SZiasztok!
Moncsi és Jutte: köszi a köszöntést!
Moncsi: köszi a csirke felajánlást, de egyenlőre még venni sem merek. Komolyan. Én is úgy tudtam, hogy a főzés még jobb is, mint a sütés. Jó, nem egyértelmű, hogy attól, én még mindig a strandot mondom, mert azóta is volt egy ismerősömnek jó erős hasmenése, majdnem kórházba került és előtte ők is voltak a strandon.
Remélem hamar rendeződnek már, mert kicsit már fárasztó.... Ma is Dórikám evett az etetőszékben, közben fosott egyet, jól kifolyt és vághattam őt is puccba, meg az etetőszéket is. Az utolsó darabjaira szét szedtem és fertőtlenítettem.
Jó strandolást! Szörnyűek ezek a szülők!!!
Mi sem voltunk ma még lent, egyrészt a fertőtlenítések miatt, másrészt a meleg miatt. Este azért leviszem még őket.
Gabi: ide hoztam Dóri kiskönyvét. Szóval Dórika 3630-al született és 3200-al hoztam haza. Szerintem viszont ez nem függ annyira össze, mert nekem Bence született a legkevesebbel, de ő a legnagyobb a három közül 1 évesen. Még Emesét is túl szárnyalta, aki nekem időre jött és 4180-al született. Bence 3470-el.
Szóval Dóri: fél éves koráig szinte havonta egy kilókat hízott, valamikor 1,20 kilót, van amikor 80 dekát. Viszont 6-12 hóig nagyon nyögvenyelősen ment neki is, akkor 2 kilót hízott összesen fél év alatt. Mondjuk ez valahogy természetes, hogy akkor lelassul. Viszont 2008.10 hótól (15 hós volt) 2009. májusig, 7 hónap alatt szintén 2 kilót hízott. De most nézem, május óta szinte semmit nem hízott, kb. fél kilót, de az most le is ment a hasmenés alatt.
Azzal ne törődj, más mit mond, hogy megszólják, szerintem azért annyira nem sovány Dani, meg férjed se kövér. Nem is lenne gond Dani súlyával, ha rendesen enne és biztos lehetnétek benne, hogy szervi baja nincs. Mondjuk ezt ránézésre miből állapította meg dokinőtők? Esetleg egy hasi uh, vagy ct nem ártana, nem? Vagy baromság??
Különben nálunk is van olyan, hogy nem akar enni Dórika kenyeret a szalámihoz, akkor nem foglalkozom vele. Igazából akkor eszi meg jóízűen a kenyeret, ha vajas-kenőmájasosat csinálok. Viszont ő annyira jóízűen és sokat eszik főtt kajából, meg szeret rágcsálni, meg joghurtok, túró rudik, hogy ezzel nem foglalkozom. Ha nem eszik kenyeret, akkor nem eszik. Ja, egyik ismerősünknek a betegségek ellen a Multitabs Immuno Kid vált be és étvágyat is csinált a gyereknek. Rágótabletta. Megenné Danid??
Szilvi: nagyon megértelek és együtt érzek Veled. Iszonyat lehet a hiánya. De azért próbáld a rossz helyzetből a legjobban kihozni, próbálj többet emberek között lenni, máskor ne gyere haza a nyaralásból!!! Hékás! Idegen helyen is érezd magad jól, hisz ott van Neked Áronka! Okés csajéééé???
Azóta beszéltetek? Mizújs vele?
Még porszívóznóm kell, meg fürdenem, hajat mosnom és mára befejeztem. Majd este még vasalok. Muszáj!!!
Sziasztok
Szilvia