Sziasztok Kismamik!
Már két hete olvasgatlak benneteket, ugyanis azóta van pozitiv tesztem, de mivel már volt két korai vetélésem az 5. hétben, nem akartam irni, amig nem látom pulzálni a kis szivét. És ma láttam!
Látom, többen szedtek utrót. A dokinő nekem is felirta, bár én nem pecsételek, de az előzmények miatt erősen javasolta. Gyógyszer formában szedem, 3x1-et, és hát szédülök is tőle rendesen. De mivel dolgozni járok, nem tudnám teljesen higiénikusan megoldani a hüvelygolyók felhelyezését. Állitólag hozzászokik majd a szervezet.
Tehát, akkor ha nem gond, csatlakoznék hozzátok.
Egyébként nem hinném, hogy a topik hangulat egy ilyen kis vitától felborulna. Lényeg, hogy ne legyünk személyeskedők, sem sértődékenyek. Mellőzzük a kemény/csúnya kifejezéseket, mert én tapasztalatból mondom, hogy igy működik jól egy topik. Itt mindenki más, teljesen más, de egy dolog viszont biztos összeköt bennünket: az, hogy itt mind anyukák vagyunk/leszünk, és 2010 március környékén gyerekünk fog születni. Ha erre fokuszálunk, jól fogjuk érezni magunkat.
(Bocsi, ha kioktatónak tűntem, de tényleg hosszú út áll még előttünk, és rengeteg megosztani valónk lesz még itt egymással)
Márti!
Szia! Nem is tudom, gratuláltam-e a másik topikban az ötöskéhez. Gratula, és sok erőt kivánok a mini-focicsapathoz