Most jöttem írok is.
Cirmike!
Nagyon szép helyen voltatok! Ezekena szerpentineken tuti összepisiltem volna magam. Nem félsz?
Ági!
Nagyon kis pufok Levi baba! Jól eszik? Beindult a tejci rendesen? Igyál sokat! Nekem mindegy volt mit iszok csak sokat, volt, hogy napi 3 l –nél is többet ittam.
Szilvianyu!
Nálunk már régóta nincs babakocsi a Zsócinak. Szerencsére szeret mozogni, egyfolytában futkározik a Dórival. Ha az Apa velünk van akkor többször felkéri Magát. Persze Apa fel is veszi, Nálam nem próbálkozik. Ha nagyon fáradt akkor egy picit felveszem, de azért 15 kg-t nem tudok cipelni km-ket. De a babakocsit kicsit se hiányolja. Most tervezem, hogy eladom, de sajnos a bizományi tele van babakocsival.
De jó lesz nektek a balcsin. Most néztem azért lesz még jó meleg a jővő héten is, és a balcsit már 29-30 fokra is becsülik. Nekünk 24-25 fok volt, de nagyon kellemes volt.
Lola!
Köszi a dicséretet de szerintem azért tudnak a csajok rosszabul is viselkedni. Szerencsére a legtöbbször szót fogadnak. Nem hisztiznek ha a játszóról fel kell jönni, vagy ha a medencéből kitessékeltem őket.
Csilla!
Sajnálom, hogy nem ismertelek meg. Meg azt is sajnálom, hogy a Dóri megsiratta a lányod.
Pedig általában megvárta még elmentek a csúzda elől a gyerekek. A Zsóci Ő még annyira nem türelmes. Nem is láttam.
V.Erika!
Sose sikerül beszélnünk! Nekem szerencsére ott volt a párom, így Én most tudtam beszélgetni. De Tamara se sokat van egy helyen. Zsóci most ügyes volt, bár néha kicsit beprobálkozott, de azért nézett fél szemmel mit szólok hozzá.
Zsani!
Balatonlellén voltunk. Nagyon szupi kis hely!!
Ügyes a Lili a mozgásban!
Most voltunk először itt a Gyémántba. Jó volt, szépen megcsinálták, medencék is tiszták, de miért kell ennyire meleg viznek lenni mindenhol. Szerintem a pancsoló 35 fokos tuti volt. De még a mélyebb medence is nagyon meleg volt. A pancsoló lehetne 26 fok körüli, a mélyebb vízek meg 24-25 fokosak max. Ilyen melegben olyan jól esett volna egy kis hideg víz! De még a tusolóból is meleg víz jön.
Adhatnának egy kis melegvízet a fényesre, mert ott még a kismedence is hideg szokott lenni.
Nem tudom mennyi baci lehet ezekbe a vízekbe?? De szerintem nyüzsögtek A sok pici gyerek meg azért csak kortyol belőle!!
A másik a kajálda kinti része. Csajok szerencsére semmit se kértek csak fagyizzunk. 1 fagyizó van kint. 10 percet álltunk sorba, 5 féle fagyiválaszték és az is csont fagyos!! De annyira hogy a csajszi még kaparva se tudod normális 1 adagnyit kivenni. Dóri csokifagyija jeges volt és kb fél adagot ha kapott!!!!!!!!!!!!!!
Kajáról a Lola tudna írni, ők ettek is! Csak annyit mondott, hogy nagyon lassuak!
Na jó sokat írtam megyek is aludni!
Szilvi!
Ugrálos csacsiról képek!