Anettoo, én is parázom, de nagyon. Főleg, hogy nem tudom, hogy mire számítsak. De ha tudnám lehet, hogy jobban paráznék?
Nagyon szeretnék már túl lenni rajta. Ma én is eléggé be vagyok fordulva lehet, hogy már e miatt, hogy nagyon szeretnék túl lenni rajta már. Meg ugye ha jövő hét keddig nincs kinnt a kicsi lányom, nekem be is kell feküdnöm jövő hét kedden. És nagyon szeretném ha természetesen indulna be a dolog, nem indításra.
Mi az a sok lépcsőzés ami beindított téged?
Én tegnap 5x másztam meg a 4+1 emeletet és semmi
37 hétig meg 1x mertem kimenni a lakásból, mert amikor fel kellett jönnöm utánna elég komoly jóslóim voltak, nah azóta se semmi. Ma is vasaltam egész de, kicsit fájdogál mensiszerűen a derekam, meg néha kemény a pocakom mint a kő (rájöttem akkor ez a mösszehúzódás) és ennyi.
Flake koktél
Mi kell bele házipálesz? Durva kis koktél lehet!
Hát én nekem a homeos bogyóról az a tapasztalatom, hogy attól volt székrekedésem, így egy hét után abbahagytam, és végre élvezem a málnalevél emésztés segítő hatását.(napi 2 bögre)
Ma én is gondolkodtam rajta h apával összebújok, de a 13. héttől nem voltunk együtt. Én nem hiszem hogy élvezném, de apácska bizti.
Jimboine gondolj arra, hogy Áron milyen jól érzi ott magát. Merre laknak a nagyszülők?
Mandaran végre van redőny, mennyit is vártatok rá?
Noki örülök, hogy jobban vagy már.
Angelita hogy van a lábad?
Linácska hogy vagy?
Zsófiapuja kérhetnénk még képeket, meg napi infót Andiról meg a babáról?
Bikmakk, én is azt olvastam, hogy az a vízesedéstől lehet. Mint az én horkolásom is ezzel hozható összefüggésbe. Remélem nekem is elmúlik a szülés után, mert elötte sem volt. De nem vagy semmi, mivel tudod a legdurvább betegségeket ezért egyből az egyiket képzeled be