Bikkmakk,sajnos én sem vagyok a fánksütés nagymestere.Rászoktam bízni apára,mert a civil szakmája cukrász,így tud csinálni ezt-azt
Nócika,örülök,hogy írtál nekünk is egy kicsit.Regi baba nagyon erős és minden rendben lesz vele!!!!Mennek a drukkok,hogy minél előbb hazavihessétek!!!
Lina,reméljük holnap csupa megnyugtató dolgot fog mondani a doki!!!!De erről még nem is hallottam,hogy anyánál is lehet ilyen gond
Kandi,továbbra is sok erőt!!!várunk vissza!!!!
Bim-bam,rántott gomba...hm...de finom is az,és milyen régen ettem
Cscsi,nagyon tetszik Milu járgánya
Láttam már ilyet egyszer egy kislánynál és nekem nagyon bejött.Megkérdezhetem hol vettétek és mennyiért?Én még nem vettem meg Lucának a kistesó ajándékát,mert én is rögötn odaadnám
Anett,neked is már csak pár napod van
Tarts ki
Dbea,én nem főztem ki a kisruhákat így nem tudok ebben segíteni
Az anyuci.hu-n én is gondoltam,hogy regisztrálok,de még nem jutottam el odáig...Próbáltál esetleg mégegy regisztrációt?
Ildi,én is tölötöttem most a szopipárnába,de még vennem kell,mert ez maradék töltet volt,és még így nem az igazi.
Na,kiválogattam Luca rucijait,szétszortíroztam,kinek mit adok,és mi az ami jó lesz Zsombinak.Azért volt benne jó pár ami jó lesz!
Mama el is vitte egy részét,mert ő szeretné kimosni
A többit majd átviszem kocsival,hogy ne kelljen neki cipelnie..De azért kicsit rossz is volt válogatni,mert sajnáltam nagyon a sok szép csajos rucit,még majdnem sírtam is...de hát a hely meg kell...
A kórházba való hálóingeket is előszedtem,tök jó,hogy azokat nem kell venni..