Új privát üzeneted érkezett!

Ja! Hol számoltátok ki, hogy mekkorák lesznek a gyerekek?? Ez engem is érdekelne nagyon. Bár már most úgy tűnik (de szerintem ez majdnem minden családban így van), hogy Norbi magasabb lesz Levinél.

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Reni: én a www.anyuci.hu oldalon találtam ilyen kalkulátort,nem tudom a többiek merre nézték...

Kép

Kép
mezsó
 
 


Reni: köszi :wink: A fél kézzel felülős sztorit könnyezted meg?Amikor a hátát akartam bekenni,és vártam hogy oldalra forduljon erre felült félig meddig és magától? :) Hát igen ő az én kis hősöm,és rettentő ügyes,nagyon akarja a gyógyulását!!! 8)

Kép

Kép
mezsó
 
 

 
 

Amúgy szegényem már stresszel a hétfőtől amikor a gyógytornásszal megpróbálnak teljesen kiülni az ágy szélére...Fél hogy elájul vagy hirtelen rosszul lesz. :roll: :cry: Annyira akarja hogy már szinte fél a kudarctól.Pedig benne van hogy rosszul legyen...

Kép

Kép
mezsó
 
 


Köszi
Igen, arra gondoltam. Hogy meglepett téged vele. Annyira éédes :)
Azt hiszem, érthető, hogy stresszel, de eddig mindent annyira ügyesen, erősen átvészelt, hogy szerintem nem kéne emiatt aggódnia. Olyan régen fekszik, tök normális, ha beszédül.

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Rennye, én is ott számoltam ki ahol Mezsó. :D

anitapo20
 
 


Reni: ugye milyen édes? :oops: 8) Én annyira de annyira de annyira SZERETEM,hogy már szavakat se találok rá./De most "haragszok" rá mert,annyit beszélt ma a balesetéről mikor bent voltam,hogy mit érzett mikor csattant,milyen volt mikor be volt szorulva,hogy bakker a lelkem csak odavezérelt a lánglovagok.hu oldalra és megint megnéztem a képeket a balesetről. :cry: :cry: Vessek magamra. :cry: /

Kép

Kép
mezsó
 
 


regisztrálva vagytok az anyui.hu-n? akkor jelöljetek beeee :)

Ernst-Kapusi Bea :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


beo: én csak regeltem valamelyik nap,mert kaptam egy e-mail-t hogy van ez az oldal,de még nem nagyon néztem szét se...Először meg kell ismerkednem vele...Ha ezen túl vagyok,akkor jelölök. :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Beo, én már bejelöltelek! :D

anitapo20
 
 


Sziasztok kevinem nagyon nyügi jön a foga és köhög szürcsög.Voltunk dokinál is.Most nemtudok jönni majd este benézek.Puszi mindenkinek.

Évi már nem is jön?? :cry: :cry: :cry:

000kata
 
 


Sziasztok!

Rég jártam erre!Nem nagyon vagyok,gép közelbe,mióta a Kristóf,kúszik-mászik!Már kint van 4 fogunk,és a babykoppa csak úgy kotor!:)Úgy nézz ki hogy,decemberbe esküvő,úgy hogy most szaladgálunk össze-vissza!
Remélem mindenki jól van és a kicsik is!Majd még benézek!Sok puszi mindenkinek!

Kép
alexa116
 
 


bemásolom a blogról, mert rohanok bocsi:

Balázs rájött, h fel tudja emelni a fejét. :) 11től 2ig aludt, és azt hallom sikoltozik :) (mert már sírni is sikítva kezd) rohanok be, biztos baja van, erre magasan fent a feje és nézi a fejvédőt :D én meg sírok, h az én kis lusta fiam végre felemelte azt a nagy tök fejét :) gyorsan hívtam apát, nagyit... olyan boldog vagyok. Persze még nem megy mindig, nem is erőltetem, de amikor nagyon küzd az ölemben, és érzem tele van energiával, leteszem és erőlködik. Kissé össze kell még húzzam a kezét, be a teste mellé, de olyan szép magasra emeli, és tartja. :,) akartam képet is de a telcsim lemerült, az elem-aksik is :D de ígérem lesz :)

sikoltozás :) csúcs. imádom, olyan kismanósan. nem mint egy felnőtt, olyan kis nyávogós. :) lesz videó is :)

ma nagyon sétáltunk, ettünk fagyit. Egyre többet van el a pihi székben, a babakocsiban, sőőt már le lehet fektetni is napközben, persze foglalkozni kell vele, de most észrevehetően kevesebbet sír.

Anya ma meg is jegyezte milyen szép rend és tisztaság van nálunk. Balázs jól viselkedik, van időm enni, pakolni, mosogatni SŐŐŐŐT alszik is nagyokat. Persze most elkiabáltam és holnap nem fog de ezt el kellett mondanom Nektek.

Holnaphoz egy hét és 3! hónapos lesz... el sem hiszem. Ül, gügyög, sikongat, emeli a fejét, beszélget, röhög... nemsokára azt veszem észre felnőtt...

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Alexa!

Üdv újra itt!Gyerer gyakrabban és mesélj!!na meg képet is kérünk!!!

Beo!
Mi pénteken leszünk 3 hósak!!!Már alig várom!!!Olyan nagy már,kis okos mazsolám :oops: :lol: Nekünk a legújabb h felfedezi a kezét!!Kezdi nézni!!!!És mindenbe belekapaszkodik...reggel megfogta a kiskanalat ami a pelenkázó lap szélén volt(azzal adtam neki a gripe watert)szóval megfogta és hozzámvágta 8) épp elkaptam :) :)

Mezsó!
Lenne egy kérdésem a bloghoz...hogy tudok én is vmi egyedi hátteret betölteni?Tudsz ebben segíteni?

Petinek sikerült felülni????

annus11
 
 


Sziasztok!

vagyok csak most car a kedvem,blogba beírtam,nem másolok,lessétek meg az okát...Blanka is nyűg,nincs türelmem most hozzá se,legszívesebben elbújnék valahová ahol nem talál meg senki sem.

Beo: Gratula Balázsnak a buksi emeléshez!!!

Kata: kitartást a fogzás miatti nyűghöz!

Évi már nekem is hiányzik!Én is agyaltam már rajta hogy mostmár nem is fog jönni???Pedig annyira szerettem a hsz-it is! :cry:

Annus:
kérdésedet nem feledem,ma még ígérem válaszolok rá,csak most le kell higgadjak...Blogos kérdésedre értem ezt.Peti felült ma igen! :wink: Úgy 5-6 percig bírta!!A lábai lógtak az ágy mellett,kis székre voltak rátéve.Nem is volt rosszul sem,csak azért fektették vissza,mert már kékült az ajka,és szűrkült a feje...De ő nem érzett rosszullétet.És a gyógytornász azt mondta,hogy mostmár minden nap fel fognak ülni,hogy szokja!

Kép

Kép
mezsó
 
 


Annus: http://noritascrap.blogspot.com/

itt vannak jó kis blogspot-os hátterek, fejlécek, le is van írva h kell beállítani! nagyon egyszerű, a fotós blogunk is ilyen :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Sziasztok!

Gondoltam, bekukkantok a topikba, mert azthiszem, beillek ide! Novemberben leszek 20 éves, most van egy 14 hónapos kislányom, és most 8 hetes terhes vagyok, csak nem biztos hogy megtartjuk, mert.. na, hosszú, de leírom :P --> szóval kb. 2-3 hete csináltam egy tesztet, mert elmaradt a mens., de negatív lett. Aztán erre 1 héttel mellkas röntgenen voltam, és mivel úgy tudtam, nem vagyok terhes, el mertem menni, és nem kaptam ólomköpenyt sem meg semmit (ami amúgy fura...). De ez nem túl egészséges, főleg ilyen fiatal terhességnél. És tegnap csináltam megint tesztet, mert már 4-5 napja minden reggel hányingerem volt, és nagyon kívántam a savanyúkáposztát, ami legutóbb akkor volt, mikor Julcsit vártam... Úgyhogy most kicsit bizonytalanok vagyunk, de egy másik topikban írta valaki, hogy ő 4 hetes terhesen volt röntgenen és semmi baj nem lett, meg szerdán megyünk védőnőhöz, dokihoz, ilyesmi, és nagyon remélem megtarthajuk a babát.

Hű, bocsi hogy már kezdetnek ennyisokat írtam, remélem befogadtok a topikba, mert látom, már egy jól összeszokott csapat vagytok, így visszaolvasva!

Minden jót mindenkinek :)

Eszter

elrenor
 
 


Beo!
Köszi!Meg is csináltam!!!Majd nézd meg!!!

Mezsó!
Írtam a blogodba!!

Eszter!
Üdv itt!!Nagyon szép a pici lányod!!!Remélem h a tesóval se lesz baj,sajna ebben a témában nem tudok infóval szolgálni,de reméljük a legjobbakat!!!!Majd mesélj h mit mondott a doki!!!

annus11
 
 


nagyon jó lett Annus.

Eszter üdv itt, remélem nem lesz semmi gond!

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Annus: na megelőzött beo... :wink: Amúgy a norita féle blog címet tuti tőlem leste. :lol: :lol: Kecskeméti a lány,és ismerem már másik fórumról,és taliztunk is már. :) Amúgy az ő blogjában a bloglistában van olyan hogy csigamama sablonjai,ott is találsz tuti blogháttereket. 8) Ami most nekem kint van azt én is csigamamától szedtem. :wink: Tudom hogy írtál,itt is köszi szépen! :) Blogban olvashatod a válaszomat!!

Eszter: üdvözlet köztünk! Szerintem bizton állíthatom,hogy minden új tagnak örülünk! :wink: Gyere sokat!!! :) Pici lányod tényleg szépséges,majd teszel nagyobb képet is róla? Drukkolok a mostani pocaklakódhoz,és szorítok szerdára!Majd gyere feltétlen a hírekkel.Én védőnő vagyok jelentem alássan... :oops: 8) :wink: És nem belekotyogni akarok,de én bízom benne hogy a mellkas RTG-től semmi gond nincsen odalent a hasadban,mert hát úgy gondolom a RTG az célzott sugárzás,és a mellkasodat vették célpontba,tehát szerintem nagyon minimális az a sugárzás amit a babád kaphatott.De lehet hogy semmi sem.Szerintem.Egy biztos,hogy a nőgyógyász és az UH egyértelműen meg tudja majd a választ adni nektek arra hogy a pocaklakóval rendbe van-e minden!!!Nagyon szorítok nektek!

Kép

Kép
mezsó
 
 


Eszter, üdv itt köztünk! :D
Gyere majd a hírekkel és remélem semmi gond nem lesz!

anitapo20
 
 


Na és akkor essék pár szó apa mai állapotáról. :wink:

Leszedték a kötéseket a lábáról,minden sebe,bőrpótlása szabadon van!!! :) Ez öröm is egyben hogy eddig eljutottunk már,de kicsit horrorisztikus mert igazából most döbbentem le nagyon,hogy tényleg valóban mekkora lehetett a baj ott június 24-én...A bal lábszárán,a belső oldalon,egy hihetetlen nagy tojás alakú lyuk van,talptól térdig,és kb.1cm mély árok van az ép bőr,és a bőrpótlás között... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Nagyon durva. :shock: :shock: És azt mondja Peti,hogy azt mondták az orvosok hogy az az árok ott már úgy is fog maradni,mert onnan hús hiányzik neki,meg izom meg ilyenek... :shock: Nem semmi... :shock: De még jó hogy meg tudták menteni a lábát neki. :roll: A combjáról ahonnan a bőrt nyúzták le,azt is most láttam először kötés nélkül,az nem olyan durva. :) Holnap leveszik a bal karjáról a gipszet!! :D Végleg! :D És mozgatja önállóan a bal keze ujjait! :D :D Nem olyan fürgén,de mozgatja!!Eddig ez sem ment!És már nem fáj neki ha kiegyenesítik a bal ujjait!!Eddig fájt!És a legnagyobb hírt a felülésről már fentebb leírtam! :wink: :wink: :wink: Szóval ezek a nagy újságok mára! :wink: Holnap kontroll RTG vizsgálat vár Petire,tetőtől talpig!!!Kíváncsi leszek az eredményre.

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó!

Ezek szupi hírek!!!

Amúgy végül nem onnan szedtem a hátteret,hanem egy másik oldalról amit a linkek közt találtam!!!!De annyi van mindenfelé,hogy én naponta cserélgetni fogom!Úgy tetszik mind!!!!!! :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Köszi az üdvözléseket, és mezsó, neked meg köszi, amit írtál, nagyin megnyugtattál! (jó, nem teljesen, azt majd a doki meg az UH, remélem)! És jobbulást kívánok "apának" :)
http://julcsialbum.try.hu itt vannak újabb képek Julcsiról, de a legújabb is már kb 3 hónapos, és nincsenek (még) sorrendben, de majd töltök újakat és elrendezem az összeset ha lesz időm.
Na, megyek "dolgozni", szép napot nektek!

elrenor
 
 


Mezsó: szupi :) és igen Tőled lestem :)

Annus: én is így vagyok vele :)

Mi ma reggel 6kor keltünk, szopi, és jött anyukám elvitt a fodrászhoz. Nem mertem Balit itthon hagyni apával, mert mostanság eléggé kiszámíthatatlan reggelente, így együtt mentünk, és türelmes férfiként megvárt minket. gyorsan megmostak levágtak minket, végig figyelt, tetszett neki a sok öregasszony, meg a fények-hangok. de hazafelé a kocsiban bealudt, most is szunyál

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Beo!
Én ma megyek fodrászhoz...4re!Izusra apa vigyáz...hát meglátjuk!Elméletileg előtte meg tudom szoptatni...Itt leszek 1 percre az utcában,de melír lesz...az meg legalább 2 óra....tej van a hűtőben,de nem tudom h üvegből és apától elfogadja e...bár amilyen bélpoklos tuti megeszi! :wink: De szerintem visszaérek addigra :wink: Előtte még fürcsi is lesz!
Majd dobj képet a frizkódról!

annus11
 
 


Mezso:ürülök ezek nagyon jó hirek :lol:

Elrenor:üdv itt nállunk.Édesek a képek.

Mi jobban vagyunk egy picit tegnap sokat aludt Kevin gondolom a kúptól.Az éjszakánk már jobb volt.de köhög egyre jobban Kevin gyogyot meg nem is kaptunk rá csak fenistil cseppet és orrcseppet.

000kata
 
 


Sziasztok!

Annus:Többször próbálok majd jönni,csak mostanába nem vagyunk sokat itthon!Decemberben úgy nézz hogy csütörtökön megyünk bejelentkezni,az anyakönyv vezetőhöz,,addig meg intézzük az éttermet,meg mindent!
A Kristóf,már áll,ül,ha fogom a kezét totyog és babykompba is elég gyorsan megy!:)Megpróbálok feltení pár képet!
Annus hogy csináltad azt a képes vonalzót?
Vagy hol?Mert én is szeretnék olyat

Na mindegy puszika

Kép
alexa116
 
 


M?solat (6) - DSC... Apucival[/img]

Kép
alexa116
 
 


Lányok nem jeleniti meg a képet! nem tudom mi van ezel a géppel!Bocsi! :oops:

Kép
alexa116
 
 


Lányok köszi hogy velem együtt örültök a híreknek apáról. :wink:

Eszter: örülök,hogy valamennyire meg tudtalak nyugtatni! :) Hát holnap már szerda,remélem az orvosod meg teljesen megnyugtat!!!Apát ne tedd idézőjelbe,mert nem idézőjeles apa,hanem tényleg Blankus apukája akiről írok. :wink: :wink: Szóval nem idézőjeles. :) Köszi. :)

Kép

Kép
mezsó
 
 


nem pánikolok nem nem....

Balázs most csak 130grammot hízott...

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Ja lányok(beo,annus) tök jó nektek hogy eljuttok fodrászhoz!!Én már de rég készülök menni...nekem is kicsit vágni kellene belőle,meg melír kéne de nagyon már.De eddig se jutottam el,most aztán pláne nem bírok...Még kozmetikushoz is hetek óta készülök...Lassan zacskót kéne a fejemre húzni olyan ronda. :cry: :oops:

Kép

Kép
mezsó
 
 


beo: ne is pánikolj!!!Én javasolnám neked,hogy pár nap erejéig térj vissza a kajcsik utáni mérlegelésre,hogy megtudd az adagja annyi-e mint rég.Az sem mindegy,mert ha kevesebbel is beéri,akkor ne csodálkozzunk,hogy nem hízik olyan ütemben.

Kép

Kép
mezsó
 
 


Beo!
Szerintem nem rossz a 130!!!Tök meleg van,biztos kiizzadt!Semmi baja Balázsnak!!!Nekem volt h csak 90got hízott amikor taknyos volt!Amúgy a lényeg h hízzon!!!Nem kell minden héten ugyan annyit híznia!!!!

Alexa!
Ha rányomsz az enyémre akkor felhozza az oldalt ahol csináltam.Ott meg le van írva minden!!!

annus11
 
 


sziasztk
mi ki nyaraltuk magunkat :)
Vikiék tegnap haza mehettek. Alex nagy fekete hajú baba és tiszta a nyja.ha lesz ideje jön majd ő is.a blogomba teszek majd 1 képet Alexról mindjárt :)

Eszter üdv itt :) remélem nem elsz gond a babával és megtarthatjátok.

magasság kalkulátor:az én fiaim 186cm magasak lesznek :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép Kép Kép Kép

beó
szerintem tényleg ne pánikolj,mert ilynkor már tényleg nem híznak ám olyan roham tempóba.az a lényeg hogy hizik.havi fél kiló igy is meg van és az tök elég.de lassan már az se lesz meg.de Balázs szépen fejlődik.nyugi. :) gratu a fejemeléshez
Vendég
 


Kép Kép Kép

egyformában :)
Vendég
 


mazsó, tudom, hogy tényleg apa, azért raktam idézőjelbe, mert nem a MI apánk, érted :P szóval nekem nem ő APA :) (vagyis apu)
Egyébként Julcsi14 hónapos lesz, és kb 8 kiló. Volt olyan hónap, hogy 40 grammot hízott, meg olyan is, hogy semennyit. De semmi baja, egészséges mindig, vidám, életerős, csak lemozogja amit eszik :D És nem is sovány :P
Úgyhogy szerintem sem érdemes emiatt izgulni :)

elrenor
 
 


Lekri!
Jaj megzabálom a fiúkat!!!Milyen nagyok már!!!!!!Beállhatnak a sorba Izusomért :lol: :lol:

annus11
 
 


Hát sziasztok csajok!
Röviden: szerda reggel 9:00kor elkezdett folyni a magzatvíz, majd 13:00-kor bementünk a kórházba. 14:00-kor CTG-re tettek.... Onnantól kb 17:00ig semmi.... 20:00-tól elkezdődtek ilyen gyengusz fájások.. Igazából 2:00-kor indult meg 10percesekre és 5:00 tól 5percesek (ha jól emlékszem). akkor már "orditottam" a dokimmal hogy vonuljon már be mert meghalok..... Igazából az tett be hogy rohadt fáradt voltam...
Bejött a doki 6:00kor , majd pánikolva közölte, hogy gyorsan a műtőbe....
Reggel 9:00 másnap reggel 6:44ig folyt a magzatvíz.......
Aztán már minden rendben volt, a hasam se fáj annyira..
És csoda hogy a babám makk egészséges és nem kapott fertőzést a dokim miatt..........................
Azért nem jutottunk egyről a kettőre mert rá volt tekeredve a köldök zsínor és nem engedte előre a fiam.
Most már jól vagyunk itthon és eszik-alszik , egyenlőre.....
Kép Alex

KépKép

Viki
viki23
 
 


Mezsó, örülök megint a jóhíreknek!! :D

Lekri, nagyon helyesek a fiúk! :D

Viki, nagyon édes Alex. Sajnálom, hogy ilyen volt a dokid, de az a lényeg, hogy már minden rendben van és mindketten jól vagytok! :)

Levinek ma extra nyűgös napja volt egy percre sem lehetett lerakni, egyfolytában hisztizett. Csak akkor állt meg mikor aludt. :wink:

anitapo20
 
 


Most csak sebtében mert van itt egy nyűgös,éhes,álmos lányka a balomon...

Viki: édes Alex! :wink: Nem is értem a szülésed... :shock: :shock: Ott szülésznők nem ellenőrizték Alex előre jutását???Nekem állandóan nézték Blankáét még szültem.Blanka be sem volt még illeszkedve mikor beindultak a fájások.Na és ha nézik a baba buksiját akkor nem értem hogyan nem vették észre a nyakára tekeredett köldökzsinórt???Hihetetlen!!!Még jó hogy nem lett nagyobb baj... :shock:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Viki
szeretném megdajkálni már a fiad :) :)
Vendég
 


Ja Évi bizalmas dologban ma a tanácsomat kérte,végül fel is hívott,és pár percet dumáltunk. :wink: Minden rendben velük,csak el van havazva,Domi is hasfájós szegény,meg párja sokat dolgozik,így sűrűn van egyedül otthon,és a nete még mindig extra lassú,jövő héten mennek már nem tom hová :oops: :oops: ,és onnan reményei szerint már be tud picit jelentkezni,mert mi is hiányzunk neki!! :)

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó!
Köszi a híreket Éviről!Jó lenne ha tudna jönni!!!

Viki!
Nagyon édes Alex!!!És milyen sok haja van!!!!

annus11
 
 


Nagyon szép babád van Viki! Gratulálok! :)
(énisakarok -megint- szülniii!!! :P)

elrenor
 
 


Eszter: holnapra mennek neked a drukkjaim!!Mikor mész a dokihoz,hányra?Majd gyere a hírekkel ahogy tudsz! :wink: Rosszullétek,hányinger van?

Lekri: odaát a másik topikban még nem dicsértem meg a fiúkat!!Édesek szépek így egyformában! :wink: És még mindig elolvadok Tofi tekintetétőll! 8)

Kép

Kép
mezsó
 
 


juj mennyi minden :)

VIki: sajnálom a szülést, remélem azért a kis csoda miatt majd egy jó emlék lesz, nekem is hosszú volt, de adtak antibiotikumot, nehogy fertőzést kapjon. Csodaszép baba olyan mint egy manó :)

Évi hírnek meg nagyon örülök, remélem hamar túl lesznek a pocakfájáson és minden rendben lesz, várjuk Őt :)

Ma ilyen nyűgi nap volt látom, Bali is össze vissza aludt 20 -30 perceket különben meg visított...

akkor mindenkinek jó pihenést éjjelre! :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Peti mai napja:

Levették a gipszet a bal karjáról!!Elég furin néz ki neki... :shock: A jobb karjában lemezek vannak beültetve,az a karja tök széles, a bal karjában nincsenek lemezek így az látványosan vékonyabb,és a csontok,mármint a csuklótól az ujjak irányában amik minden embernél látszódnak,az nála nem...Furi... :cry: Mai RTG megvolt,bár az eredményéről még semmit sem tudunk.És mozgatta nekem a bal karját mert kérdeztem,hogy még mindig olyan jól megy-e neki,és sokkal erősebben tudja már lefele nyomni a kezemet,érezhetően nőtt az erő a karjában. :D Jobbra-balra,balról-jobbra tudja mozgatni,de lentről felfelé még mindig nem. :cry: És továbbra is csak vállból mozog,a könyökét szintén nem tudja még mindig mozdítani.De a gyógytornásza szerint szépen alakul a karja... :roll: Múlt héten kezdtek el együtt dolgozni,akkor az izomerejét 10-es skálán 0-ra értékelte a tornász,és tegnap beszéltek erről már 10-es skálán 2-es!!!1 hét alatt. :wink: A tornász ezt jó eredménynek tartja. :) És ma már a reggelijét,ebédjét,és vacsiját is ágy szélére kiülve ette meg!!! :D :D :D Vacsiját akkor ette mikor bent voltam,és láttam ahogy felült!!!Mert hogy egyedül ült fel,nem kellett benne segítsek.Annyit kellett csak,hogy a sámlit a talpai alá tenni,meg a lábát a bal oldalit kicsit megemelni,hogy a bőrpótlását ne húzza végig a lepedőn.A többit teljesen saját erejéből csinálta! :) És valóban semmi rosszullét nem volt,a lába fájdul meg egy idő után és azért nem bírja tovább.Kis ügyesem. :D Blankust is bevittem délben hozzá,és megint édes volt,bár kicsit inaktívabb,de azért mosolygott apára,beszélt hozzá. :D Sőt a szobatársával is haverkodott apának. :lol: És kaptam jó nagy öleléseket hatalmasakat apától!! :oops: 8) Nagyon nagyon kellettek már,jól estek! :D Hát ennyi...Bőven hosszú is lettem... :oops: Bocsi. :oops:

Kép

Kép
mezsó
 
 


blogban még van mai napról több is,kukk be akit érdekel!!!

Kép

Kép
mezsó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?