Hello Csajok!
Boldog hófordulót a babáknak!
Tyű, hogy ti mennyi tudtok írni! Alig győzöm olvasással.
Megfőtt a tarhonyás lecsó, most Dorka szunyókál gyorsan írok.
Trundike: nagyon örülök, hogy nincs semmi gond Biussal. Mi anyukák néha túlaggódjuk magunkat. Én sem szeretem amikor licitálnak az anyukák, hogy az én gyerekem már ennyi, meg annyi idős korában ment, meg ezt csinálta, azt csinálta. Nem egyformák a babák, és nem egyformán fejlődnek. Bius is megtanul majd felállni, és menni is, ne aggódj, ne siettetsd, más a ritmusa. Nagy cuppantós neki, és nektek is. És kérünk majd képet róluk, olyan régen "láttuk" őket.
Sarmi: csini a fürdőruci. És a gyerkőcök is nagyon édik a vízparton. Szép barnák már. Remélem te is barnultál azért.
Íriszkének szupi a kalapja. Én bikinivel úgy jártam, hogy még tavaly terhesen vettem egyet, és az még szerencsére most is jó, így idén nem kell vennem. Bár azért a felső már nem úgy áll rajtam. (Kicsit összementek a cickók, mit kicsit, nagyon...
)
Lara: de jó nektek, hogy közel vagytok a Balcsihoz, ennyit pancsizni. Hannus nagyon édes a képeken, látszik, hogy élvezi a pancsolást.
szosz: Réka baba is nagyon édes, jó, hogy ti is tudtatok már pancsizni egyet a Balatonban. Én is attól félek, hogy Dorkának majd nem fog tetszeni a nagy víz, ha egyszer eljutunk végre.
anyany: nagyon csini vagy, gratulálok a fogyáshoz, már nekem is sikerült jó pár kilótól megszabadulni, most 3 kg-val vagyok nehezebb, mint a terhesség előtt, csak az a baj, hogy teljesen átalakult a testem, és nem onnét megy a sok felesleg ahonnét kéne.
Zsófi tündéri a képen, micsoda nagy szép tortája volt. Írj majd az esküvőről, milyen lesz, hogy lesz, hol lesz? Milyen lesz a ruhád? És mikor is lesz pontosan?
mancsa: mamádnak jobbulást, kitartást, és nektek is ugyanezt kívánom.
winchi: Matyi manó kész nagyfiú, és nagyon csini, a végén még vigyáznunk kell, nehogy valaki lecsapja a kezünkről a csini királyfinkat
:):)