Na felszabadultam, most aludt csak el Noncsi. Bár ezer dolgom lenne, de írok egy kicsit, olyan régen voltam már.
Gwini: olyan jó, hogy jelentkeztél, én már nagyon hiányoltalak. Édesek a képek!
Betti: Julcsi is édes a képeken! Nekem az utolsó tetszik a legjobban!
Mi is kemping imádók vagyunk!
Válaszolok, nem indiszkrét a kérdés: anyukám és apukám is Pécsen laknak, de külön, mert elváltak. Én Pécstől 20 km-re egy kisvárosban lakom, a párom meg szintén 20 km-re Pécstől egy faluban, ami tőlem is 20 km-re van. Na és ezen pontok között ingázom általában. Szinte minden héten megyek anyukámhoz, kb. 2 hetente apukámhoz, és minden hétvégén a páromnál vagyunk. Ezek csak a megszokott dolgok, de persze ezen kívül is szoktunk csavarogni: barátnőmhöz megyünk, unokatesómékhoz megyünk, néha Monneékhoz megyünk, ilyesmi. Itt a városban ahol lakom nincs semmi ismerős, pedig már 8 éve élek itt. Kisgyerekeseket meg főleg nem ismerek, így mindig csak ketten sétálunk Noncsival, ami mondjuk 2-3 nap után már elég uncsi.
És rendszeresen bejárok a munkahelyemre is, ami szintén Pécsen van, mert besegítek.
Ági: ezek a munkaügyis kérdések engem is foglalkoztatnak mostanában. Egyébként realdream ígérte, hogy segít, ha valami kérdés van, mert ő is ilyen területen dolgozik. Az én munkahelyemnél is elég nagy kalamajka van, és félek, hogy majd át fognak verni, vagy megpróbálnak valamit belémbeszélni ami nem is úgy van. Szóval jó lenne felkészülni előre. Akkor ezek szerint nagyjából kiderült, hogy a gyermek 3 éves koráig kötelesek foglakoztatni, ha én vissza szeretnék menni dolgozni, és erről írásban előre nyilatkozom?! Én tervezem, hogy jövő szeptemberben visszamegyek. És tényleg kötelesek minimum azt a fizut adni amivel eljöttem?
Honey: nagyon-nagyon fantasztikusak a képek! Nálunk is járt profi fotós, de én egyáltalán nem voltam megelégedve. A tiétek nagyon szupi lett. Persze ehhez kellett 2 szuper nő is!!! Jó pihit!
Szeder: mesélek Noncsiról, de jelenleg nem túl rózsás a helyzet. Ugyanis Noncsi tiszta akaratos lett. Én nem tudom mit rontottam el, és helyre lehet-e hozni, de nem bírok vele mostanában. Már nagyon jól ért mindent. Azt is tudja, hogy mi az a nem szabad és mi az a nem! De mégis az ő akarata érvényesül vagy így vagy úgy. Egyébként hatalmas visítás van, és krokodilkönnyek. Én a hisztit az kifejezetten nem bírom! Sőt utálom! Feláll a hátamon a szőr, ha egy gyerek hisztizik.
Kijött Noncsi 3. fogacskája, minden gond nélkül. Nagyon jól kommunikál már velünk, sokmindent mond, mindenre mutat, minden érdekli, de nem egy nyugis természet. Mostanában egész nap apát emlegeti, egész nap nyüzsög.
Éjjel általában 1-szer kel fel, de néha 2-szer, és most éjjel olyan nyugis lett az eddigiekhez képest. Már tud mondjuk 1 órán keresztül mozdulatlanul aludni, ami nagy szó. Közel nem mocorog annyit éjjel, mint mondjuk egy hónapja. Szerintem véget értek nála azok a mozgásfejlődéssel járó durva éjszakák.
Az evészet az elég problémás, de csak azért, mert nem tud megülni a seggén 5 percnél tovább. Úgyhogy sajnos néha úgy kell etetni, hogy játszik, futkározik, aztán gondol egyet odajön eszik egy falatot, aztán fut még egy kört, és jön újra. Egyelőre ez van.
A.m: kérünk egy sérós képet! Régen láttam már Minit.
Humanka: mizujs veletek? Jobban vagytok?
Minyu: bakker, ennyi ideig tenyésztik a kakit? Remélem minden okés lesz.
Márti : Boldog Szülinapot kívánunk!
Tudsz ajánlani valami jó gyereknevelési könyvet? Mert kicsit el vagyok szontyolodva, és nem tudom mi tévő legyek... Kissé pokoli a helyzet!
Petra: de jó, hogy Te is jelentkezel néha, nagyon jók a képek! Róza a kis huncutka!
Realdream, Evibabi, Rekaorsi?
Cipő: én a vaterán vettem Zetpol (új) cipőt Noncsinak, betét is van benne, olcsó kategória, nekünk eddig bejött.
Ezen a képen látható, de elég gyorsan kinőttük:
Blumi: ne idegesítsd magad, vannak ilyen emberek, akik azt hiszik, hogy csak az jó amit ők csinálnak... Borostyánlánc nekünk is van.
Engem speciel az idegesít mostanság, hogy egyesek bírálnak azért, hogy hogy nevelem a lányomat. Spec. anyukám és a sógornőm elég rendesen beszólogatnak. Ezt nagyon szarul viselem.