Új privát üzeneted érkezett!

Ági!

Ezt neked készítettem! Ha kéred, átküldöm mélben.

Anikó

Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Most jöttem írok is.

Cirmike!
Nagyon szép helyen voltatok! Ezekena szerpentineken tuti összepisiltem volna magam. Nem félsz?

Ági!
Nagyon kis pufok Levi baba! Jól eszik? Beindult a tejci rendesen? Igyál sokat! Nekem mindegy volt mit iszok csak sokat, volt, hogy napi 3 l –nél is többet ittam.

Szilvianyu!
Nálunk már régóta nincs babakocsi a Zsócinak. Szerencsére szeret mozogni, egyfolytában futkározik a Dórival. Ha az Apa velünk van akkor többször felkéri Magát. Persze Apa fel is veszi, Nálam nem próbálkozik. Ha nagyon fáradt akkor egy picit felveszem, de azért 15 kg-t nem tudok cipelni km-ket. De a babakocsit kicsit se hiányolja. Most tervezem, hogy eladom, de sajnos a bizományi tele van babakocsival.
De jó lesz nektek a balcsin. Most néztem azért lesz még jó meleg a jővő héten is, és a balcsit már 29-30 fokra is becsülik. Nekünk 24-25 fok volt, de nagyon kellemes volt.

Lola!
Köszi a dicséretet de szerintem azért tudnak a csajok rosszabul is viselkedni. Szerencsére a legtöbbször szót fogadnak. Nem hisztiznek ha a játszóról fel kell jönni, vagy ha a medencéből kitessékeltem őket.

Csilla!
Sajnálom, hogy nem ismertelek meg. Meg azt is sajnálom, hogy a Dóri megsiratta a lányod.
Pedig általában megvárta még elmentek a csúzda elől a gyerekek. A Zsóci Ő még annyira nem türelmes. Nem is láttam.

V.Erika!
Sose sikerül beszélnünk! Nekem szerencsére ott volt a párom, így Én most tudtam beszélgetni. De Tamara se sokat van egy helyen. Zsóci most ügyes volt, bár néha kicsit beprobálkozott, de azért nézett fél szemmel mit szólok hozzá.

Zsani!
Balatonlellén voltunk. Nagyon szupi kis hely!!
Ügyes a Lili a mozgásban!

Most voltunk először itt a Gyémántba. Jó volt, szépen megcsinálták, medencék is tiszták, de miért kell ennyire meleg viznek lenni mindenhol. Szerintem a pancsoló 35 fokos tuti volt. De még a mélyebb medence is nagyon meleg volt. A pancsoló lehetne 26 fok körüli, a mélyebb vízek meg 24-25 fokosak max. Ilyen melegben olyan jól esett volna egy kis hideg víz! De még a tusolóból is meleg víz jön.
Adhatnának egy kis melegvízet a fényesre, mert ott még a kismedence is hideg szokott lenni.
Nem tudom mennyi baci lehet ezekbe a vízekbe?? De szerintem nyüzsögtek A sok pici gyerek meg azért csak kortyol belőle!!
A másik a kajálda kinti része. Csajok szerencsére semmit se kértek csak fagyizzunk. 1 fagyizó van kint. 10 percet álltunk sorba, 5 féle fagyiválaszték és az is csont fagyos!! De annyira hogy a csajszi még kaparva se tudod normális 1 adagnyit kivenni. Dóri csokifagyija jeges volt és kb fél adagot ha kapott!!!!!!!!!!!!!!
Kajáról a Lola tudna írni, ők ettek is! Csak annyit mondott, hogy nagyon lassuak!

Na jó sokat írtam megyek is aludni!

Szilvi!
Ugrálos csacsiról képek!
Kép
Kép

Kép
Kép
moncsi76

Elfelejtettem írni!
A 2007-es kánikuláról én is tudnék mesélni! Nekem mondjuk még viszonylag az elején meglett Zsóci, de vele se volt egyszerű! Szegénykém szopi közben úgy "izzadt". De tul vagyunk rajta! Most azért annyira nincs meleg, meg sokat esik is!!
De a 2003-as nyár se volt semmi! Akkor szántották fel Siofoknál a balcsit mert annyira leapadt!

Na most már tényleg elteszem magam holnapra!
Rákészülök a nokedli szaggatásra!! ( Tojásos nokedlit kértek!!) :lol:

Jó éjt!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Lola: kemény, ráhajtható fedeles herlitz táskája van Tominak, nem a hátizsákos.

Ági: Tüneményes Levi! Olyan gyönyörű formás kisbaba! És apa milyen büszke rá! Meg is értem!

Moncsi: nagyon jó kis helyen voltatok a Balcsin. Talán egyszer majd beszélgetni is tudunk... :lol:

Gabi: Tök állat ez a kisautó! Még nem is láttam ilyesmit.

Cirmike: gyönyörű helyen voltatok! Én bepisiltem volna a félelemtől azokon a szerpentineken! Még az autóban is vizet facsarok a fogantyúból, ha szerpentinen megyünk, hát még motorral! :lol: Huhhh! Asszem anyukádat láttam a múltkor a Samuban, de jól néz ki. Nagyon csini volt! Biztos furcsállotta, hogy úgy stírölöm... :oops:

Szilvi81: Szilvikém egyél rendesen, mert elfogysz! Főzzél csak magadnak minden finomat, amit megkívánsz. Áronka szülinapját meg üljétek meg a Balcsin, hétfőtől már jó idő lesz.

Szilvianyu: De jó, hogy már javultok! Csak így tovább!!!

V.erika
v.erika

Ági: jajjj de jó hogy tettél fel képeket, nem látszik teljesen a pofija, de amennyi látszik tiszta Dorka.... milyen pici Apukája kezében édeske... Tündéri gratula mégegyszer!

Szilvia1981: igen mindjárt szülinapozunk mi is...
Nektek az 1. tényleg szomorkásan alakul sajna, de hidd el Párod biztos bepótolja majd Veletek szeptemberben...
Gondolom rep.jegy ár miatt nem tudtok most kimenni.... :(
Igen mi is mehetünk ad-hoc csavizni, csörizz meg nyugodtan...
(jövő héten inkább délután jó meló miatt.)
Nem a mediapress, hanem alfadat-press! Tényleg mondtad, hogy nyomdában is dolgoztál Te is.

Moncsi: balcsis képek szuperek, mennyien voltak a strandon...
Igen nagyon meleg a víz a strandon!

Cirmike: szintén klasszak a képek, csodaszép helyeken jártatok, gondolom élőben méginkább varázslatos volt...
Gyerekek elhiszem hogy örültek NEktek!

Na megyek reggelit követelnek....

lola77

Sziasztok!

Moncsi:
köszi a képet az ugrálóról. Tök jópofa, egy barátunk is ajánlotta már régebben, de annyira kevés helyünk van. Látom, nálatok még egy nagy maci is elfér! :wink: Én most úgy döntöttem, szelektálni fogok (ha nem lesz itthon Emese), fogok csinálni Bence polcot, hogy ne a barbiek közé kelljen tenni az autóit! :)
És szerintem is nagyon meleg a víz a strandon, fontos a kényelmünk (mármint strandolóknak),de az egészség annál inkább. Nekünk a Fényes után, és egyéb strand helyeken sosem volt még semmi bajunk!! Mi döntöttünk, mi nem megyünk többet! Inkább megfagyunk a Fényes vizében.

Cirmike: tényleg szuper szép helyeken voltatok megint, mindegyik kép tök szép, dolomitos is, meg amikor a tó közepén áll a "házikó". Tudtatok a gyerekekkel beszélni telefonon, mikor nem voltatok itthon, vagy inkább nem szoktatok, ne hiányoljanak többet???

Szilvi: tényleg egyél, ne csináld, hogy nem. Így is sovány vagy és ne felejtsd el, hogy Áronnak most Te vagy a mindene és egészségesen van Rád szüksége!!! Én is azért megünnepelném Áron szülinapját, neki még is csak nagyon fontos dátum az első szülinap! Majd dupláztok, ha Apa itthon lesz. Nem úgy volt, hogy igyekszik három hetente hazajönni?? Jó szórakozást a Balcsin.

V.Erika:
és tetszik még neki az a táska? Mármint Tominak? Nem kért "nagyobb fiúsat?" Vagy csak nálunk megy ez?? :evil: Én azért mentem bele Emesének, mert szerintem második után váltottam volna hátizsákos fazonra (ergonomikusra), de akkor a másikat már nem tudtam volna eladni.
Sikerül ugrálóvárat szerezni? Szerintem ez az autó is tetszene Tomi-Tami-nak. :)

Anikó: szép képet csináltál Ágiéknak. Mostanában nagyon keveset írsz. Mi van Veletek?? Gyerekek jól vannak, nem betegek?

Jutte:
Ti meg lassan hazajöttök, ugye? Rég írtál Te is...

Na megyek, Apa dolgozik, főznöm nem kell. Holnap megyünk ebédre Anyuékhoz, ott tartjuk Dórikám második szülinapját! Mert most sokunknak van. 16.-án ugye tesóm párjának, 19.-én Dórika, 21.-én apukámnak, 22.-én nekem és férjemnek. Hurrá!!! Már megint jó ok a kilók szaporításának! :) Olyan hihetetlen, még csak most fogtam a karomban piciként!!! Édes falatkám..

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Tojásos nokedli, friss saláta, NYAAAAMMMI!!! Imádom! Emlékszem, Dórika mikor született, mondták, hogy déltől ne egyek (másnap lett volna csak a műtét), mondom ezek kiéheztetnek. Anyu hívott, mit ennék, mondtam, azonnal essen neki egy tojásos nokedlinek! Egy óra múlva ott volt vele, emlékszem kint ettem a szülészet folyósóján, szinte lopva, ne vegyék észre! Állandóan ott hemzsegtek körülöttem a dokik, nővérek! :shock: :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
emesedora

V.erika:igen én is csodálkoztam, hogy írod, hogy még hagyományos sulitsákája van Tominak, persze ha szereti és kényelmes.....!

Moncsi: már múltkori képeknél is felfigyeltem, hogy Te milyen gyerekbarát Anyuka vagy, mert megengeded, hogy a bútorra matricát ragasszanak!!!! Én nem! :oops:

Szilvianyu: árban jobban kijöttök a Fényesen végülis (néztem a 2009. belépő árakat 2800-ból bennt vagytok) csak hát 17 medence helyett van 2! :? De a bacit persze el kell kerülni. Én meg mai napig nem tudom, hogy kicsi NOé nem-e azért jött előbb (ugye vesemedence gyuszim) mert előtte napokban bennt voltam a gyerekpancsolóba és le is ültem szélére!!!!! Ezt sosem fogom megtudni, de vádolom azért magamat ám! :evil:
1 napon születtél férjeddel? nem is tudtam!
Táskákat köszi!

Na megjött a vihar, pedig ma Balcsira akartunk menni, de nem mertük bevállalni.... még jó. Örülök, hogy frissül a levegő, bár ma még Stopba el akarok menni sütikéért.

:roll:

lola77

Sziasztook!

Emeseanyuci!
Ez a hónap nagyon boldogságos szülinapos nektek!
Remélem nagyon jó lesz a mai nap is!
Isten éltesse Dórát előre is,meg majd 19-én is.

Cirmike!
Csodálatos helyen voltatok.Legközelebb nem férnék el valami börőndben? :D

Ági!
Gyönyörű Levi.Jó kis pufók.Remélem jók az éjszakáitok.
Majd gyere mesélni ha tudsz.

Szilvia!
puszi nektek.Egyél is rendesen kérlek.Áron a legfontosabb.Gomdolom érzi hogy most nagyon szomorkás vagy.

Lola!
Akkor közel dolgozol páromékhoz.(Erőmű)
Bizti fütyültek sokszor neked a melósok mi? :D

Gyémánt strand:nemrég jöttünk haza.Nekünk nagyon tetszett,Istit ki sem lehetett rángatni a vízből.Az összes medencét végigpancsolta.Nagy hiszti volt ha ki kellett jönnie.A nagy csúszdákon akart lecsúszni a kincsem.Baromi meleg a víz,sajna nyelt is belőle jócskán.Picit félek nehogy következménye legyen.
Jött a vihar is.Igy benn az élményfürdőben annyian voltak hogy mozdulni nem lehetett.Levegő semmi.Szegény Isti a gyerekpancsoló csúzdájáról hátraesett a fejére a vízbe.Ekkor már nem volt mese annyira fáradt volt hogy elaludt a nagy zsivajban is egy félórára.
A lenti bűfénél iszonyat csatornaszag van :shock: (igy enni),én egy fagyit tudtam nagynehezen elnyalni.A kávé olyan erős mint a méreg.
Csúszdázni nem mertem,mondjuk gyerek nem is hagyta.Ő is jött volna.
na vége a szómenésnek.
Be is égetett párszor Istibaba,de erről majd holnap.

Jó éjt!

Betti

Kép
berna23

Gabi: mindig elfeljtettem megkérdezni: MI AZ A BILIBÓ????

Strand: igen Moncsinak mondtam, hogy a lángosos-palacsintásnál sokat kellett várni. Kábé úgy haladtak, mint ha én itthon sütném a kis villanytűzhelyemen... :) 3-an voltak előttem és mégis....... :shock:

Betti: csatornaszagot nem éreztem, szerencsére. Lehet a viharral volt összefüggésbe, hogy a sok víz... nem tudom. Kávét én is ittam, lehet azért nem aludtam 11 után sem... :D
Jó, hogy rászántad magad és kimentetek.
Isti csúszni akart? Azt a vakmerő mindenit a kispöcsinek!
Somát meg noszogattam (nem mert), így én azért nem csúsztam, mert nem volt aaki jött volna velem... :(

lola77

Sziasztok!

Lexyca
nagyon csinik voltatok a névadón!!!!!!!!!!csajok sok ajándékot kaptak,miket?

EDB anyu
küldtem két privit....holnap talizunk :wink:
DÓRIKÁT ISTEN ÉLTESSE 2.SZÜLINAPJÁN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minden szülinaposotoknak sok boldogságot kívánunk!!!!!!!!!!!

Ági01
Gyönyörűszép Levi baba!!!!!!!!!!!!!!!Büszkék lehettek rá!!!!!!!!!!!!
Hasad jobban van már?Dorka még mindig olyan buzgón segít? :D
Voltatok már sétálni négyesben?

Gabi
küldtem neked is privit :P
sikerült beszerezned a marcipánokat és a tortához szükséges dolgokat?

Moncsi
nagyon szép helyen voltatok,aranyosak a lányok!!!!!!!!!!!!!

Szilvia1981
kitartást!!!!!!!!!4az első napok,hetek nagyon nehezek......tudom,mi is benne voltunk,bár az csak pár hét volt,Viki még nagyon kicsi volt és a férjem Svédo-ba ment ki dolgozni......
sztem az is segít most nektek,hogy akivel jobban össze tudsz járni közülünk járjatok össze.....ősztől pedig lesznek babaklubbok,oda is jó kimozdulni.....

Cirmike
megint gyönyörű helyen voltatok!!!!!!!!!!!itt én is ki tudnék kapcsolódni :P de azok az autópályák vagy autóutak..... :shock: :shock:

Verika
torta megrendelésed Tamarának jövő hétre még áll?
csak mert be kell hozzá vásárolnom még kedden.....
majd priviben a többit.....

Új képek vannak a picassamban :lol:
Szép hétvégét mindenkinek,sziasztok:ERika

holnap anyóséktól jelentkezem..... :D

cseriviola

Sziasztok!

CsErika!

Köszi! Privit megkaptam. Még gondolkodunk melyik legyen, de ha most nem is veszünk Bobo-t akkor ősszel valszínű rendelünk egy beltéri "bogarat".
Marcipánnal még sehogy sem állok, mert járt az agyam és olyan fordult meg a fejemben, hogy mi van, ha csokival csinálnám meg ugyanezt. Úgy képzeltem, hogy Miki formájú tortalapokat sütök és barna, ill. fehér csokival oldanám meg a "színezést". Szerintem annyira nem baj, hogy nem fekete és enyhe rózsaszín árnyalatú lesz.
Szerintem???? Mármint azt kérdezném, hogy a csokibevonattal jobban járnék, vagy a marcipánnal?? Persze ez az alternatíva akkor lép életbe, ha hétfőn nem járunk sikerrel marcipán figura ügyben. Mert ha lenne figura, akkor csak egy mezei kerek torta lenne.

Lola!

Bilibo:
Nem írok semmit se róla. Inkább nézd meg! Szerintem magáért beszél!
http://www.youtube.com/watch?v=6sfaTWQboKg
Mi innen vettük. http://www.mulungu.hu/?mode=view&cat=243 Ezt találtam a legolcsóbbnak, házhoz szállítással.

EDB anyu!

Előre is Boldog másodikat Dórikának!:D :D :D

Most csak ennyire jöttek! Megyek is! Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Mostanra sikerült visszaolvasnom mindent!!!

Huhhh...

Most meg már alig van erőm írni...

Nagyon szeretnék már talira menni és dumálni veletek!!!
Meg persze az újakat megismerni!

Remélem összehozzuk a jövő héten tutira!

DORIKÁNAK BOLDOG 2. SZÜLINAPOT!!!!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Ja még annyit, hogy készítek egy óriás utánfutót a motor utánra és elhúzunk mindenkit ezekre a szép helyekre.... :lol: :lol: :lol:
A szerpentineket azonban bírni kell ám, adrenalinos néha, de imádom!!! Főleg amikor beláthatatlan a kanyar és csak 1 autónyi széles a hely :lol: :lol: :lol:
Ki jön???

C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Jó reggelt!

Fúú Cirmike!

Már a leírtak gondolatától megindult az adrenalinom odalent! Mennem is kell egy helyre!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Na jó csak vicceltem, de tényleg olyan félelmetesek azok az utak! De nagyon szép helyeken jártatok és jó hogy a gyerekek addig itthon anyudékkal jól elvoltak.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Cirmike: az utolsó mondatod maradásra bír.... én nem bírom annyira a veszélyes helyeket! :)
Köszi a köszöntést!

Meg Gabinak, meg Cserierinek, meg mindenkinek! Cserieri, én is írtam privit, nagyon várjuk a tortát! Jobban izgulok, mint egy gyerek! :)

Gabi: jó pofa ez a bilibo, bár nálunk csak a vita menne rajta szerintem, meg ehhez én egy kicsit lusta vagyok. Nincs energiám azt figyelni, melyik gyerek ne törje magát össze! :) Nem olcsó....
Stopban egyik nap láttam nagyon sok új féle marcipánt, hátha van Mickey egeres is, nézd meg!

Na majd folyt. köv... csöngettek.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Na itt vagyok...

Apósom ugrott fel egy csokor virággal, csokival Dórikának. Velük jövő héten tartjuk, mert anyósom kezelésen van (gerinc) Esztergomban jövő hétig.

Tegnap csoportos hajvágás volt. Apának áttoltam a haját (szokásos), Emesének vágtam a végéből 3-4 centit. Látszik rajta neki, de tök jó lett. Ilyen egészségügyi vágás volt, bár nagyon tiltakozott ellene. (bár most itt örvendezik, hogy milyen jó lett neki). Dórikának is látványos lett, kicsit lejjebb vágtam, fül alatt ér mindenhol.Tök ari. Ő meg mindig izzadt, ezért vágtam le. Majd a képeken látjátok (szülinapi).
Ja, és a héten valamelyik nap Bencének is áttoltam. Édes kisfiam...

Ja, ma 10,17-kor, illetve két évvel ezelőtt született meg édes Dórám. Annyi évet vártunk rá, olyan édes gyerek lett. Jószívű, kedves, kis mozgékony. Nagyon szeretem..... Bocsi, hogy itt ömlengek, de minden szülinapjuk számomra is ajándék, hogy vannak ők nekem és mindig megmozgatja a szívemet az emlékezés! :oops:

Betti:
örülök, hogy jól éreztétek magatokat a strandon, az év legviharosabb napját sikerült kifognotok! :) Remélem nem szkafander-ben voltál!!! :lol: :roll:

Amúgy sokkal jobban vannak a törpök, nem diétáztatom őket, tök felesleges. Ki voltak már éhezve. Napi 1-3 kaki van mindegyiknek, és van még nyálkás benne és büdi, nagyon. Úgyhogy még biztos benne van a baci, de majd csak kiürül. Most már a széklet eredményig úgysem történik semmi, legfeljebb ha a dokinő úgy ítéli meg, kapnak majd akkor gyógyszert.

Na mentem, készülődés van (nemsoká jönnek Cserieriék is...).

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

EDB anyu!

Milyen rendes ez a papa! Virágot is kap Dórika!
Megértem, hogy minden szülinapjuk egy szép ajándék neked. A születésük pillanatánál nincs is szebb és azt követően ahogy cseperednek, az első "ez-az" dolguk. Szóval bearanyozzák a szülők életét.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ja és örülök, hogy már rendeződtek eü-ileg! Ez jó hír! :D :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Happy Birthday Dórikának! Sok ajándékot is fini tortát kívánok!
Puszi!

Gabi: háát marha jó ez a bilibó. Kicsit is vettetek hozzá?
Miki egeres marcipánfigura asszem van a Stopban, de az Intersparba is nézdd meg, meg a Gelatoban is vannak figurák. A MÁV szálló alját meg gondolom ajánlotta Cserieri is...
Mikor tartjátok jövő héten?

cirmike: jól elriasztottál minket, bár én sejtettem hogy ilyesmi...

lola77

Sziasztok!

Lola: köszi, édes vagy!

Most hozta Cserieri a torát! Erika: nagyon kedves vagy, köszönjük szépen! Meg mondom őszintén, még meg is hatódtam, hogy ilyen aprólékosan dolgoztad ki, igazán csajos lett!!! Köszönöm!

Zsanka: ilyeneket találtam (forgó ügyben).

http://www.teszvesz.hu/item681966755_fe ... ml#gallery

http://www.teszvesz.hu/item690907344_sz ... ml#gallery

Ezek a plüssösök tök arik!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép
Kép
Kép
emesedora

Rita!
Most látom hogy Emília nap van ma, úgyhogy le ne maradjon lánykád a köszöntésből: Míra-Emíliának meg boldog névnapocskát kívánunk! Puszi.

lola77

Így igaz... Míra Emíliának minden szép és jót! Rita: mostanában Te is kevesebbet jössz! Minden Ok Veletek? Tedd teszveszre Hanna táskáját, ha még nem sikerült eladnod, mienk már elkelt!

Szilvia

Lola: igen, egy napon születtünk párommal, de nem egy évben. Volt ám csodálkozás, mikor megismerkedtünk és kiderült! :) Apum meg 21.-én született!
Azóta is a 22-es szám szerepet játszik nálunk! 8 hónapja voltunk együtt, akkor volt az eljegyzésünk július 22.-én. Az esküvőnk szeptember 22.-én. Dóra két éve július 22-re volt kiírva, de mivel vasárnapra esett, nem akkor császároztak.

Na mentem!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Gyorsban ugrok csak be, hogy Dórikának boldog születésnapot kívánjak!!! Isten éltessen sokáig!

Szobák jól haladnak, nagyon jó lett a gyerkőcöké! :lol: Julcsinak is nagyon tetszik, bár még nem aludt az új helyen, mert tegnap délután hazament anyumékkal. Így legalább ma nyugiban tudunk pakolászni, mert van mit bőven. Apa festi még a folyosót, előszobát, konyhát, fürdőt,wc-t. A mi szobánk még várat magára amíg meg nem száll az ihlet, hogy milyen legyen :roll: remélem ez hamar megtörténik, mert kicsit vicces így a gyerkőcös festéssel :D

Ja és még, hogy kicsit irigykedhessetek: Én láttam Levi babát élőben is :) Nagyon édes pici fiú!!! Már alig várom, hogy az én pici fiúm is itt legyen :lol:

Szép napot kívánok mindenkinek!!!

Angi
angika

Köszi Angi Neked is!

Igen, irigykedem is, biztos tündér Levike!

Nemsoká itt lesz Csani is, kíváncsi vagyunk Rá is!

Mi is filóztunk, hogy megcseréljük a gyerek és a nagyszobát. Milyen érzés? Nem furi? Elférnek a cuccaitok odaát?
Tök jó ez a fészekrakó ösztön! :)

Na megyek, fürdök, hajat mosok, még alszik az ünnepelt. Gyorsan sütöttem egy sajtosat, megyünk nemsoká anyuékhoz. Már így is késésben vagyunk... de már kezdik megszokni! :)

Sziasztok

Szép napot!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Boldog Szülinapot Édes Dórikám!!

Emeseanyu!
Igazad van hogy már adsz nekik "rendes" kajcsit.Már nagyon unhatták a diétás menüt.Fogytak a gyerekek a sok hasmenéstől.?
Háát igen jól kifogtuk a starndot(bár bemondták hogy vihar várható,de anyu győzködött hogy menjünk).Végülis fél egyig jó idő volt.Vittük a dédimet is.ma mondta hogy menjünk máskor is.Tetszett az öreglánynak nagyon.
Jó szülinapozást mára is!!!
Már várom a képeket,tegyél jó sokat!!

Angika!
Irigy-irigy hogy láthattad Leventét.
Majd kérünk képeket a szobákról.
Ne erőltesd a pakolászást nagyon.(nehezebb dolgok)Én sajna kinyiltam kicsit 28-héten emiatt.
Julcsi várja már az ovit?

Rita!
Tényleg ritkán jössz?Ennyire nagy hímzésben vagy?

Csererika!
Nagyon jók az új képek!!
Gyönyörű lehet a Dórika torta.

Gabi!
Jobbak az éjszakáitok?
Nagyon ügyes vagy hogy sütsz szülinapi tortát(én mindig rendeltem eddig,mert gyerek akkor még nem hagyott semmi konyhai tevékenységet),na de majd jövőre.Akkor bölibe lesz délelőtt én meg jól megsütöm a tortát.
Szuper játékokat kap a kis tökös.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

EDB anyu
jó szülinapozást,várjuk a képeket!!!!!!!!!!!!
Remélem ízleni fog...örülök,hogy tetszett,remélem Dórikának is fog.... :lol:
Vikim az előbb lefárasztott,neki csináljak pöttöm pannás tortát....ez a barbie őrölet :D :D :D
Most elment színezni,.mostanában nagyon szereti...napi 4-5-öt kiszínez,igaz nem ceruzával,hanem vettem neki töltőtoll formájú zsírkrétákat,amiket később lehet utántölteni,imádja!!!!!

Gabi
nekünk ősszel is jó lesz a bobo car-os jármű...visszatérhetünk rá :wink:

Angika
csak óvatosan azzal a lakás szépítéssel......biztos nagyon szépek lesztek!!!!!!!!!!!képeket majd kérünk!!!!!!!!

Lrita
Míra Emíliának nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!

Sziasztok:Erika

cseriviola

Hugi,Melus......és akik már rég jelentkeztek.......mi újság veletek????????????????????????????????????????????????????????

cseriviola

Sziasztok!

Dórikánknak Boldog 2. szülinapot Mira Emíliánknak pedig boldog névnapot kívánok! Puszi, puszi csajok!!!

Ééééés: megvan az ugrivár. budaörsi Auchanban volt belőle.

Cserieri: nem jó a jövő hét a tortára, írok majd privit!

Menek takarítok még, mert megint hatalmas népség lesz itt nálunk délután. :lol:

Csáó: v.erika
v.erika

Sziasztok!

Köszi Erika és Betti a köszöntést, édesek vagytok!

V.Erika: örülök, hogy lett ugrálóvár, olyan jó, hogy amit elképzel az ember a gyereknek (mert tudja, hogy örülne neki) az össze is jön!!!

Cserieri: fini volt nagyon a torta, még egyszer köszönjük! Ízlett mindenkinek! Dórikának nagyon tetszett, el volt bűvölve. Sokat mondogatta, hogy "cica". A tűzijátékot áhítattal nézte. Majd rakok képeket, csak kicsinyíteni kell. De most lehet, hogy gyorsan dobok iwiwre, oda gyorsabb. Majd holnap ide is teszek. Sokat nem tudtunk csinálni, nem volt egyszerű a két kicsire közben figyelni. Meg apumat is köszöntöttük utána.
Ismerem ezt a barbie mániát. Emese Hannah Montanast rendelt Tőled decemberre! :)

Az építő nagyon jó ajándéknak tűnt! Mindhárman tök jól eljátszottak vele! :)

Na megyek, még Bence nincs lefürdetve. Dórika épp mellettem furulyázik Emese yamaha furulyáján! :)

Sziasztok

Szilvia

Ja, Betti: szerintem nem nagyon fogytak, majd a héten viszem Dórit két éves mérésre, meg tudom. Még mindig van hasmenés. Most már nagyon várom az eredményt.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

EDB anyu
nagyon örülök,hogy ilyen sikere lett a tortának!!!!!!!!!
Benne vagyok Emese tortájában :wink: de az még odébb van...
Holnap ha sikerül akkor még teszek fel képeket a tortás albumomba,még van 1-2,ami most kimaradt......

Verika
írtam válasz privit...
nagyon jó nyaralást kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!

szilvia1981
nektek is jó nyaralást!!!!!!!!!És Boldog szülinapot előre a nagyfiúnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most lépek,holnap sok a program délelöttre.......
Sziasztok,jó éjt:Erika

cseriviola

Kép Dórika szülinapos tortája

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Tortával

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Megint

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Dórika az ajándék építővel (sikere volt)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Hazafelé egy kis csúszda

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Nézi a tüzijátékot

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Édes szülinaposom, kicsit álmosan

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emese pár napja, itthon

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Szintén

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Emese ma

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Szépséges kisfiam

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép A jó pasik is tudnak hisztizni... :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gabi: köszi az eü. hozzászólást! Azért még mindig nincsenek teljesen jól. Napi 2-4 kaki van (Dórinak még több, de ugye neki később is kezdődött 5 nappal a betegség), és az sincs rendben. De a közérzet már jobb, meg hát nincs láz. Alig várom az eredményüket!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK DÓRIKÁNAK!!
Kép

Míra - Emiliának pedig BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Kép

puszi nektek kiscsajok :)
Lamperték

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok,

Dórikának nagyon sok boldog szülinapot, Mira Emíliának pedig sok boldog névnapot kívánunk!!!!!

EDB anyu,

Nagyon jók a képek a gyerekekről. Olyan aranyosak mind a 3an....
Örülök, hogy már jobban vannak. Remélem hamarosan meggyógyulnak teljesen.

Zsanka,

Kicsit keversz minket a Jóósné Ágival. Ő ajánlotta a Tescos ruhákat, viszont nálnuk volt a névadó, és Kriszti az én sógornőm :-)

Szilvi1981,

Egyél rendesen, mert még egy ilyen vihar mint a tegnapi és téged is elfúj a szél :-)
Ne légy ennyire szomorú, hisz csak 6 hónapra ment el a Gábor, nem? Ez a kis idő elröppen hamar. Pláne ha sokat talizol a barátokkal. Már mióta mondom neked hogy ugorjatok fel hozzánk is Áronnal. Gyertek bármikor. Még jó, hogy nem egy pici "magatehetetlen" pár hónapos picurral maradtál itthon. Áron már majdnem egy éves, eljátszik biztos magában, ha sír, már tudod miért sír... Azért igy biztos könnyebb. Hidd el, ha nálunk lett volna ez a helyzet, biztos mondtam volna a férjemnek, hogy pakoljon és menjen. Azért sajna a pénz a ma világban nagy úr.... És azért Gábor majdnem a dupláját keresi majd annak, mint itthon keresett, nem?
Taliztam Norbival a strandon, tőle tudom, hogy azért szerencsés Gábor, hogy mehetett a skótokhoz.

Angi,

Csak lassan azzal a pakolással, szeptember azért még messze van. :-)

Cserieri,

NAgyon szép lett a tortád, amit Dórikának készítettél. Nagyon ügy vagy.

Betti,

Akkor ti is jólválasztottakok napot a strandolásra. Remélem azért a vihar nem kapott el titeket. Mi Pestről indultunk 2-kor és akkor ott még 35 fok volt és tűzött a nap. Mire hazaértünk teljesen felhős volt az ég és csak 17 fok volt itt. Azért nem volt semmi.

V. Erika,

Örülök, hogy sikerült ugrálóvárat venni. Mondtam, hogy a budaörsiben valószínú, hogy lesz. Mi is ott vettük. Akkor mikor mehetünk kiprópálni? :-)

Bocsi akot kihagytam, majd visszaolvasok még és válaszolok mindenre.

sziasztok,

csilla
lexyca

Jó reggelt!

Hát először is!

EDB anyu!

Nagyon jók a képek. Örülök, hogy jól sikerült a szülinapozás és annak külön, hogy a Dórikának szánt ajándék mindenkinek bejön. :D :D
A torta pedig meseszép lett és biztos finom is volt!

CsErika!

Megint gyönyörűségeset alkottál. Néztem az ISparba marcipán figut. Volt mikis, de jöv hónap elején lejár, így még körbenézelődök máshol is. A férjem azt mondta ne bonyolítsam túl ezt a torta ügyet, legyen csak egy figura rá és kész. Pedig úgy szeretnék valami szépet csinálni, de azt hiszem igaza van, mert sokszor a kaját alig van időm és türelmem megcsinálni. Ehhez meg azért kéne idő és türelem. Na ez van!

Lívia!

Örülök, hogy "találkoztunk" még ha csak látásnyira is. Timi igazi kis örökmozgó csajszi. Apukád jól van?

Rólunk:

Elhatároztam, hogy korábban fogom Danit reggel kelteni, illetve Gergővel együtt szeretném, mert tegnap megint nem aludt napközben és késő délutánra már semmi sem volt jó állapotba került. Délután kimentünk sétálni Zoli szüleivel az Öreg tóhoz. Vittük Daninak az elektromos mociját. Annyira ügyesen megy már vele. Kormányozza már szépen. Már menőzik is az új képességével, mert délelőtt elkezdett szlalomozni és egyet borult is. Könyökén lila foltok.
Aztán délután mentek Apjával megint. Akkor a kis lábban hajtósával mentek és egy leejtőn nem állt meg, olyan gyorsan ment, hogy Zoli meg nem tudta utolérni, egy bukkanónál pedig a motor maradt, Dani pedig repül. Az arcával ért földet így az álla vérezni kezdett az orra picit horzsolódott.

Hát Ő is elintézte magát szülije előtt EDB ANYU! (Dórika is nem??)

Megyek mert Daninak sikerült felébrednie (redőny felhúz, ajtó kitár, TV bekapcs..) Ezek közül valamelyik csak hatott.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Igen, kicsit kevesebbet jelentkezem mostanában. Olvasás szinten itt vagyok. De mire végigolvasom, gondoskodnak róla a drágáim, hogy ne tudjak írni.
Egyelőre úgy tűnik, hogy nekiugrunk a ház szigetelésének és vakolásának. Elég jó kis meló lesz, de megoldjuk.
Amúgy kb. 2 hónapja hétvégenként én is melóztam. Bendi addig apukájánál volt, Matyi meg a nagyinál. Ennek most egyelőre vége, cserébe itt a ház rendbetétele.

Elfelejtettem írni, hogy Matyesznak 2 hete kibújt első fogacskája. Mondjuk, nem is nagyon alszok miatta. Biztos ezért is vagyok szétszórt. Meg pluszban mindig bejön valami meló, telepítés, stb...

Lekopogom, minannyian egészségesek vagyunk. Remélem így is maradunk.

Matyi már 10,5 kg! Iszonyú mennyiségeket megeszik. Kiesz a pénzünkből :D Bendi még mindig alszik. Mostanában ezt csinálja. 10-1/2 11-kor kel fel. Ezért du. le sem fektetem. Mégis képes lenne 11-ig is fent lenni :?

Cirmike
Gyönyörű helyen voltatok! Már nagyon régi álmom a Garda-tó. Remélem egyszer eljutok oda. Csak érdekesség, hogy a Star Wars II. szerelemes :oops: jeleneteit ott forgatták :D . És hát ott a Gardaland, ami egy tuti vidámpark.

Boldog szülinapot Dórikának! Már 2 éves nagylány!
Kép

Míra Emíliának boldog névnapot kívánunk!

Cserieri!
Megint gyönyörű tortát készítettél! Nagyon jók a képek a picasán.

Dobok fel pár képet!
Ígérem, jelentkezem!

Anikó

Kép Bendi frissen nyírt hajjal
Kép Bendi nővérével, Zsófival
Kép Az én kis tokásom

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: