Új privát üzeneted érkezett!

Trundike:Almádiba még nem voltam strandon de majd este leirom milyen volt :D Mi csopakra vagy füredre szoktunk menni de mindig nagyon sokan vannak.Hannus9:30 10-ig alszik viszont este 22 elött ritkán alszik el,de végülis igy jobb mert én is fennt vagyok még olyankor.
Na megyek felkeltem a csajszit.
Biztos jó lesz a mozi :D
Vendég

anyany hogy lehet ilyen komor képet vágni egy ilyen istenien kinéző torta felett!? :lol: Mindenesetre olyan helyes kis család vagytok!

Akkor az én bikinim még a Dekatlonostól is olcsóbb volt!!! :wink:
Kép
Nekem is nagy a hasam még,de nem csíkos.nem vagyok csíkos sehol szerencsére.A hasamat letojom,3 gyerekem van,és alig 8 hónapja szültem...háj ide,háj oda ,akkor sem döglök meg a melegtől,itthon egész nap bikiniben nyomom. :lol:

Wich Matykó már egyátalán nem szopizik,éjjel se?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Azt kihagytam hogy a virágok rajta csillognak.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Na ezt a csodát nem csodálom, hogy hazavitted! :lol: Jól néz ki :wink:

Matyi sajna már egyáltalán nem cicizik, kicsi még mindig lenne de teljesen elfordul és nem kellek már neki.

Tündi úgy örülök, hogy semmi baja Biusnak! Majd balettozni add és akkor hasznos is lesz, hogy hajlékony :lol:

Lara milyen volt a Balcsi?

Én bizony ma beültem Matyi mellé a medencébe nem bírtam tovább a meleget :roll:

KépKép
winchi

Sziasztok!

Winchi:Nagyon jó volt ma a balcsin :D :D :D :D iszonyat meleg volt és tök jó mert ott is van egy feltöltött rész és nincsenek olyan sokan mint csopakon igy a Hannus ott mászkált a vízbe :D
Jól tetted hogy beültél Matyi mellé a vízbe. :D

Sarmon:Csini a fürdőruci :D Ti mikor is mentek nyaralni?
Vendég

Ti szoktatok csinálni rakott karfiolt?
Annyi receptet találtam hozzá fogalmam sincs melyik lenne a jó :oops:
Vendég

Sziasztok!

Trundike: Köszönjük, nagyon ari vagy! :D És nagyon örülök, hogy nincsen semmi baja Biusnak!!!!!! Azért én gondoltam ám! :wink: Egyébként rendbe raktuk a lakást nagyjából, szóval ha rosszabb idő lesz (most 31 fok van nálunk, itt a lakásban), nyugodtan gyertek át, és majd Rékától megtanulja Bius a kúszást-mászást! :D

Lara: Ezek szerint apa szeme jobban van, ha voltatok a Balcsin! :wink: Teszel majd fel Balcsis képeket? A rakott karfiolban sajnos nem tudok segíteni, nem vagyok egy nagy konyhatündér. :oops:

Winchi: Az is tök jó, ha a kis pancsolóban strandoltok. Én is beülnék Rékával, ha lenne hova. :D

Szösz

KépKép
szosz

Lara: még akartam írni, jó kis alvókája van Hannusnak! Réka is este 10 körül alszik el, de reggel 7-8 között már kel. Napközben Hannus mennyit alszik?

Szösz

KépKép
szosz

Ti használtok a Babóknak párnát? Mostanában azt vettem észre, hogy Réka addig küzd, amíg valami játékra, vagy a takarójára ráteszi a buksiját, mintha párnát szeretne.

Szösz

KépKép
szosz

Szia Szösz!

Igen Apa szeme rendbe jött ment is dolgozni most már nem is látszik semmi.Nem sok képet tudtam csinálni mert Hannus folyamatosan úton volt.De felteszem őket.Elég változó hogy alszik napközbe van amikor 13 körül 1,5 órát van hogy csak 30 percet meg 18 körül szokott 1 órát.
Nem tudom mikortól lehet párnát használni.Mi még nem használunk de Hannus is sokszor alszik úgy.
Vendég

Kép
Vendég

De jó, hogy minden rendben van Biussal. Ne törődj azzal, hogy más gyereke vagy Barnika mikor mit csinált. Bius az Bius és senkihez nem hasonlítható egyedi kiscsaj. Akkor és azt csinál amikor ő akarja...

Vannak azok a lapos baba párnák. Szerintem én is ilyen tájt kezdtem használni. Attól biztos nem lesz semmi baja a gyereknek, viszont szeretnek belebújni.

Rakott karfiol??? Anya szokott csinálni nekem is, mert csak én szeretem. Egy nem túl nagy tepsihez kb két pohár párolt rizs, 1-1,5 kg darált hús pörinek megfőzve és egy nagy fej karfiol picit megfőzve sós vízben rózsáira szedve. Karfiol fele, rizs, hús maradék karfiol, tetejét leborítani a pörkölt szafttal összekevert tejföllel. Amikor a tejföl már megpirult egy kis sajtot reszelve rá nagyon meg lehet bolondítani. Valami ilyesmi...

Ki kérdezte, hogy mikor alszom??? Hát nem is tudom. Imádom amikor nyugi van a gyerekektől és már hűvös az idő. Nem tudom meddig bírom, de éjfélnél előbb nem kerülök ágyba. Néha 2-3-ig is mosogatok, ülök a gép előtt.

Kép

Kép
hettuli

A mai strandolás :D Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Hettuli:Köszi szépen majd holnap összehozok valamit :D
Vendég

Akkor jó főzöcskézést!

Nagyon menő a kislányod a nagy loboncával.

Kép

Kép
hettuli

Lara: Nagyon édi Hannus, és de jó, látszik, hogy nagyon tetszik neki a strandolás. :D Az utolsó képen telefon van a kezében? :wink: Majd írj hogyan sikerült a rakott karfiol!

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok Lányok!

Hettuli:Köszi :D

Szösz:Persze hogy telefon,mi más lenne? :D már régi telefon az a Hannusé,mert a játéktelefon nem olyan érdekes.
Tegnap a párom az ágy mellé tolta a számítógép asztalt nehogy a Hannus beessen a kettö közé,most azóta itt térdel a számítógép asztalon mikor netezek :shock:
Vendég

Hello Csajok!

Boldog hófordulót a babáknak!

Tyű, hogy ti mennyi tudtok írni! Alig győzöm olvasással.
Megfőtt a tarhonyás lecsó, most Dorka szunyókál gyorsan írok.

Trundike: nagyon örülök, hogy nincs semmi gond Biussal. Mi anyukák néha túlaggódjuk magunkat. Én sem szeretem amikor licitálnak az anyukák, hogy az én gyerekem már ennyi, meg annyi idős korában ment, meg ezt csinálta, azt csinálta. Nem egyformák a babák, és nem egyformán fejlődnek. Bius is megtanul majd felállni, és menni is, ne aggódj, ne siettetsd, más a ritmusa. Nagy cuppantós neki, és nektek is. És kérünk majd képet róluk, olyan régen "láttuk" őket.

Sarmi: csini a fürdőruci. És a gyerkőcök is nagyon édik a vízparton. Szép barnák már. Remélem te is barnultál azért. :)
Íriszkének szupi a kalapja. Én bikinivel úgy jártam, hogy még tavaly terhesen vettem egyet, és az még szerencsére most is jó, így idén nem kell vennem. Bár azért a felső már nem úgy áll rajtam. (Kicsit összementek a cickók, mit kicsit, nagyon... :wink: )

Lara: de jó nektek, hogy közel vagytok a Balcsihoz, ennyit pancsizni. Hannus nagyon édes a képeken, látszik, hogy élvezi a pancsolást.

szosz: Réka baba is nagyon édes, jó, hogy ti is tudtatok már pancsizni egyet a Balatonban. Én is attól félek, hogy Dorkának majd nem fog tetszeni a nagy víz, ha egyszer eljutunk végre.

anyany: nagyon csini vagy, gratulálok a fogyáshoz, már nekem is sikerült jó pár kilótól megszabadulni, most 3 kg-val vagyok nehezebb, mint a terhesség előtt, csak az a baj, hogy teljesen átalakult a testem, és nem onnét megy a sok felesleg ahonnét kéne.
Zsófi tündéri a képen, micsoda nagy szép tortája volt. Írj majd az esküvőről, milyen lesz, hogy lesz, hol lesz? Milyen lesz a ruhád? És mikor is lesz pontosan?

mancsa: mamádnak jobbulást, kitartást, és nektek is ugyanezt kívánom.

winchi: Matyi manó kész nagyfiú, és nagyon csini, a végén még vigyáznunk kell, nehogy valaki lecsapja a kezünkről a csini királyfinkat :):):)

KépKép
ancsi_pancsi

alvás: nálunk ebben a melegben rövid ujjú body és zokni. ha hűvösebb van, pizsi

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok Lányok!

Nagyon finom lett a rakott karfiol,Hannusnak is nagyon ízlett :D
Úgy csináltam ahogy Hettuli írta. :wink:

Ancsi:Nagyon ügyes vagy hogy így lefogytál :D Igen Hannus nagyon élvezi a pancsit,igazából eddig nem tudtunk még olyan programot kitalálni ami ne tetszett volna neki.Így nagyon jó mert mindenhova lehet vinni,meg az utazást is nagyon bírja.

Jövö héten Anyú szabin lesz így holnap kimegyünk és pár napig ott leszünk,legalább unoka kényztetés lesz :lol:

Anyany-nak az erkély pancsi :D Kép Kép KépAz utolsó kép nem lett valami jó,de olyan aranyos kiskutyi :lol:
Vendég

Winch:
[quote]J írta:ól néz ki

Köszi,mondtam én! :lol:
[quote]b írta:izony ma beültem Matyi mellé a medencébe nem bírtam tovább a meleget

Én is majdnem mindennap beülök,tök jól felfrissít.És tök jó pancsizni együtt a gyerekekkel.Apa is beül néha. :lol:

Tündi,mondtam én ne aggódj!Nem lesz semmi baja,csak később esik majd orra! :lol:

Lara,aug 25-én megyünk nyaralni.Miskolcon 3 nap,majd hazafelé anyóséknál(Bátonyterenye) még kettő.
Hannás képek nagyon jók!!! :wink:

Szösz:
[quote]M írta:ostanában azt vettem észre, hogy Réka addig küzd, amíg valami játékra, vagy a takarójára ráteszi a buksiját, mintha párnát szeretne.

Szerintem inkább csak ölelni akar vmit,valamihez hozzábújni!
Éna lapos babapárnát sem használom,mert mindíg keresztbe kasul alszik az ágyban,sose a párnán van a feje.Vastagabb párnát a nagyok feje alá először akkor raktam,de azt is kispárnát,mikor ovisak lettek.Most is kispárnán alszanak.

Ancsi,én már alig várom,hogy kisebb cicijeim legyenek.Apa persze nagyon szereti,de engem fusztrál,hogy sokan a melleimhez beszélnek... :shock:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Reggelt!
Hol vagytok csajszik??? :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok Lányok!

Sarmon:Biztos mindenki pihen :lol:
Biztos jó lesz a nyaralás :wink: Mi aug 12-töl megyünk,remélem nem fogunk ki egy esős hetet :oops:

Jaffa:Nagyon boldog névnapot kívánok nektek,ha ma tartjátok :D :D :D :D :D Olyan régen voltál már?Jól vagytok?
Vendég

Dorka BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánunk!

http://www.youtube.com/watch?v=XQcVllWpwGs

Ezt most küldte barátnőm, haláli :lol:

Hannus nagyon szereti a vizet :lol: Legyen az a balcsi v a kismedence :lol:

A rakott karfiolt én is hasonlóan szoktam csinálni, örülök, hogy fini lett!

Matyinak van párnája de csak az anyaga, puhasága és a macis mintája miatt. Nem igazán párna funkciót tölt be hanem ölelgetős fokozatban van nála. Este csak úgy alszik el, hogy egyik oldalt a párnába fúrja oldalról a fejét a másik kezével meg Barnabás manó szakállát simogatja.

KépKép
winchi

Kép Első szülinapom
Kép Minek erre ennyi virág?
Kép Papával, Mamával, megpróbálom elfújni a gyertyát
Kép Anyával, Apával

KépKép
ancsi_pancsi

Köszönjük a köszöntést, gyorsan dobtam fel pár képet a nagylányról.
Hát mi nem vagyunk valami fotogének apával! :)
Amúgy a párom nem néger, csak tetőn dolgozik minden nap, azért ilyen szép a színe! :D:D:D

Jaffának, és Milunak boldog névnapot!!!!

KépKép
ancsi_pancsi

jajj, belegondoltam, hogy mindjárt 14:10 perc, tavaly ilyenkor látott napvilágot az én kis csöpp nagylányom. Mindjárt sírva fakadok, ha rá gondolok, hogy már 1 év eltelt azóta.

Miből lett a cserebogár????

Kép Kép

Na, megyek, elég belőlem, belőlünk!!!

KépKép
ancsi_pancsi

Ancsi:
[quote]A írta:múgy a párom nem néger...

De egy hibbant tyúk vagy te!!! :lol: :lol: :lol:
Jázminnak még 100 ilyen szép születésnapot kívánok,mint az első!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Pedig én arra tippeltem, hogy néger, csodálkoztam is hogy Dorka milyen fehérbőrű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

milyen pici Manó volt, Dorka is :lol:
Lányok ezt vezessük jönnek a szülinapok lassan mindenki tegyen fel így képet tök jó ötlet :wink:

Ancsi finom volt a torta? megérte a pénzt? Dorka evett belőle?

Ma Balcsiztunk de csak én fürödtem a fiúk nem, illetve:
Kép
Feltűrt gatyával kezdték, felcsaptak a hullámok a kőre
Kép
Aztán lekerült a gatya és a pelus is :lol:
Kép
A fagyimra is lecsapott
Kép
És így elfáradt :lol:

KépKép
winchi

Sziasztok!

Dóra Jázminnak Nagyon Boldog 1. Születésnapot kívánunk!

Ancsi: Azta, ez a torta hatalmas! Kinézetre megérte az árát! :D Finom is volt? És látom Dorka összeöltözött Hello Kitty-vel! :wink:
Tényleg nagyon klassz ez az "akkor és most" kép! :D

Winchi: Milyen ügyesen áll Matyi! Miért nem fürödtek a fiúk?

Szösz

KépKép
szosz

Lányok, pár napja elkezdett Réka nagyon-nagyon sírni, este mikor fürdünk. Nem értem miért. Előtte annyira szeretett fürödni, hatalmasakat rúgott, csapkodott a fürdőkádban, mindig minden csupa víz lett. Aztán pár napja, mikor betettük a fürdőkádba, elkezdett sírni, és azóta minden nap sír! Nem értem! Mit csináljak?

Szösz

KépKép
szosz

Szösz ,passz!
Írisz nagyon szeret fürdeni,az idő múltával mindíg jobban és jobban!
De ha jól emlékszem azt írtad hogy a balcsi nem tetszett neki,nem azóta van ez?megijedt ott,és azóta fél?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Szosz: én is arra tippelek, hogy megijedt. Én megpróbálnám beletenni az üres kádba a fürdős játékaival és mindig egy pici vizet tenni bele. Lassan, fokozatosan visszaszoktatni. Én szoktam zuhanyozni is Dorcsit, imád játszani a folyó vízzel, de Levi kicsinek félt a hangjától. Ha Réka is fél tőle, akkor próbálj meg egy lavórban a kádja mellé készíteni fürdővizet és valami pohárral meregetni a kádjába. Háát, most ennyi jutott eszembe.

Sarmi: ilyen bikinit én is felvennék, múlt héten eldöntöttem, hogy itthonra veszek egyet. A tied tök jól néz ki!

Ancsi: BOLDOG SZÜLINAPOT DORKÁNAK! Szuper a torta kinézetre, íze milyen volt?

Winch:édes kis Matykó, hogy elfáradt. Nagyon cuki!
Jó ötlet ez a kórházas-szülinapos fotó! Anyany, Naspi ti is raktok??? Légyszilégyszilégyszi

Tründike: tudtam én, hogy nem lesz gond Biussal. Jó nyaralást nektek!
Vendég

Nem, már pár nappal előbb kezdődött. :(

Szösz

KépKép
szosz

Egész hétvégén kint voltunk, vettünk csúszdát a gyerekeknek, meg faanyagot és most csináljuk a mászókát hozzá. Ha kész lesz megmutatom.

Naspi: miért kell a borostyán láncot annyiszor mosni? Kaptam hozzá egy kis papírt, de abban nem írják. Ja, én rajtahagytam éjszakára, pont azért vettem, mert éjjel sokszor felsír. Nem biztos, hogy a foga miatt, még mindig nincs egy sem. Néztem, de nem nyomta meg sehol. Ezek kis lekerekített golyócskák.
Vendég

Sziasztok!

A fiúk azért nem fürödtek, mert nagy hullámok voltak és a szél is nagyon fújt. Matyi jött volna, apának bezzeg eszébe sem jutott ő nem annyira kacsa mint mi :lol:
Én nagyon jót fürödtem kisöcsémmel meg unokaöcsémmel ugráltunk egy nagyot :lol: Ezt a Matyival még nem tudom megcsinálni :lol:

Szösz nem tudom mi lehet Rékával ha eddig szerette a vizet most miért nem :roll:

Mancsa kiváncsi vagyok milyen lesz a mászókátok biztos ügyesek vagytok.

Én ebben a melegben nem adtam Matyira a láncot, mert melegkiütéses lett a nyaka tőle. De sokszor csak éjszaka van rarjta mert pont ez a lényege, hogy akkor nyugtasson és kb hetente 1x kell megmosni folyó vízben ha természetes vízben pl. Balcsi az még jobb, visszanyeri az energiát a természetből :wink:

Csajok csábítottam egy anyukát ide, kiváncsi vagyok fog e jönni :)

KépKép
winchi

Sziasztok Lányok!

Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk Dorkának :D :D :D :D :D :D :D :D
Nagyon szép a torta és milyen nagy!Helyesek vagytok a közös képen is :wink: Arcodon látszik hogy fogytál :D
Tényleg nagyon gyorsan eltellt ez az év.......

Winchi:Nagyon édes Matyi a képeken,olyan édesen bújik hozzád. :D
Mi szerdán megyünk balcsira Anyuékkal,mi most itt nyaralunk pár napot,Hannus olyan ügyesen aludt éjszaka :D

Mancsa:Biztos nagyon szuper lesz a játszótér képet tegyél ám fel róla :wink:

Szösz:Próbáld ki amit Mancsa ír,hátha úgy nem fog sírni,jaj sszegényem.
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat, és a dicsiket mindenkinek!

A torta: hát kívül a marcipán az nagyon édes volt, belül elvileg oroszkrém volt, de szerintem nem sok köze volt az oroszkrémhez. Volt benne vaníliás, meg kakaós krém. Azért ettünk belőle, de még a fagysztóba is került, mert ugye a vendégek nem jöttek. Dorka is megkóstolta, de csak tegnap. :)

szosz: szerintem is a Balatontól ijedhetett meg Réka baba, Dorka a zuhanytól és a nagykádtól fél, mióta egyszer a kakis fenekét letusoltam, azóta látni sem akarja a nagykádat. Nem tudom mi lesz velünk a Balcsin???

Lara: Köszi!!Kár, hogy csak az arcomon látszik a fogyi! :) Tényleg gyorsan eltelt ez az 1 év. Hannus is mindjárt 1 éves lesz....repül az idő.

sarmi: hát én már csak ilyen lökött vagyok! Buggyant egy nő, de a lényeg,hogy a humorom ne hagyjon el. :D:D

winchi: olyan édes Matyi manó, hát jól elfáradt, drága manócska. a fagyis a kedvencem, de a bugyi, pelus nélküli is nagyon szupi édes.

mancsa: mi is valami homokozó, meg játszótér félét terveztünk Dorcinak szülinapjára, de apa mivel nem volt itthon, így nem készül el mostanában. Tegyél fel képet, ha kész van a tiétek, majd lopok ötletet, ha nem baj! :)

KépKép
ancsi_pancsi

enyém apa még ilyet is tud: :lol:

Kép
Rugós kutyus:

Kép

Ancsi:
[quote]a írta: lényeg,hogy a humorom ne hagyjon el.
Így van! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon ügyes apa, ő is örök gyerek marad? :lol: :wink:

Íriszke meg csuda ügyes, Matyi kb 1 hónapja kezdte ezt a négykézlábazást aztán meg már sétálgat nekem az ágyba kapaszkodva :lol:

Lara ügyes Hannus, hogy a mamánál is jól alszik :wink:

Képzeljétek ma átaludtam az éjszakát este 10től reggel 7ig :lol: Mostanában ha Matyi nem is ébred meg éjszaka én kb 3x fent vagyok és van hogy hajnalban alig tudok visszaaludni, de ez most nagyon jólesett :lol:

KépKép
winchi

a
Mysaa dwe, KFNBMK444WBUHJZ67NHN TEG CNZRC FBX NIU KU E

Dorcsika üzeni Matyinak, hogy tessék éjjel kelni 3x, nehogy má' anya feleslegesen ébredjen!
Vendég

winchi: hogy neked milyen jó kisfiad van! Én sose érem meg, hogy Dorka átaludja az éjszakát, minimum 3-szor fennt van. :( Bár ha véletlenül nem kel fel, én akkor is felébredek a szokott időben.

Sarmi: ügyi a párod, Mózes pedig hogy csodálja! :D
Íriszke is milyen ügyi manó már. Lassan elindul a két nagyobb után. :)

Mancsa: micsoda üzenet!!! Miket tud írni Dorcsika.

KépKép
ancsi_pancsi

Lányok azért én sem ok nélkül örültem az átaludt éjszakának :lol: :wink:

voltunk védőbe a fiatalember végigszórakoztatta a várakozókat, csajozott kicsit ( bocs Dorka csak a kezét simogatta meg egy 6 hónaposnak) és megkapta a bcg oltást újra.
8, 55 kiló :lol:

KépKép
winchi

Dorcsinak nagyon sok boldogságos első születnapot kívánunk!!!!!!!!!!

nagyon szép tortája volt a kiscsajszinak!!!! :lol: :lol: miket kapott még?medencét ha jól emlékszem?! :wink:

borostyánlánc: hmm, hát mki másképp tudja, én pl. úgy tudom, h 1-2 óránként mossuk-öblítsük le langyos vízben, mert a hő hatására fejti ki a gyógyító hatását.
alváshoz én mindig levettem neki, mert nagyon elnyomta a nyakát és attól tartottam, h arra fog felébredni, h nyomja a lánc.

a mienk is lekerekített, mindegyik borostyán babalánc az.

én éjszakára nem adtam rá, sztem ha a lánc nappal fent van, éjszaka is érezni a hatását.

sztem mki úgy csinálja, ahogy jónak látja :wink:

Kép
naspolyácska

sziasztok,korán reggel elszaladtunk a védőbe mérekedni.
Írisz
7710 gramm és 75 cm. Topmodell... :lol:

Nézte védőnéni az ínyét,mert mondom neki hogy nincs még foga.
Azt mondja ne is alul várjam ott semmi jele,de felül annyira be van duzzadva,ott fog előbb jönni!!! :shock:

Winch:
[quote] írta: is örök gyerek marad

Az tuti.Mindig mondom hogy nekem 4 gyerekem van. :wink:
[quote] írta:taludtam az éjszakát

Ó ilyet lemersz ide írni!? :x :lol:

Mondtam már hogy Mózesnek van egy fülbevalója?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Valaki kiváltotta már a Hipp-es 3. Ismertető csomagot, amit a Rossmannban lehet átvenni? Mi volt benne? Én most hoztam el, de mikor kibontottam, nagyon meglepődtem, ugyanis egy Hipp-es ital volt benne, meg egy Kecskeméti!!! üveges étel! :shock: :shock: :shock: Az az érzésem, ezt nem a Hippesek csomagolták be így?????

Szösz

KépKép
szosz

Köszi lányok a borostyános infokat!

Winch: újra kellett oltani? Nem lázasodott be?

Sarmi: tied apa nagyon ügyes, én is azt néztem, hogy Mózes milyen izgatottan csodálja apáját.
Fülbevaló: vagány lehet! Képet raksz róla? Nálunk a fiúknak nem lenne előnyös, óriási fülük van, a fülbevaló meg még jobban kiemelné. Apára néha rájön, hogy megműtteti. Míg terhes voltam Levivel folyton azt mondogatta, hogy csak ne olyen füle legyen, mint neki, de olyan lett. Jól áll Levinek, csak apa már átélte a sok csúfolást, ami még Levi előtt van. Dorcsi mikor megszületett az első adandó alkalommal a füleit vizsgálta, hogy jól van neki nem olyan nagy. Én így imádom őket!

Képzeljétek pénteken jött egy levél, hogy vagyonosodási illetéket kell fizetnünk. F@sza. Másfél éve itt lakunk. Tavaly még számítottunk rá, hogy lehet, hogy kell, de már örültünk, hogy nem. Úgy küldték a levelet, hogy felszólítás hiánypótlásra és 8 napon belül küldjek ezt és ezt, különben ...itt felsoroltak 10 §-t. Köcsögök! Felhívtam őket, kérdeztem, hogy lett volna valami kötelezettségem, bejelentenivalóm? Nem, ők a földhivataltól mindent megkapnak és így keresik az ügyfeleket. Ja, a legjobb, hogy ÉN becsüljem meg a ház értékét, külön a telket, a mamáék házát és a mi ráépítésünket, aztán ha ezt ők elfogadják, akkor erre fizetünk illetéket, ha nem, akkor kiküldenek egy értékbecslőt és majd ő megállapítja az illeték alapját. Először azt hittem, hogy 8 napon belül keressek egy értékbecslőt, fizessek neki sok-sok pénzt és becsültessem fel a házat, de nem, azt mondta a nő, hogy mi mit gondolunk, mennyi a forgalmi értéke.
Mennem kell, mert felébredt.
Vendég

Szösz: a kecskemétit is a hipp gyártja!
Vendég

Most gyorsan megnéztem Dorcsi ínyét felül, de nekünk nem jön ott sem. Levinek viszont ott jött, sőt nem a középsők, hanem a mellette lévők. Kis vámpír volt.
Vendég

szosz: én kiváltottam már, nekünk egy üveges hipp-es mandarin-alma bébikaja volt, 12 hós kortól, egy palackos hipp-es tápszer, meg egy fehér hipp-es fejkendő.

mancsa: nem semmi ez a vagyonosodási illeték. aztán mire fel kérnek ilyet? az embernek nem lehet már házat venni sem? bezzeg a milliókat, milliárdokat lopó, sikkasztó politikusoktól ki kér illetéket, vagy egyáltalán ki számoltatja el őket???? De durva!!!
Ja, hát a fülecske témában. Mi is jól elvagyunk látva denevérfülekkel. :D:D De remélem hosszú haja lesz majd, és eltakarja! :)

sarmi: Íriszke jó hosszú baba, mi most voltunk az egy éves vizsgálaton, dorka 9,17 kg és 78 cm. Nem sokkal hosszabb Íriszkénél.

naspi: hát igazából még nem sokmindent kapott Dorcsi, még megvárjuk a családi banzájt. De kapott kisruhát, meg fürdőrucit, még a medence is várat magára, meg homokozót akarunk csinálni neki az udvarra, csak apa folyton dolgozik, és így nem ér rá.... :(

ezen a borostyán nyakláncon én is gondolkoztam, de félek, hogy kitépné a nyakából, még az előkét is cibálja mindig, nem is nagyon szoktam ráadni.

Képzeljétek, tegnap bevittem a gyerekorvoshoz Dorkát, hogy még mindig rekedt, nem eszik rendesen. Azt mondta semmi baja, meggyógyult, erre bevittem a háziorvosomhoz, megnézte, azt mondta, hogy amit a gyerekdoki írt fel 2 hete gyógyszert az nem arra való, és hogy a jobb mandulája még mindig tüszős. F@sza. Azt hiszem ennyit a gyerekdokinkról. Mostmár vagy ide viszem az enyémhez, vagy Bogárdon van egy arab doki, őt nagyon dicsérik.

KépKép
ancsi_pancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?