt, hogy este 10-kor hozták anyuék haza pizsiben), de most nagynak szeret ott aludni mamáknál, húgoméknál.
Nem erőltetem, majd megy, ha akar! Aztán majd lehet, hogy a két kicsi együtt akar menni, vagy mind a három! Csak legyen mama, keresztanyu, aki ezt így bevállalja! :)
Jót mosolyogtam az ugrálóvár kergetésen! Minek pucolsz ebben a melegben ablakot, Te nőci?? Úgyis most nálatok sok por van!

Gabi:
de, jövő héten. Szombaton megyünk. Ne aggódj, az már jó, hogy ambulánsan le lehet rendezni.

Mi van itt ma? Betti-Gabi-EDB Anyu front??? Hello, többiek!!:)

Különben Verika nyaralni van, azért nem ír. Szerintem még ugrálót sem szentelték fel.

Itt voltak anyósomék köszönteni. Mi most kivételesen borítékot kértünk, a nyaralásra költömaninak. Három gyerekkel lesz mire....
Sóginőmtől felfújható nagyobb csónakot kértünk, mindhárman beleférnek.
Gyerekek ruhát, játékokat kaptak (Emesét is most köszöntötte sóginőm, Pesten lakik).

Egyébként mai kakik jók voltak.

Megyek, mindkét pici álmos...

Sziasztok

Szilvia
emesedora

Édes pancsis Isti!
emesedora

Szilvianyu: igen Bajon laknak Krisztiánék, n.on jó kis kertjük van, bekérezkedtünk pancsizni tegnap...

Gabi: azta nem semmi lehet ez a tályog. Jó ég, elhiszem hogy megijedtél, én még tán nem is láttam ilyet. De mitől sérülhetett meg? Játéktól vagy mi? Szorítok majd Nektek... Mikor mentek? De azért Daninak addig kendd a krémmel, írasdd föl gyorsan, hátha hat, csak azért mert ott vagytok Győrben, nehogy felrángasdd a kukiját...
De azért bízzunk a dokinénis krémben Gerinél is, hátha!!!

Betti: azon a részen volt felállítva tavaly a medence, ahol most épül Isti szobája?
Virágaidat sajnálom... Ugrálóvárat máskor tessék időben bevinni.

Vihar: csajok én rendesen be voltam rezelve,, hogy kitörik az ablak, annyira rezegtette. Mikor éjjel kinéztem az ablakon durva volt, itt a 4 sávoson előttünk letörte a villanyoszlop felső L alakú részét is! Fiúk átaludták szerencsére. REdőnyt mi is gyors lehúztuk teljesen, igaz majd megfulladtunk, de mikor elmúlt a vihar, tök jó levegő jött be!

Jaj hallottátok ezt a strandos halálesetet a 9 éves kisfiúval, én éjjel azzal álmodtam. Hihetetlen, hogy egy fél éve megépült strandon a mai világban is történik ilyen... (beszippantotta a szörfimitáló medencének az a része, ahol rácsnak kéne lennie!)

Ági01: Boldog születésnapot Neked, tök jó hogy Leviével ilyen közel van, jövőre már együtt tarthatjátok. Jaj de hamar elmegy ez az 1. év!!!

lola77

Szilvianyu: Betti nem otthon pucolt ablakot, TEEEEE!

Amúgy Betti a hideg zsíroldóval vigyázz nagyon, brutál vegyszer ám, tudod-e??? Én abból csak néhányat fröccsentek a tűzhelyre és elmegyek onnan, amíg hat, kábé 8-10 perc, utána nagy levegőt veszek és lesúrolom gyors, addig megpróbálok nem levegőt venni.
Ja és más vegyszerrel nehogy kombináldd!!!!
Én egyszer belül a mikró belsejét lemarattam vele véletlenül, annyira erős!
Rokoni körben takarítassz, vagy idegeneknél?

lola77

Ja még egy kimaradt:
J. Ági: gondoltam Rátok, hogy hogy sült el Anyukáddal a strandolás... ezek szerint nem volt gond...
Férjednek jobbulást, remélem nem komoly!Bius mit mesélt az ottalvásról a Mamánál? :?:

lola77

Jóóóóóóó vannnaaaa! Ez az egy sor kimaradt a tudatomból, hogy "ma takarítani is voltam".

Köss kendőt a szád és orrod elé, én úgy szoktam. Komolyan! Vagy sálat! Vigyázz Magadra!

Lola:
én is nagyon fostam a vihar alatt. Hát még Apa... egyszer egy nagy széllökésnél úgy kipattant az ágyból, mint egy mérgezett egér. Azt mondja, nem tud így aludni.... nálunk is aludtak csemeték!

Sziasztok

Szilvia
emesedora

Sziasztok!

Hát ez a tegnapi vihar.......elég ijesztő volt.... :cry:
Előkészítettem tegnap meló után este a holnapi tortához a marcipán díszeket,23 órára kész lettem,aztán gyors letusoltam,majd lefeküdtem aludni.Erre nagy szélviharra keltem,majd gyors ablakok becsukása,redőnyök felhúzűsa a konyha és kisszoba ablakon,mert majdnem kiszakította.
Ablakokat így is majd benyomta,legalábbis nekem ez volt a benyomásom.....
Viki is felébredt,fent volt velem 1/2 1-1/2 2-ig,néztük a vihart,beszélgettünk :wink:
Láttuk amint a szemben lévő gyógyszertár fém tábláját lerántja a szél,majd 2 parkoló autóhoz csapja.....

Lányom azt mondta ma délután,hogy ma éjjel is nézünk vihart? :shock: :roll: annyira tetszett neki.....nekem már kevésbé.....

Ma voltam kint a Renoban,vettem Vikinek 4 pár cipőt 5500-ért :wink:
köszi az infót..már nem tudom,ki említette :roll:

Minden szülinaposnak és névnaposnak sok boldogságot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!

Lola
Noénak mikor lesz a szülinapja?

Gabi
Daninak milyen tortát kreálsz végülis?
Jobbulást a fiúknak!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++
Tályog kezelésére,gyógyítására nagyon jó a zepteres színterápiás lámpa......ha esetleg tudnátok valahonnan szerezni...

Melus
köszönjük szépen EDB anyu nevében a könyveknél nyújtott segítségedet!
Jó dumcsizást,pihit Hugiékkal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem hamar megjavul a gépük,hiányoznak az esti msn-es dumcsizásai....

Ági01
hogy vagytok?Napirend alakul?Pociddal mi van?
Gyerekek hogy bírják a viharokat,frontokat?kánikulát?

Mi lehet,hogy holnap du kinézünk a strandra.........délelött könyvtár,piac.....csajos délelött lesz amíg apa alszik....szegénykém a héten éjjeles,olyan fáradt :evil:
Viki vasárnap megy anyuékhoz nyaralni 1 hétre,ez lesz az első nyaralása.......
azért hétfőn meló után utána megyek és szardán onnan megyek melóba,kedden pedig szabadnapos leszek.
Amúgy neki véget ért az ovi,most 1 hónapm szünet,VÉGRE!!!!!
Bár ez "csa" ovi,de azért el vannak fáradva a gyerekek,óvónők is mondták.....

Mindenkinek jó hétvégét,sziasztok:ERika

cseriviola

http://www.tortafoto.eu/

Ezt találtam. Gabi: láttam mickey-s mintát is itt, ha előbb találom persze! :)

Én láttam itt Hannah Montanast. Tök jó, mert két nap alatt szállítanak és interneten meg tudod rendelni. Jó, nem olcsó, de hát a gyerekért mindent! :)

Szilvia
emesedora

Melus: igen, köszönjük szépen a könyvrendelésben nyújtott segítséged!!

Cserieri: irigy-irigy Vikire... de jó neki, hogy mamázhat-pihenhet! Felhőtlen gyermekévek... :wink: 8)
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?