Új privát üzeneted érkezett!

Üdv Mamik,
Kandinak további erőt küldök, hogy sikerüljön feldolgozni.

Nócika - nagyon-nagyon szurkolunk, hogy mielőbb egészségesen hazaérjetek. Örülünk, hogy írtál nekünk.

Linácska - hát ez nem hangzik valami túl jól. Én igazából azt sem tudom, hogy mi az a vesetágulat, de remélem nem lesz semmi bajod.

Mimi - képeket !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jaj, de jó már nektek ! én már nagyon irigy vagyok !

Madaran - én is drukkolok nagyon, hogy ne legyen semmi gond ! +++++++++++++++

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Csilla - kétkerekű????????????

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Sziasztok!

Mimi: biztos jó végre otthon, örülök Nektek :lol: :lol: Aztán majd írj, hogy mi volt, ha lesz időd!!!

Piroska: ne keseredj el, mert az a legrosszabb, amit tehetsz ebben a helyzetben! Bíznod kell az orvosodban, beszéld meg vele a lehetőségeket, hogy mire lehet számítani, a kezelést és mindent, ami eszedbe jut! Meg beszélgessetek sokat Apával, barátokkal, és hidd el, hogy picit jobb lesz a helyzet, kicsit a kedved is átfordul, a szülésnél pedig nagyon fognak Rád és a Babátokra is vigyázni!!!!

Linácska: ez a vese dolog nem hangzik jól, drukkolok Neked, hogy ne legyen komoly baj!!!

Madaran: szopipárna :lol: :lol: :lol:

Egyszer már kérdeztem, csak nem válaszoltatok: nektek működik ez az anyuci.hu? Nekem továbbra sem megy még a regisztráció sem :cry:

A nagy nyűgösségem szerencsére elmúlt, ma nagyon aktív voltam: kitakarítottam egy kicsit otthon. Meghozták a babaszoba utolsó bútorát is, kimostam az első adag babaruhát :lol: :lol:
Biztos téma volt már, de mi a teendő akkor, ha én szeretném úgymond kifőzni a kisruhákat, de a címke szerint csak 40 fokon lehet mosni? Elég a 40 fok is, ugye? (max. mondjuk vasalok egy picit rajta...)

Nekem még a héten lesz egy kontroll ellenanyagos vérvételem, jövőhéten egy ultrahang, és jövőhéten én is kezdek járni nst-re :lol:
Marcit meg győzködöm, hogy ugyan forduljon már meg, de egyelőre nem nagyon megy (egyfolytában érzem a gyomromnál a buksiját) és maradjon még legalább 8 napig, mert csak a 36. héttől fogadnak a Szent Imrében...

Főzés: mi ma a tegnapi maradékot esszük, húslevest és resztelt májat.

Bea

Kép

Kép
dbea

Kétkerekű, de pedál nélküli. A lábával hajtja, és az egyensúlyérzékét fejleszti. Nagyon tetszik neki!
Vendég

linacska:
Remelem nem lesz semmi gond, szeritem ha nagyon surgos lett volna, biztos mara is adtak volna idopontot. Legalabbis remelem, hogy ennyire meg nem szar az eü.
Remelem minden rendben lesz, addig meg beszelj a babucival, hogy hagyja a veseidet beken!
Drukkolok!

baratodildi

Cscsi,
én is a városligeti fasoron voltam, Te is arra gondoltál???

Na ma is tanultam valamit...
Utánanéztem a neten ennek a vesegörcsnek, és megtudtam, hogy létezik kimondottan terhességi vesemedencegyulladás, ami a 3. harmadban jelentkezik, 80%-ban a jobb oldalon, ezért kell(ene) az Uh vizsgálatoknak az anyai vesére is kiterjednie, és sos beavatkozást igényel. Na én gondoltam, hogy a holnap este 18:45 azért nem olyan sos, úgyhogy felhívtam a kórházat, hogy kapcsolják az urológiát, egy nagyon kedves valakivel beszéltem, hogy mennyire is kell nekem sos menni. Aztán elmondta, hogy ha panaszom van újra, akkor azonnal, ha nincs, akkor tökéletes a holnap, mert terheseknél előfordul, hogy főleg jobb oldalon akadályozva van a vizeletelfolyás a baba által, pang a vizelet a vesében, és bebacisodik, és ez súlyos esetben veszélyes rám is és a babára is. De akkor lázas lennék, rosszul lennék..., most azt mondta, lehet, hogy csak egy kis homok ürült.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jaj, Lina kitartás! Egyre nehezebb már így a végefelé, de hamarosan minden bajunk elmúlik :)
Én Dunakeszire megyek, csak át kell mennem a Megyeri hídon.
Vendég

baratodildi

Nalam mukodik az anyuci.hu. Epp most regisztaltam be magam. 1 perc mulva jott a visszaigazolas es mar bent is vagyok.

baratodildi

Bikkmakk,sajnos én sem vagyok a fánksütés nagymestere.Rászoktam bízni apára,mert a civil szakmája cukrász,így tud csinálni ezt-azt :wink:

Nócika,örülök,hogy írtál nekünk is egy kicsit.Regi baba nagyon erős és minden rendben lesz vele!!!!Mennek a drukkok,hogy minél előbb hazavihessétek!!!

Lina,reméljük holnap csupa megnyugtató dolgot fog mondani a doki!!!!De erről még nem is hallottam,hogy anyánál is lehet ilyen gond :roll:

Kandi,továbbra is sok erőt!!!várunk vissza!!!!

Bim-bam,rántott gomba...hm...de finom is az,és milyen régen ettem :roll:

Cscsi,nagyon tetszik Milu járgánya :) Láttam már ilyet egyszer egy kislánynál és nekem nagyon bejött.Megkérdezhetem hol vettétek és mennyiért?Én még nem vettem meg Lucának a kistesó ajándékát,mert én is rögötn odaadnám :oops: :P :wink:

Anett,neked is már csak pár napod van :wink: Tarts ki :)

Dbea,én nem főztem ki a kisruhákat így nem tudok ebben segíteni :? Az anyuci.hu-n én is gondoltam,hogy regisztrálok,de még nem jutottam el odáig...Próbáltál esetleg mégegy regisztrációt?

Ildi,én is tölötöttem most a szopipárnába,de még vennem kell,mert ez maradék töltet volt,és még így nem az igazi.

Na,kiválogattam Luca rucijait,szétszortíroztam,kinek mit adok,és mi az ami jó lesz Zsombinak.Azért volt benne jó pár ami jó lesz! :) Mama el is vitte egy részét,mert ő szeretné kimosni :oops: :wink: A többit majd átviszem kocsival,hogy ne kelljen neki cipelnie..De azért kicsit rossz is volt válogatni,mert sajnáltam nagyon a sok szép csajos rucit,még majdnem sírtam is...de hát a hely meg kell...
A kórházba való hálóingeket is előszedtem,tök jó,hogy azokat nem kell venni..

Kép
Kép
tundi24

Nokiról :
Minden rendben van velük, 2 újjnyira kitágúlt már, de ennek ellenére hazaküldték ! Pénteken kell újra bemennie.....ha addig nem akarna kibújni Rékus !

Piroska
Sajnálom ezt a strepto dolgot :( , de azért ne hanyagolj minket !!

Mimi
Várjuk a képeket !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Jimbone
1 hét...jesszus ! :lol:

Madaran
Nagyon drukkolok Apukádnak !!

Nócika
Sok-sok erőt és kitartást kívánok Nektek !

Linácska
Ne aggódj, ha gond lenne, már ma behívtak volna !

Ildi
Köszi a híreket Kandiról !

Kandi
Várjuk, hogy jelentkezz !!....Veled vagyunk !!

Bim-bam
Jól hangzik ez a fánk...hű de éhes is lettem ! :lol:

Cscsi
Hol lehet ilyen jó kis járgányt venni ??

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok Mamik,

még én is 2in1, csak összesűrűsödött minden. Olvastalak benneteket, a jó kis főzéseket és a készülődéseket is. A szombattól én is tartottam, de végül csak pocsék éjszakám volt sok keményedéssel.
Lassan mi is összeállunk: párom megjött Somlóról, a lakással haladok, és Ákoska mintha türelemmel várná: Mami, ha megleszel mindennel, jövök! Hát még van 1-2 dolog, és ő néha kikopog nekem nagy vidáman, de a buksija már lent van, és jól vagyunk. Méhszáj zárt (volt pénteken a CTG-n), és már kezdünk izgulni.
Végül vettünk légzésfigyelőt is; sokat hezitáltunk rajta, de a párom nagyon ragaszkodott hozzá, és azóta is emlegeti, milyen jó, hogy megvan már: mi is az Angelcare-féle pelenkatárolóval akciózottat hoztuk el, jónak tűnik, már kipróbáltuk.
Most pakoltam be a bőröndöt, és remélem, hogy dacára annak, még mindig van 1-2 apróság, ami hiányzik, ennél kevesebbel is futottak már neki a nagy kalandnak, és sikerrel jártak, szóval menni fog!
Mindenkinek derűs és nyugodt utolsó heteket, napokat!!!
Ui. Én egy hatalmas adag cukkinis lecsót készítettem, éljen a nyár!

Kép
goldplast

Csilla nagyon jó a canga :P
Nekünk is van egy hasonló :P meg sima is és már az is 2 kerekű :P
lányok ennek a neve futóbicikli majd belejöttök :P van roller örület,futóbicikli,frédi-béni ...stb...Néha vagyonok :x

nállam is mükszik az anyucis oldal.

Köszi a hireket Rilla majd akkor biztosan ir ő is. :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Gyorsan bekukkantok... Villő ma nagyon nyűgös...semmi se jó neki :cry: :evil:

Mimi
Várjuk a beszámolót, a képeket!

Nócika
Kitartást nektek!

Ki lesz a következő? :wink:
Vendég

nekem müködik az anyuci.hu!

Kandi: Sok erőt, hogy átvészeljétek ezt az időszakot! Várunk nagyon!

baszus nem jut eszembe miket akartam és kinek írni! Úh, de hülye vagyok!

linácska: BIZTI MINDEN RENDBEN LESZ!

A vérvételemen találtam egy olyat, hogy Vvt süllyedési sebesség 40 mm/óra (5-18 ig jó)
Tudja valaki mit jelent ez, mert csak szerdán megyek a dokihoz és kicsit idegesít!
Amúgy minden tök jó, még a vasam is ! Sőt mindig vashiányos voltam és most tökéletes!

kovisziszka

Szia Ágota!

Biztos az idő miatt nyűgős a királylánykád!
Nekem a pocaklakom is feszeng! Semmi nem jó, se állni se ülni!
Én néha úgy érzem, hogy szeretnék következő lenni! :lol:

kovisziszka

Nah ideértem ma.
Mostam, főztem, vasaltam, sétáltam, de egy kis mensi jellegű fájdalmon kívűl nagy semmi :?
Holnap lehet nagytakarítok. 8)
Mai főzésem: borsóleves, tejszínes sült hal krumlipürével, tökfőzelék.
Ezt a túrófánkot én is kifogom próbálni, le is mentettem, meg a csirkecombokat is :lol: , nah meg a tésztát is, de azt majd csak ha megszültem.

Mandaran, nagyon sajnálom apukádat, és nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen vele.

Kandi, jó hogy életjelet adtál magadról. Mégegyszer részvétem, és várunk nagyon.

Nócika, de jó, hogy írtál, és kívánom, hogy minnél hamarabb hazamehessetek. Erős kislány ez a regi!

Mimi, de jó, hogy otthon vagytok, és végetért a "kalansós nyaralás"
Látod senki nem szűlt meg ahogy kérted, erre Te meg beelőztél jó sok mindenkit :lol: :lol: :lol:
Részletes beszámolóra én is nagyon kiváncsi vagyok, nah meg képekre jó sokra :lol:

Noki, hát ha hazaengedtek írhatnál, hogy mi is volt ez a kalandos kórházlátogatás. Most hogy vagy?

Linácska ne már, nagyon sajnálom, de biztos nem lehet olyan nagy a baj, ha csak holnapra kaptál időpontot. De jól tettet h felhívtad az urulógiát, így megnyugodtál kicsit remélem.

Itt most tökre befelhősödött, és kicsit húlt is a levegő.

Adri

Kép

Kép
irdab

Mire jó ez az anyuci.hu, amiről folyton írtok?

Kép
bikmakk

Linacska, sajnálom, hogy gondod van a veséddel, de reméljük, hogy végül nem lesz semmi komoly. Mindenesetre a bal oldalon feküdjél ezentúl....

Jimbone, akaratos ez a babácska, hogy nem akkor jön, amikor te szeretnéd, hanem amikor ő..... De reméljük, hogy már nem kell sokat várnod...

Noki, mesélj, mi volt!

Kovisziszka, az emelkedett süllyedés általában gyulladásra/fertőzésre utal, kivéve a terhességet, mert akkor normális, hogy kicsit magasabb. A 40 nekem ugyan még így is kicsit soknak tűnik, de ha semmi más értéked nem volt rossz, akkor nagyon valószínű, hogy ártalmatlan, és nem kell foglalkozni vele!

Dbea, azokat a praktikákat nem próbáltad, amit pár hete írt valaki ide a babanetre a baba befordulásához?

Bim-bam: köszi a túrófánk receptet! :)

Kép
bikmakk

Noki
Hogy vagy? Beszámolót várjuk....

Linácska
Ne rémísztgessél itt minket! :wink:
Vesegörcs :cry: :cry: :cry:
Én szeretném, ha Mili döntené el, hogy mikor születik meg. (rákérdeztem, itt megvárják a betöltött 42. hetet)

Piroska
Nyugi!!!
Itt nem is néznek ilyent se...

Lehet, hogy rossz a meglátásom, de én most úgy érzem, hogy sok vizsgálat azért van, hogy szegény kismamikat folyamatosan stresszeljék...
A terhességek, szülések nagy része teljesen normális módon lezajlik!!!
Erre kell inkább gondolni!!!!!!!!

Tündi
Főzés: gulyásleves, túrógombóc

Mimi
Hogy vagytok? Képek?

Madaran
Apukád :cry: :cry: :cry:

Nócika
Kitartást! Mielőbbi hazajutást kívánok!

Kandi
Gondolok rátok!

Cscsi
Milu is a tour-ra készül? :wink:

Ágota
Puszi Bömbikének!

Sissi???
Vendég

Nézzétek meg a tehenet... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

.....és igeeen! Bori, Anett és Jimbone: beléptetek a 10. hónapba!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
bikmakk

Sziasztok lányok!

Én is beköszönök, bár velünk az elmúlt két napban szerencsére semmi extra nem történt.

Szilvi, a Vvt süllyedésnél a plusz eltérés valóban gyulladásra utal, ahogy Bikmakk is írta -nekem 30 volt a legutóbbi vérvételnél, azért tudom. Nekem pl. a torkom volt begyulladva és a fehérvérsejtszámom is magasabb, mint kéne -ez szintén a gyulladás jele.

Piroska, ne keseredj el, az a lényeg, hogy diagnosztizálták a problémát és odafigyelnek rá! Meglásd, nem lesz semmi baja a babának! Remélem, meggondolod magad és gyakran benézel ide!! Fel a fejjel -már csak Hajnus miatt is!

Anna, kívánom, hogy Apukáddal kapcsolatban kedvező eredményre jussanak -írj majd, ha megtudsz valamit!

Mimi, jó, hogy otthon vagytok -várjuk babócáról a képeket :)!

Kép
angelita

[quote="earhart"]N írta:earhartézzétek meg a tehenet... :lol: :lol: :lol: :lol:

Hol :)?

Kép
angelita

[quote="angelita"] írta:angelita

Itt... bal oldalon... az az ugrálós tehén.... :wink:
Vendég

Sziasztok
Hazaengedtek, de nem értem ,hogy ezt hogy gondolták?!
Papíron még elméletileg bent vagyok!!!!!!!
Kissé nagyon émelygek és nem is vagyok jól.
A hasam alja annyira fáj,hogy 2x is megkérdeztem ,hogy biztosan haza kell jönnöm?
Tudjátok marhára tele volt a kórház és nem volt hely!
Egy olyan szobába kaptam helyet ahol napi 10eFt kéne fizetni.
Természetesen nekem nem kellett ,mert nem én kértem!
Viszont egy álom az a szoba.
Légkondi,tv,hűtő,és egy külön fürdőszoba ami nem egyszerűen tiszta.
Még az ápolók is kedvesebbek voltak!
A méhszájam nyitva,de a méhnyak az kemény....ez utóbbi mit jelent?
Kaptam egy infúziót ami 2.5 órán keresztül folyt belém(B6),de ugyan olyan rosszul voltam és kaptam egy savlekötő gyógyszert aminek a neve Zantac.
Na ettől jobban lettem,de most megint kezdődik minden elölről.
Barátnőmtől kaptam málnát amiből turmix lett....és tette be a kaput :( ez okozta a hányást, hasmenést!
Soha többet nem fogok inni ilyeneket :(
Doki azt mondta,hogy szigorúan feküdjek és pénteken menjek be reggel 7:30ra!
Nagyon valószínű,hogy akkor szülünk!

Köszi ,hogy drukkoltatok....és köszi Rilla,hogy értesítetted a csajokat ,hogy mi újság velem!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
noki&potyi

[quote="earhart"] írta:earhart
[quote="angelita"] írta:angelita

Itt... bal oldalon... az az ugrálós tehén.... :wink:

Most már látom :)!

Kép
angelita

Jimbone,
ha elmegyek, megnéztek volna ma is, csak magánrendelésre kaptam holnapra időpontot. Na ha nem magánra megyek, az úgy nézett volna ki, hogy Kadafalván van a háziorvosom (reggel voltam ott, de akkor még nem láttam a pisimet), oda el kell menni, aztán be Kecskemétre a rendelőbe, ott tuti fogadnak, de ki tudja mennyit kell várni, aztán külön UH-ra várni (kivéve, ha dolgozik a radiológus ismerősöm), aztán labor, aztán vissza a dokihoz..., szóval ráment volna a napom, a kutyushoz meg jönni kellett haza etetni. Ha meg mondjuk gáz van, és ügyeletre megyek, akkor ugye megint nem kell várni. De jó lesz ez holnap magánban, ott labor, UH, orvos mind egyben van.

Noki,
tuti, hogy szülsz pénteken??? Mert ha "csak" gyomorrontás, akkor addigra símán rendeződhet, nem?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csilla, a rántott gombát én is nagyon imádom! De a panírozása elveszi a kedvem a készítésétől :(

Tündi, a Decatlonban vettük a bicajt 14e-ért. A Corában láttuk 16-ért, de a Vaterá vannak 10-ért használtak is.

Lina, azóta nem fáj?
Vendég

Cscsi,
nem fáj egyátalán. Ha nem pisilek anyunál, és nem látom, hogy mi jön belőlem, én holt nyugodt vagyok, hogy ennyi volt. Aztán lehet, hogy tényleg ennyi volt, és csak átmenetileg nyomott el valamit Levi. Holnap már okosabb leszek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Noki,hát el tudom képzelni azt a szobát...na de 10ezerért? :roll: És aki annyira nagyon rosszul van,azt hova teszik????
Pénteken akkor megérkezik Réka baba :) De jó :)

Lina,reméljük csak Levi ficánkolt rossz helyre!!!!!

Cscsi,köszi az infót! :) Én is nézegettem most a neten,még fából is,és van olyan is ami 50-60ezer ft :roll: És Milu "hajtja" rendesen?Luca a kismotorjával is úgy megy,mintha menne rendesen.

Kata,elsőnek én sem tudtam milyen tehénkéről beszélsz :wink: Keresgéltem,hogy te tettél-e fel vmit?Apusotok szereti a magyar kajcsikat?

Adri,akkor ma kirobbanó formában voltál :wink:

Ágota,biztosan ma rossz napja van bömbike kisasszonyságnak!Reméljük holnap már jobb napotok lesz!

Kép
Kép
tundi24

[quote="bikmakk"]. írta:bikmakk....és igeeen! Bori, Anett és Jimbone: beléptetek a 10. hónapba!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Hát ez az!
Ez már (elvileg) a mi hetünk, mindjárt itt van az a vasárnap!
De nekem inkább a rákövetkező vasárnap a szimpi! 8)

Ma nekem is mászkálós napom volt: reggel a kórházban kezdtem nst-n (nekem is kb. 40 perces volt, viszont sajnos nem fekve, hanem ülve). Minden OK, 1-2 laza összehúzódás. Aztán bevittem a táppénzes papírokat a munkahelyemre. Jó volt bemenni, örültem! Kb. 20 emberrel kellett bájcsevegnem, de mindenki olyan rendes és kedves és aranyos volt, hogy feltöltődtem sok-sok pozitív energiával. És sokan mondták azt, hogy még nincs lent a hasam és szerintük még nem fogok a héten szülni - ennek is nagyon örültem.
A héten még 1x kell mennem nst-re - még nem tudom, melyik nap legyen... Vagy szerda, vagy péntek a szimpi, mert akkor ügyeletes a dokim, jó lenne vele "összefutni".

Piroska - ne keseredj el ennyire, tényleg nem olyan vészes ez a dolog. De ha úgy érzed, jobb, ha net-mentes napokat tartasz, azt is megértem. Mi drukkolunk Nektek!

Kandi - kitartást Nektek is, meg párodnak is csütörtökre! Jó, hogy jelentkeztél.

Madaran - drukkolok én is Apukádnak! Előre ne keseredj el, lehet, hogy nincs is nagy baj!!!

Noki - jobbulást Nektek is! Tényleg furcsa, hogy hazaengedtek - de hát csak tapasztaltabbak, biztos sok ilyet láttak már. Ha addig nem történik semmi, akkor drukkolok péntekre!

Linácska, Neked is drukk holnap estére. Azért az jó, hogy most már nem érzel semmit!

Hú, most ennyire futotta az erőmből. Bocs a többiektől, akiket kihagytam! :oops: Holnap bepótlok mindent!
Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
hmbori

Annyira szarul vagyok....
Hányingerem van :(
Ettem pirítóst, meg folyamatosan kekszet!
Ennél többet nem tudok tenni.....ha lenne infúzióm akkor magamba bökném most :oops:
Tudtok valami jó dolgot ajánlani.....ami igen hatásos gyomorrontásra?

Jövőhéten szabira megy a dokim és szerintem ha nem 100% a pénteki szülés akkor 90%!
Természetesen nem tudom ,hogy mit jelent az ,hogy a méhszájam nagyon tág ,de a méhnyakam meg kemény és feszes?!
Fogalmam sincs ,hogy mikor indulna be a szülésem,de ahogy elnéztem a doki arckifejezését.....hááát.....majdhogynem azt mondta,hogy tartsam vissza péntekig :shock:

Kép
noki&potyi

Tündi, Milunak muszáj letennie a fenekét az ülésre, mert különben nem ér le a lába. De nagyon ügyesen hajtja! Aprókat lépeget, és közben figyeli a lábát (nagyon koncentrál :lol: ), mert bizony egyensúlyban kell tartania a két kereket. De látszik, hogy élvezi nagyon! A motort imádta, azt már nagyon profin hajtotta, ezért mertünk neki ilyet venni. De persze előtte kipróbáltuk a Corában, hogy érdekli -e, ráül -e...
Megmondom őszintén nem biztos, hogy megvettem volna (az apja az aki komoly gépparkot vásárolt össze neki), de dicsérik, és élvezi. Kell ennél több egy ellágyult szívű szülőnek? :wink:
A fejvédő meg külön tetszik neki, a lakásban is ezzel rohangál :lol: :lol: :lol:

Viszont segítsetek nekem székrekedés ügyben! Jó kemény a kaki, és nehezen jön ki (talán fáj is neki?) inkább visszatartja :( Mit csináljak???? Itatom, mint egy tevét, szilvát nem eszik, vegyek beöntő szettet? Úgy sajnálom, felébredt az alvásból is, hogy kakilnia kell de persze nem sikerült :(((((
Vendég

Sziasztol Lányok!

Én is élek még és 2in1 vagyok de már pakolok át a másik házba majd teszek fel képet a gyerekszobákról ha időm engedi.

Csilla: glicerines végbélkúp, egy felet tegyél fel Milunak meg lesz a hatás. Nálunk is szokott ilyen lenni egy felnőtt is megirigyelné néha amit Jázminom is produkál.

Szépek a babák,

Nóci: kitartás neked de jó hír hogy jobban van Regi.

Mimi majd kérünk szüléstörténetet.

Angelita: Sajnálom az esést, nekem még mindíg látszik kicsit.

Remélem mindenki jól van.

Vigyázzatok Magatokra!

Piroska: Ne keseredj el szerencse, hogy időben vették észre és van rá gyógymód és a kicsikéd bizti nem fogja elkapni.

Puszi
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Cscsi
a barátnőm kislánya volt ilyen visszatartós, egyszer kórházba is került, mert négy napig nem volt széklet, aztán a kórházban még 3 nap volt, mire kiszedték, még a beöntés sem használt. Ő levolac szirupot kap, meg Activia búzakorpával.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Noki!

Kortyonként igyad a vizet, kekszet csak háztartásit és azt is falatonként. Teljen 15 perc a 2 keksz között legalább.
nikó

Köszi a drukkokat, ma nem csináltak semmit apuval, kapott beutalót, talán pénteken. Nincs jól, de nagyon optimista...

Lina :lol: :lol: Remélem, jobb már, gondolom a görcs iszonyat fájhatott is?? Holnap mész akkor megnézetni?? Nálunk nézték múltkori uh-n az én vesémet is, még csodálkoztam is , hogy mi a sz@rnak?? ezek szerint nem véletlenül...

Noki :lol: :lol: én is csodálkozuom, hogy hazaengedtek, 2 ujjnyira nyitva :shock: :shock: :?: :?: helyhiány miatt?? Nem vagyok nagy szakértő, de gyomorrontásra a legjobb a diéta. és rengeteg folyadék, lehetőleg tea v. szénsavmentes ásványvíz... Kitartás!!!! Péntekig még próbálj sokat-sokat pihenni!!!

Kandi :lol: De jó, hogy bejelentkeztél... Gyere majd, ha erőd engedi!

Bim-bam :lol: fánkos recept mentve :lol: :lol:

ja, és voltak du. a redőnyösök :wink: :wink: kb 10 perc alatt készen is volt. Hála az égnek. Úghogy utána gyorsan meg is pucoltuk apival, még én is mostam egy uccsó bébiruha adagot (mindig kapunk egy-egy ismerőstől, már nem nagyon fér a szekrénybe sem :roll: :roll: , de hát inkább legyen miből válogatni)

Mimi, Ágota, Sissi :lol: :lol: :lol: :lol: De jó nektek már otthon!!!

Nócika :lol: Kitartás!!! Mindig viszed be a lefejt tejet, és TE adod Neki? Mennyit lehetsz Vele napközben? Mennyit tudsz fejni??

Kata :lol: sztem is túlhajtott itt az egész...
Fűtés megoldva??? egyébként a hősugárzót én is hajtom még. Mindenképpen szeretnék.

Tündi :lol: :lol: Zsigi ma egész nap ficánkolt, rengeteget feszült is. néha én sem tudom, mi a jobb feküdni v. ülni. Leginkább semmi. Ma még vettem be magnéziumot, de már nagyon azt sem kéne, nem?

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!

Ma délelőtt csak olvasni tudtalak bennetek.majd apa jött és az övé lett a gép.

Maradan.továbbra is mennek a drukkok apudnak.

Kandi:neked is kitartást és ha lesz erőd várunk vissza!!

Mimi:örülök,hogy már otthon vagy ha lesz időd majd irj.

Már akartam irni,hogy nekem nyugpdtan küldhettek sms-t ha van vmi.Mivel főleg még itthon vagyunk.
Ma voltunk először kinnt bkocsival elvileg 15 percre terveztük de kb 30 perc lett belőle.
Most már minden nap szeretném ememlni az adagot mivel igy többet tudok majd a játszin lenni Márkkal.

Noki:remélem már jobban vagy.A helyhiány egyáltalán nem lep meg mivel az utcsó napon azokat az anyukákat akiknek a pic-en volt ababájuk felvitték a 2. emeletre a nőgyógyi osztályra.

Lina:remélem nincs komoly baj a veséddel és adoki is ezt fogja látni.
Vendég

Sziasztok,

megyünk szüklni, elfolyt a víz, Apa majd ír nektek

Andi

Kép
danidaniel

[quote="danidaniel"]S írta:danidanielziasztok,

megyünk szüklni, elfolyt a víz, Apa majd ír nektek

Andi

Sziasztok,

Bence 3 óra 56perckor megszületett 3 kilóval és 55 centivel.
Annyian szültek, ráadásul mind fiúcskákat hogy elfogyott a kék takaró ezért vagyunk rózsaszínben :)
Kép

Kép
Kép
zsofiapu

Danidaniel,
mennek a nagy drukkok, de gondolom már babázol :lol:

Noki,
elfelejtettem neked írni, hogy mikor Lili most márciusban kórházban volt, és 4 óra alatt kiszáradt, akkor neki kikervert lehűtött kólát kellett volna innia. De csak a rendes piros Coca-Cólát. Mert van benne egy csomó cukor, meg bármi baci van a gyomrában, azt kiöli. Ezt már a barátnőm gyerekének is ajánlotta a gyerekorvos anno.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na egyszerre írtunk...

Zsófiapu,
sok szeretettel gratulálok Bencéhez!!! Elég gyors szülés volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Andi, Zsófiapu
Sok szeretettel gratulálok!
Nagyon édes Bence! Rózsaszín takaró... azért biztosan nem lesz nemiidentitás zavara :wink:

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Micsoda hírekre ébredünk! Hatalmas gratuláció Andinak és Zsófiapunak, Bencéhez nagyon helyes kislegény.

Kép
Kép
beusmimi

Jó reggelt, sziasztok!

Közkívánatra újra itt vagyok :lol:

Először is szeretnék gratulálni Bence babához Andinak és Zsofiapunak, nagyon szép a babátok még rózsaszínben is!

Na, tegnap este dokinál: mivel bejött velem apa is a rendelőbe így kénytelen volt elmagyarázni a doki ezt az egész bacit. (nem is gondoltam volna hogy a dokim ennyire invitálni fogja apát hogy jöjjön ő is be, azt hittem hogy majd kizavarja, de nem baj mert a férjem most jobb véleménnyel van a dokimról)
A lényeg hogy továbbra is szednem kell antit most éppen Maripen Extrát kell beszednem 2 dobozzal az 1 doboz Aktil duo után és továbbra is kell a Candibene minden nap.

És amiket leírtam tényleg igazak, apa is elkaphatja ha! gyengébb az immunrendszere, nála viszont tünetként prosztata gyulladás léphet fel, amire azt mondta doki hogy garantáltan észre fogja venni :wink: Valószínű hogy még nem fertőztem meg mivel utoljára a terhességem elején voltunk úgy együtt és akkor valószínű hogy még nem volt bacim.

Összességégben megnyugtatott a doki és azt tanácsolta hogy többet ne olvassak utána az interneten a dolgoknak mert ez a legrosszabb.
A szülés nálunk úgy fog zajlani hogy aug. 4-ig mindenféleképpen mert a dokim 6-tól szabin van, lehet hogy indított lesz
:?:

Noki: Kitartást péntekig, de visszatartani úgysem lehet, ha jönni akar a baba úgyis jönni fog. Elég durva hogy csak így hazaküldtek!

Most nagyon nem kedvelem a kórházakat, tegnap mesélte anyám hogy az egyik rokonom is itt szült Cegléden tavaly és azt mondták neki hogy hozasson be valakivel cumisüveget a babának mert ha nem akkor nem tudnak neki enni adni. Én idáig úgy tudtam hogy itt pohárból etetik a babákat és amikor hugom született neki is kanállal adtak enni.

Majd még jelentkezem :lol:
Vendég

Sziasztok!

Zsofiapu:

Hatalmas nagy gratuláció az egész családnak. Jó egészséget kívánok nektek. Nagyon édes Marci.

Noki:

Jobban vagy? Azt elfelejtettem írni, hogy szénsav mentes ásványvizet igyál. Én a Jana bébit szoktam ilyenkor vagy valamilyen más babavizet. Vannak benne hasznos ásványi anyagok. Ha víz benned marad jöhet a keksz, de óvatosan.

Madaran:

Nagyon szorítok, hogy ne legyen nagy baj apukáddal.

Hát én azt hittem milyen jó lesz ha lehül a levegő. A front óta elég pocsékul voltam. Keményedés , szurkálódás talán ma jobb kicsit. Grétike nagyon aktív, tök sokat mocorog.

Vesetágulat:
Nekem a terhesség eleje óta megvan és nem is kicsi. Eddig nem okozott nagyobb gubancot szerencsére. Szinte mindíg a ball felemen fekszek, nagyon sokat iszok, és ha fájna akkor meg lógatom a pocimat egy picit.
nikó

Andi, gratulálok Bence babához!!!! Úgy látom nem kínzott meg nagyon, gyorsan kibújt :) Én is ilyen szülést szeretnék...
Köszönjük apukának a bejelentkezést.
Vendég

Sziasztok
Andi
Nagyon Gratulálok Bencéhez :D
Gyönyörű baba :D

Remélem nekem is ilyen gyors szülésem lesz :D

Köszi a segítségeket mindenkinek a hasmenéses, hányásos bajaimra!
Teát ittam egész este....sok sok cukorral és pirítóst ettem.
Nehezen ,de el is tudtam aludni és végre nem csak 3-4 órát aludtam!
A gyomrom kezd jobb lenni és a hasam alja sem fáj már annyira.
Apa börtönőrt játszik....... :shock:
Képzeljétek, csak wc-re mehetek ki :( Olyan rossz,hogy fel sem kelhetek :(
húúúúúú,de messze van péntek?!

Kép
noki&potyi

Andi és Zsófiapu - gratulálunk a gyönyörű Bencéhez ! Nagyon-nagyon sok egészséget és sok tejcit és boldogságot kívánunk !!!
Nagyon gyors volt, éjfélkor még írt Andi és már 4-kor meg is lett Bence? Hát nem semmi ! És még képet is kaptunk ! Nagyon szép kisfiú ! Vigyázzatok egymásra ![/b]

anettoo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?