noki:
Koszi a valaszt a gatmasszazsrol. Meg tegnap nem birtam magam ravenni, anyira nehez magamnak.
Timinel ferjecskem csinalta, de most nem akarja.
A malnalevel teat viszont tegnap elkezdtem inni. Meg eddig semmi derek csipkedes nem volt.
Remelem azert nem kell korhazba menned. Milyen volt az ejszaka?
linacska:
Elmultak a mensis fajasok?
A magzatviz elfolyassal kapcsolatban nekunk is ezt mondtak. Azonnal mentot hivni es nem a sajat kocsival bemenni...
szulesinditas:
Nekem pont az tetszik, hogy varom, hogy na ez a fajas mar az -e, vgy sem?
En szeretem varni, hogy mikor indul be a tenyleges szules... Mikor jon el az a nap... Bar amikor Timit mar tulhordtam, akkor azert az az utolso 4 nap mar nem volt olyan vicces, akkor inkabb en in az inditasra szavaztam volna, mert mar elegge kemeny joslofajasaim is voltak.
madaran:
Sajnalom, hogy ezert kell a koldokzsinorver.
bim:bam:
En mara tervezek nagybevasarlas, egyedul a klima az, amit varok benne. Tenyleg nem nekunk valo mar!
flake:
Augusztus 4 meg messze van... Itt 2 het utan inditanak, 1 het utan befektetnek ugy tudom. Nehez ez az idopont kerdes, de ha a sok doki ugy latja, hogy nagyobb a kockazat ha bent maradna a baba,
akkor talan meg az inditott szules is jobb. Szurkolok, hogy minel elobb induljon most mar a szules es ezen ne kelljen izgulnod.
Mondjuk ezt a meret dolgot nem igazan ertem a dokiknal, mert Robi baba is nagyobb a koranal mar az utolso uh-k alapjan kb 2 hettel, de igazabol csak a 12. hetig mervado, utana ugysem tudjak pontosan megallapitani mar.
cscsi:
En mar nem is merek egyedul vezetni.
Milut nem tudjatok magatokkal vinni, vagy nagyon keson kell bemenni? Akkor ketten mehettek...
Szerencsere hazaertek a szuleim vegre a nagy nyaralgatasbol, most mar mindig lesz valaki max fel ora tavolsagban elerheto babysitter, ejjel meg azonnal... Ez is valami
Megnyugtatobb azert tudni, hogy ha beindul a szules legalabb Timi miatt nem kell izgulni annyira.