Sziasztok!
Adri
Nagyon szuper nyaralást kívánok nektek!!!!
Mmzsó
Látod mennyire odafigyelnek a dolgokra a SOTE I-en?????
Azt viszont sajnálom hogy nem tudjátok megcsináltatni a párod vizsgálatát, de remélhetőleg nem is lesz rá szükség!!!!!
Nálunk is én töltöm be a titkárnő szerepét!!!!
Igen a picit magas prolactinra én is szedek Bromot napi 1/2 szemet!!!
Kedi
Képeket még nem küldtél a lakásról!!!!!
Remélem most hogy kicsit lehűlt a levegő jobban halad a munka is!!!!
Mindjárt ti is mentek pihenni!!!!
Megérdemlitek!!!!!!
A könyv most kicsit hanyagolva van, mert otthon is van munka, a sziklakertem is elkészül lassan, növényeket kell még bele venni, és beültetni+díszkaviccsal körberakni, ilyenek!!!!
Szép lesz!!!
Rena
Hogy vagy??? Állás?????? Babatéma????????
Írj, minden érdekel bennünket!!!!
Röpcsi
Olvasom hogy csinálsz tesztet holnap!!!!
Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jobban vagy amúgy?????
Anyukádnak nem volt azóta rosszulléte ugye????
Mosógép rendben megérkezett a rendeltetési helyre????
Nálatok lakás??? Iroda eladás??????
Twist
Most már biztos jobban vagy egy pár napja mert kicsit felfrissült a levegő, de sajna nem tart sokáig, megint jön a meleg!!!!!
A blogodat mostanában nem olvastam, így nem nagyon tudom mi van veletek!!!!!
Meg tudod már különböztetni a baba mocorgását????
Apa kérdezte hogy van hogy még az inszemivel sem sikerül????
Mondtam hogy van bizony!!!!
Pl. a sperma nem tudja áttörni a petesejt falát!!!! Azt mondta az nem lehet, az övé tuti áttöri!!!!!
Tipikus férfi!!!!!
Velem az van, hogy kicsit elkenődtem, megint csalódtam emberekben, olyanban akitől nem vártam volna, azok után hogy mennyiszer kihúztam a csávából!!!!!
Tiszta depi lettem!!!!! A Párom "nekem esett" hogy én milyen emaileket írok, hiába bizonygattam hogy nem írtam ilyeneket, aztán elhitte, de már én magamban sem voltam biztos, és bántott a dolog, majd szombaton elő is kotortam hogy elolvassam, mutattam is a páromnak hogy nézze meg, ebben van e olyasmiről egyáltalán szó, vagy utalás!!!! Természetesen nem volt!!!!!!! Erre kérdi hogy még mindig ezen rágódsz????
Mondtam hogy igen, mert ha jogosan vádolnak meg, egy qrva szavam sem lenne, de így.........!!!!!!!!!
Még mindig a hatása alatt vagyok!!!!
Hiába, én ilyen lelkis vagyok!!!!
Viszont nagyon oda kell figyelni kit "karol" föl az ember!!!!!! Mert nemhogy köszönömöt nem kap, de még hátba is támadják, hogy a saját érdekei érvényesüljenek!!!!!
Inszemi után még görcsölgetett a méhem, ugye csüt.-ön volt az inszemi, aznap volt barnázás, de ugyebár az természetes, meg tegnap is görcsölt a méhem
, és volt barnás folyás!!!!
Hogy ez most jó vagy sem, nem tudom!!!!!!!
Viszont rákaptam a bodzás Radler-re!!!!!
Nagyon fini!!!!!!!!!!