Új privát üzeneted érkezett!

Twist nagyon jól összefoglaltad a dolgokat! :D Én se tudom mi lehet a baj. Holnap felhívom a klinikát! :D

Most ettem egy kis káposztalevest, az úgy érzem jól esett, remélem bennem is marad! :roll:
A legszívesebben mondjuk ezeket enném!!! :D :P Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Jó hideg és sok gyümivel vannak elkészítve!!! 8) 8) 8)
Vendég
 


Sziasztok!

Röpcsi

Gratulálok a laptetőhöz és a házassági évfordulótokhoz!!!!! :D :D :D
Szerintem is hívd fel holnap Murber dokit, mégiscsak megnyugtató lenne az ő szavait is hallani!!!!! :wink: De te közel vagy a klinikához, akár be is ugorhatnál!!!!! :wink: Nem voltak ma sem sokan!!!!! :wink: :D
Hát sajna a magyar embereket nem támogatják hogy családot alapítsanak, sőt még ezzekkel az új törvényekkel is csak rontanak a helyzeten. :( :evil:
A párom "aranyérrel" van itthon tp-en, ráadásul az egyik kollégája jött rakni a sziklakertemet, így színészkedni kell előtte, de eddig bejött!!!!! :lol:
Lehet hogy benyaltál valami vírust????? :shock: Vagy a szervezeted így tiltakozik a kimerüléstől????? :shock:
Nekem is volt ilyen, én szédültem, hánytam, ha pihentem akkor jobban lettem, de mivel nekem is összejöttek a dolgok abban az időben, újra- és újra visszatért, míg nem a munkahelyemről vitt be a mentő!!!!! :shock: :?
Akkor megfogadtam, hogy nem történhet meg mégegyszer!!!! Amikor jelzést kapok a szervezetemtől, takarékra kapcsolok!!!! :shock:

Twist

Húúúúúúúú, ez a tegnapi vonatos sztori nagyon nem jött most jól neked, de szerencsére nem lett baj!!!! :wink: :D
Szeptember vége nem soká itt lesz, kitartás!!!!! :wink: Azért nem bánnám ha nem lenne olyan meleg a nyáron mint tegnap és ma!!!! :? :shock: Én sem bírom a meleget, de a hideget sem!!!! :lol: :lol: :lol:

Rena

Ez a felújítási terv is éppen elég, lesz itt rontás-bontás, piszok, felfordulás!!!!!! :? :shock: :( Na de vígasztaljon a tudat, hogy a gyerkőcök szobája sokkal nagyobb lesz!!!! És ezt már a párod is látja, hogy a babáknak kell a hely!!!!!!! :wink: :D :D :D

Adri

Nemsokára mentek nyaralni!!!!! :D De szupi lesz nektek!!!!! :D
Magatokról nem írtál semmit!!!!! :shock:

Mmzsó

Itt a klinikán elég alaposak, nekem is csak a terhelésesnél jött ki a picit magasabb prolactin!!!!! :wink:
Hétfőtől szabin lesznek a meddőségin, de labor van, sőt az asszisztensek is felváltva lesznek "ügyeletesek"!!!! :wink: :D
A terheléses vérvételeket nem tudom hogy megcsinálják e????? Nektek mondtak erről valamit????
Nálunk is úgy volt apavizsgálat mint Röpcsiéknél!!!!

Kedi

Hogy álltok a lakással????? Biztos a végső hajrá van, azért nem jössz!!!!! :wink: :D
Vendég
 


Röpcsi

Ezek a képek!!!!!!!!!!!!!! :D Ha nem lennék tele, biztos megkívánnám, annyira gusztán néznek ki!!!!!! :D


Köszönöm mindenkinek a drukkokat!!!!! :D :D :D :D :D

Szóval már túl vagyok az inszemin!!!! :D

Reggel már 7 óra 50-kor ott voltunk, mire leadtuk a papírt az inszemhez, már hívták is a párom! :D Közben neki telefonja volt, így szaladtam szólni neki, hogy Kapás van!!! :lol: :lol: :lol: Siessen, mert már kétszer csengették!!!!!
Viszonylag elég hamar végzett, aztán lementünk a Duna-partra meg sétálni, aztán a klinika udvarán leültünk egy árnyékos padra beszélgettünk és olvastunk, majd kb. 1/2 12-kor felmentünk az ARO-ra. A párom jól meg is lepődött, mert senki az ég világon nem volt ott!!!!!!!!!!!! :shock: Na mind1! Leültünk, majd jött Katalin szóltunk, hogy itt vagyok! Vártunk türelmesen. 12 körül jött is Murber doki, bement a szobájába majd nem sokkal később elment. Közben gyülekeztek az emberkék!!! :wink:
Majd visszajött, megnézett még pár beteget, majd egy másik csajt hívtak be inszemre, de biztos ismerős volt, mert tegezték egymást Murberrel és a férjével is. Nekem 1/2 2 előtt szóltak hogy mehetek, tök furi volt, hiszen én még sosem jártam abban a helyiségben!!!! :shock: 8) Mondtam is az asszisztenseknek, így ők kedvesen elmondták, hogy s mint kell vetkőzni, mit kell felvenni, stb.... Míg várakoztunk, megkérdeztem a párom eredményét, és mondták hogy jó lett!!!! :D Bár nem volt vele gond!!!! :wink: Beszélgettünk kicsit, jött Murber, megcsinálta, vele is váltottunk egy pár mondatot, aztán még 10 percet feküdtem, majd felkellhettem. Odakint a folyosón is ültem még egy negyed órát, majd elmentünk capuccinózni!!!! :wink: :D Nem sokat aludtam az éjjel, pisilni is voltam fent, meg attól féltem nehogy elaludjunk!!!!! :? Hazafelé jövet meghívtam a párom sült banánra, nagyon szereti(én még eddig nem ettem), aztán olyan guszták voltak a kajcsik, hogy hoztam belőle hazára is, de útközben már belekóstoltam mert nagyon kíváncsi voltam az ízére, de nagyon fini!!!!!!!!!!!! :D :D :D Itthon aztán jól belaktunk!!!! :wink:
Vendég
 

 
 

Ja!

Míg vártunk az inszemire, a lökött párom felhozta ezt a beszélgetést!!!! :lol:
Ő: Biztos hogy az ő spermáit fogják felrakni, nem cserélik össze????? :shock:
Én: Hát nekem eddig meg sem fordult ilyesmi a fejemben, de csak nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :(
Ő: Hát ha lesz egy néger bébi, mehetek a háztól!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szerintem pasiból van!!!!! :wink: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!
Újra csatlakoznék közétek, kicsit eltűntem! :oops:

Sokat írtatok, nem tudtam mindenen alaposan átrágni magam, de igyekszem.

Ditke, örülök, hogy jól vagy, simán ment a dolog! Nagyon drukkolok a kis katonáknak, megy a szugera-bugera+++++++++++++
A párom is elsütött hasonlót, de ő azt mondta, ha néger gyerek lenne, a doki menekülhetne! :D

Twist, nem semmi a vonatos sztori, vigyi magadra!

Röpcsi neked is jobbulást! Eszméletlen, amiken a költözés kapcsán keresztülmentél. Iszonyat a bank és a köztisztviselő csaj sem volt semmi. Ha nem vagy ilyen tűzről pattant és nem állsz ki magadért simán elhajt! Botrány azért, hogy mindent így lehet elintézni! Harcias amazon módjára! A nénike is mérsékelhetné magát, anélkül, hogy rá kellene szólni, hogy ne szemetelje össze más kocsiját! Komolyan, felháborító. A net-dokiról nem is beszélve! Tenyérbemászó alak!

Rena, köszi az érdeklődést neked is lakás-ügyben. Sajnos hajrázunk, de messze még a cél! A konyhát készítették tegnap, szerelték a konyhabútort, jó sokára lett kész, aztán takarítottam még estig, ma folytattam, de még holnapra is maradt. Kicsi a lakás, de van vele macera, folytatjuk a folyosó járólapozással, festéssel, aztán a hálószoba kifestésével, végül a nagyszoba szőnyegezésével. Több hétre való meló, de már alig bírjuk. Elmegyünk közben pihenni, töltekezni. Már 2 hónapja ez megy, ide pakolunk, oda teszünk holmikat, muszáj kicsit kilépni ebből a mókuskerékből!!!!!!!!!!!!

Röpcsi, eszembe jutott vmi a korai pirizésről, majd még megírom.
Vendég
 


Röpcsi gartulálok a házassági évfordulóhoz! Sok boldog, s hamarosan babás éveket kívánok nektek!

Mmzsó, mikor a párom ment andrológiai vizsgálatra Rusz dr.-hoz, neki 2 hónapos várakozás volt. Magánban gyorsabban el lehet intézni.

Adri, jövő héten nyaralós idő lesz! Jó pihenést nektek! :D
Vendég
 


Köszönjük szépen lányok a házassági évfordulós GRATULÁCIÓKAT!!! :D Aranyosak vagytok! :D Nem semmi, hogy 5 év, hogy elszállt! :shock: Az esküvőnk előtt kezdtünk el próbálkozni és eddig mindig megünnepeltük az évfordulónkat! Remélhetőleg a következőt már a picivel fogjuk megünnepelni! :D
Akkor már Röpcsi család leszünk! :D
Vendég
 


Ditke!
Örülök, hogy minden jól ment a klinikán! :D Hajrá katonák, mindent bele!!! Nagyon drukkolok!!!!!!! 2 hét!!! Úristen, de jó lenne már holnap reggel megtudni a nagy hírt!!! :D
Igen, Ditke, most már nem tétovázok, hanem holnap reggel első dolgom lesz Őt felhívni! :D :wink: Gondoltam ma arra, hogy beugrok, mert tényleg nem vagyok messze tőlük, de a hajnali hányinger, hányástól olyan erőtlen voltam reggel és délelőtt is, hogy örültem, hogy nem kellett kimozdulnom. :(
A páros az aranyerével meddig lesz otthon? Szegény! :lol:
Fúúú, most megijesztettél, remélem még holnapig kibírom és a mentő messze elkerül még addig! Anya ma mondjuk adott nyugtatókat, de nem érzem magamat idegesnek, csak gondolom a szervezetem az igen. :(
Vendég
 


[quote="ditke74"]J írta:ditke74a!

Míg vártunk az inszemire, a lökött párom felhozta ezt a beszélgetést!!!! :lol:
Ő: Biztos hogy az ő spermáit fogják felrakni, nem cserélik össze????? :shock:
Én: Hát nekem eddig meg sem fordult ilyesmi a fejemben, de csak nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :(
Ő: Hát ha lesz egy néger bébi, mehetek a háztól!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szerintem pasiból van!!!!! :wink: :lol:


Ilyen nálunk is volt! Kép
Vendég
 


Kedi
Köszi! :D
Hát igen, bosszantó, hogy hogyha nem áll az ember a sarkára simán elhajtják, aztán ott tart, hogy sehol se tart! :evil:
Lakásfelújítás: Gondolom, eddig nem annyira, de most valahogy olyan végeláthatatlannak tűnik ez az egész, hogy mikor lesz már végre készen a lakás.:roll: De jóóó, hogy már a konyhabútor is megvan, na haladtok Kedi, már még egy dolgot kihúzhattok az elvégzendő listáról.
Emlékszem, hogy amikor mi elkezdtük ennek a lakásnak a felújítását, olyan jól indult, aztán mintha megállt volna az élet, olyan lassúnak tűnt a haladás. Na és a pakolás, meg a takarítás.........jó nagy türelmet igényelt mindig. Kitartást továbbra is, nagyon szépek lesztek!!! :wink: :wink: :wink:
Vendég
 


Így van Röpcsi. Már így is sokkal több mindent megvalósítunk, mint terveztük. Ha benne van az ember úgy van vele, ha már kipakolunk, akkor ezt meg ezt is csináljuk meg, meg azt és azt is, egyre több dolgot akarunk átvariálni. Persze így lassabban haladunk, hogy benne lakunk, meg ugye mellette a párom melózik, nuku szabadság, szóval így nehezebb. DE a legeslegnagyobb munkálatok megvannak, azt hiszem.
Vendég
 


Kép
Röpcsi nagy gratula az évfordulóhoz :!: :lol: :lol: Kép
Ditke: Gratula az inszemihez és hajrá katonák..... :!: :!: :!: :lol: :arrow: :arrow:
Twist,kismami,hogy bírod a meleget...... :roll: :roll:
Kezd megjönni....... :evil: :evil: :evil:
hát nem úszom meg a nyaralásra a pirit....remélem kedden vagy szerdán elmúlik... :twisted: :roll:
Kedi, hát nem írígyellek ebben a nagy melegben lakást újítíni,pakolászni...stb :cry: :roll:
de gondolj előre milyen szép lesz :lol: :lol: :lol: és jöhet a babó... :lol: :lol:
majd még jövök...

Kép
Adri
badró1
 
 


Ditke: Nahát, az én párom is ugyanezt szokta mondani, hogy biztos összecserélik a spermákat! Sőt ő apasági tesztet is akar majd csináltatni, mert nem bízik a pontos felcimkézésben. Mondtam, hogy nyugodtan csináltathat, biztos nem cserélték el! A gyereknek már most is olyan nagy pocija van, mint neki és olyasmi a szép kerek fejformája is.))))
Jó sokat vártatok az inszemire, de hát nekem is ez volt mindig, tehát ismerős. Még jó, hogy titeket nem vettek a végére, mint minket egyszer, amikor 16 órakor utolsóként jutottunk be. Annál rosszabb nincs. Jaj, remélem, hogy a kiskatonák ügyik voltak és már kismami vagy!!!++++++++++
A nagy étvágy már lehet annak a jele:)
Vendég
 


Röpcsi,
én is gratulálok az évfordulótokhoz és nagyon nagyon gyors babásodást kívánok!

Ditke,
éljen az inszem!Szurkolok!
És mikor kiderült az a picit magas prolaktin,arra is kellett gyógyszert szedned?

10-kor hívom az urológiát,mindig én voltam a férjem "titkárnője" ilyen ügyekben :lol:
Vendég
 


MMzsó, 10 óra, hívd az urológiát!:)
Én is mindig titkárnőként intéztem a babás dolgokat, ez már így van:)

Röpcsike gratula az évfordulóhoz, nagyon boldog ünneplést és még 10-szer ennyi boldog időt kívánok nektek!:)
Tudod mire gondoltam még? Hogy hátha gyomorfekélyed lett a sok idegeskedés és gyógyszer miatt. Ezt találtam ki, mert este rád gondoltam, hogy mi lehet veled.
Szóval, fáj-e a gyomrod úgy, hogy fel sem tudsz egyenesedni?
Vagy gyomorhurut is lehet, ami a fekélyt megelőző állapot, ami hasmenést okoz és hányást. Úgy szokták megnézni, hogy inni kell valami színezős italt és UH-gal megnézik, tehát fájdalommentes. De persze vérzést nem okoz ez sem.....
Szóval, még mindig nem kaphatom meg az "orvosi diplomámat", nem vagyok elég jó diagnoszta.
Hívtad Murbert? Mesélj majd!

Ditke, rádolgoztatok? És pihenj sokat és sétálj is naponta egy órát a méh jó vérellátása miatt és nagyon szorítunk!
Vendég
 


Adri: hát délelőtt még jól bírom a meleget, még nincs 30 fok fölött. De déltől már kókadozom. Bokám is dagadni szokott. De örömmel hallom, hogy nagy viharok és hideg lesz holnaptól. :) :twisted:
15 fokkal leesik a hőmérséklet, ez nekem jó. (kis önző vagyok:)))
Délután úgy bírom ki, hogy legyezem magam állandóan és hideg kólát vagy hideg vizet iszom. Este otthon meg fekszem és nem mozgok és akkor nem izzadok. Minden ablak nyitva, mozog a levegő.
Megjött a piri rendesen? Majd szólj, mit írjak be a táblázatba.

Kedi: ti hogy bírtok a melegben dolgozgatni otthon? Légkondi van nálatok?
Vendég
 


Twist,
hívtam az urológiát,július-augusztusban nem fogadnak,felújítanak.
Majd szeptemberben.Nem is bánom,úgy utáljuk ezt a dolgot,már volt benne részünk elég,így kaptunk egy kis egérutat,hátha addig spontán babánk lesz.Most olyan jó passzban vagyunk lelkileg,kár lenne elrontani azzal,hogy most kell,most nem szabad,most megint kell...a férjem utolsó eredménye jó volt,így nem is vagyok ideges,nem számítok rossz eredményre.

pihegj a melegben! :wink:
Vendég
 


MMzsó, felújítanak? Az jó, mindig jót tesz egy kórháznak, ha szebb lesz, modernebb. Örülök, hogy nem gond, hogy később lesz mintaadás. Mert ha türelmetlen lennél, akkor van magánrendelés is és 3 nap és tudnak fogadni, csak aszem 15 000 Ft volt, ha jól emlékszem.
De a SOTE-n ingyen lett volna :oops:

Hajrá spontán babóca!!!:)))
Vendég
 


Twist,
tudom,hogy van magánrendelés,rajta van a papíron.Ez is nagyon tetszik,hogy mindent nagyon pontosan leírtak,erről is meg a hormonvizsgálatról is.
Szóval tényleg jobb most várni egy kicsit,egyébként minden fillért sajnálunk kidobni olyan dologért,amihez ingyen is hozzájuthatunk.Arról nem is beszélve,hogy ettől a klinikától is kb.10 percre lakunk,szóval még logisztikailag is egyszerűbb.Szépen visszük majd a mintát otthonról...
Vendég
 


Sziasztok!
Nem bírom ezt a meleget!!!!!!!!!! Borzasztó már ez a hőség! Bent is 30 fok van, nem könnyű így haladni, de dolgozunk azért, hogy mielőbb készen legyünk.

Adri, sajnálom a pirirt, hogy belecsúszik a nyaralásba, rem. azért szerdára teljesen elmúlik, s tudsz majd hűsölni a vízben.

Ditkének, drukkok mennek, szugera-bugera ++++++++++++++++++

Mmzsó, tényleg ki kell használni a lehetőséget, s jó a hozzáállásod, hsg volt, korábbi katonavizsgálat okés, így minden esély van a babához hagyományosan is. Főleg, ha még nyugodtak is vagytok, kipihentek. Szóval hajrá baba, nektek is mennek a drukkok ++++++++++

Twist, holnap itt az enyhülés, rem. én is, hogy a szél kisöpri ezt a poshadt levegőt. Ez már iszonyat, azért a nagy vihartól tartok. Meg ez a hirtelen 15 fok lehűlés is meg tudja viselni az embert, jobb odahaza maradni, s pihenni, így van? :roll:

Rena, mi újság veled melóilag? Van valami változás a mostani helyen? Sikerül gyűjteni hirdetéseket, amiket pályázni lehetne?

Röpcsi, jobban vagy már? Elmúlt a hasfájás, hányás, rosszullét?
Vendég
 


Nem ér, mi a fene lett ezzel a vonalzóval??????????????
Ez is bekrepált????????? :x :x :x :x :x :x :shock: :shock: :shock: :shock:
Elszámolta magát, tegnap még jót mutatott!!!! :?

LECSERÉLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég
 


Sziasztok!

Röpcsi!Remélem,hogy jobban vagy!Szegénykém,jól legyengít a hányás hasmenés!Voltál dokinál?Nemhogy valami vírus?Bár a vírus nem hozza ki a mensit. :shock:A szín amit választottam világos bordó,elsőre lehet,hogy ijesztőnek tűnik,hogy bordó de a mintán nagyon jó kis színnek látszott.Micsoda étvágygerjesztő képeket tettél fel,nyam-nyam!Utólag én is gratulálok a házassági évfordulótokhoz!

Twist!Igen sajna fáj a hasamalja de most már a mensis görcsöktől.Átjavítanál a táblázatban júl. 18.-ra?Köszönöm!Hát amíg még nem jött meg valamicskét segített a magne de most már az nem segít úgyhogy csak kapokodom be egymás után az algoflex-m-eket.Igen a szoba már megvan,hogy az lesz majd a gyerekünké,ha valaha is lesz babánk.Még csak önéletrajzokat adtam be és most várom,hogy hívjanak interjúra,kíváncsi leszek sikerül e.Szegénykém akkor nehezen viseled ezt a nagy meleget.Hát nem lett meg a lehülés amit ígértek mára mert nálunk iszonyatosan meleg van,ezt már alig lehet bírni.

Ditke!De örülök,hogy megvolt az inszemed!!Nagyon drukkolok,hogy pár nap múlva a kétcsíkos teszted képét tudd majd feltenni!!Igen a párom is belátja,hogy kell a gyereknek hely!!Nálunk is felhozta a párom,hogy biztos,hogy az ő katonáit rakják a helyükre?Na alig bírtam meggyőzni,hogy igen az övéit fogják fellőni.

Kedi!Kitartás már nemsokára hó vége és mentek pihenni!

Kép
rena85
 
 


Kép

Kép
rena85
 
 


Na Lányok megjött a Kép Kép Kép Kép Kép Kép A férjemék meg pont ebbe a szuper időbe vitték el a bátyám új, (az új lakásába nem beférő) mosógépet az egyik barátnőm édesanyjához, aki megvette! Remélem óvatosan vezet a párom!
Kép
Vendég
 


Sziasztok! Nyomatom a táblázatot:

Kép
Vendég
 


Mmzsó: hát igen, ha nem muszáj, akkor nem érdemes feleslegesen fizetgetni az andrológiáért, főleg, ha ilyen közel van nektek a klinika és megbeszéltétek, hogy most pihi van:)
Tényleg annyira rossz, amikor az van, hogy most nem lehet együttlennii 5 napig, most lehet, most nem..... Nem marad meg a romantika. Legjobban a lombiknál vész el a romantika, mert totál nem szabad együttlenni, sem előtte, sem utána (legalábbis nekem ezt mondták, másnak meg engedték utána a rádolgozást) és aztán meg akármi közbejöhet, ami miatt megint nem lehet. Pl. nekem, hogy a 12. hétig vigyázni kellett, nehogy baj legyen. Aztán a 12. héttől a mélyen fekvő rossz helyzetű méhlepény miatt nem lehet. Olyan klassz lehet egy problémamentes terhesség!!!:)

A vihar itt 17 órakor járt és 1óra 40 percig tartott. Elment az áram és azóta sincs. Szerencsére az aggregátort be tudtuk venni, így tévézni és internetezni is tudunk, sőt a hűtő sem olvad le:-) Bi-bi-bííííí! Az egész környéken sötét van, de mi bulizunk.)
Vendég
 


Kép

Twist, szép és aranyos az új vonalzód :lol: :lol:
beírod nekem a pénteket,hogy megjött 17.-ét. köszi
de még mindig nem jött meg rendesen barnázok,pirosozok..... :twisted:
Itt is nálunk nagy vihar volt délután 4-től nem volt áram éjfélkor jött meg :evil:
Bocs,hogy nem írok most a többieknek de még el sem kezdtem a pakolást és csomó dolog van még.... :roll:
Na lányok jövőhéten nem leszek de 27-én jövök.
Mindenkinek puszika

Kép

Kép
Adri
badró1
 
 


Adrika, nagyon kellemes nyaralást kívánok nektek! csodálatos strandidő lesz jövő héten, csokibarnák lesztek:) De jó nektek!:))

Kép
Vendég
 


Adri, jó nyaralást, pihenést! Majd váltjuk egymást, mi 27-én megyünk Balcsira, légyszi, hagyjátok ott a jó időt, mikor jöttök vissza!

Mindenkinek üdv, most csak röviden jövök, igyekszem jelentkezni hamarosan hosszabban is.
Vendég
 


Adri,
jó nyaralást!Szép időt(bár azt hiszem,szinte biztosan az lesz).
Vendég
 


Jó reggelt!


Köszönöm szépen Lányok a házassági évfordulós GRATULÁCIÓKAT!:D
Igazság szerint megünnepelni még nem volt alkalmunk rá, de majd ha lesz nyaralás, akkor vagy az új fészekben mindenképpen bepótoljuk! :D :D :D

Mmzsó
Nálunk is így vagy, mindig én vagyok a férjem titkárnője :!: :D :lol:
Ha vizsgálatról, ha céges vagy egyébmás dolgokról van szó, azt mindig én intézem el.
Olvastam, hogy csak szeptemberben fogadnak! :? Hát ez mondjuk valahol jó és valahol nem jó hír nem?!?! :D :? Mert egyik felöl jó lenne már elmenni, túlesni rajta, másik felöl meg szeptemberig még bármi megtörténhet, spontán teherbe eshetsz, egy, két vagy akár három babával is várandós lehetsz, addig feltudtok készülni és ha esetleg a baba mégsem jönne össze (de nagyon drukkolunk, hogy összejöjjön), akkor meg kipihenten, egy felújított, tiszta kulturált helyre fogtok menni. :D :wink: A férjed eredményéért mindannyian drukkolunk, ne izgulj, jó lesz!!! :D :wink: :wink: :wink:

Kedi
Írtam privit! :D :wink:

Rena
Már köszönöm jobban vagyok, de elég borzasztóak voltak az elmúlt hetek! :D :? Nem voltam dokinál, de majd küldök privit! :D Szerintem nem ijesztő a világos bordó szín! :D A most eladott lakásunkba, a szobánk fala színe bordó színű volt és nagyon szép volt, nekünk tetszett!

Adri
Kellemes időtöltést, jó időt kívánok Nektek! 8) 8) 8) Pihizzetek sokat, ússzatok, egyetek, igyatok kapcsolódjatok ki annyira amennyire csak tudtok!!! :wink: :wink: :wink:

Ditke
Ditke, hogy vagytok, mit csináltatok a hétvégén :?: :?: :?:

Drága Twist, megkaptam a pirvidet, írok majd!
Privin kívül a problémámmal kapcsolatban annyit, hogy kb. múlthéten szóba hoztad, hogy esetleg nem e lehetek terhes, mert a tünetek alapján ez is szóba jöhet akár. Na, most ekkor és után a 2 netes doki megkérdezése után jól el lett ültetve a fülembe a bogár és igaz a férjem egy kicsit vonakodással fogadta, de én azt mondtam nézzük meg, hátha most egy nem várt baba álla rosszulléteim hátterében. A párom vonakodása egyébként tudom, hogy abból ered, hogy attól fél, nagyon csalódott leszek, ha negatív lesz a teszt, de nem, nem leszek az! Az egyik netes doki azt mondta, hogy azt tanácsolja, csináljak egy tesztet, de ne éljem nagyon bele magamat a pozitív eredménybe.
Holnap reggel csinálom meg a tesztet! :D Habár lehet, hogy már napközben is kimutatná, nem tudom! :roll:
Vendég
 


Röpcsike, de jó, hogy tesztelni fogsz!:) Én nagyon várom:)))
Az én párom is pont ilyen volt, hogy félt, hogy csalódom és ezért sokszor lebeszélt a tesztelésről. De engem nem lehetett:)
Nem csodálkoznék, hogy pozitív lenne a teszted, mivel az IR probléma már jobb lett nálad, erősebb gyógyszert is szedsz és ráadásul azt írják aszem a Mensmentis honlapján, hogy az IR kezelését követően 1 éven belül gyakran lesznek kismamák a nők.
Szóval drukkolok!

Ditke, hogy érzed magad? Vannak jelek, mikor tesztelsz? Neked is drukkolunk!!!

Kedi, juj, de jó neked, hogy hétfőn majd mentek a Balcsira, még bizti 30 fok feletti idő lesz. Van a www.koponyeg.hu oldal, ott 2 hetes előrejelzés van és ezt mutatja.
Vendég
 


Szia kedves Mindenki!

Röpcsi, köszi a privit, írok majd! Állati jó, amit írtál! Tesztelj, s gyere jó hírekkel! Drukkolok++++++++++++++
Annyit vártatok már ti is, igazán jöhetne spontán végre nektek a baba!!!!! Hajrá, szorítok!

Ditke, nálad mi újság? Mikor dolgozol? Hogy haladsz a könyvvel? Van benne hasznos infó számodra?

Rena, ma is gondoltam rád, hogy mehet a munka ilyen főnökkel a hátad mögött? Mikor tudod magad szabadságolni?

Twsit, te hogy vagy mostanában? Látom hamarosan menned kell terhesgondozásra. Éreztél már mocorgást? Köszi a tippet, megnéztem az előrejelzést, ezen az oldalon tavaly bejött, amit az esküvőnk napjára és az utána lévő mini nászútra jósoltak. A jövő héten is szuper 30 fok körüli hőmérséklet lesz.
Ide megyünk:

www.toranezovendeghaz.hu

Mmzsó, nálatok lesz még a nyáron pihi, relax még egy kis szabadság?
Vendég
 


Sziasztok!

Adri

Nagyon szuper nyaralást kívánok nektek!!!! :D

Mmzsó

Látod mennyire odafigyelnek a dolgokra a SOTE I-en????? :wink: :D
Azt viszont sajnálom hogy nem tudjátok megcsináltatni a párod vizsgálatát, de remélhetőleg nem is lesz rá szükség!!!!! :wink: :D
Nálunk is én töltöm be a titkárnő szerepét!!!! :wink: :lol:
Igen a picit magas prolactinra én is szedek Bromot napi 1/2 szemet!!! :wink:

Kedi

Képeket még nem küldtél a lakásról!!!!! :wink: Remélem most hogy kicsit lehűlt a levegő jobban halad a munka is!!!! :wink: Mindjárt ti is mentek pihenni!!!! :wink: :D Megérdemlitek!!!!!! :D
A könyv most kicsit hanyagolva van, mert otthon is van munka, a sziklakertem is elkészül lassan, növényeket kell még bele venni, és beültetni+díszkaviccsal körberakni, ilyenek!!!! :wink: Szép lesz!!! :wink: :D

Rena

Hogy vagy??? Állás?????? Babatéma???????? :wink: Írj, minden érdekel bennünket!!!! :wink: :D

Röpcsi

Olvasom hogy csinálsz tesztet holnap!!!! :D Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Jobban vagy amúgy????? :shock:
Anyukádnak nem volt azóta rosszulléte ugye???? :wink:
Mosógép rendben megérkezett a rendeltetési helyre???? :wink:
Nálatok lakás??? Iroda eladás??????

Twist

Most már biztos jobban vagy egy pár napja mert kicsit felfrissült a levegő, de sajna nem tart sokáig, megint jön a meleg!!!!! :(
A blogodat mostanában nem olvastam, így nem nagyon tudom mi van veletek!!!!! :( :? Meg tudod már különböztetni a baba mocorgását???? :wink: :D
Apa kérdezte hogy van hogy még az inszemivel sem sikerül???? :shock: Mondtam hogy van bizony!!!! :( Pl. a sperma nem tudja áttörni a petesejt falát!!!! Azt mondta az nem lehet, az övé tuti áttöri!!!!! :lol:
Tipikus férfi!!!!! :lol: :lol: :lol:

Velem az van, hogy kicsit elkenődtem, megint csalódtam emberekben, olyanban akitől nem vártam volna, azok után hogy mennyiszer kihúztam a csávából!!!!! :( :( :( Tiszta depi lettem!!!!! A Párom "nekem esett" hogy én milyen emaileket írok, hiába bizonygattam hogy nem írtam ilyeneket, aztán elhitte, de már én magamban sem voltam biztos, és bántott a dolog, majd szombaton elő is kotortam hogy elolvassam, mutattam is a páromnak hogy nézze meg, ebben van e olyasmiről egyáltalán szó, vagy utalás!!!! Természetesen nem volt!!!!!!! Erre kérdi hogy még mindig ezen rágódsz???? :shock: Mondtam hogy igen, mert ha jogosan vádolnak meg, egy qrva szavam sem lenne, de így.........!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Még mindig a hatása alatt vagyok!!!! :? Hiába, én ilyen lelkis vagyok!!!! :shock: Viszont nagyon oda kell figyelni kit "karol" föl az ember!!!!!! Mert nemhogy köszönömöt nem kap, de még hátba is támadják, hogy a saját érdekei érvényesüljenek!!!!! :( :shock:

Inszemi után még görcsölgetett a méhem, ugye csüt.-ön volt az inszemi, aznap volt barnázás, de ugyebár az természetes, meg tegnap is görcsölt a méhem :shock: , és volt barnás folyás!!!! :shock: :? Hogy ez most jó vagy sem, nem tudom!!!!!!! :shock: :roll:

Viszont rákaptam a bodzás Radler-re!!!!! :lol: Nagyon fini!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Ja!

Holnaptól megyek dolgozni!!!!! :( A háziorvosom kiakadt hogy most akarok menni inszem után!!!!! :shock: :( Mondtam hogy nem akarok kitolni a többiekkel, ráadásul nem tudja senki az inszemet, csak Tesóm, és Anyuék!!! :wink:
Vendég
 


Röpcsike, csináltál ma tesztet? Mi lett az eredmény?

Ditke, mit érzel? Feszül a hasad, fáj a derekad? Jól vagy, hogy vagy? Szóval, jövő héten csüt-ön már kiderül a siker?
Vendég
 


Ditke: nekünk úgy volt a lombik, hogy a petesejtek kb. felét úgy termékenyítették meg, hogy az embriológusok átszúrták a sejtfalat (segítettek a spermáknak) ez az ICSI eljárás.
"Az ICSI eljárás során a petesejtek termékenyülési esélyének növelése érdekében a hímivarsejtet közvetlenül a petesejtbe fecskendezzük mikroinjekcióval."

A másik feléhez csak odatették a spermákat és maguktól kellett beküzdeniük. 4-4 siker volt, így a 9 petesejtből 8 meg is termékenyült.

Lombiknál ezek után ugye, a továbbosztódás miatt kell izgulni, hogy meddig bírják méhen kívül a "petricsészében". Nekünk csak 2 babóca bírta ki az 5 napot és osztódott szépen, ezeket ültették be. És kettőjük közül egy volt annyira erős, ügyes, hogy babává fejlődjön:)

Egy barátnődről írtál az előbb? A nevedben írt e-mailt, feltörte a postafiókodat, vagy mi volt? Na én egy ilyen miatt nem vagyok már fenn az iwiw-en.
Vendég
 


Kedi,
klassz helyre mentek!Éljen a balatoni nyaralás!Remélem,tényleg gyönyörű időtök lesz!

Mi már nem megyünk sehova együtt.Jövő héten elutazom a szüleimhez pár napra,de egyedül,mert a férjem dolgozik.
Aztán augusztusban munkaügyben is elutazom 1 hétre.

Ditke,
nagyon drukkolok neked!Szerintem egyáltalán nem baj,hogy dolgozni mész,edig mindenhol azt olvastam,hogy nyugodtan lehet!Ilyenekre ne is gondolj,hogy nem tudja áttörni a petesejt falát.....és ha véletlenül nem sikerül most,az sem azért van,mert baj van,hanem ilyen a természet,sosem biztos semmi.
Fel a fejjel és csak reménykedj!+++++++++++
Vendég
 


Szép napot!

Mmzsó, köszi, mi is reméljük a jó időt. Várom már a nyaralást, igaz nem olyan hosszú idő lesz, hétfőtől péntekig, de szuper lesz lazítani.

Twist, Ditke nektek ment email, rem. minden átért hozzátok!

Röpcsi hogy vagy? Várunk jó hírekkel, addig is ++++++++++++++++
Vendég
 


Rena, neked rendesen számol a családinet vonalzód? Akármilyet próbálok kreálni az életkoromat mindig elszámolja. Ezért is töröltem,ma ismét akartam egyet készíteni, erre kiadja, hogy 30 éves, 11 hónapos vagyok. :evil:
Tök gáz? Mintha egy évet átaludtam volna! Borzasztó, nekem nincs szerencsém a vonalzókkal!!!!!! :x :cry:
Vendég
 


Röpcsi!!!!!
Ma van az évforduló!!!!! Gratulálok!!!!! A 9 év az igen!!! További sok boldogságot, hamarosan bébivel kiegészülve!!!!!!
Vendég
 


Kedikém, szombaton lesz a szülcsinapod? Ezek szerint most 31 éves leszel? Még csak? Az semmi!:)) Előtted az élet!:)
Vendég
 


Na,Lányok,nekem ma megjött.Csütörtökön irány a klinika,3.napi vérvétel.

Röpcsi?Teszt?
Vendég
 


MMzsó, akkor beírhatom a táblázatba a mai napot?
Sajnálom, hogy most nincs spontán babó:(
De a vérvétel sorozat indításának örülök.

Csajok, szerintem nekem mocorog a babóm:) Több napja érzem és egyre erősebben, egyre egyértelműbben. Amikor járkálok, lépcsőzöm stb. utána leülök, vagy lepihenek, akkor érzem. Csikizó érzés, de ha odateszem a kezem, akkor kis boxolásokat érzek.
Szerintem ez már Ő:)))))))))))))

Röpcsike, drukkolunk!!!!!!!!!+++++++++++

Kedi, igen jó kis helyre mentek nyaralni!!!:)) Szuper lesz!:)
Vendég
 


Kép

Mennek a drukkok mindenkinek!!!!

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Röpcsike

Teszt??????????????????????????????????????????? :wink:

Twist

Ti hogy vagytok????? Nagyon klassz érzés lehet hogy érzed a babát!!!!! :D
Igen a "barátnőmről" írtam, akinek ha eddig problémája volt mindig meg tudta velem beszélni, mellette álltam, tanácsot adtam neki, támogattam lelkiekben, és ez van!!!!!! :( :shock: :?
Végülis "csak" olyasmit állít ami nem valós, hogy én ezt és ezt írtam neki emailben, holott erről szó sincs!!!! :evil: :x

Kedi

Megkaptam az emailt, nagyon tuti lett a fürdőszobátok!!!!! :wink: :D
Majd kérek még képet!!!! :wink: :D

Zsó

Sajnálom pirit!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Az ember mindig bízik benne hogy talán egyszer neki is lesz csoda babája annyi keserves év után!!!! :? :( Mindig az 1 cn a legrosszabb, holnap már jobban érzed magad!!!!
De most jó passzban vagytok a pároddal, úgyhogy még simán összejöhet spontán is!!!! :wink: :D


Szóval ma mentem melózni, hát őszintén szólva tényleg nem hiányzott ez a stresszes, pörgős, siessünk-szaladjunk, kapkodjunk életmód!!!! :( :evil:
Én viszont még mindig érzem a bal petefészkem görcsölgetni!!!! :shock: Szerintem nem repedt meg a tüsző és megint ciszta van a helyén!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :? :(
De vettem a Teszveszen 15 db 10-es érzékenységü terhességi tesztet, jövő héten már lövöldözök azért!!!!! :wink: :lol: Jövő hét elejére legkésőbb itt is lesz!!!! :wink:
Vendég
 


Twist, igen, szombaton lesz a szülinapom, de csak!!!!! 30 leszek, ne tessék öregíteni!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Szuper, hogy érzékeled Manócska aktívkodását. Szóval téged is boxol, meg kapirgál!? :D

Mmzsó, sajnálom a pirit, viszont jó, hogy beindulnak nálad a vámpírkodások, meglesz ügyesen, gyorsan.
Vendég
 


Ditke, szívesen a sorozatot, majd küldöm a konyháról is a napokban.
Sajnálom, hogy rögtön ilyen hajtós napod volt, ez így a kis szünet után borzasztó lehetett. S nyáron sem fogynak el ott sem az emberek? Nincs olyan, hogy pangás, egy lazább nap? :? Kitartást, sok erőt, továbbra is mennek még a drukkok, aztán várjuk a híreket. Hűűű, én ezt csak nyaralás után fogom megtudni, addig kifúrja az oldalam a kíváncsiság,s baromira fogom várni, hogy ismét köztetek legyek, addig még vagyok! Figyelek, várok Jelenleg Röpcsi híreire nagon, nagyon!
Ditke, sajnálom ezt a petefészek fájást, de ne gondolj rögtön a cisztára. Azért komoly gyógyszerezés után vagy, ezek tudnak mindenféle tüneteket okozni, szóval pozitív gondolatok és++++++ továbbra is. Erre koncentrálj!!!
Vendég
 


Hűűűű, közelít a laptető!
Vendég
 


Kedi

Várom akkor a további képeket!!!! :D
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?