Melinda!
Úr Isten!!!! Ezt még olvasni is borzalom volt! valamit csináljatok az állvánnyal. Vagy egy életre megtanulta, hogy ne menjen a közelébe? De jó, hogy semmi baja nem esett! Én is ettől rettegek mindíg...És látod, hiába figyelünk rájuk állandóan...
Ditta
9 kg???
Jesszus
Marci most 1 évesen volt 9 kiló
Akkor tényleg jól láttam, hogy milyen stram kissrác! Pedig nem dagi egyáltalán, csak látszik, hogy az átlagtól nagyobb egy kicsit nem?? nagyon tündéri
Hogy van erőd emelgetni??
Betti
Akkor ezek szerint már nem kell bejelentkezni. Nemrég még kellet, ezért írtam fentebb ezt
Azt nem tudom, hogy honnan ismerlek, de tuti
És látom nagykanállal eszed a védőnőket
Minél később lyukasztják a fület, annál jobban fáj szerintem. Tegnap voltam a baránőmnél. A kislányának láttam a fülét, hogy kicsit be van gyulladva a fülbevaló körül. Kérdeztem, hogy mi történt? Ők meg mondták, hogy véletlenül kitépték a füléből, mikor vették le a ruháját. A kislány észre sem vett semmit az egészből, csak az anyják lettek rosszul...Szóval szerintem ha akarjátok, inkább most...Később úgy is akar majd, és ugye az fájni fog, mint nálad is. De ez csak egy vélemény
Dodus
Most per pill ragyaogóan süt a nap! Remélem így is marad és nagyon szép időtök lesz! Képeket nem lehetne??????? Plííííz
Az UH-ról pedig részletes beszámolót! És csak te gondolod, hogy pici a baba? Vagy a doki mondta? Mert ilyenkor mindenki izgul, hogy rendben van -e minden. És gondol mindenfélét..
Engem láttál volna..Én naponta 100-szor vettem elő a 12. hetes uh felvételt és számoltam meg a végtagjatit..Néztem, hogy az ott biztos a keze-e, és hogy a lába -e az?? Meg hasonló....
Zsuzsa
Az biztos, hogy néha nagyon nehéz a vizsgálatokat végigvárni..Főleg nagy hassal..Néha én is majdnem hazamentem...Na meg az a bánásmód néha...Sajnos kevés jó tapasztalatom volt. Mintha futószalagon lettem volna. Mikor megkérdztem nagyon normálisan és illedelmesen, hogy kisfiú vagy kislány lesz -e a baba, csak annyi választ kaptam, :"Nem mindegy az magának? első gyerek...A nők mindíg ilyen kíváncsiak..."
Na köszönöm szépen...
Forgi
Én is egy betelt füzetet kaptam Emesétől
Pedig csak 1-2 pontot kértem. Nagyon rendes csaj
Búzaszem
már nagyon drukkolok ám!!! majd írj, ha hazaértél!
Panka
Végre
Kész a tető? és most mit raktatok fel? Újra palát vagy inkább mást..?
Beni jól van? Átvészelte a nagy felfordulást??
Koda