Új privát üzeneted érkezett!

Betti!
Dr. Riskó Ágnes, Mc. Nyár u. 1. Tel: 378-065
Sajna arra már nem emlékszem, hogy melyik napokon van rendelés. Tavaly nem kellett bejelentkezni, de szerintem érdemes telefonon megkérdezni.
P.

panka

SziasztokKép

Betti, PankaKép
Be kell jelentkezni, még így is sokat kell várni. Na nem annyit, mint a korházban.....Kép

BettiKép
Gratula Gerda babánakKép Lassan kész kis nő lesz, ha így haladKép Ez a büfizés: KépKép

BúzaszemKép
Mi újság???????? Annyira szorítunk!!!!

DodusKép
Igazad van, a védőnő+1 doki teljesen független a háziorvosodtól..nem tudom, miért vannak fennakadva..Hisz azt választod magadnak háziorvosnak, akit akartsz...Úgyhogy maradj annál, akit szeretszKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Lányok, megnyugtattatok.Kép Nem fogom hagyni magam.KépKép Maradok, ahol eddig.

Nagy munkát kaptam és a múlt héten még úgy volt, hogy nyugodtan lehet rajta dolgozni sokáig (hetekig), tegnap meg szóltak, hogy a nagyobbik főnöknek jövő hétre ígértek eredményeket.Kép Tiszta gyagyák. Így agyondolgoztatni egy kismamát!Kép

Képzeljétek, hétfőn vettem egy kismama együttest! Nadrág+felső. A hétvégi esküvőre mindenképpen kellett volna ruha, és végül úgy döntöttem, hogy olyat veszek, amit még egész nyáron hordhatok.Kép A nadrág megoldása egész jó, le lehet koppinttatni varrónénivel.Kép Most már csak az kell, hogy ne essen szombaton. XXX

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Dodus!
Átköltöztünk, De még sok minden zsákokban, dobozokban van. A lányok nagyon élvezik a szobájukat, az új lakást, Hanga is "rendes ágyon" alszik már, igaz napközben már eddig sem kiságyban aludt régóta. Talán amióta szobatiszta.
Közben a múlt hét óta Gyöngy sem jár oviba, csak szeptemberben megy legközelebb.
Na és vizsgázgatok. Tegnap is voltam, csak épp a tanár nem jött, várt rá 25 ember 1,5 órát, aztán a tanulmányin javasolták, hogy írjuk meg a jelenlétit, adjuk le nekik, mert ők sem érték utol telefonon a tanár úrat.
Én is megtartottam a régi dokimat, a védőnő a körzetszerinti lett, a beutalókat a szülész-nőgyógyászom írta mindig.

Melinda!
Elárulnád, hogy ki a barátnőd orvosa (ha miskolci)? Azért érdekel, mert nekem a lányaim császárral születtek, és mi még terveztünk egy babát.

Panka!
Olvastam, láttam mi lett a tetőtökkel Kép, de azt is, hogy hamarosan a elkészül az új Kép.
NEkünk a kocsinkon vannak pici horpadások.

Minden jégkárosulttal együtt érzekKép

A hétvégén mi is voltunk esküvőn, a lányok nagyon élvezték. Na persze vacsi után hazavittük őket, és mi apával visszamentünk mulatni.

Gyögyöske
gyöngyöske

Panka!
Levél ment.

Üdv: MSE

Üdv: Emese
mse173

Forgi!
A pontok ma elmentek a postán.

mse173

Sziasztok!

PankaKép
A vers nagyon szép, csak kicsit szomorú lettem tőle! Amióta gyerekeim vannk, olyan érzelgős lettem!

BettiKép
Gratulálok a kicsi lánynak!KépKép Attila is teljesen izgő-mozgó lett, már nem lehet otthagyni sehol, ide-oda forog, és a mászással is próbálkozik. Így:
Kép
Már 2 foga is van,ti hogy álltok a fogakkal?
Jót derültem az esküvői büfin!KépKép

DodusKép
Úgy szeretnék már kismamis képet látni rólad! Kép
Meg úgy egyébként is, téged még nem láttalak!

BúzaszemKép
Mi van????? Nagyon szorítok, hogy 2 csíkod legyen!KépKépKép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

MSE!

Drága vagy,köszönöm szépen!!!

Koda!

Sajna még nem mutatta meg magát,így ezért a sok név,legyen miből választani.

Betti!

Tök jó lesz a tali,majd egyeztetünk!!

Forgi
forgi

Szia Gyöngyöske!

A barátnőm dokijának a neve dr.Török Pál, ő a Semmelweis-ben rendel bizonyos napokon.
Most voltam a barátnőmnél és most is nagyon dicsérte, hogy mennyire megnyugtatta, mert mindenki más csak rémisztgeti.

Melinda
adnilem

Szia Melinda! Kép

Köszi a választ.
Amikor a kicsi lányomat terveztük, akkor elmentem a dokimhoz, hogy egyáltalán már jöhet-e a 2. babó, akkor rákérdeztem, ha esetleg a 2. babánk is császáros lesz akkor lehet-e még 3. Akkor megnyugtatott, hogy volt már neki olyan kismamája, akinek mind a 4 gyereke császáros lett. Persze ez sok mindentől függ, hogy javasolja-e. (a kismama életkora, alkata, a műtétek között eltelt idő, miért volt szükség császárra, a babák nagysága stb.).

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Ditta!
Nagyon ügyesKépKépKép Nemsokára szaladni kell utána! Gerdának még nincs foga, Matyinak is csak 8 hónaposan jött ki az első. Tiéd hogy van? Mármint a foghely.

Panka!
Nagyon kedves vagy, hogy a sok bajod közepette megkerested a címet, köszönöm! Felírtam, felhívom. Én is mennék már úszni, remélem gyorsan rendeződnek a dolgok. Bár lehet, hogy Gerda annyira nem lenne lelkes, azt az egy alkalmat is végigvacogta.

Dodus!
Szerintem ne hagyd magad! Különben is, milyen beutalókat ad a védőnő? A háziorvosnak csak a belgyógyászati vizsgálatot kell elvégeznie, az összes többit nőgyógyász csinálja a védőnővel. A terhesgondozás keretén belül. Arnóton nem úgy megy a terhesgondozás, hogy időnként kimegy egy nőgyógyász? De ha így nem is működik, ahogy én a Te orvosodat ismerem, biztos, hogy megírja azt a néhány papírt! Ja és a munka: ne erőltesd Magad jobban, mint amennyire muszáj. Mikortól mész táppénzre?

Gyöngyöske!
Érezzétek jól Magatokat az új lakásban!!!
Nekem is két császárom volt. A második után, az orvosom a liftben lefelé menet megkérdezte a férjemet, hogy lesz-e harmadik baba. Merthogy akkor már majd hosszában kell vágnia. Azért a Melinda által említett nevet megjegyzem. Hivatkozni lehet rá.

Csináltam albumot, megpróbálom ide tenni.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Gyöngyöske!
Jól olvastam, Hanga szobatiszta-azt hiszem a kisfiammal egyidős-részletes beszámolót kérek, hogy csináltátok!

Melinda
adnilem

BettiKép

Sikerült az albumot betenniKépKépKép Nagyon jók a képekKép Hogy ez a kiscsaj hogy ki van kerekedve!! valymi tüneményesKép És ahol a két testvér együtt vanKép Az a legaranyosabbKép De jóóóó, hogy arcot is tudok tenni a nevetekhezKépAzt tudod, hogy nagyon-nagyon ismerős vagy! 100%, hogy látásból ismerlekKép
Az utolsó képek azon a bizonyos esküvőn készültek??Kép Ahol Gerda alakított??

GyöngyöskeKép
De irigyellek benneteket!! Olyan jó lehet az új lakás. Most egy időre megállapodtok?Kép

ForgiKép
Akkor már értem ezt a nagy névkavalkádotKép Nekünk meg csak lánynevünk volt. Mikor 32 hetesen megtudtuk, hogy kisfiú, csak néztünkKép Aztán jött a sok gondolkozásKép Persze bármit kitaláltunk a férjemmel, senkinek sem volt jó. De ötlet az nem volt, csak a szájhúzogatás. Aztán mondtam, hogy ha nem tudnak segíteni, akkor ne kritizáljanak! Úgyhogy az lett a neve, ami nekem tetszett és készKép

DittaKép
Édes a kép!! Annyira tündériKépŐ is jó húsban van. Hány kiló?

DodusKép
Biztos nagyon szép rucit vettél magadnak. Csak ne legyen túl melegKép Mármint a ruha nyárra..Milyen színű??

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Tegnap kész lett az új tetőnkKép, majd lefotózom. Olyan jó, hogy már nincsenk itt az ácsok és csend van. Még jó sok munka áll előttünk, de már beázni nem fogunk.Kép

DodusKép
Azért ne dolgozd magad agyon. Munkahelyeden tudják már, hogy mi újság?
Kérünk egy pocakos képet az új rucidbanKép

GyöngyöskeKép
Úgy látom, nem unatkozol.Kép

EmeseKép
Válasz ment.Kép

DittaKép
Attila milyen nagyfiú már.

BettiKép
Szívesen.Kép
Gyerkőcök aranyosak a fotókon.

BúzaszemKép
Mi újság? Gyere, írj.Kép

Puszi, Panka

panka

SziasztokKép

Neváék Laurájának BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!KépKépKép

Úgy látom az új ruhám többeket izgat.Kép A színe olyan nagyon-nagyon világos nemtudommilyen. Kicsit sárgás-zöldes, de tényleg nagyon halvány. Hát nem kánikularuha, de ahogy ez a nyár elindult, lehet, hogy nem is lesz az idén igazi nyár. Megkérem a párom, hogy fotózzon le, de a felrakás???Kép

Nem elég az egyik sürgős munka, ma kaptam még sürgősebbet, még fontosabbat.Kép Nem tudom, hogy a főnököm tudja-e, hogy EGYEDÜL vagyok az egész kontrolling? Persze a kicsit leszámítva, dehát ő még nem segít, sőt!KépKép És én még holnap szabira akartam menni, de lehet, hogy nem lesz belőle semmi. Egyébként már jónéhányan tudják, hogy babát várok, dehát lassan nem is tudom letagadni.Kép Lányok, Nektek is olyan "gyomros" pocitok volt/van? Na jó, előtte sem volt még csak hírből sem kockás a hasam, de szerintem mostanában a fenti hasamra híztam.KépKép

Panka, akartam is kérdezni, hogy Beni hogy viselte a hangzavart, munkásokat? De jó, hogy kész a tetőtök!Kép

Betti, köszi a biztatást, nem hagyom ám magam!Kép Te ismered a mi dokibácsinkat? A képek tök jók!

Mindenkinek szép napot!

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

MSE!

Ma megkaptam a pontokat és teljesen elámultam.Te egy teljes füzetnyit küldtél és én úgy gondoltam hogy csak egy pár darab fog érkezni,mégegyszer nagyon köszönöm,igyekszem vhogy meghálálni!!!

Panka!

Örülök hogy készen a tetőtök és hogy jobb a hangulatod!

Koda!

Látod mi készülünk de az is igaz hogy nem egyeztetünk senkivel a családból!

Betti!

Csodaszépek a gyerkőcök,remélem személyesen is láthatom őket mihamarabb.

Dodus!

Csak óvatosan!!!Ahogy ma a dokim mondta:"csak öregesen"!Várjuk a képet a ruciról!

Forgi
forgi

Forgi!
Nekem felesben volt, mert mi mindig a Sparban vásárlunk. Én már vettem wok-ot, imádom, nagyon jó benne pl. rántottát csinálni.
A nevek közül az Anna nekem is nagyon tetszik, mert olyan egyszerű és tiszta. Ha kislányom lett volna, az Anna Rebeka nevet kapta volna, de mikor kiderült, hogy fiú lesz, én is gondban voltam.

Dodus!
Ádi már egy éves, de nekem még mindig óriási a hasam, és mindenki azt kérdezi, hogy jön e a második baba.
Az elején nekem is fent dagadt, de utána már lejebb is, de ne agódj.(Meg aztán a kaja sem fér el úgy egy idő után, mint addig.Kép )
A ruhára én is kiváncsi vagyok!!!
Munkával csak óvatosan, mert hiszen nem azért élünk, hogy dolgozzunk, hanem azért dolgozunk, hogy éljünk. Most, hogy jön a baba, ez még inkább követendő irányelv.

Panka!
Levelet megkaptam. Gratulálok az új tetőhöz! Kép

Gyöngyöske!
Új lakáshoz gratula !!!
A tanárok és az orvosok egyformák, azt hiszik, hogy a tanuló, vagy a páciens van értük és nem fordítva. Jól se...-be kellene rúgni az ilyen embert!!!

Ditta!
Attila nagyon ügyes. Kép Csak most már figyelj rá nagyon, mert mikor Ádi nekem elkezdett kúszni-mászni, nagyon nagyot esett az ágyról!

Betti!
Ne aggódj, hogy nincs a gyerkőcnek foga, Ádinak az 1 éves zsülinapja előtt 1 héttel törte át az ínyét az első fog.

mse173

Sziasztok!

Tegnap végre letudtam a vizsgáimat, és soha nem volt még ilyen jó eredményem egy négyes, a többi ötös). Mióta terhes vagyok, valahogy minden jobban megy, kiegyensúlyozottabb vagyok.

Panka
Kérdezted, hogy hogy állunk a nevekkel. Még mindig a Benjámin a befutó. Nagy Benjámin lesz. Most már akár talákozhatnánk is ha ráértek. pl. egy népkerti vagy tapolcai séta jó lenne.

Búzaszem
A mail-em ment Neked. Nagyon szorítok, és várom a jó híreket.

Hétfőn voltam UH-n és vizsgálaton, ahogy már írtam, csak azt nem fejtettem ki jobban, hogy már elegem van az egész bandából, az orvosokból, az UH-t készítőkből, úgy ahogy vannak az egész bagázsból. A védőnő után nekem kell szaladgálni, mert neki természetesen nincs ideje, hogy havonta ha el sem jön, legalább felhívjon. Ez normális dolog? Neki nem az lenne a dolga, hogy a kismamaákat látogatja? Az orvosnak a bank sem lenne elég, és olyan csalódott vagyok az egészben, nem így képzeltem el a kismamákkal való bánásmódot. Vannak konkrét tapasztalataim is, de nem merem leírni, majd személyesen elmondom.

A hordozókendő engem is érdekelne, igaz még nem vettem, mert egyedül úgy sem tudnám a használatát megtanulni.

Mindenkinek szép napot kívánok. Most még visszafekszem egy kicsit és a nap folyamán újból benézek.

Zsuzsa
nzsuzsa

Kedvesek vagytok, hogy ennyien izgultok. Jelentem szerdán azaz a 29. napon egy halvány csikocska jelent meg a teszten, de 5 percen belül. Még most is látszik. MA vagyok a pé utáni 17. napon, a múlkor a 15. napon meg is jött. Most szakaszosan fájdogál a hasam, hajnali fél négytől már nem tudok aludni, ma is és tegnap is már ilyen korán leültem netezni. Ma még este benézek, de holnap elutazom Mohácsra, és csak 30án jövök haza. Ha addig sem jönne meg, akkor tesztelnék megint. A hőm 37 reggelente már 10napja.

Kép

KépKép
búzaszem

Hali!

Búzaszem! XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx
Kezem, lábam keresztbe és szorítok!Kép De azért az a halvány csíkocska már reménykeltő!KépKép

Amint azt a mellékelt ábra is mutatja, ma is dolgozom, nem szabizok.Kép Legalább több marad.Kép Nagyon aranyosak vagytok, hogy így óvtok!Kép Azért nem kell engem sem félteni, csinálom a dolgom, de csak komótosan.KépKép

Már úgy várom a holnapi esküvőt. Elfelejtettem a rizst megmosni, szerintetek holnap délutánig még megszárad? Csak jó lenne kimosni, mert akkor nem fog annyira.Kép Fekete öltönyönKép Csináltunk egy pénzes kötényt is a menyecsketáncra, remélem a nagy ugra-bugrában nem fognak lejönni a forintok. Ti az esküvőtökön kaptatok meglepi csomagot? Mi igen, de most nem volt időm a barátnőmnek készíteni.Kép Délután visszük az ajándékot is!Kép Most már csak az kell, hogy holnap kitartson az idő és ne essen.

Írtam már, hogy sikerült egy + uh-t kérnem? Vasárnap délelőtt megyünk. Nagy izgalommal várom, hogy mostanra mennyit nőtt, mert a 12. hetin szerintem egy kicsit kicsi volt a baba. Ja és a párom arcára is kíváncsi vagyok nagyon, mert ő eddig még nem látta a kicsit uh-on.Kép

Midenkinek nagyon kellemes napot és hétvégét kívánok!Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a dícsérő szavakat!
Tegnap felhívtam a Pankától kapott számot. Ha valakit érdekel a közeljövőben a csípővizsgálat, nem kell bejelentkezni, vizsgálat érkezési sorrendben. Rendelés: kedd 5-7 óra, csütörtök 4-6 óra.
Tegnap különben elég rossz napom volt. Matyi kapcsolgatta a számítógépet, most nem működik a CD-olvasó. Aztán lerántotta a kenyérsütőt a vezetékénél fogva. Eltört. A férjemnek még rosszabb napja volt, ma hajnalban pedig elkapták a rendőrök, amikor Kecskemétre indult. Fel is jelentették gyorshajtásért.

Koda!
De honnan? Úgy látom, kb. egyidősek vagyunk. A második esküvői kép készült azon a bizonyoson.

Panka!
Jó, hogy kész a ház, így újra nyugi lesz.

Dodus!
Mivel én is ebben a kórházban dolgozom úgy nagyjából mindenkit ismerek. De legalábbis azt tudom, kik azok, akiket nagy ívben elkerülnék. A Te orvosod nem tartozik közéjük, sőt nálam a skála másik végén van.
Nekem a terhesség elején egyből eltűnt a derekam, 10-12 hetesen már egy nadrág sem jött rám. Igaz sokat is híztam.

Forgi!
A nevekkel nálunk is gond volt.
1. El sem tudtam képzelni az utolsó pillanatig, hogy fiam lesz, pedig már 18. hetesen látszódott. Így Matyi a férjemtől kapta a nevét.
2. Azt viszont már 11 éve eldöntöttem, ha lesz egy lányom, Emmának fogják hívni. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy elmondtam, és a család egy emberként támadt ellenem.

Emese!
A fogakról úgy tudom, jobb ha később jön ki. Ha túl korán, akkor könnyebben elromlik. Ezek szerint Ti szerencsések vagytok.

Zsuzsa!
Nem tudom megnyugtat-e, de hozzám az első védőnőm egyszer sem jött ki a terhességem alatt. Akkor járt nálunk először, amikor már megszületett Matyi. Most a negyediknál tartok, ez a mostani nagyon jó.
Ha a kendő érdekel, szerintem majd csatlakozz hozzánk.

Búzaszem!
Remélem a hasfájás nem valami rossz jel.

Bocs, hogy terjengős lett, jó napot Mindenkinek!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti, de jó, hogy a dokim Nálad a lista másik végén van!Kép Jó több embertől is azt hallani, hogy igen, ez egy rendes orvos. Megnyugtató!
Sajnálom a tegnapi napot + a ma hajnalit.Kép De ma biztos jobban fognak menni a dolgok!Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok Lányok!

Le tudná nekem valaki egy szerű, érthető módon írni, hogy hogyan kell egyszerre több embernek mailben elküldeni ugyanazt az üzenetet?

Köszi: Melinda
adnilem

Dodus!

Kösz a biztatást. Látom keresztbe írtunk. A rizs biztos megszárad, olyan szépen süt a nap! Hol lesz a esküvő? Mi kaptunk papucsot és háztartási keményítőt. Ti mit kaptatok? A kötény jó ötlet.
Az ultrahang a kórházban lesz?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti! Mi két dobozt kaptunk, egyet a férjem, egyet én. Az övében volt egy bögre "Tökéletes férj" felirattal és egy kerámia wc, ami persely is. Az enyémben is egy bögre "Tökéletes feleség" felirattal és egy kis bigyó, valami szerelmi barométer, ha a kezedbe fogod, akkor felszalad benne a kék lötyi.
Igen, az uh a megyeiben lesz.

Adnilem, ha még aktuális segítek. A Címzett sorba egymás után beírhatod az e-mail címeket, vesszővel elválasztva. Vagy a Másolatot kap rublikába írod a többi címet, szintén vesszővel elválasztva.

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!

Köszi a segítségetKép, el sem hiszem, hogy ilyen egyszerű, a könyvben ugyanis kapásból két oldalon keresztül írték le számomra érthetetlen módon.Kép

a másik Melinda
adnilem

aaa

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Bocs az előzőért, csak kipróbáltam, mert tegnap 2x íram meg az üzenetet, és nem küldte el.

Tegnap voltunk Veronikával allergia-vizsgálaton, szerencsére semmire sem allergiás, tehát a mandulája a ludas, ezért még a nyáron ki kell vetetni. Ezügyben majd Anitához lenne pár kérdésem.

BettiKép
Képek jók!! A szőke hajú lány ezek szerint te vagy a képen, ugye? Ne haragudj, hogy megkérdezem, de itt valakinek említetted, hogy kórházban dolgoztál, és az e-címedben is van dr, csak nem egy doktor néni van körünkben?
Ja, köszi kérdésed,a fogam helye már nem fáj. Remélem így marad!

DodusKép
Remélem jó időtök lesz az esküvőre, s jól fogjátok érezni magatokat! Hasznájatok ki minden ilyen alkalmat, ahol szórakozni lehet, mert 3-asban már nem olyan! Legalábbis mi amikor elmegyünk kettesben valahova, nem igazán tudok felszabadulni, mindig az jár a fejemben, hogy a 2 gyerek rendben van -e. Szóval az aggódás be fog költözni az életedbe. Na, de nem akarlak elriasztani, hiszen emellett nagyon sok örömben és boldogságban is lesz részed!Kép
(Úristen, ez nagyon csöpögősre sikerült!Kép)

MseKép
Hát tényleg nem hagyhatom már egy percre sem ott a kicsit, mert kúszik rendesen. Már neki is volt egy kis esése a francia ágyról, még szerencse, hogy egy báránybőr volt a szőnyegen, korábban azon játszott.

KodaKép
3 hete mérték, akkor volt 9 kg!

ForgiKép
Névválasztáshoz annyit tennék hozzá, hogy az első babánál is csak lány nevem volt, az bejött, a 2.-nál is, Anna lett volna, de mivel kukis lett, úgy döntöttünk, legyen az apja neve. De ha pl. a férjemet Józsinak, Sanyinak stb. hívnák, nem lenne Sanyika, Józsika stb!!KépKép

KrisztinaKép
Mailt megkaptad?

Na, megyek, készülődök, mert délelőtt ballagásra megyünk, utána lesz nagy eszem-iszom, legalább a mai ebédfőzésem megoldva!Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Képzeljétek, tegnap este kilenc óra körül Tamara kislányom az egész tv álványt kis híján magára rántotta.Tudni kell pl.,hogy a tv az az igazi nehéz nagyképernyős.Hát,csak képzeljétek el.Tamara és én hisztérikus rohamot kaptunk,a rémületet látva Olivér is.Aztán nagy összebújás hármasban , próbáltam megnyugtatni őket, hogy nincs semmi baj.Az eredmény:Tamara gyakorlatilag sértetlen, és ez a legnagyobb dolog, mert ha nem lép el a boruló tv elől...,a tv működik, belőlről semmi baja, bár kívülről megsérült
adnilem

Szóval ez a tegnapi nap fő termése.Hát ne tudjátok meg.És még akkor eszembe jutott, amikor gyermekbaleseteknél a szülőt felelösségre vonják.
Én azt gondolom, csak úgy maradhatnak meg éppségben az eleven gyermekeink, ha a Jóisten is vigyáz rájuk, erre ember képtelen.Kép Kép
adnilem

Sziasztok!

Ditta!
Gerda most esett le az ágyról egy fél órája. Háttal ültem az asztalnál és a koppanást hallottam. Gondolom nem lehetett nagy, mert a hasán feküdt és nézegetett. De azért nagyon megijedtem, még mindig remeg a gyomrom. Azt hittem velem ez már nem történhet meg, mégiscsak a második gyerek!
Ja igen, orvos vagyok, itt a megyeiben, a laborban. De azt hittem, ezt már írtam.
Jó mulatozást Nektek is!

Melinda!
Teljesen igazad van! Nekem is két napja az jár a fejemben, mi lett volna, ha az a nehéz kenyérsütő valamelyik gyerekre esik!

Kedves Lányos Anyukák!
Két hónapja tipródom rajta, mit tegyek. Gerda akkor kapott a Keresztelőjére egy pár nagyon szép fülbevalót. Először arra gondoltam, az én Kicsi Babámban senki nem fog maradandó károsodást okozni, hogy ilyen barbár szokásnak megfeleljünk. Aztán eszembe jutott, mikor nekem 6 évesen kiszúrták, saját kérésemre. Minden csupa vér volt, ráadásul az egyik nem is akart sikerülni. De nekem mindenképpen kellett! Nektek van? Hol csinálták? Játék közben nem okozott gondot? Hallottatok rémtörténetet kitépett fülbevalóról? Különben amerikai kapcsos, biztonságos, kifejezetten kicsiknek való. Adjatok tanácsot! Köszi!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Ja, és a képen én vagyok a szőke, csak azóta már vörös lettem.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Melinda!

Úr Isten!!!! Ezt még olvasni is borzalom volt! valamit csináljatok az állvánnyal. Vagy egy életre megtanulta, hogy ne menjen a közelébe? De jó, hogy semmi baja nem esett! Én is ettől rettegek mindíg...És látod, hiába figyelünk rájuk állandóan...

DittaKép
9 kg???Kép JesszusKép Marci most 1 évesen volt 9 kilóKép Akkor tényleg jól láttam, hogy milyen stram kissrác! Pedig nem dagi egyáltalán, csak látszik, hogy az átlagtól nagyobb egy kicsit nem?? nagyon tündériKép Hogy van erőd emelgetni??

BettiKép
Akkor ezek szerint már nem kell bejelentkezni. Nemrég még kellet, ezért írtam fentebb eztKép
Azt nem tudom, hogy honnan ismerlek, de tutiKép
És látom nagykanállal eszed a védőnőketKép
Minél később lyukasztják a fület, annál jobban fáj szerintem. Tegnap voltam a baránőmnél. A kislányának láttam a fülét, hogy kicsit be van gyulladva a fülbevaló körül. Kérdeztem, hogy mi történt? Ők meg mondták, hogy véletlenül kitépték a füléből, mikor vették le a ruháját. A kislány észre sem vett semmit az egészből, csak az anyják lettek rosszul...Szóval szerintem ha akarjátok, inkább most...Később úgy is akar majd, és ugye az fájni fog, mint nálad is. De ez csak egy véleményKép

DodusKép
Most per pill ragyaogóan süt a nap! Remélem így is marad és nagyon szép időtök lesz! Képeket nem lehetne??????? PlíííízKép
Az UH-ról pedig részletes beszámolót! És csak te gondolod, hogy pici a baba? Vagy a doki mondta? Mert ilyenkor mindenki izgul, hogy rendben van -e minden. És gondol mindenfélét..Kép Engem láttál volna..Én naponta 100-szor vettem elő a 12. hetes uh felvételt és számoltam meg a végtagjatit..Néztem, hogy az ott biztos a keze-e, és hogy a lába -e az?? Meg hasonló....

ZsuzsaKép
Az biztos, hogy néha nagyon nehéz a vizsgálatokat végigvárni..Főleg nagy hassal..Néha én is majdnem hazamentem...Na meg az a bánásmód néha...Sajnos kevés jó tapasztalatom volt. Mintha futószalagon lettem volna. Mikor megkérdztem nagyon normálisan és illedelmesen, hogy kisfiú vagy kislány lesz -e a baba, csak annyi választ kaptam, :"Nem mindegy az magának? első gyerek...A nők mindíg ilyen kíváncsiak..."
Na köszönöm szépen...

ForgiKép
Én is egy betelt füzetet kaptam EmesétőlKép Pedig csak 1-2 pontot kértem. Nagyon rendes csajKép

BúzaszemKép
már nagyon drukkolok ám!!! majd írj, ha hazaértél!

PankaKép
VégreKép Kész a tető? és most mit raktatok fel? Újra palát vagy inkább mást..?
Beni jól van? Átvészelte a nagy felfordulást??

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Betti!
Liliének 6 hetesen lőttek be a fülébe egy kis bizsu fülbevalót, majd egy hét múlva cseréltük át az aranyra, de a cserét a doki néni csinálta. A füllyukasztást a Széchenyi utcán (64?sz.) egy kapualjban csinálta egy bácsi, akit a gyerekorvos ajánlott. Észre se vette Lilike.

Amúgy most teljesen szét vagyunk: nyilászáró csere folyik éppen és a fúrás faragástól majd szét megy a fejem. szerdán pedig az erkélyt fogják lebontani.
Anyukám elviszi holnap Lilikét Kiskörére, így már előre sírok annyira rossz lesz Nélküle. Nem is tudom hogy fogom kibírni ezt az egy hetet.

Puszi Magdi
lilien_csenge

Kedves Betti!
Szerintem, nem kell nagy ügyet csinálni a füllyukasztásból(persze, mindannyian azt csinálunk), Tamara 3 hónaposan esett át rajta-nagyon akartam, mondván, ha kislány akkor legyen igazi kislány.Max az volt neki kellemetlen, hogy lefogták, meg az alkohol volt hideg, belőtték és mintha mi sem történt volna, pedig ősz volt én is aggódtam, hogy majd a sapka, meg a párna, de butaság.Az azonban igaz, hogy a szűk nyakú felsőknel, jobban oda kell figyelned, de hát a fülét sem téped le.Szerintem ;rajta. Melinda
adnilem

mondjátok, nekem miért csak ilyen kicsi helyem van, ahová írhatok??Kép Kép

Melinda
adnilem

Kedves Magdi!
Véletlenül sem szeretném rosszul kérdezni, nehogy félre érts, ha úgy fog hiányozni Lilikéd mért engeded el.Kíváncsian várom válaszod.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Melinda
adnilem

CSAJOK, MINTHA MAGAMMAL LEVELEZNÉK.
TUDJÁTOK, VAN AKI MAGÁBAN BESZÉL,
VAN AKI MAGÁBAN LEVELEZIK.Kép

HOL VAGYTOK.ÉN MOST MEGYEK KERTI PARTIRA.

CSÁ:MELINDA
adnilem

Sziasztok!

Látom zajlik az élet mindenkinél. Tv állvány, ágyról leesés, stb. Kép
Azért részvétem mindenkinek.Kép Én már ezeket ismerem elég jól, de ettől még éppúgy le tudok izzadni tetőtől talpig ha Dóri valami veszélyes dolgot művel.Kép

Nálunk semmi különös, időközben Dancsikám is elmondhatja, hogy elmúlt 9 éves. Pontosan tegnap töltötte be és a sok-sok ajándék mellé, tegnap mi is kaptunk tőle egy szép ajándékot. Újra kitűnő lett és dícsérettel zárta tegnap a 2. osztályt is.Kép Olyan boldog és egyben büszke is vagyok rá.Kép
Hamarosan ti is megtudjátok milyen érzés ez, hiszen hipp-hopp iskolások lesznek ezek a kis lurkók.Kép

Fülbevaló: 3 lányom van, tehát tapasztalatom is.Kép Mindháromnak lövettem 3 hónap után. Egyiknek sem gyulladt be, nem vérzett, nem váladékozott. Én láttam már tűvel lyukasztott fület, de az mind váladékos, varas volt. Hát a lövetett fül nem az. Elvileg 2 hétig kell benne lenni annak amit belőnek, napi 1-2-szer alkohollal picit megtörölgetni, forgatni a benne lévő fülbevalót és utána mehet bele az arany. Én csak ajánlani tudom a lövést. Mind a 3 lány csak azért sírt mert le kellett fogni és mert megijed a csattanástól. Dórinak itt a Középszeren csinálták az egyik kozmetikában. Először bekenték neki egy kis érzéstelenítővel, picit hagytuk hatni aztán lőtték. Egy-két puszi után megnyugodott és lőhették neki a másikat.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

SOS csajok!!!
Ma ahogy jöttünk haza Gergővel a babkocsink kereke kiesett.Képzelhetitek!A csomagtartója telepakolva,Gergő nyűgös...A negyedórás utat egy óra alatt tettük meg mert két méterenként kellett visszarugdosnom a kereket.Pont azért mentünk kocsival hogy hamarabb letudjam a bevásárlást és így cipelnem se kelljen.
Szóval Chicco Pony kocsink van de nem tudom Miskolcon van e olyan szervíz ahová elvihetnénk.Pesten már egyszer cseréltek benne vmi kütyüt de hát azért mégse utaznék fel ezért.
Segítsetek,légyszi!!!

Forgi
forgi

Sziasztok miskolciak!

Csak Kata nevet lattam felbukkani, azert neztem be ide, mert mar joideje eltunt s nem tudtam, mi van vele.
De ha mar itt jarok, Forginak mondanam:
nekunk uez a kocsink van, uez volt a hibaja, persze a garancia lejarta utan 1 honappal kbKép
A ferjem szetkapta a kereket, egy feher pici muanyag "vacak" kopik el ilyenkor. En meg szepen becsettegtem ezzel a par centis vacakkal a Brendonba /ott vettuk anno/ es mondtam, hogy mi a gondom. Szerencsere volt egy srac elado is, az bement a raktarba es hozott egy zacskonyi vacakot. Rogton lecsaptam ra, hogy adjon tobbet, mert esetleg a tobbi is elkophat. Siman adott, ingyen es bermentve. Probald meg Te is! Ha nem sikerul /es tenyleg ez a gondja a kocsitoknak/, szivesen postazok Neked ebbol, egy levelboritekba elfer!
Ha aktualis a dolog, ne ide valaszolj lecci, hanem az ismerjuk meg... alá, az Afonyasba, mert ezt a topicot nem olvasom.
Sok sikert!

-Afonya

ui: Kata, grat Dancsinak a bizihez es utolag is boldog szulinapot neki!Kép
afonya

Áfonya!
Köszi, hogy aggódsz.Kép A szalvétásban részleteztem miért tüntem el.Kép
Dancsi nevében mindkét gratulát köszi!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Melinda!

Azért megy el Lilike itthonról mert az 5-dik emeleten lakunk és lebontják az erkélyt. Nem szeretném hogy lepottyanjon.Sajnos náluk soha nem lehet tudni, hogy mi jár a fejükben.Az erkély helyre pakolása kb: 2-3 nap. utána jön egy kis tapétázás. De pénteken este már megyek is utána.
A másik amiért nem én megyek az hogy az én férjemre semmit sem lehet bizni. Anyukám pedig nagyon szívesen vállalta, hogy lemegy Lilivel anyósomhoz.Hát ennyi!KépKép
lilien_csenge

Szia Magdi!
Jó nagy fába vágtátok a fejszéteket ezzel a munkával. Ha lehetne, írd már meg légyszíves,
hogy mennyibe került ez az akció, mert engem is nagyon érdekel (mail címem a profilban).

Köszi:MSE

mse173

Sziasztok!

Lányok!
Köszönöm Mindenkinek! Már rászántam magam a fülbevalóra, de egy kis biztatásra szükségem volt. Na meg a pozitív tapasztalatokra. Azt hiszem az alapján, amit Kata írt inkább lövetni fogom. De tudtok egy megbízható helyet? Meg aki itt nálunk szúrja, csak két hónapos korig vállalja. Nehéz lenne rábeszélni.

Magdi!
Biztos nehéz heted lesz, de legalább megcsinálják. Csak kitartás!

Kata!
Dancsinak Duplán gratulálok!

Forgi!
Jótállási füzetben nincsenek címek?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

BettiKép
Veronika már 4 éves, de neki sincs fülbevalója, én ugyanis nagyon elzárkóztam ettől a szurkálós módszertől, most meg már úgy vagyok vele, ha majd érdekelni kezdi, és szeretne fülbevalót, akkor belövetjük. Most teljesen jól érzi magát fülbevaló nélkül is. Szerencsére nem csak a fülbevaló alapján ismerik meg, hogy kislány.
Sajnálom az esést. Sajnos ilyenekre már fel kell készülni, még akkor is, ha állandóan a nyomukban leszel. Tegnap a kicsi a szőnyegen kúszott, és megfogta az asztal terítőt, amin egy jó nehéz váza volt. Hajszálon múlt, hogy nem a fejére esett.Kép

BúzaszemKép
Gratulálok a csíkhoz!!KépKép Elvégre a halvány csík is csík! Az meg külön jó, hogy hamar megjelent, és a hőd is fennmaradt. A hasfájás nem vészes, ha csak kicsit fáj, nekem is fájt az elején, állítólag a beágyazódástól. Csak akkor van gond, ha már nagyon erősen görcsöl.

KataKép
Gratulálok a lányod bizonyítványához!KépKép

KodaKép
Hát nem könnyű a kissráccal súlyzózni, pedig igencsak szereti, ha valaki hordozza a fenekét!Kép
Nme tudom, nálatok hogy volt, de nálam a kicsi nem nagyon szert pl. a járókában játszani, állandóan foglalkozni kell vele, gyakorlatilag semmit nem tudok csinálni, amikor ébren van. Csak a helyet foglalja a járóka.

DodusKép
Lagzi milyen volt?? És az UH? És hogy-hogy vasárnap? Értem én, a kapcsolatok...KépKép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Hű, ti aztán termékenyek vagytok! Egy hétig Szegeden voltunk anyósoméknál, és a barátainknál - nem mellékesen szigorlatoztam is, de szeptemberi UV lett belőle... - nem voltam netközelben. Majd igyekszem jobban visszolvasni, valahol az első oldalon feladtam.

Köszi a babauszi infókat. Mi itt két helyre jártunk, először Kallovits-osra, pontosan magához Kallovits-hoz, de Szabolcs sehogy sem akarta megszeretni. 28 fokos volt a víz, már amikor beleraktuk, üvöltött. (Itthon 32-33 fokig mentünk le a fürdővízzel, azóta is annyiban fürdik, és szereti is.) (Négy hónapos volt, amikor kezdtük, nem ő volt a legkisebb az úszáson, de a többi baba már vígan lubickolt, míg mi nyugtatgatni próbáltuk a miénket, hogy egyáltalán csinálni tudjuk a gyakorlatokat.) Egy hónap próbálkozás után feladtuk, és kerestem egy helyet, ahol melegebb a víz. Ez nem Kallovits, de Szabolcs az első perctől imádja, csak az öltözést nem szereti... Nincs éneklés, mondókázás, de én énekelek, mondókázok saját szakállamra Manónak.Kép És nincsenek korcsoportok sem, együtt van 3 hónaptól 3 évig mindenféle korú törpe, de nem volt gond belőle, a kicsikkel külön fogalkozik az okatatólány. Ami jobban tetszett, hogy a merülés fokozatos volt: először állig, aztán orrig, aztán szemig, aztán teljesen, négy alkalom alatt, (vagy ahogyan a baba bírja), és így valahogy nem volt akkora sokk Szabolcsnak. (A másik helyen merültünk a harmadik alkalommal, és teljesen kiborult...) Ja a víz kb. 32-33 fokos, mint a mi fürdővizünk. Már több, mint két hónapja járunk, nagyon szeretjük mindannyian.

Július 7-12-ig leszünk Miskolcon, ebből 9-11 a Kaláka, de akár ott is találkozhatunk, ha jösztök, ha nem, akkor a megelőző napok a jók. Mondjuk aludni az ősöknél fogunk, délelőttönként voltaképpen minden nap ráérünk.
A számom megírom majd valamelyikőtöknek, aztán egyezkedünk.

Olvasok, aztán jövök még!
Fulescsacsi

Betti!

A Széchenyi utcán egy kapualjban van egy kis üzlet és ott az idős bácsi meg csinálja. Ez ott van ahol a Kék Norvég fodrász cikk van. De úgy hallottam hogy kozmetikusok is csinálják.

Magdi

Magdi
lilien_csenge

Látom, ma nem nagyon volt forgalom. Délután 4 óra óta bent kuksoltunk mi is, mert folyamatosan esik!Kép
Ezért volt időm a böngészésre (amíg aludtak), és többek között ezt a képet találtam. Olyan aranyos!
Kép

Jó éjszakát mindenkinek!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

Emese!
Mail ment!

Magdi
lilien_csenge

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: