hello!
vagyunk mi is,csak tegnap igen kutyán voltam,szinte egész nap feküdtem,persze amikor Bazsika is aludt.nagyon fájt a hasam,de már vasárnap óta,ma egy kicsit jobb a helyzet.lehet,hogy én is a peteérést érzem meg,csak nem értem,hogy gyógyszer mellett,hogyan fájhat ennyire!hánytam is tegnap,de m talán már lesz erőm megfőzni.
panna:remélem minden rendben lesz az UH-n!
zsufi:Julcsinak igaza van,nagyon boldognak néztek ki a képeket és látszik,hogy Apának a mindene a kisfia!Marcikának édes a huncut vigyora!
verus:örülök,hogy minden ok a csípőszűrésen!édesen bealudt a kocsiban!
millye:cicik hogy vannak?van még a fagyidból?és köszi,ideért a múltkor!
zsu:Bazsika még mindig nem akarja az almát!bár,leginkább semmit sem akar enni,de tényleg4pénteken orvoshoz viszem!azt mondják,hogy a foga miatt étvágytalan,de még nem látom jönni,csak fehér az ínye és borzasztón rág és nem is tudom,hogy honnan van ennyi nyála.....
jó csavizást nektek,ha mentek ma!
julcsi:Marcibogyesz megnyugodott már?
a szx pedig jó dolog....kipróbáltam!
ladmon:én leszek ma!szerintem csak a boltig rohanunk el és csak 6 körül megyünk ki,mert nagyon meleg lesz!
kaandi:örülök,hogy nagyfiad jól viseli!
én is mennék tornázni,de a sebészem nem engedi,mert nem lehet terhelni sebet!de,egyik haverunk barátnője salsát oktat itt a közelben,táncolni el fogok járni,érzem,hogy kell valami házon kívüli elfoglaltság,és a tánc is mozgás!
elif:Efe változatlanul huncutpofi!
lehet,hogynem lesz semmi a minitaliból
zsancy nem volt gépközelben azóta és még nem pontosítottunk..remélem azért összejön még!
zümis:Zsó jobban van?
kisfiam kitartóan kérlel,ezért megyek és játszunk kicsit,később jövök!