Új privát üzeneted érkezett!

Noki - na, akkor legalább kipihened magad :wink:

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Sziasztok!!
Zsofiapu,Andi!! Hatalmas gratula Bencéhez.Azta micsoda gyors szülés volt :lol:

Piroska!Nekem is volt streptom a terhesség elején.Nekem sikerült kikezelni antibigyóval.Nem tudom emlékeztek e még rá??De én meg amiatt paráztam,hogy nem e ártok vele a magzatnak?
Most,hogy 36 hét előtt szültem,levették megint a kenetet,és negatív lett a streptó.Bár ennek ellenére a Regi kapott antibigyót és találtak is nála valami hugyúti fertőzést.De a rosseb tudja mitől??
A lényeg,hogy semmi baja nem lett emiatt.Már vajúdás alatt is kaptam vénásan antibigyót 3x is,és a Regi rögtön születése után elkezdte kapni,szintén vénásan..
Szóval nyugi!!Azért figyelnek ezekre a kórházakba!
Nomajd írok ám bővebben,meg próbálok képet feltenni,csak a kamera kábele elkallódótt valahová.

mimi12

Noki: örülök hogy már jobban vagy és hogy van otthon valaki aki figyel rád. Pihenj most még megteheted, hamarosan már nem lesz ennyi időd amit csak pihenéssel tölthetsz el.

Noémi: nekem is mondta doki hogy kezelni lehet, mivel ezek az antibiotikumok legyengítik a bacit annyira hogy negatív tesztet is lehet kapni de mivel felerősödhetnek ha nem kezeljük antibiotikummal így utána ismét pozitív tesztet kaphatunk. Tehát nem azt jelenti a negatív teszt hogy teljesen kiírtódtak hanem azt hogy nincsenek olyan erősen jelen hogy pozitív legyen a teszt.
Húgyuti fertőzés egy újszülöttnél??? Az hogy lehet???
Vendég

Jó reggelt!

Gratulálok andi és zsófiapu a szép kisfiatokhoz! Nagyon jó egészséget és sok-sok anyatejecskét!

Na vajon ma megy még valaki?
:lol:

noki: én is coca colát szoktam kikavarni, ha a gyerekeknek vagy nekem van hányás, vagy hasmenés!
Nálunk ez bevált!

kovisziszka

Sziasztok
Andi és Zsofiapu nagyon nagy gratula és sok egészséget és anyatejcit kivánunk
Pusza

Margit
Vendég

Andi, és Zsófiapu nagyon sok boldogságot, és sok tejcsit kívánok nektek.
Magamnak meg ilyen gyors szülést :lol:

Mostmár én is nagyon szeretnék babázni :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab

Andi: sok-sok boldogságot, egészséget kívánok Bencének és Nektek is és sok-sok tejet is! :lol: :lol:

Bea

Kép

Kép
dbea

sziasztok!

Nagy -nagy gratula Andiéknak Bence érkezéséhez :P :P :P :!: :!: :!:
Hú ha győnnnnnyörrrrűűűűűűű :P :P :P :P

nem tudok most visszaolvasni mert elszaladok most utóljára a védőnőcihez,hogy meg legyenek az alkalmak.... :wink: majd jövök.....

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Kép tabló

Ilyesmi tablót tudnék csinálni, a képek alá lehet még felirat, mondjuk névvel és születési idővel és akár még sorba is rakhatom a képeket :lol: :lol:
Ha másik képet szeretnétek a babáról, akkor küldjetek!!

Bea

Kép

Kép
dbea

Dbea,
szerintem tedd a képeket sorba, és alá a név legalább. Esetleg a fehér közök lehetnek kisebbek, mert a végén sok baba lesz :lol:
Ugye Te vagy legkésőbbre kiírva??? Ha minden terv szerint halad, akkor rá tudod tenni az összes babát, a tiedet meg majd mi :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dbea, de szuper ez a tabló :lol: , nagyon édesek a babák. Szerintem is a nevüket mindenképpen oda kellenne írni ha lehetséges.
Köszi szépen, hogy megcsináltad :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Danidaniel NAGYON GRATULÁLOK A BABÁHOZ!!! Gyönyörű kisfiúcska! :)

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Bea, nagyon szuper a tabló!!!!!! Szerintem is használjunk ki minden helyet, és ha elfér, akár 3-4 is mehetne egy sorba. És szerintetek a mama nevét ne írjuk a baba neve mellé?
Ügyes vagy, köszönjük a segítséget!
Vendég

Bea
Találtam egy nagyon szupi tablót.
Esetleg ilyen kis csicsásra nem tudnád elkészíteni???
Szuper így is....ne értsd félre!!!
Puszi
Kép

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Micsoda hírekre érkezem!:)

Andi,Zsófiapu gratula a kis Bencéhez!!! :) Jó egészséget és sok sok tejcsikét kívánunk!! :) A rózsaszín is jól áll a kis legénynek :wink:

Orew,el vagy veszve :?

Jimbone,megy a drukk,hogy kibújjon ma Donát!:)

Dbea,nagyon köszike a tablót!:) Szerintem is kellene a baba és anya neve,na meg esetleg a sorrend :)

Piroska,örülök,hogy mégiscsak jelentkeztél!:) Helyes :wink:

Mimi,várjuk ám a beszámolódat!:)

Noki,addig pihenj amíg tudsz!!

Sissi,sztem ebben a szép időben ha kicsit többet vagytok lent akkor sem lesz gond Atival.

Anna,jajj de jó,hogy készen van a redőnyötök! :) Apukádnak továbbra is mennek a drukkok!!!!!!

Beus,várjuk a képeket! :) Mikor költöztök át?

Cscsi,el is hiszem,hogy tetszik Milunak a járgány.Én is csak akkor mernék venni Lucának ha előbb kipróbálhatná valahol....
Székrekedés ellen paradicsomlé esetleg?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

ANDI NAGY GRATULA BENCE BABÁHOZ!!!NAGYPN GYORSAN JÖTT!!!JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJCSIT KIVÁNOK NEKTEK!!!!

bEA:nagyon jó a tabló.Ügyes vagy.
Vendég

Megjöttem...ez a védönőci.. :twisted: még szerencse,hogy most mentem utoljára..,megvan a 4 pecsét és kész..de ő még akkarta ,hogy menjek egyszer de én mondtam,hogy ellég.Bármilyen kérdést tettem fel... :? nem igazán adott rá megfelelő válszt...Mindegy kibirtam úgy se fogok a kislányal se járogatni hozzá...Nolival se voltam egyszer se... :P
Jó fej volt :shock: 8 ezerért átlönné a kis Csilla fülét... :? hát én egy kicsit sokkalom.

Én is ilyen gyors szülést szertnék és pont időben jött ez nagyon látszik a bőrén... :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Danidaniel: nagyon szépséges a baba, gratulálok!!! Sok boldogságot és sok tejet kívánok!!

Piroska: örülök, hogy egy kicsit megnyugodtál!

Dbea: nagyon jó a tabló! (Nekem jobban tetszik a Te verziód, mint a csicsás... :wink: Már csak azért is, mert ott nem lehet rendesen elolvasni a neveket...)

Székrekedés: búzakorpás joghurt (kb. 2 kávéskanálnyi egy pohár joghurtba), sárgabarack

Noki: sót is kell bevinned, nemcsak cukrot!! Lehet tenni a teába: 1 literhez 1 teáskanál só, 8 teáskanál cukor. Nem a világ legfinomabb itala, de muszáj a sóbevitelt fokozni, mert a hányással és a hasmenéssel is megy ki. HA nem viseled el az ízét, akkor a közértekben kapható izotóniás ital is jó!! Drukk, hogy péntekig kihúzd, akkor viszont egy szép kis babát szüljél jó hamar :)! A kemény méhszáj azt jelenti, hogy még nincs "megérve", felpuhulva, nem tágul még jól és gyorsan. Ezért sztem van esély rá, hogy péntekig bent marad.

Kép
bikmakk

Micsoda hírek !!!!.......GRATULÁLOK A KIS BENCÉHEZ !!!!!!!!! :D :lol: :D
És milyen gyorsan megszületett és milyen szép !!!!! :D :D

Noki
Hogy vagy ma ???...várom az e-mailt ! :wink:

Piroska
Jó, hogy mégiscsak írsz nekünk ! :D

Madaran
Továbbra is drukk Apukádnak !!

Dbea
Dejóóóó a tabló ötlet !!! :D

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
KÉRDÉS :

Aug. 1-től szeretnék szülési szabira menni (még dolgozom).....hol ill. hogy kell intéznem ??????

Kép
Kép
rilla_

Lányok, nekem egy ideje tökre fáj a kezem. :shock:
Főleg reggelenként, vagy ha délután alszom egy kicsit: utána a kis kézízületeim, konkrétan az ujjaim fájnak, ha hajlítgatom. Nappalra mérséklődik.
Valaki tapasztalt még ilyen tünetet?

(Utánaolvastam, és meglepően kevesen írnak ilyenfajta terhességi problémáról, de akik hasonlóra panaszkodtak, azoknak is mind a vége felé lett... Van egy szöuli cikk, ahol csináltak erről egy kutatást, és a vizsgált nők 14%-ánál tapasztaltak ilyet, és a szülés után nyomtalanul elmúlt. 14% azért egész sok, gondoltam körbekérdezek, hogy itt valakinél van-e még rajtam kívül. Az orvosom nem sok okosat tudott mondani. Elég rémes, mert a tüneteim egy rheumatoid arthritis nevű elég csúnya autoimmun betegségre jellemzőek, viszont a szakirodalom szerint az sosem jön elő terhességben, sőt, olyankor mindig javul. Szóval reménykedem, hogy nem leszek nyomorék pár év múlva... :? )

Kép
bikmakk

Szülési szabi: el kell menni a háziorvoshoz, és kérni kell tőle egy papírt, miszerint aug. 1-től "terhesállományba" vesz. Ezt a papírt kell eljuttatni a munkahelyedhez.
A szülési szabi az maga a TGYÁS, ami leghamarabb a szülés várható ideje előtt 28 nappal vehető igénybe, viszont a konkrét megigényléshez és a kifizetéséhez a babának előbb meg kell születnie.
Tehát az fog történni, hogy aug 1-től egyszerűen nem jársz be, ellenben a mh-edre eljuttatod a háziorvostól kapott papírt, és amikor már Kristóf megszületett, akkor adod le a TGYÁS igénylést.
Legalábbis nálam így van - de szerintem egyeztess a munkahelyeden a bérosztállyal előtte.

Kép
bikmakk

Andi, Zsófiapu nagyon szép a kis Bence, gratulálok!! Ügyes volt Andi, nem semmi: ilyen gyors volt a szülés :shock: :shock:

Bea :lol: A tabló nekem is tetszik, jó ötlet! :lol: :lol: Nekem jobban tetszik a fehér háttér, de a nevek tényleg jó lenne, ha ott lennének :lol: :lol:

Ma megkaptuk reggel a Sejtbankos szettet!!! :lol: :lol: Juhéjj! ezt kell vinni magunkkal, ha szülünk.
Csilla :lol: Neked sikerült őket utolérned? (ha jól emlékszem, Te kérdezted?)
Lina :lol: Ti vetetitek még le, igaz? Írtad, hogy kell vinni jégakut.. Nekünk nem kell ilyesmi... Akkor ez tök más cég lehet. Veséd fáj még, mi a helyzet?

Noki :lol: Örülök, hogy jobban vagy! és péntekig meg sem néznek? :roll:

Piroska :lol: nem tom, nálunk indítás lesz-e attól, hogy a doki aug. 15-től szabin van. én asszem nem szeretném, csak azért, hogy nála szüljek. Jöjjön a baba, amikor akar... Persze jobb lenne addig, de ha nem születik meg, míg elmegy, inkább a helyettesnél, minthogy indítson... :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Bikmakk :lol: Nem tudom, mennyire nyugtat meg -gondolom egyáltalán nem- de tökre ugyanígy fáj a bal kezem. Állítólag tök normális, úgyhogy sztem ne parázz rajta!! :wink: :wink:

madaran

Jimbone :lol: :lol: :lol: Persze, hogy hiányzik, hiszen állandóan együtt vagytok. De szerintem gondolj arra, hogy most Neki és neked is ez a legjobb. Ráadásul szuper jól érzi magát, azaz: nincs min aggódnod miatta :lol: :lol: Jó helyen, jó kezekben van :wink: :wink:
puszi, ölelés :wink: :lol: :wink: anna
ja, a videokat meg gyorsan elrakni......!!!!! Nem örökre búcsúztatok el!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

madaran

jimbone: drukkolok, hogy megszülj és akkor Áron hazajöhet! :wink: Lehet, hogy attól vagy depis, hogy szülni fogsz hamarosan?!

kovisziszka

madaran: de igen, azért megnyugtat. :) Köszi :) Meg neked is, jimbone... Alapvetően én is azt gondolom (remélem), hogy a terhességtől van (akár immun-eredetű, akár ödéma-eredetű, mindegy), és a szülés után elmúlik. Csak hát... sosem jó, ha az ember minden hülye betegségről hallott... :? Az egyetemet sem volt könnyű ilyen hipochondriával végigcsinálni. :) A legviccesebb az volt, amikor pszichiátriából a kényszergondolatokat tanultuk, és az volt a kényszergondolatom, hogy nekem kényszergondolataim vannak. :lol: :lol: Ami azért durva, mert hát tulképp voltak is ezáltal. :lol: :lol: Na akkor azt hittem, bedilizek, mire leszigorlatozom.... :D :D Mondjuk akkor nem éreztem olyan viccesnek....

Kép
bikmakk

Bikmakk:

Én már hetek óta kűzdök ezzel, nyugi ez normális. Nekem a láb ujjaim és a térdem is így fáj,főleg reggelente. Fehérjedús és só szegény étrend segít valamennyire.
nikó

Bikmakk :lol: :lol: :lol:

madaran

jimbone: én pont ellenkezőjéért imádkozom, hogy messze legyen a család jó része, mert állandóan kötekednek! Este későn úgy felidegesítettek, hogy az nem igaz!
Cseréljünk! :lol:

kovisziszka

Jimbone,tarts ki!!!!Hát én is nehezen viselném ha messze lennék Lucától hetekig,még napokig is...és az is biztosan nagyon rossz lehet,hogy messze laknak a szüleid..Menjél gyorsan szülni :wink:

Bikkmakk,én is képzeldőtem sokat a szakmám miatt..sokmidnnet beképzeltem,pl:olyat hogy donga lába van Lucának...mert annyira vefelé fordult neki,hogy már ilyeneket képzeltem...Meg hogy nem akart forogni,(lusta volt)hát én tettem róla hogy megtanulja :oops: Szóval a szakmabelieknek sztem kicsit nehezebb ilyen szempontból anyának lenni.

Kép
Kép
tundi24

jimbone: esetleg kipróbálhattok néhány praktikát a szülés beindítására...
Lépcsőzés, szex, bábakoktél...

Kép
bikmakk

Sziasztok!

Először is hatalmas gratula Andinak, ez volt aztán a gyors szülés!

Bikmakk, Jimbone,

Nálunk én vagyok tiszta hipochonder, általános iskolában nagyon szerettem volna orvos lenni, de anyám inkább lebeszélt róla. Mondjuk vicces, mert ő meg gyógypedagógus volt (sajnos már nincs köztünk), és egyfolytában azt sasolta, hogy öcsém meg én normálisan növünk-e fel. Mondjuk többszörösen sérült gyerekekkel foglalkozott, azért az lelkileg is megterhelő.

Madaran,
Nekünk is sejtbankos szerződésünk van, de mi közvetlenül a kórházzal kötöttük, és ott van a szett is. Ez így azért jobb, mert nem kell nekünk gondoskodni a szállításról.

Irdab,
Kíváncsi vagyok, neked mik a tapasztalatok a homeós bogyókkal? Én tegnap kezdtem, de határozottan olyan érzésem van, mintha fájna tőle a pocakom. Ez lehet?

Amúgy nálunk semmi különös, kicsit megszívtuk, mert apának muszáj volt eljönnie haza szabira, holott mi azt szerettük volna, ha csak akkortól kezd megkezdenie, ha itt van Ábel. Most már több szempontból is jó lenne, ha az ifiúr kicsit kíváncsibb lenne a világra. Apának a beosztás miatt (tv-nél dolgozik) eléggé nehéz lesz elszabadulni augusztus második hetétől, és ráadásul nálunk nem sok segítség van a láthatáron. Lesem a netet a szülésindító praktikákért, de bevallom, hogy az alkoholos bábakoktélt nem merem bevállalni. Mi van, ha tényleg beindítja a szülést, én viszont totál benyomnék így jó pár hónap alkoholmentesség után még a legkisebb korty pálesztől is :D

Adri

Kép
Kép
flake76

Bikmakk: :lol: :lol: :lol: Azért ez utólag tényleg vicces :lol: :lol:
Mi az a bábakoktél :?: :?: (Azt gondolom mire jó, de mi van benne?)
Jimbone: ne keseredj el, Áron tényleg jó helyen van és nemsokára már két Picúrod lesz!!!! :D :D

A kis táblicskun még mókolok, mert a program, amit találtam mentés után nem engedi bővíteni a fájlt újabb képekkel, ami azért nem túl praktikus :shock: Lehet, hogy egyszerűen csak egy powerpointban fogom megcsinálni :lol: :lol:

Kép

Kép
dbea

Bikmakk
A TGYÁS igénylést hova kell eljutattnom, ha megszületett Kristóf ?
(nekem nincs ilyen kézfájásom :roll: )

Jimbone
Akkor augusztusban én sem fogok egy fillért sem kapni ?
(elhiszem,hogy nagyon hiányzik Áron !! :( )

Kép
Kép
rilla_

Először is hatalmas gratula Andinak Bence babához! Nagyon szép baba :)! Kérünk szépen majd adatokat (súly, hossz :) )! Szerintem elég nagy babóca lehet a kép alapján. Én is ilyen gyors szülést szeretnék :)!

Bea, nagyon jó a tabló, ügyi vagy!

Én mára túlvagyok a tervezett feladatokon (mosás, vasalás, lightos takarítás), most már pihizni fogok. Kimostam a kórházi táskát is, most már tényleg csak bele kell pakolnom, ha megszárad.

Nekem holnap uh, nst, védőnő a program -remélem, sikerül mindent hamar lezavarni és nem a legnagyobb hőségben kell majd mászkálnom.

Piroska, jó, hogy írtál!

Kép
angelita

Bikkmakk: én azt gondoltam, hogy ez a kézfájás a vizesedés miatt van, de persze lehet, hogy nem. Viszont Mátéval szörnyen vizes voltam és én az uccsó hónapban szinte alig bírtam már mozgatni, na meg sokat is híztam, lehet, hogy azért is, de néha már majdnem sírtam annyira fájt, persze szülés teljesen elmúlik, már másnap semmi. Most, hogy nem annyira vizesedem szinte soha nem fáj. Úgyhogy ne aggódj !
Ezek a kényszergondolatok nagyon durván hangzanak, inkább nem nézek utána a neten komolyabban, mert tuti, hogy én is beleesnék ebbe. Még jó, hogy nem tud róla mindenki.

Jimbone - hát asszem én sem bírnám ki. :( Nekem még sosem aludt Máté máshol. El sem tudom képzelni. Pedig biztos jó lenne néha mindenkinek, de sajnos nincs lehetőségünk. Akkor hát gyorsan bújjatok össze apával, lépcsőzzél, stb. és akkor minél hamarabb látod Áront. (ja, most látom, hogy már bikkmakk írta előttem :) ) Nekem tényleg ajánlotta a szülésznőm, hogy jobb, ha egy kicsit ezzel indítjuk el, mintha a dokinak kell majd, ha túlhordom, úgyhogy a kiírás időpontja után mi próbálkoztunk is és ahogy írtam már régebben a nagy lépcsőzés után kb. 5 perccel el is indult a magzatvíz.

Dbea - tényleg nagyon jó ötlet a tabló. Hááát lehet, hogy sok idődet fogja igénybe venni, ha most kezded el kitanulni. Nekem van egy blogom, amit írogatok, de kb. két hét volt mire kibénáztam a banneremet, ami hasonló, mint ez a tabló, nem pont ez, de valahogy így néz ki:
Kép
Na, azóta újrahúztuk a gépemet, úgyhogy azt sem tudom, hogy mivel csináltam, így ha nőnek a gyerekek csinálhatok egy újat.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Ezek a védőnők ! 8eFt-ért lukaszt? Kicsit bátor a csajszi, vagyis pofátlan.

Annyira szeretnék már szülni, de minden napra van valami feladatom és mindig mondom, hogy azért jó, hogy még nem ma kell menni....most néha kicsit kezdek parázni is. TI hogy vagytok vele?

anettoo

Jimbone - ne is mondjad! el sem tudom képzelni, hogy hogy fogom megoldani a helyzetet. Apának pont most van szezon. Segítségünk max. annyi lesz, hogy anyukámnak van még pár nap szabija. Persze férjem sincs oda egész nap, na de akkor is!
Mátéval már így terhesen sem bírok, ne higyjétek el, de amióta megszületett úgy érzem, hogy pont most van a legnehezebben kezelhető korban. Persze lehet, hogy egyre nagyobb annál nehezebb, de valaki nyugtasson meg, hogy nem. :)

anettoo

Héééé - most látom, hogy Andi írt sms-t ! nektek is? végülis már apája megírta a babanetre, úgyhogy nem írom meg, de olyan jó ilyen sms-t kapni. :))))))))))

anettoo

Anettoo, én is parázom, de nagyon. Főleg, hogy nem tudom, hogy mire számítsak. De ha tudnám lehet, hogy jobban paráznék? :roll: :shock: :?: Nagyon szeretnék már túl lenni rajta. Ma én is eléggé be vagyok fordulva lehet, hogy már e miatt, hogy nagyon szeretnék túl lenni rajta már. Meg ugye ha jövő hét keddig nincs kinnt a kicsi lányom, nekem be is kell feküdnöm jövő hét kedden. És nagyon szeretném ha természetesen indulna be a dolog, nem indításra.

Mi az a sok lépcsőzés ami beindított téged?
Én tegnap 5x másztam meg a 4+1 emeletet és semmi :twisted:
37 hétig meg 1x mertem kimenni a lakásból, mert amikor fel kellett jönnöm utánna elég komoly jóslóim voltak, nah azóta se semmi. Ma is vasaltam egész de, kicsit fájdogál mensiszerűen a derekam, meg néha kemény a pocakom mint a kő (rájöttem akkor ez a mösszehúzódás) és ennyi.

Flake koktél :lol: Mi kell bele házipálesz? Durva kis koktél lehet!
Hát én nekem a homeos bogyóról az a tapasztalatom, hogy attól volt székrekedésem, így egy hét után abbahagytam, és végre élvezem a málnalevél emésztés segítő hatását.(napi 2 bögre)

Ma én is gondolkodtam rajta h apával összebújok, de a 13. héttől nem voltunk együtt. Én nem hiszem hogy élvezném, de apácska bizti. :oops: :roll:

Jimboine gondolj arra, hogy Áron milyen jól érzi ott magát. Merre laknak a nagyszülők?

Mandaran végre van redőny, mennyit is vártatok rá?
Noki örülök, hogy jobban vagy már.
Angelita hogy van a lábad?
Linácska hogy vagy?

Zsófiapuja kérhetnénk még képeket, meg napi infót Andiról meg a babáról?

Bikmakk, én is azt olvastam, hogy az a vízesedéstől lehet. Mint az én horkolásom is ezzel hozható összefüggésbe. Remélem nekem is elmúlik a szülés után, mert elötte sem volt. De nem vagy semmi, mivel tudod a legdurvább betegségeket ezért egyből az egyiket képzeled be :twisted:

Adri

Kép

Kép
irdab

Anettoo egy majdnem 3 évessel se jobb :shock: komolyan mondom néha sirba visz.Ő meg úgye tipikus oroszlán...mint fogok kezdeni két vadmacskával.... :roll:

Nekem már 2 napja a jobb oldalamnál a hasam nagyon fáj .kicsit lejebb mint a has ..nem tudom pontosaan meghatározni.... :o de nagyon levegővételnél ,azon az oldalamon nem is tudok aludni...

Holnap nekem is nst,és uh.egész jó kis d.e. progtam lesz... :shock:

Tegnap este irtam,hogy voltunk egy barátainknál ..tök jó volt tisztára elkényeztettek :lol: fú nagyon jól esett :P

Jimbone biztos hamar kibújjik most már bébike és akkor eggyütt lehettek :P

Anettoo én is sokkalom érte a 8000.-at. :twisted: Á ez a nő alapból ilyen h@lye

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Irdab pont ma vagy 39 hetes :P

Lina ma ment a dokihoz?Nem irt még ma?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Irdab: hát a szex ennyi idős terhesen számomra több mint érdekes :lol: :lol: Próbáljátok ki, mi sokat szoktunk nevetni :lol: A nagy pocakomtól én már mozdulni sem tudok, meg valljuk be koncentrálni is igen nehéz, főleg, ha a baba éppen mocorog :lol: :lol: Na meg, ha jól esik, az is nagyon fura :lol: :lol:
Nem vagy semmi ennyi lépcsőzéssel, szerintem Te már simán immunis vagy rá :lol: Én már az első emeletre is ahol lehet liftezek, nagyon hamar kifulladok!!
(mióta ilyen nagy a pocim és nehezen megy minden, én is horkolgatok éjjel - Apa szerint :shock: )

Anett: kiokoskodtam a táblit, úgyhogy menni fog :D (délután megcsinálom akkor rendesen aztán elküldöm, meg lehet, hogy bementem a google-s címre, ahol az excel táblák vannak :P )
Apa mivel foglalkozik, hogy most van szezon? Nálunk éppen holtszezon van, aztán augusztusban majd még inkább, de nem baj, mert Apa majd ráér velünk babázni és nem fog ötpercenként csörögni a telefonja :D

Bea

Kép

Kép
dbea

Sziasztok!

Nagyon nagy gratula Bence babához. Gyönyörű baba. Jó gyorsak voltatok. Sok tejcsit kívánok.

Rilla: Szerintem csak a szülés napjától menj TGY-ra. Addig lehetsz betegállományba is.

A tablók nagyon jók. Amit Noki felrakott nekem az jön be legjobban. De végülis mindegy. Így is úgyis jó lesz, csak legyen rajta név.
Na meg ne nagyon terheljen le. Úgy csináld ahogy neked egyszerű.

Anett: Nyugi könnyebb lesz. Legalábbis annyival, hogy már néha lesz értelme annak amit mondasz. Nekem Ádám iszonyat. Le sem áll 1 percre. De ha visszagondolok 10-tól-1,5 évig mikor még sokszor esett kelt. A nemet nem értette (most esetleg nem akarja érteni).

Csilla: Tök jó a bicikli amit vetettek :D

Tündi: Luca tud kormányozni? Nekünk Ádi csak rángatja a kismotor elejét, nem kormányoz.

Kaja: Hagyma, fokhagyma megpirítva. Ráteszek gombát apróra összevágva. Só bors. Ha kész akkor 1 doboz tejszín.
Spagetti tésztát kifőzöd, arra ezt ráborítod, bele egy tepsibe. Sajtot reszelsz rá és megsütöd a sütőbe.

Ugyanezt csirkemájjal, akkor kell bele egy kis füstölt sajt is, mert akkor igazán feldobja.

Mind a kettő nagyon gyors és finom.

Meg palacsintát is sütöttem, de az nem olyan gyors, inkább gyorsan elfogy, mert finom
:lol:

Kép

Kép
ádibaba

Anett,Lucával sem egyszerű az élet...ő egy igazi örökmozgó rosszcsont.Sokan nem is hinnék el,hogy lány léttére milyen kisördög :)
Füllyukasztás:nálunk a kórházban ingyen tették be vagy egy 1000resért?Már nem is emlékszem...de 1000nél tutkóra nem volt több!!!

Bim-bam,este megy Lina a dokihoz ha jól emlékszem,de gondolom ha lenne vmi csak írt volna egy sms-t!!

Irdab,próbáljátok ki az összebújást hátha segít vmit.Monjduk én apát nem tudnám rávenni...Lucával és most Zsombival sem,kicsivel félidőn túl már nem akarta hogy legyen vmi is.Persze máskép megoldjuk :wink: :oops: :D De ő mindig azt mondja,hogy fél hogy vmi gondot okoz....aztán ahogy megszületett Luca le sem lehetett rólam vakarni,még a 6 hetet sem vártuk ki :roll: :oops: :oops:

Jimbone,a diplomaosztóig csak megszülsz már :)

Angelita,nagyon szorgoska vagy!:)

Flake,mi van abban a koktélban?

Kép
Kép
tundi24

Van egy német bába által írt könyvem, ami tele van az itt annyira elterjedt "természetes" módszerekkel.
Kiírok belőle nektek néhány szülést megindító paktikát!

1. mellbimbó stimulálása: mindkét bimbót egy percig erősen dörzsölni, majd 2-3 perc szünet után ismét (egy-két órán át csinálva nagy valószínűséggel fájáskeltő)

2. beöntés

3. természetes prosztaglandin = szex (itt fontos ugye, hogy oda is jusson az a prosztaglandin, szóval semmi alternatívkodás....)

4. fahéjas bábatea (csak 1-2 nap alatt hat): 1 db fahéj, 10 szem szegfűszeg, 1 kis gyömbérgyökér, 1 evőkanál verbénatea (=vasfű = Verbena officialis) -- ezekből 1 liter főzet, 10 percig főzve (kivéve a verbénát, amit csak le kell forrázni és utólag hozzátenni) - egy nap alatt apránként az 1 l-t meginni

5. aromaterápia: a fenti fűszerek illóolaja (fahéj, szegfűszeg, gyömbér, vasfű) - az illóolajjal bemasszírozni, a hatást fokozza forró vízzel megnedvesített has, vagy az olajozás után meleg, nedves borogatás a hason (gyorsabb felszívódás)

6. homeopátia (Caulophyllum, Cimicifuga, Kalium carbonicum, Nux vomica, Pulsatilla, Sepia)

7. bábakoktél: 20-30 ml ricinusolaj, 1 pohár sárgabaracklé, 1 korty tiszta pálinka/whisky/pikoló (az alkohol azért kell, mert anélkül az olaj nem oldódik fel a gyümölcslében, a baracklé meg a káliumveszteség miatt kell)
Ez utóbbi egy hashajtó tulajdonképpen, ezt azért nem árt tudni..

Kép
bikmakk

Sziasztok ismét itt :D
Bikmakk
Nagyon köszi a segítséget.
Kipróbálom ezt a receptet.....biztosan megiszom ha ízlik ha nem!
Viszont nem gond ilyenkor ,hogy Én nagyon vizes vagyok és a só az vízlekötő?
Rilla
Majd írok mindenképpen,de folyamatosan van itt nálunk valaki :D
Most is anyukám itt ül mellettem és közbe beszél- beszél :D
Én meg hol ránézek ,hol a gépre.....
Már morgott is ,hogy ne a géppel foglalkozzak :D

Kép
noki&potyi

Ádibaba,nálunk Luca tud kormányozni.Majd Ádi is rájön,de sokáig nekünk kellett írányítanunk.Viszont ahogy írtam tegnap is,nem úgy hajtja ahogy kellene,hanem minta sétálna,persze sokkal sokkal gyorsabban.

Kép
Kép
tundi24

Noki, értem én, hogy ha vizesedsz, akkor sószegényen kell táplálkozni, de a sok hasmenés + hányás nagyon durván kiviszi a szervezetedből a sót, főleg a káliumot, azt muszáj pótolni, ez nagyon fontos ilyenkor.
(Csodálkozom, hogy még a tüneteid ellenére is ödémás maradtál.... Te szegény..)

Kép
bikmakk

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?