Új privát üzeneted érkezett!

Akinek melege van, jöhet ide... napközben sincs 10 fok :cry: :cry: :cry: :cry: :evil:
Vendég

Hmbori,
Lilivel pl. egész más volt, mint most. Ugye csak ő volt, még ha pocakban is. Akkor sem nagyon beszélgettem hozzá, de azért többet foglalkoztunk azzal, hogy milyen lesz, mit érezhet, mit gondolhat...
Most, hogy már Levi mellett van egy kézzelfogható "baba" is, így aztán végképp nagyon kevés idő marad arra, hogy mondjuk elmélyülten beszégessek Levivel. Na meg nekem eleinte nagyon nehéz volt elfogadni, hogy fiú. Annyira lányt vártam. Még nem is most lesz a furcsa, én azt tudom egyenlőre nehezen elképzelni, hogy lesz majd egy 10-12 éves lakli kamasz fiam, és mit kezdek én akkor. Persze gondolom ez addig tart, még meg nem születik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Szerintem is jó a tabló! :P

Kata: de jó meglepetés! :P

Jól kezdődöttt a reggelem illetve a hajnalom! Alig aludtam valamit 4kor kimentam pisilni, baromi erős jóslóim voltak, koncentráltam, hátha beindul, főleg, hogy erősen időnként be-beszurkált! Erre 4,15-kor nagy fékcsikorgás, dudálás! Egyszercsak baromi nagy robaj! Összetörtek valakit! Nagyon nagy hangja volt( Egyből az ugrott be, hogy ekkora törést nem élt túl a benne ülő)
Hirtelen ijedtünkbe nem találtunk ruhát! Kiszaladtunk, kell- e segíteni!
Egy ismerős srác szállt ki az autóból! Semmi baja hála istennek, pedig megfejelte a szélvédőt és a kormányt is az álla elérte! Ja a villanyoszlop kidölt, a vezetékek tartják! Most van itt az Elmű, mindjárt cserélik!
Szegény ismerős srác nem ő volt a hibás, de a másik fél, az okozó elmenekült, úgy hogy deffektes volt! A kocsit a rendőrök Ecseren megtalálták, mert a srác egyből hívott valakit, hogy megy feléjük a vétkes autós, írja fel a rendszámot!
Ez a szerencséje!
Hihetetlen, hogy valaki balesetet okoz, nem is kicsit és tovább hajt!
Úgy felébredtem, kint is maradtam beszélgetni, de jól esett, mert jó hűvöske volt hajnalba! Ha már nem tudtam aludni, és ekmúltak a jóslócskák, legalább a jó levegőt kiélveztem! :lol:

most pár napig 38-40 fokot mondanak! Hát remélem előbb megszülök, mert az úgy brutális lenne!

Ma délután megyek uh-ra és dokinénihez, kíváncsi vagyok mit mond!

kovisziszka

linacska: szerintem mindenkiben kavarognak ilyen gondolatok! Nekem néha lelkiismeretfurdalásom van, mert nem akartam babát, kettőnél megakartam állni! De besikerült és képtelen voltam elvetetni!
De néha nehéz, főleg, hogy olyan nehezen találtam munkát, és a baba miatt elküldtek! Három mellett mit fogok kezdeni magammal! De aztán rájöttem, hogy akkor majd tanulni fogok valamit és nem hagyom el magam! De néha voltak bennem olyan érzések, hogy nem akarom a manót, de aztán meg igen!

Hidd el linacska, hogy imádni fogod a fiadat is nagyon-nagyon!
Nekem sokkal könnyebb a fiammal! Nekem is kevés időm marad a pocaklakóra, de két gyerek mellett.... néha örülök, hogy rendet tudunk tartani! Ezzel megy el szinte az egész nap!

kovisziszka

jó reggelt :lol:

Sziszka :lol: :lol: nem lehetett semmi :lol: Lehet, hogy babaácska megijedt, inkább marad még :wink: Kiwi vagyok, mit mond neked dokinéni :roll: mi hétfőn megyünk hozzá.

ez a baba kapcsolat dolog tényleg érdekes :lol: én azért szoktam hozzá beszélni meg énekeltem már neki, de biztos vagyok benne, hogy nagyon más lesz, ha a kezemben tarthatom, ha látom a kis tekintetét. Egyelőre a legerősebb érzésem tudom csak átélni, hogy nagyon várom már a vele való találkozást és hogy megöleljem.
a beteg babámat -tudjátok, már írtam, 21. héten kellett megszülnöm szeptemberben- nem öleltem, nem néztem meg, mert akkor arra gondoltam, hogy úgy marad meg az emlékezetemben, ahogy még szépnek láttam az uh-n. azóta is sokat gondolok rá, és arra is, hogy lehet, hogy legalább meg kellett volna ölelnem. De érzem ma is, hogy van vele valamiféle túlvilági, angyali kapcsolatom (lehet, hogy hülyének tartotok emiatt)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Kata,jajj de jóóó hír ez!!!! :) 3 hónapig ott lesznek,de nagyon jóóó :)

Sziszka,még jó,hogy meglett a vétkes...nem is tudom egyesek,hogy képesek továbbhajtani...

Baba-mama kapcsolat...
Lucánál:nem igazán beszéltem hozzá..apa ő rendszeresen,reggel este,puszi a hasamra,meg dumáltak...hát én nehezen tudtam hozzászólni..Aztán egy éjszaka megálmodtam,hogy fog kinézni és úgy is nézett ki amikor megszületett...
Mikor kivették,az volt az eslő kérdésem,hogy kislány???Biztosan gondolták,hogy ez az anyuka hülye...nem is azt kérdezi,hogy egészséges-e hanem azt hogy kislány??Nálunk 5 óra telet el mire láthattam,mert műtét után csak megmutatták,és vitték a szokásos procedúrára...Aztán fél10kor hozták szopizni...persze nem ment,mert megmozdulni sem tudtam,sőt sok magzavizet nyelt és másfél napig hányt..szóval..nehezen idnult be a dolog..De aztán fokozatosan összeszoktunk...Itthon meg aztán már minden okés volt...

Zsombinál:még annyit sem beszélek hozzá,mint Lucushoz anno..mi sem mostanra terveztük hogy lesz kistesó..nehezen is dolgoztam fel..amikor meg kiderült,hogy kisfú hát azt sem viseltem vmi könnyen...Persze szeretni fogom,meg az a lényeg,hogy egészséges legyen...de vhogy lányt szerettem volna mégis...

Aztán a másik nagy dilemmám,hogy lehet-e őket egyformán szeretni????Vagy vmelyikhez mindig jobban ragaszkodik az ember...

NA bocsi így korán reggel a kisregény miatt....

Orew,már mindjárt péntek lesz,biztosan nagyon rossz lesz,hogy nem mész egy jó ideig dolgozni,de majd babácska lefoglal meglásd :)

Kép
Kép
tundi24

Anna,lehet én sem tudtam volna megnézni ha elvesztek egy babát,mert ahogy írod is,úgy maradt volna meg benned,és talán így könnyebb volt feldogozni.Gondolom én,mert szerencsére ilyen tapasztalatom nincs.De én nem gondollak hülyének,mert úgy érzed hogy mégis van köztetek vmi kapcsolat...sztem ezzel semmi gond nincs!!!!

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!

Bea:

Nagyon szuper lett a tabló!

Kata:

Ez ám a meglepetés! De jó lesz neked. :D

Kovisziszka:

nem semmi történések vannak felétek. Még jó, hogy nem lett komolyabb baj.

én hajnalba megint nem aludtam, bébike nyomja a gyomrom ezerrel, olyan hányingerem volt. Hanyatt fekve nem kaptam elég levegőt, oldalt se volt jó. Annyit mentem a lakásba :( .
Kedden megyek NST-re, meg akkor megnéz doki és uh. is lesz.
nikó

Jó reggelt !

Irdab, Bikmakk, Dbea, Hmbori, Linácska
Köszi az infókat a táppénz/tgyás témáról !!!
Mostmár mindent tudok, bármelyiket is választom, ugyanakkora pénzt fogok kapni, szóval marad a szűlési szabi, amit a körzeti orvosommal kell intéznem.

Margit
Jó fej dokid van .... :twisted:

Angelita
Még én sem készülök szűlni, de azért már nagyon-nagyon várom, hogy ott tartsak ! :D

Dbea
Szuper jó lett a tabló !!!!

Bim-bam
Jó lenne, ha még nem a nyákdugó lenne ! Dokidat nem kérdezed meg róla ?

Linácska
De jó, hogy minden rendben van veseügyileg !!

Orew
Azt hittem, hogy én vagyok az utolsó őrült kismama, aki még mindig dolgozik, de úgy látszik, te még engem is felülmúlsz ! :lol:

Kata
De jó kis meglepit kaptál !! :D

Kovisziszka
Kalandos reggeletek volt ! :shock:

Madaran
Én úgyanígy tettem volna a beteg babámmal kapcsolatban, és szerintem mindenki más is. Ne marcangold magad ezen, a legjobbat tetted, ennek sajnos így kellett történnie ! :(
Figyelj gőzerővel a kisfiadra !!! :D

Lelki kapcsolat a babával :
Én az elejétől kezdve beszélek hozzá és a férjemmel együtt rengeteget foglalkozunk vele. A munkahelyemen egész nap fogom a pocim, este pedig az Apja.....én úgy érzem, hogy már most elválaszthatatlanok vagyunk és ha megszületik, akkor pedig mégjobban ki fog ez az érzés teljesedni !

Szex :
Mi még aktívkodunk, bár épp tegnap beszéltünk róla, hogy meddig szabad még ???

Kép
Kép
rilla_

Jó reggelt, Lányok!

Boldog születésnapot Bencének, és gratula a bátor és erős Mamájának! Így a vége felé már szerintem többen azt nézegetjük, ki a következő, mindenki rendben van-e, én mikor jövök, velem mi lesz... :lol: Jó érzés olvasni, hogy a korán szülők is rendben vannak/javulgatnak, és mi többiek is lassan rajtvonalhoz állunk!

Linácska - Teljesen megértem a hosszú úttal kapcsolatos fenntartásodat. Nekem is jeleznem kellett finoman anyósomnak, aki egy picit dünnyögött, hogy nem megyünk min. 1 hétre nyaralni hozzájuk, hogy csak hívja nyugodtan a páromat, de én már szülésig biztosan nem. Tudom, hogy szeretnek, várnak és készülnek, de ezt már nem vállalom be. Azóta viszont jobban kommunikálunk, többet hívogatjuk egymást, és teljesen meglepő módon ő is többet telefonál, ami azelőtt nem volt jellemző rá!

Madaran - Én is a 20. héten veszítettem el a kislányomat és a 21.-en kellett megszülnőm őt. Először úgy tűnt fel tudjuk dolgozni, de végül vissza kellett mennem a Klinikára beszélgetni egy szakemberrel, hogy segítsen. Ő is azt mondta, hogy nem szabad megnézni, és előre kell fordulni, mert a kapcsolatunk nem ezen múlik. Akkor értettem meg, hogy milyen ajándék volt az ő kicsi léte, és hogy mennyi mindent adott nekem azalatt a parányi idő alatt is. Erőt adott hozzá, hogy ezt a várandósságot kiegyensúlyozottabban, jobban csináljam, és már nem aggódom előre olyasmin, amit nem tudok befolyásolni.

Earhart - Küldj egy kis hűs levegőt, mi pedig küldünk mondjuk 10 fokot, rendben? :) Tényleg nem tudtál róla, hogy mennek anyukádék? Jó kis meglepi lehetett!

Az első jóslóim nekem is megvoltak tegnapelőtt éjjel, kb. 1 óráig tartottak, 2-3-szor tér vissza rendszer nélkül. Először nagyon meglepődtem, mert Mikulás ugye nem volt 9 hónapja, de ez teljesen az a típusú alhasi görcs volt szétterjedve a csípőm és a hátam felé. :shock: Nagyon álmos voltam, gondoltam, kicsit bebugyolálom magam, aztán ha jönni akar Tücsök, úgyis szól. Végül a fájdalmak megszűntek (visszaaludtam). Reggel aztán mondta a védőnő (utcsó látogatás nála), hogy ha 2 óráig eltartanak a fájások, akkor menni kell...

Ami viszont meglepett, hogy a Streptóm ugyan negatív lett, de találtak valami gombát!! Nálam!? Akinél sosem! De hát hogyan, mitől? Megsértődtem, és megdöbbentem, mert ezt a leletemet már látta a szülész-nőgyógyász is, és ő nem mondott rá semmit. Jó, ő nem az az aggódós alkat, de akkor is! Persze khm... én is utánanéztem a neten, és azt találtam, hogy ez a vacak albicans iszonyú általános, és a terhesség is előhozhatja a maga felborult hormon/ immunháztartásával. A védőnő szerint azért kellene kezelni, mert így a babát azonnal antibiotikumoknak vetik alá születés után (a fülecskéje és a szeme gyulladhat be tőle). Most próbálok természetes hatású szereket nézni, meg persze pénteken-, a köv. CTG-n előveszem a dokimat is, hogy akkor most miért nem szólt, vagy mit jelent ez, vagy ne is foglalkozzak vele?...

Mi tegnap voltunk "utolsó vacsorán" egy kedves helyi étteremben, jólesett a párom figyelmessége, és ki tudja, mikor jutunk el legközelebb. :wink:

Vigyázzatok magatokra ebben a nagy melegben! Megyek, behúzom a függönyöket, és készítek egy kis sóskát hallal ebédre. De utálom már ezt az állandó vaspótlást! Nem szólva arról, hogy már lassan felvirágoztatom a Rennie-t gyártó gyógyszercéget...

Kép
goldplast

Hmbori – Igen, Isten úgyis vigyáz ránk. Hívő vagyok, úgyhogy eltaláltad a legmegnyugtatóbb mondatot, választ.

Lelkikapcsolat – nekem is hasonlóan esett, mint Bikmakk-nak, csak nekem egy pár órás jósló indította be az érzéseimet, azóta máshogy vagyok a szüléssel és Matyival (na,meg hogy már tudjuk, hogy hogy fogják hívni, az is sokat segített). Persze beszélni még mindig nem tudok hozzá, nem az a fajta vagyok, még amikor Máté pár napos volt akkor sem tudtam olyan sokat beszélni hozzá, mert hiszen tudtam, hogy úgysem érti. Persze hamar beletanultam, hogy kell hozzá beszélni, mindent elmagyarázni, stb., de először még az is furi volt.

Orew – Nekem kb. egy hónappal a kiírás előtt kezdődött ez a szétcsúszás, úgyhogy még valamennyire szerencsés is vagy.

Kata – húúú, nem semmi meglepi. Azt tudtad, hogy megy, csak azt nem, hogy ilyen sokáig?

Kovisziszka – simán el tudom képzelni, hogy te vagy a következő, aki megláthatja a picibabáját, de ez a reggeli baleset elég kemény lehetett. Milyen jó, hogy a srác így az eszénél volt, hogy telózott, lehet, hogy én még beszélni sem tudtam volna, nemhogy gondolkodni.

Ne legyen lelkiismeretfurdalásod ettől. Van aki már az első babájánál így van, hogy még nem akarta, főleg ebben a car gazdaságban szerintem sokan megijednek, ha véletlenül lesznek terhesek.

Madaran – szerintem nagyon szép érzés, hogy még mindig kapcsolatban vagy vele. Nehéz lehetett feldolgozni, de itt a kis picike, aki majd most kárpótol.

Tündi – tényleg megálmodtad, hogy hogy fog kinézni? Hát ez elég nagy dolog, ritka ! Akkor valahogy csak elég nagy kapcsolat volt köztetek, amit nem is tudtál.

Nikó – az nem jó, hogy már most ennyire nem alszol, pedig még van hátra neked is egy hónap. Bár mondjuk ahogy magamnál is látom nagyon hamar elszalad. El sem hiszem, hogy már csak 4 napot mutat a vonalzóm.
Abból is látszik, hogy el sem hiszem, hogy még most indulunk Balatonra, van ott egy kis dolgunk, visszafelé pedig jövünk a nőgyógyászhoz, megnézzük UH-n Matyit, remélem minden rendben van, mert annyira lent van a hasam, hogy olyan mintha nem lenne már úgy telítődve magzatvízzel. Mátéval nem volt ennyire lent, de tényleg, ijesztően lefelé lóg.

Rilla – az nagyon jó, hogy te tudsz ilyen kapcsolatot teremteni a babó és köztetek. Mindenki másfajta.

Szex – hát mi kb. egy hete mondtuk azt, hogy na most már talán nem ! Na, de most meg már lehet, hogy azért kellene, hogy beinduljon?

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Anetto

Biztos minden rendben van Matyival. Az a 4 nap már semmi, készülődik Matyi kifelé szerintem azért van olyan lent a pocid. Bár még nem szültem ezt csak úgy gondolom.
Úgy mennék most strandolni, bele egy nagy medencébe és csak ott úszkálni. Na majd télen akkor már Gréti is fürcsizhet és bepótoljuk. Balcsira nekünk is le kéne menni de ahova mennénk ott kutya van a házba én meg a toxo miatt elvagyok tíltva. Sajnos nagya kutyus és száll a szőre minden felé. Nem kéne most vmi. fertőzés. Pedig úgy mennék. :(
nikó

Sziaszok!
Nekem is vacak éjszakám volt, biztos az esti fél pizza is besegített :oops: :oops: Hanyatt már nem nagyon tudok feküdni, engem is nagyon nyom Marci, oldalt meg már azért nem kényelmes, mert nagyon domborodik a pocim és ott is nyom :shock:
Még jó, hogy a héten már szabin vagyok, itthon fogok kuksolni és ki sem teszem a lábam, csak rövid időre ebben a hőségben :evil:

Érdekes, én inkább úgy vagyok vele, hogy inkább menjen el ez a hőség, ilyen melegben borzasztó lehet szülni, meg kórházban lenni :shock: A gyermekágyas osztályon nincs klíma, gondolhatjátok milyen meleg van ott!!!

Tündi: pár hónapja nekem is volt hasonló álmom és én is láttam Marcit, kíváncsi vagyok tényleg olyan lesz-e :?: :D

Rilla, Orew: még én is dolgozom, nekem aug. 7. lesz a leszerelés napja! Addig még 4X kell bemennem a munkahelyemre!

Anett: mi is terveztünk még egy rövid kirándulást a jövő hét végére, de mondtam a páromnak, hogy a kocsiba már visszük magunkkal a szülős motyót. És megegyeztünk, hogy az az utolsó!!

Kata: tök jó, hogy olyan sokáig kint lesznek a szüleid :D A szülők hogy beszélnek egymással? (mármint a tieid és a párodé) Fordítotok? Jó lehet egy családi ebéd :D

Linácska: de jó, hogy minden ok veletek :P

Fülbelövés: ha lövik, akkor annak kell bennmaradnia, amivel átlőtték, de ha rendesen átszúrják, akkor lehet aranyat tenni rögtön. Legalábbis nekem még így volt. A szúrás azt mondják jobb, mert nem forr össze olyan hamar...

Bim-bam: szerintem is hívd fel az orvosod!

Kép

Kép
dbea

Anetto - Négy nap van hátra??!!! Hű..... Szerintem én nagyon izgulnék! :lol:

Baba - Mama kapcsolat - Hát nálunk az előző eset óta alakul minden másként. Mivel majdnemhogy ösze sem jött, sokat vártunk, és végül tavaly októberben döntöttünk úgy, hogy mindent abbahagyunk (teák, bogyók etc.), utána kukkantott be Tücsök. Az első pillanattól fogva meg vagyunk lepve, és olyan mintha mindig is velünk lett volna. Sokat beszélünk hozzá, róla, és néha álmodozunk róla, mennyi mindent fogunk csinálni majd vele együtt. Azért nekem vannak szorongásaim néha, de valahogy pont mindig akkor moccan meg, és ez olyan mintha elfújná a félelmemet. Amúgy szerintem én nem vagyok az a tipikus anya-alkat, de a 9 hónap elegendő volt hozzá, hogy ráébredjek: Tücsöknek mindegy milyen vagyok (mint egy jó szeretet/szerelem kapcsolatban), neki úgy vagyok jó, ahogy vagyok.

Kép
goldplast

[quote="rilla_"][ írta:rilla_u]Szex :
Mi még aktívkodunk, bár épp tegnap beszéltünk róla, hogy meddig szabad még ???

Tekintve, hogy holnap betöltöd a 36. hetet, lassan újra szabad... :) :)
Viccet félretéve, így a vége felé ugye a "természetes prosztaglandinok" miatt veszélyes, merthogy azok szülésindítóak lehetnek. De mivel lassan abban a korban leszel (még egy hét), hogy már egyáltalán nem baj, ha megszületik a baba, tulképp szabad lesz... :)

Még én sem készülök szülni. Ugyan ha hirtelen megindulna, akkor már nem esnénk kétségbe, és gondolom minden rendben lenne, de mi úgy bszéltük meg a férjemmel, hogy a 39. hét vége fele lenne jó szülni. Aztán majd a baba eldönti, hogyan gondolja... :D

Madaran, nagyon nehéz döntés lehetett, és megértelek, hogy azóta sem szakadtál el tőle - szerintem ez így van jól, és bizonyára van is köztetek kapcsolat, ha így érzed.

Bori, Te mindent képes vagy a jó oldaláról nézni, nagyon fel tudod vidítani az embert! :D

Kép
bikmakk

goldplast: bár a babák többségénél nem okoz nagy bajt a candida, azért (ritkán) elég csúnya fertőzés is ki tud mégis alakulni - szóval ezért mindenképpen ki kellene kezelni! És még idejében, mert bármelyik pillanatban itt lehet a béb. Szóval szerintem most ne kavarj a "természetes" módszerekkel meg ilyesmi - használd a jól bevált hagyományos orvoslást.... (Persze biztos a szakbarbár beszél belőlem... :lol: :lol: :lol: )

nikó: a kutyák kevésbé veszélyesek a toxoplazma szempontjából, mint a macskák. Ráadásul ha rendesen kezet mosol, mielőtt a szádhoz nyúlsz, nem nagyon kaphatod el egy sima látogatás során. És hát az utolsó trimeszterben (annak is a vége felé) pedig már nem nagyon tud fejlődési rendellenességet okozni. Szóval szerintem ez ne tartson vissza, ha mennetek kell, de persze Te tudod, hogy mit mersz bevállalni.

Lányok, nekem se jóslók, se "szétcsúszás", se semmi. Jó, hogy nem most akarok még szülni, de hogy lesz ebből egyáltalán valami?

Kép
bikmakk

Danieldaniel, Zsofiapu:
Mar tegnap olvastam, de csak igy megkesve tudok irni. Gratulalok, sok sok tejcit kivanok! Fantasztikusan gyorsan ment. :)

Este meg visszaolvastam a napi termes, de mar nem volt erom reagalni.
Ma meg megjartam a korhazat potyara joslofajasokkal. Hajnal 3-tol egeszen mostanaig fajdogalok, de nem erosen, viszot gyakorlatilag rendszeresen... Furodtem, hajnalban 2x fel orat es a fajasok nem multak el... 9-kor bementunk a szulesznovel valo konzilium utan , de hazaengedtek, hogy ez csak josolofajas, tagulas nuku. :roll: A hatulutoje a dolognak csak az, hogy osszesen 2,5 orat aludtam igy... :evil: :evil: :evil:

linacska:
Mind a ketten ilyen szuper hireket kaptatok tegnap a veseitekrol. :)

Tegnap jobban megneztem a huvelyvaladek vizsgalat eredmenyet es valami coli bakteriumot talaltak. :cry:

baratodildi

Sziasztok!

Kata:nagyon szép meglepit okozott neked a párod!!!Igazán aranyos tőle.

Szilvi:akkor jól indult anapotok. De legalább hűsöltél egy kicsit.

Pont holnap kell vinnük Atit a kontrollra isteni lesz a 40 fokban.
Márkot addig elvizi apa nagynénje és Ő legaéább pancsizhat a kertben.

Baba-mama kapcsolat:Márkhoz jóval többet bezséltem mint Atihoz. Igaz akkor a 4. hónaptól otthon voltam most viszont itt volt Márk.
A pocimat is inkább akkor simogattam amikor Márk aludt ill. esténként.

Lina:jó hir,hogy minden rendebn veletek,főleg,hogy Lilinél is minden rendben van.
Viszont aggódni többet aggódtam.De a bnőm megnyugtatott,hogy a tesója a 3.-nál aggódott a legtöbbet.
Vendég

Madaran: úgy emlékszem te kötöttél most a Krio-val szerződést, neked minden laborod megvolt hozzá? Olvastam, hogy Szifilisz, Hepatitis B és C, HIV és a CMV IgM és IgG vizsgálatoknak kell meglenniük, és amiből a terhesgondozás során leleted van elfogadják. De alapból csak a hepatitis B-t és a szifiliszt nézik, a többit nem, ugye? A többit te mikor és hogy csináltatod meg?

Kép

Kép
dbea

Lili:

szuper jó híreket mondtak nektek akkor, ennek nagyon örülök.

Bikmakk:

Azért gondolkodom csak rajta mert az infektológus azt mondta ha szülés előtt kapom el és mondjuk a baba megfertőződik születése alatt, a szemét érintheti a fertőzés. semmi jele nincs ha megkapta de olyan sérülést okoz a szemén, hogy megvakulhat. Ez a veszélye a 3. trimeszterbe.
Viszont férjem mamája meg nagyon szeretne látni így pocakosan. Szegény december óta nem találkoztunk és úgy sírt a telefonba egyik nap, nagyon sajnáltam.

Baratodildi:

Akkor te sem vagy valami fitt. Próbálj meg pihenni ha tudsz.
nikó

[quote]M írta:adaran: úgy emlékszem te kötöttél most a Krio-val szerződést, neked minden laborod megvolt hozzá? Olvastam, hogy Szifilisz, Hepatitis B és C, HIV és a CMV IgM és IgG vizsgálatoknak kell meglenniük, és amiből a terhesgondozás során leleted van elfogadják. De alapból csak a hepatitis B-t és a szifiliszt nézik, többit nem, ugye? A többit te mikor és hogy csináltatod meg?

Bea, én kötöttem a Kriónál, Anna a Sejtbankkal. Az én leleteim között megtaláltak a 6-ból 4 szűrést, csak a hiv és a hepaB hiányzik. Ezt megcsinálják ők.
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy befurakszom közétek, de már régóta olvaslak titeket,csak még eddig nem írtam. 37 hetes kismama vagyok, augusztus 8-ra vagyok kiírva.
Ma voltam uh-on ahol 66 mm combcsontot mértek, hazajöttem és megnéztem a legutolsó uh-os papíromam, ahol 33 hetesen 64 mm-t mértek. Szerintetek lehetséges, hogy 1 hónap alatt csak 2 mm -t nőt? Nagyon meg vagyok félek, hogy valami baj van.
Bocsi, hogy így ismeretlenűl rátok zúdítottam a problémámat.
krisztina25

Krisztina,
ne aggódj, főleg ne egy combcsontméreten. Én is 37 hetes terhes vagyok, de szerintem én most járhatok olyan 62-nél. Na meg az orvosom szokta mondani ezekre az UH méretekre, hogy nem digitális mérleg. Csak egy picit arrébb teszi a mutatót, és máris más az érték.

Voltam ma NST-n, minden ok, 150-160 körüli Levi szívverése, teljesen jó, de azért pénteken vissza kell mennem. Ez a kisdoki, akinek átadott az enyém a szabadsága idejére (szerintem fiatalabb, mint én) nagyon lelkiismeretes. Mondta, hogy azért menjek vissza pénteken, mert akkor ő tutira ott van, és meg tudja nézni, na meg itt volt ez a vese gond, a cukrommal sem volt minden ok, és állandó gyógyszert szedek a pajzsmirigyemre, úgyhogy bár tökéleteset produkált Levi így a 38. héten azért inkább menjek még egyszer.

Délután meg állatorvos a program, reggel a nagykutya megmarta a kicsit. Ok, én voltam a hülye, rutinból odaadtam a nagynak Lili egy maradék falat kalácsát. Kb. egy falat lett volna a nagynak, ha azzal foglalkozik, már rég lenyelte volna, de a kicsi felugrott, hátha elcsíp ő is belőle valamit és már meg is volt a baj. A szeme alatt egy centire kb. csinált egy sebet. Nem túl nagy, de majd kifertőtlenítik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

krisztina25:
Az orvos mit mondott?
A babák így a vége felé már inkább a súlyukat növesztik, mint a hosszukat, mindazonáltal a 33. éss 37. hét között ennél többet kellene nőnie. Viszont azon is sok múlik, hogy mennyire pontosan csinálják az UH-ot. 1-2 mm tévedés felfelé a múltkor, 1-2 mm lefelé most, és máris nincs gond.
Jó lenne tudni a többi paramétert is, leginkább a fejkörfogatot.
Ha mégis igaz, hogy ilyen keveset nőtt, és ez a többi paraméterre is áll, akkor az arra utalhat, hogy a méhlepény már előregedett, és nem táplálja megfelelően. Így ez szülésindikáció lenne. (Esetleg áramlásvizsgálatot nem csináltak?)
Nagyon nagy baj biztos nincs, de szerintem mindenképpen beszélj erről az orvosoddal minél hamarabb!

Kép
bikmakk

sziasztok!

Hú ha láttom sokan nm tudtatok aludni...én se de nem volt semmi energiám irni...
voltam dokinál,nst.n-uh.-n majd jövök ha Noli alszik.... :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Köszönöm, hogy válaszoltatok.Leírom a korábbi meg a mostani uh adatokat. 33 hetes: Bdt:84 mm femur:64 mm
37 hetes:Bdt:95 mm femur: 66 mm
hozzáteszem, hogy a régebbi korházban készült egy jó ultrahangos dokinál. A mostani meg Sztk rendelésen 1 rossz mínőségű gében, ahol az orvos nem uh specialiata kb 3 percig tartott neki, mire lemérte a combcsontot, ja és a baba farfekvéses ez nem tudom, hogy mennyire nehezítette a mérést.
krisztina25

Bim-bam látom mostmár végleges a névválasztás :lol:

Kata de szuper hírekkel jöttél, hogy meglepiből, és főleg 3 hónapra kimennek a szüleid :lol: De azért ne tünjél el teljesen jó, azért gyere hozzánk továbbra is.
Pár fokot tényleg küldenénk neked, te meg egy kicsit hűvösebbet ide jó?!

Linácska ezek nagyon szuper hírek, hogy mind a kettőtök vesélye rendben van. Nagyon örülök neki, nagy kő eshetett le a szívetekről, főleg így hogy Lilivel is minden rendben.
Szegény kutyus, de valószínű az van, hogy a nagy kutyus megmutatja, hogy ő a falkavezér :wink:

dbea nekem a felsoroltakat mind megcsinálták a terhesség alatt (vérvétel)

Ildi nem semmi kórházlátogatás. De azért még egy pár napot benntmaradhatna nem? Most hogy vagy?

Szilvi neked is eseménydús éjszakád volt :roll:

Margit, ha majd hazaérsz mesélj mi volt a dokinál?!

Kriszti üdv itt, egy kicsit nem akarsz többet írni magadról?

Megszeretném kérdezni, ha mensi szerű görcseim vannak és két órája,és a melegvízes zuhanyra sem múlik el, akkor az már azt jelenti, hogy mennem kell a kórházba? Ezt csak azért kérdezem, mert ugye nekem szokott lenni mensis görcsöm, meg van hogy fájóan görcsöl a pocakom?!
Most lehet h hülyeséget kérdeztem :oops:

Tegnap a bolti séta produkált kb 1 órás mensi jellegű fájdalmat nálam, de elmúlt.
Lehet akkor nálm marad a kex és a séta, ha már a lépcsőzésre immunis lettem :cry:
Holnap én is megyek nstre, meg uh, áramlásvizsgálat, és a dokim is megvizsgál. (Remélem úgy vizsgál meg, mert pénteken ügyeletes és nem bánnám......)Kiváncsi vagyok mit mond, mi lesz a felálás továbbiakban, ha még mindig nem akar kibújni bogyókám.
Holnap apa elvisz meg hoz, 40 fokot mondanak, remélem ha rámjönne a szülés akkor este szülök, akkor legalább nincs olyan meleg.

Linácska lehet, hogy igazad van ezzel az indításos szüléssel kapcsolatban. Mert akkor tudom hogy na most lesz valami már végre.

Hmbori, te olyan nyugodt vagy, és olyan nyugalmat árasztasz magadból, hogy engem te fogsz asszem megnyugtatni. :lol:
Már nagyon szeretnék babázni :lol:

És egy tegnapi pocakkép 39 hetes:

Kép

Az arcomat most nem mutatom, mert itt éppen megvoltak a tegnapi mensis fájások, amit feljebb írtam.

Adri

Kép

Kép
irdab

Krisztina, én sosem hasonlítottam még össze az eredményeket a korábbiakkal, pont ezért. Szerintem e parázz, semmi baj nincs!
Katának van igaza, ha nem vizsgálgatnának minket össze-vissza, nem lenne ennyi adatunk amiket össze tudnánk hasonlítani.
Vendég

Huuu csajok,nálunk iszonyat meleg van...holnapra tervezünk is egy egésznapos strandolást Tiszakécskére vagy Cserkeszőlőre.Ma délután meg lehet kimegyünk ide Abonyba ha van kedvezményes délutáni jegy,hanem maradunk az itthoni medencénél :)

Üdv köztünk Kriszti!!Sztem ne aggódj a combcsont miatt,inkább a fejkörfogat az érdekesebb..de bikmakknak is igaza lehet...kérdezd meg adokidat is.A lepényről nem mondtak semmit?

Bim-bam,várjuk a beszámolót!:)

Lina,de jó,hogy ilyen lekiismeretes dokihoz kerültél.Tiéd meddig lesz szabin?Szegény kis kutty...de gondolom lesznek még ilyen balesetek amíg össze nem szoknak.Nem? :roll: Persze azért én is megmutatnám a dokkernak.

Nikó,szegény mami,el is hiszem,hogy szeretne látni pocakosan...Gondolom csak felporszívózná a kutyaszört ahogy tudja,és ha nem simogatod,nem hiszem hogy gond lenne.Persze ezt neked kell eldöntened!!

Sissi,jó időtök lesz holnap :? Hova kell mennetek kontrollra?Korai fejlesztésre kell majd mennetek?Hogy bírják a fiúk ezt a nagy meleget?

Ildi,jó sokáig tartottak a jóslók..Lehet majd a hétvégi front meghozza a bébit!:)

Dbea,kívánom,hogy teljesüljön az álmod! :) Én az álom után alig bírtam kivárni,hogy lássam,hogy tényleg olyan-e,és olyan volt :wink:

Anett,4nap..hűha...én már azért izgatott lennék :) És tényleg megálmodtam hogy fog kinézni a csajszim...:) Azt is megéreztem,hogy kislány lesz..a 21ik héten tudtok meg először a 4D-s uh-n,alig vártam,hogy mondja már a nőci,hogy milye van :)
Most meg gondoltam,hogy kukisunk lesz,mert Lucával nem voltak ragyácskáim,most meg igen,és ebből vhogy sejtettem,hogy kukis lesz..persze reménykedtem,hogy tévedek,de nem baj...Azért szeretni fogom ám :) meg szeretem is,meg várom,hogy megszülessen :) Szóval félre ne érts/etek!!!!

Goldplast,mostanság nekem is egyre több "renikére" van szükségem.... :?

Kép
Kép
tundi24

Adri,nagyon szép pocakod van!:) Megy a drukk,hogy holnap úgy vizsgáljon meg a doki bácsi,hogy elinduljon kifelé Zora :)

Kép
Kép
tundi24

krisztina25: ne aggodj, mert ilyenkor az nem jó!
Ha nem ugyanazon a gépen csinálták, én nem is foglalkoznék vele!
Ilyenkor inkább súlyra gyúrnak a bébik, nem hosszúságra! Gondolom szólt volna a doki, hogy ha kicsi lenne, vagy mást látott volna rossznak! De ez a méret biztos megfelel a korának és még van pár hete hízni!
nekem 34 hetes voltak ekkorák a méretei, mint a tiednek! És azt mondták, hogy jó és nem baj hogy nem lesz nagy a baba, könnyű lesz megszülni! nem mindenkinek egyforma a babája, meg a teste sem!

kovisziszka

Tündi,
ezzel a kisfiús dologgal kapcsolatban nagyon meg tudlak érteni. Mikor pozitív lett a teszt, montam apának, hogy tuti kifiú. Aztán a Jónás, a kínai fogamzásnaptár, minden szerint lányt hozott ki, na meg ugye Lili előre megmonta, hogy látja a hasamban a kistesót, mikor én még nem is tudtam, és ő végig azt mondta, hogy kislány, és Kata a neve, akkor már beleéltem magam a lányba. És UH-n ott virított a kuki. Hát nem mondom, hogy nem voltam kicsit csalódott, és főleg azon aggódtam, hogy Lili mit fog szólni. Vittük UH-ra magunkkal, hogy ha "véletlen" kisfiú, akkor ne tőlünk hallja, hanem egy kívülállótól. Neki kb. 1 másodpercig tartott a váltás.

Kutynak kicsit váladékozik a sebe, még 3 órát kell kibírnia, hogy vihessük az orvoshoz, 4-től rendel. Remélem nagy baja azért nem lett.

Irdab,
most van az, hogy két órája fájdogálsz??? Szerintem kicsit még várj, amikor egyértelmű lesz, csak akkor menj a kórházba, mert nehogy úgy járj, hogy csak jósló, de mivel már 39 hetes vagy, inkább befektetnek. 40 fokban nem olyan buli.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Cscsi Te ma mész 8ra turkára ugye?

Adri

Kép

Kép
irdab

úhhh, de bunkó vagyok! Krisztina üdvözlet a fedélzeten! Jó helyre jöttél! :lol: Nemsokára te is függő leszel! :lol:

adri: hű, de hatalmas pocid van, nagyon szép! :P
mensi szerű görcsök??? Lehet, hogy... szerintem nézd az időt, azzal nem ártasz! Ha rendszeres, akkor az már az!

kovisziszka

Írnék magamról egy pár sort.
25 éves vagyok, 2 évet vártunk a babára, tavaly volt 1 méhen kívüli terhességem.A mostani terhességem sem volt problémamentes, a 20. hét körül begörcsöltem, a méhszájam rövidült, és ágynyugalomra ítéltek. 3* voltam korházban görcsök miatt, ahol infúziókat kaptam, végig izgultam koraszülés miatt. A 36 hét után felmentettek a fekvés alól :D
Kisfiunk lesz, és a Zalán nevet választottuk neki.
Ultrahangra jóvő héten megyek, de akkor a saját dokimhoz.
Vonalzót, hogyan kell csinálni?
krisztina25

Nem nem most nincs mensis görcs, tegnap volt, meg szokott lenni. Az egy óra volt a legtöbb eddig. Csak a szülőszoba látogatáson mondták, hogy ha 2 órája vannak a fájások akkor már érdemes menni a kórházba.
Bocsánat nem akartam félreérthető lenni :oops:

Adri

Kép

Kép
irdab

Irdab: és milyen ez a 2 órája tartó fájdalom? Merthogy nekünk azt mondták, hogy ha már 2 órája 5-10 percesek a fájások, akkor menjünk. De nekem olyan sosem volt, hogy "x perces" fájás. Ha menziszerűen fájt, akkor az eltartott egy óráig kb, semmi 1 perc fájdalom - 10 perc szünet vagy ilyesmi. Ezért nem is hívom ezt jóslófájásnak, és nem értem, hogy lehet, hogy mindenkinek vam olyan, csak nekem nem..... :shock: :shock: :shock:
Tökre csodálkozom amúgy, hogy ha nem születik meg terminusig, akkor be akarnak téged fektetni. Miért??? A babák a legritkább esetben születnek a kiírt napon, a +/- 2 hét a normális, és bizony ez lehet + is, főleg első szülőknél. Nekem rengeteg ismerősöm van, akik 5-10 nappal később szültek, és fel sem merült a befektetés. Igaz, akkor már sűrűbben kell vizsgálatokra járni, na de ambulánsan...

Krisztina: na ezek a fejkörfogat értékek viszont tökéletesek! Ráadásul ha régi a gép és nem gyakorlott az UH-os, akkor igazán megnyugodhatsz!!

Linacska, Tündi: szerintem tök jó dolog, ha az embernek van fia is, lánya is. És szerintem egy férfinak tök jó, ha van fia... Én nagyon remélem, hogy ha össze tudunk hozni egy második babót, akkor kislány lesz - bár most fiút is szerettünk volna.

Nikó: hát nem tudom, nekem ez így nem teljesen kerek: a toxo nem egy hüvelyben lakó fertőzés, amit "szülés alatt" kap el a baba. Hanem a szervezetedben van, és átmegy a méhlepényen. Az első harmadban még nagyon kicsi eséllyel megy át, de akkor csúnya fejlődési rendellenességeket okozhat, aztán ahogy telik az idő, egyre valószínűbb, hogy átmegy, viszont egyre kisebb bajt okoz. De azért nem olyan könnyű ezt elkapni (úgy értem, kb. 30 év alatt nem kaptad el, pedig nem is figyeltél rá, gondolom). Szóval szerintem no para, de Te tudod... :) :) :)

Kép
bikmakk

Bikmakk,nekem sem volt jóslóm anno,de rendes se :roll: :shock: még 500ml oxitocinra sem volt fájásom,a gép sem mutatott semmit :) Ezért szépen mentünk a műtőbe....
És persze hogy jó hogy van mind2 nemű gyerkőcöd,csak sztem a szíve mélyén mindneki vágyik vmilyenre :)

Kriszti,és merről írsz?Sajnálom,hogy nem volt problémamentes a pocakosságod,de Zalán tudja hogy mikor kell érkeznie,ezért sem bújt ki hamarabb :)

Kép
Kép
tundi24

Kriszti,a vonalzót a profilok,aláírás -alatt tudod beállítani,de előtte vhol gyártanod kell egyet..a mienknél látod a címeket,lehet válogatni!:) És amit ott megadnak kódot,azt kell ide belinkelned az aláírásodhoz.
Remélem jól mondom :oops:

Kép
Kép
tundi24

irdab:
En a mai tapasztalatom alapjan sima mensis fajdalomra, megha nem is mulik el melegvizre, nem indulnek el, meg ha tobb oran at tart is... Ereztem, hogy nem elegge erosek a fajdogalasaim, de valamiert allandoan jottek es jottek, a furdes utan meg erosebben (meg most is vannak) es ugye meg par napig korababa lenne, gondolom ezert vette a szuleszno is komolyan a fajdogalast, meg ott az ugyeletes doki sem nezett hulyenek, hogy bementem. A rendes fajas az a mensisnel erosebb es jol elkulonitheto egyik fajas a masiktol. Akkor tenyleg 2 ora utan be lehet menni.
Legkozelebb en is csak olyannal vagok neki a korhaznak. :lol:
Huuu, de szep poci! :)

krisztina:
Szerintem ne izguljal a combcsont miatt: nekem Timinel volt, hogy ilyen kis kulonbseget mertek meg az elso uh-k kozott, aztan meg jot. Valoszinu igy utolag, hogy valamelyiken elmertek nala. Nalad is ez lehet. Biztosan fejlodik szeritem, ha a buksija szepen novoget. :)
Nem lehetett konnyu ennyit fekudni.

linacska:
Kutyusnak javulast!

kata:
3 honap, huu micsoda meglepi! Biztosan nagyon orultel!

szilvi:
Jo kis ejszaka! Akkor Te sem sokat aludtal. Meg szerencse, hogy nem lett komolyabb baja az ismerosodnek. Par eve en is lattam egy balesetet, amibe majdnem en is belekerultem, ahol a vetkes egyszeruen tovabbment, mintha mi sem tortent volna, ket masik auto meg csak ugy porgott az aszfalton miatta, hogy ijeszto volt latni. Sajnos sok ilyen van. :(
Orulok, hogy ez a kocsi nem ussza meg majd.

Tundi:
Medence is jol jonne most nekem. :) Ma engem ki nem visz senki tobbet az utcara... Irdatlan meleg van. :(

baratodildi

Tündi24 Békés megyéből írok, hát voltak problémák, de igyekszem elfelejteni a kellemetlenségeket, és csak a kisfiamra koncentrálok
krisztina25

Krisztina
Üdv. közöttünk ! :D
Sajnos én nem tudok Neked semmi hasznosat írni a méretekkel kapcsolatban, de szerintem ha felhívnád a dokidat megkérdezni, biztos megnyugodnál !
Esetleg ebben a táblázatban megtudod nézni az átlagos méreteket a heteknél : http://dilidomino.freeblog.hu/archives/ ... i_meretek/

Nikó
Szerintem már nem lehet baj, emiatt ne maradj otthon, ha ennyire szeretnél elmenni, csak vigyázz magadra !

Goldplast
Sajnálom, hogy Neked is olyan szomorúságot kellett átélned, mint Madarannak ! :(
Remélem nem túl komoly ez a gombás dolog !!

Anettoo
Most mentek Balatonra ??....vigyázz magatokra ! :D

Dbea
Nekem aug. 1-én lesz a leszerelés és még 8. kell bemennem ! :lol:

Bikmakk
Akkor most ne kexeljünk egy hetet, aztán mehet minden tovább !?? :lol: :D

Ildi
Talán nem is baj, ha még egy kicsit bent marad a babád !?

Sissi
Holnap mit vizsgálnak Atin ?

Irdab
Szerintem Te leszel a következő ! :wink:

NOKI ????????????????????

Kép
Kép
rilla_

sziasztok:

Krisztina: Üdv köztünk.

Lina: Tök jó hogy minden rendben van veletek.

Adri: nagyon szép nagy pocid van. Már azt hittem, hogy te leszel a következő.
Na de majd a doki megvizsgál :D

Kata: Hát ez igazán jó hír. Ekkora meglepit. A szüleid már nem dolgoznak? Vagy hogy tudnak 3 hónapot kimenni?

Alvás: Én alig alszom éjjelente. Este nem bírok elaludni, mert görcsöl a lábam. Utána meg állandóan kelek vagy pisilni, vagy Ádika miatt.

Nekem még azért van egy kis időm hátra, de sokszor én is azt érzem, hogy szét esek. A derekam majd le szakad.

Jimbone: Hol vagy????????????? csak nem?????????

Kép

Kép
ádibaba

Kriszti,az én férjem is békés megyébe való :) Sikerülget a vonalzó?

Ádibaba,nekem is van még pár hetem,mondjuk ugye a műtét miatt nem várjuk ki a 40.ik hetet,de nekem is vannak nyavajáim,leginkább a szeméremcsontom fáj :?

Rilla,lassan kezdődik a visszaszámlálás.Már csak 8 munkanap. :wink:

Ildi,gyere hozzánk pancsizni! :) Ellesznek majd a csajaink :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!
Annyira lusta vagyok írni,hogy csak na.De ígérem írni fogok.Azt hiszem majd a blogba leírom a történteket,és ott mindenki elolvashatja :lol:

Kriszti!Üdv köztünk!!Igaza van a csajoknak,ne parázz a méretek miatt.Nagyon nem mindegy milyen géppel és milyen doki csinálja.

Linácska!Olvastam,hogy Lilit is megvizsgálták.Hááát tudod....Kiakadtam na!!!Ennyire nem ugyan azt látja orvos és orvos??
Hihetetlen!!
Viszont jó hír,hogy semmi gondja nincs!

Anett!
Mentek nyaralni??Hát a Pécsi klínikát tudom ajánlani,a Siófoki felejtős :wink:

Amúgy csajok,a Pécsi szülészeti kórház...Nem egy szép kórház,viszont le a kalappal az ott dolgozók előtt.Én nagyon kellemesen csalódtam.Nagyon kedvesek rendesek voltak,és a végletekig segítőkészek.Én a 3. gyerekemet szültem a 3. kórházban.Most előszőr láttam olyat,hogy a csecsemős jött szó nélkül segíteni annak akinek nem ment a szoptatás,jött naponta védőnő,jött a főnővér naponta megkérdezni,mindennel meg vagyunk e elégedve,és az orvosok is nagyon rendesek kedvesek segítőkészek voltak.
Persze volt kivetnivaló is,pl a kaja az kritikán alúli volt(de hol nem?)és a látogatás is el volt fuserálva.Ki lehetett vinni a csecsemőket a látogatókhoz,vagyis be jöhettek a folyosóra az emberek.Volt is kb 40fok a szobánkkal szemközti társalgóban,és sok észlény anyuka a bepólyázott gyermekét 1-2-3 órát ott ringatta.Oszt este csodálkoztak,mitől lázas a baba :roll:
Szóval a látogatás eme formája nekem spec nem jött be.
De kb ennyi ami nem tetszett..

mimi12

Tündi24: Köszönöm a segítséget

Kép
krisztina25

Bikmakk: én is azért kérdeztem, mert nem tudom (mivel még nem volt benne részem), hogy mit is kell éreznem. Hogy miért kell befeküdni, aztat nem tudom, de ebben a kórházban minden orvos így tesz. Valószínű, hogy a kismamára jobban oda tudjanak figyelni, amúgy holnap mint írtam erre akarok rákérdezni a dokimnál, hogy ebben az esetben mire is számíthatok.
Amúgy más kórházakban is így működik, mivel Linácska is ue írta az övéről.

Tündi strand :lol: Irigy irigy. Úgy pancsolnék egyet valhol.
Mondjuk nekem is megtenné egy gumi medence is :lol:

Nikó: én a helyedben elmennék, csak figyelj a kézmosásra, és ne csókolgasd a kutyát :wink: :lol:

Kriszti, a végén úgy jársz mint én, nekem sem volt felhőtlen a tehesség, vérzés, és keményedés is volt, nah meg nekem sem az első (volt elveszített baba) szóval én is feküdtem. Mindenki azzal riogatott csak húzzam ki a 37. hétig, nah és most még mindig egyben vagyok, de nagyon.

Adri

Kép

Kép
irdab

Jah azt akartam írni még az elöbb hogy már nagyon nem vagyok 100-as.
Kivettem a darálthúst a fagyasztóból, hogy főzök töltött paprikát du, erre beszélek apával telefonon, és mondja, hogy nem azt beszéltük meg, hogy kimegyünk anyosómékhoz, hozunk be gyümölcsöt. És akkor esett le, hogy tényleg megbeszéltük, én meg teljesen elfelejtettem. :shock: :oops:

Az elöbb keltem fel amúgy szinte beájultam és sikerült aludnom másfél órát, nagyon jól esett :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Ja míg el nem felejtem.Ma ha jól látom Magdolna nap van.Úgyhogy Magdolnának boldog névnapot kívánok! :lol:

mimi12

Sziasztok!

Linácska: örülök hogy mind a ketten jól vagytok vagy inkább mind a hárman :lol:

Goldplast: nekem is van gomba és sajnos az antibiotikumtól is lehet amit szednem kell, így míg szedem addig minden este fel kell tennem egy Candibene hüvelytablettát is. Máskor is volt már gombám és ez a Candibene nagyon jól kiírtotta és így nem félek alkalmazni. Furcsa hogy a dokid nem vette észre a laboreredményeden, mindenképpen kérdezz rá biztos írni fog majd valamit amivel kezelni kell.

Irdab: neked milyen volt az a mensis fájdalom és meddig tartott?
Csak azért kérdezem mert énrám is jött éjszaka de ez sokkal durvább volt a mensis fájdalomnál ha percekig eltartott volna biztos bevitetem magam a kórházba de szerencsére csak olyan 15-20 másodpercig tartott és többször nem jelentkezett. Na ezek után ha belegondolok hogy a szülés is olyan fájdalmas lesz akkor nem tudom mi lesz velünk :cry:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?