Peti mai napja:
Levették a gipszet a bal karjáról!!Elég furin néz ki neki...
A jobb karjában lemezek vannak beültetve,az a karja tök széles, a bal karjában nincsenek lemezek így az látványosan vékonyabb,és a csontok,mármint a csuklótól az ujjak irányában amik minden embernél látszódnak,az nála nem...Furi...
Mai RTG megvolt,bár az eredményéről még semmit sem tudunk.És mozgatta nekem a bal karját mert kérdeztem,hogy még mindig olyan jól megy-e neki,és sokkal erősebben tudja már lefele nyomni a kezemet,érezhetően nőtt az erő a karjában.
Jobbra-balra,balról-jobbra tudja mozgatni,de lentről felfelé még mindig nem.
És továbbra is csak vállból mozog,a könyökét szintén nem tudja még mindig mozdítani.De a gyógytornásza szerint szépen alakul a karja...
Múlt héten kezdtek el együtt dolgozni,akkor az izomerejét 10-es skálán 0-ra értékelte a tornász,és tegnap beszéltek erről már 10-es skálán 2-es!!!1 hét alatt.
A tornász ezt jó eredménynek tartja.
És ma már a reggelijét,ebédjét,és vacsiját is ágy szélére kiülve ette meg!!!
Vacsiját akkor ette mikor bent voltam,és láttam ahogy felült!!!Mert hogy egyedül ült fel,nem kellett benne segítsek.Annyit kellett csak,hogy a sámlit a talpai alá tenni,meg a lábát a bal oldalit kicsit megemelni,hogy a bőrpótlását ne húzza végig a lepedőn.A többit teljesen saját erejéből csinálta!
És valóban semmi rosszullét nem volt,a lába fájdul meg egy idő után és azért nem bírja tovább.Kis ügyesem.
Blankust is bevittem délben hozzá,és megint édes volt,bár kicsit inaktívabb,de azért mosolygott apára,beszélt hozzá.
Sőt a szobatársával is haverkodott apának.
És kaptam jó nagy öleléseket hatalmasakat apától!!
Nagyon nagyon kellettek már,jól estek!
Hát ennyi...Bőven hosszú is lettem...
Bocsi.