Jo reggelt lanyok!
Jo volt tegnap a lidl-s gyumolcsokrol olvasni.
Foleg a meggyrol.
Azt en is szivesen megennem, meg ugy altalaban barmilyen meggyet magamba tomnek. TErhessegen kivul is, ugyanis nagy meggy fanatikus vagyok, anyaeknal allandoan azt legeltem, meg amig Magyarorszagon laktam. Itt legnagyobb sajnalatomra NINCS. Nem tudom, hogy miert nem, de nem lehet kapni. Annyira hihetetlen, hogy az osszes egzotikus, afrikai, indiai es soha sem latott gyumolcsot, zoldseget beszerezhetem az alattunk levo zoldsegesnel, de meggy nincs sehol. Se fagyasztva, se elon. Nagyon ritkan lehet kapni a Lidl-ben befottkent, ami szinten finom, de a nyers gyumolcsot jobban szeretem.
Viszont megvan az elso dolog, amit kivanok. Eddig azt hittem, hogy csak a veletlen muve, de most mar azt gondolom, hogy a babae.
Minden delutani szunditasbol ugy ebredek, hogy fantat akarok inni azonnal. Nem majd, nem ot perc mulva, nem kesobb, hanem ott, az agy szelen ulve.
Persze sohasem valosul meg, mert nem igazan tartunk itthon cukros uditoket, igy kesessel Feri szokott nekem leszaladni erte.
Ennyi tortent. Meg annyi, hogy tegnap talalkoztam egy reg nem latott, de egyebkent kedves ismerossel es tekintve, hogy talan fel ev mulva latom legkozelebb, igy elujsagoltam neki, hogy jon a masodik baba. Nem volt egyedul, mokas volt a reakciojukat latni. Bejelentem a hirt, arcra fagy a mosoly, enyhe megdobbenes, majd egyszerre automatikusan levandorolt a tekintetuk a hasamra es megszolaltak szinten egyszerre: hat, nem latszik.
Nah, jah, de egyebkent orultek, csak meglepodtek, hogy maris. Huh, hany ilyen lesz meg szeptemberben, amikor mindenki megtudja...
Ma delutanra nagy kirandulast szerveztunk. VAlamilyen tavolabbi erdobe akartunk menni, hogy kocsikazas es varosnezes is legyen, illetve setalni is tudjunk egy nagyot. Ebbol lehet, hogy semmi sem lesz, ugyanis tegnap este ota esik az eso. Nem nagyon, csak eppen az az aranyos apro szemu aztato eso van, ami mellett nincs ertelme elindulni.