Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Mariann, sajnálom apudat.

Jó volt a tali, majd képeket később.

Betegeskedőknek jobbulást!

Szintus, Bogi is ügyesen mászik le mindenhonnan, csak akkor esik ha idétlenkedik a nővérével.zfxdnhhbbvvccbn b vv b
bocs, majd később. Sok a segítség!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


sziasztok!
szintus!
a doki mondta,h csípéstől nem lesz lázas:-(sajnos egész nap magas volt a láza,39 fölött.egy órára ment le 38,5re."hidegfűrdőzés után közvetlen is 38 volt.kapott lefekvéskor kúpot és épp most mértem hónaljban:37,5.csak az a gáz,h így szerintem nem annyira megbízható,mert elsőre 26,6ot mutatott.áááááááááááá!felébreszteni meg nem akarom.na mind1,nem sírok,csak a láz az egyik,amit annyira,de annyira útálok,főleg,ha csillapítja az ember és mégsem megy lejjebb.

talisok:képeket akarunk!kik voltak?hol voltatok végül?

Kép
berni1
 
 


A kis betegeknek jobbulást kívánok!
Szörnyű amikor az ember tehetetlen.

Apa ma jobban volt ( a körülményekhez képest).
Tegnap leállt a légzése mire beértek a kórházba vele, de sikerült helyrehozni és eszméletlen volt egész nap. A doki azt mondta, hogy nem tudni mennyire károsodott tovább az agya és lehet, hogy nem tér már vissza a tudata, de ma már kipaterolták az intenzívről, felébredt és megismert minket.
Egyenlőre szondán etetik és nagyon rosszul néz ki, de reménykedem.

Kép
havacska
 
 

 
 

Sziasztok!

Nem sokat tudtam jönni, és szombaton már indulunk a Balcsira, most egy darabig nem leszek net-közelben, de a jövő hét utáni héten Budapestre is megyünk, pár napig, jó lenne akkor találkozni, akinek jó, majd írok onnan, ha ott vagyunk, hogy melyik nap lenne jó!

Mariann!
Én is sajnálom apukádat, az azért jó jel, h. megismert titeket!

Berni!
Napszúrástól én is félek, mi tegnap voltunk egész nap strandon, szerencsére nem lett semmi, én végig sapkát adtam rájuk, meg vizeztem is afejüket! Na meg 50-es faktorú naptej!

Pat!
Örülök, hogy megoldódott a lakásprobléma!
:)

Réka!
Máté nagyon ügyes a vízben (is)! :wink:

Szintus!
Jó az új vonalzód! Sajnálom, h. Fruzsi is beteg! :(

Gabuska!
Megnyugtat, h. nem csak én vagyok elhavazva, de ilyenkor 2 gyereket kell elszórakoztatni, programokat kitalálni nekik, mert ovi hiányában azért nagyon tudnak unatkozni, nem? Viola már barátnőzik, hol ő megy, hol hozzánk jönnek, de rettenetesen igényli a hasonló korúak társaságát! :roll:

Vince sokat fejlődött agyilag az elmúlt egy hónapban, szavakat még nem nagyon mond, de pl. az "anyát" teljesen tisztán ejti. A bökkenő csak az, hogy mindenkinek ezt mondja! :? :) Megtanult pá-pá-t inteni, és szinte mindent megért. Kedden eldobtam a cumiját, kicsit kereste, de azóta nincs, a nélkül is szépen elalszik, szopizni még szopizik, de lassan erről is leszoktatom majd, nagyfiú már! :) Csak inná meg atejet, van valami ötletetek, adtam már langyosan, kakaónak, de sehogy nem issza, pedig mi nagy tejivók vagyunk, meg hát neki is kéne!

Megyek, lefekszem, másfél hét múlva jövök, és remélem tudunk találkozni akkor, vigyázzatok magatokra, és a gyerkőcökre, sok puszi: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Hű, ennél jobban nem is időzíthettem volna a hozzászólásomat! :D :D

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


sziasztok!
évi!
rajta is sapi volt,naptej+napernyő.úgyh tényleg vigyázni kell,mert még így is veszélyben vannak a picúrok :cry:

reggel hőemelkedéssel ébredt,f10re 38,6 lett :cry: kapott szirupot és elaludt.most olvastam utána a neten,h akár 24-48 óra is lehet....hát remélem,h most már elmúlik,mert ez a 2.nap és a láztól félek.tudom,h bizonyos fokig jó,de nem napszúrásnál,hanem betegségnél.

mariann!
kitartás,gondolom már az is pozitív,ha nem romlik az állapota.szorítunk,h jobban legyen apud!

Kép
berni1
 
 


Berni jobbulást a kistörpédnek!!!!
Éjjel még fürdettem a Fruzsit,mert magas volt a láza!
Kapott szirupot,viszont ma eddig nem jelentkezett a láz!
Nekem azt mondta a dokinéni,hogy 4óránkét adhatom neki a lázcsillapitót!Egyszer szirup,egyszer kúp.
Más baja nincs a csemetédnek?(a napszúráson kívül?)
Feje fáj szegénynek? :(

Évi akkor jó Balcsizást! :D
Cumi 8) Én még nem akarom a Fruzsitól elvenni!
Többiek ti hogy álltok ezzel?Van még cumkó(Fruzsi szerint hamkika(ez a cumi neve a kiscsaj nyelvén))?
Tej nálunk is egyenlőre esélytelen csak a tápszert nyomja!
Pedig én már szerteném átszoktatni lassan a tehéntejre!
:?

Mariann azért ez nagyon szomorú,ami apukáddal történik! :(
Jobbulást neki! :!:

Kép
Kép
szintus
 
 


Sziasztok!

Itthonról jelentkezem!

Viharsebesen (4 óra alatt) hazaértünk, mert még az OTP-be be kellett mennünk, ami ugye 15-ig van nyitva. De sikerült elintézni azt is.

Picit visszaolvastam,d e tényleg csak picit! Nagoyn jók a képek!



A nyaralás jól sikerült. Végül is 11 napot voltunk, egy napot ráhúztunk, mert még üres volt a nyaraló, így maradtunk. A hely szuper volt, két szint, két fürdő, 3 Wc, nagyon igényes. Az idő is kedvezett. Két nap volt esős teljesen. Egyiken otthon maradtunk, másikon Kehidán voltunk fedett strandon. Elmentünk még Zalakarosra, meg Bükfürdőre is a hűvösebb napokon. Nekem speciel a fürdők jobban bejöttek, mint a Balcsi. Valahogy a tenger után olyan "pocsolyás" a Balaton. A gyerekek nagyon élvezték, főleg Jázmin! Csak úgy rohant bele a vízbe, mászott, bukott volna alá, pancsolt! Roli kicsit óvatosabb, de ő is sokat fejlődött, karúszóval már el lehetett engedni. (eddig ránkcsimpaszkodott a vízben és félt is kicsit).
Én elmondhatom, hogy pihentem, főznöm, ilyesmi nem kellett. A gyerekekre is vigyáztak anyósomék. Este simán elaludt Jázmin. első este kicsit zokon vette, hogy idegen ágyban, idegen szobában egyedül hagytam, de szépen elaludt már akkor is, utána meg szava sem volt. Az itthoni napi ritmusát tartotta, ott aludt, ahol éppen volt, autóban, babakocsiban a parton, vagy éppen a nyaralóban. Többet evett, mint a három gyerek együtt.

A színünk is kialakult. Én kicsit leégtem, de a gyerekek szerencsére nem. Rolkón is szépen látszik a fürdőgatya!


Szóval jó volt, szép volt, de már jó itthon lenni!

Ti is hiányoztatok!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Írás helyett most inkább hozok képeket a tegnapi taliról.

A három kismanó+egy mama :)
Kép

Csanád
Kép

Bogi
Kép

Toncsi
Kép

Réka Mátéval
Kép

Csilla a lányaival
Kép

Alig indultunk el, a két legkisebb bealudt:
Kép Kép

KépKép
Kép
el..né
 
 



KépKép
Kép
el..né
 
 


Már megint én, már megint rohanásban. Hétvégére lemegyünk a Balatonra, nem jövök!
A betegeskedőknek jobbulást kívánok és mindenkinek kellemes hétvégét!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok,szép estét!
Tegnap sajna nem értem ide,már az új házban aludtunk,csak sajna a másikból meg (véletlenül?) ki lettünk zárva,így sok minden ottmaradt,többek között a gépem is... :evil:
Most visszaolvasom az elmúlt 7 termését,és reagálok! :D

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Húha,bár csak 3 oldalt kellett volna visszaolvasnom,az uccsó felével nem boldogulok,mert majd kifolyik a szemem! :?
Bár régi dolgok ezek,de Mira szereti a gyerkülést is meg a babakocsit is,amint az autó elindul a feneke alatt,már alszik,még ha 1 órája kelt fel is!

Fogyókúrával szerencsére nem kell foglalkoznom, a hasam is visszament,viszont ha eszek valamit,már látszik egy kis pocak,mintha gömbölyödnék...szerintem olyan mint a gyerkőcök előtt,már sosem lesz!Amúgy Rubint Rékának szerintem már vagy 6-7 hónapos volt Lara,mikor tornáznak a videón,az az idő elég kell hogy legyen egy sportembernek!Meg hát amilyen radiátor hasa volt előtee...meg utánna is :D

Sly!
Remélem egy percig sem gondoltad,hogy nem lett volna kedvem veletek találkozni,de sajnos nem tudtam jönni,így nem olvastalak! :evil: :evil: :evil: Nagyon-nagyon sajnálom!!!!Szuper lett volna személyesen is megismerkedni!!!! De majd legközelebb!!! :wink:

Gabi,köszi a dicséretet,de mi bajod Petrával? :lol: Korábban már említetted,hogy Ocskay Gáborra hasonlít(ott) a férjem!! Te minden sportban ennyire otthon vagy??? :roll:

Ja,mindenkinek köszi a hiányolást,a kedves szavakat és pozitív gondolkodást! :D A házat amibe Májusban költöztünk már 3 éve hirdetik,de eddig azt sem kérdezték meg tőlük,hogy mirt,most meg jött egy 65 éves nő a 77 éves férjével,és kp-ban kifizette őket! :shock:

Az összes fénykép egyszerűen nagyszerű,mind szuper! Ha egyet kiemelhetek,az most az uszis Máté szenzációs karúszós mutatványai,meg a vízalatti mosolya!! Lenyűgöző,milyen ügyes!A felsorolásból senkit sem akarok kihagyni,így nem sorolok fel,de tényleg minden gyerkőc szépséges és tündéri!

A lépegetőknek és ügyeskedőnek gratuka,úgymint az új fogacskákhoz...mi továbbra is 4-el eszünk mindent!

Szintus,őszinte részvétem az anyósod miatt!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Mariann,Bea,még nektek akartam írni,hogy az elmúlt 3 oldalon legalább 6 olyat írtatok,mait szó szerint írtam volna!!! :shock: És Mariann,a kutyavásárláshoz írtad....akinek gyereke van öregkorára sem lesz magányos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holnap tényleg végigolvasom azt a kicst,meg az újakat,amiket nappal termeltek!! Csak szorgosan,aztán jöhettek az éjszakai műszakba is 11 körül!!! :lol:
Jó éjt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Joli!
Szupik a kepek a talirol! :D
De jo is volt nektek! Na meg persze a gyerkocoknek. :D
Jo Balcsizast nektek!

Sly! Akkor varjuk a kepeket is! :D

Mariann! Remelem apud mar jobban van. Szegeny, nagyon nehez ez.

Velunk nincs semmi kulonos. Ket napja voltunk Londonban. Csak egy esti setara, illetve egy kinai vacsira mentunk. Jo volt, csak a kicsi lanyom nem akart aludni, pedig az esti tejcsit is megitta a kocsiban, de ahelyett, hogy aludt volna utana ezerrel figyelt. Igy vegul 11-kor aludt el, mikor hazaertunk.

Irigykedek azokra akik Balcsiznak. Mar nagyon regen voltam, de en mindig is szerettem. Talan jovore mi is elmegyunk.

Csillus, majd toltok fel kepeket. Csak olyan lusta vagyok kicsinyitgetni. :D

Na, pusz.

Kép
atina12
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!!!

Berni,
szegény Dorkó, mielőbbi gyógyulást neki!
A láznak gondolom ez a hőség sem tesz túl jót.

Pat,
Petrával konkrét gondom nincs, hisz csak a tívíből ismerem, egyszerűen csak nem szimpi.
Azt nem tudom, hogy mennyire vagyok otthon a sportban, de az tény, hogy nagyon szeretem. 1-2 kivétellel minden sportágat. Amíg gyerektelen voltam mindenből naprakész voltam, de mostanában már pl. azt sem tudom ki a Fradi edzője, holott gimis koromban évekig bérletes voltam. :oops:
És van póló-válogatott által dedikált zászlóm, bibííííííííí. :lol:
Mondjuk az ereklyéim itt véget is érnek. :oops:

Talisok!
Tudom, jókor jut eszembe, de a tali lehetett volna a strandon is, mi akkor is ott voltunk a lányokkal (gyakorlatilag beköltöztünk egész hétre :lol:), 5 buszmegálló az ikejjjától.
Aranyosak a Manók! Párdon, Toncsi már kishölgy. :)

Balcsisok!
Helyettünk is! :wink: :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Halihó!

Patri! Nem gondoltam semmi ilyesmire. Sajnos visszaolvasgatni akkor nem tudtam, örültem, hogy írtam valamit. Végül nem aznap mentünk, mert szakadt egész nap, hanem másnap. De remélem egyszer tényleg talizunk!

Gabuska! Nagyon édik a képek, de hol is voltatok? Mindennel le vagyok maradva!

Joli! Jó Balcsizást, bár lehűlést mondanak!

Na Jázmin felébredt! Mennem kell!

Kép
szly27
 
 


Szly,
anyukámnál voltam a lányokkal 1 hetet. (Z nem tudott most szabit kivenni, így ő maradt.) Semmi extra, Zuglóban lakik, csak azért nagy szám a gyerekeknek, mert mi panelban lakunk, az meg kertes ház, kerti zuhannyal, kismedencével, cicával stb. Meg ott a strand is közel.

Ha minden igaz csak 1 napos lehülés lesz, hajrá nyaralók! 8)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Akkor képek, vigyázat, sok lesz!


Kép Megérkeztünk


Kép Először a vízben


Kép Pancsiztam a sárban


Kép Roli homokozik


Kép Keszthelyen

Kép
szly27
 
 


Kép Kehidán


Kép Roli egyedül karúszóval, ami nagy szó, mert ő félt a víztől, állandóan ránk csimpaszkodott!

Szóval Réka, nekünk 3 év kellett, hogy ezt elérjük, nem úgy mint Máténak! :lol:

Kép Sümegen voltunk a várjátékokon

Kép Bükfürdőn


Kép Zalakaroson


Kép Na? Barna a hátam?


Kép


Kép A Festetics kastélynál


Kép Homokozunk


Kép Fincsi a reggeli


Kép Sokat csúszdázott Roli apával

Én csak magam tudtam, mert nem bírtam Rolit kitartani a vízből mikor megérkeztünk.

Kép
szly27
 
 


Gabuska! A lényeg, hogy jól érezték magukat a gyerekek és ez látszik a képeken! Olyan cukik az alvós képen!

Kép
szly27
 
 


Fehér popós Roli :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Most csak annyit, hogy Dorkónak nagyon nagyon sok puszi és gyógyulást!!! És Fruzsinak is!!!!
A képek nagyon szuperek a nyaralásokról, meg a taliról!!

Mi jól vagyunk, mindennap strandolunk, Ártemisz imádja a vizet, alig tudom visszatartani néha, hogy ne rohanjon bele a tengerbe.
Továbbra is 2 fogacskával eszünk, de tényleg szinte mindent!
Ma tett pár lépést egyedül is!!! Mostmár szerintem el fog indulni előbb utóbb!

Ami a tejcsit illeti, az első napokban (amikor szopi helyett azt kapott) Ártemisz is csak pár kortyot ivott, de aztán szépen lassan mostmár általában megiszik egy egész pohárral (csőrös pohárral) reggel is és este is. De én nem aggódom ha nem is, mert napi 2 joghurtot bevág és egy csomó sajtot eszik, szóval amennyi jólesik neki annyit iszik és kész.

Berni megnyugtattál kicsit, hogy Dorkó milyen szépen alszik a franciaágyon és nem félsz, hogy leesik.

Ja!!! A legnagyobb hirt nem is irtam még, hogy úgy néz ki a második is KISLÁNY LESZ!!!! Amúgy minden ok vele, már 1200 gramm körül van!

Ártemisszel is voltunk oltáson, ő 9420 gramm, 75,5 cm, szóval ő is jó súlyban van :)

Ezt elküldöm, és teszek fel néhány képet!
Jó éjt!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Kép Kép

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg sokat változott Ártemisz az utóbbi 2-3 hónapban?
Naggggggggyon nőci! :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Szly, nagyon klassz helyeken jártatok! Szépek a fotók! Hiányoztál ám... :wink:
Gabi, a lányaid még mindig szépek!
Adri, Ártemisz tényleg rengeteget változott! Nagyon vagány kislány! És micsoda szabályos támadóállás! :wink: Szóval a pöttömke is kislány? Nincs mit tenni, férjednek hozzá kell szoknia a nőuralomhoz! :lol: :lol: :lol:

MA is voltunk babaúszni, és Máté megest bebizonyította, hogy tud élni...

Karikákkal vonatoztunk:

Kép

Aztán pöttyöm rájött a karikában rejlő lehetőségekre...

Kép

MOndanom sem kell, nem volt túl szomorú a hangulat! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Jo reggelt!

Sly! Nagyon szep helyeken voltatok! Annyira edik a gyerkocok!

Gabuska! Akkor a lanyok jol ereztek magukat a nagyinal. Latszik rajtuk. :D

Adri! Artemisz tenyleg sokat valtozott. Olyan nagylanyos mar. :D

Reka! Ja Mate :lol: :lol: :lol:

En is rakok fel par kepet.

Kép A hajon

Kép Londonban

Szarvas Kép

Kép
atina12
 
 


Réka! Milyen ügyes Máté!! Az arcbetevést hogy tanitottátok meg neki? Te meritetted alá vagy először csak fröcsköltél az arcába? Én még mindig nem merem. De az esti fürdésnél amikor lezuhanyozom, akkor lezuhanyozom a fejét is, és az nem zavarja :)

Gabus! Én is már "kislánynak" látom és nem "kisbabának" :) Dehát ahogy elnézem az összes képet mindannyiunké babából kisfiúvá vagy kislánnyá "alakult" :) , nem?

És Mariannak még akartam irni, hogy nagyon együttérzek veletek, kitartás apukád miatt, most biztos nagyon nehéz lehet neked.

És Pat! Örülök, hogy sikerült házat találnotok, költözzetek be gyorsan és gyere megint minél többet!!!! (hogy birod ezt a sok költözést!!!! én még gyerekek előtt költöztem viszonylag gyakran, de már akkor is hogy utáltaaaaaaaaaaam, hát még gyerekekkel milyen lehet :roll: )

na alszik Ártemisz, anyu vasal!!! én meg akkor pihizhetek egy kicsit???

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Anita! Egyszerre irtunk! Milyen jó az a szarvasos kép :) :) :)
Hol vannak Londonban szarvasok :) :) :) ???

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Jó reggelt!

Réka! Köszi, ez jól esett! :lol: Máté nagyon profi!

Atina! De jó az a hajós kép! Nagyon cuki Rebus!

Adri! Nagyon szép kislány Ártemisz! Ha kislány lesz a pici, akkor hogy fogják hívni? Te választhatod a nevét?

Éjszaka Roli hányt. Többször is, 2 után kb óránként!
Reggel a hasa is ment, szerintem rossz volt a dinnye amit tegnap evett. Reggel óta viszont nem hányt, evett is, ivott is, minden benne maradt. Remélem tényleg csak a dinnnye.

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Elkezdtem visszaolvasni, de félúton írok inkább, mert később nem lesz időm. A család elment a közeli régiség piacra nézelődni.
Először is a találkozós képek szuperek és irigy kutya vagyok! :wink:
Nyíregyre nem jön senki???????????
Szly!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és legalább volt pesztronkád, így te is igazán pihentél. És most újra hajrá!!!

Tegnap jöttek Hou gyerekei (12-15 évesek) 2 napra, így délután elmentünk a strandra. Még szerencse, mert ma már nagyon hűvös lett és fúj a szél.
Köszönöm a jókívánságokat, apa egyenlőre stagnál, csak rosszabb ne legyen.

Kis betegeknek a gyógypuszik elsőbbségivel elküldve!!!!

Patr! Már megint költözés? Na téged nem irigyellek ezért!

Kép
havacska
 
 


Pupunak nagyon boldog 1. születésnapot kívánok!!!
Kép
kittina30
 
 


Bébé! Pupunak én is kívánok nagyon boldog első születésnapot!

Kép
szly27
 
 


Pupaknak boldog szulinapot kivanunk!

Sly! Remelhetoleg tenyleg csak a dinnye volt a ludas. Szegeny kis Roli. De azert mar jo jel, ha eddig jol erzi magat es nem panaszkodik hasfajasra sem.

Mariann! Jo szorakozast akkor a gyerkocokkel!

Adri! A szarvasok itt vannak a parkban, ahol lakunk. Rengeteg van beloluk es nagyon jamborok.

Na, megyeki, mert odaeg a husi.

Kép
atina12
 
 


Boldog szülinapot Pupáknak!!! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Atina! Hányni nem hányt Roli reggel óta szerencsére, de a hasa most már totál megy! Még hagyom egy kicsit, had ürüljön, aminek ki kell jönnie, ha estére sem múlik, adok neki hasfogót.

Egyébként emlékeztek, a nyaralás előtt is ment a hasa Rolinak. Végül kapott antibiotikumot, de az sem használt. Nem volt híg a széklete, de sokszor jártunk a WCre és volt, hogy csak puki jött, de csóró gyerek azt hitte kakilni kell. Szóval ez kb 3 napja múlt el, vagyis ráfoghatjuk, hogy elmúlt és most jött ez!

Jázmin már itthon is szinte csak járkál. Eddig itthon csak és kizárólag mászott. Odakint meg ment, mert ugye ott szúrta a fű a tenyerét, térdét. de most már idebent is sétál.

Nem jó az anyatanya, szóval reszkessetek, ma többször boldogítalak benneteket, persze ha más is ír!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
Pupák babát Isten éltesse sokáig 1. szülinapja alkalmából!!!

Sly!
Reméljük tényleg csak a dinnye a hibás,hát nem lehet már számítani ezekre a mai dinnyékre sem...vagy tagnapiakra...
a képek csúcsszuperek,felismertem ám a bükfürdői hátsó medencét! :D Igaz milyen frankó "kis" strand? :D Idén már mi is voltunk párszor,de annak ellenére,hogy délelőtt hőség volt,mire kiértünk mindig elromlott az idő! :evil: Örülök,hogy jól éreztétek magatokat,és remélem jól kipihented magad! :wink:

Ancsa!
A te képeid is szuperek,még szerencse,hogy nem fúj a szél... :lol:

Lassan Joli is hazaér a Balcsiról! Vajon elkapta őket a tegnap hatalmas vihar? :roll:

Berni!
Ti is kint voltatok a repülős bemutatón?????

Adri!
Nagyon csinos és csajos Ártemisz,és tényleg jó súlyban van! Gratulálok a kishugihoz!!!

Ami a költözést illeti,itt 1 hónapot leszünk,és megyünk vissza a sajátba! Bár ez jó,mert hatalmas,de azért az mégiscsak más!Viszont mire itt elpakolok,mert ami most itt van, az látványosságnak sem lenne utolsó,szóval mire minden a helyére kerül kezdődik minden előlről!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil: :evil:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Mariann!
Még nem is mondtad,hogy vannak a férjednek nagyobb gyerekei!Hány évesek? Ők is Nyíregyházán laknak? És te hogy jössz ki velük?????????????????????????????????? :roll:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Berni,most olvastam el az előző oldal második felét,és látom tervezitek a nyaralást! Ha nem akarsz sokat keresgélni, ajánlom a szállásinfó oldalát www.szallasinfo.hu,bírod a települést és már megy is.Vagy ha van üdülési csekketek,de ha nincs az sem baj a www.nusz.hu oldalon pedig összetett kereső van,tehát pl. hány Ft-ig fér bele,milyen felszereltség,milyen típus,ellátás...így azért eléégé le tudod szűkíteni a kört! Jó keresgélést:wink:

Csajszik!
A rántott sajt titka,hogy 2-szer kell pnaírozni,akkor nem folyik ki!!! Liszt,tojás,zsemlemorzsa,tojás,zsemlemorzsa!!! :wink:
Vagy menjetek el étterembe!!! :lol: :lol:

Asszem még nem is említettem,hogy vagy 2 napja beleesett Mircsi a medencébe! :shock: Apesz ott volt mellette,de gondolta a kerti csapról megtölti a kannát...2 méterre van a csap a medencétől...persze a kiscsaj annyira illegette-billegette magát,hogy csak belefordult!Apesz utána! Szerencsére nem lett semmi gond, a víz kb. 25 fokos volt, a levegő meg vagy 40,így gyorsan meg is száradt,és különösebben meg sem ijedt! Inkább csak megszeppen,de 5 perc múlva újfent benne volt a vízben,akkor már direkt!Olyan vagány kis csajszi,semmitől sem fél,és szinte sosem sír!

Most meg alszik 3/4 2-től,Márk meg 1/4 3-tól! :D

Írjatok még sokat,este jövök!!! :D

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patr! Igen szuper strand! De nekem főleg a csúszdák tetszettek. gondolom nem is régen csinálták őket, mert nagyon simák, jó az illesztés, nem úgy mint Zalakaroson! :twisted: Na a lényeg, hogy az a Hagyma csúszda párszor jól megszívatott. Meg jót nevettünk egymáson, ahogy csúsztunk rajta, vagy inkább ahogy érkeztünk a vízbe!

Szegény Mira! El is merült? De stramm kiscsaj, nem vette zokon! Jázmin sem fél a víztől, ellenben Roli! De már ős is szokja!

Fú ez a költözgetés nem hangzik valami jól. Én még most sem értem magam utol a ruhák kimosásával és elrakásával.

Kép
szly27
 
 


Ismeritek a Clarks cipőket? Jók?

Én most ezeket nézegetem Jázminnak:

Kép

Kép
szly27
 
 


Pat! De jó, hogy megvagy! Hát továbbra sem irigyellek a költözködés miatt! Mircsi meg szupervagány, ha ennyire nem zavarta a medencébe esés :)

Szly! Remélem Roli már jobban van!
Ami a kishugi nevét illeti egyelőre struccpolitikát folytatok, és nem gondolok még a nevére. Ez egy hosszú történet, de most van időm, és fárasztalak vele titeket. :) Tudjátok már irtam, hogy itt az a szokás, hogy a nagyszülők nevét "kell" kapni a gyerekeknek, és én ezt Ártemisznél kikerültem, azzal a feltétellel, hogy a második már kaphatja...persze ez főleg arra vonatkozott volna, ha fiú, mert akkor lehetett volna Nikos, ami a férjem minden álma, hogy "továbbvigye a családi nevet". Na szóval igy most mivel lány elvileg Nikolettának kellene lennie...(mert az a Nikos női változata és mert anyósomat is igy hivják, tehát kettős okból is) Lehet, hogy most nagyon rossz véleménnyel lesztek rólunk (a férjemről, meg arról, hogy én ezt elfogadom), de egyelőre úgy látom rajta, hogy emésztenie kell, hogy talán nem lesz soha fia...És nem akarom addig "forszirozni" a név kérdést sem egyelőre. Szóval bonyolult a helyzet, lehet, hogy meg kell barátkoznom a Nikolettával, akkor meg minen éljem bele magam valami másba...

Berni! Meggyógyult már Dorkó ugye??

Nálunk ma jó nagy szélvihar volt egész nap, úgyhogy délután játszóházba mentünk. Olyan ügyes már Ártemisz, úgy mászik fel mindenhova, hogy én már követni is alig birom a nagy hasammal :)

most megyek még locsolni, jó éjt! Irjatok sokat!!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Adri,
én megértem a férjedet, nálunk meg nagyon lányos az apuci, és ha fiú lett volna az egyik gyerek, neki is idő kellett volna, hogy megszokja a gondolatot. De ismerem, és biztos vagyok benne, hogy sikerült volna neki. Tuti, hogy a férjedet sem fogja érdekelni a neme, ha majd meglátja. :wink:

Holnap megyek fülészetre, hetek óta be van dugulva az egyik fülem, mostmár feszít is, iszonyú idegesítő. Nem fáj, csak feszül, és tuti, hogy van benne valami. Vagy fzsírdugó vagy genny, bár akkor fájna is, nem?
Ismered Benedek Pálma Edinát? Ő egy nagyon szimpi dokinéni, de sajna nem a mi sztk-nkban van.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Fruzsi, Dorián, Roli, hogy vagytok?

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabus!
A leirás alapján majdnem biztos, hogy fülzsirdugó, amit ki fognak mosni, vagy szivni, és utána nagyon meg fogsz könnyebbülni!
Nem ismerem ezt a dokinénit.

Abban biztos vagyok, hogy szeretni fogja a picit is nagyon, mert Ártemiszt is imádja. De azt mindig fájlalni fogja, hogy nem lesz/lett fia...

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Gabuska! Roli nem hányt reggel óta, de megy a hasa!

Adri! És nem lehetséges egy harmadik baba? Vagy már teljesen eldöntöttétek, hogy max 2 gyereket vállaltok? Én pedig pont azt hittem, hgoy mivel a pici is kislány, nem kell ilyen hagyományokat követni. Tesóm is Nikoletta! Ez görög név? VAgy felkapott Görögországban? Hogy hogy így hívják anyósodat? Ő görög, ugye?

Jázmin is mindenre felmászik és sikerül neki lefelé is. Olykor egész érdekes figurái vannak, de úgy tud kapaszkodni. Pl a kompba is simán bemászik. Először felguggol a peremére és onnan mászik le. Azt hittem szívinfarktust kapok, amikor megláttam. Volt, hogy csak hátra néztem és már a kompban volt.

Kép
szly27
 
 


Pupáknak nagyon boldog szülinapot kívánunk!


Joli, remélem egyben megúsztátok a tegnapi nagy vihart!
Adri, Máté pofiját 3 hónapos korától bemerítjük a vízbe. Amíg volt búvárreflex, addig teljesen lazán merült, aztán amikor az elmúlt, megtanulta fújni a levegőt a víz alatt :)
Kis betegeknek gyógypuszik mennek!
Hiányzók, merre tekeregtek?

Mi szerencsésen túléltük a mai szülinapi bulit :wink: Leteszteltem, ízlik-e Máténak az oroszkrém torta (házi), és nem tiltakozott, szóval végre tudom, mi lesz a szülinapi tortája 8)
Fiúk kidőltek már, megyek én is, kell az energia holnapra :twisted: De már csak két napot kell letanítsak! :mrgreen:
pusza

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Jó reggelt!

Jó sokat írtatok, már olvasok egy ideje. :-D

Betegeknek jobbulást!

Patr
Nagyon vagány kiscsaj Mircsi!

Máté már akkor ordít, ha a kismedencébe elborul, és beleér az arca a vízbe. Hiába, kicsit kényes, még nem olyan ügyi, mint Réka Mátéja, meg aztán mi nem is szoktattuk még különösebben a vízhez.

Szly
Szép helyeken jártatok. Keszthelyt én is imádom. :-D
Édik a gyerekek. Rolinak jobbulást.

Szintus
Én még nem szeretném elvenni tőle a cumit. Eléggé függ tőle, és még korai lenne, azzal sokkal könnyebben elalszik.
Tejet még mi sem iszunk, de mi még 1 évesek se vagyunk. Tászert egy nap egyszer kap este, 3 deci le is csúszik neki, nagyon imádja. Joghurtot, túrót úgyis eszik eleget.

Adri
Gratulálok a kislányhoz!

Én is, de főleg a férjem nagyon kislányt szeretett volna, Máté kislánynak is készült, de nem úgy alakult. :-D Most meg el se tudja képzelni, hogy lánya legyen, és én sem.
A Nikoletta név nekem nagyon tetszik.

Ártemisz nagyon édes!

Anita
Rebus is nagyon cuki. Nagyon tetszik a szarvasos kép.

Bea
Milyen volt a buli? És Pupu szülinapja?


Nekünk egész jó volt a hétvége. Az egyik barátnőnk volt itt hétvégére, és Máté imádta, egyfolytában incselkedett vele. Kerti partit akartunk, de igazuk lett az időjósoknak, és tényleg nagy vihar volt, így az állatkertbe se jutottunk el.

Most meg még alszik, már tegnap is fél 8-ig aludt, remélem ma is húzza addig. Olyan jó lenne, ha tovább aludna, és csak egy hosszút aludna délben, de valahogy ez nekünk nem akar összejönni. Alszik egy hosszút délelőtt, aztán egy nagyon rövidet délután.

Már megint rossz a telefonunk, és hiába hívtam a THome-t szombaton, nem vette fel senki. :evil:

De végre eljutottunk pénteken Munácsy kiállításra, nagyon jó volt.
kittina30
 
 


Jó reggelt!

Jól aludtunk, se Roli, se Jázmin nem ébredtek egyszer sem, viszont már fél 7-kor fent voltunk.

Kitti! Így aztán nálunk is még mindig a két alvásos felállás működik. De Jázmin két hosszút alszik és így is este 8 körül alig bírom még húzni neki, hogy legalább fél kilencig fent legyen. Ha kicsit tovább fent tudna lenni,talán tovább aludna reggel és akkor talán elég lenne neki is egy alvás, de ez még nem mostanában lesz, ahogy elnézem.

Cumi elvétel: nekem még Roli is cumizik. Csak alváshoz kapja meg, de megy a hiszti érte mindig. Tőle már mindenképpen el kéne vennem, ami hamarosan meg is lesz szerintem. Jázmin még cumizhat akár két évet is, persze korlátok között.

Kép
szly27
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?