Új privát üzeneted érkezett!

Megint kezelhetem a mellemet mert begyulladt... este vettem észre a mellbimbónál... most már tudom, hogy miért fáj a szoptatás 1 hete... :(

Zümis én erről a zseléről azt hallottam amit a dokinő mondott ... azt mondta, hogy igazából sok mindent nem ér mert ahogy felhígul a nyállal már nem hatásos és vannak benne nem természetes dolgok amit a baba lenyel... :roll:

Kreiszi akkor lassan Alex is fogas baba lesz... mi még mindig nem.. :shock:

Zsu83 ebben nem tudok nyilatkozni csak ha felteszel képet a terhességed előttről... de szerintem akkor is csini vagy! :D

Budabo kimenőn voltatok? Merre jártatok? Vagy csak a nőcit kerestétek? NA majd ha lecsendesedtek a kedélyek akkor kell megkeresni... :evil:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Bogi, remélem megszereti Füge a babakocsit! Bencus szerencsére nagyon szereti, imád nézelődni! :D Nemsokára megyünk a Brendonba rácsvédőt venni Bencusnak, olyat ami körbemegy az ágyon, mert mióta mászik állandóan beüti a buksiját! :? És még pár hivatalos ügyet is kéne intézni! :roll:

Millye, sajnálom, hogy begyulladt a melled megint! :(
Férjem szerint semmit sem változtam a terhesség alatt és után se, de ő biztos elfogult! :D
zsu83
 
 


Zsu83 remélem hamar rendbe tudom hozni... :oops: Mi is megyünk nemsokára el, de csak a boltba... :D Én nem vagyok elfogult, de ugyan azt tudom mondani amit eddig! CSINI VAGY! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 

 
 

Hú lányok, olyan hasfájásom van tegnap délután óta.... este 2 fájdalomcsillapítót kellett bevennem és hasmelegítővel aludtam el. :shock: Peteérés. Mindig nagyon fájt a hasam az utóbbi években, amikor peteérésem volt, de amióta szültem, elképesztően durva. Persze jó, hogy jelzi a szervezetem, mert ha babát szeretnénk nem kell számolgatni, de azért ez a fájdalom már elég durva. Lehet, hogy el kéne mennem egy alaposabb nőgyógyászati vizsgálatra, hogy nincs-e cisztám, de legutóbb amikor voltam, elég alaposan megultrahangozott a doki. Mondjuk mindig is fájt, de ennyire.... és csak az egyik oldalon... :(

Erről jut eszembe, második baba... én már simán bevállalnám, de azért tudom, hogy még korai lenne. Meg persze Hanna nagyon jó kislány, úgyhogy így az ember könnyelműen tesz ilyen kijelentéseket. :oops: :)
Én viszont Zsuval ellentétben elképesztően félek a szüléstől és továbbra is úgy gondolom, hogy ezt nem merem mégegyszer bevállalni. Számomra nagyon nagy trauma volt. Apa meg végigküzdötte velem, úgyhogy szerencsére elfogadja, hogy a másodikat már nem próbálom meg természetes úton.

Zsu: köszönöm, hogy szorítasz, de végül nem kapunk a héten oltást, mert nincs meg az utolsó óta a minimális 4 hét. Ezért majd akkor, ha visszajöttünk. Így viszont megint csúszunk egy csomót. Ez még csak a 3. lesz. Otthon mennyi van? Mert azt mondta a doki, hogy az ezután már csak 1 éves korában fog oltást kapni. :roll:

Julcsi: hát a korai kelés az nálam 5 óra.... :oops: de azért szerencsére ez ritkán fordul elő. Inkább 6 után szokott. Én is gondoltam a fogára, de megnéztem az ínyét és jelét sem látom, hogy jönne. Nem fehéredik és nincs is begyulladva. Az anyás korszak meg biztos elkezdődött, mert egyre több jelét mutatja. :?

Millye: ++++++++++++++++++remélem hamarosan jobban leszel!

Panna
pandusika
 
 


Csak néhány törzstag van itt mostanában. Hol vagytok többiek??? Ladmon, Gerendai Zsuzsi, Amy, Banyanyul, Kaandi, Zsancy, Gjéti, Elif, Andus, Zetibebi, Hel stb. :?: :?: :?: Mindenki nyaralni van? :(

Mi most jöttünk meg a babaúszásból. Kérdés azokhoz akik járnak (Julcsi, Hel, Lkverus): Nálatok hány fokos a víz? A ti gyermeketek nem fázik? Enyém gyerek a foglalkozás elejétől kezdve zegernyézik, viszont nem sír, de a végére teljesen lila a szája. :( Ma nem csak a delfines lebukást gyakoroltuk (magasról fejjel előre nyomjuk a víz alá), hanem a víz alatt passzolgattuk a gyerkőcöt az oktatóval oda-vissza :) Szerencsére egyszer sem nyeltünk vizet, a többieknél itt-ott előfordult. Volt egy új kismama is a négy hónapos babájával, na az végigbőgte az egészet, és egy idő után kivitték a partra szegénykét. :( Ja, gyermekem azóta húzza a lóbőrt 8)

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Igen, azt már én is akartam írni, hogy mostanában elég kevesen jönnek a fórumra és sokan már nagyon rég jelentkeztek utoljára.

Felhívtam a dokit. Holnap délelőtt megyek uh-ra. Remélem nem ciszta... :?

Panna
pandusika
 
 


sziasztok! nekem is feltünt, hogy el tudom olvasni miket írogattatok, vagyis kevesen vagyunk..... Többiek?????? Kidöntött mindenkit a meleg?????

mi ma megyünk csípőszűrése, a dokink mégis kitalálta, hogy menjünk, egy hónappal ezelőtt, mostanra lett időpont, úgyhogy megyünk :) remélem csak vészriasztás, és semmi baj sem lesz :)

Pandusika! Csak nincs baj! Gondolok rád!

crocus! babausziviz nálunk 32 fokos, de néha 30alatt, viszont szerintem meleg, és Vincinek is néha remeg a szája, de vigyorog, és élvezi...na meg amennyire ki van párnázva, van mi melegítse!
már 7,40kg!!!! Iszonyat!

Anyás korszak nálunk is!!!! Meglát, fülig ér a szája, vigyorog mint a vadalma, aztán ha nem veszem át, akkor elkezd nyüsszögni...megfogom, bújik hozzám, ölelget, puszit ad!!!!!! Édespofa, úgy ad puszit, hogy mondjuk neki, hogy puszit kérek, és odatartja a száját az arcomhoz, és kidugja a nyaelvét...beszarok rajta! Szóval nagyon anyás lett...és kezd nyugis lenni nálam, leteszi a buksiját, képes a kezmbe elaludni...szóval javul a gyerek!

fogzásra én mindig panadolt kenek az innyére, hagy nagyon ordít....az nem árt, és annyit lenyelhet, szerintem jobb mint a zsibbasztók. Vinci is olyan, hogy zavrrja, hogy zsibbad az innye, és csak jobban sír! meg Chamomilla homeóbogyó, hatásos szerintem....

korai kelés: ma fél 6kor kelt...valami van a levegőben, már nagyon rég kelt ilyen korán!ja, és este 10kor feküdt, mert elcsúszott a délutáni szunya :( Szóval ma extra nyűgi...

nah, megyek is, fő az ebéd! paprikáskrumpli :)
Vinci meg nyüffög :( Unja a játékait, a járókát, a tesókat, és persze hogy én kellek neki!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


ja, millye! :( mellgyulladás múljon hamar!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


millye: Rómain voltunk hekket enni barátokkal. Most egy darabig nem kell kimenő. Szegény cickód,jobbulást. Várok aztán lehet hogy megint fogom hívni a nőt.Még mindig fenn a hirdetés és úgy hogy ÚJ dolgok eladók. Ma is hívtam más telcsijéről és nem...Nagyon hülye voltam és nagyon átpalizott. :oops: :twisted:
Holnap megyünk majdnem felétek...anyóssal talizunk. :cry:

zsu: remélem Füge ténleg megszokja újra a bkocsit. Rendes a férjed és neki van igaza!! Füge folyamatosan veri a fejét rácsvédő
ellenére is.

panna: jobbulást a pocidnak! Próbáltál már andi Hannának újra gyümit v főzeléke!

crocus: szerintem nem jó ha fázik. Nem tudom hány fokosnak kell lennie. Ügyesek vagytok! Tök jó hogy korán elkezdetétek!

Kép
budabo
 
 


Verus, Bogi: köszi! Azt mondta a doki, hogy lehet, hogy csak a tüszőrepedés fáj, de nem kizárt az sem, hogy ciszta növekszik, ami ilyenkor felszakad. A legjobb, ha ilyenkor akkor csinálnak uh-t, amikor a fájdalom jelentkezik, ez még ma is tart. Azt mondta, hogy ráér holnap is menni, ha nem a tüszőrepedés, hanem ciszta okozza, akkor annak a jelét holnap is lehet majd látni. Nem akarom, hogy az legyen... :( Nem is tudom, hogy ilyenkor ezt hogy kezelik. :?

Bogi: adtam neki krumpli-sütőtök kombinációt és próbáltam alma-barackot is. Az elsőt még úgy ahogy megeszi, de abból is csak egy negyed üveggel, a barackot egyáltalán nem hajlandó. Viszont ha ilyen keveset eszik, akkor nem lakik jól, nem tudok kiváltani egy étkezést. Utána meg benyakal még csomó tápszert. Kiváltani meg csak akkor lehet, ha jóllakik, nem? Ha nem éhes, akkor azért nem eszi meg, ha meg éhes, akkor meg azért nem, mert a tápszerért sír. Szerinted? Vagy csak kell még neki idő, amíg megszokja???

Panna
pandusika
 
 


panna: szerintem még nem kapott rá az ízére, nem is kell még kiváltani vele kaját, nálam azért alakult így mert Füge imádja a gyümit és sokat eszik - egy üveggel ami szerintem elég neki egy kajára-, amire már én nem merek neki tápszert adni. Az biztos hogy főzelékből is az édesebb változat jön be: krumpli-sütőtök, k-paradicsom,k-alma. Próbálgasd neki és nyugi rá fog kapni az ízére :lol:

Kép
budabo
 
 


Bizony, egész könnyű most visszaolvasni, tehát csak keveset írunk, sokan eltünedeztek mostanság. Biztos mindenki strandol 8)
Millye, remélem, hamar meg tudod gyógyítani magad.........

Voltunk ma baba-mama jógán Adrival, szerintem nagyon jó volt, már alig vártam, hogy menjünk, úgy szeretem ezt a jógatermet, nagyon aranyos a főnökcsaj. Szerencsére a babamamás oktató is nagyon szimpi, és Adrika is jól viselkedett, csak a végére borult ki, szóval relaxálni már nem tudtam, de legalább mozogtam egy kicsit. Ez is nagyon szép tőle azok után, hogy előtte kb tíz percet aludt... na megyek napozni 8)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Millye, a homeóstól biztos hamar rendbejössz! :wink:

Panna, én is mindig megéreztem a peteérést, nekem nagyokat nyillalt olyankor a hasam! :? Mióta szültem a mensi is sokkal fájdalmasabb lett, pedig azt mondják hogy szülés után nem fáj annyira! :roll:
Szorítok, hogy minden ok legyen a holnapi uh-n! +++++++++++++++++
Nálunk is 3 oltás van 2,3,4 hósan és legközelebb 15 hósan!

Bogi, megvan az új rácsvédő, de ez is csak arra jó, hogy csillapítsa az ütést! :roll: Vettünk egy napernyőt is Bencus járgányára! :)
Képzeld ma megevett 3/4 üveg almapürét! :shock:

Eszter, én is megyek ki napozni az erkélyre, Bencus bealudt! Apa meg figyel Rá! :D 8)
zsu83
 
 


zsu: na nálunk megvolt a délelötti 1.5 óra alvás és most kelt fel 1 óra alvás után, szóval innentől szórakoztathatom estig 8) . A 3/4 üveg teljesen jó, én ennyivel már kiváltok egy kaját. Szóval hajrá!!!!! Ügyes Bencus.

Kép
budabo
 
 


Bogi: remélem, hogy Neked lesz igazad! Ma kapott megint krumpli-sütőtök kombinációt és ez még ízlik is neki. De a gyümiket annyira nem szereti. Hát azért próbálom erőltetni.

Zsu: érdekes, hogy nekem a menstruációs görcsök sokkal enyhébbek lettek. Tényleg kevésbé fáj. Viszont sokkal erősebb. :x De ez a peteérés, ez nagyon durva... :shock:
Akkor ezek szerint én emlékeztem rosszul. Én azt hittem, hogy 4 oltást kapnak. Nem is bánom, hogy a héten elmarad, mert így utazás előtt nem lenne jó... :roll:

Hát lányok én eléggé parás vagyok és nem megyek napra 4 óráig (ha tehetem). Pedig nagyon rámférne egy napozás, mert elég sápadt vagyok. Valamelyik nap találkoztunk a párom egyik kollegájával a városban, aki másnap megjegyezte, hogy milyen csinos vagyok, ahhoz képest, hogy csak nemrég szültem, de elég sápadtnak néztem ki. :( Na, nem baj, majd az utazás alatt, meg otthon többet fogunk napfürdőzni. :lol:

Panna
pandusika
 
 


Hahó, megyek barackot elrakni, csak egy percre...

Pandus: Jaj, vizsgáltasd ki Magad gyorsan, nem tudom, emlékszel-e, nálam ugyanez volt a terhesség 29. hetében, mikor kórházba is kerültem... Nagyon, de nagyon fájt az a hüle ciszta. :( És előtte is volt ilyen, amikor még nem voltam terhes. Szóval drukkolok, hogy cska peteérés legyen! Mondjuk állítólag nem veszélyesek a ciszták, de úgy tudnak fájni... :(

ELIF merre járhat?

Még jövök, sziasztok!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Bogi, nálunk is volt délelőtt egy 1 órás és a délutáni még most is tart, 2 órája! :) Úgy örülök, hogy ennyire ízlik neki az alma! :D

Panna, én is nagyon fehér vagyok, de nem merek sokat napozni én se! :roll:
zsu83
 
 


Na idáig tartott az alvás, de megvolt a 2 óra! :D
zsu83
 
 


Zsu: Bencus éjjel 10 óra, nappal 3 óra? Csak érdeklődnék, hogy mennyit alsizk kb?

Crocus: A mi úszástanárunk azt szokta mondani, hogy a gyxerkőcök fűtik magukat, hő termelnek, szóval ne aggódjunk a fázás miatt. Remélem, igaza van. :roll: Szerinte a bacik szempontjából a 32 fok alatti hőmérséklet az ideális.
Én Marcin csak a végén szoktam látni, hogy vacog kicsit. (Egyébként már merült is második alkalommal, és semmmi sírás. :shock: ) De látom Attila már haladó csoportban van... :D

Huhh, Millye, jobbulást a cicinek!!! Együttérzek (ki is rázott a hideg)! :( Aventes krém nem használ Neked?

Pandus: Ismerem az 5-ös kelést, ma ezt gyakoroltuk mi is, és sajnos nem először (csak előtte 1-kor még evett... :? ). Tegnap fél 4-kor döntött úgy, hogy reggel van, szóval én igyekszem átszoktatni a két alvásra napközben, szerintem azzal javulni fog ez éjjeli is. Vagy legalábbis én ebben reménykedem... :) Hanna hányszor alszik nappal?

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Tényleg nincs nagy pörgés... :(

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Julcsi, igen éjszaka 9-10 óra napközbe 2-3 óra!
zsu83
 
 


No, majd holnap jövök, aztán jól felpörgetem a topikot!
Várom a csatlakozókat reggel 10-re (mint ugye tudjuk, az plusz/mínusz fél óra...) :D

ladmon
 
 


Pandusika jobbulást neked! Nem próbáltál rá homeós bogyót? :roll: érdemes lenne kivizsgáltatni! :roll:

Crocus én is annyira szívesen elvinném baba uszira de itt a környéken nincs... :? Szerintem a többiek felmondtak :lol: na jó csak vicc volt... nyár van jó idő és biztos strandolnak... :D

Lkverus szerencsére nekünk itt helyben van egy magándoki ahhoz fogom vinni csípőszűrésre a fiamat... 3000,- FT-ot kér de nem kell becipelni a városba és nem kell órákat várni... ő meg 5 percre van tőlünk kocsival. Mi jövőhéten megyünk. Remélem hamar lemegy a gyulladás mert összeszorított foggal szoptatok... :?

Budabo örülök, hogy kikapcsolódtatok! :D cicimet gyógyítom... :roll: nézd a jó oldalát a dolognak, hogy lett egy jó járókád olcsóbban! :D Anyóssal találkoztok? Anyáááááááám... mit akar már megint? Merre mentek? :roll:

Stelly milyen gyakorlatok vannak babajógán? Megszült már az oktató? :roll:

Zsu83 remélem a bogyó segít... vagyis biztos, hogy segíteni fog... ez a pozitív hozzáállás... :D ez az amikor a hóhért akasztják... :? Ilyenkor persze a fiam is többször akar cicizni... :(

Julcsi-79 Aventes krémmel még nem kentem be... most homeóssal próbálom... :? az a baj hogy a férjem odaadta a sógornőmnek az Aloe sprayt... :(

Ladmon miért csak holnap? :roll: Otthon van az urad? :lol:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye!
Gyors gyógyulást a cicinek!!
Te még csak anyatejet adsz Andrisnak ugye?


Pandusika !Neked is !!Nem gondolj semmi rosszra!!

Van egy könyvem az altatásró lAludj velem a címe(de msot kölcsönben van)de ha visszakapom és ha szeretnétek felteszem a közösbe...
Annó mikor én is hasonlókat éltem át Zsóval alváslaborba(Madarász kh) kellett mennünk és időpont egyeztetésnél mondták ,hogy vegyük meg ezt a könyvet...3hónapos várólisták vannak...
(Zsóval még mindig éjszakázom) :? :shock: :( 2* kel éjjel ) :roll:
http://www.madarasz.hu/m05.html

olyan nagyot sétáltunk a tónál ...elindultunk 3 kor én nem rég érkeztünk meg!!

Kép
zümis
 
 


Millye, aki kismamaként oktatóm volt, most a 33.hétben van, szóval még nem, de már nagyon közeledik a baba érkezése :D ha minden jól megy, szombaton találkozom is vele, ma sajnos nem volt bent :(
Babajógán úgy volt, hogy az idő egy részében a szokásos ászanákat csináltuk, közben a babák a közelünkben feküdtek/játszottak (Adri az oktató ölébe mászott :lol:), volt olyan rész, hogy a babákat masszíroztuk, illetve volt olyan is, hogy a babákkal közös gyakorlatot csináltunk, pl háton fekve csípőemelés a csípőre ültetett babával (na én ezt a hátam miatt nem tudtam megcsinálni :roll:), meg baba súlyzóként használása, ilyenek. A végén elvileg relaxáció lett volna, úgy, hogy a babák rajtunk fekszenek, de addigra már nagy bőgés volt, úgyhogy ezúttal elmaradt 8)

A nagy sietségben nem is írtam, hogy Adri reggel önállóan felült! Azaz inkább leült, mert egy lefordított lavórra támaszkodva félig felállt, és onnan huppant popsira :D de azért a szabványos, négykézlábról felülés is egyre jobban alakul :)

Napozás: na én se órákra fekszem ki a napra, tíz perceket szoktam csak, és bekenve - hosszú időre inkább az árnyékba fekszem csak olvasni.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Ladmon, várunk nagyon holnap! Bár lehet hogy holnap nem nagyon leszek, ha megyünk valamerre! :roll:

Millye: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Apukád hogy van?

Nagyon ügyes Adri! :D
zsu83
 
 


panna: megfogja szeretni nyugi!!! Neked meg kalappal holnapra.

zsu: ügyesek vagytok, kipróbálsz más gyümit és azt is szeretni fogja.

millye: XII ker-de fejből nem tudom az utcát, még azt sem tudom merről támadunk. Jövő hét hétfőn utazunk Debrecenbe, szóval akár ki is lehetne hagyni ezt a fincsi holnapi napot. Úgy csinál mint aki kíváncsi ránk, de Fügével nem csinál semmi. Cicidnek jobbulást!!!!!!!!!!

stelly: nagyon ügyes Adri, erős baba!

Kép
budabo
 
 


zsu: nekem semmi kedvem ilyen melegben Fügét cipelni, illetve ma még nem is volt annyira meleg, de egyre melegebb lesz :cry: Remélem Fügi nem zavarodik holnap meg a negatív erőktől :lol:

Kép
budabo
 
 


Sziasztok,

na hazatértünk mi is egyet a nagyszülőlátogatásról a Balcsinál. Viszonylag jól telt a dolog, sokat strandoltunk, Marcikám nagyon élvezte a vizet, fürcsizett rendesen :lol: Kicsit jobb volt ott elviselni a hőséget, mint Pesten.

Az utazóágy is jól debütált, elfogadta manóka, és viszonylag jókat aludt benne.

Mindjárt rakok fel egy-két nyaralós képet is.

Új fejlemény nálunk, hogy sajnos már nem tudok fejni, mert annyira kivannak a melleim, az egyik vérzett is, persze ilyenkor van az is, hogy Marcika nem fogadta el a fagyasztós tejet, így az elmúlt éjszakák megint nem alakultak túl jól. :cry:

Ezért ma vettünk egy doboz Sinlacot, és ma este azt is kapott Manóka elalvás előtt, egy fél adagot, és utána fürdés, aztán még szopi. Hát kíváncsi vagyok, milyen lesz a mai éjszaka. :wink:

Bocsi, de visszaolvasni képtelenség, Ladmon, ha voltál mostanság, összedobhatnál egy összefoglalót 8)

Holnap és csütörtökön strandolunk, aztán pénteken megyünk a másik nagyszülőkhöz pár napra, úgyhogy sokat még mindig nem leszek, de azért ha lesz egy kis időm, majd bejelentkezem.

Ja, és képzeljétek, Marcika is megkezdte a négykézlábazást, és ma már egyszer felült oldalra ebből, aztán persze elborult, mint egy burgonyászsák :lol:

És valszeg kezdődik nálunk is a fogzás, már többször volt olyan, hogy minden ok nélkül felsírt a drágám, még alvás közben is. Én is vettem neki zselét, hátha segít.

Bogi: jól látom, hogy ráfaragtál a járókával? Nagyon sajnálom ...

Panna: neked meg mennek a drukkok, hogy ne legyen semmi gond +++++++++++++++++++++

Millye: cicik jobban?

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


És a képek:

Kép Családi tejbetöki

Kép

Kép Fürcsi 1

Kép Fürcsi 2

Kép Jaj, úgy élvezem én a strandot!

Kép Strandi idill, avagy Marcika és a hozzátáplálás

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Hahó Zsufi! Jó, hogy jöttél. :) Családod olyan harmonikus, hogy az már szinte bosszantó. :lol:
Marcika és a hozzátpálálás pedig ilyen jó kép: No. 1!!!! :lol: :lol: :lol:

Adrikának néztem a videóját még tegnap, hihetetlen a kiscsaj! :lol: Sokat nem unatkoztok mellette, igaz, Eszter? :wink:

Ja, és Bazsaládé hétvégi képei is nagyon jók voltak, főleg a fürcsis! :wink:

Attila is nagy huncut, bár a feltett képen nagyon komolykodóan bontja az ágyat. :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


sziasztok, csak ebbe az oldalba olvasgattam most bele, jó rég, ill nem is tudom,h mikor voltam már....na majd holnap de visszaolvasgatok..... :lol: :lol: az biztos,h nagyon jók a nyaralós képek zsufi!! Főleg a hozzátáplálós!! :lol: :lol: Hú de ennék hekket!!!

zsu, elkezdtétek az almázást mióta nem voltam,és ilyen jól nyomja Bencus!!!?Nem semmi!! :D

képzeljétek voltam tegnap tornázni, durva volt, zsírégetősdi volt, a végén a hasizomnál majdnem elsírtam magam,h milyen szarul ment. Kondival nem volt gond, ment simán,de a hasam, szóval katasztrófa volt.!! Megyek még a héten 1x biztos, ennek örömére benyomtam éppen most egy kis diétás fagyikát, cartedoros,mózárt és milka duót... :lol: :lol:

ennyien eltűntek volna? persze nem voltam én sem nagyon, hétfőn még áfáztam.... :cry: :cry: Crocus,h felsoroltad a névsort!! :lol: :lol: áááá úgy látszik kimarad a babaúszás egyelőre, lassan 6-7 hósak leszünk,na mindegy......

Kérdeztétek millye és nilabali a nagyfiam, hát köszönöm szépen jól van, szokja a dolgokat és betartja az előírásokat....már vettem neki néhány cukorbetegeknek is ehető jégkrémet (norbi féle ), inkább a bulizások viselik meg, az nehezebben kivitelezhetőek, reggel korán kelés ugy + no alkohol....,ami azért valljuk be elég rendszeres dolog.....

mindenkivel minden ok?

Kép
kaandi
 
 


Na én is bejelentkezem. :)

Bocsi lányok, sok volt a program, és Efe is hosszas lustálkodás és a hétvégi hisztis éjszakák után az utóbbi két napban behozta a lemaradást. :) Forog álmában és ébren, próbál kúszni előre és hátra, négykézlábazni, hason játszik a játékokkal, bővítette a szókincsét is és folyton hahotázik (már ha szórakoztatja valaki). :D Viszont ha magára marad akkor néhány percen belül elunja magát. Ma is csak azért tudtam főzni, mert itt volt barátnőm. :roll:

Sok ++++++++ Pannának az UH-hoz, Millyének a cicigondhoz, Julcsinak a sexi feleség szerephez :wink: , Boginak ha úgy dönt hogy visszamegy dolgozni, kaandinak a tornához, és persze még bárkinek aki igényli.

Sajna nekem is mennem kell nődokihoz, mert fájdogálok, szerintem a petefészkem, de azért nem fogadnék rá. :(

Bencus ügyi, hogy így rákapott az almázásra és továbbra is csodahelyes.
Adri nem kevésbé ügyi a popsira huppanással és Andris a kádban fordulással. És gratula az újonnan négykézlábazóknak és ülni, állni vagy szaladni próbálóknak is! :D Valamint az új fogacskásoknak is mennek a pusszantások! (Attila)

Szuperek a képek és videók, hozzatok csak minél többet!

Revani recepttel még lógok, holnap hozom!

Hugic: nagyon tetszik a vonalzód! :)
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.07.21 21:35-kor.

Kép
Kép
elif
 
 


Millye: Csak azért írtam, mert az aventes cucc segített egy barátnőmnek ilyen problémánál. De az aloeról is jókat hallottam. :wink:

Huhh, Elif milyen ügyesen válaszolt a szex kérdésemre. :lol:
Hozhatnál képet a robanásszerűen fejlődő Eféről. :D (Azt kívánom Neked, ne váljon rendseressé az éjszakai kúszás, henm maradjon meg nappali szórakozásnak. :wink:

Jó éjt mindenkinek!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Hopplá, a képet az előbb nem vettem észre, bocs... :oops:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


jó estét!

voltunk a csípőszűrésen, a vizsgálat 15 másodpercet vett igénybe, várakozás volt 2 perc, oda-visszaút fél óra, naggyon megérte elmenni, semmi baja a csemetének :) Nah, de legalább jól leizzadtunk, csöpögtem ki a kocsiból, pedig van légkondi....vinci meg így beszunyált:
Kép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


zsufi: járóka.. :twisted: :evil: :twisted: .... Nagyon jók a képek! Ügyes Marci, látszik a fürcsis képen hogy tetszik neki

kaandi:
neked még honnan van energiád eljárni tornázni?????
Nem semmi vagy.

elif: akkor nem csak nálunk van pár napja a szórakoztasson vki mert egyedül visítani van kedvem műsor??? Sirály a kép!

millye: cickód jobban van?

zsu: csavargás merre?

ladmon: én csatlakoznék hozzád ma, de banyapartira megyek :cry:

Kép
budabo
 
 


nah, én voltam az utsó tegnap, és én indítom a reggelt ma.....szép mondhatom! Vinci 5kor kelt....na ennyire korán nem szokott...valami nagyon gáz lesz ma, már félek..egy óra kelett, hogy visszaalukáljon, ráadásul nagy adag kajcsit benyomott 3 perc alatt, és még apa mondja, hogy nagyobb lyuku cumi kéne.....hát asszem ez is elég neki, ha éhes! :)

Efe egy tündér!!!! :)

Zsufi! tökjó, hogy jól sikerült a nyaralás, ráadásul még az időtök is jó volt! Helyes Marcika ahoyg fürcsizik! nem kezditek kicsit korán az efféle hozátáplálást????:):):) igen nagyétkű a csemete! :D

stelly! Ügyes Adri nagyon!!!! Jó neked, hoyg tudsz olvasni, na meg árnyékban feküdni...na meg napozni!!!!!!!! :):) Bárcsak nekem is sikerülne...bár mire odajutok vége a nyárnak...azért a balcsin igen nigger lettem :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


ááá mégse én lettem az első, mire megírtam, megelőztek :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


én gyerekem is totál unja magát, ha nem szórakoztatjuk....tesók meg már unják szórakoztatni.....szóval én olyan happy vagyok! Szerencse hogy most alszik mindenki, és napozás, meg olvasás helyett itten garázdálkodhatok :lol:

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


ikverus: pedig te korábban keltél :cry: Füge most jól aludt, de előző két éjjel fel is sírt és reggel is korábban kelt. Jó a Vincis kép! Olyan nagy fiúnak néz ki. Olyan gyorsan elszaladt ez az 5 hónap :shock:

Kép
budabo
 
 


Sziasztok!

Bogi: Gondolkodtunk a strandon, de én nem merem ebbe a melegbe a vízpartra kivinni Bencust! :roll: Ma meg be kell mennem az OEP-hez, mert elszúrtak valamit, és a nyilvántartásba nem vagyok biztosított! :twisted:
Kitartást a mai naphoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsufi, nagyon jók a pancsis képek! :D Azta, Ti már itt tartotok a hozzátáplálásnál!? :shock: :lol: :wink:
Éjszaka hogy telt?

Kaandi, nagyon bejön neki az alma! Én azt hittem, hogy rámfogja köpni az egészet, erre tessék! Reklamál ha már nem adok neki! :D
Örülök, hogy jól van a nagyfiad!

Efe továbbra is irtóhelyes kispasi! :lol:

Nagyon édi a bealvós Vinci! Örülök, hogy minden ok volt a csípőszűrésen!
zsu83
 
 


jaja, jó korán keltünk :) de már ki is teregettem :) friss vagyok, és üde 8)
hogy elszaladt :?: , szerintem inkább turbógyorsasággal repült el ez az idő...pedig még csak most születtek picinyeink, és már migyá fél évesek, eyesek másznak, felállnak, valaki meg nagyfiús...hát ez az élet rendje...talán még írtam pocakosan, hogy lássátok majd meg, milyen gyorsan elrüpül ez az idő, és élvezzétek ki minden percét, még ha nagyon nagyon szar nap is van, és csak sír egész nap....ezt a sírást nem sokáig halljuk már, mert lassan lassan nagygyerkőcös kiabálásba, ordításba fog válltani, aztán az ajtócsapkodás....szóval nehéz ugyan, de élvezni kell, és higgyétek el nem lehet elkényeztetni még ekkora korban, ha felveszitek sokszor!!!!Olyan hamar vége!!!!!Ó tisztára elérzékenyültem...fel is ébredt Vinci Vinnyó, megyek is megszeretgetni:)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


hello!

vagyunk mi is,csak tegnap igen kutyán voltam,szinte egész nap feküdtem,persze amikor Bazsika is aludt.nagyon fájt a hasam,de már vasárnap óta,ma egy kicsit jobb a helyzet.lehet,hogy én is a peteérést érzem meg,csak nem értem,hogy gyógyszer mellett,hogyan fájhat ennyire!hánytam is tegnap,de m talán már lesz erőm megfőzni.

panna:remélem minden rendben lesz az UH-n!

zsufi:Julcsinak igaza van,nagyon boldognak néztek ki a képeket és látszik,hogy Apának a mindene a kisfia!Marcikának édes a huncut vigyora!

verus:örülök,hogy minden ok a csípőszűrésen!édesen bealudt a kocsiban!

millye:cicik hogy vannak?van még a fagyidból?és köszi,ideért a múltkor!

zsu:Bazsika még mindig nem akarja az almát!bár,leginkább semmit sem akar enni,de tényleg4pénteken orvoshoz viszem!azt mondják,hogy a foga miatt étvágytalan,de még nem látom jönni,csak fehér az ínye és borzasztón rág és nem is tudom,hogy honnan van ennyi nyála.....
jó csavizást nektek,ha mentek ma!

julcsi:Marcibogyesz megnyugodott már?
a szx pedig jó dolog....kipróbáltam!

ladmon:én leszek ma!szerintem csak a boltig rohanunk el és csak 6 körül megyünk ki,mert nagyon meleg lesz!

kaandi:örülök,hogy nagyfiad jól viseli!
én is mennék tornázni,de a sebészem nem engedi,mert nem lehet terhelni sebet!de,egyik haverunk barátnője salsát oktat itt a közelben,táncolni el fogok járni,érzem,hogy kell valami házon kívüli elfoglaltság,és a tánc is mozgás!

elif:Efe változatlanul huncutpofi!

lehet,hogynem lesz semmi a minitaliból :cry: zsancy nem volt gépközelben azóta és még nem pontosítottunk..remélem azért összejön még!

zümis:Zsó jobban van?

kisfiam kitartóan kérlel,ezért megyek és játszunk kicsit,később jövök!

Kép
nilabali
 
 


forgunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!juhéééééééééééé ezzel várt a kispindurom :lol: :lol: :lol: ezért volt a hajnali ébredés lehet :)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


a kis golyó:):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


kávézik valaki?én már apával ittam egyet,de kapható vagyok még egyre!

verus:Vinci nagyon jókedvű!gratula a forgáshoz!

stelly:előbb lemaradt,hogy Adribaba teljesítménye:hűha!azért remélem,hogy Bazsika még egy jó darabig megmarad a négykézlábon hintázásnál,mert addig még nyugis az élet!bár,úgy is néz ki,hogy ez most nagyon tetszik neki!

bogi:ma lesz banyatalálkozó?
jobb programot is el tudnál képzelni,igaz?

megyek teregetni,aztán jövök,hátha valaki jön kávézni!

Kép
nilabali
 
 


mai menü:camambert sajttal töltött rántott pulykamell,rizibizi és ubisali,és leves,azt még nem tudom...

ja,megvan kisfiunk új beceneve.apa adta neki:négykézlábasördög :lol:

na,tényleg megyek teregetni,nem szórakoztatom itt magam!

Kép
nilabali
 
 


most kávéztam...3 csíkosat :)

nilabali! jó a becenév! :lol:

mai menü: tökfőzelék fasirttal, és Vinci is tökfőzit kap :) aztán lehet sütök hozzá gofrit, hogy boldogok legyenek a gyerekek.
Nah meg befőztem az őszibarackot még hétfőn, és nagyon fincsi lett a lekvár, valamire rá kell eknni...na ennyit a fogyókúráról... esküvőre ruhát kell vennem, tegnap bemutatót tartottam apának...hát semminek nem jött fel a cipzára :( így apa kénytelen beletörődni az újjab költésbe :):) De nagy örömöm nem lesz, mert ilyen alakra nem lehet normális rucit venni, és csak elkeseredek, nam meg hol, és mikor?????Szóval egyenlőre nem tom honnan lesz rucim
nah, emgyek, kell az etetőszék Vincinek, mert már nem marad meg kajálásnál a kezmeben...szabályosan lefekszik, kicsusszan, kiszabadítja a kezét, leveri tálat...kész kiborító. Ikeásat veszünk, legolcsóbb, legjobb, legbiztonságosabb, legjobban szállítható... :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


áll. ma iszonyat meleg lesz!
nem is megyünk sehová!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?